Annons

Annons: ZigZag lounge, en nyhet från Hans K

Inlägget presenteras i samarbete med Hans K
 
Hans K har stolta och starka rötter i den svenska möbelvärlden. Hans Karlssons morfar Albin Johansson i Hyssna började tillverka trämöbler redan på 1920-talet. Nu har hans barnbarns barn Markus Johansson tagit över stafettpinnen, både bokstavligt och bildligt talat – med sin vidareutvecklade pinnstol ZigZag i FSC-märkt trä. Nyheten ZigZag lounge chair som lanseras i veckan är en lättplacerad fåtölj som skapar en snygg sittgrupp där du behöver den som mest. Lätt, nätt och skön att sitta i. Sitthöjd 43 cm. Finns i flera färger samt i massiv trä: oljad ek, vit björk eller varför inte blond eller svart ask?
Den förnyade formen på Markus design är framtagen i samarbete med Madeleine, Sara och Josephine som studerade tillsammans på Art College i Göteborg. Kolla in Hans K’s hemsida för mer info och fler bilder på kollektionen ZigZag!
Foto: HansK 

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Markus är så duktig. Kul att du lyfter lokala formgivare!

 • Lena skriver:

  Tack för en bra föreläsning idag på Åhaga. Fick mycket att tänka på ❤️

 • Li skriver:

  Väldigt snygg stol! Du gör alltid bra inlägg, både inspiration, nyheter, trender, klimatsmarta tips och kunskap. Tack! Ha ett fint läslov/höstlov/arbetsvecka.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *