Annons

1 december – dagens lucka i adventskalendern

Då kör vi igång! Bakom den allra första luckan döljer sig ett rejält presentkort på Ellos sortiment, värt hela 3000 kronor! På Ellos.se hittar du julklappar för hela familjen och mängder med inredningsdetaljer, inte minst nu inför juletider. Allt du behöver göra för att vara med och tävla i dagens lucka är att svara på två frågor i kommentarsfältet, med korta motiveringar. Du har 24 timmar på dig. Lycka till!
 
1) Vad tycker du saknas i Ellos sortiment? Var gärna kreativ i ditt svar!
2) Vilken produkt från Ellos sortiment skulle du rekommendera som den bästa julklappen? Motivera kort.
 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Kylie Larsson som svarade 2013-12-01 @ 23:20:48 Hör av dig med dina kontaktuppgifter så ser vi till att du får vinsten inom kort!
 
*Tävlingen pågår tom 2/12 kl. 11.00. Vinnaren utses av en jury från Ellos och deras beslut kan ej överklagas. Ett presentkort värt 3000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jennifer Håkansson skriver:

  Hej! Jag tycker att ellos saknar spännande märken i sitt sortiment. Borde ta in märken som lilla bruket, house doctor, inte bara tapeter från Ferm living. Borde följa trenderna lite mer både i sina egna produkter och nya märken i sortimentet.
  Bästa julklappen från ellos tycker jag är en mysig pläd. Tror alla skulle uppskatta det.
  Lycka till till mig

 • Maria W skriver:

  1) har beställt mycket bra saker från ellos och är nöjd med det jag beställt, leverans och priser. Det jag kan komma på att jag saknat är frön inför sommaren. Samtidigt som man beställer schysta sommarkläder kan man passa på att köpa frön till både blommor och morötter, kanske att man kunde få erbjudande när man kommer till kassan för jag glömmer jämt att köpa i tid, så växer plötsligt de gröna fingrarna ut och då vore det perfekt om man redan hade hemma!
  2) den bästa gåvan till alla, farmor som syster, är dessa http://m.ellos.se/ellos-shoes/innetoffel-36-41/411768?Nao=23&Ntt=fårskinn&Ntk=All&pID=411768&page=1 – bästa som finns, varma och sköna. Används flitigt här hemma!

 • Cecilia Karlsson skriver:

  1. Jag skulle vilja se ett större utbud av ekologiska och fairtrademärkta produkter.
  2. Plåtburkarna med Mumin-mönster är en favorit. Snygga både till kökshyllan och för att organisera i barnens rum.

 • Anna Lindström skriver:

  1. En DIY flik lite i panduro anda där man kan plocka samman produkter av Ellos stora sortiment för att skapa egna ting. Allt från att klä egna kartonger i Ellos snygga tapeter till att göra din egna speciella vas men en extra touch. Också perfekt inför julen att skapa något unikt att ge bort. Och bra merförsäljning för Ellos :).
  2. Härliga Ullskinnstofflor från Shepard som alla älskar i dessa kalla tider. Både morfar, syrran eller dottern!

 • evelina skriver:

  1) Ellos sortiment är jättebra, men jag hade önskat ännu fler dekorationer på hemavdelningen!
  2) Den perfekta julklappen till skulle vara denna mysiga, varma pläd som kan värma hela vintern: http://www.ellos.se/ellos-home/plad/369548?N=1z13x5dZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=4

 • Thilda Karlsson skriver:

  1. Spel. Inte dataspel utan familjespel/ sällskapsspel tycker jag saknas. Det är en av de bästa julklapparna i juletider, passar alla och så får man umgås med.
  2. Att få umgås och mysa ner sig framför en film med nära och kära är ju himla trevligt. Så en film får det bli och hos Ellos finns många att välja på.

 • Alice skriver:

  Hej!
  Dels tycker jag att de borde ta in fler vägg- och bordsspeglar. Det är verkligen super svårt att hitta snygga sådana, som varken koster en förmögenhet eller är från Ikea.
  Samt fler lite trevligare förvaringslösningar så som smålådor och dylikt. Framförallt till smink. Detta är något som jag tycker saknas i överlag på marknaden i Sverige tyvärr, så om de börjar ta in detta skulle de lätt vara framför sina konkurrenter. Det är för många ställen redan som säljer produkter av Rice, House Doctor osv. Hitta en egen nisch!
  Bästa julklappen från Ellos i år tycker jag lätt är en riktigt snygg ram från Zara Home att ha en bild på de nära och kära i.

 • Elisabeth Öberg skriver:

  1. Jag tycker ellos har allt till alla. En "presenttjänst": Blommgram, Chokalogram, Smykogram, Nallegram skulle vara jättebra! _
  2. Härliga bäddset, passar alla. Alla vill sova gott och skönt! ♥

 • Johanna skriver:

  1. Eftersom jag är tokig i att baka så anser jag att det kunde finnas mera formar och sådant som jag gärna skulle köpa.
  2. Denna mysiga morgonrock tycker jag är helt underbar, och det är hur skönt som helt att sätta på sig rocken och fortsätta mysa i soffan med morgonmålet.
  http://www.ellos.se/daxon/morgonrock/411413?N=1z141n2Z1z141xyZ1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=9

 • Rebecca skriver:

  1 Jag tror att en blogg likt Ikeas livet hemma hade varit bra för ellos. Att man där visar inspiration, stilleben och olika tips med inredningssortimentet. Kampanjbilderna stylade av inredningsbloggare tycker jag har varit en jättebra grej, och en egen inredningsbloggare hade då blivit en förlängning av det.
  2 Perfekta julklappen som passar alla stilar, alla hem och allaplånbäcker: Zara Home Ljus Aromática

 • malincatrin skriver:

  Det jag saknar i sortimenten är exempelvis L.a brukets underbara produkter eller Nicolas Vahé kryddor och liknande.. Självklart finns det massor med liknande varumärken, men kryddor, diskmedel, tvål, lotion och liknande.
  Den produkt som jag rekommenderar är det som borde finnas i var mans hem, kökets hjälpreda nummer 1: KitchenAid. Stilren och passar in i alla typer av inredningar och är oumbärlig. Tyvärr är priset högt.

 • NATALIE skriver:

  Den kabelstickade pläden är bara såå fiin.Ha en riktigt mysig första advent! xoxo
  http://nataliealexandra.blogg.se/

 • Cecilia skriver:

  1) Jag saknar en "matcha denna produkt". Det skulle vara helschysst både vad gäller kläder och hemsortimentet; ibland har de ju gästdesigners som ger ungefär denna känsla – men något att matcha till när man klickar upp varje produkt skulle jag tycka var jätteroligt!
  2) Ellos har ett kanonsortiment på Kavatskor – varför inte någon av deras skinnkängor till liten tjej? Så fina både till vardags och dagislek som till klänningen!

 • Jenny skriver:

  1) Papper och pennor! Fina anteckningsböcker, pennfodral, gem etc. Det kan man aldrig få för mycket av …
  2) Ett härligt badlakan passar som julklapp till alla och är en present som varar i många år. T.ex. Himlas fina linnefrotté: http://www.ellos.se/himla/badhandduk-lina-70×140/348378?extcmp=06_SE_TW

 • Mathilda Brådhe skriver:

  1: färdigutplockade matchningar, för inspo! Eller varför inte lite bloggare på hemsidan? Mer av sådant som inspirerar och får en att fantisera helt enkelt, på mode- såväl som inredningssidan!
  2 vad som i mumin-mönster till utlandsbon som saknar Skandinavien, doftljus för att lysa upp mörka kvällar eller en härlig pläd!

 • Anonym skriver:

  1)
  Det vore kul med en lyxig gourmet-avdelning där man hittar matvaror som ex olivoljor, kryddor, choklad m.m i fina förpackningar.
  2)
  Från Ellos får du den bästa gåvan,
  En köksmaskin som skänkts från ovan
  Passar både man och kvinna,
  vuxna och barn har nåt att vinna
  Säg farväl till stök och fejd,
  räddningen heter… (Kitchen Aid)
  http://m.ellos.se/kitchenaid/kitchenaid-koksmaskin-artisan-rod-5ksm150pseer/390210

 • Teresa /TUMADRE skriver:

  Det vore kul med en lyxig gourmet-avdelning där man hittar matvaror som ex olivoljor, kryddor, choklad m.m i fina förpackningar.
  2)
  Från Ellos får du den bästa gåvan,
  En köksmaskin som skänkts från ovan
  Passar både man och kvinna,
  vuxna och barn har nåt att vinna
  Säg farväl till stök och fejd,
  räddningen heter… (Kitchen Aid)
  http://m.ellos.se/kitchenaid/kitchenaid-koksmaskin-artisan-rod-5ksm150pseer/390210

 • Carina skriver:

  1) jag vill ha möjligheten att ’runda upp’ mitt köp och att pengarna går till någon lokal eller global hjälporganisation – ex Matkassen som fårr mkt uppmärksamhet nyligen eller mer välkända som ecpat eller annat. Gärna en ny varje månad!
  2) Hush puppies fina innetofflor med stjärnor på – det är ju kallast månaderna efter jul, så man kan börja använda dem direkt!

 • 1. Jag tycker att ni (Ellos) har ett väldigt omfattande sortiment. Jag kan sakna lite mer av dekorationsdetaljer. Då tänker jag inte på dekorationsbollar och dekorationshjärtan (som ni har och är väldigt fina), men rolig tejp, så som olika washitejp, omslagspapper, dekoration till paket etc.
  2. Jag har ju helt fastnat i den fina toppstjärnan till granen: http://www.ellos.se/ellos-home/toppstjarna/413203?N=1z141v3Z1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=15
  Men förutom just en julinspirerad produkt så är min absoluta favorit den här pläden i linne. http://www.ellos.se/ellos-home/plad-linnen/365652?N=1z13x5dZ1z141ll&Nao=7&Ns=RankValue6|1

 • Marthe skriver:

  Ellos er en herlig butikk, først og fremst!! Når det er sagt, skulle jeg gjerne likt og sett danske design-favoritter der. Men det er kanskje ikke Ellos sin "greie", jeg vet ikke.
  Dette nydelige pleddet ville jeg gjerne gitt bort til noen jeg er glad i: http://www.ellos.se/ellos-home/plad/369548?N=1z13x5dZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=4

 • Genta skriver:

  1. Jag tycker väldigt mycket om Ellos, vad dem saknar är nog fler dekorationer till rummet som t.ex, sminkförvaring, juldekorationer osv.
  2. Riktigt gosiga plädar nu när det är så kallt, så kan man alltid gosa sig med varmchoklad framför. 🙂
  Länk: http://www.ellos.se/jotex/soft-plad/410089?N=1z13x5dZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=18
  Hoppas nu på den här underbara vinsten, hade blivit så otroligt glad och köpt massor till mig och dom andra i familjen/vänner!
  Glad 1:a advent!

 • Jonna skriver:

  1) Efterom DIY är väldigt populärt vore det väl toppen med en liten pysselavdelning också och gärna en tillhörande och inspirerande blogg!
  2)Det finns gott om bra julklappar, men något som säkert skulle uppskattas hos många är en Shepherd fårskinnsfäll, den skulle i alla fall jag bli väldigt glad för!

 • Inger skriver:

  Jag saknar hattar på ellos. Jag skulle vilja kombinera outfits med en cool hatt!
  Bästa julklappen är CIRCUM taklampa. Den är sååååå fin. Som en modern kristallkrona som passar lika bra i köket som i vardagsrummet.

 • Kakan skriver:

  Jag skulle önska mig en flik med barninredning. Det känns som om det fattas mig när man är inne och tittar runt.
  Sedan skulle jag ge bort tidningskorgen i retrodesign. Den känns som en framtida klassiker. Enkel men ändå speciell. Väldig vintagekänsla. Det är snyggt att blanda "gammalt" med mer modernt.

 • emilie andersson skriver:

  1. Jag saknar mer ekologiska produkter. Både vad gäller kläder och inredning. Sätt gärna detta som en egenflik också.
  2. Kavatskor!!!

 • elise skriver:

  1. Jag skulle vilja se en "Ekologiskt"-flik i sortimentet. Så att man snabbt kan välja bland era miljövänligaste alternativ. Jag tror verkligen att många skulle uppskatta detta!
  2. Jag skulle ge bord en "Ljusslinga 10 LED". Perfekt till vintermånaderna, men även året om, tycker jag.

 • Leona skriver:

  1. Det saknas en husdjursavdelning! Min hund vill också ha fina grejer när jag beställer från ellos 🙂
  2. Jag tycker att tavlan "Happiness is not a destination. It is a way of life" har ett fint budskap och är en julklapp som personen ifråga har stor glädje av under lång tid! http://www.ellos.se/jotex/jute-tavla-stor/365088?N=1z141uxZ1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=6

 • Maria skriver:

  1. Jag saknar ett mer inspirerande sortiment inom hushåll, helst när det kommer till porslin och husgeråd. Ta inspiration från märken som Eva Solo, Le Creuset, Rörstrand och Iittala. Ett hus är inte bara gardiner, möbler och plädar, utan även ett snyggt och funktionellt dukat bord när nära och kära kommer på besök!
  2. Morgonrockar och fårskinnstofflor i alla ära, men i år är det fårfällen Lolo från Shepherd som jag har ögona på. Perfekt till fåtöljen!

 • Emma L skriver:

  1. Jag saknar ett lite mer exklusivt sortiment av Ellos egna märke, både gällande kläder och inredning. Skulle t.ex. kunna heta Ellos exklusive, vara lite bättre kvalitet och högre pris men samtidigt inte lika dyrt som märkeskläder eller märkesinredning.
  2. Som bästa julklapp skulle jag rekommendera Yllepläden Josef. En mjuk julklapp som iallafall jag skulle blivit superglad för 🙂
  http://www.ellos.se/himla/ylleplad-josef-130×170/376910?N=1z141woZ1z13wi0Z1z141ll&Nao=19&Ns=RankValue3|1

 • johanna skriver:

  ellos har ett väldigt brett sortiment redan, men något jag älskar att klicka hem samtidigt som en beställning är fina anteckningsböcker och små block att ha med i väskan eller att skriva listor i. blir glatt förvånad när jag hittar sådana på webshopar, då de känns ganska "otippade".
  i julklapp skulle jag vilja ge bort ett set med dessa mysiga tofflor: http://www.ellos.se/ellos-shoes/innetoffel-36-41/411768 och denhär fina morgonrocken: http://www.ellos.se/damella/damella-morgonrock/414724. perfekta julklappen!

 • Maja Gustafsson skriver:

  Hej! Jag och min mamma brukar alltid beställa hem massor med fint från Ellos och därför skulle jag bli SÅ glad om jag vinner så både jag och min mamma kan beställa hem något riktigt fint!! 🙂
  1. Jag skulle vilja att ni på Ellos skaffade ett större utbud av Nike Air Max skor. Dem är sjukt populära och tror att ni skulle tjäna på att ta in fler! Jag brukar ofta höra av mina tjejkompisar att när de skickar efter converse så brukar de skicka efter av er, Ellos! Därför tror jag att galet många skulle beställa Nike Air Max om ni hade större utbud av dem 🙂
  2. Jag skulle utse någon av era surfplattor som ni har. Dem är inte för dyra och det är alltid bra att ha en surfplatta! Min mamma fick en i julklapp förra året av min pappa, och mamma sa "haha den där köpte du bara för att du själv ville ha den!". Hon trodde alltså inte att hon skulle använda den så mycket.
  Nu i efterhand skrattar vi alltid och skojar om det, för ända sen den kvällen har hon suttit fastklistrad framför surfplattan varje kväll nästan, haha!
  Så jag tror att någon av era surfplattor är den bästa julklappen!! 🙂

 • Malin skriver:

  1. Hobbyavdelning med papperspyssel och annat!
  2. Bäddset med charmiga möster – det behöver alla och är roligt att variera!

 • Nina skriver:

  1. Ellos har ett stort och bra sortiment! Men när jag handlar julklappar vill jag inte att någon familjemedlem glöms. Till familjen räknar jag givetvis husdjuren! Jag hade gärna sett snygg katt/hundsängar och trendiga matskålar. Ett litet sortiment av husdjurstillbehör helt enkelt!
  2. En fårskinnsfäll eller fårskinnstofflorna från Ellos! En varm och gó julklapp där man dessutom kan leka mycket med ord på paketet. "Här FÅR du" eller "Nu FÅR du inte kalla fötter!" Av ordhumor får jag aldrig nog…De är bara BÄÄÄ-st.

 • Annika Mayertz skriver:

  Vilken svår fråga! Ellos har ju nästan allt. Jag älskar deras saker så detta var ju en finfin tävling. Här kommer mina svar:
  1. Jag älskar även Granits utbud så det skulle vara mer inredning i den stilen, dvs enkla material som plåt, betong och trä.
  2. Jag har precis beställt påslakanet Daisey med fåret och ett helgrått. Det kommer bli så bra ihop med det överkastet du tipsade om häromdagen, som jag också köpt! 🙂 Så julklappen blir ett Daisey och ett helgrått påsklakan.

 • Mia B skriver:

  1. Då Ellos har mycket fina inredningsprodukter till hemmet skulle jag uppskatta en tjänst där man kan få inredningsråd från en inredare eller stylist hos Ellos. Till exempel kunde man maila ett foto på ett rum och berätta vilken känsla och vilka stilar som man gillar, kanske bohemiskt och bekvämt eller New England och avslappnande. Och sedan kan få produktbilder på mail och några ord från stylisten/heminredaren om hur man kan plocka fram känslan bäst i rummet. En idé kunde också vara att man kan få summan för tjänsten avdragen om man köper produkter över ett visst belopp. Detta skulle jag gärna använda mig av då både tid och inspiration ofta tryter 🙂
  2. Ett riktigt fint påslakanset! Som Ethnic Print från Zara Home, lyxigt och något som man kan njuta av länge som ger lite extra guldkant till hemmet.

 • Jossi skriver:

  Jag saknar fler "färdiga" paket, t.ex. set med fyra olika ljus, eller ett set med pyjamas och bäddset i ett, som gärna får skickas vackert inslagna, eftersom att det är inspirerande och roligt att ge bort.
  Den bästa julklappen jag hittar på hemsidan är en skärmvägg som skulle vara perfekt till min syster som just tränar sin trollunge till att sova ensam. En skärmvägg känns som en perfekt övergång mellan dela rum/ eget rum. För pengarna som blir över skulle jag köpa fina gardiner och bäddset till mig och min sambo. 🙂

 • Aniika skriver:

  1. Eftersom jag helt snöat in på träning de senaste åren, är detta den första kategorin jag kikar på i Ellos sortiment. Endast 14 artiklar dyker upp – jag skulle gärna se en betydande ökning inom denna kategori.
  2. Tja, jag fortsätter på träningstemat och väljer såklart en gymball från Casall (en av de 14 artiklarna!). Ett fantastiskt träningsredskap som, om man tröttnar, även kan användas av barnen som världens bästa leksak. Tro mig – jag vet! 🙂

 • Emma F skriver:

  1. Jag skulle gärna se mer ekologska varor i sortimentet, särskilt då det gäller barnkläder.
  2. Bästa julklapparna jag hittar på hemsidan är badlakan och handdukar, det är sådant som slits snabbt och nya fräscha är alltid uppskattat!

 • Anna Lundqvist skriver:

  Skönhetsprodukter av märken som Bare Minerals, Exuviance, Lancome osv osv
  En soffa hade varit perfekt för den kan hela familjen (inkl katterna) mysa i och njuta av

 • Alexandra skriver:

  1. Jag tycker att Ellos borde ha en djuravdelning. Något jag verkligen saknar i inredningsväg är ju snygga, stilrena djurprodukter, t ex djurbäddar.
  2. Bästa julklappen från Ellos är Mohairpläden Soul of Himla, för att kunna värma sig i kalla januari

 • Angelica Ödling skriver:

  1) Jag saknar en "pysselflik" med fina anteckningsböcker, tejp, pennor, saxar, dekorationer och sprayfärger! .. Ja, en DIY-flik helt enkelt! 🙂
  2) En pläd! Det behöver alla, särskilt här uppe i norr där aska är kalla!

 • Anonym skriver:

  1) Jag saknar en "pysselflik" med fina anteckningsböcker, tejp, pennor, saxar, dekorationer och sprayfärger! .. Ja, en DIY-flik helt enkelt! 🙂
  2) En pläd! Det behöver alla, särskilt här uppe i norr där aska är kalla!

 • Elin Blom skriver:

  1. Jag tycker att det saknas två saker.
  Ellos har många fina sänggavlar i sitt sortiment som jag har spanat på många gånger men inte kunnat köpa p.g.a. att det inte finns någon som passar till min 160 cm breda säng. Så sänggavlar till 160 cm breda sängar är något som saknas!
  Det andra jag saknar är ett (större) utbud av konst. Jag tycker att det är svårt att hitta snygg konst att hänga på väggarna som inte kostar en förmögenhet. Roliga posters, fotokonst och tavlor hade därför varit ett välkommet tillskott i sortimentet!
  2. Bästa julklappen är denna fårskinnsfäll: http://www.ellos.se/shepherd/shepherd-farskinnsfall-ella/349372. Den passar lika bra som julklapp till farfar som kan lägga den i favoritfåtöljen, som till nyfödda systerdottern som kan ha den i barnvagnen nu men även kommer att uppskatta den när hon blir äldre.

 • Emma Kitti skriver:

  1. Jag saknar moderna och könsneutrala saker till barnrum. Inte klassiska håller i ljusblått och ljusrosa utan lite nytänk. Sådana saker är svårt att hitta idag och därför tror jag ni skulle bli lite unika med det.
  2.Jag skulle välja en tapet från Ferm living till min dotters nya rum. Vi skulle välja tillsammans! 🙂

 • Anneli P skriver:

  Jag tycker att det fattas roliga formar och saker, som man kan använda när man bakar kaker!
  Bästa julklappen är en badrock så man slipper frysa, och istället i badrocken kan gå omkring och mysa!
  http://www.ellos.se/best/badrock/327006?N=1z141n2Z1z141xyZ1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=5

 • Paola skriver:

  1) Det är nästan sant att man kan köpa allt på Ellos, men det finns något jag saknar … Vackra fat och koppar att använda t.ex. när jag vaknar. Serviser till vardags eller fest – skulle det finnas, vore Ellos bättre än bäst!
  2) Om jag själv får välja vill jag ha läckert onödig lyx. Gärna en presentbox med lukta gott-innehåll … Vad tycks?!

 • Malin skriver:

  1) Jag tycker att ellos har ett väldigt brett sortiment men jag skulle vilja att dom skaffade in färdig gjorda paket. att man kan köpa ett set med handdukar eller ljus perfekt nu innan jul och till födelsedagar.
  2)Bästa julklappen från ellos är denna vackra kristall bordslampan http://www.ellos.se/markslojd/kristall-bordlampa/392369?N=1z141woZ1z13wi0Z1z141ll&Nao=30&rcnt=100&Ns=RankValue3|1. Som passar perfekt framme året runt.

 • Stina Nordström skriver:

  1. En supersnygg vit bordslampa med kombinerad kruka/pennställ/godisskål och svartvit textilsladd – vem skulle inte bli överlycklig för en sådan?!?
  2. Snygga prints i olika storlekar – gärna både med målgrupp vuxna och barn!

 • Är en tolvårig tjej som driver en blogg med massa inlägg om mina dagar. Har varit med om saker ingen borde vara med om som kommer sitta kvar för livet.
  Skulle verkligen uppskatta om du kikade in på min blogg och kanske till och med la en liten kommentar så att jag själv kan kika in på din egen blogg sen 😉

 • Jessica Hellström skriver:

  1) Hittar en massa snygga ljusstakar både för vägg och bord, ängelljus som var så söta men jag saknar ljus ala Ellos (egentillverkade med lång brinntid i massor av härliga färger och storlekar)
  En kategori som heter kök med massor av porslin, glas, koppar, tallrikar, köksverktyg, baktillbehör, knivar – ja allt man kan behöva i köket.
  Sen älskar jag att dricka te – så ett Ellos egengjorda te skulle verkligen uppskattas.
  2) http://www.ellos.se/ellos-home/spis-lille/437166?N=1z141woZ68mZ1z141ll&Ns=Freshness|0&Nao=14 – vem önskar inte lite värme i vinterkylan, rolig att ge bort och det som är bäst är att fler än en kommer kunna njuta av den underbart fina lågan och värmen som sprider sig i huset!

 • Madeleine skriver:

  Då jag alltid kollar på saker färgvis (alltså, först färg, sen form) hade det varit bra om man hade kunnat färgsortera produkterna. Så att man lätt hittar det som skulle passa med det man har hemma.
  Bästa julklappen skulle bli kavatskorna till alla barn. Tycker de är otroligt fina och det känns bra att stötta ett svenskt märke! Fler svenska märken kan Ellos också ta in, helst lite mindre som man inte känner till så bra.

 • Johanna L skriver:

  1. En shop-in-shop med moderna basvaror i god kvalitet och genuina material, med kläder, inredning och kanske lite skönhetsprodukter som alla har inriktning ekologiskt eller återvunnet.
  2. De här(http://www.ellos.se/ellos-shoes/innetoffel-36-41/411768) fårskinnstofflorna. Gillas av de flesta och förknippas med härligt hemmamys. Enligt mig en typisk produkt som man kanske inte unnar sig själv, men som man uppskattar väldigt mycket när man väl har, tillför vardagslyx på ett enkelt sätt under den kalla årstiden.

 • Hanna Nahlin skriver:

  1. Trädgårdsinredning! Allt ifrån utemöbler, blomlådor, kuddar, dynor till snygga trädgårdsdekorationer och hängmattor.
  2. Jag har alltid velat ha en chokladfontän -alla gillar väl choklad? http://www.ellos.se/waves/waves-chokladfontan-cf103601/332219?N=1z141s5Z1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=4

 • Anna R skriver:

  Hej!
  1. Vet att det redan är nämnt men jag har tänkt tidigare på att jag saknar faritrademärkta och ekologiska varor i alla genrer. Tycker det är oerhört viktigt att Ellos väljer att göra aktiva val i sin miljömedvetenhet.
  2. Påslakansetet Hayley hade jag gärna gett bort – snyggt och användbart direkt.

 • Ester skriver:

  1) Saknar en kategori med ekologiskt/rättvisemärkta alternativ. Det ska vara lätt för konsumenten att hitta hit för att öka denna typ av handel.
  2) Bästa julklappen är nog att överraska någon man har kär med god frukost på denna sängbricka! http://www.ellos.se/sangbricka/412613

 • Amanda skriver:

  1) Ännu mer inredning och fler varumärken i den kategorin. Får inte nog av fina saker till hemmet!
  2) http://www.ellos.se/sheer-cover-studio-basic-kit/434236?N=1z13vcpZ1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=7 Sheer Cover är något jag länge velat prova och jag vet nog ingen tjej som inte skulle bli glad för ett sådant start-kit. Lyxigt!

 • 1. Ellos är en websida med det mesta.
  Det passar faktiskt de allra flesta.
  Kroppsvård kan du hitta här,
  även kläder och du slipper gå till en affär.
  Elektronik och hemma prylar. Jag lovar att jag inte yrar. Och när du piffat hem och dig själv.
  Så kan du en resa boka, bara välj.
  Men för att Ellos ska bli komplett.
  Jag saknar något ganska lätt.
  och för mig känns det ganska rätt.
  Som produkter som går att få unika.
  Det mesta är ju annars ganska lika.
  Men allt som finns i deras sortiment.
  Kan man lägga till en fototjänst.
  Med privata bilder eller ett galleri med tips.
  Så du en unik grej kan få vips.
  Det tycker jag skulle vara smart.
  Och jag skulle verkligen vilja ha´t.
  2. Den bästa julklappen som funkar för de allra flesta är annars denna smarta grej: http://www.ellos.se/tvins/h20-mop-x5/324566?N=1z141s5Z1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=12
  Om städningen kan underlättas då ropar nog de flesta hej.

 • Linnea skriver:

  1. Jag skulle gärna vilja se att det fanns lite mer tavlor/posters att välja mellan!
  2. Jag tycker att ett påslakanset med harlequinmöster skulle vara en perfekt julklapp. Känns så lyxigt med nya sängkläder, det kan göra väldigt stor skillnad i sovrummet och kanske inte är något som man unnar sig så ofta men det brukar vara otroligt uppskattat att få.

 • Jonna skriver:

  1. Jag saknar ett snyggt designat köks-sortiment med produkter för dukning, köks-redskap och delikatesser. Jag tänker mig ett liknande koncept som House Doctor har i samarbete med kocken Nicolas Vahé. Hade känts lyxigt och som en utveckling i rätt riktning för Ellos.
  2. De bästa julklapparna tycker jag är när man ger bort sådant man själv vill ha! Och eftersom jag älskar ljusstakar i alla former, så hade jag gett bort ett par Kastehelmi-ljuslyktor som jag tycker är jättefina. Dessutom ett lagom pris för en julklapp!

 • josephine skriver:

  1. Jag önskar fler miljövänliga produkter. Gillade Tant Johannas trend eclectic skarpt, mer sånt!
  2.Det som finns kvar från trend eclectic, gillar även ellos egna täcken och kuddar. Något man faktsikt alltför sällan unnar sig nya.

 • Ann-Kristin Andersson skriver:

  1) Jag skulle önska att det fanns glasögon i Ellos sortiment. Då skulle man hitta matchande glasögon till de kläder man beställer!
  2) Den perfekta julklappen ur Ellos sortiment är doften Yellow diamond från Versace – den önskar jag mig!

 • Paula skriver:

  1. Jag tycker att det saknas kläder för tonåringar. Det finns väldigt mycket olika kläder för dam och barn men jag skulle vilja se kläder som är lite mera passande för unga vuxna.
  2. Den bästa julklappen är parfymen Daisy Eau So Fresh från Marc Jacobs. Den luktar otroligt gott och håller extremt länge.

 • Carina Larsson skriver:

  1, Ellos sortiment är varierande och bra, men man missar så mycket saker för dom gör för mycket utskick både till snigelpost och mail, förre utskick men dessa kan rikta sig mer och ge massor av inspiration på DYI och färgval material osv, lika mycke reklam som lärdom
  2, Lampan Tassel, man kan aldrig få för mycket av ljus i mörkret oavsett ålder, kön och intresse att då få snygg design till bra pris är det ultimata

 • Viktoria Olsson skriver:

  1. Jag saknar en DIY, eller gör-det-själv-kategori, där man kan handla pysselmaterial eller materialsatser till olika projekt. Den så kallde DIY-trenden är större än någonsin och vad är roligare än att inreda hemmet med saker man tillverkat själv? I samband med kategorin kunde man ha en inspirationssida med förslag på hur man med enkla medel piffar upp saker eller skapar nya föremål som är snygga eller praktiska eller allra helst både och.
  2. Shepherd fårskinnsfäll Ella tycker jag är en helt perfekt julklapp, tänk att få öppna ett paket med en riktigt mjuk och gosig fäll. Den skulle göra vilken soffa eller fåtölj hundra gånger mysigare. Eller att ha som matta nedanför sängen, att starta morgonen med att borra ner tårna i en fårskinnsfäll låter inte heller helt fel det heller.

 • Lisa skriver:

  1. Jag handlar ofta på Ellos. Tycker de har riktigt bra sortiment men jag saknar fler Kitchen Aid produkter, t ex deras blender!
  2. "Stickad pläd Alicia" till min gamla mormor är den PERFEKTA julklappen!
  /Lisa

 • Heidi S skriver:

  1. Jag har flera gånger beställt gummistövlar till barnen från Ellos, men önskar att jag samtidigt kunde göra det till mig själv. För att ha ett tilltalande sortiment för kvinnor vill jag tipsa Ellos om att ta in varumärkena Swims och Hunter.
  2. Den perfekta julklappen är förstås någonting hela familjen kan ha glädje av samtidigt och umgås runt. Ett spel såklart, sedan är det en smaksak om det blir ett sällskapsspel eller ett TV-spel. I vårt fall skulle jag satsa på ett Mario-spel till Wii U, som tomten viskat att han kommer med.

 • Sofia skriver:

  1. Jag tycker att det fattas ekologiska hår- och hudvårdsprodukter.
  2. Ekologiska/naturliga hår- och hudvårdsprodukter, doftljus och liknande är perfekta julklappar till nästan alla!

 • Elisabeth skriver:

  1.Produkter från gästdesigners på homeavdelningen.
  2.Kuddfodral Agnes, med den helt underbara texten: "We’re never so lost that the angels can’t find us."

 • Linda Johansson skriver:

  WOW Jag vill VERKLIGEN vinna!!!!!
  Har klurat rejält och här kommer mina svar!!!
  1. Jag saknar fejktatueringar!!!!!! Det är hur kul som helst och perfekt för alla tillfällen!!!
  2. Bad jag redan beställt är de snygga zebrakuddarna! Perfekta presenter, till och med mormor kommer få dn!
  Hoopppas nu att jag vinner!
  Kram!

 • Åse skriver:

  1. Färdigsydda gardiner som är 3 m långa, det är svårt som tusan att hitta.
  2. Ljusslinga 10 LED, en perfekt present som sprider ett skönt ljus i hemmet, även utomhus. Dessutom är ju slingan super dekorativ.

 • Emma B skriver:

  1. Mer inredning och lite fler varumärken, gästdesigners på deras egna kollektioner.
  2. Varför inte ett presentkort så kan man välja precis vad man vill, eller doftljus, det är alltid mysigt och uppskattat.

 • Ciccan skriver:

  1 Ellos har nästan allt i sitt sortiment men om det även skulle finnas lite "bättre" märken på skönhetsprodukter som tex Clinique, Lancome eller Clarins skulle jag bli kund.
  2 Bästa presenten just nu är Lego City polisstation som jag precis beställt till sonen.

 • Marty skriver:

  Jag saknar lite inredning till barnen, både till små och lite större barn. Stilrena och praktiska saker. Inte massa figurer som hello Kitty på. Krokar. Speglar, byråer. Askar och lådor tex.
  Mitt bästa tips är den röd/vita plastmattan med massa "streck" på. O nu är det världens bästa pris på den!

 • Sanna skriver:

  1. Ellos är grymt bra på många vis, men något jag lagt märke till att jag saknar är pyssel grejer allt ifrån tejp, pennor, omslagspapper etc. för både barn och vuxna. Det är något som skulle passa perfekt nu till jul när många pysslar lite extra.
  2. En surfplatta tycker jag helt klart är den bästa julklappen på Ellos, då den passar både stor som liten.
  Kram Sanna

 • Elisabeth skriver:

  1. Produkter från gästdesigners på homeavdelningen.
  2. Kuddfodralet Agnes, med den helt underbara texten "We’re never so lost that angels can’t find us."

 • Ann-Charlotte Larsson skriver:

  1. Utöka heminredningsdetaljer och varor för vackra dukningar
  2. Ett gåvopresentkort

 • Anneli Edvinsson skriver:

  1. Närproducerade saker som tex hantverk från Sverige. För att gynna lokala producenter i vårt närområde
  2. http://www.ellos.se/ellos-men/pyjamas/409002?N=1z141y1Z1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=3
  Dvs en pyjamas till någon man håller kär är aldrig fel att ge bort till jul, inte att få själv heller:) Kul att få ta på en ny på juldagen att sussa i samt att mysa i hemma på förmiddagarna när man är ledig

 • Agnetha skriver:

  1.Jag blev riktigt positvt överraskad av utbudet på ellos.se.Det är väldigt brett och har många bra varumärken representerade. Jag saknar dock fina fotoprints till bra priser.
  2. Bästa julklappen måste vara fin linnefrotte från Himla. Det skulle jag själv bli väldigt glad för!

 • Anna Björnberg skriver:

  1. Jag saknar framförallt hemtextilier så som plädar, prydnadskuddar, sängkläder, sängöverkast etc från Gant och Lexington då jag tycker dessa märken skulle passa Ellos.
  Dessutom saknar jag fler valmöjligheter vad gäller moderna sängbord och bordslampor oavsett märke. Det skulle vara roligt att se lite modernare och trendigare sådana än bara det `traditionella`som man likaväl kan finna på Ikea.
  2. En pläd tycker jag är den perfekta julklappen att ge bort. Den både värmer, är något som passar alla och något man inte kan få för många av i ett hem, det vill säga; det kan aldrig bli fel att ge bort en sådan. Denna fantastiskt fina och gosiga från Zara Home skulle jag ha valt att ge: http://www.ellos.se/zara-home/filt-pleated/434794?N=1z140z3Z1z13x5dZ1z141jiZ1z141ll&Ns=Freshness|0&Nao=0
  Trevlig första advent! /Anna

 • Tove skriver:

  1. Jag saknar en gör-det-själv-kategori, så kallat DIY. Där kan man inhandla pysselmaterial och liknande vilket möjliggör eget unikt skapande. En trend som bara växer och växer för tillfället. I samband med denna nya "flik" vore det ett vinnande koncept för både Ellos och kunden om det fanns tips på saker man kan göra, vilket ger inspiration till kunden samtidigt som det genererar goda säljtillfällen för Ellos.
  2. Denna fårskinnsfäll är enligt mig den perfekta julklappen då den värmer under de kalla vintermånaderna. Den är klassisk, men definitivt ett "måste-ha".http://www.ellos.se/shepherd/shepherd-farskinnsfall-ella/349372

 • Jessica skriver:

  1: Jag saknar en raktigenom ekologisk avdelning där allt ifrån tvålar till möbler sliter så lite på vår miljö som möjligt. Den ska vara supersnyggt stylad, fotad och verkigen locka till både eftertanke och genomtänkta köp. En ansvarsfull och hållbar grön avdelning!
  2: Leksakskrabban i juligt rött från BRIO. Vilket barn (och vilken förälder) vill inte ha ett sånt charmknippe i barnrummet?

 • Tina Carlström skriver:

  1.Jag tycker de borde satsa på mer kända varumärken som har kvalitet. Fördelen annars med Ellos är att det finns något för alla och allas plånböcker.
  2. En yllepläd som denna: http://www.ellos.se/himla/ylleplad-josef-130×170/376910?N=1z13x5dZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=3
  Anser jag vara en av de bästa julklapparna. Man kan aldrig få för många plädar och det behövs alltid. När man fryser, barnvagnen, på picknicken etc. Världens bästa present som går hem hos alla.

 • Ema skriver:

  1) Jag saknar köksattiraljer, såsom porslin, gjutgärnsgrytor etcetera, (gärna svenska märken).
  2) Den bästa julklappen är fårskinnsfällen. Alltid mysig både inomhus som utomhus – http://www.ellos.se/shepherd/shepherd-farskinnsfall-ella/349372

 • Wenche skriver:

  1. Grafiska posters till både vuxna och barn
  2. En mysig filt/pläd uppskattas av de flesta nu i vintermörkret och kylan.

 • Adam skriver:

  1) Jag saknar nog framförallt varumärkesartiklar i sortimentet. Produkter med en lite högre prisklass, och hypade varumärken. Tror att det hade höjt ellos varumärke, samt bidragit till en utökad kundkrets, bland annat mig själv. Doftljus av etablerade varumärken kan till exempel vara en lämplig produkt inom detta.
  2) Denna filten;
  http://www.ellos.se/zara-home/filt-pleated/434794?N=1z140z3Z1z141woZ1z141ll&rcnt=100&Ns=Freshness|0&Nao=20
  För att förhöja mysfaktorn i jul.
  Vem vill inte krypa tätt intill sin (sina) käraste under en gosig filt i jul?

 • Katarina skriver:

  1.Tänker att Ellos skulle ta reda på vem kunden är och matcha sitt sortiment mer utifrån det. Nu finns allt. Högt och lågt. Stort sortiment. Men det tar lång tid att hitta guldkornen. Jag saknar lite mer riktat sortiment. Fler varumärken. Ekologiskt.
  2. Shepherd fårskinnsfäll Ella

 • Mikaela skriver:

  1. Jag tycker Ellos saknar en husdjurskategori. Bäddar, klösträd, leksaker och godis osv till våra fyrbenta små vänner.
  2. Jag skulle ge bort doftpinnar från Zara Home. Ger en härlig doft i hemmet och är en snygg inredningsdetalj. Vem vill inte ha det?
  Glad första advent! 🙂

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Alvina skriver:

  1.Vad jag skulle tänka mig är en avdelning där en viss procent av priset går till välgörenhet, t ex vid naturkatastrofer, krigsoffer och liknande. Varorna skulle gärna vara ekologiska, men det viktigaste skulle vara att man vid köp skänker till behövande människor runtom i världen.
  2. Den här vackra ullmattan med sitt geometriska mönster i svart/vitt tycker jag skulle vara en utmärkt julklapp, skön att gå på och passar in i de flesta inredningar.
  http://www.ellos.se/ellos-home/ullmatta-170×240-cm/329619?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=12

 • Maria m skriver:

  1. Produkter i ekologisk bomull tex lakan och örngott. Även mer kläder i organic cotton. Känns konstigt att ni inte har mer av detta redan i nuläget.
  2. Jag ger gärna bort det vita sidebordet till min mamma som nyligen renoverat sin hall.

 • care69 skriver:

  1. Sortimentet tycker jag är stort och tillräckligt, däremot skulle jag vilja ha ett val att få paketet inslaget så att man kunde skicka det direkt som present.
  2. Jag skulle rekommendera:
  http://www.ellos.se/wallpaper-by-ellos/vaggdekor-trad/411175?N=1z13wxwZ1z13wi0Z1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=10
  väggdekor generellt, kanske inte just denna även om den föll mig i smaken. En liten åtgärd för att lyfta en ganska tråkig vägg.

 • Maria m skriver:

  1. Produkter i ekologisk bomull tex lakan och örngott. Även mer kläder i organic cotton. Känns konstigt att ni inte har mer av detta redan i nuläget.
  2. Jag ger gärna bort det vita sidebordet till min mamma som nyligen renoverat sin hall.

 • Anna R skriver:

  1) Jag tycker det är svårt med smålampor och önskar att Ellos kunde ta fram en egen serie lampor som passar för oss som inte bor i sekelskifteslägenheter eller renoverade industrilokaler (som alla verkar göra i inredningstidningarna just nu). Hur gör man om man har smala fönsterbänkar och stora fönsterytor? Snälla designa gärna en serie prisvärd belysning. Kanske ihop med någon inredningsblogg? 😉
  2) Bästa julklappen från Ellos är pläden Leila (som jag såg är på rea just nu). Trendig men passar ändå till den traditionella, och lika bra till killar som tjejer. Perfekt som klapp oavsett om du inte vet vad du ska ge till mamma, pappa, syrran, tonårsbrorsa, kompisen eller läraren på förskolan
  http://www.ellos.se/ellos-home/plad-leia/411773?N=1z13x5dZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=6

 • Tanja skriver:

  1) är mycket nöjd med Ellos sortiment, finns helt enkelt det mesta man kan behöva.
  2) mycket svårt val, men får bli en Kitchen Aid!

 • Frida Svahn skriver:

  1) Här ett enkelt svar ni ska få – presentkort – är vad jag saknar att kunna ge och få
  2) julklappstips – enkel ljusstake som passar både slott som koja. Smidesljustake som finns att få i två olika höjder.
  God jul på er alla! / Frida Svahn

 • Jeanette R skriver:

  1. Snyggt designade tidskriftssamlare står på min önskelista nu – har inte hittat sådana på Ellos heller
  2. Casalls träningsset – med det blir livet efter jul extra lätt

 • 1. Jag tycker att Ellos har ett stort utbud av olika artiklar. Men jag saknar ljus och doftljus(hade varit perfekt att klicka hem tillsammans med annan beställning då detta ofta är en produkt man behöver fylla på med hemma. Keramikprodukter för kök ex. koppar, assietter, uppläggningsfat mm. Handdukar för badrummet i ekologisk bomull. Sängkläder i ekologiskt linne. Det hade även varit kul med samarbeten med nya designers eller kanske kända profiler som komplement till befintligt sortiment. Jag skulle gärna se mer av miljöinspirerande bilder, hur olika produkter ser ut i olika miljöer.
  2. Mitt klapptips är Himlas Mohairpläd i vitt, passar till alla och hemma hos alla!
  http://www.ellos.se/himla/mohairplad-soul-of-himla-120×170-cm/433347?N=1z13zugZ1z141woZ1z141ll&Ns=Freshness|0&Nao=0
  Trevlig första advent!

 • Anna Janson skriver:

  1. Jag saknar större utbud av ekologiska produkter, gärna ökotex och GOTS märkta kläder. Även att det finns en flik där man snabbt kan hitta alla dessa produkter.
  2. Jag skulle rekommendera Gripsholms Ekologisk frotté Vera som en bra julklapp. De flesta behöver snygga handdukar, den är bra för kropp och miljö! Dessutom finns den i trendigt grått (eller vitt som passar över allt)!

 • lina cronier skriver:

  1. Jag tycker de borde ha en flik med okända designers. Alltså folk som ex gjort examensarbete, som driver egna småshoppar osv som vill marknadsföra sin konst och design via en redan stor och etablerad plattform
  2= jag hade satsat på mattor. Du kan ALDRIG få för många mattor!

 • Frida skriver:

  1. Jag hade önskat ett större utbud av husdjursprylar. Möbler, matskålar, filtar osv. Gärna lite snyggare och lyxigare än de man hittar i djurbutiker. Då dessa sällan är särskilt moderna eller vackra att titta på.
  2. Jag har själv investerat i en Nespresso kapselmaskin ganska nyligen och är så nöjd. Så pass nöjd att jag rekommenderar den till mina vänner jämt. Jag hade gärna gett en sådan till någon i jul. Gillar man kaffe så uppskattar man en Nespresso 🙂

 • Eva skriver:

  Ellos har ju verkligen det mesta, urkul! Det jag som älskar att pyssla skulle kunna önska är en del DIY prylar, även en inspirations-flik med stiltips för hemmet med Ellos produkter skulle vara inspirerande.
  Mitt klapptips är nya ljuvliga lyxiga påslakan och en riktigt mumsig pläd.

 • Ann-Catrin H skriver:

  1. Lite material för oss som gillar scrapbooking och pyssel vore roligt!
  2. Canon LEGRIA. En videokamera borde i varje hem finnas. Kul att filma, dokumentera, föreviga och minnas!

 • Kajsa skriver:

  1. Mer bäddtextilier och kontorsinredning typ Granit
  2. Kitchen Aid

 • Marit E skriver:

  1. Det skulle vara skoj med gästdesigners som säljs under begränsad tid. Kanske att de kan göra en inspirationsbild (Typ som tant Johannas) med sina egna produkter tillsammans med Ellos "basutbud". Kan vara designers inom såväl heminredning som kläder tänker jag mig.
  2. Till julklapp väljer jag en Sherpherd fårskinnsfäll eftersom ett sådant är lättplacerat och säkerligen uppskattat som julklapp till de flesta!

 • Honi skriver:

  Jag saknar bra och kvalitativ förvaring till småprylar i akryl, likt det Muji eller Nomess Copenhagen har. Något stilrent men ändå hållbart som ger en bra överblick över alla småprylar som man hellre vill ha samlat på ett ställe än överallt i köket/vardagsrummet/sovrummet osv.
  Den bästa julklappen måste vara en fin och mjuk filt som man kan svepa in sig själv eller sina närmaste i när man sitter och ser på julfilmer. Jag hittade en fin från Zara Home hos Ellos (Filt Fleece) som ser underbart fluffig och fantastisk ut!

 • Linda Källström skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer av lego i erat sortiment och förvaring av just legobitar, snygga lite större burkar som man kan lägga sorterade bitar i också. Och så önskar jag att era bra rabatter också inkl. era märkeskläder och saker. Det skulle uppskattas och tror många också skulle handla mera också 😉
  2. vad passar bättre än träningskläder i julklapp, börja träna redan på juldagen så känns det inte så tungt efter nyår :))

 • Sara skriver:

  1) Jag kan sakna en eko-sortering. Miljötänk är något som blir vanligare och vanligare, men än så länge är man tvingad till små hemsidor med dyra varor för att hitta ekologiskt eller i vilket fall miljövänligt. Dessutom behöver man hålla koll på vad man är ute efter för specifikt märke, för vet man inte det är det jättesvårt att hitta bra alternativ.
  2) Mitt julklappstips från Ellos är nog överkastet Dena i grått eller beige till mina vänner som håller på att inreda sitt sovrum i nya huset och är ute efter lite hotellkänsla.

 • Thérése skriver:

  1. Då ni faktiskt har det mesta så saknar jag verkligen utomhusinredning för att göra Ellos komplett. Utemöbler, krukor, dekorationer, mattor och parasoller. Vet att ni t ex har utebelysning men jag skulle vilja ha det samlat under en flik.
  2. Jag kör på en julklapp till mig själv och skulle vilja vara julaftonsfin i denna: http://www.ellos.se/ellos-collection/klanning/407849

 • Sofie skriver:

  1. Presentkort! Tänk att få välja och vraka ur Ellos sortiment och bara betala med ett presentkort man fått i julklapp.
  2. En mobiltelefon , så att man kan ringa nära och kära och önska dem god jul. För en julhälsning betyder så mycket!

 • Emma skriver:

  1. Jag saknar allt lite mer ballt till kidsens rum. Massa fint i inredningsväg , kanske nån gardin eller två eller varför inte bäddset till de allra små. Saker som är fina att titta på men också att leka med…spargrisar, tavlor, mobiler ja allt som fyller en litens rum!
  2. Ett bäddset är helt klart en skön julklapp, något som man inte köper allt för ofta men som gör gott för själen när man på kvällen kan krypa ner och sova gott!

 • Frida skriver:

  Jag saknar snygga, lite mer ungdomliga bikinis. Just nu finns det inte mycket som passar min målgrupp (typ 20,25-åringar), vilket är tråkigt.
  Jag skulle ge bort en matta i bomull (som jag själv har i off-white) till min mamma då hon är stort behov av en ny matta och jag vet att denna matta är både snygg och praktisk då man enkelt kan slänga in den i tvättmaskinen.

 • erika skriver:

  fairtrade produkter
  muminburkarna är underbara

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. mer ekologiska produkter
  2. Ett härligt påslakan i svart och vitt

 • Elisabeth A skriver:

  Att kunna ge bort bort ett presentkort på Ellos hade varit bra. Kanske det går redan, men i så fall är tjänsten inte lätt att hitta.
  Till julklapp hade jag gett bort ett "täcke fyra årstider". Det känns väldigt praktiskt och något man sällan unnar sig själv.

 • Anonym skriver:

  Ellos har ju precis allt man behöver! Från kläder och mode från baby till gammal och till hem och inredning! Det jag däremot saknar är att samtidigt kunna beställa något till min hund.
  En kategori för djur alltså! Korgar, bäddar, halsband, reflexvästar, skålar och så vidare! Skulle ha varit kanon!
  Den bästa julklappen ur Ellos sortiment skulle vara en Samsung Tab som jag då skulle ge till mina föräldrar som bor ute på landet och som äntligen fått fiber! Då skulle de kunna få lite kontakt med omvärlden!

 • nica skriver:

  Svar på 1 + 2:
  På Ellos.se kan du enkelt förnya,
  både garderoben och din egna lya.
  Men fattas i sortimentet är ju årets bästa klapp,
  en liten men å så spännande lapp.
  Presentkort på ellos.se skulle vara bra,
  då mottagaren vet bäst vad hen vill ha!

 • Sofia AB skriver:

  Tycker Ellos har ett väldigt bra sortiment. Önskar dock att det fanns lite mera "märkesprylar" på hemavdelningen såsom det finns på kläder och skor.
  2) Bästa julklappen är en industriinspirerad spotlight som jag köpte tidigare i år. Riktigt snygg och prisvärd!

 • Jag saknar Filippa K muggar. Ibland har de de gamla svart/vitrandiga men jag skulle vilja att det ingick i deras sortiment jämt.
  Jag har tipsat här
  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/01/ellos-212-kl-11/
  Bästa julklappen är (nu tänker jag barnrelaterat då jag är småbarnsmamma)
  Lundby dockhus. Det skapar rollspel, fantasin flödar, kreativitet. Kanonpresent helt enkelt.

 • Hanna L skriver:

  1. Inom sortimentet skulle jag uppskatta ett bredare sortiment inom barninredning med produkter av Ellos egna design. Jag skulle dock gärna se en utveckling av er webbsida med mer inspirerande bilder/magasin så att produkterna är lättare att hitta än vad de är nu.
  2. Jag skulle rekommendera en tröja i Kashmir till bra pris som julklapp! http://m.ellos.se/ellos-e-basics/cardigan-i-kashmir/347427

 • Maria skriver:

  Det som saknas är stora julgranskulor att pryda julgranen med nu i december! Jag tror att stora vackra röda kulor skulle stå högst upp på önskelistan för många! Det behöver inte vara något super exklusivt utan enkla basic julgranskulor som passar gammal som ung.
  Helt klart bästa julklappen:http://www.ellos.se/ellos-home/ljusslinga-10-led/410727?N=1z141woZ1z13us2Z1z141ll&Nao=4
  Ljusslingor ger en sådan hög mysstämning!
  Om jag vann skulle jag köpa julklappar till min kära bror för hela slanten. Eftersom att han hjälper mig med allt och är mitt största stöd. Och jag vet att han gärna hade velat ha lite schyst inredning! 😉

 • Sofia skriver:

  1. Jag saknar överkast till barn/juniorsängar. Stilrena, moderns och tåliga överkast i neutrala färger. Mått som passar bl.a. växasängar.
  2. Bästa julklappen är helt klart nya lyxiga sängkläder. Finns det något skönare än att krypa ner i ett helt nytt set?!

 • 1. jag saknar inredning från märken som cult design och different design hos ellos. hade dom haft det så hade ellos legat som topp 1 på mina bästa webshoppar 😀 sen saknar jag att kunna ge bort presentkort.
  2. bästa julklappen enligt mej är: http://www.ellos.se/ellos-e-basics/badrock-till-vuxen/237551?N=1z141y1Z1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=1 för vem vill inte kunna värma sej med en varm badrock efter badet under kalla vinterkvällar ? 🙂
  men även att vinna detta presentkort 🙂 jag har nämligen gått ner 23 kg, så jag har inga kläder att ha på mej, men med denna vinst skulle jag äntligen kunna köpa lite nytt 🙂

 • Tess skriver:

  1, Det behövs lite nytänk kring Ellos tror jag. Många av oss 70-talister har lite dåliga vibbar av ellos från barnkläder när vi var små. Banor som jag tycker de bör börja tänka i är upplevelse-kategorin. Alla som har allt numera och upplevelser uppskattas av de allra flesta! På så vis skulle man kunna köpa de allra flesta presenterna på ett ställe! Väldigt smidigt!
  Ett samarbete med välgörenhetsorganisationerna är också ett alternativ. Sälja cancerfondens lotter, rädda barnens design-grejer, ung cancer;s armband, unicefs presentkort osv. Det ger ett bra intrig hos konsumenter och skapar mycket good will.
  2, glada träningskläder! Det är ett bra sätt att bli motiverad! 🙂

 • Ellos mamman skriver:

  1. Det som saknas är härliga färger på porslin. Som tex uppläggningsfat i turkost och stora skålar i orange eller gratängformar i lila och pastellfärgade brödformar! Gärna med detaljer som tex vågiga kanter eller fina mönster! DET vill jag att Ellos får in i sitt sortiment.
  2. Alla behöver en kitchenAid köksmaskin, Jodå så är det:)

 • Sara Linnea skriver:

  Jag tycker att "ellos eyewear" är en bra ide! Har man recept på sin styrka så kan man beställa moderiktiga bågar från ELLOS!!
  Mitt bästa julklappstips är ett set med påslakarn, man kan aldrig ha för många. 🙂

 • Hanna skriver:

  Ellos sortiment är bra men jag önskar en "gift service" där jag kan välja en vara ur sortimentet, få den fint inslagen och skickad direkt till den man önskar att överraska.
  Min favorit i Ellos hem sortiment är för tillfället Zara Homes förvaringsask round plain stor

 • Lovisa skriver:

  Jag har saknat böcker hos Ellos. Annars handlar jag ju allt som rör barnen därifrån.
  Bästa julklappen skulle jag säga är en videokamera. Att titta på filmer från när barnen var små är en stor hit här hemma. Vi kommer aldrig sluta fota och filma.
  Trevlig advent.

 • Malin Persson skriver:

  Hej
  1, Jag skulle önska mig att när jag för markören över produkterna (ex inredning) så skulle jag vilja finna inspirationsbilder där man kan se varan i ett större sammanhang.
  2, självklart den manliga rutiga pyjamasen! Tänk att mötas av sin sambo i bar överkropp, en ledig pyjamasbyxa och nybakta scones en lördagsmorgon istället för ett par urtvättade mjukisar. Det är vardagslyx!

 • Majja skriver:

  Fler inspiriationsbilder med ellos hemprodukter (och övrigt sortiment) skulle iallafall få min köplust att öka markant. Just nu har jag svårt att se hur snygga produkterna kan bli när de endast finns mot den vita bakgrunden (har endast koll på mobilsidan så om det finns på vanliga hemsidan får jag kolla där också). Det blir lite för tråkigt tyvärr!
  Ett par ulltofflor, passar mamman, pappan, sambon, frun, mormor, farfar, svärmor och barnen! Det vore en uppskattad present här iallafall 🙂

 • Emelie skriver:

  1) Ellos har SÅ mycket mer bra prylar än vad många tror. Det vore dock bra för dem att lyfta fram alla fina saker som finns inom heminredning, kanske genom att satsa på lite fler inspirationsjobb i samarbete med duktiga bloggare (som stylingen du gjorde för dem). Då ser man produkterna i helt nytt ljus och de sticker ut lite mer än andra nätbutiker med inredning.
  2) Bästa julklappstipset är de trendiga kuddarna med fototryck av djur (http://www.ellos.se/ellos-home/kuddfodral-lynne/410071?N=1z141woZ1z13uhgZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=2). Snygga och prisvärda!

 • Maria skriver:

  1. Jag saknar en kategori för presentinslagning – presentpapper, presentpåsar, snören med mera.
  2. Den absolut bästa julklappen till både henne och honom är en härlig, tjock badrock i frotté att värma sig i vinterkylan efter badet. Vardagslyx till ett mycket bra pris!

 • Annika skriver:

  1. Husdjursavdelning! Snygga och stilrena husdjursprodukter. Det är så svårt att hitta funktionella saker som inte är plastiga eller allt för gulliga. Kattlådor, hundsängar, matskålar…
  2. Den perfekta julklappen är ju väldigt beroende på vem som skall får den, men alla kan ju behöva bli lite ompysslade och bortskämda ibland, så därför tänker jag en hemmaspa-pryl typ "Beurer Shiatsu Fotmassage"

 • Annika skriver:

  1. Husdjursavdelning! Snygga och stilrena husdjursprodukter. Det är så svårt att hitta funktionella saker som inte är plastiga eller allt för gulliga. Kattlådor, hundsängar, matskålar…
  2. Den perfekta julklappen är ju väldigt beroende på vem som skall får den, men alla kan ju behöva bli lite ompysslade och bortskämda ibland, så därför tänker jag en hemmaspa-pryl typ "Beurer Shiatsu Fotmassage"

 • Emma skriver:

  1. Ekologiska produkter, både inom skönhets- , hem- och klädsortimentet. Kanske som "egna avdelningar" eller tydligt märkta med någon symbol alternativt sökbara genom filtrering.
  2. Wii Just Dance 2014. En julklapp som kan engagerar hela familjen/släkten och hjälpa till att förbränna all julmat!

 • Emser B skriver:

  1. Det är ingen lätt fråga att svara på då man redan hittar det mesta på Ellos. Men jag skulle gärna se mer barninredning. Både från Ellos egna märken och även mer kända. Inspirerande bilder och exempelmiljöer skulle skulle förhöja köpupplevelsen. Ta in kändisinredare som Frida oftare och låt dom inspirera oss köpare!
  2. Min son på 15 månader är en riktig myspropp. Han skulle älska den fina filten från Skip Hop Zoo. Och säkerligen många andra barn med honom.

 • Rebecka Karlsson skriver:

  Hej
  Det jag saknar är en blogg på ellos inredningssortiment, många nätbutiker har det, vilket är perfekt o ger mycket inspiration. Samt att man då direkt ser när något nytt kommit in i butiken!
  Jag rekommenderar att köpa någon av ellos prydnadskuddar som är mycket fina o prisvärda. Piffar till vilken soffa som helst, perfekt julklapp.

 • Jennifer skriver:

  1. Saknar lite mer spännande och ovanliga märken bland inredningen. Sånt som man oftast bara får tag i de större städerna.
  2. Jag har faktiskt köpt en stavmixer till min lillebror som nyss flyttat hemifrån, sånt man behöver men inte köper själv! Klockren present!

 • Maria H skriver:

  1) Jag skulle vilja att man lyfter fram fler designers (gärna okända) och låter de designa över sortimentsgränserna; både kläder och hemprodukter i sina kollektioner. Produkterna känns mer speciella om man vet vem som designat dem och lite om tankarna bakom. En trendenserkollektion hade nog alla älskat! Designtävlingar är också jättekul där alla får chansen att komma fram och visa sina designkunskaper. Så häftigt att se idé bli produkt!
  2. Badrocken från Gripsholm är en perfekt julklapp som känns lyxig och härlig att mysa runt i. Passar alla!http://www.ellos.se/gripsholm/badrock-york-storlek-small-medium/379907
  Vad tycker du saknas i Ellos sortiment? Var gärna kreativ i ditt svar!
  2) Vilken produkt från Ellos sortiment skulle du rekommendera som den bästa julklappen? Motivera kort.

 • Anna G skriver:

  Ellos har ju verkligen ALLT. Så det är svårt att hitta något som man saknar i sortimentet. Problemet dock när det finns så mycket, är att hitta det man verkligen vill ha bland allt. Så det jag saknar är en bättre funktion för att sortera kring den stil man har, tex att kunna välja bohemiskt, skandinaviskt, romantiskt etc och där få förslag på sådant som skulle passa.
  Den ultimata julklappen som funkar till alla – man som kvinna, svärmor eller brorsa – är en fin skön pläd, tex denna grovstickade: http://www.ellos.se/moltex/plad-stockholm-130×150-cm/428843?N=1z13x5dZ1z141ll&Nao=19&Ns=RankValue6|1
  Till barnen är en pyssellåda en perfekt julklapp. Håller dem sysselsatta och glada alla mellandagarna: http://www.ellos.se/egmont-karnan/kuliga-pysselladan-100-delar/417662

 • Katarina skriver:

  1. Jag vet ju sedan barnsben att Ellos sortiment är stooort men först tänkte jag föreslå blodtrycksmätare men det fanns och sedan "Mumin" produkter men det fanns också och sedan barnkavel men det fanns också. Här såg jag det hägrande presentkortet fara sin kos MEN DÅ kom jag på PRESENTKORT fanns inte så det är mitt förslag!
  2. Ett bakset från Brio (med barnkavel!)till min systerson August som jag bakade pepparkakor med idag. Han skulle bli så glad för ett eget bakset.

 • Malin skriver:

  Ellos har verkligen ett brett sortiment men mera inspirationsbilder och eventuellt en inspirationsblogg skulle kunna vara en idé.
  En mysiga morgonrock är en fin gåva och kanske inte något som man alltid unnar sig själv.
  http://www.ellos.se/daxon/morgonrock/411413?N=1z141n2Z1z141xyZ1z141ll&Ns=RankValue5|1&Nao=9

 • Julia S skriver:

  1. Ibland tycker jag det är svårt att hitta för det är för mycket! Framförallt bland kläderna. Så mitt bästa tips är egentligen, lite mindre och lite mer "urvalt". Hellre lite färre modeller – men att byta ut oftare! Så blir det mer spännande och gå in.
  2. En kitchen aid!!

 • henna skriver:

  1. Dom har mycke fint, men de jag känner att jag saknar är inredningsdetaljer och tavlor som är moderna för den yngre kvinnan om jag ututtrycker mig så 🙂
  2, tycker att de har ett bra utbud till små barn så hade blivit glad om mina tjejer fick något i julklapp från Ellos 🙂

 • Åsa H skriver:

  1. Det enda som saknas tycker jag,
  är olika upplevelser av något slag !
  Kanske en kort resa eller hotellnatt ?
  Någonstans där Ellos är bosatt ?
  Så jag kan shoppat ohämmat en hel dag !
  2. En ny pyjamas behöver lillebror,
  han har ju blivit så himla stor !
  Växer mest hela tiden,
  och han föredrar bomull framför siden !

 • Malin skriver:

  1. Nu väntar jag själv mitt första barn så man är så inställ på att alltid leta barngrejer överallt. Eftersom vi snart ska inreda vårt barnrum här hemma så efterfrågar jag mer saker till barnrummet som vi kan inreda med, till exempel barnsäng.
  2. Den perfekta julklappen är en iPad Air. Det går ju så lätt och smidigt att ta med sig den överallt och man kan få inspiration genom att till exempel surfa in på trendenser.se när man helst vill – på bussen, tåget osv. Ingen blir besviken med en padda under granen vill jag lova! http://www.ellos.se/apple/apple-ipad-air-16gb-wifi-rymdgra-br-md785-br/436112?N=1z140fyZ1z13untZ1z141ll&Nao=1

 • Anna-Maria skriver:

  Jag skulle gärna ha möjlighet att beställa tavlor/posters och gärna med tips om hur man kan kombinera dom . Tex inspirationsbilder!
  Bästa julklapparna är sköna badlakan och påslakan från Himla!

 • Olivia skriver:

  1,
  Skulle välja se mer pysseltillbehör och pysseltips. Presentpapper, möstertejp osv.
  2,
  Skulle vilja rekomendera " ljusslinga 10 led" med klara lampor.
  Perfekt julklapp för både henne och honom. Funkar lysande både utomhus som inne 🙂

 • Jenny Johansson skriver:

  1. Jag saknar mattor i varma vackra färger. Gärna fler inspirationsbilder på just hemavdelningen.
  2. Bästa julklappan är påslakanset. Fantastiskt att kunna vakna i nya lakan. Gärna från Himla.

 • Tess skriver:

  1. Jag skulle säga lite mer "grönt tänk" produkter som är av återvunnet material, det ligger i tiden att ta vara på material och sälja dem vidare. För övrigt älsar jag Ellos de har alltid nåt vi behöver. 2. Jag skulle rekommendera denna coola bilbana, mina pojkar har önskat sig den i julklapp av mormor och morfar http://www.ellos.se/turtles/turtles-bilbana-carrera-med-2-bilar/432085

 • Madelene skriver:

  1. Hemsidan behöver göras mer levande och interaktiv med kunden. Som Ellos-kund har man ett gigantiskt sortiment att navigera runt i – jag tror att de flesta kunder hade uppskattat att få hjälp att navigera bland allt detta (matchningshjälp, "bästsäljande", inredningsbloggare som med jämna mellanrum plockar ut sina favoriter, en flik med saker som uppmärksammats i tidningsreportage/media etc.).
  2. Ett Lifesystem första hjälpen kit passar att ge bort till alla nära och kära!

 • Marika skriver:

  1. Jag saknar mer variation på inredningen, tycker att det mesta går i den lantliga stilen. Lite fler olika stilar så att Ellos inredning passar de flesta.
  2. Zara Home, Filt Granitos är mjuk och fin julklapp som behövs då de det blir fler och fler hårda paket.

 • Helena skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer av handgjorda saker som lera, papperskonst, glaskonst….2 . De bästa julklapparna är som jag rekommenderar är wallstickers , guldstjärnor!!

 • Jag önskar att dom hade mer dekorationer av alla dess slag, ljuslyktor, ljusstakar, prydnader, osv. osv.
  Bästa julklappen.. Det är så olika beroende på vem man köper den till. Men till en sliten gravid mamma skulle perfekta julklappen vara ett fotbad, tänk att få stoppa ner dom ömma fötterna i ett varmt bad och bara slappna av innan man själv försvinner in i drömmarnas land! Du kan ju gissa vad jag önskar mig i julklapp? 😉
  http://www.ellos.se/obh-nordica/obh-nordica-fotbad-foot-spa-infra-heat/345466

 • Maria skriver:

  1.inredning och mode till ett överkomligt pris och en smidig lättanvänd hemsida med sabb hemleverans!
  2. Ljusslingan med ledbelsysniing som passar både inne och ute, lyser upp i vintermörkret .

 • Madeleine skriver:

  1. Mycket handlar idag om att återvinna gamla saker, och det hade därför varit kul om man på Ellos sida hade kunnat finna lite olika knoppar, handtag, små byråden eller kanske till och med bordsben som skulle kunna förnya vilken möbel som helst hemma!
  2. Påslaksetet Daisey, passar ung som gammal!

 • Amanda skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer kända varumärken hos Ellos för att få ett bredare utbud och fler stilar att välja mellan.
  2. Bästa julklappen är den personliga. Ett vacker fotoram med en bild på släkten och ett par varma tofflor skulle värma både kropp och själ i vintermörkret.

 • Ella skriver:

  1. Designersamarbeten typ som hm och lindex kör
  2. Vad som från resefliken. Vem blir inte glad över en resa?!

 • Annelie Swärd skriver:

  1. Skulle gärna se lite snygga, sobra och stilrena mobilfodral/skal
  2. Jag skulle vilja både ge och få lampan Edgar!
  Håller tummarna!
  Annelie

 • Jennifer Alvarsson skriver:

  Det jag saknar hos Ellos är baktillbehör. Speciellt nu i julgodis-tider skulle det vara så härligt att kunna beställa de flesta julklapparna samtidigt som man kan slänga i lite marsipan och några kakformar till sig själv i samma varukorg.
  Den bästa julklappen är Popup-grillen som jag tror de flesta skulle uppskatta. Nästan alla gillar att grilla, det spelar ingen roll om det är sommar och solen värmen på en klippa vid havet eller på skogspromenaden i decembers minusgrader.

 • Brysselkakan skriver:

  1. Ellos har ett otroligt brett sortiment. Så vad saknas? Kanske saker/kläder mm som har ett begränsat antal? Lite mer unika prylar som man inte kan hitta på fler ställen?
  2. Bästa julklappen? Tror mina vuxna söner skulle bli rätt glad för nya påslakan. Kanske dessa? http://www.ellos.se/ellos-home/paslakanpack-4-delar-dena/389237?N=1z13v4tZ1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=9

 • Mynne skriver:

  1. Jag tycker ni ska ha en pappersavdelning! Presentpapper, pompoms, pennor, askar, presentaskar, anteckningsböcker, snören m.m. Det hade varit riktigt roligt och bra! I förlängningen hade det varit kul med DIY-material och pyssel.
  2. Om jag skulle ge en julklapp från Ellos stora och bra sortiment skulle det nog bli ett par pyjamasbyxor. För långa, lata söndagar med härlig långfrukost och känslan av slapphet!

 • Linda skriver:

  1. Jag skulle beställa köksstolar hos er men det fanns inget bra fraktalternativ, vilket jag faktiskt saknade. Annars gillar jag ert sortiment!
  2. Jag gillar era bäddset, köpte detta och skulle gärna ge bort ett till min syster. http://m.ellos.se/ellos-home/paslakanpack-4-delar-dena/389237?N=1z141woZ1z141ji&Nao=35&Ntt=påslakan&Ntk=All&pID=389237&page=2

 • UA skriver:

  1) Mer barnleksaker; indredning, leksaker och kläder…
  2)www.ellos.se/ellos-home/frotteset-i-6-delar-jade-stripe/403237?N=1z141tiZ1z13wi0Z1z141ll&Nao=0&Ns=RankValue3|1

 • Malin skriver:

  1. Jag saknar inredning gjord av Sveriges framtida designers. En bra möjlighet att synliggöra dem kan vara ett kortare reportage där de får tillfälle att presentera sig och sin design under en viss tidsperiod. Jag är nyfiken på hur de arbetar och skapar, samt tolkar framtida trender. Ett intressant tillvägagångssätt kan vara att utgå från teman där man fångar upp bra representanter.
  2. Shepherd Angela fårskinnstoffel är mitt bästa julklappstips! De passar mjuka, hårda, stora och små och kan hjälpa dig att behagligare gå.

 • Sussi F skriver:

  1. Saknar möjligheten att köpa presentkort!
  2. Blir eld och lågor av Florens spis, är bästa klappen givetvis, brinner för inredning och läcker design, om jag fick önska så vore den "mine"!

 • Maud skriver:

  1. Jag saknar bättre utbud av snygga varma ytterkläder som klarar en svensk lång vinter i lite större storlekar. Samt att större storlekar tillverkas proportionerligt, dvs att man inte bara förstorar mönstret så att det blir 3 meter långa armar eller urringningar ned i knänivå.
  2. Bästa julklappen är en skon morgonrock från ellos.se att svepa in sig i när man kommer hem frusen ifrån jobbet.

 • Viktoria skriver:

  1) Jag saknar lite glamour i form av Marc by Marc Jacobs i Ellos sortiment. Örhängen, armband, klockor – sånt som sätter guldkant på vardagen!
  2) Bästa julklappen är definitivt Adidas zebratights! Snygga! Sköna! Glada! Träningsinspirerande!

 • Sarah skriver:

  1. Jag skulle vilja ha ett sortiment av brädspel. Finns det något mysigare än att samla familjen runt köksbordet och spela spel tillsammans?
  2. Den här filten är perfekt för den frusna nu i kylan; http://m.ellos.se/zara-home/zara-home-filt-granitos/384700?N=1z13x5dZ1z141ll&Nao=64&pID=384700&page=3
  Och så snygg den är! 🙂

 • Elisabeth M skriver:

  Hej!
  1. Jag tycker generellt att Ellos har ett väldigt brett, varierande och bra sortiment. Dom är snabba på att snappa upp nya trender och varje gång jag kikar in hittar jag nya favoriter. Men det som jag faktiskt mer än en gång reflekterat över och saknar i deras sortiment är:
  Tallrikar
  Glas
  Bestick och så vidare.
  Jag hade tyckt det var kul om dom tog in lite olika märken och olika serier så man kan mixa, matcha och skapa sin egna favoritset. Lite klassiska modeller och även lite mer utstickande produkter så man enkelt kan "duka upp och ner".
  För mig och andra som alltid letar efter det perfekta vinglaset eller finaste skålen!
  2. Denna fick jag i present förra året och skulle nog säga att detta är den bästa julklappen på marknaden. Den passar tjejer som killar, oavsett ålder och intressen, och gör verkligen ett härligt lyft i köket. För vi alla älskar väl kaffe 😉
  Det jag pratar om är självklart den fantastiska Nespresso Pixie (som Ellos har i en schysst röd färg).
  http://www.ellos.se/nespresso/nespresso-pixie-electric-red/395005?N=1z13wa1Z1z141s0Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue5|1&Nao=0
  Hoppas på tur. Vinner jag detta presentkortet kommer jag skämma bort en i familjen med denna fina kaffemaskinen!

 • Malin Tuvesson skriver:

  1. Posters, prints, affischer för barn och vuxna.
  2. En kandelaber och kristallkrona till mig själv och mitt nya badrum. Barnen har lite svårt att köpa julklapp till mig numera själva.

 • Nina skriver:

  1. Ellos har ett mycket brett sortiment och många märken som jag blivit förvånad över att de finns hos ellos. Om jag skulle önska något extra så skulle det vara mer inredningsprodukter som ligger i tiden tex House Doctor mfl
  2. KitchenAid är bästa julklappen såklart!

 • Karin skriver:

  1. Jag skulle gärna se lite mer ekologiska produkter och gärna fairtraid. Det finns en hel del bra hud-/hårdvårdsprodukter utan massa skräp i och även en hel del klädmärken som har ekologiska kollektioner. Jag tror att om det också finns som en kategori väljer fler att köpa såna produkter, större efterfrågan- större tillgång. Lite bättre för våra kroppar och lite bättre för miljön.
  2. Bästa julklappen får bli en barnstol "Hokus pokus" i grå/svart till min bror o svägerska som är med bebis. En riktig klassiker!

 • Linda skriver:

  1. en större djuravdelning. Köpte ett stort klösträd där för några år aedan som fungerar riktigt bra, men hade gärna sett mer variation där.
  2. om julklapp så har de ju världens bästa myskläder. Har sett ett par gråa stickade sockor där som är typ ulliga innuti. Hur goa som helst! har flera pyjamasar därifrån också och har gett bort todigare.

 • Carola skriver:

  1.Ellos har redan allt jag vill ha, men en magisk dryck som ger mig julefrid skulle vara önskvärt!
  2.Just Dance 2014 blir en härlig upplevelse för hela familjen efter julmaten!

 • Frida skriver:

  1. Jag skulle vilja att de har märkena Acne och Design House Stockholm.
  2. Bästa julklapp tycker jag är saker för träning, kläder eller skor 🙂 Exempelvis dessa Nike-skor: http://www.ellos.se/nike/nike-lunarglide-5-shield-loparsko-35-5-42/415599?N=1z140okZ1z141n2Z1z141ll&Ns=Freshness|0&Nao=11

 • Veronica E skriver:

  1) Jag tycker Ellos nu för tiden har det allra mesta för de flesta smaker. Men en sak saknas hos Ellos liksom hos alla andra ställen och det är lampskärmar. Kanske ett tråkigt svar men sant. Vill ha dels bra i basfärger och dels i olika mönster. Gärna retroinspirerade. Och om jag får säga en sak till – inspirerande skapa-stilen inslag. Hur man går till väga för att få till det med inredning behövs.
  2) Bästa julklappen är kuddfodralen i lin i basic-sortimentet. Många färger, olika storlekar och fin struktur. Går att hitta någon kudde för alla!

 • Spacegirl skriver:

  1.Ekologiska och rättvisemärkta hudvårdsprodukter.
  2. Bäddset, nya handdukar & mys & nattkläder.

 • Angelica Axelsson skriver:

  1. Jag önskar att Ellos sålde presentkort. Perfekt gåva då mottagaren själv kan välja ur det stora utbudet av produkter.
  2. Bästa julklappen är ett par varma och gosiga fårskinnstofflor
  http://www.ellos.se/ellos-shoes/innetoffel-36-41/411768

 • Ann-Sofie skriver:

  1. När jag kikade runt på sortimentet för att hitta den bästa julklappen kom jag på att den ultimata julklappen från Ellos borde vara ett presentkort. Det passar verkligen alla då sortimentet är så otroligt stort och alla kan hitta något de gillar. Men något presentkort hittade jag inte så jag skulle säga att jag saknar just det i sortimentet, presentkort där man kan välja en summa att ge bort.
  2. Eftersom att presentkort inte finns så skulle jag säga att den näst bästa julklappen är ett par innetofflor från Shepherd, finns i flera olika modeller och passar gammal som ung, kille som tjej. Och dessutom perfekt att mysa runt i redan på julaftons kväll!

 • Ina skriver:

  1. Det jag saknar hos Ellos är fler barnböcker. Min son är en riktig boklus så för mig är böcker den perfekta julklappen till barn då de varar länge och skapar mysiga stunder tillsammans.
  2. Världens kanske tråkigaste svar men ett snyggt och bra underställ skulle jag säga. Så tråkigt att köpa till sig själv så att få ett vore toppen. De från Kari Traa är så snygga så det är nästan synd att gömma den under kläderna.

 • Sofia M skriver:

  1.Ellos har gjort en spännande resa den senaste tiden när det kommer till utveckling på varumärkessidan, inte minst på hemavdelningen. Keep up the good work ! Men mer nytänkande och våga ta ut svängarna lite mer kan jag tycka. Känns som att ellos i bland underskattar sin kund. Våga lite mer, ta hjälp av kända namn, bloggare och snälla om katalogen envist ska vara kvar, fräcka till den 🙂
  2.Ellos fina tidningskorg för 269 kronor tycker jag en en uppdaterad och modern version av en klassiker. Den får bästa vännen tillsammans med en tidningsprenumeration!

 • Martina skriver:

  1. Möjligheten att få varan inslagen och skickad till en annan mottagare än de all beställer/betalar. Så kan man smyga iväg små presenter 🙂
  2. Bästa julklappen är denna fårskinnsfäll: http://www.ellos.se/shepherd/shepherd-farskinnsfall-ella/349372. En present som följer dig genom åren.

 • Cassandra skriver:

  1. Lite mer modernare kläder, Visst kan man hitta riktigt fina kläder men oftast så får man sitta och leta ett bra tag för att hitta dem. Jag tror att Ellos skulle vinna på det 🙂
  2. Det beror ju helt på vem det är till, men jag skulle bli jätte glad om jag fick ett par vita Converse eller lite snygga träningskläder från Adidas 🙂

 • Jonas skriver:

  Jag tycker att Ellos kunde ha en avdelning för unga designers. De får en plattform och Ellos får in lite spännande saker i sitt utbud.
  Till jul behöver man såklart en öppen spis http://www.ellos.se/ellos-home/oppen-spis-klassisk/412253?N=1z141ukZ1z13wi0Z1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=1

 • Clara skriver:

  1. jag tycker att ellos ska jobba mer med att utveckla klädsortimentet och få de sidorna att bli lite mer moderna och snyggare.
  2. Ett par av de snygga gummistövlarna

 • Emmie Gustafsson skriver:

  1. Jag skulle gärna se till att Ellos ha någon form av "inspiratör" vad det gäller inredning. Ellos har ett stort sortiment och jag skulle vilja se någon som jobbar med att tipsa om den senaste inredningen, vad man kan kombinera med, prata om trendiga färger och så vidare. Kanske en blogg eller någon form av mer tidnings artikel i katalogen som skickas ut. Det vore lite mer intressant att bläddra i en katalog där det finns lite mer text, inte mycket, men bara några ord om tex höstens färger, kombinationer och dylikt. Kanske inte bara inom inredningen utan även inom modet.. Kanske en kombination av någon som skriver sin blogg veckovis och har kanske en sida/del i katalogen, alltså en för inredning, mode och så.
  2. Nu när det är vinter skulle rekomendera ett par mysiga tofflor! Själv går jag runt i mina duntofflor varje dag.

 • Pernilla skriver:

  1, Jag önskar att Ellos kan börja ta tillbaka gamla favorit möbler som utgått ur sortimentet. Tex den väldigt populära hushyllan till barnrummet. Genialisk förvaring och design!
  Att det efter efterfrågan kommer tillbaka 1 ny möbel/år som favorit i repris!
  2, Förvarings lådor från härliga Skip hop till barnens rum.

 • Katja skriver:

  1.Trikåtyger, speciellt barnmönster. Hade varit bra kunna beställa tyger hos Ellos samtidigt när man beställer andra varor. Som det är nu måste man beställa från flera små leverantörer och det blir rätt dyrt.
  2.Gripsholms pläd Galax för 429kr. Lagom pris och svart bläd med stjärnor känns samtidigt modern och tidlös, den passar hos alla.

 • Emma skriver:

  1. Presentkort: en god tanke i en liten ask 🙂
  2. Mjukglassmaskin, vilket jag kommer att köpa till min pojkvän i julklapp om jag vinner. Han älskar mjukglass 🙂

 • Malin skriver:

  1. Ellos har mycket, men jag saknar lite mer "ungdomliga" och trendiga kläder som sticker ut lite grann.
  2. En Canon IXUS kamera. De är riktigt bra, små och finns i flera färger. Alla i familjen skulle bli glad av en. Det bästa är att de inte är otroligt dyra så skulle en gå sönder så är det inte hela världen.

 • Nela skriver:

  1. Ellos saknar ett modernt klädsortiment, kanske ett samarbete skulle vara något? Eller satsa på något annat & sticka ut lite med att ta in unga "up & coming" designers för att få upp ögonen hos oss lite yngre…
  2. Bästa julklappen är att skriva ut personliga bilder & rama in dom i de snyggaste ramarna från Zara Home!!

 • Kylie Larsson skriver:

  Att kunna beställa fred på jorden;
  Eller en tidsmaskin i orden.
  Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.
  Men talar vi realistiskt saknas sortimentet ett par saker;
  Såsom aptitliga matvaror med underbara smaker.
  Lättåtkomliga e-böcker att kunna underhålla sig med;
  Och en underbar ljudbokskollektion bred.
  Mera fantastiska trädgårdsprodukter vore inte fel.
  Och ett större urval för de som älskar brädspel.
  Utöver allt det som jag har föreslagit här;
  I er ljuvliga butik är jag otroligt kär.
  Rimliga priser och fina produkter drar mig tillbaka gång på gång.
  Jag rekommenderar att julklappar köps hos er utan tvång.
  Ta Waves popcorn maskinen som ett exempel.
  Alla som jag känner har gett den en belåtenhetsstämpel.
  Effektiv, funktionell, och väldigt användbar;
  Perfekt för de som vill för sin hälsas skull ta nytt ansvar.
  Om mitt hjärtas dröm att vinna detta presentkort kunde uppfyllas;
  Skulle säkert hela vår julsäsong förgyllas.

 • Paulina skriver:

  1) Jag tycker det saknas ett bonuspoängsystem, alltså att man när man handlar på Ellos får poäng på sitt konto, och när man uppnått en viss poängsumma kan byta in det mot rabatt. Det skulle också kunna gå dela upp i exempelvis brons-, silver- och guldnivå och innebära att man får viss rabatt beroende på vilken nivå man är på.
  2) Jag skulle rekommendera Dolce Gusto Kapselmaskin EDG200.B Piccolo från Ellos som den bästa julklappen. Detta är något som passar alla som gillar kaffe. Den är perfekt när man vill ha en snabb kopp kaffe och den har ett bra pris.

 • Annelie skriver:

  1. Jag skulle vilja att ni hade mer märken inom hudvårdsprodukter. Nu är det mest Olay och Yvonne Ryding men, det hade varit roligt med typ Clinique m.fl.
  2. Bästa presenten just nu skulle lätt vara ett fårskinn!

 • Ulrika skriver:

  1. Jag saknar smarta förvaringslösningar till barnrum, som kan växa med barnet och vara lite lekfulla!
  2. Jag tycker alla borde unna sig nya, fräscha och härliga lakan: http://www.ellos.se/ellos-home/paslakanpack-4-delar-magnolia/407235?N=1z141tpZ1z141ll&Nao=0

 • Sofia skriver:

  1. Grejer till scrapbooking tror jag verkligen skulle sälja bra. Vissa är som tokiga i det!
  2. Bästa julklappen från ellos tycker jag är Shepherd fårskinnsfäll. Passar alla i familjen o kan användas i barnvagnen, i fotöljen, i bilen, på golvet mm mm mm…

 • Mia skriver:

  1. Ellos har utan tvekan tagit ett stort kliv framåt med de senaste årens heminredningsprodukter men något som jag tror har stor utvecklingspotential är ett sortiment för inredning för utemiljö, både möbler, textilier och olika typer av dekoration (krukor, ljuskällor, fina verktyg, rabattkanter etc.)
  Numera inreder många nästan lika mycket utomhus som inomhus så att ha ett större sortiment av sådana produkter känns som en naturlig utveckling för ett företag som Ellos.
  2. Den perfekta julklappen från Ellos måste väl ändå vara just ett presentkort så mottagaren får välja fritt från det stora sortimentet. Jag skulle iaf. bli jätteglad för ett sådant och använda det till att klicka hem några rullar av Ellos egna tapeter samt ett par Kavatskor till min 2-åring.

 • MarieS skriver:

  1. Jag handlar mycket på Ellos, ett smidigt och bra sätt när man är handikappad och ekonomin anstängd.
  Jag saknar funktioner som "andra som köpt denna produkt köpte/ tittade även på denna". Det ger nya infallsvinklar.
  2. Den perfekta julklappen är ett par Shephard innetofflor till både liten och stor. Jag köpte ett par förra veckan som min femåring ska få i morgonpaket andra advent. Att kunna ge varma gosiga fötter på ett dragigt plankgolv, det är en jättebra julklapp.

 • Sara Ljunggren skriver:

  1) Som cyklist skulle jag önska ett större utbud av cykelkläder under sportdelen. Det finns mycket andra träningskläder men just cykelbyxor, trööjir och även tillbehör som skor, lampor och trainers saknar jag. Många Många cyklister handlar online så marknaden finns!
  2) en bra julklapp är ofta något som man själv skulle uppskatta och något man inte unnar sig själv. Ett riktigt lyxigt lakanset i ekologisk bomullssatäng förgyller vardagen till nästa jul!

 • Alexandra skriver:

  1. Jag saknar en "Tips & Trix" fält, där det står om olika varor som vissa kunder inte har blivit nöjda med, kanske för att dem på något sätt använt produkten på fel sätt och ni ger tips om vad som är "rätt" sätt att använda produkten på och om det skulle hända något, vad kan man göra åt det saken?!
  2. Det absolut perfekta julklappen är ju såklart ett presentkort från Ellos, men om man jag skulle köpa en produkt från er till julklapp skulle det absolut vara en varm och gosig filt. Det passar till vem som helst i så här års!

 • Gaya skriver:

  1. Ellos har ett fantastiskt brett utbud vilket jag tycker blir bättre och bättre helatiden! Det skulle vara underbart att även kunna beställa ekologiska mammakläder från Ellos. 2. Ellos underbara Home-fåtölj har en tilltalande design och skulle säkert säkert vem som helst önska sig att få tillbringa lugna sköna stunder på.

 • Pernilla skriver:

  Jag tycker att Ellos har det mesta men jag saknar ett tydligt och bra ungdomsmode. Kläder från tonåringar och uppåt, alltså från Stl 170.
  Som julklapp skulle jag ge bort den superfräscha vändbara pläden Fran av 100% bomull.

 • Vill gärna vinna så jag kan köpa julklappar till min familj!! Jag tycker att Ellos borde börja sälja barnvagnar! När jag letade första barnvagnen gick jag in på ellos och tyckte det var konstigt att inte dom säljer. Dom har ju så mycket annat:)
  Den perfekta julklappen är dom söta pyjamasbyxorna med snöflingor på, vem skulle tacka nej till att sova med dom? 😉 Själv går jag runt i mina pyjamasbyxor hela dagarna ibland 🙂

 • linda j skriver:

  På Ellos finns allt jag vill ha, nästan allt för att jag ska må bra.När det jag har är endast särken är det bra att handla bland andra märken.
  Men tänk så bra det vore, om ni hade lite mindre kända sånna, så man sig unik känna kunna.
  Att hitta till gubben, ungen och hemmet är en vardagslyx för de jag vill ihågkomma.
  Det bästa med er är att ni lät mig min skohylla fynda, ni vet den med artikelnummer 475-9521, ja för den räddade mina golv från att bli tyngda.
  Tack för en bra sida, utan den mitt hem, min man, min familj och jag skulle lida.
  *håller tummarna:)*

 • Robin skriver:

  Två idéer för Ellos:
  – De borde ha ett showroom i exempelvis Stockholm eller Göteborg, där man kan gå och känna på grejerna, och lägga en beställning som man sedan får hemlevererad från det vanliga lagret. Är övertygad om att det inte bara är jag som gillar att känna på saker innan jag köper dem, särskilt sådant som ska vara i hemmet.
  – Det finns många franska märken som gör vackra, lyxiga kuddar och textilier som jag bara älskar. Bodie and Fou är ett bra exempel: http://www.bodieandfou.com/
  2. Jag vet åtminstone vad jag skulle vilja ha i julklapp: de här fina pinnstolarna! http://www.ellos.se/ellos-home/pinnstol-2-pack/422658?N=1z141vvZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=1 De är klassiska i sin utformning, och jag skulle likaväl kunna köpa dem till min mamma eller syster i julklapp.

 • Det som saknas är lite coola vaser och lyktor.
  Den här skulle jag ge i julklapp eftersom den är så enkel och mysig. Passar nog alla smaker. http://www.ellos.se/ellos-home/varmeljuslada/407422?N=1z141v2Z1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=2

 • Susanna skriver:

  Ellos har ett brett sortiment med saker som passar alla. Något för alla med andra ord!
  Vad jag och min 11 åring tycker saknas är mer simpla enkla vackra barnkläder som passar en 11 åring som inte gillar tryck på kläderna… Blusar, skjortor och tröjor är min dotters önskemål.
  Vad skulle jag välja som bästa julklappen: Absolut en värmande filt. Kan värma ung som gammal, frusen eller bara för mys, vacker som dekoration i hemmet och fantastiskt SKÖÖÖN!
  Yllepläden Josef hade jag gärna givit som julklapp till alla jag tycker om!
  Önskar dig en fin första advent!

 • sofia skriver:

  Jag handlar ofta på Ellos och är nöjd med deras varierande utbud. Något jag gärna hade sett är presentkort man hade kunnat ge bort, eller få. Ibland vet man ju inte exakt vad mottagaren vill ha och ett presentkort är perfekt då!
  Jag skulle rekommendera den här lampan! http://www.ellos.se/ellos-home/golvlampa/391328?N=1z141uqZ1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=8 Jag fick den idag i present och älskar den! Det är en unik inredningsdetalj som tillför det där extra i rummet. Det var min mormor som valde ut den och köpte den, alltså Ellos har något som kan tilltala alla! 🙂

 • Lisa Magnusson skriver:

  Jag levde länge kvar i tron att Ellos hade ungefär samma sortiment som på 80-talet. Så fel jag hade.
  Nuförtiden kan man ju hitta det mesta man behöver, men liksom jag tror jag många inte vet om det utan förknippar Ellos med postorder och dammode.
  Så Mer marknadsföring av vad som ingår i sortimentet nuförtiden behövs!!!
  Det är ju alltid bra att handla så mycket som möjligt från samma butik för fraktkostnadens skull, varför inte introducera Hälsokost , som Omega 3 etc i sortimentet!?
  Det är produkter jag handlat länge på webben.
  Reflexer och cykellampor i all ära, de kan avgöra liv och död men glöms ofta bort ändå.
  Alla som cyklar och går behöver fylla på sitt förråd av reflexer och lampor i vintermörkret!
  Nuförtiden finns de ju i många snygga varianter.
  Här är Ellos exempel på en fräckt cykellyse som tom tonårsttjejen skulle gilla!
  http://www.ellos.se/knog/knog-beetle-front-rosa-cykelbelysning/393983?N=1z13x4yZ1z141ll&Ns=Popularity|1&Nao=1

 • Johanna Stenmann skriver:

  Jag är storkund hos Ellos. Första butiken jag kollar när nytt ska köpas in. Det samarbete som Ellos har haft med bl.a. bloggare som har valt ut och rekommenderat delar av sortimentet har varit mycket bra! Det konceptet kan utvecklas till något riktigt bra. En egen Ellos-blogg i vilken nyheter och interiörmiljöer (på heminredningssidan) lyfts fram.
  Bästa julklappen från Ellos tycker jag är härliga och sköna inneskor. Det finns flera att välja på beroende på om det är mamma, bror eller bebis som är mottagaren.

 • Johanna L skriver:

  1. Som nybliven mamma skulle jag gärna vilja att det fanns ett utbud av babykläder och babytextilier, exvis sängkläder, filtar, badlakan m.m., i ekologisk bomull.
  2. Bästa julklappen tycker jag är ett sällskapsspel som kan förgylla mellandagarna, gärna ett som funkar för flera generationer att samlas kring när snön, förhoppningsvis, yr utanför knuten. Ur Ellos sortiment väljer jag spelet Spontana toner, verkar riktigt roligt!

 • Anja skriver:

  1.Ellos har nästan allt. Men tänk om man kunde få utprintat sina foton också hos er. Ett ställe mindre att beställa från, och jag väljer alltid helst ellos.
  2. Iittalas Kastehelmi-ljuslyktor till fantastiskt pris. Aldrig för lite mysljus i vår mörka vinter.

 • Kristina A Olsson skriver:

  Jag, som aldrig lyckas matcha min inredning/outfit skulle behöva en "köp stilen" tjänst där man kan välja vissa förutsättningar ex typ av rum, färg på tapeter, soffa, accentfärg o liknande för att sen få förslag på inredningar och vilka produkter som använts så man lätt kan göra köpen.
  Bästa julklappen från Ellos i vårt hem skulle vara en ny snygg kökslampa

 • Lisa O skriver:

  1. Ellos skulle kunna komplettera sitt redan bra och breda sortiment med en mer personlig kundklubb där man får tips och erbjudanden utifrån tidigare köp, vald stil och favoritmärken. Lite åt "personal shopper", fast på nätet.
  2. En lättplacerad pall skulle många, inklusive jag själv, bli glad för: http://www.ellos.se/jotex/rock-lader-jarnpall/389644

 • Victoria G skriver:

  1. Ellos har redan allt (tom konstgranar!). Det som får mig att beställa på andra platser har ofta att göra med utbud inom en produktkategori. Exempelvis ser jag gärna fler märken på tapeter och lampor.
  2. Dip dye pläden Faye i lila ser ljuvlig ut.

 • Ulrica skriver:

  1. Ett bra, prisvärt och fint utbud av pappersvaror: brevpapper, kort, kuvert, dekorationer och anteckningsböcker, kalendrar mm hade vart ett bra komplement till Ellos stora utbud.
  2. Hade jag fått välja mig en julklapp hade jag tagit en kitchenAid som kunde hjälpa mig i köket! 🙂 det hade vart min bästa julklapp iaf!

 • FruSofie skriver:

  1. Jag skulle vilja se lite mer pysselsaker eller ett sortiment av DIY produkter, det tycker jag känns helrätt just nu!
  2. Jag tycker om alla presentförpackningarna inom skönhet som finns på Ellos, parfymer brukar vara uppskattat och paketet med tex 4 stycken clean parfymer skulle nog gått hem hos de flesta =)
  Mvh Sofie

 • Therese skriver:

  1. Jag tycker att Ellos har allt och lite till, men något jag kan komma på som saknas är böcker!
  2. En Kitchenaid är den perfekta presenten! En fantastisk hjälpreda i köket som hjälper att spara tid vid bak och matlagning! Medan smeten körs i maskinen har man händerna fria till att plocka undan och diska upp efter bakning.

 • Therese skriver:

  Hej!
  1) Jag tycker Ellos sortiment har utvecklats jättemycket under de senaste åren och blivit extremt bra, speciellt när det gäller produkter till hemmet. Det känns som att jag kan hitta allt till mitt hem hos er förutom en sak – det jag saknar är mer porslin i form av skålar, uppläggningsfat och sådana produkter (alltså inte vardagsporslin som dricksglas och assietter) som både har en funktion och kan vara en inredningsdetalj. Detta skulle göra Ellos sortiment för hemmet komplett enligt mig!
  2)Jag fortsätter på hemspåret eftersom jag tycker det är Ellos stora styrka och vill därför i julklapp både ge bort och önska mig denna bordslampa: http://www.ellos.se/ellos-home/bordlampa/426218. Den kombinerar flera trender just nu med krom, betong och den svart-vita tygsladden och är sjukt snygg. Skålen som sitter på är perfekt för småsaker som annars flyter runt i hemmet eller kanske för att hålla örter vid liv lite längre. Funktion och dekoration i ett!

 • Karin skriver:

  Ser gärna ett större utbud av snygga blomkrukor. Letar mig tokig på fina och färgglada krukor. De flesta butiker och större kedjor har mest bara vita eller svarta blomkrukor så jag skulle bli glad om Ellos börjar sälja blomkrukor i grönt, turkost, gult osv i bra material.
  Jag önskar mig en fin ullmatta från Ellos i julklapp, har redan en blå och den är väldigt fin och håller hög kvalité!

 • Sofia skriver:

  1. Ett stort sortiment av pappersvaror! Tänk snygga anteckningsböcker, posters, dekorationer typ pom-poms, kalendrar. Gärna i kollektioner med gästande designers! Det är något som är väldigt trendigt just nu men tyvärr relativt svårt att få tag på.
  2. Den perfekta julklappen vore såklart en klassisk Kitchen Aid! En dröm att hitta en sådan dyrgrip i paketet!

 • Isabell skriver:

  1. Jag saknar en avdelning med ekologisk hudvård, både för vuxna och för barn. Jag tror verkligen detta ligger i tiden, då vi blir allt med medvetna om vad vi och våra små får i sina kroppar. Att göra ekologisk hudvård lättåtkomligt för alla genom Ellos tror jag verkligen skulle göra succé!
  2. Den perfekta julklappen, till stor och liten, tycker jag är ett sällskapsspel som kan samla hela familjen att umgås tillsammans. Jag skulle därför välja Helt Hysteriskt som den perfekta julklappen!

 • Jenny skriver:

  Hej!
  1. Jag tycker att Ellos utbud är väldigt komplett, men som utlandsboende hade jag blivit sååå glad om de också började leverera utomlands! 🙂
  2. Den perfekta julklappen – finns ju så mycket att välja mellan! Men såklart något till hemmet. Själv hade jag blivit överlycklig om jag fick sängkläder från Himla och kanske något gott doftljus!

 • Jag ser gärna ett större utbud av varumärken i Ellos sortiment, tex Bruka design, Mimou, House doctor, Design house Stockholm – det skulle ge ett större utbud och fler stilinriktningar i valet av inredning.
  Perfekta juklappen – en härlig fårskinnsfäll från Shepherd. Passar till både liten och stor, un och gammal.
  http://www.ellos.se/shepherd/shepherd-farskinnsfall-ella/349372

 • Terese skriver:

  1. Jag saknar främst ett större ekologiskt sortiment. Kanske en egen underkategori för allt ekologiskt så det blir lätt att hitta när man som jag helst handlar det. Ni har ju redan en del i ert sortiment. Sen önskar jag även lite fler märken över lag för kläder, skor och inredning. Och så hade jag gillat en fin delikatessavdelning. Lantisar som jag har lite svårt att få dag på sånt. Och om allt detta gick att hitta på samma ställe skulle det vara toppen!
  2. Denna fina matta http://www.ellos.se/ellos-home/matta-140×200-cm/378504?N=1z141w7Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=69 som gör det fint och mysigt och värmer gott! Prick över i varje hem!

 • Frida Sjölander skriver:

  1. jag skulle tycka att det vore mysigt om man kunde beställa olika magasin på Ellos! Tänk er att få hem er beställning och där också kunna få t.ex en inredningstidning, eller ett modemagasin!
  Lyxig choklad vore fel det heller 😉
  2.En perfekt julklapp är enligt mig denna:
  http://www.ellos.se/ellos-home/vakuum-bag/334518
  Under vintersäsongen så kan man vakuumförpacka sina sommarkläder, så att dessa ej förstörs på vinden/förrådet. och tvärtom när det är sommar såklart!

 • 1. Jag saknar populära varumärken såsom bloomingville, house doctor, ferm living etc. Att ta in dessa varumärken skulle öka försäljingen MYCKET! 🙂
  2. Jag skulle köpa shepherd fårskinnsfäll Ella i olika färger till min familj, helt galet snygga!

 • Lisa S skriver:

  1. Nu har jag "lusläst" ellos hemsida och måste säga att jag tycker att de har "allt"!!! Det jag önskar är dock mer ekologiska produkter!! Sen tycker jag, om jag nu får säga det, att jag tycker att de skulle "poppa till" sin hemsida. Ellos har verkligen lyckats i sin marknadsföring och blivit ett "hippt" företag, tycker dock att hemsidan är lite tråkig…. Sorry!! Och, sorry igen, tycker att den är lite rörig…….
  2. En surfplatta!!! Passar gammal som ung, perfekt till alla!! Tack och hej!! Kram Lisa S i H-viken

 • Katrin Niklasson skriver:

  Hej!
  1. Det finns redan en inspirationsavdelning på modesidan, men jag skulle vilja att Ellos lade till "Fixa stilen för 500-lappen", där de plockat ut en look man kan få för just en 500-lapp, eller en annan summa, då man kan ha flera prisnivåer.
  2. Mitt bästa julklappstips är att gå loss på Ellos parfymavdelning. Det finns inget som är så härligt som en ny doft! Vardagslyx deluxe!

 • Fannie skriver:

  1. Jag älskar att handla på Ellos just för att de har allt man behöver och det är så enkelt och smidigt att handla därifrån. Jag skulle jag gärna se att det fanns mer "grafiska" inredningssaker, typ Lagerhaus-grejer!
  2. Den perfekta julklappen är såklart årets julklapp, en Råsaftscentrifug, såg att det fanns flera modeller att välja på!

 • Jojjo skriver:

  1. Det jag saknar hos Ellos är inte en produkt eller vara i sig (skulle visserligen vara hobbymateriel till pyssel/DIY då) utan snarare att ibland ha kampanjer och rabatter även på era märkesprodukter. Ofta gäller era rabattcheckar enbart på era egna varor, vilket jag förstår tanken bakom. Men ibland skulle det kännas lite extra lyxigt att kunna beställa just den där varan jag suktat efter till ett lite bättre pris! Inte minst för att locka till köp – får man något man verkligen vill ha till ett attraktivt pris är möjligheten stor att man samtidigt passar på att unna sig något annat!
  2. Årets julklapp från Ellos måste helt klart vara ett varmt, mysigt underställ!

 • Mia skriver:

  1. Jag gillar att Ellos har ett sådant brett sortiment, men det är en faktiskt en hel del som jag saknar för det skulle vara skönt att kunna göra all shopping på ett och samma ställe. En av de sakerna som jag saknar är ett bättre sortiment av smink och hud/hår produkter o.dyl. Ellos har visserligen en hel del, men det är många märken och produkter som jag saknar bland deras sortiment. Det skulle som sagt vara schysst att kunna beställa allt på samma ställen. Det skulle dessutom vara ett stort plus om det stod med en ingredienslista på sådana produkter. Jag (och många andra) vill inte gärna kleta ner huden med vad som helst och det bästa är om ni inte bara skrev om en produkt är silikonfri eller inte, utan även skrev med hela ingredienslistan.
  I huvudtaget så skulle det ha varit roligt med fler varor som mer ekologiska/organisk/rättvisemärkt/dyl. Försöker att göra så bra köpval som möjligt för miljön/framtiden.
  Jag saknar också lite mer grafiska och mer originella inredningsprylar. Ett förslag är att kanske samarbeta med olika designstudenter/designskolor eller hålla olika designtävlingar där vinnaren/vinnarnas idéer blir producerade. Det behöver inte vara så komplicerade produkter, men ett snygg motiv/mönster på t.ex. en handduk/gardin/disktrasa/m.m. kan göra en väldans skillnad.
  En liten delikatessavdelningen skulle också ha varit kul. Förstår om det kanske inte skulle fungera så bra med färskvaror, men det skulle var roligt att kunna köpa mindre förpackningar med t.ex. intressanta kryddblandningar, oljor m.m. Alltså mest sånt som man lätt bara kan lägga till en beställning.
  (Haha, oj. Det blev visst rätt långt.. Jag gillar ellos och det ska bli kul att se vilka förändringar som kommer att komma efter det här inlägget. Ni bör få en hel del bra ideer tycker jag. :))
  2. Nu när det är så mörkt, grått och trist så gillar jag alla julklappar som hjälper någon att ta sig igenom den långa vintern. Gärna lyxiga ljus, mysiga filtar, duntofflor m.m. Men den absolut bästa julklappen tror jag är en wakeup light ifrån philips! Jag fick deras första modell i julklapp för en väldans massa år sedan och jag skulle inte ha klarat mig utan den. Vilken enorm skillnad det är att vakna upp med en sådan istället för ett pipande mobillarm! Jag är verkligen inte en morgonmänniska och varje morgon brukade vara en kamp tills jag fick min wakeup light. Jag vaknar upp mycket piggare och på ett mycket bättre humör än tidigare. Ofta vaknar jag dessutom upp av mig själv innan klockradio sätter igång och kan dra mig i sängen i några minuter utan att bli sen! 🙂 Om det är någon som har svårt att vakna om morgnarna, så kan jag verkligen rekommendera en sådan! Sedan jag fick en sådan, så har hela familjen och många vänner också köpt en för de har märkt vilken skillnad den faktiskt gör.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.