Annons

Trend Alert: Evighetsbuketter

För ett år sedan skrev jag om det spirande fenomenet med pampasgräs som den nya snittblomman. En annan trend på samma tema är evighetsbuketterna. Men de moderna modellerna är lite mer avancerade än mormors torkade eterneller. Jag befinner mig i Danmark just nu och här syns de överallt. Och man kan beställa dem precis som vanliga buketter i blomsteraffären. Lite inspiration till en fredagsbukett som håller i månader, eller… år?
Foto: Natural Studio @polinache

Kategorier:

Kommentarer

 • Så himla fint Frida och bästa att man kan ha dessa vackra skapelser länge!
  Kram A

 • Birgitta skriver:

  Är för evigt immun mot torkade blommor och eterneller sedan 1980-talet. Hade då torkade blommor ständigt i min inredning. Vill inte ta del av det idag – även om dagens framtoning är en annan. Ser istället skräpet de lämnar efter sig… .

 • Anna-Maria skriver:

  Nä jag håller fast vid levande växter (yrkesskada?) då får jag byta när det vissnat!

 • Lina skriver:

  Gillar inte dessa och inte heller pampagräset, vill ha levande blommor just för att det för in så mycket liv i hemmet. Då plockar jag hellre en grankvist eller något annat levande från naturen och tar in, eller unnar mig en fin levande bukett nångång ibland. Tack för bästa bästa inredningsbloggen!!

 • Frida skriver:

  Har du sett att det där huset du gillade så mycket är till salu igen?? https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-kungsbacka-kungsbacka-kommun-furugatan-5-12581037

 • Lina skriver:

  Grym söndagssumnering! Som vanligt:)
  Superintressant fråga hur Bonniers kommer att reklammärka ”tips” och ”plocksidor” med sina produkter! Frågan poppar upp varje gång jag läser StyleBy och Elin Klings Toteme återfinns på 5-10 sidor, i varje nr, utan någon märkning. Konsumentverket lite yrvakna angående detta eller?
  Önskar en fin vecka!
  Kram Lina

 • iseedee skriver:

  Vad fina! 😀

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *