Annons

21 december – Dagens lucka i julkalendern

Lycko er som får tävla i dagens kalenderlucka. I potten ligger nämligen denna finfina String-kombination med fällbord (som på bilden) värd 12 810 kr i färgen vitt och björk. För att delta i tävlingen ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet inom 24 timmar. Lycka till! 

1) Vem har designat fällbordet i Strings sortiment?
2) Var skulle du placera din String-kombination med fällbord och varför? Motivera kort. 
 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Emma som svarade 2014-12-21 kl 15:05:12
 
*Tävlingen pågår tom 22/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av en jury från String. Deras beslut kan ej överklagas. Ett kit ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Yasmine skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Åh! Det där skulle genast bli det kontor jag drömmer om. Det är precis så mycket som får plats i mitt vardagsrum där en vägg är reserverad just för ändamålet. Helt perfekt! Min egen oas!

 • Henrik skriver:

  kjlh

 • Henrik skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh, det där är mitt drömkontor. Har en plats reserverad i mitt vardagsrum för att ha kontor. Grymt bra size. Det skulle vara som en dröm. Min egen oas där jag kan jobba och hålla ordning.

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera det i köket, där jag inte har plats för så stort bord. Bordet är perfekt för min MacBook och matplats för en eller två personer! Extra förvaringsplats hade även det varit välkommet. Supersnyggt!

 • Lena skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Eftersom jag är i behov av eget boende och speciellt något litet, så skulle det vara perfekt med ett matbord som inte tar plats.

 • Nickan skriver:

  1: Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2: Barnen börjar växa upp och behöver ett eget sällskapsrum. Huset har tyvärr inget rum över så mitt och makens kontor behöver omvanldas till ett tvåkombinationsrum. Med String hyllan och fällbordet kan vårt arbetsbord lätt försvinna och tonårslivet kan ta vid i samma rum. Med tid för slappande i soffan med kompisar och film tittande. Precis vad familjefriden skulle önska 🙂

 • Eva Johansson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi ska bygga ett nytt kök och ska använda lite plats i ett av våra sovrum. Det är ett långsmalt rum som blir ännu mer långsmalt efter ombyggnaden. Stringhyllan blir perfekt. Snygg förvaring och på fällbordet ska datorn stå. Stringhyllan blir hela möbleringen i det rummet och den är som gjord för det rummet!

 • Jenny skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Vårt stora fina arbetsrum (där hela familjen ska gå plats och arbetsytor) är för närvarande ett förråd ( i avsaknad av källarförråd…). Det är så synd och också tråkigt få det är direkt insyn från vardagsrumssoffan…. Vi ska ta nya tag och fixa till det i jul. En vacker hylla med arbetsbord skulle vara perfekt!

 • Viktoria skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. På lite drygt 3 år har jag flyttat 5 gånger. Jag har bott kollektivt, i hyresrätt och i några andrahandslägenheter. Men snart ska jag äntligen få flytta in i min alldeles första egna bostadsrätt. Jag ska äntligen få packa upp allt som nu står och har stått maganiserat i flera år. Så jag skulle så gärna vilja ha denna i köket, så att allt som stått nerpackat så länge äntligen får komma fram och användas. Fällbordet är helt perfekt för mig som är ensam, men ändå lagomt stort om jag skulle träffa nån.

 • Sandra Berndtsson skriver:

  Design av Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Jag skulle sätta stringsystemet i vårt nya hus som vi väntar på ska byggas! Huset kommer vara klart i slutet på nästa år och vi har redan planerat att ha en string vägg för att visa upp alla fina saker och minnen vi har. Just nu väntar vi på bygglov och vi har hittat vår drömtomt ute på landet men ändå nära ett centrum. Hade varit en fantastisk julklapp och vår första " den här ska vi ha i vårt första hus" . I vilket fall, GOD JUL !

 • Linnea skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag och min sambo är i husbyggartagen och att få ha den här systemet i vårt kombinerade kök och vardagsrum vore en dröm. Den skulle placeras i övergången mellan könsdel och vardagsrumsdel och vara perfekt som arbetsyta för mig och kanske som pysselbord för framtida småttingar.

 • Sandra skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag skulle använt den till en galet snygg arbetshörna i vårt vardagsrum! Oj vad snyggt det skulle bli! *hoppashoppashoppas

 • Anonym skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  I mitt "egna" arbetsrum/syrum som nu är omålat och fräscht efter att dottern flyttat ut…egentid och mina saker på rätt plats med hjälp av ett så perfekt system som String

 • Liza skriver:

  1. Anna won Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placerat den i vårt vardagsrum, där skulle denna skönhet få synas. Vi skulle få bra förvaringsmöjligheter och fällbordet skulle vara en plats för sällskapsspel, pyssel och fika tillsammans.

 • Nicola skriver:

  Design av Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  Jag skulle placera det i min sambos arbetsrum. Han studerar visuell kommunikation/design och skulle nog smälla av om han fick komma hem till en hel string-kombination. Att omge sig av vackra ting när man skapar vackra ting ska vara en vinnande kombination har jag hört!

 • Malin Johansson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den här kanonfina möbeln skulle bli min alldeles egna lilla arbetsplats nu när jag läser till inredare.
  Hoppas!!!

 • Susanne Bengtsson Lund skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I "mitt egna" egoarbetsrum/ syrum som nu är omålat och fräscht efter att dottern flyttat, perfekt för " mina" prylar efter att i alla år förvarats i garderoben!

 • Jesper Ek skriver:

  1 Design av Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2 Jag skulle ha den i musikrummet där den skulle fyllas med LPs och musiklitteratur.

 • Johanna N skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vi letar efter vår drömkåk från 50-talet. Skam den som ger sig, snart dyker det väl upp! String kombinationen skulle kännas som hemma i 50-tals miljön. Kanske den skulle passa alldeles utmärkt i köket då de vanligtvis är ganska små från 50-talet. Hoppas, Hoppas!!

 • Matilda skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Hyllkombinationen hade gjort sig så bra i vårt kök. Vi började renovera köket för nästan 2 år sedan, och ni som renoverar vet hur det är; Man blir aldrig klar! Med denna klassiska skönhet hade jag med glädje gjort klart köket (lister, spotlights osv.. Allt man drar ut på) och vi hade använt fällbordet som ett litet matbord för två!

 • Louise skriver:

  Åh vad jag älskar din julkalender idag, detta fällbord står överst på min önskelista!
  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Jag har funderat och klurat ganska länge på hur jag och min sambo skall få plats med både matplats, och förvaring i vårt vardagsrum. Man skulle kunna säga att det har mycket att önska avseende storlek men vi föll för charmen (den förra ägaren hade uppenbarligen väldigt lite saker har vi insett såhär i efterhand). Vi har åtminstone en hel vägg som jag har mätt och sedan skissat och en kombination med öppna Stringhyllor liksom någon skåpmodul skulle få plats på var sida om ett fällbord. Det skulle med andra ord lösa våra probem på ett snyggt sätt. Jag gillar även idéen att vi kan häkta av bordet om vi skulle ha fest och många gäster här hemma och därför behöver platsen till mingelyta.

 • Stina skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag hade placerat denna i pysselrummet, perfekt med massa förvaring för diverse tyger, papper, pennor mm och en bra arbetsyta för att sy, måla och pyssla för mig och min dotter!

 • Lina Hawia-Svensson skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Jag skulle ställa hyllan i mitt vardagsrum därför att det är där jag ser den så ofta som möjligt!?

 • Lisa skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag hade ställt hyllkombinationen i vårt gästrum. Det är det enda rummet i vårt lilla sextiotalsradhus som inte används som sovrum, och eftersom det inte finns så mycket plats där hade hyllkombinationen varit perfekt! Då skulle jag kunna ha en plats att sitta och pyssla eller jobba vid datorn, något jag drömt om sen vi flyttade in för tre år sen.

 • Kerstin skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle sätta upp hyllan i vår lillstuga som är tänkt som mitt arbetsrum. I denna hylla ryms ju precis allt och det blir den ultimata varianten med fällbordet som kan bli både skrivbord och matbord.

 • LottaE skriver:

  1.Äkta paret Anna von Schewen &Björn Dahlström
  2.I vårt nya minihus på 25kvm, där vi kan kombinera flera funktioner på liten yta i fin harmoni med naturen och havet utanför.
  Snälla tomten….

 • Linnéa E Östberg skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Skulle placera hyllan med fällbordet i vårt arbetsrum/gästrum/barnrum, helt enkelt rummet som ska täcka många funktioner på en mycket begränsad yta. Ni hör ju, perfekt för denna kompakta hylla med både förvaring och arbetsyta!

 • anna l. skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Ja jäklar, detta vill jag ju ha själv! Men jag hade ändå satt det i sonens rum. I hans lilla rum passar det perfekt att kunna fälla upp bordet när han ritat klart och behöver mer golvyta till legot.

 • jessica Eliasson skriver:

  1 – design anna von schewen & björn dahlström
  2-har en vägg i köket som jag inte riktigt får till, här är lösningen på det bekymmret. Så snyggt, men framför allt praktiskt.

 • Peter Burman skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna Von Schewen
  2. Hyllsystemet skulle passa utmärkt i köket, där den synliga förvaringen gör sig som bäst. Frukost för 2 skulle ha en given plats vi fällbordet, middag och kvällsfika lika så.

 • Helena Lind skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I somras flyttade vi från stort och nybyggt till en liten 50-talslägenhet. En utmaning att "downsiza" men 50-talet är ju så välplanerat son tur är. Köket är långsmalt med en liten liten matplats. String med fällbord är som gjort för detta!

 • Emma G skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Hade blivit födelsedagspresent till min lillebror som nyligen köpt en liten etta på Kungsholmen! Skulle passa perfekt med köksbord och massa förvaring och inte minst så snyggt!

 • Tanja skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström

 • Tanja skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström

 • M Ljungholm skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. På ovanvåningen för att kombinera förvaring med trevlig plats för att spela sällskapsspel & pyssla!

 • Cecilia skriver:

  1. Den är designad av Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I min vindsetta skulle jag placera den i min (å så svåra att inreda) lilla alkov som jag dedikerat till studier; jag är i stort behov av en lösning där jag får plats med förvaring och en smidig arbetsyta.

 • Maggan skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I hallen på övervåningen istället för den slitna fåtöljen som står där nu.

 • Anonym skriver:

  1 Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2 Jag bor på 31 kvm och då får soffabordet också vara matbord. Med den här smarta lösningen kunde jag faktiskt fått plats till ett RIKTIGT matbord 🙂

 • Tanja skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vi har köpt nytt hus och har inflyttningsdatum i mars, så just nu vill man att tiden ska gå snabbt. Jag skulle placera hyllan i min son Louis lekrum och tillvida min ateljé/pysselrum! Det hade varit perfekt att faktiskt ha lyxen att kunna placera leksaker, färg och andra nödvändigheter på en riktigt snygg hylla!

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. På önskelistan står sedan en tid en utbyggnad av vårt stringsystem i vardagsrummet. Så döm om min förvåning när chansen nu finns att vinna just kombinationen vitt-björk! Att fällbordet ingår är bara en extra bonus och skulle ge möjlighet till både arbete och mysfika allt eftersom andan faller på.

 • Marie W skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Den skulle passa helt perfekt i köket i vårt lilla fritidshus från 50-talet som just nu totalrenoveras med "tidsenligt" "avslappnande" och "enkelt" som ledord. Det kanske låter lyxigt med dyrt stringhyllesystem i stugan men lyxig är väl precis vad en stugvistelse ska vara? En liten vardagsflykt, bort från stress och måsten, goda middagar och trevliga umgängen i vackra miljöer med vackra ting. Åh vad jag längtar!

 • Erica skriver:

  (Glömde fylla i mina uppgifter i posten ovan…)
  1 Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2 Jag bor på 31 kvm och då får soffabordet också vara matbord. Men med den här smarta lösningen kunde jag faktiskt fått plats med ett RIKTIGT matbord 🙂

 • ida axelsson skriver:

  1.Björn Dahlström och Anna von Schewen.
  2.Köket vårat ganska litet är
  tänk vad string skulle passa där.
  Vansinnigt snyggt men också bra
  den kombon får mig att ropa Hurra!
  Lyckan skulle verkligen vara stor
  om vinsten tillfalla denna hemma-mor.
  Snälla TRENDENSER gör min jul,
  det skulle vara så väldigt kul!

 • 1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Den skulle få hamna i min dotters rum och bordet skulle få bli hennes skrivbord. Denna underbara möbel skulle få följa henne genom livet. Innehållet på hyllorna är lätt att uppdatera så möbeln alltid känns aktuellt och den dag hon flyttar hemifrån skulle hon givetvis få ta med sig den för att förgylla hennes första boende. Håller tummarna!

 • Björn L skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Stringkombinationen kommer få sin perfekta plats i vår stuga. Där behövs en smart och praktisk förvaring som ändå ger en luftig känsla. Att sedan kunna fälla ner ett bord för att använda som extra yta är ju bara bonus. Tack för bästa julklappen!

 • LIMW skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Vi har inte rum för ett kontor. Det skulle dock behövas. Med denna String-kombination finns möjlighet att skapa en riktigt schysst kontorsdel i vårat sovrum. Åh, det skulle behövas! I dagsläget sitter maken i soffan på kvällarna, med laptop i knät och arbetar med hans eget företag. Skönt för honom att åtminstone ha möjlighet att sitta bra.

 • Frida skriver:

  1. De som designat är Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Då jag i vår äntligen ska flytta upp från Göteborg till Stockholm (och min kärlek) inser vi att ytan kommer att bli begränsad då kvadratmeterpriset är helt otroligt högt. Därför skulle en vinst av detta yteffektiva String-system passa perfekt: Förvaring på höjden, köks- och arbetsyta i ett samt snygg design. Perfekt för ett hårt arbetande och framtida trångbott par i 25-årsåldern.

 • Anna-Maria skriver:

  1. Det är Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2.I vårt kombinerade gästrum/hobbyrum skulle den bli perfekt! Perfekt för min symaskin och alla tillbehören i skåpen, nära till hands men utan att synas. När maken vill bygga modellbåtar kan han använda bordet och båtarna pryder hyllorna!

 • Maria skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Den skulle placeras i mitt sovrum. En sådan dröm att kunna sitta där med rättning (är lärare och gör många timmar på kvällar och helger hemma då jag har små barn) istället för inklämd vid sonens lilla trånga eller på golvet.

 • Sandra K skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2) Jag skulle placera den i min lillasysters lilla lägenhet. Världens bästa syster som efter ett par tuffa år med mycket slit äntligen fått ett eget hem. Den skulle göra sig alldeles utmärkt där och trots att jag mer än gärna skulle vilja ha den själv så skulle det glädja mig än mer om hon fick den.
  /Sandra

 • Evelina skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vilken underbar julklapp att få,
  Jag vet precis var den ska stå!
  Nämligen i vår etta på söders höjd,
  Äta frukost där skulle bli en fröjd!

 • Andrea Olsson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. I 12-åringens rum. Plugg/pyssel/inspiration

 • Märta skriver:

  1) Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2) jag skulle ha hyllkombination i min hall, det är en yta som just nu inte fyller någon funktion trots att den slukar många kvadratmeter. Med den här hyllan skulle hallen verkligen gå sig ett lyft och skulle dessutom kunna fungera som kontor för mig!

 • Klara Junvik skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag bor i ett litet avlångt studentrum på 18 kvadrat. Denna hyllkombination hade varit perfekt i mitt lilla hem, eftersom den hade skapat en naturlig och flexibel matplats/studieplats, och en sammanhängande förvaringssituation. En dröm för ett compact living-boende!

 • Anna G skriver:

  Hej! Först och främst så är det Anne von Schewen och Björn Dahlström som designat fällbordet till string-serien.
  Varför vill jag vinna detta nu då? För det första så är det ju otroligt snyggt! Och för det andra skulle det sona mig o min sambo från många bråk- han vill ha en vägg fylld av bokhyllor i vardagsrummet medans jag vill ha ett matbord! Hur smart kompromiss? Och så kan String lägga till äktenskapsrådgivning på sitt CV!

 • Pernilla H skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I sonen rum. Han har ett rätt litet rum och de flesta andra förvaringsmöblerna gör att rummet ser överbelamrat ut. Det vill varken han eller jag. Tänk att få överraska honon med denna!!

 • Titti skarp skriver:

  hej
  mitt svar
  Björn Dahlström och Anna von Schewen
  skulle placera den i vårt nya snart renoverade vardagsrum
  blir tomma väggar men med denna skulle det bli kanon så hoppas denna lucka ger mig tur
  Titti

 • Birgitta Paulstrup skriver:

  Jag är pens. förskollärare som har en hel del pysselmaterial liggande och längtar efter ett ställe där jag kan ha dessa saker framme och där jag kan sitta och pyssla och sy m.m. tillsammans med barnbarnen. Här finns det jag saknat, både bord och hyllor

 • Sanna skriver:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström
  I vår studio skulle denna hyllkombination utgöra en magisk plattform för kreativa möten, lunchmöten och administration!

 • Terese skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi flyttar vid årskiftet från en stor kringbyggd gård till ett nybyggt mindre boende. Vi har där tänkt att satsa på möbler som är mycket funktionella men ändå inte tar upp för mycket yta. Därför har stringhyllan länge legat på vår topplista. Vi skulle till en början sätta den i hallen på övervåningen med utsikt över parken. Där skall stå två stolar så vi kan göra läxorna ihop med barnen, jag kan göra mitt företags bokföring och maken kan placera sina träkonstverk på bästa beskådningsplats. Åh vad bra det kan bli!

 • kajsa skriver:

  Anna von schewen Björn Dahlström
  Äntligen vilken fin vinst
  Till att börja med hade jag slängt upp ett klumpigt skrivbord på vinden.
  Då min man sitter med i två styrelse blir det mycket papper, pärmar och datorer………….
  Jag skulle vilja ge den till honom i julklapp på det sättet får vi dubbel glädje…………
  Och vi har lite att fixa med i mellandagarna……….

 • Johanna skriver:

  1, Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2, I det tredje rummet. Rummet som ännu inte har en riktig funktion, men som med denna möbel skulle kunna skapa ordning och funktion. Äntligen hade vi kommit på plats i det nya!

 • Lina skriver:

  1. Anna von schewen & Björn dahlström
  2. Det här vore verkligen det perfekta till barnens rum. Bra och snygg förvaring, och praktiskt bord. Där skulle barnen kunna sitta på varsin sida och pyssla. Kanske till och med några kompisar får plats bredvid.

 • Madeleine skriver:

  Björn Dahlström och Anna von Schewen är de som gjort fällbordet.
  Jag skulle ha det i mitt överdimensionerade vardagsrum såklart. Jag skojar inte om att mitt vardagsrum är stor. Tror det är 35 kvadratmeter. Och det behövs möbler där då det ser ut som ett golvhav. String kan gärna få ta upp den platsen.

 • Sandra skriver:

  1, Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2, Mot vår Eco Dimensions-tapet i köket. Det skulle bli helt fantastiskt!

 • Paulina Görlin skriver:

  1: Anna von schewen och Björn Dahlström
  2: Har suttit och drömt om denna skapelse en lång tid, den skulle passa perfekt i mitt arbetsrum. Jag älskar att rita och skapa och denna möbel vore inspirationsrikt att få äga. Förvaring, utseendet och idéen är perfekt!

 • Johanna skriver:

  1. 1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Platsen finns redan i mitt vardagsrum, den väntar bara på att fyllas med systemet. Tanken på stringhyllor och fällbord har funnits där sedan dag ett, nu är det dags att göra sak av tanken. Vid bordet skulle jag och min vän sitta, dricka vin och filosofera.

 • Åsa Wallenrud skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna pjäs skulle få stå i mitt rum, jag har ett eget kontor i huset där jag ännu inte hittat min stil. Behöver ett bord och massor av förvaring och den här hyllan är superb.

 • Maria skriver:

  anna von schewen & björn dahlström. I mitt framtida kök.. 🙂

 • vera skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag har bott i en studentlya på 19 kvadrat i 5 år. Nu är jag 30 år gammal och har just fått mitt första lärarjobb och min "första" lägenhet. Det är en tvåa med STORT kök och där skulle INGET passa bättre än detta!!! Jag har längtat så länge efter att få inreda och sneglat på detta men jag har inte råd. Jag håller tummarna och hoppas att det är min tur att vinna! Om jag kunde få komma hem och äta middag vid detta bord efter en dag med skrikande lågstadiebarn – då skulle mitt jobb bli så mycket lättare.
  MVH Vera, Göteborg

 • Elin skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vardagsrummet skulle jag placera detta vackra system.
  Jag bor i en två med barn och man. Älskar att pyssla och sy men finns ingen möjlighet att avvara en hörna till detta då det redan är trångt. Med denna hylla så skulle allt vara möjligt. Symaskin och pyssel på utdragsbordet. Snören, knappar och tyg i dom stängda hyllfacken. Böcker och dekoration på alla öppna hyllor. Önskar det var jag och min familj som fick denna vackra string.
  God jul och gott nytt år
  Önskar familjen Rydblom

 • Camilla P skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Tänk att få ha denna i studentboendet. Såå mycket förvaring och möjligheter i ett och kräver så lite golvyta. I wish…

 • Johanna Eriksson skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström,
  har designat denna inredningsdröm.
  Med inspiration från en klassisk sextio-åring,
  har de skapat ett fantastiskt bord från String.
  Denna kombination i sovrummet skulle placeras,
  böcker delas upp i färg och klassificeras.
  Bordet användas som en plats för studier,
  fyllas med kurslitteratur och diverser multimedier.
  Hyllor fyllas med lådor, krukor och ljus,
  allt för att skapa en ljuvlig symbios.
  God jul!

 • Elisabeth skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vardagsrummet! Jag skriver på mitt livsverk – en roman – och jag är beroende av inspiration. Denna stringkombination skulle skänka mig den inspirationen – varje dag! Jag skulle sitta vid bordet med min dator, ha papper bredvid, godisgömmor i hyllorna och andra snygga böcker som inspirerar mig. Det skulle placeras så att jag ser ut över sjön som ligger utanför huset. Jag lovar att skicka ett signerat ex av boken till er när den är klar om jag vinner!

 • Linnea skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. String-kombinationen med fällbord skulle passa perfekt in i vårt nyrenoverade källarrum, som än så länge ekar fasligt tomt. Där skulle barnens samling av bilder, tidningsurklipp, bokmärken och små papperslappar läggas fram i små lådor så att de låta fantasin flöda och skapa nya konstverk. String-kombinationen rymmer allt som de behöver!

 • ALEXANDRA skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vi använder sällan vårt köksbord i köket så det tar onödigt stor plats. Vi behöver dessutom bättre förvaring så vinner jag stringhyllan ska den få stå i köket. Bort med det stora, gamla och rätt fula bordet och in med något nytt, fräscht och behändigt. Hela köket kommer att kännas som nytt och vem vet kanske spenderar vi lite mer tid i köket därefter.

 • Marie-Louise Ehn Clark skriver:

  Anna von Schewen tillsammans med Björn Dahlström.
  I min sons rum. Perfekt att även ta med sig vid en framtida flytta.
  God Jul Marie

 • Linda skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi bor i en lägenhet i ett gammalt hus med en något annorlunda och en smula opraktisk men charmig planlösning. Köket är minimalt och har en tillhörande matrumsdel som bara är något större. Det blir fort en plottrig känsla när vi försöker möblera matrummet så jag skulle sätta upp String-kombinationen där – då har vi allt vi behöver samtidigt som rummet skulle upplevas luftigare och större.

 • 1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I mitt pysselrum. Perfekt med både ett bord och hylla som förvaring. Vi har våra chinchillor i pysselrummet, så vore perfekt med ett bord man kan vika upp – då får dom mer plats att springa runt på 🙂 Dessutom har jag alltid vilja äga någon möbel från just String serien 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna fantastiskt fina kombination vore en dröm att placera i vårt lilla kontor. Jag och min kille har efter fem år tillsammans äntligen flyttat ihop och han är fortfarande studerande, men vi har tyvärr ännu inte fått till en bra läsplats.

 • Veronica skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Detta är pusselbiten som saknas i mitt liv!!! Jag skulle ha den i köket där jag saknar köksbord efter separation från min sambo. Den ÄR jag, den speglar mig och ingen skulle ta bättre hand om den än mig!

 • Elli skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera det i köket just för där hamnar allt som har med köket att göra lite varsomhelst. Dessutom skulle fällbordet passa perfekt där för snabba frukostar eller fika med bästa vännen – då vi oftast äter middagarna i ett annat rum – men just nu har jag inget avlastningsbord ALLS i köket!
  Den här stringhyllan skulle bli en fantastisk julklapp för mig och min nyblivne sambo och Jack Russel.
  Bästa hälsningar
  Elli

 • Elin skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström!
  När vi flyttade in i vårt hus var tanken att ha just string i vårt kök! Dock grusades planerna av ekonomiska skäl då vi var tvungna att prioritera annat. Jag skulle bli så fantastiskt glad om jag vann detta – tänk vilket kök jag skulle få 🙂

 • Linda skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vårt vardagsrum behöver vi hyllkombinationen. Många hyllor till förvaring och ett bord, som inte alltid tar plats, där vi tillsammans kan sitta och rita, pyssla, spela spel, göra läxor eller jobba.

 • Louise skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Tomten kommer säkert med många klappar fina,
  jag kommer såklart bli glad för alla som blir mina.
  Men hur mycket han än försöker säcken fylla,
  kommer den tyvärr inte med en Stringhylla.

 • Magnus Attefall skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Jag vill gärna ställa den i mitt arbetsrum som inte har mycket inredning alls 🙂

 • Louise skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Tomten kommer säkert med många klappar fina,
  jag kommer såklart bli glad för alla som blir mina.
  Men hur mycket han än försöker säcken fylla,
  kommer den tyvärr inte innehålla en Stringhylla.
  Jag skulle vilja ställa den i vårt TV-rum,
  så jag kan sitta och jobba utan att ryggen blir krum.

 • Lisa L skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2) Jag bor i en ganska liten lägenhet där ”vardagsrummet” fungerar som både sällskapsrum, arbetsrum, och matrum, men där rummet varken är trivsamt eller ser bra ut som det är nu. Med den här fina String-kombinationen skulle jag kunna trolla fram eller bort mat- och arbetsplatsen när jag ville. Rummet skulle bli luftigt och snyggt, och jag skulle få ett praktiskt drömhem!

 • Helena Gustavsson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Nyseparerad mamma med två döttrar 8 och 11 år som flyttat från hus till mindre 3:a. Detta kompakta boende behöver en plats där vi kan umgås, äta, läsa läxor, pyssla, förvara – ja helt enkelt göra allt!

 • Emilia skriver:

  1: Björn Dahlström och Anna von Schewen.
  2: jag skulle placera det i mina pyssliga barns rum så de slipper kaoset och kan fokusera på kreativiteten istället. (Och kanske blir de i sin tur nästa generations designers! :))

 • hanna skriver:

  1. anna von schewen & björn dahlström
  2. jag skulle placera den hemma hos min bror som nyligen separerat och inga möbler har. Den hade gjort sig ypperligt i hans tomma vardagsrum. Där kan både han och barnen nyttja det.

 • Alejandra skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle ha det i min lilla studentlägenhet på 32kvm som jag flyttar till nu i januari. Det skulle bidra med både klass, stil och ordning på en liten yta.

 • Lina Olsson skriver:

  1) anna von schewen och björn dahlström
  2) vi renoverar ett nytt "multi purpose-rum". Det ska vara gästrum/kontor/extrarum när bebisen skriker/pysselrum m.m. String-kombon med det uppfällningsbara bordet skulle vara perfekt praktiskt då rummet kanske inte är så stort som man skulle önska, för att inte tala om dödligt snyggt!

 • Linda Forsberg skriver:

  1. De duktiga människorna Anna von schewen och Björn dahlström
  2. Den otroligt vackra och praktiska Stringhyllan åker direkt upp på väggen i min dotters Vera pytterum som består av praktiska och smarta möbler för att rymma både lek, kreativitet och massor med böcker!

 • Jessica skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh detta vore perfekt! Bor i en ganska stor tvåa och är ute efter att skapa en pyssel/sy/arbetshörna i en del av sovrummet… Har nyligen köpt ett gammalt fin linneskåp i björk så detta skulle bli så bra 🙂

 • Claudia Kerttu skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Har ett underbart stort kök ca 40kvm med plats för mycket olika aktiviteter. Denna skulle passa perfekt…Köket är just nu helt tomt, urblåst och förutsättningarna att planera in och tänka nytt är väldigt goda. Känner mig helt exalterad och hoppas nu mycket.

 • Hanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle gladeligen placera detta i vårt arbetsrum/atelier. Min sambos symaskiner, press, mönsterbilder och tyger har fullkomligt tagit över varenda utrymme i VÅRT gemensamma rum Jag sitter numera i trappan och jobbar och skulle älska att få ett fällbord att ha som skrivbord som kan fällas ihop när sambon behöver mer plats. Det som jag får på köpet är ett rent skrivbord fritt från mönsterpspper, knappnålar och tygrester eftersom jag fäller ihop det när jag jobbat klart! Perfekt för oss.

 • Hanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle gladeligen placera detta i vårt arbetsrum/atelier. Min sambos symaskiner, press, mönsterbilder och tyger har fullkomligt tagit över varenda utrymme i VÅRT gemensamma rum Jag sitter numera i trappan och jobbar och skulle älska att få ett fällbord att ha som skrivbord som kan fällas ihop när sambon behöver mer plats. Det som jag får på köpet är ett rent skrivbord fritt från mönsterpspper, knappnålar och tygrester eftersom jag fäller ihop det när jag jobbat klart! Perfekt för oss.

 • Malin skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera möbeln i vårt vinterbonade uterum. Här skulle jag och mamma kunna sitta och binda kransar och göra annat fint pyssel. Det skulle bli min alldeles underbara pysselhörna dom jag länge drömt om!

 • Annica skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle ställa hyllsystemet i vårt smala kök där det idag inte får plats med ett vanligt köksbord. Drömmen är att kunna sitta i köket i lugn och ro och avnjuta en frukost på vardagsmorgonar och detta vore möjligt med denna vinst. ?

 • hedda skriver:

  1. anna von schewen och björn dahlström.
  2. Åh det skulle bli grunden i min sambos, snart särbos, musikstudio som kommer stå där mitt piano nu står. I och med att jag måste flytta fyra timmar bort med jobbet kommer han få fylla vardagarna utan mig med en efterlängtad musikstudiohörna, som han då länge velat ha!

 • My Samuelsson skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) I min lilla, men fantastiskt fina sekelskiftes-1:a. Det finns ett tomt hörn där ljuset flödar in från fönstren i snedtaket på motstående vägg. Skulle inte sitta fel att fylla hyllorna med mina anatomiböcker och sitta där och plugga i lugn och ro istället för vid ett stökigt matbord i köket.

 • Mia Nilsson skriver:

  1 – Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2- Stringhyllan skulle få ta plats i vårt lilla kök där vi har alldeles för lite förvaring. Vilket resultera i ett smått kaos vilket gör att det inte ens blir kul att laga mat. Med stinghyllan hade vi fått massor av förvaring & en utsnygg möbel!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2, Här har ni det jag önskar mej mest,
  en Stringhylla kombination som är helt jäkla världsbäst.
  Så snygg att jag inte vet vart jag ska bli av,
  tänk om Tomten mej den gav.
  Snabbare än snabbt hade den gamla bokhyllan åkt ut,
  denna Stringhylla hade istället fått pryda vadagsrumsväggen ända till mina dagar på jorden är slut.
  Så himla käckt med ett fällbord,
  bara att slå upp när det ska pysslas med min lilla hord.
  Hade tänkt att köpa en själv och började spara pengar,
  men barnen växte för snabbt så jag fick i stället köpa nya sängar.
  Tänk om denna hylla i ett paket under granen tittat fram,
  ja jag hade vart för evigt tacksam.
  Så Frida, String & Tomten på denna vinst får ni mer än gärna skriva,
  Ho ho ho & GOD JUL Lina 🙂

 • Jonna B skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den hade fått stå i vårt lilla kök som har minimalt med förvaringsutrymme och där man måste utnyttja varenda liten vrå. Det lilla fällbordet hade passat perfekt som köksbord för mig och min sambo.

 • Hanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi är i färd att inreda vårt nya och väldigt efterlängtade arbetsrum (hädanefter slipper jag vara förvisad till källaren för att jobba). Det är ett ganska litet rum som kräver en kvadratsmart lösning för att få plats med både bokhylla och två arbetsplatser. Där skulle jag placera String-systemet. Då skulle jag och min man kunna sitta mittemot varandra med varsin laptop och arbeta. En ganska trivsam lösning kan jag tycka, under perioder då vi båda har mycket som måste hinnas med på våra respektive jobb.

 • Hanna skriver:

  1) Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2) Jag skulle placera hyllkombinationen i mitt vardagsrum (vilket också är mitt kök och sovrum). Hyllan är en dröm för oss som försöker inreda ett rum som skall fylla flera funktioner och som helst skall kunna ändras efter tillfälle.

 • Elin Elisson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Kombinationen skulle vara helt perfekt i min studentlägenhet! Jag skulle behålla mitt lilla matbord och njuta av att ha ett separat bord som min lyxiga, fina arbetsyta.

 • Caroline Hugogård skriver:

  1. Designat av Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera denna briljanta string-kombination i mitt lite mindre vardagsrum. Har inte utrymme för ett matbord på heltid, men detta funkar ju jättebra om man bjuder över en vän på middag och vill sitta i en annan miljö än köket

 • Sara D skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström har designat.
  2. Den här kombinationen skulle passa perfekt i vår ateljé, som alltid bara får hålla till godo med möbler som blivit över. Lite kärlek där skulle göra under för kreativiteten hos både mig och mannen 🙂

 • Isabella Westberg skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Stringhyllan skulle vara perfekt i vårt kombinerade arbetsrum/gästrum/pysselrum. I nuläget trängs skrivbord, bäddsoffa och pyssel-legohörna i rummet och det ser alltid stökigt och belamrat ut. Med Stringhyllan får vi en snygg och funktionell förvaring och kan jobba och släppa loss kreativiteten men också enkelt fälla undan bordet när familj och vänner kommer på besök. Vi håller alla fingrar och tår att vi får ett lyckosamt slut på detta olycksamna år!

 • Floristulrik skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Självklart ska möblerna stå i kontoret. En fröjd att betala räkningar och sortera papper om man gör det på den här kombinationen.

 • Åsa Widén skriver:

  1. Design av Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Åhhhh, där skulle jag kunna jobba med entusiasm och glädje i mitt nystartade företag. Precis vad jag söker 😉 GOD JUL!

 • dianasdrömmar skriver:

  1: Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2,Det här skulle bli min alldeles egna oas och drömkontor där jag skulle kunna sitta och jobba, blogga och dricka cafe latte.Hyllorna skulle mina favorit föremål som ligger nerpackade i kartonger. kram Diana

 • Monica Fredriksson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2.Jag bor i en liten tvåa med öppen planlösning,denna möbel skulle verkligen passa in och göra min lägenhet rymlig och fin.

 • Caroline skriver:

  Design Anna von Schewen & Björn Dahlström
  Perfekt i vårt allrum. Mina finaste saker får äntligen en plats och det glädjer mitt hjärta att de inte ska ligga nerpackade på vinden längre. Pyssel och sällskapsspel i dold förvaring bakom luckorna. Här tillbringar vi många timmar framöver med att läsa magasin, jobba, spela spel och pyssla tillsammans. Eftersom det är en gedigen kvalitetsmöbel så skulle säkerligen en av sönerna få "ärva" denna till sitt första boende när det blir dax.

 • Sofia skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Hos oss skulle den få bo i vardagsrummet som snart ska renoveras. Kombinerad bokhylla och arbetsplats, perfekt!

 • Frederica skriver:

  1). Anna von Schewen, Björn Dahlström har designat!
  2). Jag har inte så stort vardagsrum men stort förvaringsbehov, tycker hyllvarianten tar liten plats men har gott om förvaring, och det är ingen lätt kombination men här har man lyckats! Snygg som attan är den också. Stilren.

 • Monika skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Hyllkombinationen med bordet skulle jag ha i vårt kontor/pysselrum. Då kan jag sitta och göra tennarmband på ena sidan av bordet och någon annan kan gör vad den vill på andra sidan bordet.

 • Birgitta skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vår vardagsrumsvägg gapar tom, hittills i väntan på att sparandet ska leda fram till String-hyllor. Så – i vardagsrummet ska hyllkombinationen så, med massa vackra saker på!

 • Vera R skriver:

  Svar på fråga 1 & 2:
  Anna von Schewen och Björn Dahlström,
  har formgivit denna inredningsdröm.
  Ett fiffigt komplement,
  som från himlen sänt.
  Ger nya möjligheter i varje hem,
  tusen sätt att kombinera dem.
  String bland klassiker en favorit,
  får mer än gärna flytta hit.
  Till en flitig familjen om fem,
  som trängs i ett för litet hem.
  I allrummet skulle denna få stå,
  redo för allt vi vill hitta på.
  Pyssla, jobba hemma eller fika,
  vi får plats att vara idérika.
  Med Stringhyllans superba funktion,
  på boende vi sparar minst en miljon.
  Där vi trivs kunna bo kvar,
  väljer vi gärna alla dar.

 • Mirja skriver:

  Det är designat av Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  Jag skulle sätta den i vårt vardagsrum. Vi saknar helt bra förvaring där och bordet skulle bli helt perfekt både för barnen att pyssla eller spela spel vid och för mig för t ex små syprojekt och annat där jag nu använder köksbordet.

 • Kristina H skriver:

  1: Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2: Jag hade gett det till mina föräldrar som på kort tid gått från stor familj på fem till att bara ha ett barn som bor hemma. Detta hade passat bra i deras kök med lite för många saker som behöver en plats att förvaras på. Jag vet även att min mamma – som inte är så intresserad av inredning – är väldigt svag för Stringhyllorna!

 • Jessica skriver:

  1, Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2, Jag skulle sätta upp den i mitt vardagsrum, i kombination med min andra stringhylla som jag och min sambo köpte för bara en vecka sedan. Vi älskar den och vill så gärna få ihop en hel vägg med string-systemet! 🙂

 • Majja Sköld skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vårt hus finns den perfekta platsen för en stor stringhylla, det har jag länge försökt övertala min familj om, men det går sådär! Det är den platsen som ger det första intrycket för gäster och andra som besöker oss, och såklart oss själva när vi kommer hem. Där vill jag ställa upp alla saker jag tycker om och skapa just det personliga intrycket som Stringhyllan ger i var och ens hem. Att den dessutom har fällbordet är genialt, för där kan jag ha min arbetsplats som idag är på köksbordet.

 • Erica skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle ha möblerna i det rum som vi tänkt ha som kontor/piano/läsrum. Men som ännu ej hunnit bli inrett p.g.a att tiden och inspirationen ej infunnit sig. Perfekt för barnen att sitta och måla vid fällbordet, förvara alla kritor, pennor, kontorspärmar och sångböcker i hyllorna! Snyggt och praktiskt!

 • Catrine Månsson skriver:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström
  Vår nyutflugna dotter skulle bli förärad denna vinst till sitt nys place. Hon hade såklart blivit överlycklig. Hennes "ögongodis" hos Ohlsson &Gerthel i Malmö hade då blivit helt verkligt??

 • Jennie Andersson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Den skulle min kära dotter få till sitt rum! Vi delar intresset att pyssla och rita, så då skulle vi använda vår egentid tillsammans där.

 • Sofie skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vårt nya hem finns ett rum som ännu saknar funktion,
  jag skulle ställa String där så att hjärnan kan få sin motion.
  Det ska vara en plats för både liten och stor,
  en plats där kreativiteten och inspirationen bor.
  Det ska finnas pennor och kritor så att man kan måla,
  även böcker, papper, lim och pyssel, ja, vi ska inte snåla!
  Vuxen och barn kan sitta framför varann, pyssla och prata om allt,
  för att umgås tillsammans är ju faktiskt en vinst i tusenfalt!

 • Maria H skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Jag skulle placera stringhyllan och bordet i vårt lilla kök som behöver en mer personlig och ombonad känsla. På hyllorna skulle jag ställa upp våra finaste prylar och böcker. Sen skulle vi njuta av långa frukostar, inspirerande jobb och kreativa middagar i vår nya härliga köksmiljö.

 • Anja F skriver:

  1. Anna Von Schewen og Björn Dahlström
  2. Jeg elsker String! Har p.t. et lille værelse, så ville nok dele det lidt op, men ellers skulle det stå i stuen, når jeg en dag får mere plads

 • Isabella Szakacs Rundström skriver:

  1. Anna von schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera den i vår nya hall – vi flyttar från stor villa i mellanstor stad till en 3:a i Norra Djurgårdsstaden och behöver verkligen tänka om helt när det gäller inredningen. Här skulle vi kunna ha en vrå för läxläsning/arbetsrum och passa fint till övrig inredning i lägenheten.

 • Anki Andersson skriver:

  1: Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2: Två av barnen är utflugna och studerar. Ena bor i ett studentrum och skulle verkligen behöva ett fällbord! Den skulle hamna i hennes studentrum!

 • Johanna R skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Planlösningen i hela lägenheten är knepig och jag har tänkt att ett string-system skulle passa, speciellt med fällbordet. Vid fällbordet skulle jag sitta och rita upp detaljplaner och miljöer precis vid det enda fönstret och elementet. Tänk vilka under det skulle kunna bli?

 • Maria Jonsson skriver:

  1: Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2: Skulle ha det i källaren (gillestugan) där vi har vårt sovrum, eftersom det är så stort skulle detta passa super i ena hörnet som ett litet kontor/pysselhörna! <3

 • Rania skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Oj, svårt! Det är en bra hyllkombination för ett kontor, men köket i vår nya lägenhet är nya favoritrummet hos oss och vi har pratat och drömt om mycket öppna hyllor för att ha fina koppar, köksattiraljer och kokböcker i, så jag tror detta skulle få hamna där faktiskt.

 • Ella skriver:

  Heja vilken bra vinst!
  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström har designat fällbordet.
  2. Jag skulle placera kombinationen i mitt 40-talskök som har den ultimata väggen att ställa denna mot. Perfekt att placera alla snygga köksredskap i och samtidigt fylla med snygga inredningsdetaljer. Just nu står där en tråkig matplatsgrupp med en vit tråkig hylla så att vinna detta hade varit helt fantastiskt!
  Håller alla tummar och tår!

 • Theresia Vidén skriver:

  WoW, vilken dröm!
  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Perfekt möbel för min bostad, bor i 18 kvm med 3.5 meter högt tak, Måste utnyttja mina stora väggar. Denna kombination blir perfekt för min kreativa hörna. Kommer förvara mitt konstnärsmaterial på den, och sitta o rita vid det fina bordet!!

 • Linnea skriver:

  1. Anna won schewen och Björn Dahlström
  2. Hade ställt den i mitt kök

 • Maria skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Denna fråga krävde inte mycket eftertanke. Vi har sedan länge drömt om att sätta upp just denna kombination i vår treårings långsmala lilla sovrum. Han skulle få maximalt med förvaring; hyllor både till böcker och för att visa upp de finaste leksakerna och konstverken från förskolan; på bordet kunde han rita och pyssla på egen hand eller tillsammans med en kamrat. När han blir äldre kan han sitta vid bordet och göra läxor. Och sist men inte minst skulle han få ta del av utmärkt skandinavisk design under sin uppväxt. Något av ett privilegium, om du frågar mig!

 • Christine Johansson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Stringkombinationen skulle få ersätta vår fula, mörka ikeabokhylla i vardagsrummet och förutom att rymma allt vi haft i hyllan, bli den arbetsplats och pysselhörna jag drömmer om men inte haft plats för.

 • Lois skriver:

  *DRÖMMEN ATT VINNA DETTA*
  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Vi kämpar på med att kombinera barn och alla deras saker med att vi vill ha ett snyggt och vuxenvärdigt vardagsrum. Denna kombination skulle göra sig så bra på vår långvägg – samtidigt som vi då kan göra om gamla arbetshörnan till pysselhörna för barnen. Stil och kärlek i ett och samma rum!

 • Ernstella skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström 2. Otroligt, helt perfekt i vårat hemkontor/arbetsrum. Praktisk och snygg 🙂

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera string systemet hemma hos min syster i hennes lilla etta skulle den passa perfekt och fylla flera funktioner på samma gång

 • Maria skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Den här stringhyllan skulle passa perfekt i mitt hemmakontor.

 • Louise skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle sätta upp den i mitt lilla kök. I dagsläget har jag ett litet köksbord med plats för två personer, då mitt kök inte är särskilt djupt. Jag föll för min lägenhet för det stora fönsterpartiet i snedtaksutförande då det ger ett enormt vackert ljusinsläpp. Dock är rummet fruktansvärt svårmöblerat. En stor del av rummets höjd försvinner pga det sluttande snedtaket. Det skulle bli perfekt med en stringmodul som kan byggas efter de olika takhöjderna och som inte tar särskilt mycket på djupet. Hur har jag inte kommit på denn idé på egen hand?

 • Josephine W skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle överraska min mamma med denna. Hon ska bygga en liten gäststuga på sitt landställe i Roslagen. Där skulle String passa både till form och funktion. Dessutom skulle jag få njuta av den när jag är på besök. Jag har en känsla av att det skulle kunna bli ofta…

 • Monika Lindh skriver:

  Schewen/Dahlström såklart!
  Min atelje! Med förvaringsmöjligheter, med symaskinen tillåten framme jämt, med Japp – en alldeles egen syatelje i mitt alldeles egna uthus på gården, nyss renoverat. Men tyvärr helt tomt…so far

 • julia skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  Den skulle få vara i rummet, där finporslinet är och annat som inte ryms i köket 🙂

 • Caroline skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I mitt vardagsrum som även extraknäcker som matrum. Skulle bli yteffektivt och väldigt snyggt, helt perfekt helt enkelt.

 • Anna Wandel skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Hylla och bord blir perfekta i min mans kontor, just nu huserar en gammal skolbänk, en vinkyl och diverse andra prylar i rummet. Hyllan med bord hade gett oss en spark i rumpan att inreda sista rummet i vår lya. Tanken är att rummet ska bli ett kontor/cigarrrum/ vinkällare…

 • Pontus Andersson skriver:

  Schewen/Dahlström.
  Detta skulle vara perfekt för mig och min flickvän i vårt nya hus vi flyttat in i. Bästa julklappen!

 • Linda Söderlund skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Min mamma har köpt hus efter ett x antal år i lägenhet där jag ska få inreda övervåningen som jag vill. På ena kortsidan av allrummet skulle detta Stringsystem passa perfekt, för förvaring och för att sitta och göra läxor vid. Det skulle vara världens bästa julklapp då mitt sparkonto har väntat en längre tid på att ha råd med en Stringvägg

 • Annie skriver:

  1. Anna Von Schewen & Björm Dahlström
  2. Vi ska precis börja renovera vår hall på ovanvåningen, tanken är att det ska bli ett litet kontor i ena hörnan. Drömmen vore denna hylla med kombinerat bord. Då vi inte har så stor plats kan vi fälla ut bordet och jobba vid behov och när vi inte jobbar får vi fin förvaring, men även lite mer yta att röra oss på.

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna stringlkombination skulle passa ypperligt i köket i min nyinförskaffade lägenhet. Har länge drömt om öppna hyllplan som ger plats åt fina ting som nyttjas ofta. Här skulle porslin, fina glas och vackra skålar ges plats för att skapa en trevlig hemkänsla och karaktär.

 • Math skriver:

  1.Björn Dahlström&anna von Schewen
  2. Vi skulle möblera med den fina string-kombinationen i våra döttrars rum. Det är tyvärr det fulaste rummet i huset och först om ett år har vi sparat ihop till renoveringen. Men med denna så är det något mer som är fint med rummet än våra två döttrar!

 • Tommy Ax skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Jag skulle placera det i min älskade syster dotters första lägenhet som hon nyligen flyttat in i. Hon har inte råd eller plats med så mycket så idag står det tre stolar i köket, den ena fungerar som bord.
  Jag vill att hon ska få ett fint och välkomnande första hem så att hon känner sig hemma på riktigt och att hon kan bjuda hem mig och andra på kaffe.

 • Eva skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Det skall den viktigaste personen i mitt liv få: min dotter på 8 år som idag har vuxit ifrån sitt lilla skrivbord och inredning i sitt rum – här skulle hon ha sina många böcker och pysselsaker – här skulle hon läsa sin läxor och växa upp till en person som uppskattar god design 🙂 En dröm för en designintresserad mamma att få ge sin dotter!

 • thomas skriver:

  1. Anna von Schewen o Björn Dahlström 2. Kombinerar nytta med nöje denna string, en av era alla vackra ting

 • Anonym skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Jag skulle placera det i mitt kontor. Det ska få sig en renovering efter jul eftersom jag kommer börja jobba endel hemifrån. Tänk vilken inspirerande och skön plats dey skulle bli..

 • Gabriella skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Det finns ett rum i vårt hus som fungerar som hall, lekrum och förbindelselänk till sovrum. Här finns det plats för bokhyllor men inte mycket mer än det. Men fällbordet skulle bli ett perfekt lek- och spelbord när suget faller på. Precis som det skulle bli en variant på ombonad och extramysig dinner-for-two-matplats.
  Helt ärligt, det skulle vara magiskt bra!

 • David Tengblad skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2.Jag bor i en 1:a där jag sover, äter, ser på tv och jobbar med min dator på samma plats. Köket är bara ett kök nu. Men så funderade jag på att maximera ytorna på ett så smart sätt som möjligt. Så köket får bli en hel arbetsplats där man jobbar. Alltså lagar mat och kan jobba med datorn. Då har jag ju funktionsanpassat min lägenhet på ett smart sätt. Dessutom så minskar jag slitaget på ena ytan och sparar på miljön.

 • linda skriver:

  1. Anna von Scheven och Björn Dahlström.
  2. Jag hade placerat mästerverket i köket/vardagrummet där jag och min sambo har öppen planlösning. Vi bor väldigt kompakt och detta hade varit en fantastisk lösning för både förvaring och matplats. Hur mysigt det än må vara, är jag trött på att äta middag i soffan! God jul ?

 • Maria skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Mitt kontor skulle få denna möbel. tänk vilken jobbinspiration det skulle bli att få sätta sig här och illustrera med alla saker på sin plats inom räckhåll. Åh vad jag skulle jubla om jag vann.

 • Nikki skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi har en ypperlig vägg i vardagsrummet som jag länge velat ha en stringhylla på! Mannen hade blivit överlycklig då han trånar efter en liten arbetsbänk, den hade blivit SÅ snygg där!

 • Maria L skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Tycker det är häftigt att se hur en klassisk möbel kan utvecklas vidare med modern twist. Denna möbel kan jag se placerad i barnens rum i sommarstället. Eftersom huset är från 50-talet har vi haft svårt att få till bra möblering i deras rum men med en String skulle det inte bli något problem. Trots liten yta kan man med en String få plats med så mycket. Att även ge barnen en plats att pyssla och måla och skriva på känns ju kanon!
  Tycker verkligen om intelligenta möbler. GOD JUL!

 • Jag svimmar !! Vilken drömvinst !!
  Svar 1 – anna von schewen och björn dahlström
  Svar 2 – sicken beslutsångest, jag skulle vilka ha den både här och där :p i köket, i dotterns rum lr i mitt pysselrummet skulle den göra sig perfekt 🙂
  Håller tummarna 😀

 • Jannike Kjellström skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle välja att placera den i ett av rummen i vår nya lägenhet som vi ännu inte har inrett. Den skulle passa otroligt bra där och skulle var så fin. Håller tummarna :)!

 • Anna D skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vardagsrummet. Behöver överlämna rummet som använts som kontor till yngsta sonen så han får eget sovrum och så alla får sova utan att väcka varandra hela tiden. Så i vardagsrummet skulle vi behöva lyckas med konsstycket att få till en snygg arbetsplats. Ett kit från String skulle verkligen hjälpa oss med det!

 • Linda Ö skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna klassiska kombination från String hade i kombination med våra två Fanett stolar blivit den mest använda platsen i villan. Strategiskt placerat i vardagsrummet. Alla projekt sker just nu på vardagsrumsbordet. Pusselläggning, pyssel och målning, betalning av räkningar, utklipp från magasin som anses värda att spara och diverse dokumentering. Ett sammelsurium av pennor, saxar, papper, pärlor, garn och en soffa som blir gömställe för allehanda småsaker. String har lösningen på allt! Ett fällbord att fälla ner för hela familjens projekt, barnens påbörjade alster i ett skåp i perfekt höjd, och ett helt hyllsystem att fylla med tidskriftshållare och inredningsdetaljer.

 • Sofia Sjögren skriver:

  1: Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2: Som en rumsavgränsare i min hyresetta. Kan fortsätta bo kompakt; men dessutom funktionellt. Drömmen!

 • Fredrik Malmberg skriver:

  1: Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Detta skulle vara perfekt i den lilla trånga studentlägenheten! Förvaring är en ständig bristvara och matbordet har jag inget då det tar onödig plats och skrivbord prioriteras. Med detta blir båda möjligt. Plats för böcker, lådor och inredning, samtidigt som det skulle finnas en speciell "mathörna" så inte soffan får agera matsal. Smidigt, effektivt och hoppas detta lägenheten får inreda!

 • Ringvor Andersson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström har designat.
  2. Jag planerar en Atterdalsstuga och den här kombinationen vore perfekt i den.

 • Anna-Maria skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Perfekta platsen för den kombinationen finns redan i mitt vardagsrum och hur visste ni att just en Stringhyllekombination står med på min önskelista. Bordet blir perfekt att pyssla vid eftersom jag vill vara i händelsernas centrum och när det är fest får det fungera som buffébord och bar! Hyllorna då? Inget problem jag har massor av böcker och annat finfint som bara längtar efter en upphöjd plats, dvs att slippa travas på golvet…
  Hoppas tomten kommer snart för jag har varit supersnäll! GOD JUL!

 • Emma Y skriver:

  Alla vackra saker som jag strör mig omkring
  skulle passa så väldigt fint i en egen string
  Jag får liksom inte till mitt vardagsrum
  men denna string skulle funka till sista tum

 • Dominika skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. String string detta vackra ting!!! Har precis flyttat och ska inreda ett rum för hela familjen att UMGÅS i. På hyllorna ska lådor med pyssel, leksaker och sällskapsspel stå och vid det lilla bordet ska vi ha kvalitetstid tillsammans med barnen!

 • Carina Gustafsson skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Jag skulle ge dessa snygga möbler till mina föräldrar. De har inrett en friggebod för långväga gäster. Möblerna skulle passa perfekt där.

 • Emma Y skriver:

  1, Anna von schewen och Björn dahlström
  2, Alla vackra saker som jag strör mig omkring
  skulle passa så väldigt fint i en egen string
  Jag får liksom inte till mitt vardagsrum
  men denna string skulle funka till sista tum

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. En sån skönhet som String bör inte gömmas undan! I vårt casa skulle vi placera kombinationen i vardagsrummet och dekorera den med våra favoritböcker (och kanske några skryt-böcker, så att besökare tror vi är intellektuella deluxe). Men vi skulle också lämna några ytor tomma för att sätta fokus på den vackra kontrasten mellan hyllans material och tapeten. Fällbordet skulle få funktionen som möjliggörare av vardagens alla bestyr som inte förutsätter isolering och tystnad (då kan vi gå till kontoret). På fällbordet kan vi lägga tusenbitarspussel, skriva omtänksamma vykort till vänner och bläddra i glossiga magasin. Eller bara hänga med en stor kopp kaffe.

 • Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Här pysslas och skapas det dagarna långa
  men rummen i huset är lite för trånga
  Hyllor och bord i denna kombination är det rätta
  sen barnen, mannen och mig själva jag där sätta
  Sen vi pyssla och skapa kan ihop
  Med glada skratt och tillropp

 • Michaela skriver:

  * Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  * Min pappa är världens bästa och har nyss slutat sitt jobb för att satsa på eget företag. Skulle vara otrolig kul att få ge honom denna fantastiska möbel i julklapp så han kan inreda sitt kontor och få en fin, strukturerad start på sin " nya karriär "

 • Annica skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Det enda positiva med att min dotter flyttar hemifrån är att jag kan få ett eget sovrum och kan ta upp mina älskade böcker från källaren till vardagsrummet där min säng inte längre tar upp all ledig plats. Stringhyllan är nätt och luftig och skulle också ge mig en välbehövd arbetsplats.

 • Linda skriver:

  1, Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2, Jag skulle klämma in den i vår ena hall som nu fungerar som någon hållplats för använda kläder tills de tar sig till antingen tvättkorgen eller garderoben. I stället skulle jag vilja kunna använda denna yta till ett litet minibibliotek och en nätt arbetsplats.
  God Jul!

 • Sofia Blandford skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2.
  När ytan är liten
  Är String favoriten.
  Snygg som få
  och passar i varje vrå.
  Lägenheten jag där jag bor
  får ett lyxigt minikontor!

 • Cecilia skriver:

  1: Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2: Denna ursnygga hylla skulle jag placerat inne på min äldsta gullunges rum.Hon fyller 5 om en vecka och älskar att läsa böcker och skriva.Hon har många många böcker som skulle gjort sig bra i hyllan och på bordet skulle hon kunna ha sina en miljon pennor 🙂 God Jul från en som hoppas bli Stringhylleägare!

 • Sara Stalén skriver:

  1: Björn Dahlström och Anna von Schewen.
  2: Jag skulle placera denna underbarbara skapelser i vårat vardagsrum i vårat radhus. Bordet skulle ge ett utrymme för fix och pyssel för hela familjen. Hyllorna skulle fyllas med böcker för hela familjen. Några foton och någon växt får också plats.. ❤️Detta är den mest perfekta möbeln i ett hem..

 • Linda N skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Sovrummet! som ett kombinerat pyssel och skrivbord. all förvaring inom räckhåll – perfekt! 🙂

 • Petter skriver:

  Anna Schewen & Björn Dahlström.
  Vi skulle placera den i vårt ljusa kontor i vår nybyggda lägenhet som vi ska flytta in i efter nyår. Kontoret är inte så stort och vi har en hel del saker som ska in så då vore Strings nätta men praktiska hyllsystem perfekt:)

 • Sara Eriksson skriver:

  1.anna von schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle utgå från denna möbel när jag skapar mitt drömkök.

 • Linn skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Skulle passa perfekt i vårt nya "kontor" som inte är av modell större;)!

 • Ingrid skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Mina barns gemensamma sovrum är långsmalt i klassisk 60-talsanda. Två sängar på längden får det plats på ena sidan och på den andra – nästan ingenting. (Förutom denna kombination så klart, som löser alla behov av pysselplats och förvaring i ett nafs!)

 • Sandra Lundin skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Sedan i torsdags är jag egen företagare med både bloggande, fotograferande, pysslande och skrivande som yrke. Det här fantastiska systemet hade passat perfekt i mitt lilla arbetsrum som behöver struktureras upp så att alla pryttlar och mojänger får plats. Att det är så snyggt gör det ju dessutom till en fröjd att arbeta hemifrån!

 • Charlott skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna fantastiska stringkombination skulle få vara i vårt gästrum/arbetsrum. Främst min mans arbetsplats och skulle vara så roligt att glädja honom med denna fina lyxiga möbel.

 • Helen W skriver:

  Björn Dahlström och Anna von Schewen
  Jag skulle placera den i en del av vårt vardagsrum. Skulle passa jättebra in. Dessutom älskar jag String!

 • Niclas Nilsson skriver:

  1, Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2, Ser mig omkring på alla våra ting
  Idel gamla grejer men ingen string
  Denna smäckra hylla gör sig överallt
  jag hade ställt den i vårt kök, det hade gjort det riktigt ballt

 • Emma skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna Von Schewen
  2. Vårt vardagsrum är ganska rymligt och där finns den perfekta väggen för stringkombinationen. De öppna hyllplanen skulle hållas stylade och "vardagsrumsfina" och bakom dörrarna skulle dotterns pyssel och pussel få en egen plats. Sen kunde vi sitta tillsammans vid bordet och jobba på våra projekt – mysigt!

 • Cecilia K skriver:

  Wow ska man vinna något här i livet är det väl detta!
  Den som har designat denna kombon är: Anna von schewen & Björn dahlström.
  Om jag vann denna skulle jag gärna sätta upp allt i ett litet enskilt fint hus med höga glaspartier på andra sidan och ha som ett enskilt hus på trädgården där man kan jobba i lugn och fred. Ett glas-hus-kontor=)

 • Jessica skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Hyllan med fällbord skulle passa perfekt i vårt lilla tonårsrum. En super snygg förvaring samt ett bord för att läsa läxorna eller sminka sig.

 • Jennifer skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh!!! Jag smäller av!!! Finns väl inget som slår en äkta String-hylla! Galet snygg och superpraktisk!! Drömhyllan!!
  Jag skulle såklart placera den i vardagsrummet så man kan se den hela tiden. Och vilken fantastisk plats för pyssel vid det lilla bordet! Sen skulle jag skryta om min fantastiska hylla och stolt visa upp den för alla jag känner!
  Vinner jag kommer jag skrika rakt ut och vilken fantastisk födelsedagspresent det skulle vara eftersom jag fyller år idag!!
  Håller tummarna så knogarna vitnar!!!!

 • Pernilla skriver:

  1 Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2 Multikombomöbeln får lösa mina multikomboförvaringsproblem. Den blir placerad i sovrummet och får fungera som kombinerat skötbord/arbetsbord/rit,lek, pusselbord. Som förvaring av bebiskläder, barnleksaker, böcker, datorer och allt annat smått och pill som vi har hemma i vår lilla trea med två barn.

 • Heidi skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Efter 6 år i Stockholm och 7 olika boende under denna tid har det plötsligt hänt mig – jag har fått en liten tvåa med förstahandskontrakt! Nu ska flytta in mina få ting in i lägenheten och vågar äntligen börja drömma om hur mitt hem ska se ut, när jag själv får välja och inte behöver oroa mig om var jag ska ställa sakerna här näst. Stringkombinationen vore en perfekt möbel att få börja med!

 • Maria Svensson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den optimala platsen för detta mästerverk finns hemma oss. Vi bor i en sekelskiftslägenhet och har redan en uttänkt plats för en String-hylla i vår serveringsgång. Där hade den verkligen fått allt ljus på sig och gjort sig alldeles förträfflig till vår takhöjd och våra vackra golv. Vi skulle få mer ordning och struktur i våra liv. Och en yta som nu bara passeras skulle äntligen få lite liv. Håller tummarna hårt så att knogarna vitnar! Vilket pris!!

 • Arlen skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Jag skulle ställa den längs min kortvägg i vardagsrummet, det är ju min favorit hylla i hele världen!! 🙂 Vardagsrummet är stort och jag har jobbat med att göra små "områden" så det inte känns allt för mycket som en stor lasthall, området omkring kortväggen ska vara typ matsalsdel och en hylla med ett litet bord skulle passa helt perfekt. Den är ljus och lätt och jag kan inte komma i tanke om något bättre för min vägg nu när jag har sett den här kombinationen! Åh vad jag hoppas nu! 🙂 🙂

 • Sandra skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  Skulle placera den hemma hos min bror! Studerande med en liten etta där kastrullerna har sin plats under sängen i en låda på grund av dålig planering av de som slängde ihop bostadsrätten för att få plats med så många rum som möjligt! Då skulle vi kunna fräscha upp hans lilla etta med String Kombination så att han både får utrymme och designen som han så mycket uppskattar i sitt levande!

 • Emma Persson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Det skulle passa perfekt i vårt lilla kök!

 • Frida skriver:

  Design: anna von schewen & björn dahlström
  Placering: I min lillasysters lägenhet! Hon har precis flyttat ihop med sin kille i en liten, liten vindslägenhet där allt bara är ett enda rum som saknar både förvaring och avlastningsytor. Den där hyllan skulle göra underverk där! 🙂

 • Alfrida Stenström skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. I den lilla studentlägenheten på 20 m^2. Det minimala köket tar upp alla plats i hallen så i det enda rummet i lägenheten behöver både sovrum, vardagsrum och matdel samsas. Då är Stringhyllan med sin fiffiga förvaring och det hopfällbara bordet idealt. Det skulle bli väl använt!

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlströn
  2. I min studentlägenhet har jag haft svårt att hitta ett matbord som är både snyggt och praktiskt men här är ju lösningen, både förvarning och en perfekt matplats!

 • Therese skriver:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström har designat fällbordet.
  Hyllkombinationen skulle få pryda en vägg i vardagsrummet. Perfekt med snygg förvaring och en lite yta att pyssla på när inspirationen flödar.

 • Hannah Wi skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Åh, hyllsystemet skulle stå i mina söners rum. Vilken drömmöbel! Med plats för massor av böcker, leksaker och hemligheter. Och en arbetsyta där båda små får plats att pyssla och bygga lego. Kära hylla, välkommen hem till oss!

 • Erik Nyström skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vi har svårt att få till en skrivbordslösning i sonens minimala sovrum. Bord och säng i det rummet omöjliggör att man kan ta sig fram. Att då ha ett fällbart bord i en förvaringslösning längs ena väggen skulle ju vara en både möjlig, snygg och prakrisk lösning. Vad glad han skulle bli!!

 • Emelie Claesson skriver:

  1) design Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Min dröm är att få placera string-kombinationen i vårt kök. Med hyllförvaring för kokböcker, vårt finaste porslin och ett pysselbord för våra två barn Sixten och Wilma. En tidlös design som jag bara älskar!

