Annons

Happy Friday!

Som sagt, den här veckan bjuder ju på dubbel helgkänsla för oss som jobbat klämdag. Efter en energigivande mötesfredag firar jag in helgen med en murgröna och ett insektshotell till vår trädgård (istället för en klassisk bukett snittblommor) med förhoppningen att äppelträdet ska pollineras av kvarterets samlade skara av surrande flygfän. Denna modell fyndade jag på Blomsterlandet. Måste också tipsa om senaste numret av ICON (finns i tidningshyllan på mataffären) och deras artikel om textilindustrin. Bra lördagsläsning! Personligen är jag rätt skeptisk mot kosttillskott, men trots det ändå nyfiken på det HÄR som jag fick som pressprov när jag var i Norrköping. Mer Collagen till skrynkelskinnet, ja tack! På helgens agenda står förrådsstädning (dags att damma av den nyckeln) och till er som mailat om Trendenser & Friends. Det finns några svarta vaser kvar men på måndag kommer en ny leverans. Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Trevlig helg Frida!
    Kram
    Inredningshjälpen/A

  • Christine skriver:

    Så superfin nyckelring. Ser ut som sådana hjärtan man gjorde som barn i pyssel innan jul..Underbart fint. Älskar insekts hotellet, alla liv räknas kan jag tycka <3 Ha en fin dag.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.