Annons

LÄSARFRÅGA: FAQ / Svar på vanliga frågor om böcker

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar 
 
I bloggkategorin Läsarfrågan svarar jag på inredningsfrågor utan kostnad (min tid finansieras med hjälp av annonslänkar i inlägget). Jag ligger efter med att svara på kommentarer och DM’s pga föräldraledigheten så jag har samlat några återkommande frågor på temat böcker i ett inlägg istället för att svara er en och en. Hoppas att detta kan hjälpa (och inspirera) fler! 
Fråga: Jag är på jakt efter barnböcker med fina illustrationer. Kan du ge några tips / länka till de böcker du visat från Max rum? Undrar också om din kompis som gjorde namntavlan till Max har en hemsida. 

Svar: Här är några böcker som synts på min blogg genom åren: Animalium och This Moose belongs to me  och Fakta om djur och Livet på en pinne  och Den sitter fast.Min kompis Lovisas barntavlor kan beställas via Minelli
———————————
Fråga: Du tipsade om dina kokboksfavoriter för något år sedan och jag har sökt efter en orange bok där kockar tipsade om restauranger, drinkar etc. Vad hette den? 

Svar: Gissar att det är Where chefs eat du menar?
Fråga: För ett par år sedan berättade du om en fotobok som samlade ett resemagasins bästa reportage. Vad kan man få tag på den?

Svar: Kan det vara Conde Nast Traveller du tänker på?

Kommentarer

  • Linda skriver:

    Hej vill tipsa om Katarina ekstedts böcker om kaj
    Kaj lär sig åka skidor..fina färger i böckerna och skrivna i nutid..barn känner igen sig

  • nina skriver:

    Tips. Sara Lundberg. Vita Streck för yngre barn. Finns en för äldre barn som fick Augustpriset i år.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.