Annons

Sponsrat inlägg: 25% rabatt på Ellos

I samarbete med Ellos har jag fått möjlighet att erbjuda er 25% rabatt på ett helt köp hos Ellos – fram till midatt ikväll. Gäller hela sortimentet, även varumärken, kläder, möbler, belysning och skönhet!* Använd bara denna rabattkod: 365412 i kassan. 

Sänggavel Bella, grönt bäddset (finns även i vitt), överkast Himla
Nya silkeslena mattor med rejäla fransar från serien Alton 
Fina förvaringskorgar för tvätt, leksaker eller extra plädar? Finns i 3 storlekar. 
 

* Rabattens villkor:
Gäller t o m midnatt 2017-09-03 för nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. Kan inte kombineras 
med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Ellos reserverar sig för slutförsäljning och ev. tryckfel. 

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Du tipsade om ett fint vitrinskåp för ett par veckor sedan men jag hittar det inte nu? Vad hette det?

 • Anonym skriver:

  Ännu än gång ett så märkligt fenomen! 25 procent genom dig men 30 procent av Ellos själva! Komiskt! När markandsföringen är som sämst! Oproffsigt från båda sidor!

 • Frida skriver:

  Ellos ger 30% rabatt på EN vara. Med denna kod får du 25% på hela köpet!

 • Frida skriver:

  Anna: menar du vitrinskåpet Egil?

 • Sarah skriver:

  Ellos har väl oftast ett tema på sina rabatter ex 30% rabatt på en vara eller en produktgrupp typ klänningsveckor som nu men inte 30% på hela sitt sortimentet så vad som blir mest lönsamt för den enskilde kunden beror väl på vad man planerar köpa. Inget konstigt med det. 25% på en soffa eller hela höstgarderoben till barnen blir ju lite pengar så jag klagar inte…. Tråkig attityd när man utgår från att all marknadsföring är skit och lurendrejeri.
  Skulle du betala för att läsa bloggar? Var glad att du kan slippa det genom att få fördelar dessutom!!!

 • Anonym skriver:

  I detta fallet var det 30% på alla varor i från Ellos! Ska man köpa EN vara blir det ju genast mer fördelaktigt att inte använda tendensers rabatt. Bara en tanke!

 • Trendenser skriver:

  Jag känner inte till den rabatt du talar om, det är inget som mig veterligen har erbjudits alla kunder under kampanjperioden, möjligen dig pga någon medlemsförmån eller tidigare köp och den typen av krockar är svåra att undvika. Ellos är annars väldigt noga med att denna typ av överlappning inte ska ske för det stora antalet.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.