Annons

Annons: Mina favoriter hos Little Eco

reklam / annons i samarbete med Little Eco

I samband med att Little Eco öppnar sin andra butik i Stora Holm Säteri har jag valt ut mina personliga favoriter ur deras sortiment, med hållbara produkter för så väl stora som små. Förutom den nya butiken huserar de i Spinneriet i Lindome och skulle du inte ha vägarna förbi finns hela sortimentet i deras webshop. Just nu får alla läsare 20% rabatt på hela sortimentet om ni uppger ”trendenser” i kassan. Rabattkoden gäller till och med den 31/5. Hoppas ni också hittar några nya favoriter!
Poster / Påslakan i linne (nedsatt från 1199 kr till 599kr!) / Peacock MobilKasse i nät / GOTS certifierad pyjamas / Snuttedjur i muslin / Sparrow Studio Mutant / Spargris i Planwood / Filt i muslin / Tvättlapp i ekologisk bomullsfrotté / Mattpiska / DoftpinnarLinnevatten / Tvättnötter 

Kommentarer

  • Lovisa skriver:

    Åh så mycket fint!

  • Matilda skriver:

    Bästa affären med bästa personalen!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.