Annons

Need, Read, Wear, Want

I väntan på mars månads önskelista bjuder jag på en något decimerad variant. Den klassiska bloggrubriken: Need, Read, Wear, Want. En mix av saker som jag verkligen behöver och sådant jag mest bara trånar efter lite till lyst. Kanske något som kan inspirera?
 
NEED: En ny vattenkanna som tål att stå framme så jag inte glömmer bort att vattna alla kompisar på fönsterbänken. Menus Well Watering can i rostfritt stål får gärna flytta in till oss. 
  
READ: Boken Simma med hajar ska bli min nästa när jag är klar med Neuraths senaste
 
WEAR: Alla som byter om till mjukisplagg så fort ni kommer hem räcker upp en hand? Jag med! I vår ska jag dock uppgradera min radhuskostym till något av bättre kvalité. Filippa K’s Cot Cash pants och Sporty Light Pullover i bomullskashmir står högt upp på önskelistan. 
 
WANT: Agonist no°10 doftar inte bara ljuvligt utan är dessutom 100% naturligt baserad och har en förpackning så snygg att den är lika mycket badrumspynt som parfym. 

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.