Annons

Vinn en resa till Absolut Art Apartment i Berlin!

Snart öppnar Absolut Art en ny utställning i Berlin med 40 nya konstnärer och i samband med detta har de inrett en egen lägenhet i stan. Jag samarbetar med Absolut Art i höst och de vill gärna uppmärksamma er läsare på att man nu kan vinna en övernattning i deras Absolut Art Apartment i Berlin!. Priset inkluderar flygresa, boende, egen kock, fickpengar och en massa annat annat härligt kopplat till deras konst och gäller både för dig OCH en vän! Tävlingen pågår t o m 13/11 2015. Läs mer och anmäl dig HÄR!
Foto: @absolut_art – inlägget presenteras i samarbete med Absolut Art  

Kommentarer

 • Catharina skriver:

  Jag har skrivit min nominering men den ser inte ut att klickas i väg. Vet du varför?
  Hälsningar Catharina

 • Frida skriver:

  Det var märkligt Catharina, kan det vara så att du glömt välja vilket datum du vill åka (det är en liten box längst ned)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *