Annons

Fler föreläsningar i mars

Tidigare i våras skrev jag ett blogginlägg där jag listade mina öppna föreläsningstillfällen från januari till april 2014. De senaste veckorna har det rasslat till i bokningslistan och ytterligare events har tillkommit i mars månad. Här är mer info. Kanske mest intressant för er som bor i Göteborg och Borås med omnejd, men alla är givetvis välkomna. Hoppas vi ses på något av dem!
 
GÖTEBORG tisdagen den 4 mars kl 19.15-21.15 påskpysselworkshopPanduro, butik Östra Hamngatan i Göteborg. Pris 249 kr per person (inkl föreläsning, pysselmaterial till workshopen, fika och goodiebag). Obs! Begränsat antal platser. Föränmälan krävs och biljett köps i förväg i denna butik.
 
GÖTEBORG lördagen den 22 mars kl 11-14, bloggträff inför Baby&Barnmässan. Begränsat antal platser! Intresseanmälan görs till [email protected]
 
BORÅS lördagen den 29 mars, trendföreläsning om inredning på Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga i Borås. Föredraget ingår i entrébiljetten som kostar 90 kr per person.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida Inghamn skriver:

  Hade varit kul att gå på om jag inte bott lite väl långt bort. Kommer du nånsin till örebro?
  /Frida
  http://livetmedtresinnen.wordpress.com
  Bygger hus som ska bli både snyggt och funktionellt för mig i rullstol och resten av familjen

 • Lena skriver:

  Kommer du till Umeå något mer i år? Missade dig sist 🙁

 • only- skriver:

  Så kul! 🙂

 • Joe skriver:

  Så roligt!! 🙂 Ha en fin fredag.

 • Linda skriver:

  Idag var jag inne på Panduro och köpte en biljett tills på tisdag 🙂 Ser fram emot det superdupermycket, ska bli så roligt! 🙂
  Ha en fortsatt fin vecka1

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *