Annons

Get the look: St Göransgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 

Var hittar man inredningen som syns på bild i huset som är till salu på St Göransgatan i Malmö? Jag har letat reda på några saker och länkar med adlinks till inköpsställen. Gissar att det mesta finns på Olsson Gerthel eftersom personen som bor i huset jobbar där. Mycket av klassikerna går förstås att fynda begagnat i auktionsapparna om du bara vet vad du ska söka på. Hoppas detta kollage kan vara till hjälp om du letar något speciellt!

Taklampa/ljuskrona Heracleum Nordiska Galleriet / Kruka bubblig Ellos / Fåtölj Wegner Flagline Chair Olsson Gerthel / Bordslampa Royaldesign / Bok Noma Bokus / Matta Ellos / Sjuan Nordiska Galleriet / Byrå Olsson Gerthel

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Mer än orimligt o ta med en fåtölj för 105.000
  Det är inte klokt o vem är så dum o köper ?
  spelar ingen roll att det är inspiration.

 • Sanne skriver:

  Älskar mattan, så snygg!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *