Annons

Min vecka i tre bilder

Det mest återkommande önskemålet bland de över 2000 svar som skickades in i min senaste läsarenkät var ”att få större inblick i vad jag gör på jobbet”. Hur ser mina arbetsdagar ut bakom kulisserna? Och vad gör jag egentligen utöver blogginläggen? Här är tre bilder som visar några saker jag sysslat med den här veckan.

Planeringsmöte på Spinneriet, bildredigering av foton jag tagit på prins Carl Philips nya kollektion för Kähler (betyder det att han har koll på Trendenser tro?) och bokning av en rolig studieresa i juni. Sen hamnade jag oplanerat i royaltyförhandlingar och frågor om utlandsutgivning när ett Norskt förlag lade bud på språkrättigheterna för min Handbok i inredning och styling(reklamlänk till Bokus). Jättekul men faktiskt också jättejobbigt. Har legat sömnlös och våndats. Jag har ju inte hunnit skaffa någon litterär agent än så har därför tvingats ta många obekväma diskussioner själv. Note to self. Icke repris på det, tack.

Desto roligare var det att gästa Emelie Sundbergs Inredningspodd i tisdags (avsnittet publiceras om några veckor). Vill du lyssna på en podd med mig tillsvidare hittar du ett annat aktuellt avsnitt här. Mer då? I onsdags sken solen så jag tog flera telefonmöten och gjorde en lång TT-intervju – sittandes prick här. Ute på terassen med fågelkvitter i bakgrunden. Helt klart en fördel med frilanslivet. Man kan ha kontoret med sig i fickan. Och nu ska jag lägga ner det i byrålådan för att ta helg. Fin fredag till er!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.