Annons

VIKTIGT! Ny rutin för annonsering på Trendenser

Här kommer ett viktigt meddelande till mina annonsörer och samarbetspartners. Från och med 1 oktober har jag inlett ett samarbete med ProAd i Malmö som kommer att ta hand om alla kommersiella bokningar för Trendenser (banners, content, tävlingar, butiksevents, föreläsningar, sponsormärkta samarbeten etc). ProAd har arbetat med annonshantering på digitala plattformar sedan 2006 och har gedigen erfarenhet samt viktig kunskap som jag behöver för att kunna utveckla trendenser.se inför framtiden. Om du vill boka en banner eller ett större samarbete kan du vända dig direkt till min nya agentur som nås på: 


ProAd Sweden AB
Mårten Persson
mail: [email protected] 
telefon: 0733-75 90 31
www.proad.se 

 

Kategorier:

Kommentarer

  • Vad bra, då får du mer tid över till annat! Låter härligt!! : )

  • Martin skriver:

    Om man bara vill boka tid för en ost- och vinkväll med dig, går det via Mårten också? Eller följer han med kanske? Många frågor, men ett bra beslut iaf. Kram!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.