Annons

Pinspiration – Mitt julmoodboard

Jag vet inte om det beror på att jag har pepprats med ovanligt många julintervjuer och frågor om mitt firande från olika tidningar och magasin redan tidigt på hösten, eller om det beror på en inre oro över att vårt hem kommer att vara lite uppochner under halva december (köksrenovering på G) men jag har nog aldrig längtat efter julen så mycket som jag gör i år. Min julpepp vet liksom inga gränser. Jag ser fram emot den så in i bänken! Och nu är det ju bara två veckor kvar till advent, så jag har tillåtit mig själv att frossa loss i julbilder på Pinterest. En mix av stämningsbilder, DIY-idéer, uppslag på snyggt pynt och allmänt längt. Om du vill djupdyka ner i min julmapp hittar du den HÄR
 
Foto: skärmdump från min Pinterest-mapp Christmas

Kommentarer

 • Emma skriver:

  När man dessutom fick fina vinterdagar med minus och frost i helgen blev ju inte längtan mindre…

 • Så fina bilder. Hoppas det kommer snö till jul!

 • Åh, nu kom med ens minnet från den härliga glöggkvällen hos dig på Spinneriet tillbaka här. Vilken härlig kväll det var!
  Kram Anette

 • The Happy Hill skriver:

  UNDERBART!!! Så fina bilder man blir så inspirerad!

 • Anonym skriver:

  Vad härligt att du ser fram emot julen så mycket och så härliga bilder 😀

 • Hexter Baines skriver:

  Åh vilka fina bilder, verkligen underbara. Med allt snökaos som varit, så har det redan blivit lite julkänsla. Roligt att julen snart är här

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *