Annons

Hemnetgodis på Ljusterö

Jag höll på att sätta frukostbrödet i halsen när jag läste DI Weekend imorse och den här bostadannonsen dök upp. Dra mig baklänges och ge mig syrgas vilket hus. Ritat av Tham Videgård, byggt i betong med både gästhus och bastu och en alldeles fantastisk utsikt över  Gälnan. Låt mig presentera Solbacksvägen 12 på Ljusterö. Lite lördagsgodis för ögat. Fler bilder hittar du HÄR!
Foto: mäklaren Sjönära

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Kul, det är jag som fotat och stylat. IG louise_athome

 • Underbart hus i fantastisk miljö!
  Kram Anette

 • Verena skriver:

  Men åh vilket härligt ställe!

 • Linda skriver:

  Fantastiskt fint och väldigt speciellt!
  Gälnan skulle jag dock mer kalla fjärd, snarare än sjö 😉

 • Och vilket tjusigt hus!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *