Annons

Inspirerande arbetsrum

I brist på färskt Hemnetgodis (mellandagarna är verkligen lågsäsong i mäklarbranschen) så bjuder jag på lite nya bilder från min personliga favoritfotograf Jonas Ingerstedts portfolio. Det vilar något gräddigt och mjukt över det här hemmet, kontrasterna till trots. Vem som bor här? Modeformgivaren Åsa Stenerhag som jobbar på Filippa K. Bildsvepet inspirerade mig faktiskt till ett nytt mattköp under mellandagarna. Jag ska visa er vilken när den kommit och jag har kunnat granska kvalitén. Sen undrar jag om någon av er vet vart man man kan köpa Serge Mouilles lampor i Sverige? Tips? Fler foton hittar du HÄR
Förutom Mouilles alster så tokälskar jag skrivbordslampan. Paolo Rizzatto för Arteluce. Så fin. Ni som är lika designnördiga som mig känner säkert igen formen från hans vägglampa 265 för Flos. Rummen är tapetserade med Åsas egna konstverk. Lösa blad utan ramar. Ett fiffigt sätt att testa tavlor. 
Foto: Jonas Ingerstedt, publicerade med tillåtelse av fotografen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *