Annons

På begäran – information om kläderna i reklamfilmerna

Detta inlägg innehåller reklam / annonslänkar 
 
Nej, det här är ingen modeblogg men jag har fått så många frågor om de kläder och skor jag haft på mig i samband med reklamkampanjen för Nissan så jag har samlat all info i ett inlägg. Några plagg är äldre, andra är nyinköpta men jag har letat reda på de återförsäljare som går att lista. Observera att dessa varumärken inte har något med Nissan att göra eller vice versa, det är helt och hållet mina privata val. Hoppas kollagen kan vara till hjälp!
AVSNITTET PÅ SPINNERIET – nedan hittar du adlinks till återförsäljare: 
Sandfärgad kappa GANT (modell Diamond G Contrast Wool), vit tröja KappAhl (rea-fynd från i vintras som ej finns kvar i sortimentet), svarta byxor 5Units, klocka privat, armband SophiebySophie, bälte Gant, vita sneakers Filippa K
 
AVSNITTEN I GÖTEBORG – nedan hittar du adlinks till återförsäljare:
Svart kavaj från Stylein, tröja i merinoull från FilippaK (färg från tidigare kollektion/säsong), väska Celiné, vita sneakers från Filippa K, diamantörhängen JarlSandin, bälte Gant, svarta byxor privata (flera år gamla). 
AVSNITTEN I VARBERGnedan hittar du adlinks till återförsäljare: 
Blå kavaj Zara (tidigare säsong), vit blus från Stylein, jeans privata,  armband SophiebySophie, vita sneakers från Filippa K, vitt linne FilippaK

Kommentarer

  • Marie skriver:

    Åh vad kul!! Tycker den svarta kavajen från Stylein är så snygg! Tack för att du delar – du har så snygg stil!

  • Anna skriver:

    Tack för hjälpen! Mkt uppskattat!

  • Anonym skriver:

    Gillar detta avsteg ??????

  • Josefin skriver:

    Kommenterar sällan, men här måste jag bara säga tack för superfin inspiration!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.