Annons

Veckans inredningsnyheter v. 24 – 2018

Då har det blivit söndag igen och dags att riva av en summering av veckans inredningsnyheter och notiser. En blandad kompott av inhemska och utländska lanseringar, satsningar och samarbeten. Läs mer nedan!
Den italienska sten-tillverkaren Salvatori har skapat en kollektion lyxiga skrivbordstillbehör, designade av Studio Charlie. 

Carl Hansen & Son har relanserat Wegners klassiska fåtölj och tvåsitssoffa CH71/CH72, som inte tillverkats sedan 1970-talet.
H&M-sfären satsar på en outlet där de både säljer egna och andras varor. Kolla in hypade Afound som blivit ombloggade från start tack vare strategiska samarbeten. Här hittar man både utgående varor och vintage inom mode och inredning. 

Lagom Bath har som jag tidigare skrivit om samarbetat med Note Design Studios – och nu bjuder de på ännu fler stiliga och stilrena inspirationsbilder ihop.
Botaniska i Göteborg är aktuell med en ny utställning curerad av Johan Brink som visar röntgenbilder på växter som är tagna på Sahlgrenska omkring 1965. 

&tradition rider på vågen med den populära taklampan Formakami i papper och har nu släppt har den även som en mindre bordslampa.
 
Notiser
– Clas Ohlson satsar på ett nytt segment med egna småmöbler under hösten 2018
– …dessutom inleder de ett nytt samabete med Mathem.se
– Svenska Hem har öppnat pop-up-butik i LA.

– Gallerix har försatts i konkurs, igen
Frida Fjellman vann Lauritz Konsthantverkspris, som delades ut på Design S-galan.
Bukowskis onlineauktioner går som tåget. Ny statistik släpptes i veckan. Visste du att de numera har 1,7 miljoner besök online i månaden! Veckans mest ombloggade hem? Kolla in Note Design Studios interiörer för de nyproducerade lägenheterna ritade av Koncept Stockholm. Bilderna har cirkulerat på bl a internationella sajten Dezeen. 
Foto: Salvatori, Carl Hansen, Afound, &tradition, Bukowskis, Note design studio

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.