Annons

Tävla och vinn presentkort på Panduro

Efter Allhelgona är det fritt fram att börja längta efter julen tycker jag. Och julmyset. Och pysslet! Med tanke på det senare är jag extra glad att kunna presentera veckans tävling som sker i samarbete med Panduro. En läsare har chans att vinna 500 kronor i presentkort att shoppa för i Panduros butikerI deras nya julmagasin finns gott om tips för dig som vill julpyssla och göra fint hemma. Till exempel deras nya stomme som gör det enklare att tillverka egna kransar. Tävlar gör du genom att i kommentarsfältet svara på följande frågor. Du har som vanligt en vecka på dig. Lycka till!


1) Vilka tre julstilar presenteras i julmagasinet?
2) Vilken av stilarna gillar du bäst? Motivera!

Tävlingen pågår tom 9/11 kl 15.00  Ev. vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnaren utses av Panduro och deras beslut kan ej överklagas. Om du tävlar under alias, glöm ej ange din mailadress så att vi kan verifiera dig.

Kommentarer

 • Nickan skriver:

  1: Stilarna är: Röd, Nostalgisk och Frostig eller på engelska Red, Nostalgic och Frosty.
  2: Jag gillar bäst den röda eftersom jag helt enkelt bara gillar rött. Det är en så varm och kärleksfull färg att den även måste finnas på julen tycker jag.

 • Sandra skriver:

  1. Red, nostalgic och frosty christmas
  2. Jag tycker att julen ska vara röd och varm. Vi har så mycket vitt och avskalat hemma så till jul vill jag frossa i färg och röda tomtar 🙂

 • Maria skriver:

  1. Stilarna är Red, Nostalgic och Frosty Christmas.
  2. Min favorit är Nostalisk Jul då det påminner om julen hemma. Skratt, bus, julgodis, mys, värme, pepparkakebak, umgänge osv. Underbart att komma hem till som student i en annan stad än den min familj bor i.

 • Elin skriver:

  1. Tre julstilar presenteras: red, nostalgic and frosty christmas.
  2. Jag ÄLSKAR alla stilarna! Jag älskar allt med julen och blandar gärna mellan de olika stilarna. Plockar favoriterna från respektive. Och med ett presentkort på Panduro är det precis vad jag kommer göra 🙂 Nu håller jag tummarna!

 • Sara O skriver:

  Red christmas, nostalgic christmas, frosty christmas 🙂
  Gillar nostalgic mest, tycker de mer dova tonerna med värmande mässing är behagligt och framkallar den riktiga julkänslan hos mig 🙂

 • Linda skriver:

  1.Red christmas, nostalgic christmas, frosty christmas
  2. Jag gillar Frosty bäst. Det känns behagligt att titta på och passar bra in i ett "modernt" hem. Det är mysigt utan att bli plottrigt!

 • Anna skriver:

  1) Red christmas, nostalgic christmas, frosty christmas
  2) Jag gillar den nostalgiska eftersom jag är klassisk när det kommer till högtider

 • Micaela skriver:

  1) Red christmas, nostalgic christmas & frosty christmas
  2) Nostalgic christmas är nog den stilen som passar mig allra bäst. I mitt studenthem så har vi bara vit-målade tråkiga väggar vilket gör att varje färg förstärks vackert, speciellt under juletider.

 • Sofie S skriver:

  1. Red christmas, nostalgic christmas & frosty christmas
  2. Jag gillar Red christmas mest av de tre stilarna. Klassisk och ligger närmast min egen stil. Under julen vill jag verkligen frossa i rött.

 • Sofie S skriver:

  1. Red christmas, nostalgic christmas & frosty christmas
  2. Jag gillar Red christmas mest av de tre stilarna. Klassisk och ligger närmast min egen stil. Under julen vill jag verkligen frossa i rött.

 • Jeanette skriver:

  Hej!
  1. Nostalgic christmas, red christmas och frosty christman.
  Min favorit är helt klart nostalgic, firade egentligen aldrig jul som liten och därför har traditionen fått stort värde för mig och oss som vuxen att ge vidare och uppleva nu, stor som liten. Fixa, trixa och dekorera är stora delar av detta så ett presentkort vore härlig hjälp på traven.

 • 1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas
  2. Jag gillar bäst Frosty Christmas. Är inte så glad för allt det röda. Föredrar vitt, silver, och naturfärger.

 • Agnethe Alm skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Jag tycker bäst om Frosty Christmas. Jag älskar glitter, vitt och fräscht. Det känns också lite frozen-inspirerat, som Elsas klänning och hår. Det gillar jag jättemycket!

 • Agnethe Alm skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Jag tycker bäst om Frosty Christmas. Jag älskar glitter, vitt och fräscht. Det känns också lite frozen-inspirerat, som Elsas klänning och hår. Det gillar jag jättemycket!

 • Isabelle skriver:

  1. Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas.
  2. Jag älskar frosty stilen! Vi har ett väldigt vitt hem och känner att det är svårt att pynta utan att få det för mycket. Jag skulle bli jätteglad om jag fick 500kr att handla frostypyssel för till mitt hem inför julen!

 • Jenny skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas & Frosty Christmas!
  2. Jag gillar faktiskt bäst Nostalgic Christmas. Bor utomlands sedan många år tillbaka och saknar stilen på den svenska traditionella julen. Den svenska julen är väldigt lugn och fridfull tycker jag.

 • Helen skriver:

  1. Red, nostalgic christmas och frosty christmas
  2. Jag gillar nostalgic christmas bäst då jag tycker bäst om det traditionella till julen

 • Anne Skoogh skriver:

  1. Red, nostalgic, frosty
  2. Frosty! Roligt med snö och glitter, oxh oändliga pysselmöjligheter.

 • Anna Lindblom skriver:

  Red, nostalgi, frosty
  Färgmässigt är frosty i min smak med vitt å silver, så hadr tomtarna i nostalgi inte varit röda hade det blivit den.

 • Silly Me skriver:

  1. Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas.
  2. Jag gillar den nostalgiska julen bäst. Jag älskar att plocka fram min mormors och morfars gamla julpynt och dekorera lägenheten med. Det är så fint och ger mycket minnen.

 • Linda skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Frost Christmas är en stil i min smak. Den påminner mig om uttrycket Scandinavian Christmas som menar att allt inte måste vara rött för att kännas som jul! I alla hem kanske det röda inte passar in, och jag är en av dem som dras mer åt det hållet.

 • Johan Jo skriver:

  Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas
  Nostalgic är nog min favorit efter lite grunnande. Jag gillar känslan av att ta på morgonrocken och gå ner med tofflorna och se den nykläddagranen tindra. En nostalgisk jul helt enkelt.

 • Anna skriver:

  Red christmas, Nostalgic christmas och Frosty christmas.
  Nostalgic christmas är den jag föredrar. Den går bäst ihop med mitt övriga leverne då jag bor i ett gammalt timmerhus som jag renoverat. Gillar tänket på hållbarhet och kvalitet och gedigna material. Back to basic!

 • Hilda Andersson skriver:

  1. Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas.
  2. Nostalgic christmas, jag bor uppe i Norrland och här är julen som den alltid varit, rött och beiget och vitt, äkta gran och massa snö!

 • Maria skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Frosty Christmas! Jag älskar julen, men är inte så förtjust i rött. Vitt, glitter och turkost får mig att tänka på ett glittrande snötäcke en kall och solig vinterdag.

 • Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas presenteras 🙂
  Jag försöker, varenda år, spexa till julpyntet. Varenda år inser jag ändå – jag vill ha Traditionellt julpynt. Därför gillar jag bäst nostalgic christmas i panduros tidning 🙂

 • Maria E skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  1. Nostalgic Christmas för att det påminner om barndomens jular och de jularna var magiska!

 • Jenny skriver:

  1. Red christmas, frosty christmas och nostalgic christmas.
  2. Rött hör julen till,
  julpyssla från oktober jag vill.
  Julen är min favorit på året,
  Red christmas är spåret.
  Nybliven ensamstående med inkomst som är låg,
  pysslet hamnar långt bak i mitt tåg.
  Julklappar prioriteringen är,
  julen kommer för alltid vara mig kär!

 • Malin S skriver:

  1. Red christmas, Nostalgic christmas och Frosty christmas.
  2. Frosty christmas för att jag älskar kombinationen av turkos och vit samtidigt som att det känns både gammalt och modernt på samma gång

 • 1. Stilarna är Red, Nostalgic och Frosty Christmas.
  jag gillar stilen Red julen ska vera röd och mycket av allt andra tider av året kan man gärna hålla stil men julen ska ha färg

 • 1. Stilarna är Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. När året är som mörkast vill jag gärna ha lite ljust och vackert i tillvaron med mycket vitt och glitter så för min del är det Frosty Christmas som ligger mig varmt om hjärtat.

 • Anna Bergqvist skriver:

  Stilarna är Red, Nostalgic och Frosty.
  Min favorit är frosty. Jag har försökt hålla min juldekoration i tvåfärgat, olika var jul, men med två små pysselfantomer där hemma blir det ändå alla de färger och "ju mer desto bättre"-stilen av allt till slut. Men jag älska känslan av stilla enkel glittrande rimfrost och kall klar stjärnfylld vinternatt som det Frostiga väcker!

 • Linda Gunnarsson skriver:

  Röd, nostalgisk och frostig. Jag gillar den röda för det hör julen till och lyser upp i det ofta grå och tråkiga vädret.

 • Linn Ferm Brask skriver:

  1. De tre stilarna är: Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Jag tycker bäst om den nostalgiska stilen. Den tar mig tillbaka till barndomen och alla härliga jul minnen. Det ger en mysig känsla. Det går att blanda med min annars moderna inredningsstil och blir ett fint blickfång med värme och lekfullhet som hör julen till!

 • Julia skriver:

  Vilken härlig tävling! Var inne på panduro igår och blev så sugen på alla snygga julpapper!
  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Min favorit är Red Christmas då jag blev väldig inspirerad av stjärnorna i glas för julgranen som man kan öppna och pilla i allt möjligt roligt! Dessutom tycker jag att röd är en färg som hör till vid jul och ger snöns bleka ljus värme inne i huset.

 • Johannapanna skriver:

  1. Red cristmas, nostalgic christmas och frosty christmas
  2. Den röda tilltalade verkligen mig, det känns varmt och klassiskt. Något som vi kommer använda år efter år.

 • Kaisa skriver:

  1. Tre julstilar presenteras: red, nostalgic and frosty christmas.
  2. Jag gillar mest den nostalgiska. Troligtvis för att julen alltid gör mig lite nostalgisk. Jag blir alltid så påmind om min barndom och mina kära som har gått bort. Varje julpynt jag har, särskilt på julträdet påminner mig om något eller någon. Jag har julpynt från min barndom och julpynt som jag har fått från släktingar som har gått bort. Så för mig ÄR julen nostalgisk 🙂

 • Linda Andersson skriver:

  Stilarna är: Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  Min favorit är utan tvekan Frosty Christmas. Det är nämligen så att jag hemma alltid har haft rosa eller lila (numera ljusblåa väggar) och det där med en röd jul blir inte så där jätte fint. Så jag kör helt och hållet med vitt och silver. Det blir toppen fint hos mig! 🙂

 • Elin skriver:

  1. Red, nostalgic & frosty christmas.
  2. Nostalgic är min favorit. Rött och guld är vackert ihop och ger en känsla av värme, tradition och helighet.

 • Johanna N. skriver:

  1) Red Christmas, Nostalgic Christmas, Frosty Christmas.
  2) Jag tycker bäst om det nostalgiska temat eftersom blandningen av klassiska material känns mysigast! Lukten av trä hör till julen för mig både för pyssel, vedspis och julgranen. Handbroderade juldukar från mormor kommer fram. Gårdstomtens gråa yllekläder tillsammans med de röda. Gammaldags julgranspynt som pappershjärtan med karameller och nötter i. MYS!!!

 • 1. Red, nostalgic och frosty christmas.
  2. Min favorit är nog en blandning mellan red och nostalgic. De påminner mig om mina julaftonskvällar med släkt och vänner. Varmt, mysigt och jul!

 • Caroline skriver:

  1. red cristmas, nostalgic christmas och frosty christmas. Jag gillar red cristmas mest för röd hör ju till julen och att det är roligt när det börja bli vinter och julen kommer för då har panduro hobby det roligaste sortimentet med julen att göra

 • Caroline skriver:

  1. red cristmas, nostalgic christmas och frosty christmas. Jag gillar red cristmas mest för röd hör ju till julen och att det är roligt när det börja bli vinter och julen kommer för då har panduro hobby det roligaste sortimentet med julen att göra

 • Caroline skriver:

  1. red cristmas, nostalgic christmas och frosty christmas. Jag gillar red cristmas mest för röd hör ju till julen och att det är roligt när det börja bli vinter och julen kommer för då har panduro hobby det roligaste sortimentet med julen att göra

 • Louise skriver:

  1. Red, nostalgic och frosty christmas.
  2. Frosty. Det är precis så årstiden ska vara.

 • Christine Stein skriver:

  Stilarna är: Red-, Nostalgic- och Frosty Christmas.
  Älskar julen! Får fortfarande det där pirret i magen som när man var liten och längtade till Julafton. Jag gillar den varma känslan som i stilen Nostalgic Christmas. Den får mig att vilja pyssla och pynta redan nu i november!

 • Jennie skriver:

  Red Christmas
  Nostalgic Christmas
  Frosty Christmas
  Jag älskar julen… och allt är glittrande inbäddat i rött och guld.
  Så en Nostalgic Christmas – en gammaldags känsla, en jul i rött och guld och december månad fylls med julstök, glädje, stress och kärlek. Allt i en salig röra.

 • Jenny/Minerva skriver:

  1: RED, NOSTALGIC & FROSTY Christmas.
  2: Jag gillar FROSTY bäst, för den passar min inredningsstil bäst, jag har nämligen en "pastelligt" hem. För övrigt så har jag redan börjat Julpynta…så pass Jultokig är jag 😉

 • My Thulin skriver:

  1. Stilarna är Red, Nostalgic och Frosty Christmas.
  2. Jag gillar Frosty bäst, det passar så bra in hemma hos mig. Och känns lite kul & nytänkande!

 • Sandra skriver:

  1. Svar: Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Svar: Jag gillar personligen Red Christmas. För jag tycker att den röd färgen är jul för mig och för att den röda färgen och alla röda tomtar och pyssel påminner mig om när jag var liten och pysslade hemma. Sen tycker jag att den röda färgen ger en värmande känsla.

 • Rebecca Menzel skriver:

  1 Red, Nostalgic och Frosty
  2 Jag gillar Nostalgic bäst. Den ger intryck av en rofylld, varm och äkta jul. De andra är lite för plastiga och kalla för mig.

 • Red, nostalgic och frosty christmas är dom 3 stilarna.
  Rött är min absoluta favorit! Färg i den mörka årstiden är vad som behövs. Rött är sött 🙂

 • Anna ML Holm skriver:

  1. Red, Nostalgic & Frosty Christmas
  2. Nostalgic christmas. Eftersom julen för mig är väldigt traditionell. Minjulgran går alltid i temat rött och guld och det gråa går igen i många andra julprylar jag har.

 • Saabine skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas, Frosty Christmas.
  2. Alla stilar har ju sin charm, men min favorit är nog Frosty Christmas. Jag gillar det vita och silvriga och de skimrande akrylstenarna, det får en verkligen att tänka på vintern.

 • Frosty,red,nostalgic
  Min favorit är nog alla tre svårt att bestämma älskar julen

 • Anna skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic christmas, Frosty Christmas.
  2. Jag är lite av en blandning men något jag gillar lite extra så är det Frosty Christmas, det ska vara lite silvrigt och sagolikt. Julen är lite sagolik och med en frosty christmas julgran kan inget bli fel. Kan helt enkelt inte bli för mycket silvrigt!

 • Maria skriver:

  1=Red Christmas, nostalgic Christmas och frosty Christmas
  2= Red Christmas, för mig så ska så mycket som möjligt vara rött i hemmet under julen, älskar färgen, känns varmt och välkomnande i vinterkylan/mörkret

 • brittny speaks skriver:

  1. Red, nostalgic och frosty christmas
  2. Frost och nostalgi bjuder natur resp. familj på. Så om nu jultomten lever eller är död så blir ändå julen kärleksröd

 • Susann skriver:

  1. Stilarna är Red, Nostalgic och Frosty Christmas
  2. "Im dreaming of a white Christmas" både ute och inne- älskar det vita stilrena med silver som i Frosty – med änglar snö och glitter. Men det får gärna blandas upp lite av nostalgiskt för att få in lite varmare färger och påminnelser från förr ? kanske vitt och silver i granen men tomtar med burrigt skägg jämte granen och i fönstrena?

 • Nadja skriver:

  1. Stilarna är Red Christmas, Nostalgic och Frosty Christmas.
  2. Åh, min favorit är definitivt Nostalgic! Jag älskar gammaldags stil och den här var ju underbar, får mig att vilja börja julpyssla!

 • Hanna M skriver:

  1) red, nostalgic, frosty christmas
  2) nostalgic. Fin nytolkning på det klassiskt röda i juletid med guld och det vita. Då vill man liksom piffa mer på det röda man redan har ☺️

 • Anonym skriver:

  1. Stilarna är: Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Jag gillar en blanding av alla stilarba. Men om man bara får välla en så skulle det nog bli Frosty. Älskar den underbara sagokänslan

 • Sofia skriver:

  1.Red, Nostalgic och Frosty
  2. Min favorit är frosty christmas. Varför det då? Jo mina barn älskar allt pyssel som glittrar och glimmar för det är rikedom för barnen. The more the better är deras ledord just nu. Och det brukar faktiskt bli fantastiska små kreationer!

 • Helena skriver:

  1. Frosty, Red och Nostalgic christmas.
  2. Frosty är jag något jag vill att det ska vara på julafton! Snö och glitter! Lite smågalet och känslan av att få skapa som jag vill utan måsten!

 • Röd , nostalgisk, frosta.
  Frosty är så vacker till julfirandet.sagoligt vackert och juligt.

 • Joanna skriver:

  Red, frostig, nostalisk. Älskar frostig o red ihopa när man julpysslar med mina 4 barn. Gör en liten mysig julby o tomtar mm

 • Malin skriver:

  1. De tre julstilarna är Red christmas, Nostalgic christmas och Frosty christmas.
  2. Jag bara älskar Nostalgic christmas stil då den påminner väldigt mycket om julen hemma som liten. Vi har alltid varit en pysselfamilj och att göra tomtar och änglar till julen är en tradition.

 • Viveca Andersson skriver:

  Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas.
  Jag gillar nostalgic christmas bäst för det påminner om den varma och ombonade julen som fanns hos mormor & morfar och farmor & farfar när jag var liten. Minns fortfarande doften av glögg, apelsiner, ullstrumpor och eld i vedspisen!

 • Maria Trysberg skriver:

  Röd jul, nostalgisk jul och frostig jul
  Gillar bäst en jul mwd frostig elegans
  hoppas nu på presentkortchans

 • Louise Johansson skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Jag tycker bäst om "Frosty christmas" eftersom den är modern, lätt att passa in i inredningen och ser väldigt elegant ut.

 • Johanna skriver:

  Red christmas, Nostalgic christmas & frosty christmas.
  Tänk vilken lycka,
  att studentrummet få smycka.
  Med eget pynt i fönster,
  i alla möjliga mönster.
  Helst i stil av nostalgi,
  då kan julen fulländad bli.

 • Charlotte skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas & Frosty Christmas.
  2. Min favorit är Nostalgic Christmas, för jag tycker julen ska vara sådär röd och guldig och grann och varm och mysig! Lite för mycket pynt, tomtar som trängs på hyllor och mycket julmat och juligt godis. Känslan när man kryper ner i soffan till Kalle ska vara däsen, genomlycklig och övermätt. Då är det jul på riktigt! Det är så ofta man är måttfull, så någon gång om året är det skönt att passa på att vara så där för mycket liksom 🙂

 • Maria skriver:

  Red christmas, nostalgic christmas, frosty christmas.
  Frosty, modern snygg och stilren… och lyxig!

 • Kristin skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas & Frosty Christmas.
  2. Frosty Christmas. Drömmer om snö och att mina barn ska få uppleva vita jular, är uppväxt i norrland där vi alltid hade gott om snö men sedan jag flyttade söderöver för kärlekens skull är det inte lika självklart längre att kunna slänga sig i den nyfallna snön och göra snöänglar. Därför pysslar vi gärna med Panduros kit och får uppleva julen på nästintill samma sätt 🙂

 • Sandra skriver:

  1) Red christmas, nostalgic christmas och frosty christmas
  2)Nostalgic Christmas – för att den får mig att känna mig som 5 år igen när vi firade jul med hela släkten hemma hos mormor och morfar 🙂 Mysigt, spännande och helt underbart!

 • Camilla Neumann skriver:

  1. Red, Nostalgic och Frosty Christmas.
  2. Red Christmas är nog min favorit, den påminner mycket om julen som liten, men även Frosty Christmas för den är en schyst kombo med Red Christmas.

 • Camilla Neumann skriver:

  1. Red, Nostalgic och Frosty Christmas.
  2. Red Christmas är nog min favorit, den påminner mycket om julen som liten, men även Frosty Christmas för den är en schyst kombo med Red Christmas.

 • Johanna skriver:

  Nu ska jag klippa och klistra ihop ett rim,
  men till skillnad från vanligt pyssel behövs inget lim.
  Panduro presenterar tre stilar till julens fix,
  något som passar alla i en härlig mix.
  Red-, Nostalgic-, & Frosty Christmas,
  något för allas julpyssel i katalogen innehas.
  Enligt mig ska julen vara vit och kall,
  stilen Frosty får då mig på fall.
  Oavsett julens tillgång på snö,
  Frosty lite vinterstämning i hemmet kan strö.

 • Sanna skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas.
  2. Föll direkt för Frosty Christmas som är riktigt vacker och som känns lite extra fin. Just nu känns frost och snö långt borta, så det vore mysigt att få pynta och fixa lite här på insidan för att få den rätta känslan.
  Dottern på 8 år älskar dessutom filmen Frost, så hon är ju extra svag för frost i allmänhet och allt som glittrar.
  Kram Sanna

 • Ellen skriver:

  1. Red Cristmasn, Nostalgic christmas, Frosty christmas
  2. Frosty Christmas för att jag någonstans drömmer om en vit jul (i Göteborg dvs mest sannolikt regn på tvären) och frosty Cristmas ger lite snökänsla.

 • 1.
  Red christmas
  Nostalgic christmas
  Frosty christmas
  2.
  jag är 27 men har själv inte någon familj att fira med. och pga dåligt mående bla pga familjesituationen har jag varit sjukskriven länge och hamnat utanför sociallivet – mao har jag inga nära vänner. därför är inte julen det där med tomtefar och tomtemor, mys tillsammans med andra, osv.
  för mig blir julens guldkanter snö, glitter, tända ljus, promenader på kvällen i duggregn (bor i Gbg 😉 ), tex. så frosty tilltalar mig mer – för mig är det mer än jul för alla, en jul där alla kan hitta något fint i oavsett hur det ser ut omkring en.
  (obs! inte menat som att de andra jularna inte tilltalar mig – men det är den som tilltalar mig mest personligen )

 • Emma L skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas & Frosty Christmas
  2. Jag gillar att pynta men vill samtidigt att det ska vara pynt som känns harmoniskt och passar in i övrig inredning. Därför gillar jag Frosty Christmas, passar min skandinaviska inredningsstil men ger ändå den mysiga julkänslan man är ute efter 🙂

 • Sofie Andersson skriver:

  1. Red Christmas, Nostalgic Christmas och Frosty Christmas
  2. Helt klart gillar jag Red Christmas bäst. Det ska vara rött och mysigt på julen. Nu längtar jag efter att få börja julpyssla röda tomtar och julkort tillsammans med mina barn!

 • Birgitta skriver:

  Red, nostalgic och frosty Christmas är årets teman hos Panduro. Jag tycker de olika formstilarna är en grund som man som person kan utveckla egentligen hur som helst. Rent färgmässigt är det frosty som gäller för mig men med mycket mer inslag av natur, växtlighet och trä. Sitter här och viker stjärnor i dova,smutsiga pastellfärger i år, mitt favorit julfix.

 • Pia skriver:

  1. Red, Nostalgic och Frosty Christmas
  2. Just i år gillar jag Frosty bäst. Ljust och krispigt. Vackert och rent.

 • Kylie Larsson skriver:

  Frosty, Nostalgic, Red
  Om jag måste beskriva min julstill med ett exempel;
  Då skulle "Nostalgic" få min belåtenhetsstämpel.
  Med en design som är mycket klassisk och elegant;
  Adjektiv som beskriver den fantastiskt briljant.
  Sådana pyssel skulle passa helt perfekt i hemmet vårt;
  Med Panduro att hitta allt man behöver är inte svårt.
  Om mitt hjärtas dröm att vinna denna kunde uppfyllas;
  Skulle säkert hela vår julsäsong förgyllas.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.