Annons

Snygg förvaring i barnrum

Idag har jag varit i Piteå och föreläst på Noliamässan och i samband med det höll jag även några privata konsultationer för familjer som vunnit det i en tävling. I samband med detta fick jag flera frågor om vägghängd förvaring i barnrum och påmindes då om det här tipset som jag och Pella monterade upp i samband med ett stylingjobb i våras. Stora krokar och korgar av tyg med handtag som man sätter i de allra minstas egen höjd så att även de kan nå upp för att fylla säckarna när det är städdags. 
Foto: Bodil Bergqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Snyggt och väldigt smart!

 • Bea skriver:

  Kul att se att du bloggar igen!

 • Moa skriver:

  Kul att se att du bloggar igen!

 • Kim skriver:

  Men så bra. Att jag inte tänkt på det. Har mycket stående på golvet och det blir ju en dammfälla utan dess like.

 • Therese skriver:

  Bra tips. Krokarna på bilden – du råkar inte veta var de kommer ifrån?

 • Isabell skriver:

  Så himla fint!! 🙂

 • G skriver:

  Jag tror att detta är rätt länk till krokarna på bilden:
  https://www.rum21.se/sv/artiklar/curve-krok-ask.html

 • Sara Lockby skriver:

  Tack för en fantastiskt matnyttig och proffsig föreläsning i Piteå! Jag skulle gärna vilja ha föreläsningens material på mail då jag missade en del när jag försökte hålla koll på min bebis. Återigen, tusen tack!

 • Emma skriver:

  Åh så fint! http://www.scandinavianeco.com har fint för barnrum!

 • Lisa skriver:

  Hej Frida! Har du några tips på inspirerande affärer i/runt Göteborg för inhandling av babykläder?! Mvh Lisa

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *