Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Jotex

Den här veckan har en läsare chans att vinna ett presentkort på 3000 kr hos Jotex. I Jotex webbshop hittar du produkter för hela hemmet – allt från gardiner, mattor och sängkläder till möbler. Sortimentet är även fyllt med massor av julprodukter och belysning. För att delta i tävlingen ska du svara på nedan frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!
 
1) Vilken produkt var starten till Jotex?
2) Vilka produkter skulle du köpa för ditt presentkort och varför? Motivera kort.
 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Ida som tävlande 2017-11-20 @ 09:55:12 Maila dina kontaktuppgifter (adress, telefonnummer och personnummer) till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 27/11 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Jotex och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vad kul med en tävling hos jotex!
  1) Gardiner
  2) Jag skulle använda pengarna till att köpa Sveg Matbord. Det hade passat perfekt till våra industriella lampor och svarta stolar! ? Vi har varit i behov av nytt bord länge då det gamla sjungit på sista versen . ?

 • Sebastian skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle uppgradera mitt sovrum som behöver jotexifieras lite. Ett par riktigt runga sammetsgardiner och nya lakan skulle göra mitt sovrum till ett paradis på jorden.

 • Maria Larsson skriver:

  1) Gardiner
  2) Jag skulle använda pengarna till dagbädden Köpenhamn som kommer till jul. Den ser helt fantastisk ut och står högst upp på min önskelista. Snygg design och hållbara material! Den hade varit en perfekt möbel för oss som är nyblivna föräldrar.

 • Wilma Ek skriver:

  Gardiner ??
  Jag skulle köpa Nittkvarn vitrinskåp och en drömmig sammetspuff. Det är svårt att ha råd till att inreda sitt hem personligt som ensamstående mamma.

 • Ida skriver:

  1, Gardiner
  2, Jag skulle köpt den gråa stora sittpuffen som min lilla dotter kan hålla sig mot nu när hon börjat gå och blir en extra sittplats när vänner är över på ett glas vin 🙂 skulle även använda den som mjukt barnvänligt soffbord som barnen inte kan slå huvudet i 🙂
  Med vänlig hälsning, nybliven mamma med nya behov 🙂

 • Julia skriver:

  1. Gardiner
  2. Det här blir min första jul sedan jag flyttade hemifrån så jag skulle bunkra upp med vackra guldiga ljusstakar, tjocka mörkt vinröda sammetsgardiner och matchande kuddfodral att bryta av min mörkgröna matta. Så mysigt!

 • Benedikte skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa två härliga Hedda påslakanset. Vi har växlat mellan samma tradiga påsalkanset i säkert 10 år (!) så det är dags!!!

 • Emma skriver:

  1. Gardiner var starten till Jotex!
  2. Jag skulle köpa en ny matta! I februari ska jag flytta till min första riktiga lägenhet efter att ha flyttat mellan olika studentlägenheter och jag längtar efter att få skapa en riktig hemma-känsla, och då känns en matta med varma färger som det perfekta inslaget.

 • Catrin skriver:

  1. Jotex startade med gardiner.
  2. Sovrummet ska få lite extra kärlek med påslakan i sammet, likaså lyxigt överkast också i sammet. Prydnadskuddar och gardiner i sammet naturligtvis.
  Hela sovrummet ska pimpas med produkter från jotex i sammet. Underbart!

 • Carin skriver:

  1. Gardiner
  2. Fluffiga Feel Duntäcke & Kudde – Längtar lyxig värme och skönaste sömn!

 • Ellinor skriver:

  1. Gardiner
  2. Skulle använda presentkortet till att fylla vårat nya hem med textilier. När renoveringen är klar och vi skall flytta från våran lilla lägenhet till hus så behöver vi massa nya gardiner och har även spanat in en snygg sittpuff till hallen.

 • Ellinor skriver:

  1. Gardiner
  2. Skulle använda presentkortet till att fylla vårat nya hem med textilier. När renoveringen är klar och vi skall flytta från våran lilla lägenhet till hus så behöver vi massa nya gardiner och har även spanat in en snygg sittpuff till hallen.

 • rebecca skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa sammetspuffen Skene i grå färg till vårt vardagsrum för att få en liten lyxigare känsla. Sen skulle jag köpa de gråa sammetsgraderna till sovrummet för en lyxigare känsla där med.

 • My skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag hade tagit tillfället i akt att köpa in härlig jultextil. Gardiner, kuddar och kökstextil för att mjuka upp och få in julstämningen i min nya och lite kala lägenhet!

 • Sanna skriver:

  1. Gardiner, idéen kom efter att grundaren hjälpt sin mamma byta gardiner.
  2. Här ekar det tomt på gardiner sen vi flytta in så det hade fått bli det. Tyvärr fanns den inte inne på lager men jag hade valt 6 längder sammie multifunktionsgardin i 3m i färg cementgrå eller mellangrå (eller löpmeter för att sy ihop själv) då vi har så högt i tak i vardagsrummet. Sedan hade vi kompletterar med en tunnare gardin för mer hotelllkänsla och kuddar såklart! Har Sammie kuddar på ovanvåningen och tycker så om dom. Vilket pris det här hade varit, speciellt nu under föräldraledigheten. Håller så tummarna.

 • Lena Sigurdsson skriver:

  Hej! Gardiner var det Jotex började med.
  Av allt det fina de har, hade jag nog valt ett gosigt duntäcke. I vårat kalla( brrr) sovrum vill man bara ligga kvar under täcket..
  Varma hälsningar Lena

 • Therese skriver:

  1) Gardin
  2) Jag skulle köpa nya sängkläder och uppdatera sovrummet i vårt nya sovrum.

 • Linn skriver:

  1. Jag förknippar fortfarande JOTEX med sitt sortiment av gardiner.
  2. Precis nyinflyttade i min lägenhet. Finns oändligt mycket fint man skulle vilja ha. Men hade satasat på att använda presentkortet till att köpa två tidlösa NATTAVAARA stolar till mitt köksbord.

 • Robert Johnsson skriver:

  1. Gardiner
  2. Flyttat till hus från lägenhet så behöver egentligen allt. Gardiner, lampor, dekorationer, you name it.

 • Li skriver:

  1. Gardiner
  2. Skene sittpuff i grått, absolut.

 • Mikaela skriver:

  1. Gardiner
  2. Mattan Anela, hade varit fantastisk i vårt sovrum!

 • Katarina skriver:

  Gardiner.
  Jag skulle köpa mattan Ossi till min dotter som flyttar till egen lägenhet.

 • tina skriver:

  1.Gardiner
  2.Nyheten GESEBOL stol/fåtölj, den hade passat perfekt i vår hall med sin lite strama och snygga kombo skinn/trä!!

 • Gunbritt Dahlin skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle använda presentkortet till att förnya gardinsortimentet och sängkläder.

 • Mia skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa gardiner till vårt nya hus. Rummen i huset har högre takhöjd än tidigare boenden och därför behövs det en uppdatering av gardinerna i hemmet.

 • 1. Gardiner. Kommer ihåg när jag var liten och mamma fick katalogen från Jotex, man satt då och drömde om sitt egna hem.
  2. Jag skulle köpa sittpuffan Sacramento i beige för att ha i vårt dressing Room, i huset där vi flyttat in efter nyår

 • Stina skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag har länge gått och suktat efter deras sänggavel i sammet. Blev helt kär i nyheten Charleston som precis kommit in. Jag har någon slags vision om att göra om hela sovrummet för att få det mera ombonat och nuvarande sänggavel passar verkligen inte in i den visionen.

 • Sarah skriver:

  1. Gardiner, idéen dök upp när grundaren hjälpt sin mamma fixa nya gardiner.
  2. Vi har precis byggt om ett TV-rum hemma och skulle behöva gardiner för att dämpa akustiken!

 • Anna skriver:

  1. Gardiner, och speciellt julgardiner 🙂
  2. Jag har länge spanat in CARMEL dagbädd på Jotex hemsida, den hade varit så snygg framför mitt fönster. Ser framför mig att ligga på den med en mysig filt och läsa böcker. Skulle väldigt gärna vilja klicka hem den!

 • Sandra johansson skriver:

  1. Gardiner 2. Jag skulle tveklöst köpa Skene sittpuff i grått, länge har jag suktat efter den . I december flyttar vi in i vårt nya hus och den skulle verkligen piffa upp vardagsrummet med lite lyxigare känsla . Jag skulle också passa på att köpa lite julpynt och nya sängkläder till mina två små tjejer som får egna rum i samband med flytten ?

 • E skriver:

  1. Gardiner.
  2. Härliga sängkläder. Jag har inte mått så bra på sistone, och legat mycket hemma i sängen och halvjobbat hemifrån, och nu när jag mår bättre skulle jag vilja göra om lite sovrummet så att jag kan förknippa det mer med lugn, ro och vila i stället för dåligmående och hemifrånjobb!

 • Julia Lundmark skriver:

  1. Gardiner 🙂
  2. Jag skulle unna mig att köpa på mig massvis med fina kuddar/plädar och eventuellt en matta för att skapa en varm och mysig känsla i vårt vardagsrum, det känns just nu väldigt kallt och stelt. Jotex har helt rätt färgskalor och utbud för att kunna lyckas med den känslan!

 • Helena skriver:

  1. Gardinet
  2. Jag skulle köpa ljusstaken Pinecone, och bordsstjärnan Lysekil, Och sen hade jag gått loss på påslakanset Linnéa, mörkgröna.

 • Elin O skriver:

  Uppstarten var gardiner.
  Jag hade använt vinsten till att sätta guldkant på min och familjens vinter. Välja lite vackra prydnadsföremål i det härliga sortimentet, någon ny lyxig kudde till vardagsrum samt flickrummet och textilier till soffan i köket. En uppgradering helt enkelt!

 • Susanna skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa just gardiner. Efter en tid av renovering mot "vitt och fräscht" behövs verkligen något för att klä rummen, som ger den ombonade stämningen och som bidrar med färg.

 • Isabell Nilsson skriver:

  1) Gardiner
  2) Jag och min sambo har precis bytt lägenhet och har ännu inte fått till den rätta känslan i hallen eller vårt sovrum. Lite härliga textilier och dekorationer skulle göra susen för att få till en sista touchen!

 • emma skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle definitivt köpa gardiner till vårt nya sovrum och komplettera med RUDA pall som skulle bli magiska som nattduksbord och META stjärna i fönstret. Vi flyttar in i vår nya lägenhet 22 december och det skulle bli en magisk julklapp.

 • Charlotte skriver:

  1. Gardiner, som jag än idag förknippar dem med 🙂
  2. Jag skulle hålla mig till textiltemat och köpa in fina, sköna bäddset. Vi bor ganska långt ut på landet, men har många kompisar som ofta kommer på besök och då vill jag att de ska sova lyxigt som på hotell fast än det "bara" är hemma hos oss!

 • Elna N skriver:

  Jag skulle satsa på en fin matta till mitt nya öppna planlösning. Det skulle bli som ett smycke och ge glädje för lång tid framöver.

 • 1.Gardiner
  2.Jag skulle köpa sammetsgardiner.

 • Helena Karlsson skriver:

  1. Gardiner
  2. Sänggaveln Skene samt sittpuffen, detta till vårt nybyggda hus med inflyttning i vår. Lite mysig och ombonad känsla behövs, har kikat på dessa produkter ett tag ☺

 • Therese skriver:

  1. Gardiner
  2. Helt klart ett par mörkblåsammetsgardiner! Samt en sittpuff, så otroligt snyggt! Det hade passat som handen i handsken i min nya lägenhet

 • 1. Gardiner (redan 1963!)
  2. Jag är inne på Jotex hemsida varje dag, väntar nämligen otåligt på serien Köpenhamn som jag har sett innehåller en superfin bänk med sadelgjord… Helt magiskt! Så den skulle det definitivt bli om jag vann 🙂

 • Sanna skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle välja sittpuffen Sacremento i blått! Håller på att inreda vårt vardagsrum i mörkblå och gråa nyanser, och den skulle passa perfekt.

 • Brysselkakan skriver:

  1. Gardiner så klart! Minns att min mamma skickade efter när jag var barn!
  2. Mest förnuftigt vore nog att köpa nya påslakan till hela familjen men varför ska man alltid vara förnuftig!? Istället kanske det skulle bli det runda fina bordet i mässing som jag bara ser på inspirationsbilder men inte hittar bland Jotex produkter… Eller den fantastiska sänggaveln Charleston!

 • Wilhelmina skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag hade köpt något ifrån den nya fantastiska kollektionen som släpps snart! Pressbilderna är så fina, längtar tills allting släpps.

 • Johanna skriver:

  1. Gardiner
  2. Och det är just gardiner jag skulle köpt om jag vann! Härligt, mysiga gardiner till vårt sovrum!

 • Frida skriver:

  Gardiner!
  Jag flyttade ganska nyligen in i en egen lägenhet, och som ung student har man inte mycket möbler och övrig inredning med sig in i första flytten. Lite härliga textiler är definitivt ett måste – men tyvärr inget prio som det ser ut just nu. Ett presentkort skulle komma mycket väl till hands och ta den här kalla och omysiga lägenheten ett steg närmare drömmen om den perfekta lägenheten!

 • Alina skriver:

  1. Gardiner.
  2. Skulle jag vinna ett presentkort skulle jag slå till på jotex superfina dagbädd som stått högst upp på min önskelista länge! Den skulle få pryda mitt vardagsrum och ser framför mig hur fint den skulle passa in i vår lägenhet.

 • Louise Aronsson skriver:

  Gardiner ?
  Eftersom jag nyligen blivit singel efter 5 år så har jag för första gången flyttat till nåt eget. Eftersom julen är på ingång hade jag unnat mig fina, sammanhängande juldekorationer. Det känns annars som en onödig kostnad som inte direkt går före soffa (a) vem vet, kanske just gardiner?

 • Pernilla skriver:

  1. Gardiner
  2. GARDINER & Upphängningsskenor! Och förhippningsvis mycket annat fint! Jag kan få 3000 att räcka långt 🙂

 • Maria skriver:

  1. Textilier -> Gardiner 🙂
  2. Jag skulle köpa två SUPINO Ullmattor (size 160×230), har drömt länge om två matchande ullmattor och dessa skulle se fantastiska ut mot fiskbensparketten i vardagsrummet 🙂 Varmt och gott nu till alla kalla vintermorgnar <3

 • Love skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa stolar! Jag drömmer om att någon gång äga en uppsättning y-stolar och fastnade därför för Nattavaara stolen i trä som skulle vara ett bra budgetalternativ.

 • Monika Lindh skriver:

  1. Gardiner
  2. jag skulle gå loss på badtextilier. Nu när vi äntligen går i mål med badrummet som stått ogjort sen 1978 märks att en uppgradering av textilier i badrummet behövs.

 • Matilda skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle slå till på en STA-pall till hallen, en Bow elljusstake till jul-fönstret och ett Oxford påslakanset i ljust grå tilll gästrummet!

 • Ellen skriver:

  1. Gardiner
  2. Svårt val, det skulle stå mellan att få liv i min lilla studentlägenhet med fina textilier och träskärbrädor i köket ELLER att slänga ut tvn och köpa en fåtölj att sätta mittemot soffan istället – typ Orlando i grått.

 • Linn skriver:

  1. Gardiner!
  2. SUPINO ullmatta! Förutom att det är en skitsnygg matta så skulle jag frysa mindre om fötterna.

 • Kristina Ek skriver:

  1/ gardiner
  2/ en stor skene sittpuff i färgen grått. Stora förändringar i vårt hem är på gång bla vårt vardagsrum har fått sig en uppdatering i form av en grå vägg och ny tv bänk är beställt. En sittpuff blir ett fint komplement som tar ut den grå färgen i rummet. Sen kan även badrummet behöva lite nya frottehandukar.

 • Amanda K skriver:

  1. De började med gardiner.
  2. En CARMEL degbädd i beige linne och en CREMONA ullmatta i rosa. Är i behov av extra sittplatser i vardagsrummet och den här dagbädden är perfekt då det fortfarande kommer kännas luftigt och en mysig matta under som en färgklick hade ju bara varit perfekt!

 • 1. Gardiner, sängtextilier och mattor startade man med.
  2. Jag skulle vilja ha nya gardinlängder i sovrummet. Kanske ett tungt sammetstyg nu till vintern…

 • nora skriver:

  1. Gardiner
  2. Hade jag vunnit presentkortet hade jag nog köpt stolarna NATTAVAARA – som är så härligt tidslösa! Här hemma sitter jag för tillfället på.. absolut ingenting då jag väntat på att hitta de perfekta stolarna!

 • Johanna skriver:

  1. Gardiner
  2. Nu är det min tur. En som prioriterat alla andra utan att unna mig själv ett skvatt det senaste året. Jag skulle klicka hem CHARLESTON SÄNGGAVEL som jag dreglat över de senaste dagarna, utan ånger eller dåligt samvete! Det är jag värd.

 • Anton skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag gillar förvisso det mesta jag på hemsidan ser
  men det finns två som behöver era produkter än mer.
  De har i två år krigat mot kiss, spyor och snor,
  ja han har nyligen fått barn, min käre bror.
  Det blir lite sömn, de är ofta rätt trötta,
  de måste sova bekvämt, så de inte blir så lättstötta.
  De förtjänar verkligen finfina sängkläder,
  dessa slitna hjältar som precis blivit fäder
  Så till dem hade jag väldigt gärna gett
  ett mysigt Jotex-bedset.

 • Lina skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle handla inredning till min tomma hall. Ännu finns bara krokar att hänga jackan på. Har bott där i två år men unnar mig tyvärr inte sånt. Ha en fin dag!

 • Sara P skriver:

  1. Gardiner
  2. Ullmatta Como 200*300cm till min ettårings rum, så hiskeligt kallt om golvet. Sedan hade jag lagt till några hundralappar för ett Veddige bord i svart, det skulle stå i hallen med lampa och Palettblad och välkomna!

 • Anna W skriver:

  1: Gardiner
  2: En ny linneklädd sänggavel till vår nya säng!

 • Malin H skriver:

  1. Gardiner
  2. Trivs inte riktigt i mitt sovrum som det är nu. Skulle vilja uppgradera sovrummet till 2.0 genom att sätta en gardinskena och ett par härligt tunga sammetsgardiner. Köpa nya fräscha linnesängkläder och prydnadskuddar i sammet som går ihop med gardinerna. Hur drömmigt? ?

 • Jessica H skriver:

  1. Gardiner
  2. Massor av julprylar och julgardiner till alla fönster, min mormor pyntade till advent så vackert med julgardiner, ljusstakar och tomtar. Jag blev helt hänförd av allt fint och hos mormor fick jag alltid känna och titta på allt, ett sådant hem vill jag också ha!

 • gardiner!
  Å det finns eg massor jag vill skaffa – men mest träner jag ett soffbord. ska flytta snart och det gamla ärvda trasiga fläckiga kommer åka till myrorna. Det skulle bli ett myrviken som jag siktat in mig på länge.

 • Viktoria skriver:

  1. Gardiner!
  2. Jag hade investerat pengarna i en ANELA luggmatta. Den skulle verkligen göra vårt vardagsrum komplett!

 • Ellen skriver:

  1. Det började med gardiner
  2_ Porslin i Potoserien tycker jag om, jag vill också ha mattor t.ex Norrbello eller Zuri. Det skulle bli mysigare i mitt kök och jag skulle kunna plocka bort lite gammalt udda porslin.

 • Sofie skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa just gardiner. Vill fylla vårt nya hus med härliga gardiner.

 • Marita skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag fyllde 50 för nåt år sedan och i samma veva tappade jag bort mig lite grand. Nu har jag hittat hem igen och har tittat mig i spegeln. Jag behöver uppdateras, hemmet behöver uppdateras. Så jag skulle gärna skaffa nya lakan, nya handdukar, en ny matta till vardagsrummet. Como ullmatta 160 x 230 cm, Ellen påslakanset i rött och blått, drapålakan och Amelie frotteset i turkos!

 • Lovisa skriver:

  1. Gardiner!
  2. Jag har länge letat efter en fåtölj och hittade nu äntligen PORTLAND när jag fick tips om Jotex möbelsortiment via detta inlägg. Fåtöljen skulle få sällskapa med ett underbart sidobord jag fått av svärmor. Sidobordet längtar efter en rättmätig kompis.

 • Terese skriver:

  1. Gardiner
  2.
  Vilken rolig tävling, den vill jag ju vinna!
  För att klappar måste köpas och pynta måste hinnas..
  Med 3000 kr kommer man långt
  och troligtvis kommer det hos mig bli lite trångt.
  Men allt skulle passa hemma hos mig, jag är en riktigt inredningstjej.
  Röda gardiner i sammet och en ljusstake eller två.
  Och juste, en puff att sitta på!
  Sen allt för julen för det är ett MÅSTE att dekorera,
  det tycker jag alla ska göra mera.
  Hela hemmet fyllt med glitter, känn hur julstämmningen spritter!
  Jag håller mina tummar och tår för att jag denna tävling ska ta hem,
  jag har det nästan på känn..

 • 1. Gardiner
  2. Mattor och belysning till sonen med flickvän, som just idag blir sambor i Göteborg<3

 • Sofia skriver:

  1. G A R D I N E R
  2. Jag drömmer om Jotexs DAGBÄDD KKÖPENHAMN som lanseras vecka 51. Den är ju to die för ? Har lagt den på bevakning sen jag såg pressreleasen och tänkter att den kommer passa perfekt i vårt vardagsrum! ?❤️?

 • Emma T skriver:

  1. Gardiner
  2. Så här i jultider är det ändå rätt lockande med nya julstjärnor och annat pynt, men vi försöker tänka lite längre. Julstjärnor från förra – och förrförra året – får åka fram och istället skulle Myrviken få flytta hem till oss. Vårt nuvarande vardagsrumsbord är tyvärr vitmålad spånskiva och går liksom inte rädda nu när det har märken igenom färgen. Myrviken är av massivt trä och skulle hålla betydligt längre när det går att slipa bort märken och vaxa om…

 • Amanda skriver:

  1 – Gardiner
  2 – Sängkläder och överkast hade varit roligt att shoppa, handdukar. En på tiden-uppdatering av linneskåpet helt enkelt 🙂

 • Hanna skriver:

  1/ gardiner
  2/ helt klart fina lakan! Längtar efter sval lyx. Då min separation bjöd mig att ta med några skruttiga lakan

 • Outi skriver:

  Gardiner 🙂
  Skulle köpa mattan Anelo som jag suktat efter ett tag. Letat och drömt om en silkig matta som kan ersätta den sunkiga jag har nu men kommer inte att kunna köpa den utan en liten ”knuff”. Anelo och vinsten skulle kunna vara svaret på mitt mycket utdragna matt-dilemma ❤️

 • Sofie T skriver:

  1. Gardiner
  2. Hos Jotex finns ju så sjukt mycke’
  Och det mesta passar i mitt tycke
  Men kommande dagbädden Köpenhamn
  Blir nog den jag produkt jag tar i min famn
  Om jag skulle ha turen att vinna
  Gjorde ni mig till en lycklig kvinna
  🙂

 • Emma skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle uppdatera mitt sovrum med lite ny inredning i dessa mörka tider. Nya gardiner, kuddar, sängkläder osv skulle pigga upp vardagen!

 • Elin S skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle frossa i härliga sovrumstextilier till vår nyinköpta säng på 2.10! Överkast, bäddset och kuddar för många mysiga mornar med hela familjen i sängen.

 • Anna skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag hade köpt mig en stor härlig sittpuff till garderoben. Så kan jag sitta och ta på mig strumporna på morgonen istället för att hoppa runt på ett ben som en halt undulat

 • Veronica Öberg skriver:

  1. Gardiner!
  2.jag skulle köpa en massa härliga sängkläder & gardiner till sovrummet!

 • Leons mamma skriver:

  1. gardiner.
  2. ett välkommet bidrag som förvandlas till en julklapp till mor och far – en ny soffa!

 • Sarali skriver:

  1. Gardiner
  2. Hedda gardiner i äkta lin, vita. Stilrena. Jättesnygga. Varma. Tidlösa.

 • Mirja skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa en stor härlig matta till vårt vardagsrum! Den vi har nu är för liten och det är så kallt på golvet i vårt gamla dragiga hus.

 • Martina skriver:

  1. De började med gardiner
  2. Jag skulle vilja köpa dagbädden Köpenhamn. Jag har precis köpt ett funkishus och den skulle passa så bra i vår övre hall där det just nu bara står två kattlådor. Pga skral kassa blir det inte mkt inredningsköp just nu trots att vi gått från 60 till 145 kvadrat:)

 • Katarina skriver:

  1. Gardiner och hemtextilier
  2. Jag hade lagt till lite och med glädje tagit emot två st nattavaara.

 • Rebecca skriver:

  1 – Gardiner
  2 – Jag skulle verkligen behöva nya sängkläder! Har precis bytt till ett dubbeltäcke och behöver nu köpa på mig lite nya krispiga påslakan att alternera med!

 • Ann-Kathrine skriver:

  1. Gardiner
  2. Två sittpuffar, en var i julklapp till våra fina döttrar ❤️

 • Andrea skriver:

  1.Det började med gardiner.
  2.Vi skulle verkligen behöva en Caramel dagbädd, då vi är många i familjen som vill mysa framför tv,n på kvällarna:)

 • Jenny skriver:

  1: Gardiner ( jag minns när mamma satt och beställde via order för länge sedan från Jotex).
  2: Vi har bott i vårt hus i ett år, men ekonomin tillåter inte att inhandla det där lilla extra , så jag skulle handla belysning, gardiner till vardagsrum, en sittpuff till vår lilla gosse, och dekoration ( som den taggiga asken). Finns det ngn slant över blir det nya sängkläder…

 • Sofie skriver:

  1: Gardiner
  2: Skulle köpa "sweetheart dra-på lakan" till dottern som älskar rosa & hjärtan. Sedan så skulle det ju finnas en hel del pengar över. Så jag skulle parkera min sambo och mig själv vid datorn, och så skulle vi tillsammans förnya/uppdatera hemmet – det behövs!

 • Elna N skriver:

  1.Gardiner
  2. Jag skulle satsa på en matta som skulle ligga som ett smycke i mitt nya öppna rum. Där skulle den skänka glädje länge länge.

 • Anonym skriver:

  1) Ja tänk vad gardiner kan sätta igång…
  2) Det ska tvättas, det ska diskas, alla lego måste plockas. Gnäll om ytterkläder och nu overaller.Lämnas på förskola.Kläder som ska vikas, bråk måste avvärjas, diplomati mellan barnen, lunch, mellis, middag och en drös blöjbyten där mellan, pärlplattor ska strykas, mat som måste inhandlas, gnäll om vem som sitter var vid matbordet, vilket barnprogram som det ska ses på och konstigt nog bråk om vems mamma man är. Inte ett toalettbesök i fred, ett lugnt bad kan jag bara drömma om. Godnattsagor som ska läsas, en liten som inte vill sova i sin säng och en bebis som bara vill vara tätt tätt inpå…. ja efter allt när alla till slut sover, vart dom nu än sover så skulle det vara underbart att dra för fönstret med sammetsgardinen Sammie, luta ryggen mot sänggaveln Skene, dra ett dunbolster över sig klätt med Amanda påslakan och njuta av en bok…. För vad är då en bal på slottet!
  Och samma om igen imorgon….

 • Terhi Impivaara skriver:

  1 Gardiner
  2 Carmel Dagbädd i linne. Älskar den och gillar att den har funktioner, som sittplats för gäster, för att vila under dagen eller använda som extra säng när man har gäster över.

 • Lina Beffa skriver:

  1. Gardiner
  2. Gardiner är just det jag skulle köpa om jag vann presentkortet. Sonens rum, gästrummet och sovrummet skulle behöva uppdateras.

 • Amanda skriver:

  Alltså. Tävlingarna på din blogg är SÅ bra.
  1. Gardiner
  2. Sacramento sittpuff beige är min favorit. Jag är inne och kollar på den minst en gång/vecka. Förr eller senare så SKA den sittpuffen vara i mitt vardagsrum. Så himla fin.

 • KUF skriver:

  1. Gardiner
  2. Nykulla matbord (80×200). Vi har haft 3 olika matbord på 3 år – vi hittar liksom inte rätt. Istället för att satsa på ytterligare ett mellanting skulle vi såå gärna köpa detta bord. Då tror jag vi är i hamn. Perfekt bredd och underbara plankor!

 • A.S skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag har precis flyttat och är i behov av alla dem där detaljerna som gör lägenheten från ett ställe man bor på, till ett riktigt hem. Jotex har så snygga grejer så om jag vann så skulle jag prassa på med krukor och lite andra snygga grejer.

 • Jessicalondon skriver:

  Åååh, vilken fin tävling!
  1. Gardiner
  2. Jag skulle önska mig vinna nya sängkläder & en sänggavel till vårt sovrum, då man önskas sova som i ett hotellrum och drömma sig bort.

 • Carin skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle ta tillfället i akt och piffa upp vår säng som blivit ett riktigt slagfält sen vi fick barn. Jag skulle framförallt satsa på en sängkappa, sänggavel och nya sängklader och lakan. Dessutom skulle jag fundera några varv och färgmatcha det nya med rullgardin, tapet och övrig inredning i vårt sovrum. Det skulle ge mig sinnesro (och kanske mitt barn och min sambo också om jag har tur)!

 • Ann-Christin skriver:

  1.Gardin
  Inte lätt att välja på en gång.Finns så mycket fint. Om jag vinner vill jag sitta i lugn och ro och fundera på vad jag skulle vilja ha.

 • Kristina Beije skriver:

  Jotex började med gardiner!
  Om jag vinner skulle jag köpa de fina Ulricehamnstolarna i svart till min trädgård. Hade två svarta stolar i vår frukosthörna tidigare men de har min käre, "välvuxne" man suttit sönder. Det är väldigt tomt där nu.

 • Hej!
  Gardiner var första produkten hos jotex.
  Jag skulle köpa juldekorationer med prio på dukningen då jag för första gången med min familjs ska fira julafton hemma hos oss med familj och vänner. Då vi köpte nytt hus i somras är budgeten tajt detta året och vem drömmer inte om textilservetter och vackert julpynt?! Detta hade varit så underbart att få vinna, julklapp till mig själv ❤️

 • Thilda skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa mig en stor stor matta på 200×300 att ha i vardagsrummet. Den utgiften skjuter jag jämt på men hade varit perfekt med ett bidrag till det! Tänker mig como eller capile SÅ fint! ?

 • Jan Larsson skriver:

  1: Gardiner
  2: Jag skulle använda mitt presentkort till att införskaffa nya sängkläder, påslakanset i linne och drapålakan. De sängkläder jag har nu fick jag av mamma när jag flyttade hemifrån…och det var för 27 år sen!!! :)Det var kvalite på dom sängkläderna, men ändå…..

 • Olivia skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa ett par mörkgröna sammetsgardiner, Simone till min vän Signe som letat ihjäl sig efter ett par men inte hittat några. Just nu pågår renovering hemma hos mig på grund av vattenskada, badrum och kontor. Jag skulle köpa en Hank hängare i silver till mitt badrum och sedan skulle jag köpa en Copenhagen bordslampa i grönt och mässing till kontoret, samt ett överkast med tillhörande kuddar, Johanna för att piffa upp dagbädden jag har där.

 • Emma S skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa den fina ullmattan OSSI till sovrummet.
  Har länge saknat en matta att sätta fötterna på när man kliver ur sängen på morgonen och denna skulle passa färgerna i sovrummet perfekt.

 • Maria skriver:

  Svar: 1. Gardiner
  2. Arendal klädhängare hade passat perfa hos oss då vi har en liten hall, och en massa annat kul, lite julklappar kanske, hoppas att turen är med mig nu!! =)

 • Marita L skriver:

  1. Gardiner!
  2. Åh det hade varit helt fantastiskt att vinna! Har precis flyttat till en sekelskifteslägenhet på 184 kvadrat så hade köpt adventsljusstakarna Toarp till mina höga fönster och sammetspuffen Skene eller Sacramento till vårt sällskapsrum framför den öppna spisen.. det hade varit fint! ❤️

 • Maria skriver:

  Svar: 1. Gardiner
  2. Arendal klädhängare hade passat perfa hos oss då vi har en liten hall, och en massa annat kul, lite julklappar kanske, hoppas att turen är med mig nu!! =)
  (Glömde mailen i förra)

 • Gun skriver:

  1. Gardiner
  2. nya påslakan till oss alla.
  Feöjdefull jul- och nyårshelg!!!

 • Helena Nylander skriver:

  1. Gardiner
  2.Jag skulle köpa den fina sänggaveln Orrviken som jag spanat in ett tag. Skulle bli en riktigt fin julklapp!

 • 1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa fina gardiner till vår lägenhet eftersom vi inte har några nu 🙂

 • Cajsa skriver:

  Det började med gardiner 1963.
  Jag skulle välja den vackra mattan Morino som jag sett i en blogg nyligen. Det vill säga OM jag klarar av att bestämma mig. Det finns så mycket fint att välja mellan!

 • 1: Det hela började med gardiner, och vi hade minsann en Jotex-butik i Vännäs dit vi åkte och handlade gardiner titt som tätt. Men det var länge sedan…..
  2: Jag föll för den läckra sittpuffen SACRAMENTO, som skulle bli ett fint blickfång hemma hos oss. Fint med mässingfoten undertill, I like it!!!

 • Kristina skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa den stora mattan Anela i rosa till min dotters "nya" rum. Hon går i 3:an nu och det är dags att byta ut barntapeter, docksäng och kiosk mot kuddhörna och dans- /yogautrymmen. Den stora rosa mattan skulle på en gång sätta prägeln på rummet och utifrån den skulle vi inreda i grönt, vitt, rosa och bambu.

 • Frida skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle ha investerat i en snygg matta till vårt vardagsrum, gärna TORTONA. Rummet har fått byggas upp allteftersom sedan inflytten och en matta skulle verkligen sätta den sista touchen och leverera den känsla jag vill komma åt.

 • Anna-Maria skriver:

  1. Gardiner!
  2. Linnepåslakan & en blå sittpuff i 100%lin vore fantastisk till vår soffa!

 • Hanna B skriver:

  1. Gardiner med inspiration från att hemmets personlighet kunde växla och förändras endast på grund av en sådan ”liten” detalj! 🙂
  2. Jag skulle köpa gardinen ”Bird nest” till mitt köksfönster för jag tycker den är så vacker och påminner om engelska landsbygden. Sen skulle jag även köpa sittpuffar ”Skene” för alla hem förtjänar en puff att vila fötterna på, en extra sittplats för vännerna eller bara för att en sådan puff ger den där sista exklusiva touchen som blir pricken över i:et i vardagsrummet.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Gardiner
  2, Jag hade unnat mej lite lyxiga sängkläder. Alla våra är helt tvättblekta med både ett och annat hål eller reva i. Visserligen väldigt välanvända & supersköna men det är verkligen dags att uppdatera till nya HELA sängkläder. Har en tendens att alltid köpa till barnen men glömmer alltid mej själv. Vinner jag kommer det för en gång skull bara bli till mej.

 • 1 Gardiner
  2 Skulle välja en dagbädd i sammet eftersom jag ofta har mycket gäster, och skulle behöva en extra sovplats och sedan är den så otroligt snygg att ha i vardagsrummet .

 • Elin skriver:

  1) gardiner
  2) Jag skulle köpa dagbädden Köpenhamn!

 • Malin Eklånge skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa en stor härlig sittpuff i sammet. Skulle vsra så fint i vårt nytapetserade oceanblå vardagsrum 🙂

 • Emilia skriver:

  1. Gardiner.
  2. När livet tar oväntade vändningar dyker nya möjligheter upp,
  jag är efter mitt livs första lägenhetsköp helt bankrutt.
  Tävlingar på nätet har därför blivit min grej,
  då inredningstokiga jag ofrivilligt blivit singeltjej.
  En sittpuff i sammet och jag hade blivit så glad,
  för nu är det dags att i boken vända blad.
  Då jag inte hade tur i kärlek får jag förlita mig på tur i spel,
  och Jotex hade varit perfekt för min del!?

 • Tove skriver:

  1. Gardiner
  2. Hade behövt nya påslakan. Förälskade mig i följande: https://www.jotex.se/honeybee/honeybee-paslakanset-2-delar/1026366-02
  En ny fin pläd ny i vintermystider. "JANNI" i grön är ju ursnygg.
  För att utöka myset hade jag köpt en kandelaber.
  https://www.jotex.se/candelux/candelux-ljusstake-mellan/1055734-03
  Hade även köpt lite nya kuddfodral, exempelvis denna godningen (med tillhörande kudde).
  https://www.jotex.se/candelux/candelux-ljusstake-mellan/1055734-03

 • Lina skriver:

  1. Gardiner
  2. Insamlingen har startat om att samla ihop möbler för att starta min egna stylingfirma. Därför hade ”RUDA” pallarna varit perfekta. Dels i mitt egna hem, men även som en utfyllnadsmöbel, sängbord, pall eller bord varit perfekt.
  Keep my fingers crossed 🙂

 • Emelie skriver:

  Först ut i Jotex sortiment var gardiner.
  Jag sparar till sänggaveln Skene i grön sammet. Måste köpa en säng också så ett bidrag till sänggaveln vore välkommet! Vinner jag inte får du gärna ha ett blogginlägg om hur jag kan tänka hållbart och långsiktigt i valet av säng som tröstpris ??

 • Katarina skriver:

  Gardiner var först!
  Jag skulle satsa på att fylla vårt nya hus med just gardiner, skimrande Kristin längd i grått till matrummet, Ridå i beige till sovrummet och Colour hissgardin i mörkgrönt till köket, vad mycket mer ombonat det kommer kännas! En Carmel dagbädd i grönt skulle vara pricken över i:et, den kommer jag ställa i uterummet och ligga och titta på snöflingorna som just nu faller ner utanför fönstret!

 • Maria skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle använda presentkortet till att köpa en fåtölj som jag kan ställa framför brasan i vårt hus. Den fåtöljen tänker jag ska tillsammans med elden ge värme och lugn efter en dag med massor av bus tillsammans med våra små.

 • Sara skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag och min kompis har för några månader flyttat till en superfin och stor lägenhet (som skulle bli ännu bättre med lite mer inredning). Den perfekta inflyttningspresenten/julklappen, vore att chansen att köpa hem fina och mysiga inredningsvaror till vårt nya hem.

 • Elinor skriver:

  1.Gardiner 2.jag skulle köpa nya gardiner till sovrummet och nya lakan. Det finns många fina alternativ.

 • Stina Ahlgren skriver:

  1 jotex började med gardiner
  2 jag skulle investera i en ny matta till vardagsrummet!

 • Emma L skriver:

  1) Gardiner
  2) Jag skulle ge mitt vardagsrum en rejäl boost och ett stillyft: en vit IMPERIA bomullsmatta hade gett rummet en välkomnande, mjuk och hemtrevlig känsla. Två KORKY-påsar hade passat så fint på mitt lilla avlastningsbord med gröna växter i. En YAVA dekorationsask har jag haft ögonen på länge, så snygg den hade varit på fönsterbrädan som går i nästan samma färg. Därefter hade jag investerat i nya kuddar till soffan, ett effektivt sätt att förnya, hade valt två JOHANNA kuddfodral i mörkgrått. Vilken fantastisk möjlighet det här hade varit att få in nytt och fräscht i hemmet, håller tummarna hårt!

 • 1. Gardiner
  2. Som student har man, med CSN, inte alltid de medel man vill för att piffa sin lägenhet vilket gör att jag för tillfället har en något ekande bostad. Därför hade jag spenderat presentkortet på textilier som en lyxig pläd, kuddar i olika material, gardiner i sammet och kanske en rosa liten tyg-fotpall. ?

 • Helene skriver:

  1 Gardiner
  2 Jag skulle duka upp mitt egenbyggda extralånga matsalsbord med deras gröna duk, guldfärgade bestick på deras linneservetter blandat med uddatallrikar. Dekorera med ljusstakar, mycket blommor, min hemgjorda höstgryta och mina nära och kära samlade omkring mig.

 • Karin J skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag hade köpt två Copenhagen vägglampor att ha på var sida om sängen.

 • Jennifer skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa någon av de fina grå eller beige mattorna att lägga ihop med soffan för att göra vårt, annars så kala, vardagsrum lite mer hemtrevligt.

 • Ramona skriver:

  1. Gardiner
  2. Är utsckickad utomlands på jobb i två år. I princip har vi endast med oss våra egna kläder, då flyttade till en möblerad lägenhet och nu skulle det nog vara mysigt att piffa med lite juldekorationer. Men ett nytt sängöverkast skulle också vara prio, det som fanns i lägenheten är ganska tråkigt 😉

 • Rebecka skriver:

  1. Gardiner
  2. Från gardiner till tyg och möbler. Barpallarna Kinna är mina favoriter (som du tipsade om för några år sedan). Lagom storlek och med en fin färg, dessa hade passat i mitt kök, bland familjehäng och mat!

 • Adela skriver:

  1. Gardiner startade de med!
  Jag hade med glädje valt sittpuffen Sacramento och pläden Bonnie! Helt i min smak och så snyggt!! Vilken julklapp det hade varit;)

 • Mia skriver:

  1. Gardiner var det som de startade med.
  2. Jag skulle använda dem till att köpa nya textiler till mitt sovrum. Nya gardiner, sängkläder och någon mysigt filt för att få till den där riktiga ombonade och hemtrevliga känslan i sovrummet.

 • Teresia Lönn skriver:

  1. Gardiner
  2. Vi har precis köpt våran familjs efterlängtade dröm, ett semesterhus i skärgården för återhämtning och samvaro. Min dröm är att få inreda med dagbädden Köpenhamn för återhämtningen och vitrinskåpet Nittkvarn för förvaring av vårat finaste köksporslin för samvaro. Varmt välkomna hem till oss!

 • Lola skriver:

  1. Jotex började med gardiner
  2. Ett Nittkvarn Mellan Vitrinskåp skulle fyllas med favoritböckerna, reseminnen och egna små konstverk!

 • alexandra skriver:

  De startade med gardiner.
  Jag skulle använda presentkortet till vår vervåning, vi har precis byggt klart den själva och behöver allt!Fina gardiner till dotterns rum, tjusiga kuddar till soffan och jag skulle verkligen vilja ha ett vitrinskåp i allrummet och det fina "Nittkvarn" skulle passa perfekt!

 • Nini Tjäder skriver:

  1. En gardin
  2. Fristående sänggavel 120 cm, våfflat överkast, nya lakan. Behöver verkligen fräscha till sovrummet.

 • Emma skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle använda presentkortet till en CARMEL dagbädd linne. Den är alldeles för dyr för min plånbok men med presentkortet skulle jag ha råd med den. Tänk att lägga sig där en dag efter jobbet med en bra bok och en kopp kaffe. Underbart!

 • Elin skriver:

  Gardiner var starten!
  jag skulle investera I nya täcken och kuddar. Något som jag aldrig unnar mig fast jag vet att det är det lyxigaste som finns att få sova gott!

 • 1. Gardiner
  2. Vi väntar vårat första barn i slutet av Januari samt att vi ska flytta in i vårat första hus. Högt på önskelistan står ett ombonat barnrum men även en helt hem som behöver kärlek och möbler. Skulle vara underbart med ett tillskott i möbelkassan.

 • Agnes Hallén skriver:

  1) Gardiner
  2) Jag skulle använda presentkortet till att köpa belysning till den lägenhet som snart ska flyttas in i i Lund. Jag har bott i olika studentrum under två år och inte haft utrymme för särskilt härliga lampor, men med ett presentkort kan det både bli min första golvlampa någonsin och även en snygg taklampa! Exempelvis: NEVADA golvlampa samt TRUMPET taklampa

 • Sofia skriver:

  1. Allt började med gardiner år 1963.
  2. Jag uppskattar dock verkligen att Jotex har breddat sitt sortiment sedan dess och nu har många fina produkter till hela hemmet! Vi ska flytta till större och behöver både komplettera och byta ut gamla trotjänare. Om jag vann skulle jag klicka hem tidlösa Ruda pall som kan få tjäna både som pall och nattduksbord samt stilrena soffbordet Malevik.

 • Monia Ström skriver:

  !. Gardiner
  2. jag skulle köpa en matta och överkast samt lite matchande inredningsdetaljer för att inreda vår nya sommar bostad på västkusten som just nu är en tom nymålad lägenhet.

 • Johanna skriver:

  1. Gardin
  2. För mig stundar äntligen en flytt till större efter många års trångboddhet. Långa gardiner som löper från tak till golv skulle förgylla mitt nya hem då de jag har idag härrör från när jag flyttade hemifrån för 10 år sen.

 • Nicole skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa Skene sittpuff (liten) i denimblå, denna skulle jag placera i sovrummet för att ge en lyxigare look till ett annat ganska tråkigt sovrum och även ha som en extra sittplats att ta fram när vi blir många. Jag skulle också köpa Ruda pall 2-pack, en till mig själv att ha som sidobord vid soffan och en till min syster i julklapp. Även en Heddaduk i mörkblå (skulle lägga till en 100-lapp) för att ge köket en mer inbjudande look.

 • Estela skriver:

  1) Jotex började med gardiner och textiler 1963.
  2) Önskar att köpa borstabletter till julbordet, en julmatta till julgranen, ljusstakar i vitt färg till hela huset och jul skålar till nötter och julgodis.

 • Elina skriver:

  1. Gardiner
  2. Och jag skulle köpa just gardiner om jag vann detta! Har en lägenhet som ekar väldigt och behöver fina gardiner. Hedda skulle passa bra i vardagsrummet och sovrummet skulle få några bra mörkläggningsgsrdiner.

 • Emma Henricsson skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa den lilla Skene Sittpuff i grått, den skulle passa så fint i mitt vardagsrum och fungera både som extra sittplats och fotpall. Jag skulle även köpa Nattavaara stol, eftersom min nuvarande skrivbordsstol håller på att falla ihop. Slutligen skulle jag köpa England vägglampa eftersom jag saknat en läslampa i två år nu! 🙂

 • Tommy skriver:

  Hej hopp
  Gardiner
  Jag skulle köpa nya sängkläder från Amanda, ett par schysta lakan, ljus och annan mys för att höja standarden och mysfaktorn i sovrummet…
  Ha det fint
  Tommy

 • Eva L skriver:

  1) Gardiner
  2) Just nu är listan lång eftersom sonen äntligen ska få ett eget rum efter 3 år och vi får ytterligare ett allrum. Bland annat behövs matta, sängkappa, gardiner, kuddar och gärna en mysig sänghimmel. Har redan spanat in flera av sakerna på Jotex och ett presentkort skulle verkligen hjälpa oss på traven 🙂

 • Ebba skriver:

  1. "Det började med en gardin".
  2. Jag skulle köpa linneduken Hedda i mörkblått. Har velat ha en fin mörkblå duk väldigt länge. Fint till nyår med stjärndekorationer! Jag skulle även köpa en Skene sittpuff – stor till vardagsrummet och ett Diya överkast till en dubbelsäng som skulle passa fint i sovrummet. Sist, men inte minst, skulle jag införskaffa mig ett par – tre nya prydnadskuddar. Får gärna smita in en Sammie sammetskudde i mörk vinröd bland dessa nu lagom till jul!

 • Eva skriver:

  1. Det började med gardiner.
  2.Nya sammetsgardiner i sovrummet samt nytt överkast.

 • Sofia skriver:

  Det startade med gardiner!
  På min önskelista finns stolen nattavaara i svart som jag tycker är galet snygg till bra peng. Den skulle få inreda mitt sommarhus på Åland.

 • Solbritt skriver:

  Svar 1: Gardiner.
  Svar 2: Jag har köpt gardiner från Jotex i många år och det skulle jag köpa igen om jag vinner.

 • Anonym skriver:

  1. Allt började med gardiner.
  2. Att välja något på Jotex är svårt då de har så galet mycket fint!!:) jag hade dock gått på fåtöljen Ellne i grönt sammet och mässingben, helt kär i den ❤️ Den hade fått stå i vår nybyggda vardagsrumsdel tillsammans med ett litet bord, maffigt mörkt sideboard och en snygg lampa. En perfekt läshörna ❤️

 • Lovisa Martinez skriver:

  1. Gardiner
  2. Vi håller på att renovera köket så en hel de köksdetaljer skulle inhandla. Sen behövs även en spegel till hallen, en lampa till hallen, mysiga kuddar till soffan så visst, det hade inte varit svårt att köpa för presentkortet ♥️ Nu håller jag tummarna!

 • yvonne skriver:

  1. Gardiner och tyger.
  2. jag önska r mig julgardiner och fina julsaker till julsaker mm..hoppas på tur…❤️❤️❤️❤️❤️

 • Pernilla skriver:

  1 – Det började med gardiner.
  2 – Svårt att välja bland allt snyggt men gillar verkligen nyheten Gesebol! Kombinationen av stilren design och naturmaterial som trä och läder är svårslagen. Det skulle bli mitt val 🙂

 • Helena skriver:

  1. Gardiner
  2. Skulle köpa gardiner och bäddset och en mysig sittpuff till det som ska bli vårt barnrum. Efter 3 års försök så är vi äntligen gravida och vår dotter kommer om 4 veckor?

 • Lina Askbrink skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa nya sängkläder till mig själv och sedan "ge" resterande summa till min granne vars barn har önskat sig nytt till sina rum.

 • Mira skriver:

  Vilken rolig tävling!
  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa en ny bokhylla till vardagsrummet. Vilken vet jag inte, det finns för många! Men vilken lycka att i lugn och ro titta länge och veta att man har 3000 kronor att välja för!

 • Nina skriver:

  1 Gardiner
  2 Påslakan / lakan / handdukar , har alldeles för dåligt med dessa så en uppfräschning behövs

 • Anneli skriver:

  1.Gardiner
  2. Jag skulle köpa nya julgardiner och adventsljusstake till mitt kök för att få en riktig mysig jul.

 • Annelie berg skriver:

  1. Gardiner
  2. Vinner jag så delar jag och min son på vinsten. Jag köper nya sängkläder och frotte till badrummet. Han har desto mer att inhandla då han flyttar till större boende den 1 januari ,då ska nästan ett helt bohag införskaffas ,möbler ,textilier och övrig inredning.

 • Doktorn skriver:

  1. Gardiner. Det minns jag då mamma var besatt av deras gardiner.
  2.Det här låter kanske fantasilöst men jag skulle köpa Colour kuddar till varje rum eftersom jag har fått ett jättejobbigt diskbråck och inte kan sitta normalt. Sedan skulle jag lyxa loss på deras otroligt fina mattor. Varje rum skulle få ett omedelbart ansiktslyft av dem.

 • Mathilda skriver:

  1. Det började med gardiner
  2. Jag skulle köpa ORRVIKEN sänggavel. Jag och min partner håller på att skapa vårt första gemensamma hem och det är mycket som ska inhandlas. ORRVIKEN sänggavel är precis i vår smak och skulle passa perfekt i vårt nya sovrum.

 • sarah skriver:

  1* Gardiner!
  2* Jag skulle fylla mitt sovrum med jotexprodukter. Bland annat en så fin rosa matta som jag sett. Jag vill få in den där härliga hotellkänslan jag känner jag behöver, när jag fått barn i säng och dammsugaren är inställd i städskåpet.

 • 1) Gardiner.
  2) Lampor av alla dess slag. Jag vill fylla mitt hem med ljus! Jag vill inte sitta i något slags halvdunkel pga dåliga lampor (som jag redan äger) den här vintern.

 • Maje skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle välja ett par gardinlängder i sammet! Kanske i nån fin blå färg så att det passar vår nya soffa. Älskar sammet med sin fina lyster och sitt fina fall, gör även ett "trist" rum mycket finare.

 • Maria Åkerberg skriver:

  1. Gardiner
  2. Vi står inför en omfattande renovering och har precis hittat denna fantastiska blogg som ger massor av inspiration. Kan knappt vänta tills hantverkarna är klara så jag kan påbörja piff-jobbet! Hall, kök, vardagsrum och 3 barnrum behöver ombonas med möbler, belysning och textilier. För barnen gäller inte begreppet "less is more" så där ska det bli riktigt spännande att se vad de vill ha ur sortimentet 🙂

 • Camilla skriver:

  1. Gardiner.
  2. Nya härliga sängkläder i Percale eller satin till alla våra sängar.

 • Paulina skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag har blivit tokkär i SIMONE multifunktionsgardin, skulle mer än gärna vilja bunkra upp mig med lite vackra gardiner då jag älskar förändringar i rummen titt som tätt.

 • Frida skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa GUNSSAN påslakan set och pimpa sängen och den nya bäddningen med plädar och kuddar från Jotex.

 • Sofia skriver:

  1. Gardiner var första produkten
  2. Jag skulle köpt nya gosiga kuddar till sängen och ett fint överkast! Det gör sån skillnad och lyfter ju verkligen hela sovrummet. Är helt kär i överkastet Johanna!

 • Anna Abrahamsson skriver:

  1 gardiner
  2 Att verkligen få shoppa loss och skapa massor av julstämning hemma vore kul.
  Jag bara ÄLSKAR att pynta och dekorera till jul!

 • Johan Larsson skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle vilja överraska min fru med ett presentkort så hon kan få inreda vårt hem med massor av härliga julinspirerade saker. Jag vet att hon skulle älska nya gardiner!

 • Pia-Lena skriver:

  Mitt svar : En gardin.
  Jag skulle köpa sängkläder för hela slanten, så att jag kan en gång för alla bli av med mina gamla å slitna !

 • Linda Olsson skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle unna mig påslakansetet Amanda i linne! Vi som radhusrenoverande småbarnsföräldrar behöver en gosig plats att släpa sig till om kvällen.

 • Frida Eriksson skriver:

  1. Starten var gardiner!
  2. Jag skulle unna mig en ny fin matta och nya fina gardiner till vår nya lägenhet. Behövs mer än vad man tror när man nyligen flyttat 🙂

 • linnéa nilsson skriver:

  1. Gardiner var starten.
  2.jag skulle köpa nya fina sängkläder det behövs verkligen och man inser hur mycket det går till när man precis flyttat!

 • Cassandra Olsson skriver:

  1, Gardiner
  2, Lite smått och gott men framförallt just Gardiner då vi är nyinflyttade och behöver nya gardiner!

 • Theresia V skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle piffa upp min lilla etta med lite ny färg. Byta sängkläder och gardiner. Skulle ge det ett fint lyft.

 • Anne-Mari skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa nya textiler til hela huset.
  Gardiner, kuddar och handdukar! En uppmuntran i den mörka vintern!

 • Sandra Alberti skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle köpa en ny soffa där vi alla får plats i familjen utan att behöva sitta på varandra. (Visst är det mysigt med nära men ibland vill man ju ha lite space). 😀 Så presentkortet skulle få bli början till en riktigt fin ny soffa!!!

 • Jerker skriver:

  1. Gardiner
  2. En ny soffa istället för vår gamla slitna från loppis…

 • Inger skriver:

  1. Gardiner
  2. Nu när barn flyttat ut och jag gått i pension skulle en upprustning av köks- och sovtextilier vara en skänk från ovan.

 • Maria Sundell skriver:

  Det startades 1963 med gardiner. Jag skulle köpa nya sängkläder, bland annat Jotex dra-på-lakan Jasmine som jag läst mycket gott om. Sedan skulle jag köpa en vägglampa och en ny köksmatta, troligtvis en av deras fina ullmattor. Svårt att välja men kanske Belluno. ???

 • Daniel skriver:

  1. Gardiner
  2. En inredningsintresserad yngling från Örebro,
  hade spanat sanslöst länge må ni tro,
  på Jotex vackra ting,
  soffan Huntsville får första tjing –
  nu hoppas han på 3000 sköna skäl till beställning, tjoho! <3

 • Astrid skriver:

  1. Gardiner
  2. De större möblerna är på plats i min första lägenhet men nu behövs det textiler! Mattor och gardiner för att verkligen få till "hemma"-Känslan. Jotex är det perfekta stället att införskaffa det sista!

 • Sofia skriver:

  1.Gardiner
  2. En ny säng då våran åkt på för mycket däng.
  Den rasar när som helst, skulle jag vinna detta blir jag frälst.
  Att sova gott vill jag för en gångs skull göra, ”Sofia du vann”, vill jag så gärna göra.

 • Mikaela skriver:

  1. Gardiner
  2. Trots att våra sängkläder med varsam hand alltid varit skötta, har de under årens lopp blivit både urtvättade och nötta. Därför skulle det ju vara en stor lycka, att sovrummet med nya lagom till julen kunna smycka. När estetik och funktion i allra BÄSTA kombination får råda, är det denna linne-version vi i sängen vill skåda!
  https://www.jotex.se/jenny-c/jenny-c-paslakanset-3-delar/1032293-01

 • Annika Andersson skriver:

  1. Gardiner
  2. jag skulle köpa en stor fin matta att ha i vardagsrummet. Denna tror jag: https://www.jotex.se/messina/messina-ullmatta-250×350-cm/1038163-01

 • Gunilla.M.B skriver:

  1= Gardiner
  2= Jag skulle byta ut mina 3 fönsterlampor i vårt "finrum" ( Austria fönsterlampa ), det känns som om dom har hängt där i fönstrena "sen Antiken" . Skulle verkligen vara i behov av något nytt och fräscht ! Nog för att jag gillar antikviteter – men då ska dom vara äkta – våra är "bara" gamla och tråkiga ! Så nya lampor blir härligt – och för oss – oumbärligt !!

 • Nathalie.K skriver:

  1= Gardiner
  2= Påslakan till barnen , t.ex Påslakanset med katter – djur är favoriter hos barnen – det vore toppen , med något mysigt – närmast kroppen !

 • Rebecca Boström skriver:

  1. Gardiner
  2. Lampor. Massor av lampor! Vi har så dålig belysning hemma.
  Så nu till vintern vill jag köpa härlig belysning i mängder för presentkortet.

 • Katarina skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle unna mig en fin Skene sittpuff. Den behövs för att vi har en liten soffa och det är alltid trångt när vi får besök. Det skulle ge mer sittplats samt att den är såklart jättefin. Har aldrig i livet handlat för en sån stor summa 3000kr på en och samma gång det skulle vara en in a life time experience 🙂 Håller tummarna har även namnsdag inom 2 dagar 😉

 • Tatiana skriver:

  1. Gardiner
  2. Sambon och jag har länge letat efter en passande sänggavel till vår stora säng men inte hittat rätt. Vi har sängen ståendes mot ett fönster nu så finns inte någon vägg att luta sig mot. Nu när vi tittade runt på Jotex hemsida så lyste den ju bara där! Vi förälskade oss helt i Charleston sänggavel i mjukaste sammet och vacker mangoträd. Den passar in stilmässigt i sovrummet och äntligen skulle jag kunna luta mig bakåt och njuta av en god bok i sängen. Nu läser jag liggandes och hinner somna innan jag ens läst klart sidan för att positionen är så obekväm. Skulle även bli fler mysfrukostar i sängen till sambon kan jag lova!

 • Elin Pettersson skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag hade klickat hem allt från textiler till möbler. Jag har särskilt spanat in en taklampa som skulle passa perfekt i mitt sovrum. https://www.jotex.se/solna/solna-taklampa/1035203-01

 • Aysun Yücel skriver:

  1) Gardiner
  2) Nya lampor och julpynt i dessa mörka tider! 🙂

 • Annica skriver:

  1. Gardiner.
  2. Skulle köpa mig en sittbänk som skulle passa så fint ute i hallen. Vi ska flytta till ett nytt boende så vill helst ha nya möbler.

 • Anja skriver:

  1. Gardiner
  2. Skulle välja något från den snygga stylingen hemma hos Pernilla Wahlgren!

 • Sophia skriver:

  1.Gardiner
  2.Jag och sambon har precis köpt en ny säng, och då vill man såklart ha nya täcken och kuddar oxå. Så om jag vann presentkortet skulle jag ge sambon nytt täcke och kudde i julklapp och lika till mig själv. Så får även dessa trebarnsföräldrar sova skönt och gott <3

 • Tove skriver:

  Jotex började med gardiner och har utvecklats med andra hemtextilier och annan inredning. Om jag fick 3000 kr att handla för skulle jag köpa julklappar och se över möbelavdelningen lite närmare.

 • Nike skriver:

  Jotex började med gardiner. Jag har ont om belysning i mitt hem och behöver ett par golvlampor först och främst. Neapel till sovrummet och Tri till vardagsrummet och även en Tri bordslampa. Varde ljus
  i mitt hus! ?

 • Lena skriver:

  Gardiner. Jag skulle köpa en ny bäddmadrass till min säng.

 • Emilia skriver:

  1) Gardiner
  2) Jag skulle köpa 8 st NATTAVAARA stolar i svart. Jag är totalt frälst i stolarna och har länge varit på jakt efter nya stolar till mitt vardagsrum och när jag såg att denna modell kommit in på Jotex blev jag så exalterad – de är precis det jag har letat efter länge!

 • Hanna skriver:

  1. Gardiner
  2.
  Tre tusen kronor att spendera
  Läge att med textil i hemmet kreera
  Textil som uppfyller kraven på roligt, snyggt, mjukt och hållbart
  Det blir lekfulla sängkläder, lekvänliga mattor och rogivande gardiner barnrummet, så klart!

 • Johanna skriver:

  Gardiner
  De har en hylla som skulle passa så bra i mitt vardagsrum!
  Jag hoppas på vinst för att få det lilla extra i vardagen. Finns det något som piggar upp i novembermörkret som lite ny inredning?!

 • ann-sofi skriver:

  jag vill vinna present kort vill köpa påslakan täcke gradiner

 • tova skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa nya sängkläder, efter en lång tids sjukdom där jag tillbringat mycket tid i sängen har jag verkligen tröttnat på de jag har nu, har bara två set till mitt stora täcke så lite variation på påslakanen skulle pigga upp mig.

 • Erica Ö skriver:

  1. Med gardiner
  2. Jag har precis separerat från min sons pappa så det är mycket som behövs. Som ensamstående student har jag inte möjlighet att införskaffa allt som fattas, men det vore fantastiskt att kunna köpa nya sängkläder, några mysiga filtar och gardiner som får mysa till lägenheten!

 • Gunnel Svahn skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle göra om mitt sovrum som idag hår helt i grått med nya färgstarka gardiner överkast matta lampor m.m.

 • Martin C-F skriver:

  1. Gardiner var startskottet.
  2. Båda barnen sover i egna sängar o rum. Dock är sängkläderna söndertvättade efter spya, dregel o kiss. ? Hade varit underbart att överraska sambon Emma med fina "Hedda" påslakanset i rosa!

 • Linda skriver:

  1. Gardiner
  2. Nya sängkläder och överkast till sovrummet som fortfarande är helt oinrett två år efter inflyttningen

 • 1. Gardiner
  2. Jag skulle handla gardiner till vardagsrummet De jag har är 8 år gamla.

 • Anne skriver:

  1.Gardiner
  2.Om jag vann skulle jag beställa just gardiner! Det gör så himla mycket för ett rum med nya gardiner. Tänk att kunna göra den förvandlingen i alla rum samtidigt…

 • Amanda skriver:

  1) Gardiner
  2) Skulle köpt julsaker, det behövs i min nya studentlägenhet för att komma i riktig känsla!

 • Sanna Alm skriver:

  Svar 1 – Gardiner!
  Svar 2 – Jag skulle köpa lite smått och gott. Kanske en matta, påslakan eller varför inte nya kuddar. Små saker & detaljer som ändå gör rummet! =)

 • Rolf skriver:

  1. Jotex grundades 1963 och Gardiner var det som först såldes per postorderförsäljning.
  2. Nattavaara stol är den vara som jag gärna skulle önska som julklapp stadig och säkert bekväm och inte en mjuk sittmöbel vilket är sittmöbler jag avskyr.

 • sandra skriver:

  1. Gardiner var startskottet för jotex.
  2. Skulle jag vinna så skulle sänggaveln Charleston få komma hem till oss, han skulle ge vårat sovrum en lyxigare touch, och vara heeelt perfekt den dagen vår dröm om en egen (herr)gård går i uppfyllelse.

 • Jeanette skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa matbordet KINNA då vårt matbord är så himla slitet och lite trasigt. Sedan skulle jag även köpa fåtöljen Portland i vit sammet. Jag har drömt om en sådan vit fåtölj i flera år. Den skulle stå bredvid min bokhylla så jag kan sitta i den och läsa.

 • Maria skriver:

  Gardiner
  Min dotter vill förnya sitt rum och Bianca Wahlgrens stil är hennes melodi, sammet, rosa och inslag av guld. Jotex sortiment skulle vara perfekt. De blir förövrigt bara bättre och bättre genom åren! Glad helg alla♥

 • Zigge skriver:

  Tjena!
  1) Gardiner
  2) Efter flytt är det inte mycket som passar här, för korta gardiner och brist på lampor vi över svär. Utgifterna är så många, och önskelistorna är långa! Frugan önskar sig ett bord hon hos Jotex har funnit, tänk om jag kunde överraska henne med ett presentkort jag vunnit.

 • Lovisa Svensson skriver:

  Hej!
  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa påslakan i 100% lin för att göra sängen lite extra fin. Tack för bra produkter!

 • Amanda Andersson skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle vintermysa upp min lägenhet med nya överkast och filtar och kuddar och annat som höjer mysnivån.

 • Amanda Andersson skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle vintermysa upp min lägenhet med nya överkast och filtar och kuddar och annat som höjer mysnivån.

 • Paula skriver:

  1. Gardiner
  2. En matta av ull att hålla vinterkylan stången!

 • Björn Karlsson skriver:

  Svar: Gardiner!
  Jag skulle så gärna vilja ge min älskade prinsessa ett fint rum…
  När jag ser dig leka med brorsans ärva möbler, jag känner mig lite dum…
  Jag vet med mig att ditt rum inte haft högsta prioritet…
  Trots att du är den absolut finaste flickan jag vet.
  Dotterns drömrum ska vara glittrigt och rosa…
  Gärna med mycket fluff och allmänt kuriosa!
  Det skulle vara så underbart att slippa någon dålig bortförklaring…
  Få större utrymme för dina leksaker med smart förvaring!
  Förutom ny förvaring hade jag köpt bäddsetet "cat in glasses" och en söt rosa gardin…
  jag älskar dig lilla gumman och är stolta pappan din!

 • Inga-May skriver:

  1.Gardiner. När jag var barn på 60-talet åkte vi till Värnamo och köpte våra gardiner på Jotex som då startade med en butik där.
  2. Man får så många bra förslag på fina produkter när man tittar på svaren så jag skulle som många andra välja att beställa den fina sittpuffen Skene och sammetsgardiner att ge till min dotter i julklapp.

 • Anna skriver:

  1. Gardiner
  2. Åh jag skulle köpa tokmycket julsaker för vinsten. Allt från den härliga röda gardinen Gustavia till Astrid elljustake. Allt vi äger som är lite juligt här hemma är ett par gamla julstjärnor i papp 🙂 Skulle vara så mysigt att kunna förvandla hemmet i advent till rött, mysigt och juligt.

 • Susanne Karlsson skriver:

  1. Gardiner
  2. En sittpuff till vår nya mini-tv-hörna.

 • Negin skriver:

  1. Gardiner
  2. Skulle unna våran vardag nya inredningsdetaljer, till hela huset. Hallen, sovrummet, dotterns rum, bebisen i magens rum, vardagsrum o kök ?❤❤❤❤❤ håller tummar och tår ❤

 • Lina skriver:

  1 Gardiner
  2 Det skulle bli ett Sveg matbord! Så fint! Om en månad kommer vår första bebis, och det vore helt perfekt med ett nytt matbord, just nu kämpar mitt matbord från att jag flyttade hemifrån på, och just nu går alla slantar till bebisen.. 🙂

 • Lena H skriver:

  1 Gardiner
  2 Det blir kuddar till soffan, de behöver bytas ut, och kanske en matta till sovrummet också…det var länge sedan jag bytte. 🙂

 • Lena H skriver:

  1 GARDINER
  2 Det blir kuddar till soffan, de behöver bytas ut, och kanske en matta till sovrummet också…det var länge sedan jag bytte. 🙂

 • Madelene skriver:

  1. Gardiner
  2. Om jag skulle vinna skulle jag köpa en sammetssittpuff och matchande sammetsgardiner 🙂

 • Maria Rova skriver:

  Svaret på frågan är gardiner.Jag har länge önskat mig den mysiga runda sittpuffen som jotex har. Den skulle passa perfekt framför kaminen.

 • Mia skriver:

  1. Gardiner
  2. Massor med gardiner. Vi har inga gardiner i något rum, så vi behöver till alla fönster.

 • Maria skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle köpa ullplädar som ersättning till min nuvarande. Ja, flera stycken, för ju fler desto trevligare!

 • Ulla skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle ge presentkortet till min son och svärdotter som flyttar med bohag från en etta på 40 kvm till ett hus på 300 kvm. De skulle nog behöva allt som Jotex saluför.

 • Anna skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle köpa två nya fina ullmattor till mitt vardagsrum. Har just nu bara en sliten o ful Matta. Med två nya skulle hela rummet få ett lyft o bli så mycket mysigare o mer inbjudande.

 • Annie skriver:

  1. Gardiner
  2. En av alla tjusiga fotpallar/puffar jag sneglat på länge nu. Och sen toppa upp med lite småfix som krukor, ljusstakar mm för att kunna få till den rätta lyxiga känslan….

 • Anneli skriver:

  1. Gardiner
  2. Tenhult soffbord skulle göra sig fantastiskt bra i vårt vardagsrum till vår grå soffgrupp och senapsgula kuddar. Soffbordet vi har idag har vi ärvt av våra grabbar och är slitet och trist . Ett nytt från Jotex hade varit grymt!

 • Charlotte Lundh skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa sängkläder både till oss och barnen, för de vi har börjar bli väldigt slitna allihop. Dessutom skulle jag köpa en ljuskrona till vår altan som nyligen fått tak. Så snyggt det skulle bli!

 • Martina skriver:

  1. Gardiner
  2. Mjuka sköna handdukar till badrummen! Skulle kännas lyxigt att få till det sista ”piffet” i fina men ganska kala badrum.

 • Cornelia skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle kasta ut ungarnas gamla slitna sängkläder som trotjänat de i 6 år.
  Sedan skulle jag köpa 2 set av sheep påslakanset, 2 set av fabler påslakanset , 1 set av flygplansset och 1 luftballongset.
  ✊?✊?

 • Mia F skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa en ny vardagsrumsmattan och ett nytt soffbord!

 • Peter skriver:

  1. Gardiner
  2. Vi skulle köpa barstolar till vår nya köksö vi byggt 🙂 Hoppas…hoppas…

 • Patrik Nilsson skriver:

  Nummer 1) Gardiner var starten för Jotex. Minns att mamma alltid beställde därifrån.
  Nummer 2) ett kylvik matbord och 4 stolar av typen öinge. Skulle jag köpa om jag vann. Mitt nuvarande matbord är ett av Ikeas mindre bra matbord från tidigt 90tal. Bordet vinglar och knarrar av att man bara tittar på det. Fick det av min faster när jag flyttade hemifrån vilket hon i sin tur att ärvt av sin pappa. Sen skulle jag också lägga en beställning på lite gardiner. Förmodligen av öljett-typ och några läckra färger.

 • Rebecca Jansson skriver:

  1. Gardiner
  2. Vart ska jag börja.. Jag hade behövt det mesta och har spanat ut allt från olika matbord till Ulricehamn-stolar till Nyland soffbord och gardiner. Det är så mycket jag behöver och vill ha! Dekorationer ligger också högt på listan, men då skulle ju även en lampa vara bra så att man ser vad man har hemma 🙂 Hade verkligen blivit överlycklig om jag vann.. det känns lite tomt här just nu!

 • Sanna skriver:

  1. Gardiner
  2.Men gud, vågar man ens drömma? Det finns ju så otroligt mycket som jag önskar och skulle vilja ha. Allt ifrån en sänggavel till sängen (något jag drömt om i många år) till en massa fina dekorationer, gardiner, kuddar osv. En ny taklampa till vardagsrummet är en annan sak jag saknat länge då det nu i taket endast sitter en halv lampa kvar (en gammal plafond utan själva plafonden). Om jag vann skulle jag med andra ord gå loss riktigt ordenligt, något som jag som ensamstående mamma med tajt plånbok sällan (läs aldrig) får möjlighet till annars.
  Kram Sanna

 • Irene skriver:

  1 . Gardiner
  2 . Skulle slå till med gardiner o fina kuddar till mitt tråkiga vardags rum. Inte haft råd att renovera de som jag skulle behöva pga dålig ekonomi

 • Jens Eklöf skriver:

  Gardiner är svaret på fråga ett
  Hoppas nu bara att det är rätt
  Nu när Julen närmar sig är det rätt tillfälle att förnya Julens sortiment i kök och dukning som att se om något nytt behövs för vår som sommar.
  Season Greeting duk som Erma sortimentet lockas man av nu inför Jul
  Sänglinne från Percale vore nåt på inköpslistan som
  lakansetet HAPPY SANTA till grabben.
  Ja finns så mycket mer man bara vill inhandla men som sagt
  kök och dukning är området jag skulle prioritera om turen är med…

 • 1. Gardiner.
  2. Jag skulle köpt nya sängkläder och handdukar i första hand. Det vi har är så slitet och små hål i lakanen och blekta fläckar på handdukarna. Inte så kul! För att inte tala om att det är som att torka sig med svinto!
  Skulle även köpt nya gardiner till vardagsrummet och ett överkast till min mamma.

 • karin skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle investera i en (eller två eller tre) Skene sittpuff eftersom det måste vara den ultimata lösningen för att snabbt trolla fram flera sittplatser och dessutom enkelt kunna flytta på dem. När barnen har filmkväll i tv-rummet med alla sina kompisar, eller när det är spelkväll i "mys-rummet" eller när tjocka släkten kommer på adventsfika. Perfekta möbeln helt enkelt!

 • Sofia Johnsson skriver:

  1. Sven-Åkes Gardiner.
  2. Nästa vecka flyttar jag ÄNTLIGEN hemifrån till en jättefin studentlägenhet, som ekar tom utan inredning! Min lilla studentplånbok gifter sig inte med mitt stora intresse för heminredning. Så jag drömmer vidare om det fina sidobordet och en soffa fylld med mjuka kuddar och plädar.

 • Mikaela skriver:

  1. Gardiner!
  2. Jag skulle helt klart investera i ett nytt mysigt duntäcke och massor av mjuka kuddar och sängkläder i linne så att jag kan unna mig många härliga sovmornar i vinter!

 • John skriver:

  1) Gardiner
  2) Jag skulle helst köpa nya påslakan och täcken, men sambon skulle välja gardiner. Hon kom just på häromdagen att vi inte bytt gardiner sedan vi flyttade in. För NIO år sedan!! Till och med jag som inte är särskilt inredningsintresserad fattar ju att det inte är ok!

 • Anna skriver:

  1. Gardiner
  2. För presentkortet hade jag köpa fina påslakarn till min svärmor. Hon har önskat sig nya så länge och det är alltid extra kul att få ge bort något fint till henne, då hon är så omtänksam och sätter alla andra i första rum. Sen har jag spanat in jotex fina sänggavlar. Det hade gett vårt sovrum en varm och lyxig känsla.

 • Ellen Eklund skriver:

  1) Gardiner!
  2) Åh, jag skulle uppdatera vardagsrummet totalt. En ny slätvävd matta, eftersom jag har ett barn som kladdar på överallt. Sen ett gäng öljettgardiner så jag kan mixa och trixa fram ett snyggt vardagsrum!

 • Liisa skriver:

  1) Gardiner var starten på Jotex!
  2) Om jag vinner presentkortet så skulle jag tömma linneskåpet på allt gammalt sänglinne! Det är mängder av urtvättade och blekta, nötta, udda och minst sagt ledsna och tråkiga sängkläder! Jag har länge kikat på de underbara sängkläderna Jasmine påslakanset, i de två vackra färgerna; en varm, ljuvlig vinröd färg och ett i härligt grått – och grått är ju alltid flott! När man har sjukbidrag får man verkligen hushålla med alla slantar, och de här ljuvliga lakanen skulle vara en vardagslyx som håller länge. Påslakanen är i mjuk percale med en trådtäthet på 400 tc. Desto bättre kvalitet ju högre trådtäthet! Oj, vad vi skulle få sova skönt och gott samt vakna utvilade och glada!

 • Joakim skriver:

  Tack för alla roliga tävlingar!
  Jotex började med gardiner men har nu ett rikt utbud av alla man behöver!
  Skulle köpt en ALBANY bäddsoffa 3-sits! Elegant, ändlös och extremt praktisk. Precis köpt hus och måste ha en riktigt snygg bäddsoffa för vänner som kommer över. Med ALBANY får jag en design-riktig bäddsoffa med gott om plats både för sittning eller övernattning! Tänk om jag fått drömsoffan och bara behövt ge 1299kr? Jotex är så prisvärda!
  /Joakim, 20

 • Jessica Åkesson skriver:

  Gardiner!
  Jag hade framförallt köpt sängkläder, både till oss och till sonen. Nyligen tog våran torktumlare eld så där förlorade vi sängkläder, badrumsmattan och handdukar så det hade varit kul att få köpa hem lite nytt 🙂

 • Åsa skriver:

  1. Gardiner
  2. Mattor! Det är kallt på golvet och skralt i kassan…….. Önskar lite värme i jul!

 • Anders skriver:

  1. Gardiner.
  2. Jag skulle köpa lakan, örngott och allt som har med sovrummet att göra då det ju trots allt är det rum man spenderar den mesta av sin tid i.

 • Alice skriver:

  1. Gardiner
  2. Först och främst måste jag ge mitt duntäcke en ärlig chans i livet…. Genom att köpa sängkläder i linne! <3 Därefter skulle jag vilja ljussätta sovrummet med mer än bara en kal och bländande glödlampa. Kanske en golvlampa med retroskärm i kombinationen med en mysig ljusslinga? Ja, så ser det ut i fantasin!

 • Ulla skriver:

  1. Det började med en gardin.
  2. Jag skulle välja gardiner till de stora fönstren i vårt nya hus – Simone multifunktionsgardiner i grön sammet. ?

 • Anna skriver:

  Jamenvisst, gardiner från Jotex har passerat mitt hem många gånger, men nu när det är extra mörkt i mitt hus, skulle jag gärna passa på att fylla det med mycket ljus!
  En Snowflake i fönstret, en England golvlampa bredvid soffan, en matchande motsvarande bordslampa på sängbordet, en Sevilla lampkruka i köket, och en mjukt lysande Montana över matsalsbordet. <3
  Ja, fint blir det!

 • Karoline skriver:

  Gardiner. Jag skulle köpa täcken, kuddar, lakan och örngott till barnen. Äldsta dottern fick ett av våra täcken när hon fick en egen säng. Men det är ofta hon kommer till oss på natten och då är det svårt att få täcke att räcka till alla. Dessutom vore det underbart att få ge henne ett fint eller roligt nytt påslakan.

 • Anna E skriver:

  1. Gardiner
  2. Jösses. 3000 kr räcker ju till hur mycket som helst på Jotex märkte jag…!! 🙂 Min sambo och jag behöver varsin sänglampa. Jag tror England vägglampa skulle passa fint. En Capella stjärna skulle gärna få lysa upp fönstret nu i jul. Sedan skulle jag vilja piffa till köket. En Hedda linduk skulle vara fin på bordet, en Melker skärbräda och Kasper skärbräda vore prima att få servera ostar på, en Porto stor kanna härlig att servera saft ur, några Hedda kökshanddukar blir perfekta till disken och en Larsholm vas fin med några snittblommor i på bordet till helgen. Ja allt detta kommer presentkortet räcka till om jag har räknat rätt! Och vinner såklart. 😉

 • Ulrika skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle förgylla vårat hem med fin och stämningsfull belysning. Sophia fönsterlampor skulle bli så fina i våra två vardagsrumsfönster och skapa sån mysig hemtrevnad. Sonen skulle få den snygga adventsljus staken Halla att pryda sitt fönster med.Julgranen skulle också få lite fin och mysig dekoration.

 • Nina Frodin skriver:

  1. Gardiner
  2. Gardiner till sonens rum och en ny bordsduk.

 • Isabelle skriver:

  1. gardiner
  2. eftersom jag precis har fått min första lägenhet så är det mycket man behöver men jag hade köpt gardiner så det blir mer hemtrevligt

 • Hanna skriver:

  Jotex började sin historia med gardiner, en tradition som jag (om jag vinner) vill hålla vid liv. Vi flyttar imorgon (27/11) in i en ny fantastisk lägenhet. ”Tyvärr” har den nya fina lägenheten mycket större (och fler) fönster och vi behöver därför byta ut varenda gardinlängd.
  I första hand vill jag köpa mörkläggningsgardinen Ridå i mörkgrått, som skulle vara supersnygga i vårt nya kalkgråa sovrum. När sovrummet är avklarat och vi kan sova gott om natten så vill jag gå vidare med gardiner i varje rum – för visst är det så att en omsorgsfullt vald gardin kan knyta ihop hela inredningen?

 • 1. Gardiner
  2. Jag håller just nu på att inreda barnens rum – både lekrummet och sovrummet som de kommer att dela. Idag sover jag, maken och båda barnen i samma säng och det är börjar bli ganska trångt.
  Både barnrummet och sovrummet nu är just nu ganska tråkiga rum och de känns "sterila" – bara vitt överallt.
  I barnens sovrum har jag tänkt mer dämpade färger som gör att de kommer till ro och känner sig trygga. Mysig påslakan, hemmasydda himmelssängar och härliga gardiner.
  Lekrummet däremot ska sprudla av färg – färggranna mönster och en färgglad läshörna som inbjuder till både lek och mys. Så om jag vann skulle jag köpa allt som behövs i tygväg till mitt projekt för presentkortet!

 • Sara G skriver:

  1. Gardiner
  2. Jag skulle köpa längder av RIDÅ mörkläggningsgardiner, så att jag på ett snyggt sätt skulle kunna skymma fönstrena. På sommaren för midnattssol och värme, på vintern för insyn, och på våren för de oputsade fönstrena.

 • Elza G skriver:

  Jotex började med gardiner och stannade aldrig 😉
  Under den här månaden köpte jag gardiner, sängkläder, vin- och champagne glas, pallar och köksbord med hemleverans från Jotex .
  Nu är bara fortsätta på samma Jotex-linje: soffbord, mattor, textiler, osv. Lite hjälp på vägen skulle inte skada heller 😉
  Tar man risker, dricker man champagne ( i nya glas från Jotex))
  Tack på förhand.

 • Emma skriver:

  Hejsan,
  Jotex började sin försäljning med gardiner.
  Jag skulle gå loss på en hel del, 3000kr räcker riktigt långt med Jotex-priser 🙂 Vad jag helt säkert skulle köpa är Torskog spegel i medium som jag skulle ha över mitt nyrenoverade skoskåp, ett nytt täcke (jag fryser;) och Venezia taklampa som verkligen skulle bli pricken över i i mitt vardagsrum.
  Hej svejs,
  Emma

 • Kim skriver:

  1. Gardiner
  2. Mattor! Vi har så himla kalla golv hemma. För min egen del är det ok för jag har innetofflor men för barnen som leker på golvet är det inte kul. Så jag tänker en stor och skön matta att lägga i vardagsrummet vore toppen och prio nummer 1. Har kikat på hemsidan en del och där är så mycket fint så jag blir tokig.

 • Annika Nilsson skriver:

  1) Gardiner
  2) https://www.jotex.se/johanna/johanna-overkast-dubbelsang-260×260-cm/1043204-01
  Jag har varit på jakt efter ett vackert sängöverkast länge nu – börjar tröttna på det gamla som är ärvt av mamma och dessutom är avklippt och uppsytt, eftersom det trasmade sig i ena kanten när dammsugaren försökte äta upp fransarna ;)!

 • Marie skriver:

  Svar: Gardiner . Jag skulle förnya lite av varje man tycker att allt är helt och ren men man köper ju inte nytt varje år precis . Jag fyller 55 år idag så det skulle vara kul om just jag vann presentkortet att förnya mitt hem med . Tack på förhand / Marie S Gotland .

 • Hej hej! ? är tävlingen avgjord?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.