Annons

Skapa Stilen: Sturegatan 29

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks

Hur återskapar man den friserat konservativa stilen? Tänk Howardsoffa på hjul, souvernirer från Svenskt tenn och detaljer i glas och mässing. På bilderna jag visade igår hade man valt en neutral färgskala men den här stilen funkar lika bra med kulör- och mönsterkrockar XXL. Då är tricket att gasa istället för att bromsa. Här är några detaljer som skymtade på bild i lägenheten som är till salu på Sturegatan 29. 
Sofffa beige // golvlampa  // soffbord // matta vit // kudde zebra / pläd Aristidia // pall sammet (beställningsvara) // mässingsljusstake // kruka med mässingsfat // bok Helmut Newton // Y-stolen // stoppad sänggavel  // vitt bäddset med pompoms

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Hej!
  Fint! Länken till pallen i grå sammet fungerar inte. Kan du skriva in den igen?
  Med vänlig hälsning, Lina

 • J skriver:

  Hej jag har en fråga! Vi har en vit Ikea Hemnes dagbädd i barnens sovrum men som ser gul ut. Väggarna är mörkgråa, hur kan man få sängen att se mindre gul ut? Den skär sig så mot ramar/bokhylla mm. Finns det några knep? Tack på förhand

 • Sarah skriver:

  Gillar verkligen den fräsha skandinaviska stilen, känns stilren, klassisk och naturnära.

 • Marie skriver:

  "Friserat konservativ", "småborgerligt" – jag älskar!! Uttrycken, alltså, inte stilen. Kan du inte skriva om inredningsstilar ur ett (nutida) klassperspektiv, det vore otroligt spännande?!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *