Annons

Annons: Tävla och vinn skönare sömn från Jotex

Den här veckan har en läsare chans att vinna valfria bäddtextilier i hållbar bomull från Jotex, värde 3000 kr. Under 2017 satsar de extra mycket på hållbara textilier och att deras produkter ska produceras av Better Cotton (BCI). För att delta i tävlingen ska du sedan svara på följande frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till!

1) Berätta vilken bäddtextil från Jotex som du vill vinna och länka till den i kommentarsfältet för detta inlägg. 
2) Motivera kort varför just du behöver sova extra skönt i sommar!

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Johanna som svarade 2017-05-29 kl. 11:40:14 Maila dina uppgifter (Kund-eller personnummer, telefonnummer, namn och adress) till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 5/6 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av en jury på Jotex senast den 12 juni och beslutet går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.  

Kategorier:

Kommentarer

 • Mirva skriver:

  1) Jag älskar den mjuka, luftiga och stilrena Hedda i vitt linne: https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-01
  2) Jag behöver sova extra skönt i sommar då jag arbetar natt och måste kunna sova på dagtid trots värmen och dagsljuset. Därför är det extremt viktigt med sköna sängkläder som gör att jag får känna mig utvilad trots mindre sömn än vanligt.

 • Helena skriver:

  ZACK dra-på-lakan – ekologisk, i grålila storlek 180cm.
  Jag har sovit i detta lakan hos en vän och bara ÄLSKAR det!Så mjukt och härligt, dessutom ekologiskt vilket gör att jag kan sova med gott samvete!

 • Pernilla skriver:

  1. Jag har varit så sugen på jeanne påslakansetet sååå länge ! https://www.jotex.se/jeanne/jeanne-paslakanset-2-delar/1040540-01
  2. Är gravid i 6 månaden och hittills har allt gått bra, men jag är väldigt trött. Det skulle därför vara underbart att få sova i ett fint påslakanset 🙂

 • Jessica Å skriver:

  Jag vill ha Zacks ekologiska dra-på-lakan och gärna Linnea-lakan i linne till det. Då sover vi lyxigt.
  För stt njuta extra av lediga lata dagar i sommar behöver jag sova tiktigt gott i lyxiga lskan.

 • Malin skriver:

  1. Jag skulle välja La billager påslakan i blått och linje dra på lakan i sorbetrosa. Mjukt, lent, avslappnat och glatt på samma gång.
  2. Efter att ha gått in i väggen så är sömnen det viktigaste att få rätt på för att bli frisk igen. Och eftersom huden är extra känslig krävs det att alla lakan är supermjuka. Att kunna unna mig nya, lyxiga lakan i sommar trots att jag är sjukskriven vore alldeles, alldeles underbart!

 • Alice skriver:

  1) Jag skulle vilja köpa detta set till vår dubbelsäng. Vilken fantastisk färg! https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-3-delar/1035145-03
  2) Jag behöver sova extra bra i sommar för att jag är mitt uppe i uppstarten av ett nytt företag, vilket tar all min vakna tid. Vi kommer producera och sälja närproducerad, eko-mat från växtriket som kommer för det lättare för människor som ibland eller ofta vill äta mindre kött och mejeri – och jag hoppas att en god sömn kan bidra till att vi lyckas!

 • Sara skriver:

  Jag skulle helt klart välja ekologiskt: https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-05
  Då det här är första sommaren efter min man blivit friskförklarad från cancer så behöver vi slappna av och det görs bäst i en renbäddad säng med sköna lakan.

 • mitt enda krav är att få äga ett vitt svalt set typ det i lnne ska ta med mig det till sonen när jag ska sova hos dom i sommar de har rät varm lägenhet o jag är så varm av mig, skulle va så bra jag kan då lämna det setet hos dom o använda varje gång som jag besöker dom

 • Katja skriver:

  1. Jag skulle vilja välja ekologiskt antingen i den där ljusgråa uppe vid bilden, eller sandfärgat eller ljusblått.
  2. Jag skulle vilja sova bättre och få fräscha till nya påslakanset.
  https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-05

 • Sanna skriver:

  1. Jag hade slagit till på två sådana här påslakanset ( https://www.jotex.se/jasmine/jasmine-paslakanset-2-delar/1025493-02 ) Ihop med ekologiska lakan från Zack serien och kanske några härliga kuddar för att piffa upp sängen.
  2. Då sömnen med en nyfödd hemma blir lite lidande hade man velat sova lyxigt de timmar man väl sover. Att dessutom ha sköna sängkläder med ekologiska lakan känns än viktigare och bättre de stunder även bebis ligger hos oss. Det vore så underbart att vinna det här när föräldralönen inte gör att man kan shoppa massor!

 • Petra skriver:

  Så fantastiskt att sova i linne! Och det är dags för lite mer färg i sovrummet. Älskar https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-3-delar/1035145-01 i grågrönt.
  Håller på och städar ut en gammal lägenhet och ett gammalt liv. Bästa sättet att släppa någon och gå vidare måste ju vara att få sova i lakan som bara är mina.

 • Anna M skriver:

  1. Jannine silvergrå påslakan https://www.jotex.se/janinne/janinne-paslakanset-2-delar/1048621-03
  2. Sommarens stora projekt är att inreda färdigt vårt föräldrasovrum, vi har precis satt upp ljusgrå mörkläggnigsgardiner, ska måla rummet med ekologisk ljusgrå väggfärg, sätta upp väggfasta skåp som ska målas i samma färgnyans som väggen och fixa en sänggavel…då skulle nya fräscha bäddtextiler bli som grädden på moset och göra att vi kommer sova extra gott i vårt nya sovrum!

 • Frida R skriver:

  1. Hedda i gröngrått tycker jag bara är så himla fint: https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-3-delar/1035145-10
  2. Med en tvåveckors bebis blir det varierande mängder och kvalitet på sömnen. Men då det är vårt tredje barn vet jag att det går över och då skulle nya sköna och vackra sängkläder göra den natten ännu lite bättre!

 • Marie skriver:

  Jag skulle välja https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  Vi får snart hem våran nya stora 210×210 säng och skulle vara pricken över i:et med nya fina lakan. Så hoppas vi att en större säng leder till bättre sömn med 3 barn som gärna kommer upp på natten.. 🙂

 • Amanda skriver:

  https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07
  Vi får äntligen flytta till radhus nu i sommar, efter år av föräldraledighet, sjukskrivningar och högskolestudier. Jag skulle så gärna vilja bädda i härliga nya lakan i vårt nya hem!

 • Johanna skriver:

  1. ÖKO-TEX certifierade Jenny D i beige linne med ränder https://www.jotex.se/jenny-d/jenny-d-paslakanset-2-delar/1032227-01
  2. Vi sover redan fantastiskt skönt i våra linnelakan. När vi får ha dem i fred 😉 För vår lille skrutt har inga egna ännu, då han precis uppgraderat till en 90-säng som än så länge bäddas med våra gamla i bomull, och nu har han börjat smyga in och ’låna’ ett av våra täcken som han släpar med sig in till sig. Att få överraska honom med ett eget skulle vara en dröm, så får vi alla sova extra mjukt, skönt, svalt och giftfritt i sommar. Att vi slipper bry oss om att bädda är en bonus!

 • Helena skriver:

  1. Jag hade velat ha Junie påslakan https://www.jotex.se/junie-paslakanset-3-delar/1042840-01
  2. Vi har precis investerat i lite nya grejer i vårt sovrum och behöver uppdatera sängkläderna. Jag och min man somnar tillsammans bara han och jag men när vi vaknar är vi alltid fyra stycken. Ska tillägga att vi har en 160 cm bred säng så nya sängkläder skulle bidra med lite lyxkänsla.

 • Anett S skriver:

  Jag väljer Jenny A i beige, ser jättehärligt ut!
  Vi behöver sängkläder till vårt nya sommarställe, allt är inte inköpt än. Vill vakna upp i härligt linne, vira in mig i täcket och blicka ut över havet från altanen….

 • Maria skriver:

  1. Jag skulle vilja ha Zack lakan extra breda i ljusgrått. Blir fullständigt galen på att behöva bädda om varje morgon för att lakanen har "släppt i kanterna". Med det här skulle vi både få sova skönt med rent samvete samt slippa bädda om och om igen –> https://www.jotex.se/zack/zack-lakan-extra-breda-ekologisk/1041872-03
  2. Krispiga ekologiska lakan gör sig oerhört bra ljumna sommarnätter när luften står stilla både ute och inne. Kan inte tänka mig bättre förutsättningar för att få våra barn och vi föräldrar att sova ut efter en hektisk vår.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Det här bäddsetet är ju rena drömmen! Både snyggt och skönt.
  https://www.jotex.se/maureen/maureen-paslakanset-2-delar/1035113-01
  2. I sommar ska jag jobba otroligt mycket på varierande tider så när jag väl får tid för att sova några timmar så är det viktigt att det är skönt i sängen. Det gör ju att man både somnar snabbare och sover bättre.

 • Elin Edvardsson skriver:

  1. Jag skulle välja detta ekologiska, fina ljusgrå set. https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-05
  2. Jag och min sambo har precis köpt huset vi drömt och längtat efter i flera år. I sommar ska vi renovera det till vårt hem, och därför behöver vi sova extra gott. Efter att ha sovit i en liten sovalkov i flera år är drömmen om ett riktigt sovrum nu nära! Tänk att få bädda där ♡

 • Ida Eriksson skriver:

  1. Detta bäddset är så klassiskt snyggt, kommer alltid se sobert och lyxigt ut. https://www.jotex.se/jenny-e/jenny-e-paslakanset-2-delar/1032244-01
  2. I sommar ska sambon och jag bygga hus, vilket innebär massor av arbetstimmar utöver det vanliga heltidsjobbet. Därför vore det fantastiskt att få sova extra gott i krispiga och svala linnesängkläder!
  Ha en bra dag!

 • Nora skriver:

  1. jag skulle välja Jenny A-påslakanset till mig och mannen: https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01
  2. I sommar ska vi gifta oss, tänk vad fint att få krypa ner i lyxiga linnelakan på bröllopsnatten!

 • Sara skriver:

  De här vill jag vinna till mig och min son https://www.jotex.se/kid-stripe/kid-stripe-paslakanset-2-delar-ekologisk/1057558-02
  Jag är ensam med min son på 4,5 månader och har inte sovit en hel natt sen början av graviditeten för ca 1 år sen. I sköna lakan kan i alla fall kvalitén på sömnen jag får maxas!

 • Hanna skriver:

  1 Jag vill vinna två set av Zack i mörkgrå: https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07
  2 I sommar kommer vi ha en nyfödd bebis som kommer störa sömnen, i sköna lakan får vi bättre förutsättningar att sova gott de timmarna vi väl får sova 🙂

 • Lisa skriver:

  I sommar ska gäststugan "Varglyan" inredas och förhoppningsvis ta emot sina första gäster. Den lilla stugan, vid fjällsjönsstrand behöver välkomnande sängar. Blått är flott!
  https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-02

 • Erika skriver:

  1) Om jag vinner önskar jag gärna påslakansetet Jenny E i tre delar. https://www.jotex.se/jenny-e/jenny-e-paslakanset-3-delar/1032326-01
  2) Efter en minst sagt hektisk vår som nyexaminerad sjuksköterska på ny arbetsplats med en pågående lägenhetsrenovering samtidigt hade jag gärna bäddat ner mig och min sambo i Jotex fina lakan. Efter den här våren behövs en god natts sömn i härliga lakan som passar perfekt i vår nya drömlägenhet!

 • Maria skriver:

  1. https://www.jotex.se/becky/becky-paslakanset-3-delar/1054183-02 Jag älskar Bäckebölja och har faktiskt letat efter ett sådant påslakan till dubbeltäcke utan att lyckas.
  2. Jag lider av 1,5-års sömnbrist men nu har vi lyckats med bedriften att flytta över lilleman till eget sovrum och mannen har får flytta tillbaks till vår dubbelsäng. Ett frasigt, mysigt lakan hade varit pricken över i:et 🙂 och hade förhoppningsvis också bidragit till mer sömn för mamma mig.

 • Amanda skriver:

  1. Jag skulle vilja vinna påslakansetet Zack i vit färg. Gärna två stycken så både jag och min sambo har matchande i sängen. https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-05
  2. Jag ska jobba hela sommaren så kommer behöva kunna sova bra, men det är mest min sambo jag tänker på när det gäller att få sova gott. Vi har haft väldigt högljudda lägenhetsgrannar och efter en del diskussioner fram och tillbaka har det äntligen blivit lugnt. Min sambo har väldigt svårt för sig att somna och är väldigt glad över att det nu är tyst från taket. Tycker därför att han förtjänar att få sova extra skönt nu i sommar efter den långa perioden med för få timmars sömn.

 • Helena skriver:

  1. Jag skulle vilja vinna det lyxiga setet Jenny E – så fint och ändå bättre för miljön än traditionell bomull 🙂
  https://www.jotex.se/jenny-e/jenny-e-paslakanset-2-delar/1032244-01
  2. Det enkla svaret – för att jag ska sluta vara så trött 😉
  Det är småbarn, ångest och vardagspussel som hos så många andra. Allt läggs ihop, sömnen störs och det blir en ond cirkel. Fina lakan löser ju naturligtvis inte allt, men en vinst skulle få mig att bli glad och få känna lite vardagslyx, och det hjälper ju på sitt sätt! Alla bäckar små!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) skulle gärna välja ett påslakanset av linne, svalt och vackert. Hade valt en ljus färg då vi har blå/gröna väggar i sovrummet. Linnea är en favorit: https://www.jotex.se/linnea/linnea-paslakanset-2-delar/1030802-03
  2) Med två små barn är allt som kan hjälpa en god natts sömn välkommet och en snyggt och svalt påslakanset är en hjälp på traven.

 • Amanda skriver:

  1) älskar dessa Hedda kakan i en mix av linne och bomull, en perfekt blandning för kommande varma sommarnätter https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-01
  2) har precis målat om i sovrummet och nya lakan vore verkligen pricken över i:et och extra härligt för kommande sommarnätter

 • Carolina skriver:

  Jag skulle välja sängkläder i linnemix till våra två barn: https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  Förhoppningsvis vill då barnen sova i sina egna sängar och inte alltid tassa över till oss. Utvilad mamma och pappa= glad mamma och pappa.

 • Stina skriver:

  1. Jag hade gärna krypit ner under Zack i sommar https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07
  2. Reser mycket i mitt jobb och är vansinnigt trött på hotellsängar. I sommar vill jag bara krya ner i under ett svalt täcke i min egen säng och njuta av tid hemma med min man.

 • Birgitta skriver:

  1. Jag hade valt detta bäddset, som skulle göra vår 15 år gamla säng lite lyxigare!
  https://www.jotex.se/jasmine/jasmine-paslakanset-2-delar/1025493-02
  2. Jag behöver sova extra skönt i sommar då vi ska tälta mycket i sommar. Underbart mysigt, men ligggunderlag i all ära, jag kommer nog behöva vila upp mig mellan tältvarven i min egen säng!

 • 1. Jag skulle vilja drömma somriga drömmar på dessa lakanhttps://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-03
  2. De flesta av våra lakan är kvarlevor från tidigare liv – det hade känts fint att få nya, matchande och snygga lakan av riktigt bra kvalitet!

 • Sofia skriver:

  1. https://www.jotex.se/floralisa/floralisa-paslakanset-2-delar/1027099-01
  2. På onsdag börjar jag jobba efter föräldraledighet. Vi sover som allra bäst när både 7-månaders bebisen, 2-åringen och jag och mannen sover tillsammans,så troligtvis blir det många timmar samsovning. Med svala sköna percale-sängkläder tror jag vi alla skulle sova ännu bättre!

 • 1. Jag skulle så gärna vilja vinna https://www.jotex.se/jasmine/jasmine-paslakanset-2-delar/1025493-01 i vit i stl. 150×210
  2. Det skulle bli en fantastisk present till min son på hans födelsedag! Han har just flyttat samman med sin fästmö och det hade garanterat uppskattats!

 • Sara Bäckström skriver:

  Jag skulle vilja vinna https://www.jotex.se/junie-paslakanset-2-delar/1062010-02 i rosa, två set.
  Tänk att få piffa upp sängen som vi köpte 2002 till vår första lägenhet och som har följt med oss till radhuset och sedan till villan. Sängen som har använts till att sova, älska, amma två barn och ge plats åt en hel familj behöver nu lite kärlek med nya lakan.

 • Caroline skriver:

  1. Jag drömmer om ett sovrum i grått så Zack i ekologisk mörkgrå bomull är det självklara valet. https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07
  2. Med en 4 dagar gammal bebis mellan oss inser jag tydligt att varje minuts sömn är värdefull och med nu en sommars erfarenhet av sovrum på andra våning i vårt radhus skulle detta svala set vara drömmen för den kommande sommaren!

 • Daniel skriver:

  1. Vill självklart att dova, sköna, smalrandiga Lena ska omsluta mig i sängen. https://www.jotex.se/lena/lena-paslakanset-2-delar-smal-rand/1051315-02
  2. För att sömn är nyckeln till en bra man, pappa, kollega och medmänniska. Jotex? Jo tack!

 • Jessica S skriver:

  1. Jag skulle välja sängtextiler i ekologisk bomull från serien Zack. Jag skulle blanda de två gråa nyanserna, och satsa på praktisk dra-pålakan (min man tumlar runt i sömnen så att lakanet blir som en korv framåt morgonen ?).
  2. Vi håller på att renovera/bygga ut vårt hus på landet, och då behövs sannerligen god sömn för att kroppen ska hålla ihop. Dessutom vore det ju väldigt lyxigt att få nya fina sängtextiler att bädda med i det nya sovrummet så småningom ❤

 • Alice skriver:

  1. Jag tycker att Hedda påslakanset ser fantastiskt skönt ut. https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  2. Jag behöver en god natts sömn då jag nyligen fått en ny tjänst som tar mycket av min energi. Samtidigt håller jag på med en elitsatsning inom min idrott och då krävs myyycket sömn, och gärna en bra sådan. Jag känner att det är viktigt för kropp och själ att varje natt få slappna av i sköna påslakan, och dessutom är de ju vackra att vila ögonen på… 🙂

 • Lisa Larsson skriver:

  Jag har precis gjort om sovrummet från trist blå till härligt grå. Fantastiskt nöjd men behöver färgklickar så det inte blir deprimerade grå… rosa bedset bryter av fint 🙂
  https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05

 • Sandra Johansson skriver:

  1.https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05 mjukt och luftigt,svalt på sommaren och värmande på vintern är toppen för mig och min dotter som skulle sova extra skönt i vardagslyxigt bäddad säng. 2. I ett renoveringskaos med sovrum som enda färdigställt rum vore det mysigt att bona lite extra mjukt och lyxigt med fina nya påslakanset .

 • Sanna skriver:

  1. Jag hade så gärna viljat ha ett linnepåslakan, https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01
  2. Jag behöver sova gott I sommar då jag studerar 50% till inredningskonsult och jobbar 50% på IKEA’s kundservice. God sömn är därför viktigt för att orka med sakerna och för att orka med att trycka in träning däremellan.

 • Veronica Öberg skriver:

  1.Jag skulle välja Linnea påslakanset i mörkgrått och blanda det med petrolblå och smutsgröna örngott. Jag skulle även köpa 90×50 kuddar för den där perfekta hotellkänslan!
  2.Jag behöver sova gott då jag är sjukskriven för knäproblem. Och jag är så varm om nätterna! Linnemix känns svalt och kanske kan bidra till bättre sömn:)

 • Kerstin skriver:

  1) HEDDAS
  2)
  Med HEDDAS vita sängkappa och HEDDAS vita påslakan samt
  HEDDAS rosa kuddar i naturmaterial som är i en exklusiv kvalité
  kommer mitt nya sovrum att bli en romantisk och lugn plats!
  Det kommer att bli snyggt till min tapet med rosa rosor!?

 • Anna Albrektsson skriver:

  1. https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  2. Hormoner trasslar, lakan som prasslar – nu vill jag ha lin- och bomullsblandning från Jotex!

 • Anna Albrektsson skriver:

  1. https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  2. Hormoner som trasslar och lakan som prasslar; nu vill jag prova lin- och bomullsblandning från Jotex!

 • Marita skriver:

  1. https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-08
  2. Först skaffade jag en katt och sedan flyttade en liten vanvårdad hittekatt in. Nu är det trångt i sängen, men som sagt – finns det hjärterum så finns det stjärterum. För mig och mina pälsklingar alltså!

 • Alex skriver:

  1. Jag skulle välja "Linnea påslakanset" i linnebeige (https://www.jotex.se/linnea/linnea-paslakanset-2-delar/1030802-03)
  2. I slutet på juni flyttar jag äntligen hemifrån. Jag är äldst av 6 syskon och ska äntligen få mitt eget lilla fort. Jag har längtat och väntat på detta så länge nu och tror att min första natt i lägenheten med dessa lakan skulle göra upplevelsen optimal. Sådär krispigt nya lakan. Drömmen.

 • Agnes skriver:

  Jag skulle gärna sova i ZACK påslakanset i grå, vit eller mörkblå i sommar. De senaste tre månaderna har jag varit utomlands och sovit på en knölig bäddsoffa med slitna lakan. När jag kommer tillbaka till Sverige så ska jag äntligen få en egen lägenhet, och jag hade så gärna njutit av ett par nya, ekologiska lakan att piffa upp min begagnade gamla säng med. Då jag är student så har jag inte råd att unna mig sådant själv, utan har alltid fått sova i ärvda lakan. Att vakna upp en sommarmorgon, med frisk luft strömmandes in från fönstret, i min nya lägenhet och inbäddad i ett par krispiga, nya, ekologiska lakan känns som en underbar dröm.

 • Maya Eriksson skriver:

  1. LINNÈA påslakanset i korall. (https://www.jotex.se/linnea/linnea-paslakanset-2-delar/1030802-04)
  2. Jag önskar få ge bort detta set till min kära vän som älskar starka kulörer som accenter i sitt annars ljusa hem.

 • K & A skriver:

  1) Jag skulle köpa sängkläder ifrån kollektionen ZACK – en uppsättning i grått och en i vitt. https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07
  2) I början av året fick min sambo och jag en ljuvlig dotter, helt fantastiskt! Men alla småbarnsföräldrar skriver nog under på att det lätt råder brist på sömn 🙂 Min sambo drar det tyngsta lasset på nätter (i och med amning och blöjbyten) utan att någon gång klaga eller kommentera detta så att få överraska henne med nya sängkläder skulle vara väldigt kul och garanterat uppskattat och troligen bidra till sköna sovtimmar!

 • Andrea skriver:

  1) Jag skulle helst vilja vinna ett Percale påslakanset som heter Zara, https://www.jotex.se/zara/zara-paslakanset-3-delar/1069208-02
  2) I sommar behöver jag sova extra gott för jag och min fästman ska gifta oss i slutet av sommaren, och det ser jag så mycket fram emot. Då är det extra viktigt med mycket skönhetssömn inför den stora dagen och det görs såklart bäst i härliga lakan!

 • Annica skriver:

  1. https://www.jotex.se/disa/disa-paslakanset-2-delar/1037403-01 så himla fin.
  2. Sommaren är för mig en tid jag har svårt att sova. Därför behöver jag något som är mjukt och skönt på samma gång. 🙂

 • Jerker skriver:

  1. 100% Lin hade varit underbart <3 https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-3-delar/1032260-01
  2. Det vore perfekt för mig som har svårt att sova i värmen, att få något svalt nytt och skönt att sova i <3

 • Sofia S skriver:

  1. LINNEA grått påslakan i linne. SÅ fint!
  2. Jag och sambon har precis konstaterat att vi inte har några hela fräscha sänglakan kvar, förutom ett set vi använder och tvättar om och om igen. Dessutom har jag nästan ingen semester i sommar och tycker därför att jag förtjänar att sova skönt när jag väl får vila. Håller tummarna nu!!!

 • Mickan skriver:

  1. Jag skulle jättegärna vilja bädda med detta fina och åtråvärda påslakanset:
  https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01
  2.Efter min nyligen genomlidna strumaoperation, är vila och en god nattsömn doktorns bästa ordination. Med härliga textilier från Jotex uppfylls detta med ens, och bidrar till snabbast tänkbara konvalescens!

 • Johanna skriver:

  Svar 1.
  Om jag hade turen att vinna skulle jag beställa fyra st set av ZACK i ljusgrå. Enkla, snygga och vansinnigt sköna att sova i.
  https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-05
  Svar 2.
  På landet hamras och spikas det för fullt,
  nu ska vi fästa varje bräda och bult.
  Ett litet gästhus är äntligen påväg upp,
  att delas mellan mig och min syskongrupp.
  Men innan vi började satte vi ett mål,
  där det gäller att inte vara kortsiktig och snål.
  Allt väljs efter omsorg och tanke på miljö,
  uppfyller den inte våra krav är det adjö!
  Men det är inte bara bygget som ska vara eko,
  självklart ska även inredningen vara reko.
  Och vad passar då bättre än dessa bäddset?
  Utefter våra krav har de alla rätt!
  Fyra stycken set till fyra bäddar,
  de många sommarnätter räddar.
  Kan redan förställa mig att jag står vid grinden,
  där de hänger på tork och fladdrar i vinden.

 • Johanna skriver:

  1. Janinne silvergrå
  2. Sömn blir det alltid för lite av. I sommar ska jag passa på att sova ikapp med en gosig (busig) fluffig katt vid min sida.

 • Jenny skriver:

  Jag skulle helst vilja ha https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-08 för det kommer se snyggt ut mot min tapetserade headboard och jag kommer att sova med gott samvete för att lakanen är ekologiska!
  Min man arbetar hela sommaren och för mig är semestern en ganska tuff period med stort ansvar för hus och hem… Sömnen är min lifesavior och rena och fräscha lakan hjälper mig att sova gott.

 • Annika Andersson skriver:

  Detta är min favorit: https://www.jotex.se/birdnest/birdnest-paslakanset-2-delar/1033124-01
  Både jag och min man sover dåligt på sommaren eftersom det nästan alltid är för varmt. Då är det viktigt med sköna svala sängkläder som man kan byta ofta och som klarar av att tvättas många gånger och ändå hålla färg och form.

 • Dora skriver:

  Hej! Jag har precis flyttat till en ny lägenhet och det kom väldigt hastigt och plötsligt så vi har inte direkt hunnit köpa saker inför flytten och det kommer ta ett tag att komma på fötter så vi får köpt det vi behöver. Denna vinsten skulle verkligen göra så jag sov gott. Ett sträck på to do-listan och ett par sköna sängkläder. Win-win!

 • Beata skriver:

  1. Jag hade satsat på Hedda i linnemix https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-03
  2. Precis upptäckt hur svala och sköna linnesängkläder är! Perfekt för mig som fortfarande har en liten ammandes 1åring hemma som sover tätt tätt varje natt. L

 • Anna skriver:

  Om jag vann skulle jag vilja ha JENNY E! Vi sover oftast hela familjen tillslut i våran säng och alla ligger just nu och svettas så det blir imma på rutan! Har länge önskat att vi skulle kunna köpa Linné sängkläder för att få lite luftigare och inte blöta sängkläder varje morgon! Därför hoppas jag att jag kan få vinna dessa! Kram Anna

 • Linds skriver:

  1. I sommar sover jag helst i de här krispiga linnelsksanen, https://www.jotex.se/jenny-e/jenny-e-paslakanset-2-delar/1032244-01
  2. Precis som du så blev jag mamma för ett par veckor sedan och har precis varit inneliggande på sjukhus med lillskrutt i 2 dygn pga infektion. Inte kul med en 8-dagars… Fokus här hemma ligger nu på att sova så gott som möjligt när tillfälle ges och dessa lakan kommer ge de bästa förutsättningar.

 • Kristin skriver:

  1 och 2:
  I sommar skulle jag vilja sova extra skönt, eftersom min vardag med mina trillingar ofta känns som en cirkus. Ville, Vilgot och Vincent gör att livet i många fall blir hektiskt men det är samtidigt så underbart att se hur bekymmersfritt livet är för dessa cirkusartister med sina 60 fingrar och tår. Mina drömlakan är dessa ekologiska:
  https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-05
  som är snälla mot både hud och natur och jag har även spanat på juniormodellen i samma serie, för på Jotex vet jag att pengarna räcker länge och att (sömn)kvalitén är hög. Ett presentkort skulle förmodligen göra att jag får extra lång sovmorgon i.o.m. att kidsen boar in sig extra länge. Hi-five för det!

 • Susannah skriver:

  1. Hedda sängkappa i vitt eller grått. Har ingen och tycker det är så svårt att hitta fina.
  2. Jag är höggravid och har en gammal ojämn säng, så mycket ryggont nu. Så hade varit kul om sängen åtminstone ser snygg ut i väntan på bebis ( och ny säng)!

 • Gunilla.M.B. skriver:

  1= jag skulle välja påslakanset "Flax" i härligt blått med fiskar , eller "Cat in glasses" till mina yngsta barnbarn . Hoppas det sköna påslakanet med så fina motiv skulle bli älskade !
  2= Önskar barnbarnen en skön sömn – äntligen , inte så lätt alltid för dom att få nattro ! Så påslakanet ( ett av dom?) skulle bli till barnbarnet/-en. ( jag själv – somnar alltid "nån gång")

 • Anonym skriver:

  Jag skulle vilja vinna ekologiska GOTS-märkta bäddsetet Zack i mörkgrått (vitt, ljusgrå och mörk petrol skulle gärna få flytta in hos oss också;) ) httpsw.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07-79
  Jag är höggravid och väntar barn nr 2 de närmaste dagarna och jag vet att en inte brukar vara bortskämd med sömn med en nyfödd! Men nya, fina och sköna sängkläder som också är giftfria, till den lilla sömn jag kommer få skulle vara helt underbart!

 • Elin skriver:

  Jag skulle vilja vinna ekologiska GOTS-märkta bäddsetet Zack i mörkgrått (vitt, ljusgrå och mörk petrol skulle gärna få flytta in hos oss också;) ) httpsw.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07-79
  Jag är höggravid och väntar barn nr 2 de närmaste dagarna och jag vet att en inte brukar vara bortskämd med sömn med en nyfödd! Men nya, fina och sköna sängkläder som också är giftfria, till den lilla sömn jag kommer få skulle vara helt underbart!
  (Mitt namn kom visst inte med i min tidigare kommentar, så jag postar på nytt)

 • JULIA skriver:

  https://www.jotex.se/jeanne/jeanne-paslakanset-2-delar/1040540-03
  Det här skulle jag gärna lägga mig och sova med! Fint, romantiskt, somrigt. Det blir inte jättemycket sömn när man har en tvååring och en bebis, men jag hoppas att det känns lite bättre den korta tiden man får sova, haha!

 • Julia skriver:

  1. Jag önskar att dessa enkla och svala sängkläder i vitt med grå kant prydde min säng: https://www.jotex.se/zara/zara-paslakanset-3-delar/1069208-01
  2. I sommar flyttar jag hemifrån och mitt långvariga förhållande kommer att fortsätta på distans. I mitt nya hem behöver jag sova gott och känna trygghet. Jag hoppas att jag får göra det till mitt eget med nya sköna textilier i riktigt bra bomull 🙂

 • Blev helt kär i det här påslakansetet: https://www.jotex.se/lacey/lacey-paslakanset-2-delar/1037324-01
  Vårt hus brann ned på grund av elfel i slutet av mars i år, så nu bor vi i ett tillfälligt evakueringsboende. Ingen var hemma som tur är, men alla våra saker och hela vårt hem är borta. Så jag skulle hemskt gärna bädda upp sängarna med Jotex sängkläder!

 • HannaMM skriver:

  1)Jag skulle vilja dra ett dunbolster klädd med JENNY A över mig!
  https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01
  2) Fyra år och tre barn. Enutmaning som heter duga. Utmanande graviditeter, amning, och barn som inte vill sova i egen säng. Ja på fyra år har jag inte sovit så gott. Jag har sovit på rygg 27 månader fast jag älskar att sova på magen. Jag har sovit i de mest krångliga ställningar i den extrema ytterkanten på sängen för att alla barnen vill knöka upp sig i vår säng. Jag har ammat tusentals timmar om natten de senaste åren. Vaknat tröttare än när jag gick och la mig. Jag har krigat mig genom dessa fyra år av smärta, trötthet och ja mycket glädje. Och nu vill jag inget mer än att bara få sova sött .

 • Emma S skriver:

  1. Jag skulle vilja svepa in mig i ett krispigt vitt HEDDA-påslakan i sommar.
  https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-02
  2. Avslutar mitt första år på universitetet snart och har en sommar fylld med jobb. Jag behöver sova extra gott i sommar för att vakna upp fylld med energi, varje dag! 🙂

 • Kristin skriver:

  1. Tycker att https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01 skulle passa väldigt bra hemma hos oss
  2. Nu när sonen äntligen börjat sova i egen säng ser jag fram emot att få sova riktigt gott i sommar! Allra helst i fina och mjuka sängkläder från JOTEX!

