Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort hos Jotex

Den här veckan har en läsare chansen att vinna ett presentkort på hela 3000 kr att använda hos Jotex. Förutom deras ordinarie sortiment som fylls på regelbundet finns det nu en massa härliga vårnyheter och utomhusmöbler. Allt från större möblemang till krukor och textilier. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!

 

1) I hur många färger tillverkas Jotex nya utomhusserie Näs?

2) Vad hade du helst köpt för ditt presentkort hos Jotex? Motivera kort.

 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Linda som svarade 2018-04-08 kl 20:58:08 Hör av dig med din adress så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 9/4 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Bästa bidrag utses av en jury från Jotex och det kan ej överklagas. En presentkort ligger i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du enligt personuppgiftslagen (1998:204) att Trendenser får behandla dina personuppgifter. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  1. Näs finns i 5 färger.
  2. Jag skulle beställa en viscosmatta till min underbara sonhustru.

 • Linn skriver:

  Näs finns i 5färger
  Jag skulle köpa en Näs bänk och ställa på vår nybyggda altan på vår entré sida!

 • Eva Andersson skriver:

  1) Finns i 5 färger
  2) Jag skulle köpa stolar och bord eller en bänk (kan inte bestämma mig) och en pläd eller två att vira om sig så att man kan sitta ute och njuta av vårsolen mot en varm husvägg nu när den börjar kika fram.

 • Nini Tjäder skriver:

  1. Fem (5)
  2. En Alassio solsäng/soffa skulle sitta fint ute på vår minimala gräsmatta. Visserligen dyrare än presentkortets summa, men man får väl lägga till i så fall…

 • Monica skriver:

  Svar !. Näs finns i 7 färger.
  2. Skulle köpa en puff, Kanske en Skene och
  så en sänggavel.

 • Anita Gille skriver:

  Jag hittade 6 färger ?
  Höst på min lista står Läckö arbetsbänk/utekök. Härligt att kunna stå ute och fixa årets primörer!

 • Charlott W skriver:

  Serien Näs finns i fem läckra färger!
  Jag skulle unna oss ett tvåpack Väby stolar i svart, så min man och jag kan sitta under äppelträden och titta när barnen studsar i studsmattan så fort snön är borta. Pengarna skulle räcka till lite härliga textilier också samt några snygga krukor för kryddväxter. Vilken lycka att få frossa loss och snygga till trädgården!

 • Maria Ivarsgård skriver:

  1:5 färger
  2:Jag skulle omedelbart köpa Tirina jutematta. Missade det bra priset på Black friday och har tittat på den varje dag sedan dess och väntat på något bättre pris, då jag inte har råd annars.

 • Li skriver:

  1. 5 färger
  2. Jag skulle investera i balkongmöbler till vårt oinredda hus!

 • Lovisa skriver:

  Näs finns i 7 härliga färger!
  Jag skulle köpa lyxiga sängkläder i 100% lin, t.ex. Amanda. Det skulle vara underbart att få bädda fint med det!

 • Linda Olsson skriver:

  1. Fem färger!
  2. Presentkortet skulle delvis bekosta en Alassio solsäng! I den kan jag tänka mig spendera merparten av mina lediga stunder under den kommande våren. En go filt tar jag med mig ut, en kopp te och en tidning. Min lilla dotter får sitta i knät de sekunder hon kan sitta still, annars krypa under och leka tittut!

 • Jenny Ehrning skriver:

  1. Finns i 7 fina färger
  2. Jag och sambon kommer flytta in i en nyproduktion vid havet och ett presentkort skulle vara en fantastisk hjälp för att kunna fylla den nya lägenheten med vackra textilier som gardiner, sängkläder, kuddar och plädar som behövs för myskänslan!

 • Sara F skriver:

  1. Näs finns i 7 färger!
  2. Jag hade köpt Leone hängbord och Biarritz stolar nu när jag äntligen har fått ok från föreningen att inreda och odla på husets gemensamma balkong! Tjohooo!

 • malincatrin skriver:

  Klurig fråga, där rätt svar borde vara 5 eller 7. I texten på hemsidan står det att den finns i 5 läckra färger men en av produkterna finns det 7 alternativ!! Så vilket svar som är rätt är inte helt enkelt att förstå.
  Jag hade valt att köpa en slängkappa samt ett överdrag till en sänggavel till sovrummet som genomgår en makeover.. Blir det en pott över blir det en viskosmatta till allrummet.

 • 7 färger!
  Skulle köpa snygga solstolar till altanen!

 • Linda Viklund skriver:

  Näs finns i 5 färger enligt Jotex själva.
  Jag skulle vilja köpa MACCIA bouclématta, den skulle passa så fint i vår stuga.

 • Caroline skriver:

  1. 7 färger
  2. Vi går mot en första utesäsong i vårt hus och det första jsg känner att vi behöver är en bänk till vårt solhörn. Där hade Stoltö bänk passat bra tror jag!

 • Charlotta skriver:

  Fem färger
  Är i planeringen att köpa altanmöbler till vår nybyggda altan så det skulle det bli vid vinst

 • Josefina skriver:

  Hej,1) i färglistan står att det finns 7 färger att välja på för Näs. 2) vi flyttade i höstas till vårt allra första hus och ska äntligen få köpa utemöbler till vår nya fina altan – och jag är så sugen på ett gäng Antibes stolar från Jotex då, de hade varit perfekta till vårt egenbygda utebord!

 • Kristin skriver:

  Serien finns i 5 färger
  Jag hade köpt det jag inför våren har spanat på, nämligen utemöbler! 🙂 vi flyttade i ett för oss nytt hus i höstas och satt då på pinnstolar ute , haha!
  I år måste vi investera i riktiga utemöbler 😀

 • Julia skriver:

  Serien finns i fem färger.
  Jag skulle så gärna vilja komplettera vår tvåpunktsbelysning i vardagsrummet till de sju punkter som du tidigare har tipsat om. Jotex har supersnygg belysning inne just nu som skulle passa perfekt!

 • Linda skriver:

  1. Serien finns i 7 färger
  2. Svårt att välja, finns så mycket fint nu men högst på listan är två Kinna barpallar till vår köksö, Unni matta att ha under matbordet och Kelly sittdynor till våra utemöbler. 🙂

 • Jennie skriver:

  1. Serien finns i 7 färger
  2. Soffan Menton i grönt med ett gäng kuddar i; Big leaf, Palina, Bunkis, hade varit underbar i trädgården. Den är inte bara superfin, den är tålig och klarar en svensk sommar.

 • Therese skriver:

  1) jag kan välja 6 färger
  2) äntligen tillåter min sambo färg i hemmet så efter 20 år skulle jag vilja köpa lyxiga sängkläder i färg

 • Melinda Frölund skriver:

  1. De verkar tillverkas i svart, vit, blå, lila, orange, mörkgrön och limegrön vad jag kan se. Alltså 7 färger 🙂
  2. Presentkortet hade jag lagt på Alassio solsäng/soffa. Älskar kvadratsmarta möbler som Alassio! Då kan vi verkligen maximera ytan på vår balkong. Älskar att sola och älskar att umgås med vänner, perfekt med andra ord.

 • Mikaela M skriver:

  1. 5 färger
  2. Jag har flyttat till ny lägenhet och nu när solen kikar fram, gör sig den tomma balkongen påmind. Jag skulle därför använda presentkortets summa som insats till balkonginredning.

 • Klara skriver:

  1. Jag hittar 7 färger!
  2. Golvet mitt ekar tomt och kallt
  ett presentkort på Jotex skulle förändra allt
  så att en ny matta kan få pryda min kala parkett
  och göra vardagsrummet både klätt och komplett
  viskos eller jute, rya eller ull?
  välj och vraka, webbshoppen är full!

 • Annki skriver:

  Den finns i 7 färger enligt beställningslistan.
  Skulle ”vårpiffa” vardagsrummet med textilier och lite småmöbler,

 • Betty skriver:

  Jag hittar Näs i 7 färger.
  Vinner jag så ska jag satsa på nya naturfärgade stolar från Jotex till vårt svarta matbord.

