Annons

Veckans söndagssummering – v 48

Novembers sista vecka blev en fullmatad sådan. Det har hänt så mycket ute på bloggarna och bland de nyhetslanserande företagen att jag inte riktigt lyckas klämma in allt, men här kommer en resumé av de snackisar och nyheter som jag kommer att ta med mig från de senaste sju dagarna. Enjoy!
Ombloggade Orée lanserar en kollektion tangentbord och tekniktillbehör i trä, speciellt framtagen för Skandinavien. Asplund är första butik i Sverige. Åkte genast upp på min önskelista!
Tant Johanna och Pella Hedeby är några av de bloggare som gjort nya stylingjobb för IKEA Livet Hemma den senaste veckan. Stökstyling när den är som bäst. Snyggt jobbat båda två!
 
Photowall har haft bloggfrukost och pressvisning för sin nya kollektion Nature Calling som består av fem olika motiv. Motiven kan beställs efter egna mått och kostar 393 kronor per kvm.
Och ett annat tapetföretag, nämligen Sandberg, har släppt nya kollektionen New York Stories.
Den 3:e december lanserar Prettypegs i samarbete med Alcro, kollektionen ”TOP to TOE” där de erbjuder möjligheten att formge ditt egna designerbord. Bordsskivorna kommer i flera olika färger och former erbjuder oändliga möjligheter att skapa ett unikt bord! Pressbilder HÄR!
Sjuan fyller 60 nästa år och för att hylla stolen har Fritz Hansen låtit ta fram två gyllene special-
utgåvor av jubilaren som endast kommer att produceras under 2015. 

Gense utökar den klassiska bestickserien Fuga med färgen Pale Bronze i ”Limited Edition” Säljs i förpackning med 6x bordsknivar, 6x bordsgafflar, 6x bordskedar och 6x teskedar Cirkapris 3 699 kr.
Nya bloggnätverket The Creative Collective som består av de här pysselbloggarna lanserar en egen julkalender i år. Ett nytt DIY-trick varje dag, fram till den 25:e. Heja! Veckans mest ombloggade lägenhet då? Förutom Pellas radhus som jag redan skrivit om så har den här sekelskifteslägenheten (med tre kakelugnar!) i Göteborg fått lots of love. Kolla in alla bilder HÄR och ha en fin första advent!
Foto: Orée, IKEA, CC, Photowall, Sandberg, Prettypegs, Fritz Hansen, Stadshem

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Tack Frida!
  Min styling för Stadshem på Nordhemsgatan.

 • Lofsan skriver:

  Är det inte lustigt att kalla något Nature Calling? Det betyder att uträtta sina privata behov på toaletten.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.