Annons

Mitt senaste köp

När jag var i Umeå i tisdags (på väg hem från fjällen) passade jag på att sticka in huvudet hos Annika som bloggar på Flexinredning, och som nyligen har öppnat egen inredningsbutik i min gamla hemstad. Det blev ett supersnabbt stopp, men en sak hann jag få med mig hem i påse. Nämligen den här träkaninen från OyOy för 249 kr som nu hänger i Max rum. Fast jag vet inte om jag får kalla det ett regelrätt köp, trots att jag stod där i affären med VISA-kortet i handen, redo att knappa min kod. Jag hann nämligen inte med i svängarna förrän Annika hade slagit in den i papper och gav kaninen till oss som present. Tack!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Christine ryder skriver:

  Den är så himla fin:-) såg den först hos Olsson & Gethel o funderar desperat på om man kan köpa en sådan fastän min "bebis" egentligen är en 12-årig herr katt 🙂 Jättefin!
  Ha en skön helg!

 • Hannah skriver:

  Så gullig!

 • Hannah skriver:

  Min kommentar smet. Gullig!! Finns den å köpa i webbshop!?

 • Så fin, funkar till både vuxen och barn! // Frida & Marie – House Candy

 • Lina skriver:

  Åååå den är så söt! Har tänkt köpa den länge länge. Nu tror jag baske mig jag slår till!

 • Hanna skriver:

  Men vilken sötnos till träkanin! Och vad snällt att du fick den i present dessutom!

 • Kartellen skriver:

  Den ser riktigt len och fin ut! nu när det är fint väder lever Umeå till max!

 • Anonym skriver:

  Riktigt söt!

 • Annster skriver:

  Så fint 🙂

 • Lovisa skriver:

  åh vilken fin!

 • Hi!
  Galet liv i blogg/modevärlden i Sverige, lämnade jag landet 2012, bott i Australien & Cambodia samt rest runt i sydort Asien, har jag nu bosatt mig i Canggu, Bali och pluggar till yogalärare.
  Titta gära in på bloggen och check out my travel photos, inspiration och livet som ung självständig tjej , ständigt på resande fot.
  PEACE!

 • Tina skriver:

  Åh så fin! Enkel men gullig.

 • Clara Feldt skriver:

  Läs om hur min pojkvän friade till mig och hur personalen dokumenterade det! Framför havet i Palm Beach Florida
  http://www.clarafeldt.com

 • Glada Apan skriver:

  Men den är ju så söt. Vi har flera kaniner och för den delen även krokodiler och racersniglar i trä. Det är något speciellt med kvalitetsgrejer till barn. Förstår att du gillar den. Kom förbi oss på nätet http://www.gladaapan.se så kanske vi hinner slå in något innan du hinner stava till VISA 🙂
  Tack för en fantastisk blogg!!

 • Anonym skriver:

  Söt ^^

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *