Annons

Trend Alert: Geometriska lampor med mässingsdetaljer

Mässingslampor har vi ju sett en masse de senaste åren, men jag tycker mig skönja en ny liten mikrotrend i trenden baserat på många av de belysningsnyheter som släppts 2015. För visst har det lanserats en hel del lampor med runda och geometriska former, klot i frostat glas och/ eller mässingsdetaljer i form av gyllene bollar den senaste tiden? Nedan ser ni några exempel från lyx till budget!
Uppifrån och ned: Flos populära nyhet IC Lights finns som pendel, golvlampa och bordslampor. Pris från 3853 kr 2) Nyheten Cherry från Petit Friture med en mässingsboll som förfinande detalj. Pric ca 3695 kr 3) En annan ny lampa från Flos, Copycat! 4) Budgetfynd från Lagerhaus, lampan Spåkula 399kr 5) Globen Lightnings Cube pris 725 kr kr och sist men inte minst 6) Tom Dixons nyhet Mirror Ball Gold 4156 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Finheter allihop ju!! : )

 • Cherry är min favorit av dem alla!
  Kram Anette

 • Anna skriver:

  Men åh allihop kan få flytta in här hemma!

 • Klara skriver:

  känns lite postmodernism över det här va? fint hursom!

 • Frida skriver:

  Åh, vilken inspiration.
  Min väldigt nyblivna sambo och jag har nyss flyttat in i en ljus lägenhet med enorm rymd och närapå fyra meter i takhöjd. Helt underbart med all plats men vi har svårt att hitta lampor under 3000 kronor som inte "försvinner". Vi gillar verkligen Flos 2097 och liknande, dyra, lampor. Har du något budgettips med liknande estetik eller storlek?
  Tusen tack på förhand.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *