Annons

3 x fina dörrkransar

Jag har tyvärr inte begåvats med några gröna fingrar. Det ska ärligt erkännas, men min svägerska som är lite av en hobbyflorist har ändå lyckats inspirera mig att ta itu med några projekt inför julen. Inget avancerat, men en fin dörrkrans att pynta huset med hade jag tänkt mig till exempel. Ser en ganska enkel sak framför mig med en grön stomme och kottar som enda dekoration. Här är tre modeller jag gillar!
Granris är ju klassiskt och enkelt att lyckas med, men det är också maffigt med mossa. Ju större och bulligare krans desto finare tycker jag!
Eller så kanske man skulle ta och göra sig en ”stjärnformad krans” modell evergreen stars inspirerad av Martha Stewart? Instruktioner till dessa fina saker hittar du HÄR!

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Jag brukar alltid binda en egen krans…det är lite små mysigt å inte alls så svårt som man kan tro! Lycka till!

 • Annsofi skriver:

  Snyggt!
  Jag skulle dock vilja få lite åsikter om detta med julsaker. Jag har personligen ofta "more is more" i normalvardagen och julen blir lite väl mkt då det ju blir än mer saker. Det är lite svårt att plocka bort alla lampor i fönstren ex för alla julstjärnor men det bör man göra el? Vad gör ni andra? Släckta lampor plus någon stjärna el ta bort alla lampor. Blir ju dock som en mindre flytt…

 • Louise skriver:

  Så fint med grönt Jag gillar verkligen det och har fastnat för Skillad floral designs blomstyling, så härligt med grönt och blommor i hemmet!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *