Annons

Styla bokhylla inför lägenhetsförsäljning?

En av de mest googlade frågorna som leder in till min blogg handlar om hur man stylar en lägenhet inför försäljning. Och förvånande ofta med tillägget +bokhylla? Fråga mig inte varför, för jag tror inte ens att jag har skrivit om hemnetstylade bokhyllor någon gång. Men, häromdagen fick jag syn på den här Stringvarianten i en lägenhet till salu via Svenska Mäklarhuset och mot bakgrund av ovan måste jag ju såklart dela med mig. Tycker du din bokhylla känns rörig av alla färgglada bokryggar? Vänd på dem! Klassiskt stylistknep som ju såklart även funkar vid mäklarfotograferingar. 
Foto: Svenska Mäklarhuset

Kategorier:

Kommentarer

 • Sigrunn skriver:

  ååå, drømmehyllen!!!!! øverst på ønskelisten 🙂 utrolig fin blogg du har!

 • Sigrunn skriver:

  ååå, drømmehyllen!!!!! øverst på ønskelisten 🙂 utrolig fin blogg du har!

 • Maria skriver:

  Mot den vita väggen och enkla bakgrunden tycker jag att det skulle varit fint med bokryggarna synliga. Och praktiskt 😉 Däremot hade jag personligen plockat bort en del böcker och ersatt dem med ett par vackra ting däremellan böckerna – som i sig ju är vackra på sitt sätt..

 • Sofie Sjöström skriver:

  Håller med föregående svar. Nisses designade vackra sidor av bokhyllan kommer inte till sin rätt. Lite för mycket böcker… Men det kanske var det som var tanken att det ska kännas tungt och kompakt?

 • Decordax skriver:

  Jätte fin blogg du har. Håller med tidigare skribenter. Böckerna står bakochfram. *I min smak är det lite irriterande. Det är som en synligt tvättlapp på någons T-shirt, man vill bara dit och fixa till det. 🙂

 • donautgirl skriver:

  Snyggt och fin blogg <3

 • Martin skriver:

  Ständigt denne Google! Mina besökares mest frekventa
  sökning är EM. Min roligaste är "Orup + nakenbilder"
  Man blir lite nyfiken och luska lite i vart det ip-numret leder;-)
  Skriver eller postar faktiskt inget om Orup. Varken
  naket eller påklätt. Bara så att ni vet.

 • Sofia skriver:

  Så himla simpelt och bra tips!

 • Anonym skriver:

  snyggt, har faktiskt vänt mina pocketböcker det blir lugnare i färgskalan så, inte så lätt att hitta rätt bok men snyggare!

 • Lipan skriver:

  Jäklar så snyggt!

 • biggan skriver:

  Åh, vad äckligt. Påminner om lik och bårhus.

 • Leonne skriver:

  Snyggt, vet du vem fotografen/stylisten är?

 • day skriver:

  Hej,
  stylisten heter Rebecca Facey

 • day skriver:

  Hej,
  stylisten heter Rebecca Facey

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *