Annons

Budgettips: Fotoramar

Jag läste precis Ulrikas blogginlägg med tips om att ge bort en fin ram och en fotografering i doppresent eller julklapp och tar rygg på det för att bjuda på ett grymt budgetknep på samma tema. Jag letar nämligen alltid efter ramar på loppis. Alltså inte bara väggramar till tavlor utan mindre bordsmodeller till familjefoton. Jag verkar vara relativt ensam om det givet att utbudet är så stort och att prisnivån på kvalitetsramar i material som silver och tenn alltid är så otroligt lågt i förhållande till deras egentliga värde. Det krävs lite tålamod och ett bra hököga men ställ in din radar på ramar nästa gång du står inför ett gyttrigt loppismoment så lovar jag att du kommer hitta flera fina till slut. Har du inget att rama in ännu så kanske ett sådant fynd kan ge dig en anledning att komma till skott och framkalla något av alla foton som annars bara ligger och skramlar i datorn? Och gillar du inte att ha familjebilder framme så är det ju som sagt fyndläge även på julklapps- och presentramar till släkten. Dagens tips!

Kategorier:

Kommentarer

  • Vilken fin bild med det skira gröna! Och visst finns det många vackra ramar att finna vintage. Det krävs som sagt en hel del tålamod, men tennramar får alltid hjärtat att banka lite extra.

  • Henrik skriver:

    Vilken fin bild! Vad vackert!

  • Marielle skriver:

    Hej, var kommer din fina ram ifrån?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.