 • Maria Hast skriver:

  1. 5 färger
  2. Jag hade köpt en ny matta att hänga på väggen i vår hall. Vi har nyligen byggt ut och har numer 7 meter i takhöjd i hallen och en vägg där jag nyss kommit på att jag vill hänga en fin matta. Den absorberar ju både ljud och ger en mysig hembonad känsla. Jag väljer isf mellan:
  https://www.jotex.se/tortona-luggmatta-200×300-cm/1033928-01
  och
  https://www.jotex.se/salario/salario-bomullsmatta160x230-cm/1509057-01
  Mvh Maria

 • PiaL skriver:

  1. Sju färger
  2. Menton soffa i svart skulle passa perfekt på min balkong, så den får det bli!

 • Amanda skriver:

  1.Sju färger
  2.Jag hade genast klickat hem vitrinskåpet "Nittkvarn" som jag suktat efter hur länge som helst! Där skulle alla loppisfyndade glas äntligen få synas.

 • Ylva skriver:

  Hej!
  1. Näs finns i 7 färger!
  2. Jag hade helt klart köpt just utemöbler till vår balkong där det just nu är en sorglig blandning av gamla soprumshittade pallar, ärvda spruckna plaststolar á la Solstollarna och ett bord med tejpat ben som inte går att få rent om du så skulle putsa det med bensin. Bedrövligt!

 • 1/Näs finns i 7 färger
  2/ Jag hade köpt en solsäng så jag hade kunnat solat på balkongen utan grannarnas nyfikna blickar .

 • Elin skriver:

  1. Jotex presenterar näs I 5 färger men hittar den fina bänken I 7 färger.
  2. För presentkortet hade jag köpt fina kuddfodral till balkongen och soffan. I nya våriga färger, det hade verkligen get ett lyft I vårat hem. Jag hade också unnat mig och sambon nya morgonrockar I modellen Lova. Perfekt för kommande sommarmorgonar!

 • Elin Kero skriver:

  1. Det står 5 färger i texten, men det finns sju, när man går in och kikar på bänken 🙂
  2. Jag har precis flyttat från en etta med så lågt till tak att jag inte kunnat ha taklampor – till en 3a med 2,85 i takhöjd – så lamporna räcker inte riktigt till och vi har i skrivandets stund bara en enda taklampa i hela lägenheten = mörkt 😉 Så om jag skulle vinna, skulle jag beställa en Monaco taklampa, som skulle få trona över vardagsrummet! *kör morse-ljussignaler med den enda taklampan vi har och hoppas att Jotex ska se oss* ?

 • Amanda Berg skriver:

  1. Näs finns i sju färger: Lila, blå, svart, vit, orange, mörkgrön och lime.
  2. Vi har flyttat till vårt första hus och ska därför för första gången inreda ett uterum. För att få användning av uterummet lite tidigare och skona fötterna från kallt golv, så har jag blivit förälskad i CIVITA bouclémattan. Den hade passat perfekt under ett matbord i trä och med massor va gröna växter.

 • Minnie skriver:

  1. Näs finns i 7 st olika färger.
  2. För ett presenkort hade jag köpt massor av fina inredningsdetaljer! Några fina kuddfodral och kanske även en läcker sittpuff.

 • Paulina skriver:

  Näs finns i 5 färger.
  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa en Skene sittpuff och en Skene sänggavel, de är helt underbara och hade passat perfekt i min studentlägenhet. Dock passar de inte riktigt min studentekonomi, så hade blivit överlycklig över att äntligen kunna få inreda mitt hem med nya möbler.

 • Cecilia skriver:

  Haha med risk för att låta som en repad skiva: Jotex själva skriver fem färger men det finns sju att välja på 😉
  Om jag vann (håller tummen hårt ✊?) skulle jag överraska min sambo med att möblera vår altan. Inte prio som föräldraledig direkt men vore sååå mysigt att få gå loss bland allt fint på Jotex hemsida & inreda ett riktigt sommarparadis precis utanför dörren ?

 • Anonym skriver:

  1. Den kommer i 5 färger.
  2. Jag hade köpt en sänggavel,lätt! Det är det som fattas i sovrummet just nu!

 • 1: Mitt svar blir FEM FÄRGER + svart & vitt ??
  2: Jag hade köpt milton bänk och en snygg utematta. Och diverse kuddar, och massa annat fint ? För att jag längtar efter livet ute!

 • A skriver:

  1. Som sagt, fem eller sju färger. 🙂
  2. Jag skulle köpa massor av söta barnsaker att fylla ett babyrum med då vi, efter fem tunga år med IVF och hela karusellen, äntligen väntar barn. <3

 • Benedikte skriver:

  Hej!
  1. Näs verkar finnas i sju färger även om det i texten står fem.
  2. Fest!! En Alassio solsäng/soffa skulle pryda terrassen; gärna kompletterat med ett Jet Set sidobord. En Näs bänk i svart vid entrén för att välkomna alla kära gäster och så slutligen två grå Hedda påslakan i linnemix till sönernas nyfixade rum!

 • Therese skriver:

  1) Finns i fem färger.
  2) jag skulle köpa flera saker då vi flyttar från liten 1:a på 37kvadrat till radhus på 120 kvadrat om 10 dagar! Har lite rum att inreda. 🙂

 • Emma T skriver:

  5 färger
  Med snöblandat regn utanför fönstret känns våren långt borta men visst måste den ändå komma snart? En varm kopp te i Antibes karmstol är målbilden när andra omgången penséer fryst ihjäl…

 • Hanna Blomster skriver:

  Näs finns i 7 färgvarrianter
  Jag skulle investera i 2 st Louisiana barstolar höga för att ge värme och ombonad känsla (och så att barnen mår upp) till köksön i vårt nybyggda hus.

 • Hanna Blomster skriver:

  Näs finns i 7 färgvarrianter
  Jag skulle investera i 2 st Louisiana barstolar höga för att ge värme och ombonad känsla (och så att barnen mår upp) till köksön i vårt nybyggda hus.

 • A.S skriver:

  1. 7 st färger.
  2. För presentkortet hade jag köpt pallen Nyhammar, den hade med sitt skulpturala formspråk gett guldkant till min lilla hall. Dessutom ser den ut att vara perfekt som piedestal att sätta brorsdottern (med all rätt) på när man ska hjälpa till med skorna.

 • Linda skriver:

  Näs finns i sju färger!
  Jag hade använt presentkortet till att köpa en härlig solsäng/soffa ALASSIO att softa i på terrassen i sommar!

 • Sara skriver:

  1. 5 färger!
  2. Har precis flyttat hemifrån och ska påbörja inredningen! Har hittat en massa fint på Jotex hemsida som jag spanat på länge men som student blir det svårt att ha råd med det fina.. därför tar jag den här möjligheten och är med i tävlingen! Det är både utemöbler, en sänggavel och soffor (b.la Monterey) som jag har spanat på. 🙂

 • Emelie skriver:

  1, I texten står det 5 olika färger, men tittar man på bänken så finns den i sju färger:-)
  Om jag vann skulle jag köpa bordet Calais och några fina stolar till! Vår matgrupp vi har ute är 10 år gammal och har sett sina bästa dagar…

 • Alexandra l skriver:

  1. 5 färger
  2. Sänggaveln Palma i linnebeige. Den är överlägset den finaste gaveln jag sett och den skulle passa perfekt i vårt sovrum! Perfekt med små barn att den går att tvätta och jag gillar verkligen den mer avslappnade känslan som den ger rummet både genom färg och material.
  Håller mina tummar att det blir jag som får lyxa till det med denna!

 • Marie skriver:

  1. 5 färger
  2. Då skulle jag köpa en rintigt mysig fåtölj som jag o min son kunde kura ihop oss i och läsa böcker!

 • Louise skriver:

  1. Den finns i 7 färger.
  2. Om jag vann skulle jag köpa möbler för uteliv. Biarritz stolar eller Menton soffa.

 • Emma skriver:

  1. Näs finns i sju fina färger, (vad jag kunde se på hemsidan).
  2. Om jag hade haft turen att vinna hade jag investerat i 2 st Sandrine-stolar att njuta i på balkongen i vårat nya hus.

 • Lisa skriver:

  1. Näs finns i fem fina färger, som riktiga vitaminpiller inför våren!
  2. Om jag vann skulle vi köpa en ny matta till vårt matrum, den vi har nu har verkligen gjort sitt och en ny vore fantastiskt!

 • 1. Finns i 5 läckra färger (så formulerade sig Jotex i alla fall).
  2. Tråkig nog skulle nog det gå till nya handdukar och lakan. Behöver rensas… Trevligt med handdukar som matchar än att en har en brun och en grå framme exempelvis.

 • Elina skriver:

  1. 7 stycken färger räknar jag till.
  2. Fina saker som gör att mitt nya hem känns som mitt. Precis flyttat isär med mitt ex och allt känns så tomt- vill bara fylla på med härliga våriga färger överallt.
  Håller tummarna!

 • Helena skriver:

  1. Finns i 7 färger.
  2. Jag skulle köpa en ny matta till vardagsrummet, finns många fina att välja på.

 • 1.) Utomhusserien Näs finns i upp till 7 färger, men beskrivs som generellt i 5 färgställningar. 2 bonusfärger på bänken alltså!
  2.) Det hade definitivt blivit en ny matta till vardagsrummet, och kanske lite nya krispiga sängkläder inför vårstädningen? Eller så satsar jag presentkortet på nya balkongmöbler från Näs-serien, det tradiga café-setet som står där idag sjunger på sista versen.. Svårt val – det finns ju så mycket fint!

 • Jeanette R skriver:

  5 + 2 = 7
  https://www.jotex.se/provence-karmstol-2-pack/1508403-02 – vore en höjdare för nyblivna pensionärer

 • Lisa skriver:

  Näs finns i fem färger.
  Jag hade köpt en Menton soffa 2-sits, så fin! Passar perfekt på altanen:)

 • Sara skriver:

  1. Sex fina färger finns att välja mellan
  2. Vi är i stort behov av utemöbler faktiskt och skulle utan att blinka beställa hem åtta olika stolar/karmstolar i olika färger från serierna Näs, Antibes och biarritz. Fantastiskt fina och superbra komplement till Fermob som är mycket dyrare.

 • Sussie N skriver:

  Näs kan fås i fem härliga färger.
  Sommartid finns ingenting bättre än att vila och sova ute under bar himmel när vädret tillåter. Trädens rogivande susande, fågelkvitter på dagen och oändlig stjärnhimmel en sen ljummen sommarnatt i augusti gör mitt drömköp från Jotex så självklart: ALASSIO Solsäng/ soffa

 • 1. 7 färger
  2. Wow ekologiska dra på lakan i fina färger och rätta storlekar! Behöver till barnrum och vuxensäng. Sammetsgardinen Simone skulle också fixa mitt gardinlösa sovrum. Nya kökshanddukar och fina kuddfodral till soffan. Ett lyft för hela hemmet. 🙂

 • Marie skriver:

  1. Sju färger.
  2. Långa vackra 3 meters gardiner till alla rum i den lägenhet vi nyss flyttat till.

 • Jennie Nilsson skriver:

  1) Enligt Jotex själva finns serien Näs i 5 färger, men det finns 7 färger att välja på i listan… Så lite klurig fråga.
  2) Då jag och min man ska separera och jag precis har skaffat mig en marklägenhet saknas det lite utemöbler. Om jag hade vunnit hade jag köpt en Näs bänk att ha på framsidan där jag kan sitta och inta morgonkaffet i solen.

 • Johanna skriver:

  1 5 färger enligt text men 7 enligt val
  2.Jag har länge önskat mej en ullmatta till vardagsrummet

 • Berit Balström skriver:

  1. Sju färger.
  2. Jag skulle köpa en Menton utesoffa till våran altan. En härlig färgklick på baksidan av huset ute på Brännö. Släpar hem den i lådcykeln?

 • Pernilla skriver:

  1. Jag säger 7 alternativ men i texten står det 5?
  2. Håller på att flytta runt hemma just nu så en ny matta skulle jag köpa om jag vann

 • Pernilla skriver:

  1. Finns i sju färger, blå, mörkgrön, orange, limegrön, lila, svart och vit.
  2. Antibes karmstolar och bord, skulle passa perfekt på min balkong.

 • 1. Sju färger (verkar ju vara lite olika beroende på produkt?)
  2. Alassio solsäng/soffa! Magiskt bra ju!!! Perfekt för mitt senaste bokprojekt att läsa: "Tusen och en natt"…

 • Pernilla H skriver:

  1. 5 färger
  2. Underbara Sacra slätvävd matta, vilken färgklick till mitt vardagsrum. Praktisk med två barn hemma.

 • Eva Nyström skriver:

  1. 7 Färger
  2. Äntligen en smart solsäng genom Alassio….DEN vill jag lägga slanten till 🙂

 • KarinM skriver:

  1.) Fem läckra färger
  2.) Nu när trädäcket äntligen syns och inte längre är täckt av snö är det vårkänslor som spritter! Jag skulle lägga prick alla pengar på att göra altanen mysig med nya utemöbler och kanske ett par filtar för än är det vinter kvar säger mor…

 • Caroline skriver:

  Näs finns i sju färger: Lila, blå, svart, vit, orange, mörkgrön och lime.
  Jag skulle köpa en av Jotex alla vackra mattor om jag vann

 • Viktoria skriver:

  1. 7 färger!
  2. Jag hade rustat upp landet lite med nya kuddar, FINA spegel – stor samt JENNY E påslakanset 2 delar gånger två!

 • Johanna skriver:

  1. Den finns i 7 färger
  2. Vi har precis köpt hus äntligen, ser fram emot vår och sommar i trädgården! Vi behöver köpa allt till uteplatsen, men jag fastnade verkligen för bordet Calais, tåligt och snyggt i metall!

 • 1. 5 färger
  2. Jag skulle så gärna vilja ha en ljus stor matta i sovrummet. En skön känsla av varmare tider, som jag verkligen ser fram emot!

 • Pernilla Hansson skriver:

  1. 7 färger
  2. Sittpuffen Skene drömmer jag om. Skulle passa så bra, bara vattenskadan blir fixad.

 • Caroline skriver:

  1. Serien finns i sju kulörer
  2. Jag skulle gärna fylla på stolsmixen här hemma med två st Rippats. Lite brokigt, samlat från olika håll, gammalt blandat med nytt!

 • Birgitta skriver:

  1. 7 färger
  2. Jag hade köpt ett överkast till vår säng! Vi behöver dölja våra omaka, icke-instagramvänliga lakan.

 • Anna-Maria skriver:

  I sju olika färger.
  Jag hade gjort vår altan så fin med en buclematt & sköna kuddar i lin. Nya badlakan till sommarens dopp också, såklart!

 • Jan Larsson skriver:

  1: 7 färger
  2: Vi har precis byggt färdigt vår terrass i regn och snöblask! Budgeten överskreds givetvis och nu ser det ut som en tom dansbana. Jag skulle köpa fina utemöbler, kuddar och plädar så det blev en riktig mysig och fin plats att njuta på under en förhoppningsvis varm och solig sommar! ?

 • Håkan Lindstam skriver:

  1:7 färger
  2: Jag skulle köpa Näs utemöbler i alla fina 5, 6 eller 7 färger till vår nybyggda terrass! ?

 • Emelie skriver:

  1. 5 färger
  2. Jag hade köpt en ny sänggavel, det hade blivit ett riktigt lyft för sovrummet!

 • Rebecka L skriver:

  1. Serien finns i sju färger.
  2. Jag skulle köpa några utemöbler inför första efterlängtade trädgårdssäsongen i vårt hus. Kanske Calais bord till altanen, eller någon av de fina vilsängarna/solsängarna att ställa uppe vid lekstugan så jag kan sitta i närheten av min dotter när hon kan leka där i sommar.

 • Inger skriver:

  Hej.
  Finns i 7 färger.
  Då vi nu renoverat o fixat färdigt inomhus i fjällstugan så planerar vi att göra en uteplats. Skulle därför köpa utemöbler.

 • Frida skriver:

  1. Serien kommer i 7 färger – neutraler och 5 kulörer.
  2. Jag skulle köpa 3st Biarritz 2-pack stolar i mörkgrönt, kulören matchar precis fönsterkarmarna på vårt 1800-tals torp och designen bryter fint mot det gamla.

 • Petronella skriver:

  1. 7 färger
  2. Jag skulle köpa en ny matta eller en sittpuff till min och min mans nya lägenhet.

 • Emma W skriver:

  Hej!
  1) bänken finns i 7 färger
  2) jag skulle köpa sänggaveln Skene för den skulle bli pricken över i:et i vårt sovrum.
  Tack på förhand 🙂

 • Jennifer skriver:

  1. Serien finns i 5 färger.
  2. Jag skulle köpt en ullmatta som jag skulle placera vid vår soffa i vardagsrummet, som annars är väldigt kalt och förhoppningsvis göra det lite mer ombonat. Jag skulle även köpa korgsetet eftersom vi har det som en liten "röd tråd" här hemma och så blir det lätt att plocka/städa undan saker.

 • Therese skriver:

  1. Den finns i fem färger!
  2. Första på min lista hade definitivt varit ett par sammetsgardiner, suktat efter det ett bra tag och jotex har så himla fina! håller alla tummar och tår, detta vill jag verkligen vinna!

 • Sofie T skriver:

  1. Serien Näs finns i sju färger!
  2. Jag skulle köpa ullmattan Cremona 200×300 cm. In med ull och ut med plastmattan som ligger under matsalsbordet nu! Skulle även passa på att klicka hem några fler Zack bäddset i ekologisk bomull – älskar dem!

 • Emelie skriver:

  7 färger
  Skulle hjälpa oss att fylla den altanen som är påväg att byggas nu i vår! Så vi kan blicka ut över sjön, luta oss tillbaka och njuta 🙂

 • Emelie skriver:

  7 färger
  Skulle hjälpa oss att fylla den altanen som är påväg att byggas nu i vår! Så vi kan blicka ut över sjön, luta oss tillbaka och njuta 🙂

 • Emma Kitti skriver:

  1. Fem färger
  2. Jag skulle köpa en härlig ullmatta till barnens vardagsrum. Gärna en matta i blå färg.

 • Victoria skriver:

  1. 7 st
  2. Jag hade köpt en MARSTRAND soffa, perfekt på framsidan av mitt nyköpta(!) radhus från 60-talet.

 • Elisabeth B skriver:

  1)7 färger (orange, blå, svart, lila, vit, mörkgrön och limegrön)
  2)Har en balkong av mindre storlek som behöver inredas från topp till tå så skulle köpa en wellington fåtölj och para ihop den med ett Rhette bord. Sedan skulle jag plantera lite lavendel och rosmarin i ett Ranh korgset och på bordet skulle Anne mugg placeras med rykande hett kaffe på morgonkvisten.

 • Karin skriver:

  1. Jag är lite förvirrad. Det står att Näs finns i fem läckra färger men går man in på t.ex. Näs bänk så finns just den i 7 olika färger. Så jag antar att svaret är 7 då?
  2. Jag skulle i alla fall köpa Tennessee fåtölj till min snart nybyggda altan. Altan påbörjades för 2 år sedan men en olycka och sjukhusvistelse kom emellan så en ny fåtölj kanske kan ge bygget lite ny energi. Jag tror att en altan är precis det vi behöver just nu…och en fåtölj då.

 • Therese skriver:

  1. Näs finns i 5st färger enl hemsidan men den snygga bänken finns i 7 färger 🙂
  2. Jag hade unnat mig själv en solsäng, Alassio. Det är äntligen dags för mamman i huset att slappa i trädgården 😉

 • Hanna skriver:

  1. Svår fråga! Rätt svar borde 5 eller 7. I texten på hemsidan står det att den finns i 5 läckra färger men en av produkterna (bänk 150 cm) finns det 7 alternativ! Så vilket svar som är rätt är inte helt enkelt att förstå.
  2. Jotex har allt vi letat efter/behöver/vill ha till vår omgörning av klädkammaren/wic. Efter att väggarna klätts i pärlspont och timmerväggen drevats om ska golvet få sitt. Hejdå till heltäckningsmattan från länge sen, Hej till trasmattor i kulörta färger – Trivia! Ett gäng Torskog(speglar) hjälper inte bara till med att förstora utrymmet utan också trolla fram en juste outfit. Och som en stor härlig färgexplosion får en grön Skene också flytta in. Snygg, rolig, skön och praktisk!

 • Hanna skriver:

  * trasmattorna heter Tiria – damn you autocorrect ?

 • Charlotte skriver:

  1) 7st färger men det står 5st!?
  2) Som nyinflyttad i ett hus med flera uteplatser vill jag mer än gärna inreda dessa med härliga utemöbler, utekrukor, utemattor, dynor och plädar i härliga färger.

 • Maria skriver:

  Serien finns i 5 färger.
  Skulle köpa 2-packet med karmstolar från Nässerien, härliga kuddar och ett stort parasoll för att skapa en mysig plats i trädgården till mig och barnen.

 • Åsa Aabakken skriver:

  1. Näs finns i 7 färger: Lila, blå, svart, vit, orange, mörkgrön och lime.
  2. Jag skulle köpa en ALASSIO säng/soffa till min lillebror som fyller 50 år i vår och har en härlig uteplats där han kan ställa soffan och vila sin årldriga lekamen på 🙂

 • Lisa Granath skriver:

  1) 7 färger
  2) Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle två Näs bänkar i en härlig färg, lime eller orange, passa perfekt längs med vår gråa putsfasad. På den ena skulle jag ställa krukor med lite örter i och på den andra skulle jag ge plats att sitta och dricka kaffe och njuta av det hela.

 • 1. 7 färger
  2. Jag skulle köpa utomhusmöbler, kul att förnya sig!

 • Lisa Johanna skriver:

  1. Kanske en kuggfråga, då det står 5 färger i texten, men det finns ju 7 alternativ att välja på. Vitt och svart kallas ibland för icke färger.
  2. Vårens och sommarens utekvällar ligger framför oss, så jag hade lagt presentkortet på en bänk, blev sugen på Alassio, samt ett nytt bord till detta.. Självklart ska det införskaffas mysiga plädar att värma sig med när det blir kyligare inpå kvällen..

 • Sandra skriver:

  1) 5 färger
  2) Då flyttlasset går om några veckor till ett hus och lämnar en lägenhet utan balkong bakom, skulle ett presentkort gå oavkortat till investeringar för altanlivet!

 • 1. Jag kan välja på 7 färger, även om det står 5 i texten.
  2. Snart förvandlas vår lerhög till en trädgård med fräs,
  Vad passar inte då bättre än Jotex Näs!
  Framförallt är ju serien underhållsfri!
  En verklighet som trebarnsfamiljen inte direkt lever i…
  Men till sommaren sitter jag med en kaffe som inte blivit kall,
  och njuter vid Näs seriens bord, bänk och pall!

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Den finns i fem färger (och svart och vitt)
  Jag har kollat på nya gardiner till sovrummet på jotex som jag förmodligen skulle köpa, men nu blev jag sugen på en näs-bänk också till trädäcket!

 • Amanda skriver:

  Hej!
  Den finns i fem färger (och svart och vitt)
  Jag har kollat på nya gardiner till sovrummet på jotex som jag förmodligen skulle köpa men nu blev jag sugen på en näs-bänk också till trädäcket!

 • Frida skriver:

  1. Näs finns i 7 färger.
  2. Jag skulle ha köpt två st NICEVILLE vägglampor till sovrummet, som sänglampor.

 • Helena Karlsson skriver:

  1. Näs finns i fem färger
  2. Skulle välja bord och 1 bänk samt några pallar allt för att kunna få flera sittmöjligheter beroende på hur många man är, det svåraste blir att välja färg men troligen turkost hur somrigt är inte det. Matchar även nya huset i grått och vitt. Vinst = ett inköp mindre☺

 • Madeleine skriver:

  1. 5 färger + svart och vit.
  2. Då jag och min sambo köpt lägenhet precis med stor balkong som vi inte haft innan skulle jag köpa inredning till balkongen.

 • Sabina skriver:

  1. Näs finns i sju färger.
  2. Jag har så länge önskat mig ett mysigare sovrum och skulle gå bananas på textilier, inte minst skulle jag unna mig påslakan i linne.

 • Tea Tauvon skriver:

  1. Sex färger (blå, grön, lila, orange, svart och vitt)
  2. Om jag vann skulle jag ge mina omtänksamma föräldrar ett nytt trädgårdsmöblemang (matbord och stolar) sommarstället.

 • Ulrika skriver:

  1. Näs finns i 5 härliga färger
  2. Jag hade köpt knytbandslängderna Hedda. Använder dessa gardiner överallt hemma som draperier till garderober, gömmer tvättpelaren bakom dem och är alltid behov av flera. Skulle även köpa ullmattan Como då vi är i skriande behov av ny pga kladdiga barn.

 • 1. Fem färger och svart och vit.
  2. SIRI boulématta. Superfin och perfekt på min balkong i sommar! Nyinflyttad och håller på att inreda. Det skulle vara fantastiskt att få ett presentkort och möjlighet att inreda ett supermysigt uterum efter fem år i en lägenhet utan balkong. Ser så mycket fram emot sommaren!

 • Ia skriver:

  1 = 5 st färger
  2 = Läckö arbetsbänk/utekök.Vår familj flyttar verkligen ut så fort solen värmer o vi äter alltid utomhus. Så denna bänk/ kök skulle användas varje solig dag i sommar

 • Anonym skriver:

  1) 5 färger
  2) Om jag hade vunnit skulle jag köpa nya utemöbler till vårt nya hus. En stor favorit är ALASSIO solsäng/soffa. Den är miljösmart då den kan användas på olika vis och så är den galet snygg!

 • Camilla skriver:

  1) 5 färger
  2) Om jag hade vunnit skulle jag köpa nya utemöbler till vårt nya hus. En stor favorit är ALASSIO solsäng/soffa. Den är miljösmart då den kan användas på olika vis och så är den galet snygg!

 • Lotta Bååth skriver:

  1. Fem färger
  2. Jag hade köpt Antibes karmstol (2 pack svart), en NÄS bänk 150 cm (svart) och två BIG LEAF sittdynor. Det hade givit vår uteplats ett otroligt lyft med de svarta möblerna med sitt designaktiga och stilrena uttryck mot vår vitputsade fasad och det gröna härliga mönstret matchande mot grönskan!

 • Camilla skriver:

  1: 7 färger
  2: Jag har varit lite hemligt förälskad i fåtöljen Ellne ända sedan jag såg den första gången. Nu kan vi kanske äntligen få bli ett par?

 • Sandra skriver:

  Den finns i fem (5) färger!
  Jag hade valt mattan Anela i grått, så himla fin!

 • Charlotte Bladh skriver:

  1. Näs finns i sju färger även om det i texten står fem 🙂
  2. Jag skulle helt klart köpa två svarta bänkar i serien Näs att ställa på var sin sida på vår balkong. Den behöver verkligen ett lyft samtidigt som jag vill ha ett rent och minimalistiskt intryck. Till bänkarna blir det en japansk lönn i kruka.
  Håller tummarna!

 • Anonym skriver:

  Näs finns i 7 färger.
  Vi har precis köpt hus och ska bygga veranda i vår och där skulle en Allassio solsäng/ soffa passa perfekt? Så den skulle jag gärna köpa!

 • Elin Lindh skriver:

  Näs finns i 7 färger.
  Vi har precis köpt hus och ska bygga veranda i vår och där skulle en Alassio solsäng/ soffa passa perfekt? Så den skulle jag gärna köpa!

 • Karin Edin skriver:

  1. 5 eller 7 färger
  2. När vi köpte sommarstugan för 4 år sedan lovade jag sambon att det inte skulle bli en "massa projekt". Har krampaktigt fått behärska mina inredningsambitioner för vårt lilla 60-talspardis, men nu är det äntligen dags att bygga en altan och fin uteplats. Och då behöver vi verkligen byta ut den gamla väderbitna matgruppen till vackra och funktionella utemöbler, gärna i färg.

 • Tanja skriver:

  5 färger finns den i.
  Jag skulle välja en fin matta, några kuddar och andra små inredningsdetaljer till vardagsrummet som vi håller på att renovera.

 • Inga-Maj skriver:

  1) 5 färger
  2) det skulle räcka precis till en Menton soffa till min nya altan

 • Malin K skriver:

  1) 7st färger hittar jag!
  2) Jag skulle köpa MENTO soffan i mörkgrön- helt ljuvlig!! Som jag har letat efter en nätt praktisk stilren soffa…! Tack för hjälpen!! <3

 • Sju färger.
  Skulle lätt välja Anela matta, superfin. Och gärna ett par nya kuddar….

 • Johanna Karlzén skriver:

  1. Den finns i 7 färger!
  2. Skulle välja en av jotex superfina mattor i viskos till vårt kala vardagsrum! Skulle verkligen sätta sista touchen!

 • Ekenäsliv skriver:

  1. Näs tillverkas i fem färger.
  2. Jag skulle direkt välja en vacker sittpuff i blått som heter Sacramento. Skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. Skulle dessutom förgylla vardagen lite just nu då jag precis genomgått en masektomi…
  <3

 • Jasmine skriver:

  1. Näs tillverkas i 5 färger.
  2. Nu när jag äntligen har sadlat om och bytt karriär, behöver jag inte längre ett hemmakontor.
  Jag har länge drömt om att ha ett gästrum hemma eftersom flödet av besök är frekvent. Jotex har underbara pjäser för att enkelt få en mysig och ombonad look. Helt förälskad i vårfärgerna!

 • Ellinor skriver:

  1. De tillverkas i 5 olika färger.
  2. Jag skulle köpa mattan TRASTVERE 250×350 cm. Har velat beställa den så länge men inte riktigt fått tummen ur. Mitt i renoveringen är det mycket annat som behöver prioriteras.

 • Sophie skriver:

  1. 5 färger
  2. En viskosmatta till min dotter

 • Johanna skriver:

  1. 5 färger
  2. den här soffan! https://www.jotex.se/oakdale/oakdale-soffa-3-sits/1058220-01
  Jag och min kille har precis köpt en lägenhet tillsammans (iiiihhhh hjääälp!) och nu behöver vi köpa allt från scratch. Denna soffan älskar vi båda två, men kan man verkligen köpa en soffa som är såpass speciell? Man kommer ju tröttna, eller? Men med 3000 kr hjälp på traven hade jag slagit till direkt ?

 • Amanda skriver:

  1. Serien finns i fem fina färger.
  2. Då jag i sommar kommer att vara höggravid och ha en vild tvååring att ta hand om står solsängssoffan ALASSIO på vår önskelista. Då vi sparar inför föräldraledigheten är den utom räckhåll men min dröm är att ha den ståendes under äppleträdet precis vid sandlådan så att jag kan lägga mig och vila precis inom räckhåll för vildingen.

 • Marita skriver:

  1. 5 färger
  2. Är i flyttagen och vill fräscha upp. Tretusen kan göra mycket! Sittpuffen Skene i turkos och en Kattvik fåtölj för framtida myskvällar vore perfekt!

 • Sara skriver:

  Serien ”Näs” finns i 5 olika färger.
  Då vi precis flyttat in i vårt första hus så hade det blivit investeringar till uteplatsen som just nu ekar tom!

 • Maria V skriver:

  1. Serien Näs finns i 5 olika färger.
  2. Jag och min familj har precis flyttat till ett litet hus men med en stor veranda. Vi håller på att rusta just nu så prio ligger inte i att köpa möbler inne eller ute. Eftersom vi tidigare bodde i en lägenhet utan balkong så står verandan tom. Det vore helt fantastiskt att kunna köpa utemöbler, gärna Näs, mina barn skulle älska alla olika färger!

 • Jessica W skriver:

  1) 7 färger finns det i färglistan
  2) jag skulle köpa nya mattor till vårt parhus vi flyttar till i juni, då vår valp gått hårt åt de flesta vi idag har!

 • Anonym skriver:

  1. Näs finns i 7 färger
  2. Jag hade köpt en dagbädd, eller alabama bordslampa till mitt vardagsrum som behöver lite mer belysning, samt mer sittplatser 🙂

 • Ebba karlsson skriver:

  Glömde fylla i namn och mail i förra..så kommer igen. 🙂
  1. Näs finns i 7 färger
  2. Jag hade köpt en dagbädd, eller alabama bordslampa till mitt vardagsrum som behöver lite mer belysning, samt mer sittplatser 🙂

 • Robert Johnsson skriver:

  1. 7 färger
  2. Jag hade köpt ett nytt soffbord. Vi har redan ett nytt som jag tycker mycket om men med bebis på väg så är stenskivan med skarpa kanter och tipprisk inte att rekommendera.

 • Carina Ekelund skriver:

  Svar :Näs finns i 7 färger.
  Om jag har turen hade jag köpt den stora vackra solfjäderspegeln Annie och satt upp på vår nytapetserade vägg.

 • Frida skriver:

  1. Näs finns i 7 härliga färger.
  2. Om jag vann skulle jag köpa en Menton utesoffa i mörkgrönt. Perfekt sittplats för att ha koll på både studsmattehoppande barn och spirande vårrabatter.

 • Jennifer skriver:

  1. Serien Näs finns i 7st färger
  2. Om jag hade vunnit presentkortet hade jag köpt mig de fina barpallarna från Berga-serien, i grått. Dessa hade passat perfekt till mitt barbord i köket som fortfarande står utan barstolar. Höjden på 65cm är precis vad jag har letat efter!

 • Ida Edstorp skriver:

  1. Man kan välja på 7 färger i serien Näs.
  2. Vi ska flytta och barnen ska få eget sovrum. Till vårt sovrum som även varit barnrum med skötbord skulle jag vilja köpa Palma sänggavel 160. Knoppy knopp för att få snygg ordning i hallen.

 • Johanna skriver:

  1 5 färger, eller 7 inkl svart och vit
  2 Började skriva sängkläder men fick syn på en så härlig loungesoffa som skulle passa så bra på altanen. Tänker mig kvällssolen i den som hundra gånger lyxigare än på våra gamla balkongmöbler som (tyvärr) följde med i flytten för tre år sedan.

 • Olivia skriver:

  1. Näs kommer ut i 7 olika färger.
  2. Jag skulle vilja köpa en superfin matta (https://www.jotex.se/tortona-luggmatta-200×300-cm/1033928-01) till min mamma i inflyttningspresent då hon köpt sitt första egna hus tillsammans med sin fästman.
  Alternativt några snygga utemöbler då hon äntligen har en härlig bakgård att sitta och njuta på i solen, istället för en trång balkong som de senaste 8 åren.

 • Marwa skriver:

  I serien Näs är det sju färger som jag räknar jag det till.
  Jag skulle köpa en ny fåtölj då jag håller på och gör om i mitt vardagsrum.

 • Martina Gullback skriver:

  1. Serien Näs finns i fem läckra färger!
  2. Jag skulle slå till på flera stora krukor att odla tomater, örter och härliga blommor i på balkongen! Väntar ivrigt på "Jackie" som kommer in framöver!

 • Anna justermark skriver:

  1. Näs finns i 5 färger.
  2. Jag skulle utan tv-deckare köpa en ALASSIO solsäng så att den trötta vinter kroppen kunde ligga ute i försommar solen och få tillbaka värmen.

 • Svea skriver:

  Näs finns i 7 trevliga färger.
  För pengarna så skulle det bli en näs bänk under köksfönstret för att kunna sitta o njuta nu tidig vår.

 • Amanda K skriver:

  1) Näs finns i 7 färger
  2) Har länge velat ha en dagbädd så hade använt presentkortet till Carmel dagbädd. Tror verkligen den hade lyft vårt vardagsrum!

 • Jessica E. A. skriver:

  1. Jag hittar serien Näs i 7 färger.
  2. Jag skulle köpa utemöbler! Så sugen på vår och sommar nu! Bilderna på utemöblerna och miljöbilderna är verkligen inspererande, ser jättefint ut. Skulle absolut lyfta trädgården!

 • Anna.F skriver:

  1. Serien Näs finns i 7 färger.
  2. Wow! Det finns såå mycket fint hos Jotex! Listan kan göras lång.
  -PALMA sänggavel, står överst på listan. idag har vi en gamal sänggavel som inte alls passar varken oss eller vårt sovrum. Men med ett stort lakarn över så ser det iaf lite bättre ut. Så drömmen om en vacker sänggavel lever både på dagen och på natten ??

 • Ruth skriver:

  1. Finns i fem färger enligt hemsidan men 7 st färger att beställa på vissa varor
  *
  2:Åhh, drömmer om att förvandla vår trista, trista uteplats till en oas med vackra möbler och gröna växter där familjen kan samlas på sommarkvällarna!
  Där skulle Menton soffan få en given hederplats och +++++ för att den tål att stå ute!
  Längtar!

 • Camilla Palm skriver:

  1. 7 olika färger
  2. Alassio solsäng/soffa är helt fantastisk och hade passat toppen på vår balkong. Perfekt som soffa för hela familjen och sen som säng när man är själv. Toppen också när man kan ligga i skuggan under sommar och kan amma sin lilla nyfödda både i liggande och sittande läge! Fem tuppar upp!

 • Jessica Melin skriver:

  7 färger. Jag skulle köpa en taklampa som jag suktat efter ett tag.

 • Tove skriver:

  1. Fem (5)
  2. Jag skulle överväga inköp av COMOLINO långsmala ullmatta, TORPET utestolar och nya sängkläder, där JASMINE, ZACK och HEDDA ser fina ut. Håller tummarna!

 • Tove skriver:

  1. Sju (7)
  2. Jag skulle överväga inköp av COMOLINO långsmala ullmatta, TORPET utestolar och nya sängkläder, där JASMINE, ZACK och HEDDA ser fina ut. Håller tummarna!

 • Maria skriver:

  Näs finns i 5 färger 🙂
  Jag skulle fokusera på badrum, då det behöver fräschas upp, duschdraperi, badhanddukar, badrumsmatta, tvål och tvålkopp osv, hoppas på tur, skulle bli så glad 🙂

 • Anna skriver:

  1 Näs finns som mest i 7 olika färger.
  2 mest troligt, och roligt nu på vårkanten hade varit utemöbler! En liten kaffedrickar grupp. Eller en köksbänk. Eller en bänk man kan ha inne med fäll på och ute med!

 • Ellen skriver:

  1) 5 färger
  2) jag hade valt Skene sänggavel 160cm till min dotters rum då hon ärvt min gamla sänggavel (ihop med mitt sovrum) Möblemanget behöver uppdateras för hennes stil.

 • Sofie skriver:

  1: Serien finns i 5 färger.
  2: Jag hade valt Idaho soffbord till vår nya lägenhet då vårt nuvarande är fullt med skavanker och Idaho soffbord är det finaste jag sett på marknaden på länge.

 • 1. Den finns i 5 färger.
  2. Jag hade köpt en fin matta till mitt vardagsrum eller Louisiana skåpet som är så fint!

 • Jeanette skriver:

  1. Enligt Jotex egna beskrivning så finns serien Näs i 5 färger, däremot finns den att hitta i totalt 7 olika färger på hemsidan!
  2. Om jag hade vunnit presentkortet så hade ett nytt fint soffbord fått flytta in i min och min sambos lägenhet! Gärna något i metall, det hade passat bra in i vårt ljusa hem med mycket naturmaterial och färger.

 • Annakarin skriver:

  1. Näs finns i 7 färger.
  2. Som nybliven husägare upptäckte jag att golven är väldigt kalla, så ett bidrag till mattinköp kommer väl till pass.

 • Rebecka skriver:

  1. Är som andra lite förvirrad, men då bänken finns att köpa i 7 färger blir det mitt svar!
  2. Jag är nyinflyttad och har numera en balkong jag måste fundera ut hur den ska inredas! Tror 2 st stolar, antingen Antibes eller Sandrine, skulle passa väldigt bra in!

 • Malin skriver:

  1. 5 eller 7 färger, beroende på var jag läser.
  2. Jag behöver piffa upp mitt sovrum med en stor, skön matta!

 • Gun skriver:

  Sonen har precis flyttat in i en egen tvårumslägenhet efter att ha bott i 2:a hand i en etta. Behövs lite mattor mm, skulle vara roligt att överraska honom med lite inredning!
  Näs finns i 7 färger!

 • Ann-Sofi Laurin skriver:

  Näs finns i 7 färger totalt
  Jag skulle använda pengarna att inreda min dotters balkong på ca 4 kvm i centrala Stockholm. Ligger på fin innergård så förutsättningarna är goda men den lilla ytan är en riktig utmaning, här krävs goda ideér och mycket kreativitet. Näs skulle kunna vara ett fint alternativ där.

 • Rebecka skriver:

  1. Lite klurig fråga att svara på, totalt förstår jag det som att det finns i sju färger att välja på!
  2. Jag hade velat investera i soffan Menton att placera längs med husväggen. Där skulle jag kunna sitta och njuta av att hänga ute i en snygg soffa och ha sonen lekande bredvid i sandlådan.

 • Emelie skriver:

  Näs finns i 7 färger!
  Jag skulle bli oroligt glad om jag vann då vi ska göra iordning vår uteplats till sommaren och behöver köpa möbler till den! Jag älskar deras nya karmstolar. Har även sett fina krukor som skulle passa så bra med något fint gräs i!

