Annons

Min vecka i tre bilder

Det största som hänt den här veckan är att jag har antagits av Salomonsson Agency som kommer att hjälpa mig med allt kring utlandsutgivningen av min bok. Det känns stort att få vara med i det här gänget och jag är så peppad på 2019/20! Annars då? Det går fortsatt mycket arbetstid till PR för boken. De senaste dagarna har jag fotats för TT och intervjuats till en artikel i tidningen Villalivet (som kommer ut i september). 

Jag håller också på med pitcharbete för ett stort byggbolag – utanför landets gränser. Jag drivs faktiskt inte alls av tanken på att expandera, däremot av tanken på att exportera all den kunskap och know-how Sverige sitter på vad gäller hållbarhet och heminredning. Är helt övertygad om att det är en viktig väg framåt mot en mer miljövänlig omvärld. 

Till sist. En branschkollega som jag följt lika länge som jag själv haft en blogg har drabbats av cancer. Jag vet allt för väl hur det är att ligga sömnlös över den sjukdomen. Hur ensam och liten man kan känna sig. Men det är du inte Terese. Vi är många som hejar och tänker på dig. I varje löpsteg. För att visa det stöttar jag initiativet #springförterese. Gör det du med. Om inte annat – för att du kan.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.