Annons

Mitt senaste köp – Emma Olbers för Eldvarm

Förlåt midnattssent blogginlägg, men min dator har bråkat med mig idag. Minst sagt. Ett tag var jag nära att kasta den bångstyriga lilla styggelsen rätt in i väggen och ge upp för att åka ner på Macforum och köpa en ersättare men efter lite gulligullande på kvällskvisten verkar filerna vara återskapade och den försmådde har repat sig så pass att jag åtminstone kan hasta upp ett blogginlägg innan dygnet slagit över till imorgon (och mitt inofficiella nyårslöfte att leverera en post om dagen skulle ha passerat ”glöm det”). Jag bjuder på en ocensurerad bild från ett hörn av vårt vardagsrum och hoppas ni kan ha överseende med diverse skräp i utbyte mot en bild på mitt senaste köp. En sommarpresent till mig själv för att jag lyckades driva igenom kaminprojektet här hemma, trots knorr och protester från familjen. Nu när den väl står där är ju alla jätteglada och nöjda men jag har minsann inte glömt hur mycket vånda som krävdes för att få igenom min vision. Som plåster på såren till mig själv har jag investerat i Emma Olbers superfina redskap från Eldvarm med detaljer i Tärnsjöläder som legat på önskelistan länge. Tack så mycket till mig själv! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    Hej Frida! Nyfiken på hur du löste stänkskyddet på golvet? Vi är också på G men har svårt att bestämma oss! La du kalksten ovanpå golvet eller sågade du upp och la stenen i samma nivå som golvet? Tack och hej //Ebba

  • Det är så fint!

  • Emma skriver:

    Så är det ofta här med… Lite gnälligt (läs: mycket. Brutna tumstockar, sura miner, tom slängande dörrar ibland) till en början och sedan när allt är färdigt är det andra toner.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.