 • Toni Erdmann skriver:

  Glad fredag!
  1. 7 färger
  2. Utan tvekan skulle jag i nuläget använda vinsten till en: https://www.jotex.se/comolino/comolino-ullmatta-160×230-cm/1510649-05
  Den skulle göra sig så himla grann på vårt solblekta parkettgolv i vardagsrummet och dessutom värma våra frysta vinterfötter! Dessutom älskar jag det faktum att denna mattan gör sig i alla rum, vilket betyder att den får ett långt liv och således bidrar till ett genomtänkt och långsiktigt köp – hurra! Håller studenttummarna stenhårt??

 • Heléne L skriver:

  1. 5 färger
  2. Min drömhammock Marstrand. För att ställa i syrénbersån och kunna hänga med tonårsdöttrarna där i sommar.

 • Anna W skriver:

  1: 5 färger
  2: Med den slanten hade jag inrett mitt 70- talskontor på jobbet. Ett rum utan fönster och med möbler från tidigt 70tal behöver all kärlek de kan få. Min inredningsbudget kan möjligtvis leverera några nya post-its… tror mig göra ett bättre jobb om det ser snyggt ut

 • Josefine skriver:

  1. Fem färger
  2. Då jag nyligen beställt MENTON serien i vitt med hörnmodul och tre vanliga moduler till vårt uterum som vi håller på att göra i ordning inför sommaren, skulle jag lägga presentkortet på fina kuddar och textilier till soffan och uterummet i övrigt för att få till en härligt, somrig känsla!

 • Jenny eriksson skriver:

  1) fem enligt intro om näs men verkar finns sju att välja på vid inköp?
  2) Skulle helt klart köpa möbler till balkongen och ge våren ett rejält välkommande??☀️

 • Åsa skriver:

  1. Beroende på vilken modell men upp till sju färger
  2. Oj, detta har öppnat upp ögonen på mig. Det finns ju hur mycket som helst att välja på som är jättefint och för en väldigt bra peng. Jag kanske skulle köpa utomhusmatta och en av de snygga utomhusbänkarna. Eller en ursnygg dagbädd. Eller några av utomhusstolarna till matbord. Hmm, som sagt, riktigt mycket att välja på…

 • Martina skriver:

  1. 5 färger
  2. Jag skulle ge sovrummet lite kärlek med härliga linnelakan, ny belysning och en skir gardin. Låta vårens fågelkvitter och solstrålar väcka oss på morgonen, redo att möta en ny dag!

 • Linnéa skriver:

  1. Näs finns i 5 färger.
  2. Den kommande sommaren är den åttonde i vårt hus. Fortfarande sitter vi vid en blandning av ärvda, lånade, panikloppisfyndade möbler när vi äter utomhus. Vi har stora familjer, men kan knappt bjuda på en grillad korv utan att alla måste ta med sig sin egen stol. Charmigt och bohemiskt tänker ni? Drygt och opraktiskt tänker jag. Vi har liksom inte hittat rätt matgrupp till altanen, men jag tror att Grandby matbord vore en bra början!

 • Sophia skriver:

  1. Ja… enligt vad Jotex själva skriver på hemsidan, fem färger. Bänken finns dock att beställa i sju färger!
  2. Min mamma vill köpa nya utemöbler, men har just inga pengar att köpa dem för. Jag skulle använda presentkortet till att köpa ett utebord till henne! ❣️

 • linda skriver:

  1) 5 färger
  2) Jag hade valt en ny matta som tex Regola till min soffa då jag vill fylla mitt hem med mer textilier när jag nu ska flytta och det är betonggolv i hela huset.

 • linda skriver:

  1) 5 färger
  2) Jag hade valt en ny matta som tex Regola till min soffa då jag vill fylla mitt hem med mer textilier när jag nu ska flytta och det är betonggolv i hela huset.

 • Linda eli skriver:

  Hej,
  1. Står fem men finns i sju
  2. Skulle köpa en varsin RIBBON vilstol till mig och min man. Vore härligt att få sitta efter solväggen och varva ner efter hård arbetsdag innan det är dags att köra igång med mat, läxor, aktiviteter, puh

 • Rebecca F skriver:

  1. Serien verkar (vad jag kan se) finnas i 7 färger.
  2. Då jag för bara någon månad sedan flyttat från en liten etta till en stor tvåa är jag i stort behov av att uppdatera hemmet. Jag letar framför allt efter härliga textilier så som nya kuddar och filtar till min nyinvesterade soffa. Jag matchar gärna ljusrosa med en härlig mörkare grön färg och gillar när det är lite olika material och form. Kuddarna SIMONE i grönt och KNOT i ljusrosa hade passat perfekt!

 • Maya Eriksson skriver:

  1. Mellan fem och sju beroende på artikel.
  2. Eftersom mamma ska få en hängmatta med stativ i sextioårspresent skulle KNOT kuddfodral i grått, MYSA pläd i puderrosa och så ett JET SET minibord passa perfekt att matcha det sköna hänget med. RIPPATS bänk i natur önskar jag få ställa på min egen lilla balkong.

 • Maya Eriksson skriver:

  1. Upp till sju färger.
  2. Eftersom mamma ska få en hängmatta med stativ i sextioårspresent skulle KNOT kuddfodral i grått, MYSA pläd i puderrosa samt JET SET minibord passa perfekt att matcha det sköna hänget med. RIPPATS bänk i natur önskar jag få ställa på min egen lilla balkong.

 • Leons mamma skriver:

  1. Sju färger.
  2. Jag hade spenderat pengarna på Jotex specialitet; textiler! Är framförallt sugen på att investera i ett par mörkgröna gardiner till sovrummet, och även kuddar och plädar. Jotex har en massa fint så det hade inte varit svårt att spendera pengarna!

 • 1. Fem färger
  2. Jag har förälskat mig i den helt underbart vackra stolen Nattavaara den skulle jag lägga min vinst på!

 • M skriver:

  Grym tävling!
  1. Det står fem men det finns väl ändå 7 färger? Klurigt..
  2. Jag hade lagt pengarna på att mysa till vårt sovrum. Nya tunga gardiner, fluffiga linne påslakan och bra läsbelysning!

 • 1. Sju färger 
  2. Ååh, jag skulle bli så glad om jag vann. Då skulle jag köpa "SKENE LYX sänggavel" i ljusgrått Lin?? Den hade passat perfekt i sovrummet i min nyinflyttade lägenhet. Med mörkgråa tapeter och ett ljust fiskbensmönstrat golv?

 • Ebba F skriver:

  1. Det står "Utomhusserien NÄS är helt underhållsfri och finns i 5 läckra färger" men jag ser att den finns i 7 st.
  2. En utomhusmatta till vår balkong som behöver en ny fin matta (och jag behöver få slippa hämta in vår nuvarande matta varje gång det ser ut att börja regna under sommaren, haha). T.ex. NETTUNO bouclématta tror jag skulle passa superbra hos oss!

 • Linda S skriver:

  Näs finns i 5 färger. Om jag hade turen att vinna presentkortet så skulle jag investera det i mitt sovrum som behöver ett ordentligt lyft med både textilier, belysning och sänggavel.

 • Lena skriver:

  Sju färger? Eller fem.
  Angela luggmatta står överst på min måste bara ha lista.

 • Patricia skriver:

  1.Näs finns i 5 färger men uppfattar att det är 7?
  2. Stolar till mitt nya matbord som jag beställt.

 • JohannaJohanna skriver:

  I 5 underbara färger.
  Vårt sovrum är så trist. Den saknar en ombonad känsla som jag tycker är så viktigt i ett hem. Jag hade köpt den läckra sänggaveln SKENE i blått lintyg, några SAMITA kuddfodral i olika färger och ARUBA ljuslykta! De hade skapat magi tillsammans.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, 7 färger
  2, Jag hade nog just köpt en Näs bänk till vår nya lilla stenläggning. Sen hade jag skämt bort dottern med lite nya fina lakan till hennes "stortjej" säng som hon ska få. Blir det nåt över siktar jag in mej på en ny matta med. Presentkortet hade utan tvekan försvunnit i ett nafs vill jag lova.

 • Julia skriver:

  1. Sju färger? Eller fem?
  2. Comolino ullmatta i blåaste möjliga blå kan vara det finaste jag någonsin har sett. En sådan, i största möjliga storlek, skulle jag vilja lägga någonstans i min allra första egna hyresrätt som jag inte har råd att inreda.

 • Sofia skriver:

  1. Alla produkter i Näs-serien finns inte i alla färger men totalt finns det 7 härliga och unika färger.
  2. Inte helt oväntat är det balkongfix som står högst upp på önskelistan just nu! Jag skulle klicka hem en av de fina bänkarna från just Näs-serien, ett Antibes bord att fika vid, ett par Jackie krukor i olika storlekar för lite rogivande grönska och ett gäng härliga kuddar och pläd (Eyla såklart!. Redo för sommarsäsongen!

 • Lena Hellsen skriver:

  5 färger
  Jag skulle köpa de fina krukorna till min balkong som behöver fräschas upp!?

 • Paola skriver:

  5 färger
  Dottern har just fyllt 18 och är lite lagom trött på sin barnsliga ärtgröna fondvägg och dito accentfärg på all inredning. Skulle SÅ gärna vilja överraska henne med ett välkommet presentkort, nu när vi ska överraskningsmåla om väggen

 • Paola skriver:

  KORREKT SVAR!! (Tangenten slant!)
  7 FÄRGER
  Dottern har just fyllt 18 och är lite lagom trött på sin barnsliga ärtgröna fondvägg och dito accentfärg på all inredning. Skulle SÅ gärna vilja överraska henne med ett välkommet presentkort, nu när vi ska överraskningsmåla om väggen.

 • Micke skriver:

  Jotex själv skriver att serien finns i 5 färger, så man får ju anta att det är rätta svaret på frågan ?.
  Jag skulle använda presentkortet till att köpa något fint till min sambo som snart fyller år och nollar. Vill överraska henne med något som hon har önskat sig länge, en snygg sittpuff och jag vet att SKENE sittpuff i grått hade fått hennes hjärta att slå lite extra. Jag hade kompletterat med ett fårskinn i grått som vi kan slänga över sittdynorna i soffan som är anskrämliga. Med en liten kille är det ej prio att köpa en ny soffa. Vänligen Micke

 • Pia S skriver:

  1: 7 färger
  2: Med ett presentkort skulle jag köpa Jenny E 2st. påslakansett och flera extra örngott . Jag har inte sängkläder i lin , men jag har önskat mig det länge .

 • Elina skriver:

  1. 7 färger
  2.Jag har en balkong att inreda i vår och Antibes karmstolar i grönt skulle bli så fina till den. Jag skulle antagligen lägga till en vendela pläd och ett par cocoon gardiner för att höja mysfaktorn.

 • Martin C-F skriver:

  1. Enligt Jotex 5 färger, men vad jag kan se så finns den i 7 färger. Så säger 7 ?
  2. Oj har jag den fantastiska turen så skulle jag köpa två "RIBBON" vilstol till frugan. Som hon suktat efter dessa. Där förtjänar hon lite vila mellan allt slit och stress i vardagen. Hon fyller dessutom 35 år snart, så detta skulle bli den klockrena presenten och jag skulle bli den mest populära maken! ??
  Trevlig söndag kväll!
  //Martin

 • Linda O skriver:

  1.Näs finns i 5 färger men bänken Näs hittar jag i 7 färger. 2. Jag skulle pynta mitt nya hus som jag och min familj precis köpt. Simone beige gardiner väntar jag tålmodigt att dom ska komma åter i lager. Annars skulle jag köpa Simone puderrosa gardiner som är minst lika vackra. Till detta skulle jag köpa kristallkrona Rom. Som lustigt nog är lite passande då vi kom hem från Rom i tisdags. Jag skulle bli jätteglad om jag vann ett presentkort från Jotex så jag kan pynta mitt nya hem. Mvh Linda

 • Louise skriver:

  1. Sju färger, men jotex själv skriver fem.
  2. Att välja en sak är inte lätt,
  Efter en husrenovering har jag inte det så fett.
  Soffan Antwerpen med tyg av skönaste sort
  Skulle mitt soffbekymmer ta bort.
  Snygg design och skön modell, det är det bästa.
  I soffan ska jag läsa, mysa och göra det mesta.

 • Ellen skriver:

  Hej,
  1. Den finns i sju färger
  2. Jag hade spenderat presentkortet på sänggaveln orrviken för den är så himla fin. Jag har velat göra en egen länge, men tiden finns inte mellan ettåring, nytt jobb och renovering… och orrviken är mycket finare än vad jag hade kunnat knåpa ihop 🙂

 • Anna B skriver:

  1. Finns i 7 färger så vitt jag förstår det.
  2. Jag skulle köpa några Väby-stolar. De skulle passa alldeles utmärkt till matbordet jag håller på att bygga av gamla bräder som jag hittade hemma hos mor & far. Hela möblemanget ska stå i vårt just nu sorgligs uterum som jag hoppas kommer platsen där många middagar intas under vår, sommar och höst.
  Vänliga hälsningar Anna

 • Malin skriver:

  1. Näs finns i sju färger
  2. Då jag hoppas att inom en snar framtid flytta hemifrån så skulle det säkert bli lite smått och gott till lägenheten, som till exempel ett AMELIE frottéset, ZACK dra-på-lakan, lite dekor som RAKEL ljusstake i silver och en PHILADELPHIA taklampa.

 • Eliisan skriver:

  1)
  Jotex skriver; Utomhusserien NÄS är helt underhållsfri och finns i
  5 läckra färger! (Dock verkar bänken finnas i 7 färger!)
  2)
  Tänk om jag ett presentkort laddat med
  flera härliga tusenlappar hos Jotex skulle vinna,
  vore jag den allra gladaste kvinna!
  På Jotex hemsida jag med stor iver,
  runt bland alla fina, läckra varor ska klicka,
  slantarna snabbt iväg då vill sticka!
  Men det finns en möbel som jag
  ej kan sluta att tänka på,
  drömmer att till sommaren
  i solens sken i fåtöljen Ninja
  slappa, njuta och härligt må!
  På terassen, Ninja fåtölj
  skulle trona, i den allra
  snyggaste färgen grå.
  Drömmar kan faktiskt bli sanna,
  kanske blir det jag som
  presentkortet skall få?!
  Nya sängkläder borde
  vi egentligen införskaffa,
  men lite egoistisk måste
  jag väl en gång få vara,
  brukar i vanliga fall tänka
  på alla andra bara.
  Önskar att i solskenet sitta,
  på blommor, sjöfåglar och havet titta.
  Med färgglad fräsig solhatt,
  läskande Mojito och
  känna mig som en
  riktig Tant Raffa!

 • Mattias skriver:

  1, Näs finns i 5 färger.
  2, Skulle gladeligen duka bordet med något från erat porslin. Tex terragona och ocean ser så fint ut, och ovanför matbordet får det gärna hänga två trumpetlampor!

 • Theresia V skriver:

  1) Den finns i 7 färger!
  2) Jag skulle förnyat mitt fönster! Ett stort gammalt fönster med en bred fönsterbräda som man kan sitta på. Den skulle få härliga dynor som jag kan sitta på och njuta av solen och värmen i vår! Ett par nya gardiner skulle även vara pricken på i för min lilla lya!

 • Johanna tyrenhag skriver:

  1: jag hittar NÄS i 7 färger ?
  2: jag skulle köpa den underbara soffan MENTON i svart och placera den på östsidan av vårt nymålade vita 40-tals trähus? det blir en perfekt plats för att njuta av morgonsolen, en god cappuccino och fågelsång. Soffan är stilren men ändå mjuk i ditt formspråk och jag gillar verkligen att man kan krypa upp i den??

 • Evelina Nilsson skriver:

  1, 5 färger
  2, Något blått och något med ljus! Kanske även något bus?

 • Camilla K skriver:

  5 eller 7….
  Textilier är ju Jotex allra bäst på så fyller gärna på med massor av vårkänsla

 • Annika skriver:

  1. Näs finns i 5 färger!
  2.
  Fantastiska Alassio – två möbler i en,
  är min favorit – både soffa och säng!
  Slappa helt solo, med vänner, familj,
  perfekt för all typ av häng eller chill.
  Flexibel som sig bör, alltid beredd
  främst vill jag köpa denna sommarbädd!

 • Emma skriver:

  1) i fem färger.
  2) Hade unnat mig en ny matta, min gamla matta i vardagsrummet skulle verkligen behöva bytas ut. Eftersom det är min födelsedag idag håller jag tummarna för vinst extra mycket.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.