Annons

Sponsrat inlägg: Julpyssla med Panduro

I helgen är det första advent, hurra! Det betyder att det är hög tid att börja planera pynt och pyssla inför jul för att få stämningen på plats. Några råd från mig? Mjukstarta i mjuka toner och lägg mer tid än pengar på dekorationerna. Jag har julpysslat i samarbete med Panduro och bland annat testat att göra små miniatyrmössor av garn som man kan hänga i ris och kvistar, eller rent av i granen när de är dags. Kanske en idé som funkar att göra tillsammans med lite äldre barn? På mitt instagramkonto @trendenser hittar du ett bildspel med ännu fler idéer. Hoppas du ska gilla dem!
Klipp remsor av en tom toalettrulle och linda garnet runt för att skapa brättet. Knyt sedan ihop trådarna och forma tofsen på miniatyrmössan. Klart! Instruktion HÄR
För dig som vill vara ute i tid kanske det är roligt att börja fundera på julklappsinslagningen redan nu. Det finns ju redan massor av härliga och färdiga röda julklappspapper i handeln, men om du vill göra något mer personligt och naturnära kanske de här idéerna kan ge dig några nya uppslag? Vi lekte loss i studion en dag och använde oss av sax, papper, presentsnören, tejp och lim. Genom att konkturklippa detaljer och låna inslag från skogen eller skafferiet kan du skapa så fina paket att mottagaren knappt vill öppna dem! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Panduro Hobby

Kommentarer

  • så mycket snyggt och stilrent!!
    /Lillemmishen

  • Anna skriver:

    Men ÅH så fint!

  • Emma - By Emma skriver:

    Men vilka söta små mössor!

  • Anna-Maria skriver:

    Nämen vilka underbara små mössor! Jättefina!

  • Emelie skriver:

    Äääääälskar julklappsinslagningarna! Nu ska här grejas!

  • Maria Cristina skriver:

    Love the minimalist art

  • Nadia skriver:

    Vad sött! Vart kommer den fina vasen ifrån?!

  • Hannah skriver:

    Älskar skäggiden ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.