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag bor i en pytteliten studentlägenhet vilket verkligen är en utmaning inredningsmässigt eftersom inredningen både ska vara funktionell och snygg! Eftersom jag är på ständig jakt efter snygg och bra förvaring samt i dag saknar en bra matplatslösning skulle en vinst i denna lucka verkligen vara drömmen! Hyllorna skulle fyllas med pluggböcker och finheter och bordet skulle få sällskap av två öglanstolar jag fyndade på loppis i somras! Det skulle helt enkelt bli perfekt! 🙂

 • Charlotte Bladh skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vi bor i en fantastiskt fin vindslägenhet men den ställer stora krav på uppfinningsrikedom för att göra funktionell. Stringkombinationen skulle sitta som en smäck på vårt loft. Vi behöver verkligen mer ordning och reda för att klara vardagen bättre.

 • Alice skriver:

  1. Anna von Schewen & Bjorn Dahlström
  2. I köket, alla dagar i veckan! Den mesta tiden hemma spenderas just där.
  Vi är nyutflugna ur föräldrahemmet, och jag vet att "String" kommer ge mig fjärilar i magen när vi firar 80 år tillsammans också. Designen går aldrig ur tiden, varken i unga hjärtan eller gamla.

 • Jenny G skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Nu dog jag. Helt fantastisk kombo som är svaret på vad jag letat efter!Jag skulle placera den på en vägg i vardagsrummet som leder in i köket. På så sätt skulle den kunna erbjuda extra sittplatser då vi har gäster, sonen skulle få en pysselhörna och jag och sambon ett kontor. Den skulle lösa förvaringsbekymmer och skänka liv till en annars trist vägg/passage. Mest av allt skulle den sätta guldkant på vår lägenhet och ett leende på våra läppar varje dag <3

 • Alice skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I köket, alla dagar i veckan! Den mesta tiden hemma spenderas just där.
  Vi är nyutflugna ur föräldrahemmet, och jag vet att "String" kommer ge mig fjärilar i magen när vi firar 80 år tillsammans också. Designen går aldrig ur tiden, varken i unga hjärtan eller gamla.

 • 1. Anna von schewen & Björn dahlström
  2. Jag skulle dela den och beställa några extra skenor. En del skulle passa så fint i min sons rum där jag har otroligt svårt att hitta ett passande skrivbord. Resterande skulle jag placera på mitt hemmakontor som har öppna skjutdörrar ut mot vardagsrummet och skulle må bra av lite vacker struktur i dessa hyllor.

 • Harriet Udd skriver:

  1. anna von schewen och björn dahlström
  2. Jag skulle placera string-kombinationen i vårt nya allrum på övervåningen. Perfekt plats för både barn och vuxna att pyssla, pussla, rita, spela spel och arbeta. Designen främjar kreativitet, då allt kan förvaras inom en armslängds avstånd!

 • Lisa Persson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Den skulle placeras i vårt vardagsrum där den skulle få agera förvaring, databord, läxläsningsplats och framförallt pysselhörna där jag kan hålla på med min scrapbooking och bonusdottern (och dottern hon blir större) kan sitta och rita och klippa och klistra.

 • malin skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  I mitt alldeles egna kök där det just nu är helt tomt, skulle passa perfekt!

 • Linnea skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström. 2. Denna String-kombination kan nog vara det enda gällande inredning som jag och min man kommer överens om. Vi har länge pratat om köpa en sådan till vår kontorshörna/läshörna i vardagsrummet. Där skulle den få stå och fylla funktion som både arbetsplats för oss och pysselhörna för barnen.

 • Margot skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle ha den till mina döttrar. De delar rum och behöver bra förvaring till alla böcker och sina dockskåp. Dessutom får de på så vis ett perfekt bord för läxläsningen! Håller tummarna!

 • Harriet skriver:

  1. anna von schewen och björn dahlström
  2. Jag skulle placera string-kombinationen i vårt nybyggda allrum på övervåningen. Den skulle fungera perfekt som förvaring åt allt pyssel, pussel och sällskapsspel och med sittplats för både barn och vuxna att vara kreativa och umgås!

 • Elin f skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Snart ska jag flytta för att börja mitt allra första jobb, tyvärr har jag inte så mycket att inreda med och detta bord skulle kunna användas till att äta, sitta vid datorn och pyssla!

 • Joel skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle vilja ge min fina flickvän en så fin present som hon förtjänar. Jag önskar att hon kunde få allt hon ville ha för hon har gjort så mycket för mig

 • Jenny skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag har precis flyttat och alla rum utom köket är inredda och klara. Köket är däremot svårt för det är långsmalt. I mitt huvud hade jag tänkt ett barbord/köksö men när jag nu fick syn på denna String-kombination ändrade jag mit kvickt! Precis sådär vill jag att mitt kök ska se ut:) Tack för tipset och tack för en kanonvinst som jag hoppas blir min min min!

 • Maria skriver:

  1.design anna von schewen & björn Dahlström
  2. Har äntligen fått ett nytt kök det är ganska litet så det skulle vara perfekt med denna stringkombination.

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I det kommande kontoret i min nya lägenhet där jag flyttade in för 3 mån sedan. Flyttade hem efter 8 år i USA, och hade 4 resävskor och 1 cykel med mig. I det rum som jag tänkt mig kontor finns idag bara cykeln och en lånad verktygslåda. En String kombination som den här är min plan…skulle passa
  perfekt i det här 50-talshuset!

 • Emma skriver:

  1. Bordet är designat av Anna Von Schewen & Björn Dahlström.
  2. Jag skulle placera bordet i mitt iprincip omöblerade studentrum. Eftersom jag studerar 100 mil ifrån orten där min familj bor och jag inte har bil så har jag inte haft någon att skaffa möbler. Bortsett från en säng och ett lånat skrivbord, modell IKEAs billigaste, så är min bostad alltså helt tom. Eftersom studentbudgeten inte heller tillåter några storslagna investeringar kommer jag troligt vis inte kunna unna mig att inreda med något lika snyggt som en schysst STRING-kombination, trots att det är vad mitt inredningshjärta längtar efter.

 • Lina skriver:

  Hej!
  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vilken fin julklapp till familjen denna kombination skulle bli! I vardagsrummet skulle den få samla både oss och våra prylar.
  den få bo

 • Jeanette skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Skulle faktiskt placera den i vår rymliga hall, då skulle vi kunna njuta av dess design varje dag eftersom det är här man rör sig mest, samtidigt skulle det vara smidig förvaring, kunna bli ett litet bibliotek samt med bordet blir det en perfekt pysselhörna eller mötesplats.

 • Britta skriver:

  1. Design av Anna von Scheven och Björn Dahlström.
  2. Jag flyttar i januari till en 30-tals lägenhet och kombinationen med stringhyllan och fällbord skulle passa perfekt i det nya vardagsrummet.

 • Robert Axelsson skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Det händer mycket! Nyblivna föräldrar och ny lägenhet som kräver köksrenovering. Denna fantastiska möbel hade underlättat livet väldigt och sett magiskt ut i köket som komma skall…

 • Caroline skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag skulle placera denna vackra kombinationen i köket, sitta med ett glas vid fällbordet och vänta på att maten blir färdig. Vi tillbringar mycket tid i köket och då vill man ha vackra saker runtomkring sig, så som klassiska string!

 • Maria Sundlöf skriver:

  1.design anna von schewen & björn dahlström
  2. Wow, denna lösning vore helt perfekt i mitt scrap/pysselrum som jag precis håller på att renovera! Rummet är litet och jag har nu tänkt att det även ska fungera som gästrum, så uppfällbart bord skulle ju verkligen vara perfekt! Möblerna jag har nu kommer inte tillbaks dit in, för då får ingen säng plats! I mellandagarna ska vi lägga in golvet och tapetsera, så detta string-set skulle ju verkligen sitta perfekt!!! Vilket drömrum det skulle bli, som pricken över i:t så ska farmors gamla kristallkrona hänga i taket! 🙂

 • Eva Blomberg skriver:

  1: Designat av Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den kombinationen skulle få hedersplatsen i vardagsrummet. En kombinerad pyssel-, dator- och visa-upp-älskade-prylar-och-böcker hörna 🙂

 • Sofia skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlgren
  2. I bonussonens nytapetserade rum, perfekt med förvaring och flexibel funktion.

 • Johanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag ska snart flytta från ett ganska stort hus till en liten lägenhet och då hade denna hyllan passat perfekt som arbetsplats i vardagsrummet. Det är ett smart sätt att utnyttja ytan på bästa vis

 • Isabell skriver:

  1. Anna Von Schewen ovh Björn Dahlström
  2. Jag har en vägg i vardagsrummet som jag inte riktigt har kunnat inreda, men nu ser jag ju att det skulle bli så himla läckert med detta underbara hyllsystem 🙂

 • Johanna Larsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag och min sambo flyttade nyligen och försöker skapa en arbetshörna/hyllvägg i vår nya lilla lya.. Denna skulle passa där helt perfekt!! Håller tummarna 🙂

 • sarah skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vårt kombinerade kök/vardagsrum/allrum kräver sina möbler för att passa i alla sammanhang! Denna fantastiska möbelkombination skulle erbjuda massor med förvaring och samtidigt en matplats. Hyllan skulle sättas upp mellan pianot och de stora fönsterpartierna med utsikt över kaminen, och min gamla bumlinglampa i mässing skulle göra sig perfekt över bordet!

 • Madeleine S skriver:

  Strings fällbord har designats av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  Kombinationen med både hyllor för förvaring och en arbetsbänk gör möbelns användningsområden stort. Men om jag vann denna möbel skulle jag placera den i mitt trädgårds skjul. Vilken lyx! Plats för krukor och redskap och ett bord för plantering.

 • Åsa skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I mitt nya vardagsrum istället för det skrivbord som jag inte får plats med. Eftersom det är öppet mellan köksmatsplats och vardagsrum hade ett vanligt matsalsbord blivit "kaka på kaka".

 • Hedvig skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn dahlström
  2. Jag skulle sätta hyllkombinationen i mitt alldeles egna pysselparadis! Det skulle vara perfekt att ha symaskinen på, och de finaste tygerna vikta i hyllan så de får synas. Åh, det skulle bli så fint!

 • Sofia skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag hade gett det till min bror som lever det trånga studentlivet i en lägenhet i Lunf, eftersom att han verkligen behöver praktisk och snygg förvaring samt ett mindre bord för att få plats i sin etta. Där hade det fått stå tills jag flyttar hemifrån, och jag sitter i samma sits som min bror gör!

 • Frida skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Jag skulle placera den inne på vårat hemma kontor. Just nu är det mest ett "ihop plock" av diverse överblivna möbler. Rummet skulle verkligen må bra av ett lyft.

 • Viktoria Olsson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag och min sambo har nyligen flyttat till en ny stad på grund av studier och ska till sommaren flytta igen, till en lägenhet som vi förhoppningsvis ska trivas i och bo många år i. Kruxet är att den är rätt liten men har en väldigt trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där det här hyllsystemet skulle passa perfekt. Där kunde vi ha böcker, prydnader blandat med kökstillbehör i hyllorna och använda fällbordet som matbord för oss två. Den perfekta möbeln att ha emellan ett kök och vardagsrum med öppen planlösning helt enkelt.

 • Nicole skriver:

  1: Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2: Åh jösses vad fint det skulle bli i vårt sovrum med denna STRING-kombination! ? Jag skulle ställa den mot vår betonggråa vägg och använda den både som toksnygg förvaring och funktionell skrivbordsyta!

 • Viktoria skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Vi har en tom vägg i vårt allrum som vi länge funderat på hur vi ska använda på bästa sätt! Här spenderar barnen mycket tid & där vi skulle vilja ha en Stringhylla. Barnen ska ha möjlighet att sitta & göra läxor, ha datorn på en hylla, fylla upp med alla sportböcker, en gemensam plats för sällskapsspel & förvara tv-spelen. Då kan dessutom jag få njuta av att det är snyggaste väggen!!

 • Linda Therése skriver:

  designers: anna von schewen & björn dahlström
  motivering: "om snygg design och funktionalitet får råda, väljer jag stringhyllan som står för båda!"
  Hade placerat hyllan där den syns mest och för mig fyller bäst funktion, vardagsrummet! Den skulle få agera snygg bokhylla och studieplats.

 • Elisabet Söderlund skriver:

  1.Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2.Då jag just köpt ett gammalt hus, som jag bo i under min ålderdom, så skulle bokhyllan påminna mig om min ungdom och ge mig nostalgikickar 🙂

 • luckysafir skriver:

  design anna von schewen & björn Dahlström
  i det nya köket behöver jag ett bord och hyllor för förvaring så det här blir jättebra och SNYGGT

 • Lina Cronier skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn dahlström
  2. Åh kära nån. Jag vet liksom inte var jag ska börja berätta för detta är verkligen prisernas pris. När jag såg att du tävlade ut detta så blev jag ärligt talat knäsvag. Något jag bara kunnat drömma om. Nu håller jag tummarna för att denna julklapp kan bli min i år.
  Ok here goes nothing!
  Det är så att vi har en hyreslägenhet i Malmö. En femma. Problemet är köket. Köken i lägenheterna i huset är alla lika stora oavsett storlek på lägenhet. Så med partner och två barn får vi inte plats att sitta i vårt lilla kök på ca 4 kvadrat. Vi sitter alltså i vardagsrummet som blivit matrum kombo vardagsrum.
  Jag hade använt stringkombinationen där! Jag hade hängt det på väggen längs med vårt bords kortsida. På så sätt kan jag ha allt mitt fina stig Lindberg porslin framme i ett tidstypiskt möblemang samt använda fällbordsdelen som en förlängning till matbordet och kunna nå allt vi behöver till frukosten direkt.
  På fällbordet hade vi kunnat duka fram all vår frukost så att vi slapp springa in och ut från köket för att hämta när barnen behöver servetter eller när det måste rostas fler mackor eller hämtas mer pålögg. Allt hade kunnat få plats.
  Och så hade vi sluppit att belarma hela köksbordet med matvaror som vi gör idag vilket resulterar i att vi inte riktigt får bra plats att äta på.
  Det finns någon inte ord som hade kunnat beskriva hur lycklig jag hade blivit av denna stringkombination. Mina designnerver bara skakar och hade jag haft fler tummar hade jag hållt dem i hopp om att få vinna.
  Hade jag fått vinna hade jag avgudat detta möblemang till tidernas slut.

 • Mia skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vår lilla kvadratiska hall som har en liten möblerbar hörna. Stringkombinationen med fällbord är lätt och luftigt men ändå praktiskt, och vi behöver en skriv- och datorhörna, så vi slipper använda köksbordet som vi gör nu.

 • Linnea skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Åh, vilken dröm. Det skulle få bli den perfekta möbeln i vårt halvtomma sovrum!! Har en vägg som bara väntar på skrivbord och förvaringsmöjligheter. Studerar och behöver verkligen en ordentlig arbetsplats men har inte haft möjlighet att orda det ännu, så detta vore verkligen drömmen!!

 • Anna Josefsson skriver:

  1. anna von schewen och björn dahlström
  2. Den första tanken blir kök eller arbetsrum – men jag tror att den här fantastiska hyllan skulle få utgöra ett viktig vägg i vårt vardagsrum. Ena delen av rummet består av soffgrupp och matsalsbord och den andra långsidan är skrämmande tom, förutom en gräslig tv-bänk. Det magiska med fällbordet blir att det med fördel kan användas som avställningsyta för drinkar under mingel och mat vid en stor middag där allt inte får plats på matsalsbordet. Magiskt att String fortsätter att utvecklas!

 • Fredrica olsson skriver:

  1.anna von schewen och Björn Dahlström.
  2. Den drömmöbeln skulle jag placera i mitt eget rum såklart!

 • Annika Ahlehjelm skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Skall börja rita trädgårdar och då skulle denna möbel vara perfekt att sitta och arbeta vid. Snygg, stilren och praktisk! Kan inte bli bättre!

 • Maria skriver:

  1. anna von schewen och björn dahlström
  2. Åh, vilken perfekt lösning till vårt nya sovrum som på något vis måste kombineras med en musikstudio för gamla analoga syntar. En stringvägg med bordsskiva längs en vägg skulle lösa detta och samtidigt vara vansinnigt snyggt! Håller tummarna!

 • Maria skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) (Tillägg till mitt inlägg ovan). Denna fråga krävde inte mycket eftertanke. Vi har sedan länge drömt om att sätta upp denna kombination, fast med skrivbordsdelen, i vår treårings långsmala lilla sovrum. Men denna kombination med fällbord är ju ännu bättre! Han skulle få maximalt med förvaring; hyllor både till böcker och för att visa upp de finaste leksakerna och konstverken från förskolan; på bordet kunde han ha gott om plats att rita och pyssla på egen hand eller tillsammans med en kamrat och fälla ned det då mer golvyta behövs till lek. När han blir äldre kan han sitta vid bordet och göra läxor. Och sist men inte minst skulle han få ta del av utmärkt skandinavisk design under sin uppväxt. Något av ett privilegium, om du frågar mig!

 • Malin skriver:

  1. fällbordet är designat av Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag kan inte tänka mig en bättre hyllkombination i mitt "kreativa rum"! Optimalt med plats för pyssel, färger, inspirationstidningar och allt det där som gör mig glad och just kreativ. Idag finns allt undangömt i lådor men drömmen vore att kunna ha det uppställt och fullt synligt för att kunna låta kreativiteten flöda. Utrymmet är dock något begränsat vilket gör fullbordet till en perfekt lösning när jag vill ha plats för mitt stafli!

 • Hillevi skriver:

  1.Anna von schewen & Björn dahlström
  2. Jag skulle vilja ha denna hylla i vårt oorganiserade kontor, där allt fortfarande står i kartonger efter en flytt för 12mån sen i brist på effektiv och snygg förvaring.

 • Anonym skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag kommer under våren att bli egen företagare och ha mitt kontor hemma i gäststugan. Denna möbel är exakt vad jag behöver för att få till en riktig ordningsam kontorskänsla!

 • Marika olofsson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Kanske jag skulle få lov att dela vårt allrum med övriga familjen om denna stiliga stringhylla flyttade in.

 • Cecilia skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) En perfekt kombination för ett litet kök
  Skapar ordning i vardagens stök
  Äta, umgås eller studera
  Allt detta kan vinsten husera
  Jag älskar multifunktion och smart design
  I hope this String will be mine!

 • Maud skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Eftersom jag bor i en liten tvåa med begränsade ytor så skulle detta bli den pefekta lösningen som en kombinerad matplats/arbetsplats/förvaring som fungerar både till vardags och fest. Mitt egen lilla compactliving-heaven, ja detta pris är en riktig dröm för en trångbodd!
  God jul

 • Sanna Lindberg skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Precis vad jag skulle vilja ha i det som ska bli min arbetsalkov (ska flytta till lite större lya till våren)

 • Stämningsfullt skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vår dotter på 16 år skulle få den till sitt rum!
  Perfekt som förvaring, pluggyta och en fin designklassiker att ta med sig till sitt kommande egna hem!
  / Vanja

 • Anton skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag kan inte helt säkert svara på var stringhyllan skulle placeras eftersom det skulle bli världens genom tidernas bästa (kanske sena) julklapp till mamma som f.ö är världens bästa mamma! Hon poängterar alltid hur oväsentligt det är med en julklapp till henne, utan att det viktigaste är att jag och mina bröder kommer hem till jul. Just därför vore det extremt roligt att ge henne detta fantastiska pris, som jag vet att hon skulle älska!!
  Är dock rätt säker på att den skulle bli en central och sanslöst uppskattad del av det ansiktslyft som sommarstugan genomgår!

 • maria skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  Jag lämnar en 50-talslägenhet för en 2015 år lägenhet om ett halvår. Denna hylla skulle vara en fin brygga däremellan. Jag ska då på något sätt lyckas möblera mitt extrarum till ett gemensamt kontor/gästrum/hobbyrum. Jag tror att denna kombination faktiskt skulle göra den kombinationen möjlig.!

 • Halla skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Mitt kök har varit en ständig huvudvärk för mig sedan jag flyttade in i min lilla lya för 3,5 år sedan. Det är ursprungligen ett skafferi (!) som en gång hörde till en enorm våning, men idag har den stora våningen blivit flera små lägenheter, och min är på nätta 48 kvm. Det stora köket låg mot gårdstrappan, och är idag mitt vardagsrum, och skafferiet fick bli mitt kök. När jag flyttade in målade jag om i alla rum, utom just köket, det kändes bara för jobbigt, väggarna har en hemsk strukturtapet och en trist gul färg. Jag satte upp en Vivienne Westwood-tapet på den enda lediga väggen, den föreställer en trasig Union Jack, och jag har bara satt fast den med häststift – det skulle bli en provisorisk lösning, men ännu har jag inte fått ändan ur att göra något mer långsiktigt. Häromdagen då jag var hos en vän utbrast jag "men gud vad skönt och LJUST det är i ert kök" och jag insåg då att det är det jag längtar efter i det här lilla miniköket. Alltså bort med den trista gamla flaggan – och in med ljus nordisk design. Mitt nuvarande köksbord är dessutom svart, så det här skulle bara bli en så perfekt lösning för mitt kök. Skulle bli överlyckligast om jag vann!

 • Isabel skriver:

  1. Förträffliga Anna won Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi ska efter jul påbörja projektet "gästrum/hobbyrum". Rummet ska alltså kombineras och vad skulle inte passa där? Jo självaste Stringis såklart. Fällbordet blir perfekt när vi pysslar och syr!
  Vi håller på att renovera huset från 40-talet till klassisk funkissti i modern tappningl, allt från lampkontakter till tapeter, och därför passar stringhyllan perfekt!!
  Är det min tur denna gång?
  Bästa/ Isabel

 • 1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle rensa bort vid ena väggen i arbetsrummet/ateljén så att jag både kan få ytterligare förvaring och plats för att ta en härlig paus i arbetet med en fika.

 • Sara Jacobsson skriver:

  1. anna von schewen & björn dahlström
  2. I vår dotters lilla rum hon behöver både hylla/förvaring och bord. Så bra med bordet som kan fällas ihop. Drömmer om att hon ska kunna få ha en stringhylla i sitt rum, kan ta med sig när hon flyttar hemifrån !

 • Tess skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Strings kombinations-möbel är rena drömmen i vår lilla 1:a, det här skulle vara perfekt i köket 🙂 Snyggt och otroligt praktiskt.
  Perfekta julklappen för trångbodda stockholmare 🙂

 • Carina erixon skriver:

  Anna von schewen Björn Dahlström. Jag skulle ge bort till min son axel vet han skulle bli så glad o ha möbeln i sin hall

 • Cecilia skriver:

  1. anna von schewen och björn dahlström
  2. I vardagsrummet där vi har varit utan bokhylla i fem års tid och fällbordet blir en perfekt plats för våra två söners pyssel, pärlhalsband, teckningar och annat kul.

 • Annika skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) I min son Tures rum för att få det stilrent och praktiskt med mycket leksaksförvaring och att köksbordet blir mitt igen:)

 • Jenny skriver:

  anna von schewen & björn dahlström
  I barnens lekrum i källaren som vi håller på att renovera. Med denna kombination skulle de kunna sitta och pyssla samt ha sina böcker i. Även sonens Dinosauriesamling och dotterns pysselsaker skulle få plats.

 • Märta Linder skriver:

  1. Anna won Shewen och Björn Dahlström.
  2. Jag hade placerat hyllan i mina barns gemensamma rum. Idag råder det stort brist på bra förvaring där, vilket denna skönhet skulle råda bot på. Att den dessutom är galet snygg gör ju inte saken sämre..

 • Tove skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) i afton timman klockan slå och vi gärna till ett bord vill gå,
  bort från vardag, kök och disk, till festlig plägnad med musik på visk.
  I vardagsrummet,i vårt lilla hus, skulle hyllan med bordet sprida sitt ljus, ty compact living är nödvändigt för oss, med få och vackra möbler förstås.

 • Rebecka skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. jag skulle byta ut mina halvtrasiga bångnande hyllorna i vardagsrummet. string är både klassiskt och vackert – kommer passa perfekt med alla mina böcker.

 • Linda Thoren skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle göra en arbets och pysselvägg i vardagsrummet. Jag behöver en plats för kreativt kaos. den här otroligt snygga stringkombon skulle verkligen ge vårt hem ett lyft

 • Emma L skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh jag skulle kasta bort mitt tråkiga gamla bord och stolarna i mitt lilla kök och istället placera detta fantastiska möblemang där. Stilrent, kompakt och smart – idealet för mitt kök.

 • Johanna skriver:

  1. Design av Anna von Schewen & Björn Dahlström.
  2. Hyllan skulle placeras i hallen. Där kan jag sitta och plugga utan att bli störd av det som sker i vardagsrummet. Ett plus är all platseffektiv och framförallt snygga förvaring som skulle göra sig bra i min stora men ack så outnyttjade hall.

 • Anonym skriver:

  1. Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag är på jakt efter boende i Sthlm och eftersom priserna per m2 är höga så kommer det nog bli compact living för min del, den här lösningen hade varit fantastisk och löst både plats och förvaringsproblem!

 • Josefin L skriver:

  Förlåt! Glömde mitt namn på kommentaren ovanför!
  1. Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag är på jakt efter boende i Sthlm och eftersom priserna per m2 är höga så kommer det nog bli compact living för min del, den här lösningen hade varit fantastisk och löst både plats och förvaringsproblem!

 • Shawnee skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Om en månad ska jag flytta in i ett väldigt litet studentrum och behöver därför hitta ytsmarta och praktiska lösningar, som samtidigt lyfter mitt lilla hem utseendemässigt! Jag skulle placera den i mitt kombinerade sovrum/arbetsrum/vardagsrum för att kunna plugga, umgås och äta och förvara mina saker på ett lättåtkomligt, elegant sätt!

 • Eva A skriver:

  Björn Dahlström och Anna von Schewen
  Denna kombo skulle göra sig så fin i köket i vår nya hyreslägenhet där vi för närvarande har noll möbler.

 • Denise skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Hyllan skulle bli perfekt i vår 3-årings rum. Rummet är inte superstort så bra förvaring och golvyta är a och o. I hyllan kan alla böcker och leksaker förvaras. Och när det är dags för favoritsysslan att rita så åker fällbordet och stora ritblocket fram. Och det bästa är att då finns det plats för både Otis och grannen Alice, a.k.a bästisen!

 • Jessica S skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Strings kombinations-möbel skulle passa perfekt i vår passage mellan köket och vardagsrummet! Fällbordet skulle fungera som ett severingsbord, enkelt att fälla ut och kunna lösa våra brister på arbetsyta i köket :)!

 • Filip skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Har suktat efter denna String-kombination länge. Skulle passa in väldigt fint i min lilla lägenhet. Vill så gärna få ordning en liten plugg/arbetsyta i hörnet och med ett sådant praktiskt fällbord skulle jag spara värdefulla kvadratmeter när jag inte studerar.

 • Agneta B skriver:

  1. Anna won Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna fantastiska snygga och praktiska hylla skulle jag placera i sonen rum. Där skulle han kunna ha en snygg ordning på sina leksaker, böcker, pennor, bilar, gosedjur, dockor, lego med mera.. Samtidigt som vi alla i hela familjen kan pyssla tillsammans vid fällbordet. Allt ifrån att måla och pärla till framtida läxläsning. En flexibel möbel som kan följa en växande familj över tid.

 • Christel skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Har en hörna i min lägenhet som jag vill fylla med böcker och gärna få in ett litet skrivbord också. Har drömt om att köpa stringhyllor med skrivbord men tyvärr har inte plånboken riktigt det utrymmet just nu. Så att få möjligheten att vinna här vore en dröm som gick i uppfyllelse!!

 • Anonym skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle vilja ha String-kombinationen i mitt vardagsrum, för att skapa en arbetsdel, där jag kan sitta och skriva och vara kreativ på andra sätt – med allt inom räckhåll.

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle vilja ha String-kombinationen i mitt vardagsrum, för att skapa en arbetsdel, där jag kan sitta och skriva och vara kreativ på andra sätt – med allt inom räckhåll.

 • Jessica Isaksson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I lill-stintans rum, hon den där som pysslar presenter till alla sina vänner, textar inbjudningskort till grannarna på gatan, hon som ser möjligheter i alla material och sparar sina skatter i lådor och skåp. Hon, min lilla Signe på 6 år, skulle få fylla hyllorna med världsvackra skapelser från golv till tak.

 • Carina skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Hej! Jag är så glad att String fortfarande tillverkas, och att nya delar kommit till, som detta lilla fällbord. Stringhyllan är en av de smartaste möbler som finns och fast den gör sig nästan osynlig är den så vänligt närvarande, smart och praktisk, alltid där, redo att förvandlas och växa. OK varför just jag? Jo, för att jag totalt underlåtit att ta hand om mitt kök, det är en katastrof. Singel som jag är, har jag tänkt att det är viktigare med andra nöjen. Så nu har jag bara en gammal ihopfälld symaskin med gjutjärnsunderrede och en pinnstol i mitt avlånga lilla kök. Sorgesamt gnisslar min Husqvarna när jag småtrampar på den till mitt morgonkaffe. Väggen helt utan hyllor, bara ett par ledsna affischer från Medeltidsmuseet. Medeltid var det ja. Den här lösningen från String skulle göra det roligt att vara i köket igen och jag skulle kunna känna mig stolt att visa upp det för besökare. Jag skulle ha vettigt med plats för det som nu möste knökas in i fönsterkarmen, ovanpå skåp och ner i källaren. I ett litet kök kan jag inte tänka mig en bättre och finare förvaring än String, som tillåter luft och förändring! Jag kan inte säga hur mycket denna vinst skulle betyda för mig, men den skulle vara så oändligt välkommen hem!

 • Maria skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna underbara String kombination skulle få en given plats i mitt hemmakontor. Jag här länge flyttat runt i barnens rum med mina ritningar och dator, med denna pjäs får barnen ha sina skrivbord ifred och mamma en fin plats att sitta.

 • Frida skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vilken dröm att vinna detta. Bygger ett gästhus till min familj där de kan bo när de kommer på långväga besök. Denna lösning skulle passa perfekt eftersom det är en liten yta där både sovplats, soffa och matbord ska samsas. Denna stringvariant skulle lösa alla utmaningar. Håller tummarna hårt att det blir min tur denna gång….. 🙂

 • Karin Synnergren skriver:

  1. Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Detta skulle jag ställa i min sons kök,som är litet och där han ännu inget bord eller stolar har.Han har inte hittat något snyggt ännu som passat.Jag skulle passa på nu när han är på semester ,så han får en trevlig överraskning när han kommer hem och finner att han ej behöver sitta i soffan och äta,utan har ett snyggt bord och stolar med toppen förvaring i köket !

 • Stina N skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  I min son Hjalmars rum! Perfekt med öppen och stängd förvaring och ett bord som bjuder in till pyssel och måleri!

 • Louise skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I mitt vardagsrum för jag tycker det är så snyggt med öppen förvaring och fällbordet blir perfekt för barnen att spela spel vid och pyssla.

 • Malin N skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Herregud vilken lyxig vinst! Jag bor sedan två år tillbaka i en mysig 50-talslägenhet med ett litet långsmalt kök så jag får inte plats med stora köksmöbler. Den här string-kombinationen skulle helt enkelt vara perfekt där. Jag har t.o.m. kollat in den här string-kombinationen på nätet tidigare men konstaterat att min ekonomi säger nej. Åh vad jag hoppas på att få kamma hem vinsten!!

 • Karen skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vilken drömhylla! Den skulle passa utmärkt i mitt vardagsrum där jag tänkt ha en hel vägg med böcker. Det lilla fällbordet känns som en väldigt praktisk arbetsplats vid behov.

 • Per skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Placeringen av denna kombination hade jag satt i mitt och sambons sovrum och införskaffat en bekväm stol till så kanske, kanske det blir roligare att betala räkningar 🙂 Om inte annat så kan man ju sitta där och filosofera om livet och om det är verkligen är nödvändigt att betala räkningar.

 • Caroline skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. För den så vansinnigt finfinfina kombinationen skulle det beredas plats i husets viktigaste rum – barnens. En oas för små kreatörer och dess STORA fantasivärld.

 • Susanne Karlsson skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) I ett framtida pyssel//hobbyrum.

 • Anonym skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2 vinner jag ska jag ha den i våran gäststuga vid havet i Varberg kommer att bli helt perfekt där.

 • Diana skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag bor i en landshövdingsetta i Majorna, och detta hade varit den perfekta kombon för skrivbord och bokhylla, snyggt och kvadratsmart!

 • Malin Svensk Björck skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Skulle ha detta i vårt tv-rum/datorrum/minibibliotek.
  Vi behöver plats åt både makens dator och mina böcker. Med det här så skulle vi båda fp plats med det som är vårt intresse ?
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 • Thomas skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Har längtat efter just denna kombination i hela mitt liv och den skulle passa så bra i vårt vardagsrum. Hoppas Hoppas

 • Carin skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh, tänk att få hyva ut alla gamla tråkiga möbler ur vårt allt för trista vardagsrum/lekrum/matrum och ställa dit denna underbara string-kombination. Vilken yta den hade frigjort och vilken lyx att slippa sitta och äta vid soffbordet. Tänk om jag hade sån tur.

 • Camilla skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. String-kombinationen med fällbord måste väl ändå vara möbelvärldens svar på Kinderägget: genomtänkt design, smart funktion och hållbar kvalitet i ett. Välkommen att flytta in i mitt kombinerade vardagsrum/arbetsrum/matrum/kök!

 • Louise Svensson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle faktiskt sno den här idén rätt av till mitt blivande kök – inspiration när den är som allra bäst! Ett förträffligt öppet och levande komplement till vårt mer traditionella "stängda" kök med luckor och stor matplats.

 • Anna W skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera denna snygga String-kombination i vårt lilla vardagsrum. Det skulle vara perfekt att kunna använda fällbordet vid mysmiddagar eller när pysselandan faller på.

 • Anna Karin skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) i januari flyttar vi äntligen till en trea efter att ha bott tre personer på 35 kvadrat sedan dottern föddes för drygt ett år sedan. Mina älskade böcker finns nu på vinden och sambons datorer och dataprylar finns undanplockade i köksskåp och i byrån. Det vore toppen med en stringhylla i vardagsrummet så bådas intressen kunde vara lättillgängliga och förvaras snyggt. Att dessutom få ett hemmakontor med bord som kan gömmas bort när vi vill tänka på annat vore toppen.

 • Sarah skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I mitt kombinerade mat/ vardagsrum med plats att måla, min son kan öva sig att läsa/ skriva och vi får en egen liten hörna att umgås och utvecklas på. Vi kan också samla alla teckningar från dagis och förvara mycket av mitt konstnärsmateria och visa upp sommarens stensamling i… Det hade blivit helt perfekt!

 • Anna skriver:

  Anna von Schewan och Björn Dahlström. En fantastisk möbel som skulle inreda vårat sista rum vi har kvar, som har stått oklart alldeles för länge. En miljö där vi skulle pyssla, jobba, koppla av och inspireras.

 • Isabella Dahlgren skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna fantastiska kombo skulle ersätta mitt orangebetsade hemska 2handsköksbord med udda antal stolar. Hade kommit så rätt i tiden om jag vunnit!

 • Anna H skriver:

  Hej & wow!
  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vår ska vi renovera vårt kök. Det är ett ganska litet kök där allt måste vara praktiskt. Särskilt eftersom vi älskar fina fat, tallrikar, vaser och annat som hör köket till och måste få plats för alla dessa godingar. Det är där String kommer in i bilden.
  Den stiliga, praktiska & funktionella kombinationen hade varit perfekt i vårt nya kök.
  Det hade ju varit drömmen!
  Glad 4e advent!
  Allt gott
  Anna

 • Kicki skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Min dotter fyller år i början av januari och på vår ritning är detta nästan exakt den kombinationen som passar hennes rum förutom att vi hade planer på lådor också:-) så vid vinst hamnar det där och vid ej vinst så hamnar det där ändå:-) men då får hon inte allt på en gång. Tummarna är hållna…

 • Anna Johansson skriver:

  Hej!
  Genialt – Anna von Schewen och Björn Dahlström!
  Jag vet en liten stuga, där denna vägg skulle typ duga. Enkel som stugan är, skulle detta se modernt och snyggt ut, vara praktiskt och yteffektivt, och inte minst gör mig till stugans ägare mycket kär!
  God Jul!

 • Eva skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vårt barnrum för tvillingarna som kommer i februari.

 • Kirsi skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera den i mitt arbetsrum. Jag har sökt efter en bokhylla och ett bord. Den här kombination skulle vara perfekt, jag har massor av böcker…

 • Johanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström är designers.
  2. Jag har precis flyttat hemifrån och in i en etta på 30 kvm med köksvrå. Jag har bara ett rum att inreda och letar frebrilt efter effektiv, snygg förvaring som passar min stil. Denna kombination skulle vara perfekt och kännas tidlös men ändå lyxig!

 • Kristin skriver:

  1. Anna von schewen & Björn dahlström
  2. I vårt lilla kök där det är svårt att få plats med stora möbler men som vi ändå älskar att samlas med släkt och vänner i!

 • Gunilla skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Vilken fantastisk nostalgi, har ett avlångt rum som saknar bokhylla och förvaring, passar perfekt på kortsidan. Där skulle jag både sy och måla på det nerfällbara bordet.

 • Mia skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Har tyvärr inte plats i köket men skulle älska att ha det i vardagsrummet som arbets-, pyssel- och spelhörna.

 • Hanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Har försökt få min pojkvän att gå med på att byta ut det hemska barbordet som vi har nu, men han förstår inte riktigt varför vi ska lägga ut pengar på ett bord när vi redan har ett… Att överraska honom med ett superfint bord och dessutom kunna säga att jag vann det hade varit perfekt 🙂

 • Birgitta skriver:

  Björn Dahlström och Anna von Schewen har designat. Skulle placera en hyll och arbetsplatskombination hos dottern som pluggar till sjuksköterska. Hon har helt snöat in på den tidstypiska String designen och springer på loppis för att få till stilen.

 • frupastell skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Om jag skulle vinna så skulle jag sätta den på kontoret. Då skulle allt mitt jobb få plats och barnen skulle kunna ha sin pysselhörna på samma ställe då allt får plats med så bra förvaring. Och snyggt dessutom!

 • Marika skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna vackra kombination skulle jag vilja ha brevid vårt matbord där den skulle passa perfekt. Att få dekorera varje hylla med noga utvalda föremål. Ett plus att vi får två extra platser då vi är över tjugo st i vår familj.

 • Emmy skriver:

  1. Det är designat av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag har äntligen fått en egen liten studentlägenhet efter snart två år i korridor, och har varken matbord eller skrivbord. Detta skulle vara den perfekta kombinationen, hur snygg som helst och med mycket plats för förvaring dessutom!

 • Nina skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Detta hade fått vara i mina pojkars lekrum!
  De är legotokiga;)) så det hade varit helt perfekt med bara en möbel som klarar allt!!
  Förvaring, byggande & sen kunna ställa alla de fina verken på hyllorna!!

 • Susanne skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  Min son skulle få den på sitt rum som verkligen är i behov av en uppdatering. Han är trots sina unga år redan en stilmedveten liten person och jag tror att han börjar bli lite trött på att alltid få sin systers avlagda saker. Det är verkligen en möbel att växa i och ta med sig hela livet.

 • Madeleine Ericsson skriver:

  1: Anna von Schewen och Björn Dahlström 2: I min kära Ateljé …där det är högt i tak och med ljusinsläpp från stora industrifönster. Jag ser framför mig tavlor, skulpturer, böcker, ljusstakar, penslar, material, växter och någon gren. Så att allt smälter ihop i en naturlig färgskala. Och med rätt belysning blir string hyllan i sig blir en instalation i rummet .

 • Erica skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Så snygg! Den skulle ha en given plats i vardagsummet. Där den skulle bidra med snygg förvaring och möjlighet för barnen att sitta och pyssla vid samt för mig att ställa symaskinen på om jag skulle vilja umgås med restan av familjen när jag syr istället för att vara förpassad till syhörnan i sovrummet (bakom draperier). Superbra med möjlighet att vara tillsammans med övriga familjen när det är pysseldax men också smidigt att stöka undan när vi gör annat!

 • Tilde Söderman skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle äntligen göra om vårt kontor till ett kontor/pysselrum där både jag och min man kan vara kreativa samtidig fast med olika hjälpmedel.

 • Sara skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Placeringen är enkel. Stugan i skärgården där utrymme kräver smarta förvaringslösningar. Men denna kombination får vi plats att förvara spel, musli, böcker, musikspelare, kryddor, glas och dessutom få plats att äta. Genialiskt!

 • Anna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh, drömmen skulle stå i vardagsrummet, där morgonsolen skiner in under sommarhalvåret. Där skulle vi dricka den där bästa koppen kaffe, den första och godaste på hela dagen. Resten av dagen kan vi njuta av att se skapelsen bära upp våra små personliga saker som ännu inte hittat någon plats efter flytten. En dröm!

 • Liza skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle sätta in den i rummet som barnen leker i (som en vacker dag ska bli mitt pyssel-och fixrum). Då kan vi förvara alla leksaker, teckningar, pyssel och kritor i bra åtkomolig höjd, och de högre hyllorna kan användas till att lagra kuddar och filtar för tältbyggen. Stringhyllorna är perfekta att fästa filtarna i vid byggen. Rummet är inte så stort så att ha möjligheten till fällbordet när vi skall måla och pärla pärlplattor är perfekt. Min son har sin svärfars gamla string i sitt sovrum, det vore fint att fortsätta traditionen!

 • Susann skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vår somarstuga som ligger i den finländska skärgården. Stugan är byggd på 70-talet, liten och mysig, men i takt med att familjemedlemmarna blivit fler till antalet skulle stugan behöva förnyas och då är kvalitet och smidighet det som behöver prioriteras, precis vad jag anser String står för.

 • Micke & Frida skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  Jag önskar detta till min sambo. Vi har länge önskat denna kombo till vårt opersonliga o avlånga vardagsrum. Perfekt med bordet då vi saknar sittplatser!
  Vi hälsar det varmvälkommet hem till oss!

 • Carolina skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi skulle antagligen sätta den i våra barnsrum då det är perfekt förvaring samtidigt som man sparar plats med det fällbara bordet. Skulle även funka i vår gäststuga, en stringhylla kan man alltid finna plats för helt enkelt 🙂

 • Therese Norrbelius skriver:

  1. anna von schewen & björn dahlström
  2. Våra söner delar rum och till hösten börjar den äldre skolan och jag har inför detta funderat på hur man skulle kunna få till en skrivbordshörna utan att behöva offra bra förvaring. Här har vi ju lösningen! Design, barnvänligt och praktiskt går visst att kombinera, tack vare String!

 • Hanna J skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) stringhyllan står högt upp på önskelistan till min pysslande dotters rum. Jag tycker att string är den optimala lösningen i barnrum och hoppas på att just jag vinner denna tävling.

 • Johanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den skulle vara perfekt i vårt övermöblerade kontor/gästrum. Då skulle vi äntligen få till en härlig plats där även barnen kan vara med, med alla sina pysselsaker, och vi kan stuva undan de andra skrymmande möblerna. Perfekt 🙂

 • Sara Hildingsson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. I barnens rum. Litet utrymme och alldeles för mycket leksaker, böcker och pyssel. Kominationen hade varit perfekt för barnen en dröm som vi aldrig skulle kunna ge dom. Förvaring och pysselplats som lätt kan transformeras när golvet behöver ge plats till tågbana och kullerbyttor! Hallelulia. Helt uppåt-väggarna-bra!

 • Emma Svensson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den här fina kombon har jag sett i ett flertal tidningar och önskat mig! Jag har en perfekt plats där den skulle passa, Vi har öppen planlösning och jag skulle placera den finingen mellan köket och vardagsrummet. Där kan sonen sitta och pyssla medans vi lagar mat och bordet är perfekt matplats för en eller två personer.

 • Catarina T skriver:

  1 Anna von schewen och Björn Dahlström
  2 Perfekt till förvaring av pennor, papper med mera
  Här kan jag och sonen sitta och skapa i lera
  Slå oss ner i vardagsrummet för smoothie och snack
  Snälla ge oss en myshörna tack!

 • Birgitta skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera stringkombinationen i vårt musikrum. I nostalgins tecken passar en hylla från 50-talet att sätta alla våra vinylskivor, som numera spisas dagligen.

 • Agneta skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Ah, perfekt till vårt skidvårdsrum!!! Skidåkning är hela familjens passion, att ha denna fantastiska möbel och fylla den med vallor, strykjärn, sicklar och allt annat som hör till, vilken grej! Dessutom plats att förvara hjälmar, pjäxor mm. Sitta vid bordet och fixa och planera skidresor…Vilken dröm!

 • Camilla Waxin skriver:

  1, Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2, I köket vill jag ha öppna ytor, jag vill inspireras av det jag har framme. Med denna underbara String-kombination skulle den tillsammans med mina burkar, örter och farmors kokbok göra köket komplett. Hemmets hjärta.

 • Anneli Carina skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Detta skulle va perfekta presenten från mamma
  till dotter som efter snart 27 år fått jobb o kan snart flytta hemifrån….men jag kommer att sakna henne.

 • Erica skriver:

  1, Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera denna hylla i vårt kök/vardagsrum, vi har öppen planlösning med högt i tak plus loft. Vi bor i en härlig gammal regementsbyggnad. Eftersom det är högt i tak kan väggarna ibland känns tomma, vi har länge funderat på tavlor och hyllor. Detta vore den ultimata lösningen!

 • Cecilia Malmberg skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Det allra bästa med denna string-kombination är att den passar in i små utrymmen, men ändå lever upp till sin funktion som förvaringsmöbel och fungerar som ett matbord. Min lägenhet är en etta med sovalkov och kokvrå, och det enda som saknas är en naturlig matplats. En matplats som samtidigt kan fungera i ett vardagsrum (bara att fälla ner bordet så vet ingen att det är en matplats). Så jag skulle placera stringhyllan precis längst väggen utanför min lilla kokvrå (ett eget litet rum) så att köket på så sätt förlängs. Hyllorna kommer jag fylla med porslin och annat smått och gott. Åh, vilken dröm!

 • Charlotte Johansson skriver:

  1. design anna von schewen & björn dahlström
  2. String hyllan med det praktiska fällbordet skulle jag placera på mina två tjejers rum. Mina tjejer är 6 & 8 år och fullkomligt älskar att pyssla och skapa. Problemet är bara att allt pyssel hamnar på köksön och omöjliggör kreativ matlagning, hade önskat att få mitt kök åter……

 • Anett S skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Hyllkombinationen skulle passa perfekt i vårt extrarum som är det sista rummet i vårt nya hus vi inte inrett än. Hos oss är en hel del inriktat åt retrohållet, så en Stringmöbel vore helt underbart!

 • Sophia skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag har det lilla, avlånga 40-talsköket som med originalinredning ger otroligt dålig förvaring och svårmöblerat är det också. Denna fantastiska möbel skulle lösa båda mina köksproblem och jag skulle äntligen, efter 4,5 år kunna flytta in mina sista köksredskap från vardagsrummets byrå till sitt rätta element: köket!

 • Jennie skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Våra barn skulle få det till sitt "skapar rum". De älskar att skapa och uppfinna saker! Varje dag producerar de nya idéer, målar, skriver, bygger uppfinningar. Och varje vecka funderar jag på hur vi ska få deras rum att leva upp till deras kreativitet! Efterhand, har skrivbord, vägghylla, förvaringsmappar och så vidare inhandlats för att hysa deras material och kreationer men det räcker inte! Jag älskar String hyllor och denna kombination skulle vara fantastisk för våra små konstnärer!

 • Helena skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna kombination hade passat perfekt i vårt ännu oinredda kontor där vi även vill och behöver få plats med en extrasäng till gäster som ska stanna över natt. En snygg hyllkombination som tar lagom mycket plats!!

 • Anna skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Förhoppningsvis i det hus vi håller på och budar på. Där skulle det äntligen finnas utrymme för ett hemmakontor där den här String-kombinationen skulle vara helt underbar. I vårt nuvarande boende har vi försökt hålla reda på våra räkningar och andra viktiga papper i en liten hylla i köket…så jag håller verkligen tummarna 🙂

 • Hanna skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström har designat.
  Hemma hos oss skulle den stå i vardagsrummet helt enkelt. Åh vad glad jag vore om den skulle stå i vårt vardagsrum.

 • Lisa H skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. 1:a januari flyttar jag till min nya lilla etta, det är trångt och en stringhylla med hopfällbart bord skulle vara ultimat. En kombo av hylla/matbord. Som gjort för Compact Living!

 • Emilia skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Om jag skulle vinna så skulle denna skönhet stå i vårt vardagsrum där vi är i stort behov av snygg förvaring för alla våra böcker, vi är bokslukare båda två!

 • Annki skriver:

  Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  Kombinationen skulle passa perfekt för mitt bildskapande och min äkta hälft skulle bli glad om ha kunde få ha köksbordet för sig själv. Jag skulle placera mig i vardagsrummet och inte belamra alla tomma ytor.

 • Carin skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna Von Schewen
  2. Bordet skulle passa perfekt som köksbord! Vårt nuvarande köksbord är rangligt och vi letar efter ett stabilt bord som kan ersätta vårt gamla som hotar att ge efter med åren! VI letar efter just ett vitt bord, så det här bordet skulle inte kunna bli bättre! God jul!

 • Sandra skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vårt hus från tidigt 40-tal,
  blir placeringen ett svårare val.
  För string hyllsystem passar in i alla våra rum, mer än mycket bra!
  Men vi väljer placering i vårt nya kök och hoppas att vi högsta vinsten lyckas dra!

 • Åsa skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den skulle få stora väggen i vardagsrummet. Där ska den fyllas med minnen och annat som gör en glad. Det nedfällbara bordet blir perfekt som en liten minibuffé vid fredagssnacks och andra mystillfällen i vardagsrummet. En möbel som vi defenitivt kommer att glädjas av varje dag. Ögongodis helt enkelt.

 • Carin skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna Von Schewen
  2. Bordet skulle passa perfekt som köksbord! Vårt nuvarande köksbord är rangligt och vi letar efter ett stabilt bord som kan ersätta vårt gamla som hotar att ge efter med åren! VI letar efter just ett vitt bord, så det här bordet skulle inte kunna bli bättre! God jul!

 • Sandra skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag har äntligen vågat ta steget och starta eget företag. Allt jag saknar nu är ett inrett kontor, detta hade varit perfekt i mitt kontor/gästrum.

 • Carin F skriver:

  Carin
  1. Björn Dahlström och Anna Von Schewen
  2. Bordet skulle passa perfekt som köksbord! Vårt nuvarande köksbord är rangligt och vi letar efter ett stabilt bord som kan ersätta vårt gamla som hotar att ge efter med åren! Vi letar efter just ett vitt bord, så det här bordet skulle inte kunna bli bättre! God jul!

 • Rebecca R skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag vet precis vart jag skulle placera String-kombinationen. Har nämligen tittat på just en såndär kombination med fällbord tidigare men har tyvärr inte haft råd. I vårt lilla 7-kantiga vardagsrum med sneda väggar skulle hyllan sitta PERFEKT ?.

 • Sofie skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den här Stringkombinationen skulle förvandla den mörka opraktiska "halvan" i vår lägenhet till ett helt eget rum med förvaring och arbetsplats i ett! Då skulle sovrummet få vara just ett sovrum utan att skärmar, pärmar och påminnelselappar pockar på uppmärksamhet när siktet försöker fokusera på vila och återhämtning.

 • Ana Kokol skriver:

  Björn Dahlström och Anna von Schewen
  På balkongen så man kan avnjuta en skön frukost/brunch ute, på kvällen ett finare måltid och ett glas vin.

 • Kajsa Salmi skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Hyllan skulle placeras i vår stora entré/hall som är väldigt stor och tom, där skulle denna hylla vara en perfekt ögongodis och funktion. Att kunna arbeta där framför kakelugnens värme vore drömskt.

 • Johanna B skriver:

  1. Arkitekterna och äkta makarna Björn Dahlström och Anna von Schewen.
  2. Om knappt en månad är det dags för inflytt i vårt nybyggda hus. Eftersom detta är vårt första hus så saknas det en del möbler. Detta fantastiska system skulle få ta plats i kontoret. Här skulle vi kunna sitta vid fällbordet och pyssla, surfa eller bara plocka en bok ur hyllan och läsa – vilken underbar inflyttningspresent det vore!

 • Karin Alander skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. En småbarnsmamma som är student,
  skulle bli överlycklig över denna present. 🙂

 • hanna b skriver:

  1.)anna von schewen och björn dahlström
  2.) Det här skulle man ju kunna ha vartsomhelst! men jag skulle välja, precis som på bilden, att ha det i köket, dock inte med sittplatser i första hand utan för bakbordet, vilken lyx och enkel elegans att stå där med alla ingredienser nära till hands och fixa frukostbrödet! ( och sen bara fälla ihop det när resten av familjen vaknar och är uppe och springer)

 • Frida Larsson skriver:

  1. Design av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna, min absoluta favorithylla skulle vårt sovrum verkligen förgylla. En dröm att få inrätta böcker och stilleben, i design från Strinning, Dahlström och Schewen. Tack för inspirerande inlägg i goda frekvenser. God jul önskar en trogen följare av sköna Trendenser.

 • Lars skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. En perfekt kombination till vår entré som just nu ekar tomt. Iochmed stringkombinationen skulle vår svårmöblerade entré förvandlas till ett mysigt inspirations- och arbetsrum.

 • Göran Martinsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den skulle nog faktiskt få stå i min verkstad där jag startar upp mitt företag. Perfekt som arbetsbord som kan fällas in och så kan jag dessutom komplettera med ett extra skrivbord. Pärmar och papper kan jag gömma i skåpet och hyllorna. Perfekt som ett kontor då man egentligen inte har något.

 • Jonatan HP skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag har spenderat de senaste dagarna på string.se med att designa mitt egna system för min etta så det här hade passat perfekt för mig. Jag har tänkt bygga in mitt piano i systemet, fällbordet ska jag ha bredvid pianot så att jag kan använda pianostolen som en skrivbordsstol vid behov.
  Laddade ner 3d modellen från string.se och gjorde en bild av mitt rum som man kan se här: http://pinterest.com/pin/266416134182779387/

 • Helena P skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle ställa hyllan med bordet i våra två pojkars rum. Där har vi usel förvaring för närvarande, och behöver dessutom en "arbetsplats" för 4-åringen när han vill pyssla i fred från 1-åringen. Med fällbord finns dock golvytan vips där igen när det är dags för tågbanor eller bilkörning. Vilken dröm!

 • Ann-Charlotte skriver:

  1) Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2) Hyllan kommer sättas upp i dotterns rum. Perfekt hylla att fylla med barbies, lego och pyssel. Fullbordar blir perfekt yta för pyssel och framtida läxor.

 • Erika skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  Denna fantastiska kombination skulle placeras i vår minimala sommarstuga i skogen. Idag äter vi vid litet vardagsrumsbord men med två små barn känns detta ohållbart. Detta skulle vara den perfekta lösningen för oss!

 • Anonym skriver:

  1.anna von schewen och björn dahlström.
  2. I min sons sovrum. En perfekt förvaring och första skrivbord till vår plutt. Främsta anledningen är att barnmöbler oftast är skräniga och lite pluttiga som är Svårt att göra snyggt och stilrent!
  String vore det bästa!

 • Helena skriver:

  1.Anna von Schewen o Björn Dahlström
  2. Vi har det lite trångt där vi bor
  Med alla papper o pärmar behövs ett kontor
  I vårt sovrum sprids sakerna omkring
  I läcker kombination från String
  Finns gott om plats att fylla
  Ja, riktig stil o klass har denna hylla!

 • Elin skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Har länge önskat mig en sådan! Jag skulle placera den i mitt sovrum. Där skulle den passa perfekt för både förvaring och arbetsplats. Kanske att jag skulle placera den i köket istället eller…åh! Jag kan inte bestämma mig. Den passar ju överallt!

 • Annica skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) I vardagsrummet i vårt nya radhus som vi flyttar in i efter nyår. Det är inte så stort men med fällbordet skulle vi få plats för barnen att rita, eller för våra datorer, eller duka upp godsaker när vi har besök, eller fälla upp för mer lekyta!

 • Carolina Seybold skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I sonens första egna rum såklart! (Vi flyttar från 2rok till 4rok snaaart). Där kan han och kompisarna sitta och spela spel och rita. Och när vi har storfrämmat lånar vi nog fällbordet till vardagsrummets stringsystem (yep, vi har ett sådant för tv-och bokförvaring). Så egentligen blir det två olika ställen för stringsystemet med fällbord – älskar flexibiliteten! Och designen.

 • Hanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna kvadratsmarta stringkombination hade jag placerat i mitt sovrum och äntligen hade jag fått den funktionella arbetsplats jag idag saknar. Jag arbetar ofta hemmifrån och sitter då placerad i soffan med nackont som resultat. Förvaringsmöjligheterna i kombination med fällbordet är dessutom perfekt för att skapa en sömnads- och pysselhörna.

 • Ann-Sofie skriver:

  Anna Von Schewen och Björn Dahlström står bakom designen.
  Jag skulle vilja ställa bordet i vårat extrarum som ska få bli mitt rum där kreativiteten och skapandet ska få växa. Där jag kan ha min symaskin, retrotyger, pennor, böcker, penslar, tapeter och annat pyssel. Smart förvaring som tillåter fina prylar att stå framme och funktion med bordet.

 • Lotta skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Allt ihop skulle placeras i mitt kök.
  Skulle passa perfekt där och det skulle bli så stiligt.

 • Malin Nycander skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  På sonens önskelista står "kontor" högst upp på önskelistan. Hyllan skulle placeras i hans rum och då rymma "kontorsprylar" såväl som leksaker, böcker och annat smått och gott. Perfekt att kunna fälla ner bordet de dagar då lekar kräver extra utrymme.

 • Maria Green skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Äntligen skulle jag få ordning i mitt kontorsrum, inga fler pappershögar… Rummet har ett snedtak och är med anledning av den svårplanerad. Men när jag nu fick se denna vackra skapelse blev det så enkelt! Vid den enda raka rektangulära väggen ska den stå med böcker och papper i fina fack. Där ska jag sitta med min dator och titta ut genom fönstret och se blodboken skifta färg.

 • maneki skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Lite ont om plats just nu, men skulle jag ha turen att vinna så vore det perfekt för pärlrummet, hobbyrummet där jag och syrran har vår gemensamma "smyckesateljé" eftersom man alltid behöver förvaring och en extra bordyta där. Dagdrömmer också om att göra om en gammal länga till det perfekta boendet och där vore den perfekt för där skulle det vara compact living och sovloft som gäller.

 • Olivia Jansson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Åh, fantastiska string!
  Jag har bönat och bett hemma för att få igenom min önskan att köpa ett fällbord och hylla, som jag kan använda när jag studerar och med skolböcker fylla. Dessvärre vill inte min oinstrisserade sambo lägga pengar på detta så det är bara att glömma, eftersom jag är student kan jag om string bara drömma!

 • Gunilla Nordin skriver:

  1. Designat av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Ett härbre vid torpet jag ska bygga
  Där hylla och bord av String/Schewen/Dahlström blir ursnygga!

 • ToveP skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Ah den här hyllan med fällbord skulle passa helt perfekt in i vårt nyttiga kök, där vi nu aldrig äter någon måltid – men skulle definitivt börja med det om vi kunde få upp en sådan här skönhet längs väggen!

 • Kristina skriver:

  1.Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. I köket på min nyrenoverade tvåa. 50-tal på 50 kvadrat låter alldeles fantastiskt!

 • Sara T skriver:

  1) Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2) Jag och min man delar på ett rum som han behöver ha som kontor och jag vill ha som sy rum. Kombinationen av fällbord och hylla hade varit perfekt för att få ihop våra behov och intressen.

 • Malin Nilsson skriver:

  1) Anna von schewen och Björn Dahlström.
  2) den skulle pryda vårt blivande kontor på en vägg där fällbordet ska få vara hem åt datorn och hyllan hem åt alla viktiga papper. Finfin lösning det där!

 • Lina Nilsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I sonens rum. Toppen med all förvaring för böcker och leksaker ta fram bodet för att pyssla och i framtiden göra läxor.

 • Lotten skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Helt klart i vår gäststuga som kommer byggas i vår. Vill få en morden känsla och smarta lösningar. Denna kombination skulle passa perfekt och färgerna passar perfekt till det råa betonggolvet. Håller tummarna!

 • Johanna skriver:

  1. design av anna von schewen och björn dahlström
  2. Placeringen är lätt fixad. Vi har redan en stringhylla i vardagsrummet men vill bygga på den och då skapa kontor med fällbordet. Och detta ganska snart för vårt nuvarande kontor ska bli lillkillens egna rum nästa år.

 • Kristina K skriver:

  1) Design av Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2) Åh, det här är så himla smart! Vi har ett väldigt avlångt kök. Otroligt svårt att möblera. Vi äter oftast ute i vardagsrummet som vi delat upp så hälften fungerar som matsal. Men den här kombinationen. Den skulle göra sig perfekt i köket. Helt jäkla amazing.

 • Lisa skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Det där bordet skulle faktiskt passa överallt i min lägenhet. Störst behov finns fick i min dotters rum. Ett skrivbord till henne och hyllor för hennes böcker och alla pysselsakerna.. Om jag vann detta till henne skulle det dessutom få följdeffekten att hennes saker försvann från hyllorna i vardagsrummet så jag skulle få mycket bättre ordning på mina saker och det vore jag tacksam för..

 • Ann skriver:

  1. design anna von schewen & björn dahlström
  2. vi ska göra om vår sons rum från ett bebisrum till ett riktigt barnrum och då vill vi såklart ha någonstans att ha alla böcker, leksaker och ett bord för att kunna rita och pyssla. Hade passat perfekt i vår funkislåda!

 • Emma skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström..
  2. Jag, sambon och våra två barn har flyttat upp våra sängar till övervåningen. Så på nedervåningen står det ett gapandes tomt rum som vi ska inreda och ha som kontor. Att jag dessutom håller på att starta eget företag skulle göra det extra roligt och peppande med ett tok snyggt hemma kontor!!! Håller tummarna ☺️

 • Jessie skriver:

  1. Anna von schewen & Björn dahlström
  2. Har helt missat denna smarta lösning, skulle lösa plats problemet i mitt trånga student rum. Älskar den tidlösa designen och att den fyller flera funktioner.

 • Märta skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Välkommen till mitt hem som ger eko,
  förutom att det är tomt är det ganska reko.
  Väggarna kläs av vit duk,
  jobbar på att det ska få annat stuk.
  Men som student är ekonomin svag,
  så det här med inredningsdrömmarna får nog vänta ett tag.
  Det vore ju toppen med en string-kombo i björkfaner,
  jag har för den i min lägenhet tusentals planer.
  I sovrummet kan mina saker på hyllorna stå,
  så slipper de ligga undangömda i en vrå.
  Eller i köket vore fällbordet av Anna och Björn bra support,
  att sitta på golvet och äta är förvånansvärt svårt.
  Men även i vardagsrummet skulle hyllan och fällbordet vara till nytta,
  pallen och kartongen jag pluggar vid skulle bli utbytta.

 • Elwira76 skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. På mitt alldeles egna rum/kontor hemma. Åh, jag har drömt om Stringhyllor i många år så detta är drömvinsten för mig! Efter många år som småbarnsmamma & IKEA-möbler hade det varit underbart att äntligen få det precis som jag vill ha det utan att ta hänsyn till barnen eller något annat utan bara till mig själv ❤️

 • Hanna K skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Jag har precis separerat och ska göra om den sexårige sonens rum. Det här hade gjort en finfin pyssel- och förvaringshörna till våra pyssel- och legobyggarstunder.

 • Sara skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Att njuta av i mitt kombinerade sovrum/arbetsrum. Så mycket plugg jag skulle få gjort på denna vackra arbetsplats!

 • Marina lindskog skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Jag skulle placera denna fantastiska hylla i mina barns gemensamma rum därför att denna hyllkombo är så himla flexibel och passar perfekt till barn som behöver en läxplats och pysselplats. Att hyllan är luftig och ljus gör det lättare att hitta prylar man behöver snabbt.

 • Patrik skriver:

  1 Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2 kombinationen kommer att passa perfekt i min dotters rum. Det
  hon önskar sig mest av allt i julklapp är ett bord för att pyssla och måla på ( samt göra läxan med storebror )

 • Gisela skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Vårt kontor som ambitionen var att det skulle kombineras till ett gästrum. Men i dagsläget tar ett alldeles för tjockt och djupt skrivbord upp all yta så vi inte får plats med den planerade bäddsoffan.

 • Mathias skriver:

  1. Anna von Schewen, Björn Dahlström.
  2. Oj vad den här kombinationen hade gjort sig i vårt kombinerade allrum/lekrum/tv-rum. Då hade vi kunnat använda den till arbetsplats, läshörna, frukostplats och på kvällskvisten ett romantiskt middagsbord framför en feelgoodfilm.

 • Martina skriver:

  1. Arkitekterna Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. På min sons rum. Vi behöver en effektiv förvaringslösning på hans rum. Den här kombinationen uppfyller alla kriterier och hade blivit en fantastisk julklapp! Tvi tvi!

 • Jonna skriver:

  1. Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2. Den här superfina & praktiska hyllkombinationen skulle verkligen fräscha upp vår "gillestuga". I den skulle min dotter och jag kunna förvara allt vårt pyssel och få ett gemensamt bord att sitta vid och utföra kreativa stordåd!

 • Sanna skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Med barn nummer två på intågande i januari har kontoret på ovanvåningen omvandlats till barnrum. På bottenplan står ett 30 kvm stort rum och bara väntar på att bli ett funktionellt kontor till mig under mammaledigheten. Och vad vore bättre än att få inreda rummet med en klassiker som stringhyllan?

 • Sara skriver:

  Svar: Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  Oj denna fantastiska stringkombination skulle få pryda vår inomhusbalkong med utsikt över vardagsrummet, där skulle jag då sitta ofta och t.o.m njuta av att betala räkningarna?

 • Cathrine skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Drömmen för mormor+morfar eller farmor+farfar i vårt nya gästhus/bastuhus! Där ryms två vuxna och en 2 1/2-åring perfekt kring frukost, pyssel, pussel och filosofiska diskussioner!

 • Kim skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi bor tajt och har ett stort skrymmande skrivbord i vardagsrummet. Har man inget rum för ett eget litet kontor får det ju bli så. I vardagsrummet har vi även en stor tom vägg. Så jag hade huttat ut skrivbordet fortare än någonsin och skapat ett rum som funkar klockrent både för tv-häng och arbete. Det här är compact living när det är som bäst (och snyggast)!

 • Sofie skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera det i min studentlya för att kunna fälla ut och placera mitt i min lilla etta när jag bjuder hem vänner och familj och för att sedan kunna ställa mot väggen som ett lagom stort bord för en kärleksfull middag för två eller bara en ensam pluggkväll.

 • Lina skriver:

  1) Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2) Från matplatsen i vårt nya hus når man ett litet rum som ska bli min och fyraåriga dotterns pysselrum. Dock lite för litet för att rymma både förvaring och dubbla skrivbord, så vi kan pyssla samtidigt. Men med Strings lösning får vi både förvaring och arbetsplater i ett och vi får plats att pussla båda två!

 • Nina Holm skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Vårt kök är väldigt trångt och just nu har vi bara ett hemskt litet träbord som har börjat spricka. Vi har inte råd att skaffa ett nytt eller möjlighet att få det fixat snyggt. Detta vore verkligen drömmen till köket, älskar String hyllan som jag suktat efter i många år ^^

 • Åsa A skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I min dotters lilla rum. Toppen med all förvaring för böcker och framför allt det fällbara bordet som frigör golvyta när det inte används till studier..

 • Eleonor skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag hade placerat kombinationen i min sons rum som just ska renoveras. Den skulle passa honom i alla åldrar när han växer upp, från att ligga och beundra fina saker i hyllorna när han är bebis, till att rita och läsa saga vid bordet och till sist bjuda första kärleken på middag på tu man hand. En dröm!

 • Lisa skriver:

  1: anna von schewen & björn dahlström
  2: åh, jag skulle placera denna fina string-kombination i vår lille guldklimps sovrum. Perfekt för förvaring av böcker och leksaker. När det är pysseldax är det bara att fälla ner det fina bordet. Vilken kombo!

 • Sandra E skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) Den skulle passa peeeerfekt i mitt nya arbetsrum! Fullt med plats för både förvaring, display och skapande i en och samma vackra kombination.

 • Anna skriver:

  1. Björn Dahlström & Anna von Schewen
  2. Alltså, detta är ju drömmen! Som hyfsat nyinflyttade studenter till en ljuvlig liten lya får inredandet (ofrivilligt) ta sin lilla tid. Hittills förvarar jag och min sambo en stor del av våra köksattiraljer på golvet och äter varenda mål mat i soffan vid vårt väldigt låga soffbord. Dessa två problem hade lösts på snyggast möjliga vis med denna fantastiska stringhylla, som hade fått ta plats i vårt vita kök och gjort mig lycklig varje dag!

 • Vendela skriver:

  1) Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2) Vilken chans! Jag älskar String! Jag skulle placera denna snygga String-kombination i mitt kök, och använda fällbordet som köksbord, förvaringen skulle komma väl till pass för köksredskap, teburkar och dylikt.

 • Sara skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag skulle placera kombinationen i mitt nya och pyttelilla arbetsrum, som jag färdigställer efter att äntligen ha vågat starta eget. Tack Frida för att dina framgångar fick mig att våga tro!

 • Jeanette skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Precis som på bilden så skulle jag placera detta i vårt kök. Vi har länge tänkt göra om det och hur snyggt skulle det inte bli med den här kombinationen?!!

 • Kajsa Ericsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vårt sommartorp, det vita i kombination med björk passar perfekt i vårt ljusa arbetsrum.

 • Carro skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Det där är ju min dröm, att kunna kasta ut mitt äckliga köksbord och fula stolar, så jag kan ställa in nåt så snyggt som denna String-kombination i mitt lilla matrum. Då skulle jag kunna vistas där och äta frukost & middag, vilket jag absolut inte gör i nuläget, för jag avskyr mina hemska möbler där!

 • EvaMaria Larson skriver:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström
  Det vore perfekt i mitt lilla kök. Både matplats och super snygg förvaring.

 • Mia skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  Hemma har vi en pysslig tjej
  Som behöver plats för mången grej
  Rummet hennes är rätt så litet
  Uttrycket: Vart får jag plats är slitet
  En saga som bleve sann
  Vore denna minsann
  Kunde hon göra allt hon vill medsamma
  Och kanske finns där också plats för en mamma!?

 • Kristofer skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2) I arbetshörnan/matplatsen/studion/läshörnan i det enda rummet i min lilla 1:a. En optimal möbel för det kompakta boendet!

 • Meri skriver:

  1) Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2) Vår dotter är snart 3 och pysslare av rang. Hennes lillebror ska snart flytta in i hennes rum och hon pratar hela tiden om att de ska pärla när de delar rum. Den här String-kombinationen har allt som de behöver, plats för leksaker, böcker och en fantastisk pysselyta som dessutom kan trollas bort när de hellre vill springa. Bara lillebror lär sig att pärlor inte ska ätas!

 • Sara skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle med glädje byta ut mina nuvarande Ikeahyllor i vardagsrummet mot drömmen om att äga en stringkombination. Och som student skulle det vara extra bra med ett bord att sitta vid!

 • Helena skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. En hyllkombination som ger rummet oändliga möjligheter! Jag skulle placera denna fantastiska kombination i vårt allt-i-allo/hobby/gäst/kontorsrum. Rummet är ganska litet och rymmer förutom en trave flyttlådor med böcker, spel, pyssel och diverse hobbyartiklar (nej vi är inte nyinflyttade men det har liksom inte blivit av att vi plockat upp dem än) också en bäddsoffa och ett soffbord. Stringhyllan skulle rymma allt det där som vi nu har i lådorna. Men hyllan blir också centrum för en plats att umgås. Sy, pyssla, spela spel eller läsa en bok i lugn och ro. Och på ett kick kan vi fälla in bordet och få den rymd vi behöver för att få plats att bädda soffan när det kommer gäster! Flexibelt, praktiskt, smart och såååå snyggt!

 • Sofia skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Eftersom jag bor litet, med hall, kök och vardagsrum i ett skulle denna kombination ha en given plats – i mitten. Tänk vilken dröm att ha denna möbel – så praktiskt och snyggt – och något man aldrig tröttnar på. Ett smycke som med sina enkla linjer blir pricken över allt – något som man inte är van vid när man bor trångt och bara har ett rum att vistas i.

 • Hanna La skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Som nybliven 40-åring med inredningsintresse kan man tro att ens hem vore i tipp topp. Så är icke fallet, så håller på att uppgradera till en snygg hållbar nivå. Stringhyllan skulle knuggs ut mina vita hyllplan på konsoller och skenor med en ljudlig SMÄLL!

 • Hanna skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Med nyköpt hus och en liten bebis går pengarna fort åt. Om drömmen om en stringkombination hade blivit förverkligad skulle jag placera den i vardagsrummet.

 • Marika Thoresson skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. För att göra kontoret modernare och till en mer funktionell plats.Det hade varit roligt efter att ha sett likadant ut i 25 år.

 • KarinM skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vilken drömvinst! Den skulle placeras i vår 40-tals stuga där nätt & kompakt elegans är ledorden när vi inreder. Här stämmer allt till max!

 • Petra Samuelsson skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Det skulle passa perfekt i vårt gästrum som också skulle kunna fungera utmärkt som kontor med denna lösning.

 • Ove skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle överraska min fru med nya hyllor på kontoret. Det har sett nästan likadant ut i över tjugo år och sen jag avvecklat mitt företag finns det mer plats för frugan att sitta och sy på så hon hade garanterat blivit glad av att bli av med mina saker.

 • Lisa M skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi är en växande familj så vårt nuvarande kontor behöver bli bebisrum. En sådan här lösning skulle bli klockren i vardagsrummet – då får vi rum för alla böcker och har någonstans att sitta och jobba.

 • Eva Damberg skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Den fina string-kombinationen skulle passa perfekt i vardagsrummet! Där skulle jag ha mitt kontor och när jag jobbat klart är det bara att fälla upp bordet. Min Mac får vila i en hylla under natten 🙂

 • Helena skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. En hyllkombination som ger rummet oändliga möjligheter! Jag skulle ha kombinationen i vårt allt-i-allo-hobby-gäst-kontorsrum. Rummet är ganska litet men används för många olika saker. Stringhyllan förvaring är oslagbar och skulle göra att jag äntligen skulle kunna få ordning och reda bland böcker, spel och pysselsaker. Hyllkombinationen skulle också bli centrum för aktivitet. Vi skulle kunna använda det praktisk bordet för att pyssla, läsa en bok i lugn och ro eller förvandla det till hemmakontor för en dag. När gästerna kommer fäller vi enkelt upp bordet och gör plats för bäddsoffan! Stringhyllan är flexibel, praktisk och sååå snygg!

 • Lisa skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle inreda ett hemmakontor med två arbetsplatser och bra förvaring i vår hall… Åh, vad jag hoppas på tur idag, vilken vinst!!!

 • Eva skriver:

  1. design anna von schewen & björn dahlström
  2. om jag vinner ska absolut sätta den i vardagsrummet och ha allt pyssel där. Då kan jag och barnbarnet pyssla tillsammans.

 • Johanna skriver:

  1. anna von schewen & björn dahlström
  2. Vi letade efter hus i staden, men förälskade oss och köpte istället ett gammalt missionshus på landet. Med arbeten kvar i stan är planen att förvandla vår lilla trea till ett effektivt veckoboende för en mamma, en pappa och två yrväder. Med strins hyllkombination med fällbord känns det inte ens som en nödlösning att låta arbetsrummet flytta in i vardagsrummet.

 • Lisa Ståhle skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera denna vackra möbel i mitt blivande pysselrum. Perfekt med mycket förvaring för allt pyssel material och sen ett bord att sitta och pyssla vid! Det skulle göra sig perfekt här hemma och den vackra, stilrena designen skulle verkligen inbjuda till att hålla allt fint organiserat!! Kram Lisa Ståhle, som kommer hålla tummarna så hårt så de blir blå!!

 • Nora G skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi har ett långt och smalt rum som vi reserverat för det adoptivbarn vi nu väntar på och hyllsystemet skulle passa perfekt som förvaring och det fällbara bordet skulle bli ett perfekt skrivbord så att också en liten säng skulle få plats!

 • Catarina Olsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi har ett litet avlångt sovrum, bara 2 m brett. Vi har tryckt ned en säng längs ena kortsidan för att överhuvud taget kunna möblera vettigt alls. Rummet fungerar som gästrum och som sy å pysselrum. Hyllkombon skulle funka perfekt med det uppfällbara bordet när gäster kommer å hyllorna skulle rymma både hobbymaterial å sköna ting!

 • Emma skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I sonens rum. Vi har ett hus från 60-talet som inte har så stora barnrum. En stringhyllskombination hade varit perfekt där. Inte skrymmande men rymmer massor – snälla tomten…!

 • Mia skriver:

  Anna von schewen och Björn Dahlström
  Den där kombinationen skulle jag ge till min fjortonåriga dotter som är så duktig på att skissa och måla men har ett minimalt skrivbord. Där skulle hon få plats och tid att breda ut sig och sitt största intresse och slippa plocka undan!

 • Anna R skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Då hade min sötpropp Sigge 6 år fått en luftig och snygg förvaringsmöbel i sitt pyttelilla rum. Med plats för två stolar blir det en perfekt pyssel- och läxläsningshörna när han efter sommaren börjar 1:an.

 • Ulla Hägglund skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Förr bodde vi på landet och hade ett jättestort köksbord. Nu bor vi i en liten lägenhet och bordet skulle bli perfekt i vårt lilla kök

 • anna von schewen och björn dahlström
  jag skulle ställa det i köket. 🙂 skulle passa perfekt där 🙂

 • Malin skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. I dotterns rum. Har spanat på de fina stringbokyhyllorna med skrivbord länge då det passar bra för oss med compact-living.

 • HannaB skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. String skulle få flytta in i sonens rum. Denna moderna version av växa-säng är precis vad han och hans rum behöver. Massa av förvaring och ett pyssel-, rit- och/eller matbord. Snart blir det ett skrivbord och läxbord. Kanske hem till en vandrande pinne eller en kaktus med ögon. Ett system för livets alla skeenden!

 • Linn skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen.
  2. Jag hade ställt det i mitt vardagsrum som behöver mer förvaringsmöjligheter och ett smidigt bord som inte tar upp alla mina 40 kvm! …och ett ställe att visa upp mina älsklingsting!

 • Camilla skriver:

  1. Den är designad av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Den skulle få ta plats i min sons rum som är i en ritar och pysslaperiod just nu.

 • Susanne M skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I höstas fick vi, efter flera år av köande, äntligen möjlighet och köpa en kolonistuga. I vår kommer vi rusta upp stugan och då skulle det vara fantastiskt om kombinationen skulle kunna få flytta in! Den skulle passa perfekt mot en av de få väggarna i stugan; passar med byggår + att den verkligen skulle få synas eftersom det inte får plats med så mycket mer i stugan! Smartare och stilfullare kombination är svår att hitta. Hoppas… God jul!

 • Malin skriver:

  -1- det har anna von schewen och björn dahlström gjort!
  -2- i vårt pyttehus gäller det att använda ytorna till max. denna vinst skulle hamna i familjens blivande kreativa lekrum i källaren. ett gammalt torkrum ska förvandlas till ett rum där hela familjens önskemål ryms. oavsett om jag ska sy, vi ska pyssla, bygga lego eller koncentrera oss på skolarbete så ska ytan fungera, i kubik! ett bord som enkelt trollas bort och förvaring från golv till tak gör att utrymmet maximeras!

 • Cissi skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag skulle förgylla min äldsta dotters rum med denna UNDERBARA kombination. Vi har precis avverkat hennes 11 operation och denna gången en komplicerad i kroppens viktigaste "hjärtat". Allt gick bra även denna gången och man kan bara tacka för den enorma sjukvården vi har i Sverige. Dottern använder mycket dator och älskar ordning och reda och vad kunde då bli bättre än detta.

 • Lena skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Precis den stilsäkra smarta lösning vi behöver till vårt lilla rum som skall bli: pyssel-/ kontor-/ sällskapsspelrum och gästrum i ett!:-) Vilken dröm!

 • Jennie skriver:

  1. Anna von schewen & Björn dahlström
  2. Jag hade passat på att göra om arbetsrummet och använda som ett pysselbord

 • Niklas skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Framförallt hade jag använt fällbordet för att träna upp mina pingisförmågor, Forrest Gump-style. När jag så tar det enda OS-guldet för Sveriges räkning 2020 ska jag tacka String för att gett mig möjligheten att bli den bästa i världen, tack!

 • Stefan Joneström skriver:

  I vårt blivande kontor/hobbyrum skulle detta passa helt perfekt! I den ena delen av hyllan får jag plats med alla mina papper och pärmar. I den andra delen får barnen plats med sina pysselsaker. Dessutom finns bordet i samma möbel. En drömmöbel helt enkelt!✊✊

 • Maria skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna kombination skulle göra sig strålande i våra döttrars rum. Perfekt kombination med det ljusa trägolvet!

 • Camila B skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Vi har en vägg i vardagsrummet som är helt tom (och det är det första man ser när man öppnar ytterdörren) där vi inte riktigt vetat vad vi ska ha TILLS vi såg denna underbara string-kombinationen! Det blir perfekt att äntligen ha någonstans att sätta alla våra coffe table-böcker, ljusstakar, ngn tavla, men bäst av allt är att jag nu vet var/hur jag ska ha ett skrivbord i vår lilla trea!

 • Anemonia skriver:

  1. Anna von Schewen Björn Dahlström.
  2. Åh, jag vet exakt var jag skulle placerade den här fiffiga skapelsen! Vi har ett litet avlångt rum helt utan möbler som vi kallar för "kontoret", men det har tyvärr blivit ett förvaringsrum med allt som inte får plats på något annat ställe, ett förråd helt enkelt. Men skulle jag vinna, skulle äntligen rensning och sortering bli av och vi skulle äntligen få ett riktigt kontor. Stringsystemet med det fällbara bordet är ju en helt genialisk idé! Det skulle passa helt perfekt i vårt kontor, massor med hyllplan för alla pärmar och böcker, ordning och reda där också(!), och det fällbara bordet att sitta vid och betala räkningar, arbeta vid datorn och allt annat som man gör i ett kontor!
  Så hoppas, hoppas att jag varit riktigt snäll det här året så att Tomten kommer till mig med önskejulklappen!

 • Stina Uppsala skriver:

  Svar: Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  Den här möbeln skulle lösa förvaringsfrågan i barnens rum och att de även skulle kunna få en arbetsyta är ju suveränt.

 • UA skriver:

  1) De heter Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2) Jag skulle ställa det i mitt hobbyrum, där man kan pyssla, sy mm. Perfekt att bara fälla ner när så önskas.

 • Lotta skriver:

  Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Nobody puts Baby in a corner – hyllan skulle naturligtvis stå i vardagsrummet där alla kan se den.

 • Stefan Joneström skriver:

  1. Design Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vårt blivande kontor/hobbyrum skulle detta passa helt perfekt! I den ena delen av hyllan får jag plats med alla mina papper och pärmar. I den andra delen får barnen plats med sina pysselsaker. Dessutom finns bordet i samma möbel. En drömmöbel helt enkelt!✊✊

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. I husets hjärta = köket. Vårt kök från 80-talet behöver pension det finns ingen pardon med furumöbler från 70-talet och textilen från 60-talet behövs något radikalt.

 • tess skriver:

  1, Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2, på ovanvåningen finns en stor hall precis ovanför trappan. Den ekar lite tom. För jag hittar liksom inte det perfekta. Också plötsligt ser jag det här! Den skulle passa perfekt!!

 • Ulla Gustavsson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vårt vardagsrum som jag ockuperat och använder som kontor/ateljé/verkstad skulle se ut som ett vardagsrum där visst arbete pågår med denna fina kombination av arbetsplats och förvaring. Det skulle bli ett jättelyft.

 • Stefan Joneström skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vårt blivande kontor/hobbyrum skulle detta passa helt perfekt! I den ena delen av hyllan får jag plats med alla mina papper och pärmar. I den andra delen får barnen plats med sina pysselsaker. Dessutom finns bordet i samma möbel. En drömmöbel helt enkelt!✊✊

 • Helena skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Denna kombo skulle fraktas direkt till nya gäststugan hos svärfar. Min egna plats att sitta vid mellan varven inne i storstugan. Björk/vitt blir underbar kontrast mot den kompakta, mörka skogen i mitten av Småland.

 • Camilla skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Förvaringen skulle jag ställa i mitt kök, där det nu är så mycket stök. Den gamla är omodern, sliten och bara trist, det vore en dröm att få ordning till sist.
  Denna hylla är designad av ett par med kraft, och är betydligt bättre än den jag länge haft!

 • Andreas skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Ok, vet ni vad ett spiketält är? Enkelt beskrivet 15 kvm stugliknande påhäng till husvagn. En möjlighet att få vistas i fjällen med familjen trots begränsad ekonomi. Med spiketältets blygsamma cirkamått på 5×3 meter skulle denna fantastiska string-kombination smycka och underlätta vårt trånga men älskade fjälliv.

 • Stefan Joneström skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vårt blivande kontor/hobbyrum skulle detta passa helt perfekt! I den ena delen av hyllan får jag plats med alla mina papper och pärmar. I den andra delen får barnen plats med sina pysselsaker. Dessutom finns bordet i samma möbel. En drömmöbel helt enkelt!✊✊

 • Arman skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Efter 5 års plugg så är det äntligen dags att lämna den lilla ett rummaren för en riktig lägenhet, student boenden i all ära men en lägenhet med riktigt kök är svårt att slå. Om mitt nya kök skulle ha dröm stringhyllan med fällbord så skulle den bli oslagbar och ett naturligt ställe för mina vänner att hänga, laga mat och snacka skit på. Där min enäggstvilling som är en kille av den svartsjuka typen kan komma och beundra hur fint kök jag fått med en lyxig string vägg. Så för möjligheten till en livstid med skrytmöjligheter över både vänner och speciellt min bror så hoppas jag ni väljer mig. God jul !

 • Henrik E skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. I smygarna sover två små liv.
  Där emellan lek ock kiv.
  Rummet fullt av allsköns ting.
  Kaos råder runt om kring.
  Ordning och reda drömmen när.
  Helst en hylla med sekretär.

 • Aniika skriver:

  Wow vilken toppenfin vinst! Svaren är
  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Den skulle få pryda barnens rum! De börjar bli större nu, och samlar på sig oändliga pysselgrejer. Här skulle det bli som en hel butik av härliga hyllor med material att välja från, med bordet som mittpunkt för pysselverkstaden!

 • Stefan skriver:

  Svaret på fråga 1 kom inte med i mitt förra svar, så här kommer det kompletta svaret! 🙂
  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vårt blivande kontor/hobbyrum skulle detta passa helt perfekt! I den ena delen av hyllan får jag plats med alla mina papper och pärmar. I den andra delen får barnen plats med sina pysselsaker. Dessutom finns bordet i samma möbel. En drömmöbel helt enkelt!✊✊

 • Anna Janson skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Litet boende kräver bra möblering. Stringkombination skulle vara toppen i vårt vardagsrum. Bra med förvaring, luftigt och plats för storebrors legobyggen ibland.

 • Sonja skriver:

  1.Anna won Schewen och Björn Dahlström
  2. I vardagsrummet så att jag kan njuta av hyllsystemet så ofta som möjligt! Stilrent och tidlöst och med hjälp av det skulle det bli ordning och reda.

 • Sonja skriver:

  1.Anna won Schewen och Björn Dahlström
  2. I vardagsrummet så att jag kan njuta av hyllsystemet så ofta som möjligt! Stilrent och tidlöst och med hjälp av det skulle det bli ordning och reda.

 • Terese skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Husets fd pastorsexpedition (vi bor i en fd prästgård) har vi tänkt inreda till ett kreativt rum/hemmakontor och jag har funderat på en liknande lösning längs en vägg i rummet som är perfekt för det. Tillsammans med detta fällbara lilla bord öppnar stringhyllan ju inte bara upp till stilig förvaring på den väggen utan bäddar också för lite konkret kreativitet! Precis vad jag och mina flickor gillar! Smart, smidigt och galet snyggt!

 • Bm skriver:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström
  STRINGS TRANSFORMERING
  1959 pappas rökpipa och askfatet med den stora isbjörnen i porslin stod på vår Stringhylla i teak i vårt vardagsrum.
  2015 ligger alla mina garner, tyger, snören på en vit Stringhylla i mitt vardagsrum, precis som då 1959!!

 • Ailin Lee skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera den i dotterns nyrenoverade kryp-in. En mini-etta i fd garaget i vårt hus med egen ingång, kokvrå och toalett! Perfekt både när kompisarna kommer över och till läxläsning!

 • Anna L skriver:

  1. Anna won Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle skapa en ateljevrå till mig själv!

 • magnabus skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag behöver bara blunda så ser jag var denna String-kombination med fällbord skall stå…den ska finnas i vårt nybyggda fritidshus i hjärtat av Höga Kusten, i allrummet med högt i tak, och stora glaspartier med mycket ljusinsläpp. Varför? Vackert, funktionellt och tillgängligt – de ledord vi redan använder i vårt fri tids hus.

 • Denisa skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2.kommer flytta snart till en lägenhet med min pojkvän så det skulle vara en bra start!

 • Helena skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Oj, oj, oj, denna ufina String-kombination skulle passa som handen i handsken i mitt arbetsrum. Snacka om att det skulle bli inspirerande att jobba!

 • Emma Kitti skriver:

  1.Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2.Jag skulle utan tvekan placera den i min sons rum. Klaffbordet skulle få fungera som skrivbord. Min son skulle få plats för allt sitt lego som han gärna visar upp.

 • anna skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Köpt ny lya och äter på en flyttkartong, skulle passa bättre med ett bord.

 • Susanne I skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Håller på med en renovering av ett par rum på vår övervåning. I det rummet som skall bli kontor/pysselrum skulle denna stringhylla bli hur fin som helst.
  Varför; Jag är sååå svag för stringhyllor men har inte någon så denna skulle bli pricken över i:et på hela övervåningen. Håller en ?

 • Josefin skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna kombo vore optimal för mig som drömmer om ett hemmakontor, men inte har möjlighet att avvara ett helt rum. Placerad mot vardagsrummets bästa vägg skulle det bli en perfekt oas för kreativa projekt!

 • Heléna skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I vårat extrarum, skulle vara perfekt som minikontor =) Jag och sambon skulle få varsin sida =)

 • Maria skriver:

  1. Detta fällbord är designat av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Denna serie med fällbord skulle passa perfekt i allrummet i vårt nya hus. Vi har velat hit och dit om vi ska ha det som ett arbetsrum eller ett allrum med tv, och här är ju svaret. Med denna serie och detta fällbord kan vi enkelt ha både och 🙂 Inga kompromisser!!

 • Daniel Karlsson skriver:

  1. Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2. Måste en motivering vara ett rim,
  för att kalla hem en String?
  Detta är jag inget bra på, men viljeförklaring finns.
  Hyllan med fällbordet skulle göra sig mångsidig i tv-rummet i min etta,
  nuklearmedicin eller fysiologiböcker i staplar som hjärnan ibland vill överarbeta,
  med hyllan kan jag få ordning och reda, slipper studenten jag leta.
  Dessutom med stolthet bjuda hem en vän, för en ölhäng eller en bit pastagratäng.

 • Jenny Holmlund skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2. I barnens Legorum. Bra med hyllplan för de färdiga kreationerna och att man kan sitta mittemot varandra.

 • Elin Ö skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. I vår matdel mot vår retrotapetserade vägg. Tänk att kunna fälla upp matbordet bara när vi behöver det! Mittemot hyllan (och där vi har bordet idag) skulle vi ställa vår soffa då den har exakta mått för utrymmet. Plötsligt blir det en salong!

 • Elin Ö skriver:

  1. Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. I vår matdel mot vår retrotapetserade vägg. Tänk att kunna fälla upp matbordet bara när vi behöver det! Mittemot hyllan (och där vi har bordet idag) skulle vi ställa vår soffa då den har exakta mått för utrymmet. Plötsligt blir det en salong!

 • Mattias Olofsson skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. String, klassikern av klassiker vad gäller svensk design och tradition,
  skulle placeras i vårt pysselrum, där det behövs mängder av förvaring och extra utrymme för barn, barnens kompisar och alla andra pysselsugna!

 • Marika skriver:

  1. anna von schewen & björn dahlström
  2. Detta fantastiska String-pris skulle jag ge till min storebror och hans sambo som en tidig husinflyttningspresent eftersom de absolut älskar Stringhyllorna. Efter att ha bott trångt med sina två små döttrar och prioriterat bort allt de själva älskar inredningsmässigt i många år nu tycker jag de förtjänar en riktigt härlig julklapp och inflyttningspresent!

 • Viktoria skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Min dotter är 10 år och i hennes lilla rum händer det mesta kring hennes lilla hylla och skrivbord. Läxor, blandas med pyssel, kompisar och musik. Allt i en röra. Snart är hon tonåring och hyllorna fylls med nya saker och historier.
  Tänk om hon skulle få en Stringhylla
  som kan följa henne genom livet och alla dess skeenden.

 • Sophia skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Idag i barnrummet för pyssel och lek
  Imorgon i ungdomsrummet för studier och mek
  I övermorgon på kontoret för jobb och bibliotek

 • Maria Byland skriver:

  1. design av Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Wow … med den här snygga kombinationen skulle jag äntligen byta ut mina köksmöbler. Jag har redan en liten stringhylla från 50-60-talet som självklart får hänga kvar … vad snyggt det skulle bli!!! ?

 • Johanna skriver:

  1) Anna von Schewen och Björn Dahlström.
  2) Jag skulle placera kombinationen i arbetsrummet i vår nya lägenhet. Rummet ska främst användas som ett pysselrum för min lille son och mig och då vore ju den här kombon optimal!

 • Lina-Elenor skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Tidlöst genom livet med denna ting, då är det givet att hallen vår behöver en String! Då tre personer samsas på liten yta, är det bättre med trendig förvaring än att slippa boyta byta.

 • Hanne skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera den i min dottersrum. Mycket bra förvaring till bla. böcker, leksaker mm, och en perfekt plats att sitta och rita, pyssla och göra sina läxor på. Kan inte bli bättre 🙂

 • Sandra skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Ju fler vi är tillsammans desto gladare vi blir. String kombinationen skulle få ackompanjera sin ensamma vän i vårt nya hus i Norrland.

 • thilda skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Eftersom att jag bor litet så skulle jag ha det i vardagsrum/köket och fällbordet som köksbord och skrivbord! String har verkligen den perfekta och mest optimala hyll-kombinationen om man ska få plats med mycket på liten yta, och samtidigt så otroligt snyggt!

 • Johanna skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Hylla med fällbord skulle jag placera i min dotters rum. Hyllorna skulle jag fylla med böcker, foton, leksaker mm och vid bordet skulle vara en perfekt plats för att sitta och rita och pyssla.

 • Björn P skriver:

  Vilka? Anna von Schewen & Björn Dahlström
  Var? I vårt hem har vi knappt någon yta kvar att fylla – men i vår hall får vi plats med en String-hylla!
  Varför? För att män även uppskattar trendenser!

 • Sofia jo skriver:

  1)Anna von Schewen o Björn Dahlström
  2) jag skulle ha den i sonens rum, där behövs bra förvaring och skrivmöjligheter. Bra också att kunna lägga saker högt så inte pyttebror kan nå dem.

 • Rebecka B skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Vi flyttar nu in i ett hus från 60-talet med ett stort vardagsrum och där skulle det bli perfekt med en string-kombination! Tänker att hela familjen där kan förvara och utöva olika pyssel och sällskapsspel.

 • josefin skriver:

  1. Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2. I min lilla etta på 20 kvm med kokvrå skulle jag låta hyllsystemet få pryda en av väggarna. På så liten yta är det sannerligen en utmaning att få ihop de olika rummen (sovrum, vardagsrum och kök) i ett. Men med ett sådant fagert hyllsystem från String skulle rummen smälta ihop galant!

 • sara skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera den i mitt vardagsrum, det är tyvärr det enda stället den skulle få plats på i min studentlägenhet. Men vilket lyft den skulle göra just där!

 • Maria Lindberg skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. I barnens rum! De delar ett rum med liten golvyta och där skulle denna kombination passa perfekt! De skulle då ha tillräckligt med hyllor till alla böcker, pysselsaker och spel. Idag har de inget bord, eftersom det inte får plats då dom helst av allt vill kunna bygga lego och bil-/tågbanor på golvet. De skulle dock också behöva ett bord till läxläsningen, ritandet och pysslandet så de slipper flytta alla saker till köksbordet. Ett bord integrerat i hyllsystemet som går att fälla ner vore helt enkelt lösningen på problemet! ?

 • Carola skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Mitt vardagsrum består av en soffa, ett lampbord och en TV. Jag saknar helt ytor/hyllor att ställa saker på. Saknar matbord & datorbord. Det är så opersonligt när allt ligger i lådor eller står på golvet. Det här vore fantastiskt att vinna!

 • Stina skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vårt pyttelilla hus skulle det passa perfekt I vårt larvigt trånga kök! Ge oss lite mer yta att röra oss på golvet och samtidigt massor av förvaring.

 • Emma Thun skriver:

  Anna von schewen och Björn Dahlström
  Mina barn börjar bli stora och nu när dom inte är lika intresserade av att spendera tid med sin mamma så måste mamman i fråga, dvs. jag, skaffa sig en hobby… Tänkte därför lära mig mer om foto och fotoredigering och behöver därför få till ett utrymme där detta kan ske. Hade tänkt låna en bit av vardagsrummet och denna hyll- och bordslösningen hade varit perfekt! Inte bara otroligt snygg utan även praktisk.

 • Martin skriver:

  1. Design Anna von Schewen & Björn Dahlström.
  2. I min och min sambos nya etta. Liten yta kräver snygg, smart och effektiv förvaring.

 • Susanne skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I allrummet!
  – Jag gör mig av med Billybokhyllorna i i ek. På den väggen skulle den här kombinationen få stå.
  – Väggen är ohyvlad vitmålad panel. Lite ruffig och skulle skymta fram mellan hyllorna.
  – De andra möblerna, soffa, soffbord och matta går i vitt och ljusgrått.
  – Sedan finns en ärvd fåtölj i original av Yngve Ekström (ej Laminio).
  – Rummet steg i graderna när det nya soffbordet kom på plats
  – Den här kombinationen skulle göra rummet än bättre och passa med övriga möbler.

 • Elin Svanberg skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Åh vilken dröm! När man är trångbodd får man med smarta idéer försöka få plats med allt, samtidigt som man vill ha fria ytor, vilket inte alltid är så lätt. Då ett skrivbord tar för stor plats av den lilla yta som är mitt vardagsrum, skulle ett String-hyllsystem med fällbord vara den perfekta lösningen. Jag får mycket plats för förvaring och jag får ett skrivbord som går att fälla ner, ett bord som inte tar upp någon plats – superbt! Att String-hyllorna dessutom är fantastiskt fina är som grädde på moset.

 • Ina skriver:

  Jag skulle placera det i köket som förvaring åt allt sy och pysselmaterial som inte har någon bra plats idag. Där skulle jag sitta och sy eller sitta vid datorn och sonen kunde sitta mittemot med sitt.

 • Sofia M skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Plötsligt händer det! kvällsfnitter, skavfötters och syskonkärlek när det är som finast. Barnen sover numera i samma rumoch plötsligt finns behovet och lusten att inreda en vägg och ett rum för läxläsing, pyssel och ett och annat syskonbråk!

 • Rebecca skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Idag hade jag placerat denna klassiska & tidlösa stringhyllan i vårt kombinerade kök/vardagsrum, rummet som vi är mest i.
  Den hade fått agera extra bord vid besök av många gäster & kalas. Pyssel, spel & läxbord till vardags.
  Hyllplanen hade dekorerats med sparsmakade stilleben & personliga minnen. Den hade blivit en hylla att minnas, en hylla för barnen att ärva.

 • Anonym skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Idag hade jag placerat denna klassiska & tidlösa stringhyllan i vårt kombinerade kök/vardagsrum, rummet som vi är mest i.
  Den hade fått agera extra bord vid besök av många gäster & kalas. Pyssel, spel & läxbord till vardags.
  Hyllplanen hade dekorerats med sparsmakade stilleben & personliga minnen. Den hade blivit en hylla att minnas, en hylla för barnen att ärva.

 • Magdalena skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström.
  2. I den gapande tomma ytan i mitt vardagsrum, skulle jag vilja placera min hyllkombination. Där skulle String-hyllan med bord utgöra det bästa möblemanget för förvaring och rekreation.

 • johanna skriver:

  1) Anna von schewen och Björn Dahlström
  2) i vitt och furu en fantastiskt hylla
  Som jag längtat efter att fylla
  Med all världens ting
  Tänk om jag vann en alldeles egen string
  Om jag hade den i mitt kök
  Skulle den rymma allt från träslev till lök
  Torrvaror, tallrikar och kryddor
  Skulle trängas på dessa hyllor
  Om den istället stod inne på toaletten
  Skulle den hysa både blöjor å våtservetten
  Mitt smink, våra handdukar å doftljus
  Skulle få plats hos herr spring på vårat s**thus
  Hos våran dotter vore den inte heller så dum
  Den hade gjort sig riktigt bra i hennes rum
  Leksaker, pyssel å gosedjur
  Trängs på finaste hyllan av fur
  eller vad sägs om att ha den på kammaren
  Eller i garaget till hammaren?
  Jag lider världens kval
  Vart skulle jag ha den, i vilken sal?
  Nu har jag det nu vet jag precis,
  Var jag skulle placera detta fina pris
  I hallen skulle han stå herr string
  Å rymma familjens käraste ting
  Där skulle han stå förstås
  För att berätta historien om oss
  Krönas av makens horn
  Och rymma alla våra guldkorn
  Dotterns älskade skallra får såklart en speciell plats
  Tillsammans med mammans väska trängs den på en hyllavsats
  Några foto, kartor å resminnen kvalar också in
  på finaste hyllan min
  Så nu håller vi tummarna riktigt hårt
  Å önskar att stringpaketet blir vårt
  god jul å gott nytt år
  Å vad vi önskar vi en herre till hallen får

 • Alice skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Stringkombinationen skulle passa bäst i köket där förvaringsmöjligheterna brister och fina saker står instängda bakom skåpluckor (eller har glömts bort uppe på vinden).
  Det fällbara bordet skulle dock få komplettera en befintlig stringhylla i rummet och bli det perfekta plugghörnet vid fönstret och utsikten över träden.

 • Jenny Aldenborg skriver:

  1: Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2: Min ateljé hemma kommer att ryka då äldsta dottern behöver
  större rum och lillasyster flyttar in i hennes gamla. Vad kunde därför passa bättre än denna fantastiska kombo att fylla meddiverse skapande material och prytlar, ILOVEIT. Skulle placera den ivårt sk. Tv-rum på stört å njuta av att sitta där och pyssla loss!

 • Jenny skriver:

  1) Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2) Jag skulle absolut placera string-kombinationen i köket, där jag och min bästa sambo skulle kunna sitta mittemot varann på varsin pinnstol och njuta av lååånga frukostar. Det skulle definitivt bli nya favoritstället i lägenheten!

 • Jenny skriver:

  1.
  Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2.
  Ett rum i mitt hem ekar tomt
  I mitt hjärta gör det så ont
  Där står en enslig säng
  Ingen hylla, inget bord – det är ett minuspoäng
  Länge har jag suktat efter något fint
  Men bara har jag hört vinden som har vint
  Snälla tomte ge mig denna fina hylla
  Mycket i den vill jag fylla

 • veronica öberg skriver:

  1.Anna Von Schewen & Björn Dahlström.
  2.jag skulle ge den till min fina vän kicki och hennes familj. Efter en hastig, oplanerad flytt sliter hon sitt hår över att aldrig hitta tiden och orken till att fixa iordning. Detta skulle vara en sådan välbehövlig gåva till en världsfin människa!

 • Lina skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I vardagsrumet skulle denna ta plats, som ett första blickfång i mitt eget lilla funkispalats. För mina studier, umgänge och mina allra vackraste ting, vad skulle passa bättre än denna maklösa String®?

 • Lotten skriver:

  1 Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2. Detta skulle sitta som en smäck i min mammas nya äldreboende. Modernt, klassiskt och hållbart på en gång.

 • Sienna 7 år skriver:

  1) Björn Dahlström & Anna von Schewen
  2) I vårt vardagsrum, där skulle både mina småsaker och stora saker få plats och det skulle vara bra med bordet när jag ska rita.

 • Petra M skriver:

  1) Björn Dahlström och Anna von Schewen
  2) I mitt i bibliotek/arbetsrum, bordets position skulle möjliggöra att man kan se havsutsikten istället för att stirra in i väggen som man gör nu.

 • Anna G skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera vinsten i min sommarstuga! Fast egentligen är det en året-runt-stuga som vi besöker med jämna mellanrum. Det är världens vackraste plats vid havet på Bohusläns kust bland sälar, klippor och måsar. String-kombinationen skulle passa så vackert ihop med den inredning som redan finns. Jag kan föreställa mig hur fint det skulle bli med strandskatter och porslin från mormor och morfars tid på hyllorna (det var mormor och morfar som byggde huset på 60-talet).
  Det skulle vara en fin julklapp till mig och till det bästa huset jag vet.

 • Nadja östman skriver:

  1: Björn Dahlström & Anna von schewen
  2: hade ställt detta i min 4 timmar gamla dotters nya barnrum.
  Blivit perfekt för alla leksaker och som förvaringsutrymme åt oss.

 • Kajsa skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström.
  2. Jag skulle använt den i vårt vardagsrum! Oj vad snyggt det skulle bli! *hoppashoppashoppas

 • Mirva Kantola skriver:

  1. Anna von Schewen & Björn Dahlström.
  2. Jag hade placerat bordet i arbetsrummet vilket skulle möjliggöra att kunna använda det lilla rummet mest effektivt.

 • Victoria skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. För en lillebror som flyttar från sitt barndomshem till en liten etta, skulle denna magiska hyllkombination kännas som det ultimata rätta. Snygg design och maximal funktion på liten yta, den skulle definitivt göra succé som julklapp istället för en ny kastrull eller gryta.

 • Pethra skriver:

  1. Anna Von Schewen & Björn Dahlström
  2. Jag skulle vilja ta bort en vägg mellan två rum på övervåningen så min dotter fick ett större rum. Där skulle hon få en hel vägg som är såväl vacker som praktisk. Perfekt studiemiljö!

 • Emma skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Fällbordet skulle göra mitt kontor flexibelt och komplett tillsammans med befintliga String-vägghyllor. Det skulle ge mig kombinerad arbetssyta och mötesplats på en minimal golvyta.

 • Lilly skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag flyttar snart till mitt allra första egna boende, en liten etta där allt måste rymmas i samma rum. Det här stringkombinationen med fällbord skulle vara mitt matbord, skrivbord och välbehövd förvaring utan att behöva tumma på elegans och stil! Och när den lilla golvytan behövs till annat så som yogamattan eller lekyta till systerdottern så går ju det att ordna också!

 • Anna von Schewen och Björn Dahlström
  Under mitt knäckebröd.

 • Erica Ö skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. På prime place i vardagsrummet. Vi har en helvägg som vi har saknat fantasi till tidigare. Vi har en ytterst minimalistisk stil (ofrivilligt) och jag vet att hyllorna skulle "mjuka upp" känslan i vardagsrummet och göra det till ett varmare och mer hemtrevligt rum!

 • Alex skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle placera hyllkombinationen i vardagsrummet så att jag själv kan sitta och jobba med mina illustrationer när resten av familjen slappar i soffan!

 • Elin skriver:

  1. Anna Von Schewen och Björn Dahlström
  2. Jag skulle gladeligen byta ut alla kartonger som fortfarande står ouppackade i vårt ännu oinredda rum mot bords-och hyllkombintionen från string!
  Sakerna får plats i hyllorna och slipper ligga runtomkring.
  Bebisen får ett skötbord i rummet som såsmåningom blir ett rit och lekbord.

 • Lena E skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I mitt lilla kök för att få det att se större ut och hyllorna kan ja utnyttja till att ställa fina burkar med torrvaror i och vackra kokböcker. Med ett fällbart bord blir det lättare att röra sig i köket när man lagar mat till flera, för det gör riktigt ont att stöta i ett bordshörn även för vuxna.

 • L I N A skriver:

  1- Arkitekterna Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2- Jag skulle tveklöst placera stringsystemet i ett utrymme på förskolan där jag arbetar. Svårmöblerat och just nu råder där kaos. Med denna stringkombination skulle problemet vara löst och barnen skulle få oändliga möjligheter att utveckla sitt kreativa skapande.

 • Maria B skriver:

  1. Anna von Schewen och Björn Dahlström
  2. I min 8-åriga sons rum. Den perfekta möbeln som kan följa med honom genom livet. Vacker och tidlös.