Annons

Absolut Art

Ni har väl inte missat konstprojektet Absolut Art? En roligt konstprojekt som har målsättningen att göra det roligare och enklare att hitta fina tavlor till sitt eget hem med hjälp av en ny webbshop som kontinuerligt fylls på med nya spännande verk av olika konstnärer. I samarbete med Absolut Art har jag fått välja ut fem av mina personliga favoriter som jag listar nedan, men HÄR kan du se samtliga motiv som är till salu. Alla tavlor säljs i limiterad och numrerad upplaga och är dessutom inramade och klara att hänga upp direkt på väggen. Med i paketet följer också ett certifikat och en kort presentation av verket. 
Först ut är tavlan jag faktiskt beställde till mig själv tidigare i våras, innan jag ens blev tillfrågad om att göra det här samarbetet. I am Silver and Exact av konstnären Linda Hofvander. Har varit på jakt efter en horisontbild sedan jag såg Jonas Ingerstedts hem för första gången och nu hänger denna hos oss. 
Ett annat motiv jag fastnat för är New and Old Possibilities – Boat av Erik Berglin. Jag gillar att den väcker funderingar. Är personen på väg in eller ut ur båten? Och varför? Läs mer om verket HÄR.  
Den här har jag också känt lite på eftersom jag gillar rörelsen i bilden. Digital Youth av Alex Wessely. Just nu har vi svårt att få plats med ett stående motiv men du kanske har en passande yta hos dig? 
Samma konstnär har också gjort den HÄR tavlan, Subdual times, som jag egentligen tycker är superläskig men ändå av någon outgrundlig anledning inte kan sluta titta på. Det är något som fängslar mig med motivet och det tycker jag är en viktig egenskap hos konst. Här kan du läsa mer om bilden
Sist men inte minst tycker jag att ni ska kolla in de mer färgglada motiven också. Kanske lite svårare att placera än de neutrala svartvita fotografierna men här kan du göra riktiga investeringar och kap från konstnärer som Maria Friberg, Klas Eriksson och Astrid Sylvan. Tavlan ovan kallas Daylight Hours. Det finns dock bara ett fåtal exemplar kvar så skynda fynda! 
 
Detta inlägg presenteras i samarbete med Absolutart.com 

Kommentarer

 • Pelle skriver:

  Riktigt fina motiv om jag får säga det själv.

 • Vilken bra ide!!! tycker det är svårt att hitta konst ska genast kika in på hemsidan!!

 • Annelie skriver:

  Vilka fina alster! Kände inte till denna sajt alls tidigare.

 • A. skriver:

  Grymt bra tips!

 • Anonym skriver:

  Jag har startat en youtube kanal. Vad för videos vill ni se mig göra? Kolla in min fotoblogg och kommentera där http://misselizabeth.blogg.se. Följ/läs gärna min blogg också då jag skriver mycket personligt, lägger upp fina bilder och har just nu en tävling där man kan veta snygga klädesplagg ?

 • Spanande in deras hemsida nu i veckan, riktigt fina motiv!
  Kram Anette

 • Oj, häftiga saker! Lite annan stil än de vi har nu i utlottning.: )

 • Annette skriver:

  Härlig blogg du har 🙂 🙂 Kika gärna in hos mig
  ——-> http://nouw.com/Nettan

 • Ruff skriver:

  Vilken häftig idé!:)

 • Tavla skriver:

  Underbar blogg!

 • Alva skriver:

  Härligt bilder, och snygga tavlor!!

 • Annika skriver:

  Som du säger kan det vara rätt svårt att placera men dom ser verkligen bra ut

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *