Annons

Hemma hos Louise L. Sievers

Är ni redo för lite lördagsgodis i form av ett vackert hem? Get ready för vårens mest inspirerande inredningsrep. Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag bläddrade i senaste Allt i Hemmet och fick syn på Louise Liljencrantz Sievers fantastiska Östermalmsvåning. Så. Galet. Fin. Löp och köp tidningen innan den försvinner från hyllan säger jag bara. Här är några bilder som jag fått tillåtelse att publicera.
Ljusterapi i lägenhetsformat. Massor med textilier, vackert tittgodis och dekorativa detaljer. Utan att bli för plottrigt, samlarscenografiskt eller tantigt. Japp, jag gilla’rt. Massor.
Sen har jag alltid drömt om en flygel. Om jag vann sjuttioelva miljoner på lotto skulle jag köpa mig en sådan plus en pianolärare (på heltid) och lära mig spela Brusa högre lilla å utantill. Oh yes. Frågor på det? Nagelljusstakarna på flygeln är f.ö. ett samlartips om du gillar att surfa på nätauktioner!

Ni får inte missa Louise fina blogg, som bjuder på mer inspiration i samma stil. Hon jobbar alltså som stylist och möbeldesigner men skriver också på egna bloggen Down2thewire.me där det finns massor av inspiration och fina bilder. Lite lördagsläsning kanske?

Foto: Sanna Lindberg, mer bilder finns även i Allt i Hemmet mars 2013

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Tack Frida, vilken fröjd att se! Var på väg att avsuta långfrukosten för att göra lite nytta här hemma, men fastnade i bilderna. Så smakfullt och eget. Jag får köpa tidningen minsann och försjunka mer. Och tack för tips om down2thewire, inspiration jag blir lite knäsvag av.
  Önskar en skön lördag!
  Hälsningar Camilla

 • Hannasinspo skriver:

  Okej. Jag satte också just kaffet i halsen! Tack för dags finaste tips! Här vill jag bo!

 • Emily ponsonby skriver:

  HEj! fin blogg kämpa på! för det är de jag gör, titta snälla på min blogg man ångrar sig INTE! Älskar den tack och hej! kram.

 • Emma - By Emma skriver:

  Superfint!
  Och ingen bebis än förstår jag!;)) Kram!

 • Lotta skriver:

  Precis hur fint som helst – tack för tipset! Och trevlig helg 🙂

 • Bara anna skriver:

  Vill egentligen bara tacka för din inspiration på Bloggskolan. Jag köpte den för några veckor sedan och har fått många tänkvärda tips därifrån. Faktiskt har jag nu kommit på ett ämne som jag ska nischa mig inom, jätteroligt.
  Lycka till med bebis och allt! Att föda barn är det häftigaste som finns….

 • Åh så snyggt ….tack för titten 🙂
  / Pernilla

 • Alice skriver:

  Fin blogg 🙂

 • Frågestund på min blogg!

 • Vilken skön stämning! Och det där med flygeln, aah!

 • Alex skriver:

  Oj, så tjusigt!
  Många saker på "villhalistan" i det hemmet:)
  Hoppas du och magen mår bra!
  /Alex

 • Snyggt!! Sådana ljusstakar får man ju allt hålla lite kik efter 🙂 Ha en go helg!

 • Maffigt och galet fint!
  Och så säger jag samma som Emma 😉 Ingen bebbe än??
  Kram Anette

 • Anonym skriver:

  Alltså jag säger bara; stolarna. #todiefor.

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Vilket nummer av Allt i hemmet är det här? Jag har kollat i ett gammalt och det allra senaste här på biblioteket, men hittar inte reportaget.

 • Frida skriver:

  Hej Jessica, det står mars 2013 på omslaget.

 • Anna skriver:

  Finabilder och fint hem men varför ligger det en mycket liten kudde mitt på golvet?? Den kan ju inte rimligtvis vara till för att sitta på? Vad tänkte inredaren?? Snälla förklara om du vet..

 • Eva skriver:

  Hej!
  Vart köpte du de två tornen som står bakom soffan. De färgglada.
  Mvh,
  Eva

 • Jessica skriver:

  Hej! Vet du var matbordet kommer ifrån (bilden med flygeln)?
  Tacksam för svar!
  / Jessica

 • Johan skriver:

  Vad är det ljusstakarna heter? Tack på förhand!

 • Johan skriver:

  Sorry det fanns ju flera. Jag tänker på dem på flygeln.

 • Johan skriver:

  Aha toppen tack för hjälpen!

 • kikki skriver:

  Snygg soffa, vet du vad den heter?

 • Alexandro skriver:

  Hej! Var är de fina kuddarna och den senapsgula filten köpta? 🙂

 • Trendenser skriver:

  Det är Nagels klassiska ljusstakar. Finns att köpa på Dukatbord.se i nyproduktion och på andrahandsmarknaden om du vill ha vintage. Kolla lauritz.com!

 • Trendenser skriver:

  Tänker du på dem från Nagel eller Svenskt Tenn?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *