Annons

Läsarfrågan: Böcker om en mer hållbar livsstil

Inlägget innehåller reklam/affiliatelänkar till Adlibris
 
 

I bloggkategorin Läsarfrågan svarar jag på inredningsfrågor utan kostnad (min tid finansieras med annonslänkarna i inlägget). Har du kört fast med ett rum eller är det något annat inredningsrelaterat du funderar över? Maila mig en kort beskrivning på: [email protected] 

 

———————————-
Fråga: Jag uppskattar alltid dina boktips och undrar om du kan ge förslag på bra böcker att köpa eller låna och läsa om man vill lära sig mer om en mer ekologisk, giftfri och hållbar livsstil. Hittade några intressanta i en källförteckning till det här inlägget men önskar tips på fler! Tack, Anna.
 
Svar: Absolut! I det här inlägget hittar du några men sedan dess har jag läst ytterligare några böcker som jag kan rekommendera. Sen måste jag rekommendera den gamla klassikern Den Onda Badankan som var min egen ögonöppnare en gång i tiden. Hoppas du kan hitta något som inspirerar!
Ekoenkelt / Naturskyddsföreningens guide till ett hållbart liv / Ekologik
Hållbar människa / Giftfri / Rumsrent om ett giftfritt hem
Eat good / A Good guide / Big World Small planet

Kommentarer

  • Sofia Såklart skriver:

    Vilket bra inlägg! Klickade hem 3 böcker direkt som kommer bli perfekta julklappar!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.