 • Moa Bertelsen skriver:

  Att få mysa ner sig i Setet "Jenny D" hade ju varit som en sommardröm. Dessutom är det väldigt snyggt att bädda med! https://www.jotex.se/jenny-d/jenny-d-paslakanset-2-delar/1032227-01
  Jag och min pojkvän sedan 2,5 år tillbaka ska äntligen flytta ihop efter att ha spenderat dessa 2.5 år på distans när vi ses kanske en, två gånger i månaden. Jag hade blivit så glad om jag kunde få överraska honom med ett helt nytt påslakanset när vi äntligen ska få dela säng varje natt!

 • Jag har läst om materialet Percale som nästan är krispigt jag skulle gärna vilja bädda ner mig i detta.

 • Fanny skriver:

  1. Dessa påslakan älskar jag! Den färgen är helt fantastiskt, hade passat så fint i vårt annars så ljusa sovrum: https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-10
  2. Med tanke på att våra barn är totalt värdelösa på att sova, båda två, och vi ofta trängs alla fyra i vår säng (tills en förälder ger upp och går därifrån), så vore det ju på sin plats att vi åtminstone har fina och skönasängkläder att glädjas åt.
  Därför hoppas jag på vinst! ♥

 • Ramona skriver:

  1) https://www.jotex.se/skarne/skarne-paslakanset-2-delar/1042188-02
  2) Det blir nya arbetsutmaningar efter hösten och därmed vet jag redan nu att fram tills julen kommer jag att ha extremt stressigt och massor av jobb. Så vore väll bra att ladda batterierna färdigt under sommaren i härligt sommarblommiga lakan!

 • Sara K skriver:

  1. Jag skulle vilja vinna sängkappa för att dölja de fula sängbenen 😉 https://www.jotex.se/zack/zack-volangsangkappa-ekologisk/1045230-03
  2. Jag är otroligt varm av mig, vilket ofta leder till att jag ligger och vrider och vänder på mig. Jag har en autoimmun hudsjukdom som blir värre när jag är varm och svettas (så sommaren är ett stort bekymmer för mig faktiskt..), så att äntligen få sova i sköna och svala sängkläder skulle förmodligen ge mig en bättre sömn och livskvalitet. Och det i sin tur ger min son (är ensamstående på heltid sen sonen föddes för 9 år sen) en piggare och gladare mamma 🙂

 • 1. Detta set fick hjärtat att hoppa över ett slag:
  https://www.jotex.se/lacey/lacey-paslakanset-2-delar/1037324-01
  Så snyggt!
  2. Jag har en ovanlig sjukdom som bla ger mig ömtålig hud och mjukdelar. Är ungefär som Prinsessan på ärten:)
  På sommaren är det extra känsligt pga värmen och att jag lätt blir svettig nattetid då.
  Därför vore detta lyxiga och lena bäddset underbart att få. Det skulle nog göra nätterna lite behagligare för mig och sköna mig från skavsår och irritaion. Att det är snyggt och skulle passa in perfekt i sovrummet är en stoooor bonus!

 • Anna-Maria skriver:

  1. De här påslakan-setet fullkomligt lyser av sommar! https://www.jotex.se/jenny-e/jenny-e-paslakanset-2-delar/1032244-01
  2. Sommaren är den tid då jag arbetar mest, nätterna kan bli både korta och lite oroliga. Att jag därtill också lätt blir varm gör att linnelakan förhoppningsvis skulle underlätta sommaren!

 • Solbritt skriver:

  1. https://assets.ellosgroup.com/i/ellos/b?%24jg%24&%24jm%24&%24jp%24&%24jl%24&n=jot_1067669-01_Fs&mw=165 Ett underbart vackert set som utstrålar sommar.
  2. Jag har svårt att sova då det är för ljust och varmt så jag hoppas att det här underlättar min sömn.

 • Sophia skriver:

  https://www.jotex.se/zack/zack-volangsangkappa-ekologisk/1045230-02 med bäddsethttps://www.jotex.se/cat-in-glasses/cat-in-glasses-paslakanset-2-delar-ekologisk/1033117-01
  Jag håller på och fixar barnensrum med varsin ny säng och det hade vart underbart att även ge dom nya,mjuka och svala sängkläder så dom sover gott i sommar. Dessa skulle sängkläder skulle verkligen gillas av barnen <3

 • Erika skriver:

  dessa underbara pioner fastnade jag verkligen för! jag skulle köpt 4 set till stugan där vi spenderar våra sommarlov och alla helger vi kan, så hela familjen matchat, och hur mycket somrigare kan det bli egentligen?! <3
  https://www.jotex.se/peony/peony-paslakanset-2-delar/1035139-01
  och om jag hade kunnat skulle jag lyxat till det med en sänggavel också till vår vuxensäng 🙂 https://www.jotex.se/skene/skene-sanggavel-160-cm/1041571-02

 • sarah skriver:

  1. sänkläderna med pionerna på är så vackra och ser sköna ut! De vill jag vinna
  Jag vill vinna för att kunna ha dem på landet i sovrummet. Sängarna där är förskräckligt hemska så med lite nya sängkläder sover man säkert bättre. JAg har även inrett övriga rummet med blommor och pioner är en favorit!

 • Julia skriver:

  1. https://www.jotex.se/ada/ada-paslakanset-2-delar/1030168-01
  2. Under sommarhalvåret blir det väldigt varmt i min lägenhet och att då få krypa ner under ett svalt satintäcke är det bästa för en så skön sömn som möjligt. Och att det dessutom är blommigt gör det bara ännu bättre på sommaren!

 • 1. Detta vackra J-premium set hade jag velat bädda med: https://www.jotex.se/jasmine/jasmine-paslakanset-2-delar/1025493-02
  2. Säg att det är så – kan det vara på det viset?
  Kan en vanlig småbarnsmamma vinna finaste priset..?
  Med flera uppvak varje natt är jag ständigt trött
  och det som står högst på önskelistan är att få sova sött.
  Men min lilla kille är bara 4 månader gammal än,
  så att det blir fler vakennätter i sommar har jag på känn.
  Men min hackiga sömn kan jag åtminstone ha bland lakan som är sköna och fina
  och det vore helt fantastiskt om dessa sköna, luftiga lakan i ljuvlig Percale blev mina!
  Därför vill jag bädda med snygga "Jasmine" hemma hos mig
  och sova sött med min man, min lilla kille och min snart treåriga tjej!

 • Anonym skriver:

  Jag skulle gärna vinna JENNY A, påslinnelakan i ljus grå.
  För att vårt sovrum efter 15 småbarnsår
  en nytändning jag hoppas får
  Utan lakan som nötts av såväl liten som stor
  och ibland säkert till och med används som trasa för snor

 • Birka skriver:

  Jag skulle gärna vinna JENNY A, påslinnelakan i ljus grå.
  För att vårt sovrum efter 15 småbarnsår
  en nytändning jag hoppas får
  Utan lakan som nötts av såväl liten som stor
  och ibland säkert till och med används som trasa för snor

 • Barbro skriver:

  1. https://www.jotex.se/stars-stripes/stars-stripes-paslakanset-6-delar/1033994-02
  2. ska vara extra dagmamma till en på 2,5 år och en på 1,5 år så gäller att sova gott de timmar jag får chansen!

 • Linn J skriver:

  https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-3-delar/1032260-01
  Jag har haft svåra sömnproblem i över ett år. Så svåra att det lett till utmattning och sjukskrivning. Mitt i detta har vi nu nyss flyttat in i vårt nya hus och SNART är vårt sovrum redo att inreda i lugna, harmoniska färger. Här vill jag ÄNTLIGEN komma till so och sova igen. Med mannen vid min sida. Ett STOORT gemensamt täcke ska vi ha då. För att det är mysigt att ligga nära och det blir snyggare när man bäddar. Att jag sen snor hela täcket som vanligt löser vi med att han har ett extratäcke när till hans om han trots sitt norrländska blod börjar att frysa:))

 • Roy T skriver:

  https://www.jotex.se/feel/feel-duntacke-dubbel-varm-220×210-cm/1039548-01
  Lägger hellre pengar på det än på dyr skumpa. Varje månad går jämnt upp i vår kostnadskalkyl. Vore underbart att få vinna en FEEL duntäcke, vilken lyxpryl!

 • Ana skriver:

  1. Min favorit är https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-07
  2.Jag behöver sova extraskönt i sommar för jag har jobbat hård i 3,5 år att ta högskoleexamen och nu förtjänar jag en fin paus och batteriladdning inför nya jobbet efter semester.

 • Christopher skriver:

  Jag vill gärna vinna två uppsättnigar av detta fina set – https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  Jag behöver sova extra skönt i sommar för att kunna återhämta mig under semestern då jag sover så extremt dåligt när jag jobbar och bara vrider och vänder på mig samt svettas väldigt mycket. Och med ett rejält påslakansset så skulle jag kunna sova stressfritt igen!

 • Jennifer skriver:

  https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-03 – i färgen Beige (x2)
  Jag och min sambo har för det första inga maka påslakanset längre och de passar inte alls in i sovrummet, vilket känns lite trist då man ju spenderar ca en tredjedel av tiden där. Dessutom äger vi endast sådana där billiga påslakanset, och som multi-allergiker fungerar det sådär. Att få somna och vakna upp i en säng med sköna, kvalitativa sängkläder vore därför en fröjd för både kropp och själ! 🙂

 • Johanna skriver:

  Om jag hade turen att vinna skulle jag gärna beställa ZARA påslakanset. Så fint! https://www.jotex.se/zara/zara-paslakanset-2-delar/1048767-02
  I sommar kommer jag behöva bolla tre olika jobb för att få ekonomin att gå ihop (fattig student). Så det vore verkligen skönt att få komma hem efter långa dagar och bara få sova riktigt bekvämt hela natten 🙂

 • 1. Detta ljuvliga set skulle jag såklart vilja vinna: https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-06
  2. Förra sommarn bestod av byggkaos och timmer
  Men nu står stugan där i ett vårvackert skimmer
  Några lister och färg, sen flyttar vi dit
  Pustar ut och vilar från sågspån och slit
  Tänk om vi får somna vår allra första kväll
  bland lyxiga sängkläder i ljuvlig pastell.

 • Sara skriver:

  1. Detta bäddset i linne https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01
  2. Att få sova i äkta linne vore en dröm för en nybliven mamma. Jag tror att den lilla sömn man får blir bättre i sängkläder av hög kvalitet.

 • Jeppe&Jullan skriver:

  Vill bädda sängen med linne,
  av allra finaste sort,
  lycka för kropp och sinne-,
  njutning De Luxe i komfort.
  Skrynkligt, prasslande, svalkande,
  i ljuvlig harmoni,
  när sommarnatten kommer annalkande,
  vilar vi glatt däri.
  Jotex – överraska småbarnsmamma,
  med bäddset av finaste lin,
  sängen är redo medsamma,
  att bäddas magiskt fin.
  Hoppas så på Jenny C bäddset.
  https://www.jotex.se/jenny-c/jenny-c-paslakanset-2-delar/1032210-01

 • Nina skriver:

  https://www.jotex.se/linnea/linnea-paslakanset-3-delar/1051805-01 Jag är hemma och tar hand om mina småsystrar vars mamma gick bort i cancer oktober -16 och vår pappa ligger sjuk i cancer nu, så jag behöver sova extra gott så jag kan vara en sprallig mysig glädjespridande sol varje dag 😀

 • Stina skriver:

  1. Jag skulle vilja vinna dessa fina lila lakan i ekologisk bomull: https://www.jotex.se/zack/zack-paslakanset-2-delar-ekologisk/1041902-06
  2. Nya lakan skulle hjälpa mig att sova bättre när jag jobbar skift för första gången i sommar.

 • Alexandra skriver:

  1. https://www.jotex.se/jenny-d/jenny-d-paslakanset-2-delar/1032227-01
  2. Jag har länge önskat mig ett bäddade i Linné med hög kvalité.
  När man ser denna bild vill man bara krypa ned och lägga sig.
  Lämnar väldigt gärna sängen obäddad om jag får förgylla den med Jennys påslakanset.
  Jag håller alla mina fingrar och tår i förhoppning om att få sova i detta i sommar. Lyxkänsla!

 • Emma F skriver:

  1. https://www.jotex.se/jeanne/jeanne-paslakanset-2-delar/1040540-03
  2. Har en 4 & 2- åring, underbara härliga ungar som båda sovit i mannens och min säng. Men nu har de flyttat in till sina rum. Så vore härligt att få chans att vinna dessa romantiska, fluffiga påslakan. Få in lite romantik i sovrummet igen, och kasta ut kräk/kisslakanen ?
  Ha en fin lördag från ett molnigt Växjö!

 • Sanna skriver:

  1. https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-07
  2.Jag fastnade direkt för Hedda i den fina himmelsblå färgen som skulle passa utmärkt hemma hos mig. Själv älskar jag att sova, och spenderar en hel del tid i sovrummet. Det vore underbart att få den där riktiga hotellkänslan som jag tror att Hedda skulle ge. Det är helt klart något jag inte skulle ha råd att unna mig själv som ensamstående mammma.
  Kram Sanna

 • Monika Lindh skriver:

  Bäddtextil: Jenny A skulle kännas fint.
  Sommaren hos oss – massor av folk i olika konstellationer innebär att vi flyttar runt lite hit och dit bland lediga sängar. Ett skönt bäddset som känns hemtamt, ombonad och bara mitt är ett måste!

