Annons

Budgettips för tulpantider

Kalla mig gärna klyschig, men jag vet inget härligare vårtecken än tulpaner! Så fort nyårsafton har passerat kliar det i mig. Då åker julpyntet undan, jag storstädar hemma och kröner mitt verk med en knippe vita tulpaner på köksbordet. Och ja, jag vet att de initierade blomsterkännarna ser ner på ”Konsum-tulpanerna”, men för mig som är uppvuxen på landet långt från innerstans flotta florister är de gnisslande små bukettbuntarna i cellofan ett kärt barndomsminne. Bästa budgettipset om du är på jakt efter fina vaser till standardstjälkar? Kolla in IKEA’s prisvärda glascylindrar. Jag ställer dem gärna två i varandra så får blommorna ett naturligt stöd när de börjar nicka. 199 kr för ett trepack. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Fin bild! Älskar också tullisar ?

 • anna skriver:

  Fiffigt och snyggt! Tack för tips

 • Anonym skriver:

  Åh vad fin bild & vas ahah 🙂

 • Josefine skriver:

  dösnyggt! skall kopieras! nu har ju jag flyttat från stan och dess flotta florister och är förpassad till såna här tulpaner. men vadå, blommor som blommor och blommor blir man glad av!

 • Estela skriver:

  Smart idé och snyggt blev det också. 🙂

 • Emma - By Emma skriver:

  Jättefint! Och väldigt ofta så håller de där tulpanerna på ica bättre än de från blomsteraffären.

 • Fina Frun.se skriver:

  vilket bra tips!

 • Erica skriver:

  Supersnyggt! Men första gången jag hör om att det finns de som ser ner på "konsum-tulpaner"?! Och då har jag ändå hela livet bott i storstan bland alla dyr-florister 🙂 Äsch säger jag!

 • AktivaDagar skriver:

  Ja det är nåt alldeles särskilt med årets första tulpaner… Att ha städat ut julen och köpt tulpaner…

 • Malin skriver:

  Fina blommor 🙂

 • Jämtlandshanna skriver:

  Wow så snyggt!! Ett väldigt bra tips!
  Kramar

 • Myworldofdesign skriver:

  Tulpaner är så underbart fint och ger mig vårkänslor!

 • Mrsmermaid skriver:

  Fiffigt med dubbla vaser! 🙂

 • Alexandra skriver:

  Tack för snygga smarta tips!

 • JW skriver:

  Jättefint!

 • A-mamman skriver:

  Sjukt smart det där med vaserna. Kreativitet i vardagen helt enkelt. Tack för tipset!

 • Terés skriver:

  Älskar tulpaner och jag köper mina på ica när jag ändå handlar liksom. Win win när man tävlar mot tiden. Skitsnyggt med vaserna, ser ut som en maffig bunt tycker jag!
  Tack för tipset och en fantastisk blogg!

 • Men gud va smart och sviiinsnyggt ju!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.