Annons

Sommarrea och rabattkod med 20% på Jotex

Presenteras i annonssamarbete med Jotex

Även om semestrarna börjar lida mot sitt slut så ska det ju vara några veckor kvar av sensommarvärme att njuta av på kvällar och helger, om bara vädergudarna är med oss. I samarbete med Jotex vill jag påminna om att deras stora sommarrea har dragit igång och att ni kan få 20% rabatt* på det som inte ingår i rean om ni anger koden: FRIDA20

Ifjol köpte jag denna hammock från svenska Hillerstorp i Småland, tillverkad av massivt FSC-märkt furu. Hammocken finns att beställa hos Jotex här. Den är sällan nedsatt så passa på!


I hammocken ligger kuddarna Fancy i rostbrunt och denna lilla pläd i 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull (perfekt storlek för en person). Om du vill ha en sittdyna är denna anpassad.


Tidningskorgen i miljövänlig jute hittar du här och den vita muggen med fat hittar du här. Solhatten är min privata. Tycker hammocken är så fin med sina tjocka rep istället för kedjor!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

*Koden är giltig fr.o.m. fredag 9/8 t.o.m. 18/8 2019. Koden avser 20% rabatt vid ett köptillfälle – gäller ej rea, ej elektronik

Inlägget presenteras i ett betalt reklamsamarbete med Jotex

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.