Annons

Trend Alert: Glasbord

Det var länge sedan jag uppdaterade kategorin ”Trend Alert”. Nu skrev jag ju visserligen om den här spaningen i min artikel för Aftonbladets Myhome i november förra året, men det är inte säkert att alla fick tag på magasinet och trenden verkar ju hålla i sig så det känns värt att ta upp igen. Om du ska köpa ett nytt soffbord i år tycks det vara glas som gäller. Gärna på pulverlackat svart stag. Här är några exempel på bord som trendar i tidningar och på bloggar just nu, från lyx till budget. 
 
1. Fontana Artes klassiska glasbord Tavolo Con Ruote har fått ett uppsving, inte minst sedan Lotta Agaton skaffat ett till sitt vardagsrum. På bloggfronten syns det både hos House of Philia och Seventeendoors
2. Gubis glasbord Pedrera är en annan modell som trendar just ny. I bloggvärlden skymtas det bland annat i Johanna Bradfords vardagsrum. 
3. Alanda Coffee Table formgivet av Paolo Piva för B&B Italia är en annan klassiker som fått uppsving den senaste tiden, inte minst sedan stilsäkra Louise Liljecrantz Sievers införskaffat ett till sitt vardagsrum. Finns med olika antal rutor i staget beroende på storlek.  
4. Eilersens Spider av Andreas Hansen är en av mina personliga favoriter. Pris 9270 kr 
5. Och IKEA’s satsbord VITTSJÖ får väl anses vara ett riktigt budgetkap i sammanhanget för sina 599 kr. 

Kategorier:

Kommentarer

  • vita_margarita skriver:

    Hu, nu känner jag mig hemma, Har, så att säga, redan gått igenom denna fluga på 80-talet. Men satsborden skulle jag kunna satsa på….

  • Sandra skriver:

    Åh, eller hur, hu! Avskyr glasbord, är uppvuxen på 80-talet… Kommer inte över min tröskel i alla fall.

  • Petra skriver:

    SÅ snygga, allihop!! Så stilrent det är med glas, alltså!

  • Anonym skriver:

    Det är verkligen så fint med glasbord!

  • Nemrud skriver:

    Vad fina!!!

  • Johan skriver:

    Fantastiska bord. Klassiskt och snyggt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.