Annons

Trend Alert: Stora tavlor

Häromdagen fick jag en intervjufråga om vad jag ser för tendenser på väggarna framöver. Det var också en av mina spaningar i MyHome-magasinet. Jag tror mycket på motiv som krävt mänsklig handpåläggning (tänk allt från avancerade blyersteckningar och oljemålningar till enklare kol-skisser eller kroki). Och fortsatt mycket fotokonst, i limiterad upplaga. Men framförallt rejäla solitära tavlor. Alltså i storleksordningen XXXL. Som den här, fångad i farten på hotellet jag bott på de senaste nätterna. Tempoväxling i formaten är fint och bra för balansen i ett hem, speciellt om man har tavelväggar med många ramar i några rum. Enklaste sättet att fixa ett personligt motiv? Förstora upp ett eget foto och låt rama in!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Karoline skriver:

  Konsumentkraft!! Skriv om att skruf anställt två glasblåsare till för att vasen Dagg blivit så populär hos Svenskt Tenn, läs mer på di.se. Det är fantastiskt att vi kan skapa jobb och behålla kunskap i Sverige genom våra konsumentval!

 • Peter skriver:

  Det låter bra det här med stora tavlor. Har faktiskt gått och funderat ibland om jag inte ska ge mig i kast och måla en egen stor tavla men det har aldrig blivit av. Vem vet? 😉 Tack för inspiration!

 • Hanna Ahlin skriver:

  Håller med dig! Och hur många tjusigheter får plats i en och samma bild?

 • carbon skriver:

  Vore intressant att höra mer kring vad du bygger den tendensen på?

 • Anonym skriver:

  så himla snyggt

 • Biggeros skriver:

  Vi har även ett fåtal men stora tavlor. Jag och min man fick även ett fotokullage av våra barn i julklapp, som ska ramas in. Jätte fin tavla!!!

 • Anonym skriver:

  Riktigt fint!

 • josephine skriver:

  Super fin blogg du har & lycka till med den. Kram

 • Julia skriver:

  Häftigt! Tänker direkt på Hans Hammarskiölds motiv, tycker du ska kolla in Magnumfoton https://sv.wikipedia.org/wiki/Magnum_Photos så får du liknande fotografier av de bästa fotograferna som funnits.

 • Anonym skriver:

  Så fint! Älskar stora tavlor, dock har jag ofta svårare att fixa ett bra motiv :/

 • Petra skriver:

  Så snygg!! 🙂

 • Amanda skriver:

  Älskar STORA tavlor!! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *