Annons

Hemnetgodis: Kastellgatan 7

På tal om färglösa Hemnet-stylingar så blir man ju lite extra glad när man springer på en smällkaramell som denna. Maxade mönster och fina kombinationer. Nytt, nött och njutbart i en härlig mix. Ett hem som ser bekvämt ut. Alla bilder hittar du här!

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Det är så fint. Följer henne på instagram; @sannatranlov
  /Louise

 • Elle_ skriver:

  Åh, sällan jag ser något som känns så mycket _mitt_ som den här inredningen! Med få undantag och små justeringar hade detta kunnat vara hemma hos mig liksom. (Om jag hade pengarna och inredningsskillsen, dvs. 🙂 <3 <3 <3

 • Hans skriver:

  Mycket fint men synd att innegarden har platfasad!

 • Ann skriver:

  Tack! 🙂 Så fina milda färger. Och träet som bryter av så fin. Där vill jag bo!!
  Kanske vi börjar se slutet på kalla "bårhus"-inredningar?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *