Annons

Boklansering – Kom och fira med mig den 30 mars!

 Innehåller reklam för egen verksamhet
 
När min bok Handbok i inredning och styling har kommit från tryckeriet tänkte jag inte ha en traditionell pressträff eller sluten lunch för influencers. Istället vill jag fira ihop med er läsare och bjuda in till öppet hus i min studio på Spinneriet i Lindome (ca 10 minuter med bil söder om Göteborg, eller 33 minuter med kollektivtrafik från Göteborgs Centralstation). 
 
Lördagen den 30 mars håller jag alltså öppet hus mellan kl 10-16. Under dagen bjuder på två kostnadsfria föreläsningar om Inredningskunskap kl 11 och kl 14. Ingen föranmälan krävs men vi reserverar oss för att platserna kan ta slut, så kom gärna i tid. Under dagen finns möjlighet att köpa min bok på plats, eller få ditt exemplar signerat (om du köpt eller beställt den någon annanstans). Vi tar swish (inga kontanter). Jag bjuder på kaffe, te, juice och fika så långt det räcker. Jag fyller ju 40 i samma veva så passar på att fira dubbelt!

Hoppas att just du vill komma!  

 
Lördagen den 30 mars, Spinneriet lindome våning 3
10.00-11.00 Öppet hus, bokförsäljning och signering
11.00-11.30* Föreläsning – Lär dig inredarnas hemliga knep 
11.30-14.00* Öppet hus, bokförsäljning och signering
14.00-14.30 Föreläsning – Lär dig inredarnas hemliga knep 
14.30-16.00 Öppet hus, bokförsäljning och signering

* Under de 30 minuter som föreläsningarna hålls stängs dörrarna för att skapa ro i lokalen, men öppnas igen så snart de är över.

 
När: Lördagen den 30 mars, kl 10-16 
Adress: Spinnmästarevägen 2, Lindome
Från Göteborg central: Pendeltåg Mot Kungsbacka, avstigning Lindome station därefter buss 761 avstigning Lundvägen läge A. Avgår varje halvtimme (kvart i och kvart över).
Lunch: Restaurang Lilla Spinneriet och Spinroad Café har öppet om du vill äta brunch, ta ett glas vin eller fika under dagen. 
Butikernas öppettider: Här kan du läsa mer om de övriga verksamheterna och butikerna i huset och deras öppettider. 
 

Kommentarer

  • Lisa S skriver:

    Wow så spännande o generöst!! Synd man inte bor närmre! Lisa S

  • Linn skriver:

    Så trevligt och generöst! ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.