Annons

Annons: Nyhet (och rabattkod) från Daniel Wellington!

I samarbete med Daniel Wellington har jag fått möjlighet att ge Trendensers läsare 15% rabatt på deras senaste klockmodell som lanserades den 12 september; Classic Petite Ashfield. Ett lite djärvare komplement till deras populära meshklockor med ett svart armband och urtavlor i sterling eller rosé. Armbanden är tunna och fina så den här modellen funkar lika bra att bära på dagen som kvällen – liksom till lite festligare tillfällen. Använd bara rabattkoden TRENDENSER i kassan så får du 15% rabatt på ditt köp från deras hemsida! Gäller t o m 2017-10-15
För mig är klockan den viktigaste accessoaren jag bär (förutom vigselringen då förstås..) och jag matchar gärna skor och klocka. Eftersom jag oftast har svarta skor och klackar är den svarta modellen ett efterlängtat komplement! Den nya serien är också fin att kombinera med DW’s tunna armband i matchande metall.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Cissela skriver:

  Grymt snygga bilder! ????✨

 • Nila skriver:

  Vilka fina bilder! Vad fotar du med för objektiv/kamera?

 • Josefine skriver:

  Wow, vilka bilder!

 • Fina klockor och fina bilder! Har ju ingen klocka… 🙂

 • Nina skriver:

  Snygga! Önskar bara att det fanns en ännu mindre urtavla också.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *