Annons

Rabatt på årets julbelysning från Ellos

Idag är det bara en vecka kvar till första advent så nu är det hög tid att se över årets julbelysning och beställa hem både adventsstakar och julstjärnor. I samarbete med Ellos har jag fått välja ut mina favoriter från deras sortiment och med den här koden får du 15% rabatt på HELA Ellos.se fram till midnatt (inkl varumärken och belysning men exkl hemelektronik och möbler). Rabattkod: 325456
Jag har valt tre tidlösa klassiker. Ljusstaken Max i mässing känns helt rätt just nu, utan att den riskerar att bli daterad imorgon tack vare sin stilrena form. 50 cm hög och 44,5 cm bred. Pris 699 kr
 
Om man inte är en ”mässingsperson” som gillar guld kan den här ljusstaken från Star Trading vara ett alternativ. Den är 60 cm bred och 55 cm hög. Pris 1999 kr
 
Och hittar man inget man gillar kan man förvandla vilken ljusstake som helst till en elektrisk sådan med de här batteridrivna och fjärrstyrda LED-ljusen från Markslöjd. Hur smart? Pris 149 kr för 2-pack. 
 
 
En vit pappersstjärna passar oavsett stil och färg i övrigt på hemmet. Just nu finns det massor att välja mellan, i olika storlekar och med olika avancerade perforeringar. Här är några av mina favoriter. Namn och pris på stjärnorna i kollaget anges med start uppifrån/vänster: Hall 349 kr (bredd 66 cm), Nanna 269 kr (75 cm) Boda, 269 kr (50 cm) Bosjön 269 kr (53 cm), Alsjö 269 kr (63 cm) och Moon (60 cm)

Kommentarer

 • Det låter mycket med 1999 kr för Milano från Star Trading. När jag köpte min, för 2 år sedan på Citygross, var den nästan 1000 kr billigare. Fin är den i alla fall!

 • Natalie skriver:

  Den i mässing var riktigt snygg!

 • Hannah skriver:

  Tummen upp för Max. Så snygg!

 • Anna skriver:

  Adventsstaken Milano från Star trading kan man få för c:a 1100:- kolla prisjakt.

 • Therese skriver:

  Jag köpte en ljusstake som var typ exakt lik Max på Åhlens igår. 399 kostade den och jag ser ingen skillnad från Ellos variant.
  https://www.ahlens.se/inredning/jul/belysning/elljusstake-sixten.html

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.