 • Karoline skriver:

  1 Hedda i vitt blir mitt val!
  https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-05
  2 Hedda i vitt skulle vara så himla fint i vårt lilla torp. Vi har en inredd vind som sovrum där. Jag njuter extra mycket av att bädda fint när jag är ledig där. Så att vinna de här fina lakanen skulle ge min sommar lite extra guldkant.

 • Jessica Åkesson skriver:

  https://www.jotex.se/stars-stripes/stars-stripes-paslakanset-6-delar/1033994-02
  Jag vill sova extra skönt i sommar för att jag har ibland en liten knodd som gärna sover inne hos mig.. Är ensamstående mamma så man behöver all härlig sömn som man kan få o visst är det mysigt att dem små sover inne hos en – ibland.. <3

 • Mia skriver:

  1) https://www.jotex.se/birdnest/birdnest-paslakanset-2-delar/1033124-01
  2) När man har en man som snarkar underlättar det att somna och sova skönt om man har svala mjuka påslakan

 • Maria skriver:

  1. Jag väljer det vackra "ljus petrolblå" https://www.jotex.se/zack/zack-lakan-extra-breda-ekologisk/1041872-07
  2. När jag och min kille flyttar ihop och sover ihop behövs ingen filt, utan det räcker med ett skönt svalt lakan, speciellt på sommaren. Den härliga blåa färgen lugnar och förskönar sömnen ännu mer.

 • Jonathan skriver:

  1: Drömmen vore ett bäddset i linne! Detta: https://www.jotex.se/jenny-e/jenny-e-paslakanset-2-delar/1032244-01 SÅ enkelt, tidlöst, snyggt och lyxigt. Skulle passa så bra till nya tapeterna med.
  2: Linne ger bättre sömn, det är jag övertygad om. Aldrig för varmt, aldrig för kallt, och känns så naturligt. Längtar efter att sova med öppet fönster och sköna sängkläder runt kroppen.

 • Cecilia larsson skriver:

  Jag skulle vilja bädda vår säng i percalesetet Jasmine https://www.jotex.se/jasmine/jasmine-paslakanset-2-delar/1025493-02
  Vår säng är det skönaste i lägenheten, men med trista och olyxiga lakan vill ingen av oss sova länge eller ens umgås i sängen. Med fina lakan blir även våra kvällar guldkantade och vem vet, min pojkvän kanske äntligen accepterar en frukost i sängen!

 • Gerdan R skriver:

  1. bIRDNEST är ett underbart vackert påslakanset och verkar ha en mjuk skön kvalitet.
  2.Jag har varit sjuk i flera omgångar sen i höstas. Nu är jag på bättringsvägen men är fortfarande mycket trött. I sommar har jag chansen att hämta nya krafter men kommer att tillbringa mer tid i sängen än vanligt. Det skulle göra mig väldigt gott att vila så härligt i detta fina bäddset. Jag njuter av att omge mig med estetiskt tilltalande ting och Birdnest är ett av de vackraste mönster jag sett. Det vore uppmuntrande att se det varje gång jag vaknar och extra kul att visa det för vänner som kommer och hälsar på.

 • Ludvig skriver:

  1. Jag skulle välja justin.
  https://www.jotex.se/justin/justin-paslakanset-2-delar-ekologisk/1029803-01
  2.När min fru sover bra så sover jag bra, så detta är mest till henne. Miljövänligt, snyggt och skönt att sova i, så detta sätt borde passa henne perfekt. Därmed kommer detta göra mirakler för min sömn.

 • Ulla skriver:

  https://www.jotex.se/sweetheart/sweetheart-paslakanset-junior-2-delar-ekologisk/1057641-02 till barnbarnen så att de kan sova i en vackert bäddad säng där omsorg om både dem och naturen råder.
  Jag vill sova gott i sommar så att jag är utvilad och kan njuta till 100% när jag är vaken!

 • gajgaj skriver:

  Hej!
  1.Jag skulle inte ha något emot att krypa ned i https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-2-delar/1032180-01
  2. Ska köpa mig en ny säng och med nya fräscha bäddtextiler kommer jag att sova som en drottning. 🙂

 • P Hedenström skriver:

  https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-3-delar/1032260-01
  I sommar har jag inte riktigt möjlighet till någon ordentlig semester…men vad gör det när sparpengarna gått åt till att köpa min första lägenhet! Ingen nöd går på mig om jag får sitta i mina krispiga linnelakan och äta frukost efter en god natts sömn i MIN EGNA lägenhet i sommar!

 • Anonym skriver:

  Åh, jag skulle gärna se (eller nej, det kan jag ju inte när jag sover…) hela familjen nerbäddade i svalt linne. https://www.jotex.se/jenny-a/jenny-a-paslakanset-3-delar/1032260-01
  Efter en hel vår med barn som vaknat strax efter 05:00 alla morgnar i veckan skull det vara fantastiskt med ordentlig sömn för att kunna njuta av sommaren till fullo.

 • Jenny skriver:

  Mitt namn föll bort från kommentaren ovan, 22.22.36.

 • Lina Eckerström skriver:

  1. Jag hade nog valt detta härliga set : https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-3-delar/1035145-03
  2. För första gången nånsin så ska vår lilla familj vara långledig alla tillsammans i sommar. Vi lär inte bli rika på det men ack så härligt att bara få hänga med varann jag, mannen & våra 2 barn. Ännu härligare blir det ju såklart om vi får sova gott om natten.. Vilket vi garanterat får i ny bäddtextil från Jotex ??

 • Viktor skriver:

  Ser fram emot sommaren då vi äntligen får vara lediga en längre stund tillsammans! Det finns risk för att det blir långa sovmorgnar och att få morna sig i ett nytt bäddlakan set som ZACK hade varit härligt! Att det är ekologiskt känns extra bra då vårt barn(snart barnen) gärna sover med oss också.

 • Stina A skriver:

  1. Nya ekologiska påslakanset från Zack till barnens nya våningssäng. Jag får lite panik över att de inte har samma nu när vi bäddar 🙂
  2. Efter 2 år av mindre bra sömn så har vår minsting ÄNTLIGEN börjat sova lite bättre på nätterna. Det ska vi fira med långa sovmorgnar tillsammans på sommarlovet!

 • Cecilia skriver:

  1. Två täcken och kuddar från SLEEP: https://www.jotex.se/sleep/sleep-syntettacke-enkel-varm-150×210-cm/1040163-01 och https://www.jotex.se/sleep/sleep-syntetkudde-fast-60×50-cm/1040237-01
  2. Graviditet och sedan småbarn tar hårt på sömnen, och då är sköna sängkläder viktigt

 • Mattias O skriver:

  1. Favoriten min är Hedda i vitt linne: https://www.jotex.se/hedda/hedda-paslakanset-2-delar/1039977-01
  2. Ett påslakanset likt Hedda skulle verkligen sätta pricken över i:et, och förgylla det romantiska livet 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.