Annons

Up & Coming: Nina Johanna Christensen

Tack för alla glada tillrop om min nya bloggkategori ”up & coming” där jag lyfter nya duktiga formgivare som förtjänar lite mer uppmärksamhet av branschen. Näst på tur är en tjej jag tror kommer sätta stort avtryck i ett hantverk med starka svenska traditioner nämligen glas. Kolla in Nina Johanna Christensens fina alster som tillverkas i Varberg. Du kan beställa från hennes hemsida och Norrgavel och Tambur har nyligen tagit in några vaser i sitt sortiment – men jag tycker fler butiker borde ta en titt på hennes vackra glas!
Foto: pressbilder /  Nina Johanna Christensen / Tambur

Kategorier:

Kommentarer

 • carina skriver:

  Älskar som dig det avskalade i inredningen och dessa vaser är så orginella skulle absolut vilja ha dem i mitt hem. Kika gärna in på min nyetablerade inredningsblogg som heter inreningstrender.blogg.se
  då jag har ett stort intresse för färg och form.
  Tack för en inspirerande blogg.

 • Emilia skriver:

  Vilken härlig kategori! Och karaffen! Det ser lite ut som att glaset varit mjukt och formats efter hur någon lyft den, spännande!

 • malin skriver:

  Jag vill tipsa om en up and coming keramiker. Han står bakom keramiken i Ylva skarps nästa kollektion och han heter keramik2015 på instagram. Han har sitt säte i Leksand precis som Ylva. Han är fantastisk och jag har 12 kaffe och te-muggar som han gjort. Kolla in!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *