Annons

3 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett helt kit med inredningsprylar för den som vill piffa upp sitt hem inför julen. Olsson Gerthel sponsrar med ett generöst ”designpaket” bestående av 1 st. Gerthel Matta 80 x 250 cm (eller kortare om så önskas), 1 st. Ballet de Marionnette Poster av Carl-Eric Persson, 1 st. Etch Ljuslykta från Tom DIxon i mässing, 1 st. Frama E27 Taklampa i mässing, 2 st. Porslinsmuggar med Arne Jacobsens typografi valfri bokstav och 1 st. Afro Art Svart/Vit-randig kudde 50×50 cm. Det totala värdet på juklappspaketet är 3.538 kr! För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet. Ni har som vanligt fram till midnatt på er. Lycka till!

1. I vilka färger kan du beställa klassikern Eames Plastic Chair DSR hos Olsson Gerthel?
2. Kan du sortera på billigast vara i deras webbutik? Hur gör du då?
3. Vad tycker saknas på Olsson & Gerthels hemsida. Ge gärna exempel på vad skulle du önska fanns och varför? Det kan vara allt från specifika produkter till tekniska finesser på hemsidan, eller ren och skär information som du tycker det borde finnas mer av. Motivera kort.

 
Tävlingen är avslutad. Grattis till Jonna som svarade kl 16.23.49 Hör av dig med din adress så kommer vinsten med posten!

*Tävlingen pågår tom 3/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Olsson Gerthel. Den läsare som gett bäst tips på fråga 3 vinner julklappen (med förutsättning av fråga 1 och 2 är korrekt besvarad). Juryns beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det totala värdet på dagens vinst är 3.538 kr!

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnea skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag saknar en sökfunktion där man exempelvis kan söka på en viss typ av produkt. Om jag specifikt är ute efter en skål skulle det gå snabbare om jag kunde söka på det och fick upp alla skålar som finns i sortimentet. Det kan ju vara så att jag är ute efter en speciell skål, och om inte den finns under "kök" antar jag att den inte finns i sortimentet och struntar i att leta vidare. Då kan det vara så att den kanske finns under fliken "övrigt", som det nu är med Ballerina skålen. Om jag inte skulle veta vad skålen hette och istället skulle sortera i bokstavsordning kommer inte alla skålar efter varandra. På grund av detta skulle en sökfunktion vara stålande! 🙂

 • Svar
  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering uppe till höger, sedan längst ned i den rutan välja pris, stigande.
  3. Väldigt snygg sida och trevligt sortiment. Skulle vilja se sängstommar så man kan skaffa hela hemmet på samma plats! 🙂

 • Matilda B skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Hemsidan är toppen, men jag hade önskat att man kunde sortera produkterna efter varumärke. Hade underlättat om man är ute efter en speciell vara och inte vet under vilken av nuvarande kategorier den finns.

 • Hanna skriver:

  1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2) Först klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3) Det vore grymt att kunna möblera med varorna från webbutiken online. Om jag t ex tittar på en Thonet-stol vill jag kunna placera den vid ett Baguettebord. Eller byta färg på bakgrundsväggen som stolen står vid. På så vis kan jag få ett humm om möblerna passar i mitt eget hem eller med de möbler jag tänkt addera från er butik. Det tror jag verkligen skulle ge chans till merförsäljning!

 • Löparflickan skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag kunde inte komma på något jag saknade, det var lätt att söka, enkelt och snyggt…

 • Rania skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först 🙂
  3. Massvis med fina produkter och en snygg, stilren sida som är lättnavigerad, inte mycket saknas! Det enda skulle vara en sök-funktion kanske, om man vet vad man letar efter och snabbt vill få upp tex. alla ljusstakar. Annars är allt toppen!

 • Daniel Johansson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste först.
  3. Jag märkte att sidan fungerade dåligt i Internet Explorer. Sen skulle jag även vilja att det var "drop down-menyer" under varje kategori. Så att man till exempel kunde gå direkt in på väggdekorationer från förstasidan.

 • Jenny Skantz skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering & filtrering uppe i högra hörnet, sedan "sortera efter": "Pris stigande"
  3. Jag skulle önska att det stod mer information i inspirationsbilderna om var alla produkter finns att få tag i, även om produkterna inte finns på Olsson & Gerthels hemsida. Jag har hittat många fantastiska detaljer i bilderna som kompletterar möblerna så underbart bra, men inte lyckats hitta vart jag kan få tag i dem 🙂

 • Elisabeth skriver:

  1) Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Hemsidan är jättefin, men jag saknar gardiner och metervaror av snygga tyger.

 • Fannie skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och där väljer man "pris stigande".
  3. Jag tycker de har en väldigt snygg och stilren webbshop med massor av fina produkter. Det enda som jag kan tycka saknas är en sök-funktion om man vill söka efter en specifik vara.

 • Anna skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul
  2) Välj sortering/filtrering, sedan sortera efter pris stigande
  3) Hemsidan är schysst men bloggen kunde uppdateras oftare och jag gillar inte att man inte kan klicka sig till orginalkällan av bilderna i er inspirationsflik. Det är både oschysst mot upphovsrättsinnehavarna och frustrerande för oss som hittar något vi gillar i ert flöde, man vill ju kunna klicka sig vidare för mer inspiration…

 • Cissela skriver:

  Vilka otroligt fina designsaker det var bakom lucka nummer 3!!
  Tavlan har stått på önskelistan länge!!
  1. Gröngul, Vit, Svart, Röd, Blå, Creme & Ljusgrå.
  2. Välj varugrupp – klicka på ’Sortering & Filtrering’ – sedan ’Sortera efter’ – välj ’Stigande’
  3. Jag skulle gärna vilja ha sökfunktionen ’Varumärken’ på samma rad som varugrupperna. Vet att den ligger under ’Butiken’ men tycker den ska vara mer lättillgänglig 🙂
  Skulle även vilja ha en sökfunktion för en specifik vara, varumärke tex.
  Sedan tycker jag att det hade varit roligt att kunna läsa vilka utbildningar som Arkitekt Håkan Olsson resp. Inredare
  Susanne Gerthel har på sitt CV.

 • Sara skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå & gröngul
  2. Ja, om man klickar på sortering & filtrering och sedan väljer att sortera efter "Pris stigande".
  3. Sorteringen av varorna i sig tycker jag om då det inte blir för många produkter på en enskild sida, däremot så upplever jag att vissa produkter är felplacerade. Tex champagne hinken från Tom Dixon tycker jag borde finnas under kök, likaså bokstavstallrik/mugg från Arne Jacobsen. Sedan skulle man kunna döpa om kategorin soffor till ex sittmöbler och därunder ha sittpuffar, soffor, stolar & fotöljer som enskilda underkategorier – det skulle göra sidan än mer lättnavigerad.

 • johanna Stenmann skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. En sökfunktion så att jag snabbt får en överblick över om den specifika produkten jag söker ingår i deras sortiment. Därefter kan jag gärna låta mig inspireras av deras fina och välgjorda sida.

 • 1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande". För att få billigaste först.
  3. Snygg oxh stilren sida. Det jag skulle vilja föreslå som förbättringspotential är möjligheten att sortera på leverantör/varumärke "högre" upp i menyn. Idag ligger den under en prooduktkategori. Jag skulle vilja ha en enkel och tydlig funktion att lista allt från en viss leverantör. Gärna i menyn
  Dagens erbjudande! Inredningsdetaljer Accessoarer Textil Belysning Stolar Bord Förvaring Fåtöljer Soffor Hall Mattor Barn

 • Sofia Sö skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) Något jag skulle vilja utveckla är inspirationssidan. Ni har många vackra bilder, men skulle gärna vilja kunna sortera dessa eftersom ni har SÅ MÅNGA bilder. Kanske efter belysning, bord, stolar osv även kanske efter leverantör. Även lite mer struktur eftersom det blir lätt att man snabbtittar igenom bilderna. Inspirationsbilder gör att man kan skapa ny syn på en del produkter och därmed vilja ha produkter som man annars inte skulle bry sig om att titta på. Därför skulle jag vilja att ni utvecklade denna del av sidan så att jag får mer inspriation till mitt hem 🙂

 • Sofia Lindhoff skriver:

  1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2) Jajjemen! Klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3) Jag skulle tycka det hade varit fantastiskt om man kunde sätta ihop sitt eget möblemang i ett rum. Att man kunde välja vilka möbler och placera dem i ett rum med liknande färger som man har hemma. Jag såg även att det var förmånliga priser på vissa varor. Kanske kunde det då finnas en meny för "REA" eller "ERBJUDANDE" då vi alla alltid tycks lockas av dessa ord! 🙂

 • Madelen Hansson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, ljusgrå, gulgrön, mullvadsgrå & creme.
  2. Klicka på sortering och filtrering och välj sedan sortera efter "pris stigande".
  3. Jag skulle helt enkelt vilja ha en "nyheter" flik där vart vi som är inne ofta lätt kan se vad vi missat utan att behöva gå igenom hela hemsidan igen. Alltid roligt och ger en "levande sida" med nya fräscha produkter! 🙂

 • Jill Holmgren skriver:

  1. Ljusgrå, Cream, Svart, Vit, Blå, Röd, Mullvadsgrå, Gröngul.
  2. Välj först varugrupp, klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och där väljer du "Pris stigande".
  3. En sökfunktion bör vara lättillgänglig!

 • Finni skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja det kan man :). Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. Hemsidan är stilren och jättebra. Jag saknar dock en sökfunktion för specifika produkter och möjligheten att kunna sortera efter varumärken för lättare överblick.
  Under inspirationsfliken borde man kunna klicka sig vidare till originalkällan för bilderna.
  Mvh

 • Anna Karin skriver:

  1 – Blå, vit, svart, röd (en personlig favorit), mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2 – Ja, billigast först får du genom att klicka på ’sortering & filtrering’ upp till höger, välj sedan ’sortera efter’ och ’pris stigande’.
  3 – jag saknar vädigt ofta en bra sökfunktion på många hemsidor. Där jag kan söka på exempelvis en produkt eller ett varumärke. Det skulle också vara bra om den varumärkessortering som finns under respektive rubrik fanns redan som val på startsidan.
  Men nu är jag sugen på att shoppa alla barngrejer på hemsidan till min dotters halvinredda (men färdigmålade) rum… =)

 • Elinor skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) sortering & filtrering borde ligga mer synligt än nu, alltså inte under en kategori. Annars rätt enkelt och snyggt!

 • Boel skriver:

  1. Blå (ocean blue), vit, svart (basic dark), röd (poppy red), mullvadsgrå (mauve gray), cream, ljusgrå (stone white, gröngul (mustard)
  2.Det kan man! Man klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3.Definitivt en sökfunktion där man kan söka på varors namn. Sedan hade det varit trevligt om man kunnat göra en önskelista där man kan se vad man varit inne och kollat på utan att behöva lägga i kundvagnen. Då hade man kunnat ha en egen sida där man kunnat spara sina favoritsaker!

 • Zandra skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja du klickar först på "sortering och filtrering" och sedan klickar du på "pris stigande" för att få billigaste först.
  3. Jag saknar en sökfunktion och att undermenyerna kommer upp om man håler muspekaren över "huvud-kategorin"

 • Malin skriver:

  Jag har önskat mig Tom Dixons Etch så länge, så nu håller jag alla mina tummar och skickar en vädjande tanke till tomtemor, detta vill jag verkligen vinna..!
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå & gröngul
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. En sök funktion, så man snabbt kan hitta det man söker. Denna sökfunktion skulle jag vilja att man kunde söka på många ord, så man kan hitta igen även det som man kanske inte minns namnet på.
  I övrigt uppfyller Olsson Gerthel allt jag vill ha!

 • titty fryxell skriver:

  1.svart vit röd blå creame ljusgrå mullvadsgrå och gröngul
  2. ja det går genom att klicka på sotering och filtrering och sen sorterar man efter pris stigande.
  3.Det är alltid lockande med en dagens erbjudande eller liknande!;-) inspirationsbilder tycker jag är otroligt roligt på hemsidor, med olika stilar som man själv kan klicka in på vilken stil man vill inspireras utav!

 • Malin Petersson skriver:

  1. Stolen finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Först väljer du flik, tex. Textil. Därefter klickar du på texten [Sortering & filtrering] uppe i högra hörnet. Sedan ändrar du textrutan [sortera efter] till önskat val: pris stigande el. pris fallande.
  3. Jag tycker sidan är snygg och lättöverskådlig. Ett förslag kan vara att utöka flikarna till teman. Tex. Jul / sommar, eller varför inte storsäljare. Alltid kul att spana in vad som de andra besökarna klickar hem.
  En annan funktion jag saknade var en fri sökruta. Fantastiskt att ha när du vet vilken produkt du söker.

 • Filippa skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på Sortering och filtrering sedan Sortera efter och därefter Pris stigande.
  3. Ingenting faktiskt, väldigt enkelt att hitta det man sökte, enkel och fin design… 😀

 • Tippbritta skriver:

  Svar
  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering uppe till höger, sedan längst ned i den rutan välja pris, stigande.
  3. Möjligheten att skapa en Mood Board där jag kan skapa min egen stil och skapa en helhet av alla fina prylar som jag skulle vilja ha!

 • Ulrica skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering & filtrering uppe i högra hörnet, sedan "sortera efter": "Pris stigande"
  3. Jag saknar en önskelista eller Moodboard där man kan placera de inredningsdetaljer man är sugen på!

 • Fanny skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul. (
  2. Ja, för att se billigaste varan först går du in under "Sortering & Filtrering, under "Sortera efter" väljer du "Pris stigande".
  3. Tycker att hemsidan lyckas med att vara inspirerand, men en funktion som skulle både vara praktisk och inspirerande är en sökfunktion, där man förutom konkreta produkter också kunde utnyttja den funktion som redan finns under Sortera & Filtrera genom att söka på t.ex. skriva in "grå" eller "plast" för att söka efter en icke-specifik produkt, men med kända egenskaper, då man kanske inte är ute efter en särskild produkt, men en viss känsla.

 • Frida skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. "Sortering & filtrering" – "sortera efter" – "pris stigande"
  3. Sån där cool roteringsfunktion där man kan "dra" produkten och se den fr alla vinklar. Inspirationsbilderna är fantastiska, gärna mer sånt kopplat till den produkt man kikar pp, t ex vad den passar ihop med, vad andra köpt och kanske nåt tips, te x om man köper en tavla så kan man få hängningstips eller ramförslag. Om man köper en lampa kan man få belysningstips etc. Ni har ju otrolig kunskap när man möter er i butik – försök utveckla och ge webkunderna samma fina tips och råd.

 • Sara skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul
  2. När man gått in på någon kategori av varor, tex Accessoarer, så klickar man på längen Sortering & Filtrering uppe till höger i fönstret. Välj sedan "Pris stigande" i dropdownlistan "Sortera efter"
  3. Jag vill ofta väldigt snabbt kunna hitta info om leveransmöjligheter och pris för frakt, för att avgöra om jag vill handla via webbshopar. Så jag skulle gäna sett att det fanns en kategori som heter tex Leveransinfo, under Kundtjänst så man inte måste leta så mycket för att hitta detta. En sökruta hade varit bra på sajten också.
  🙂 Sara

 • Matilda skriver:

  1. Ljusgrå, cream, svart, vit, blå, röd, mullvadsgrå, gröngul
  2. Trycker på "sortering & filtrering" i övre högra hörnet och väljer sedan "pris stigande" i kolumnen som kommer upp.
  3. Jag skulle tycka det var jättebra om man kunde lägga varor i en "önskelista" som man kan spara och maila till nära och kära – perfekt vid jul, födelsedagar och bröllop!

 • Sofia L skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvardsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja. Först "sortering och filtrering" därefter "sortera efter" och slutligen "pris stigande"
  3. Snygg hemsida som kan bli ännu bättre genom att ha en sökfunktion där man kan söka på produktnamn. Bra om man inte känner till tillverkare eller leverantör. Sedan saknar jag miljöbilder i anslutning till produkterna. Tänk att få se stolen man gärna vill ha i en snygg miljö. Längtan efter just den stolen hade blivit än större….

 • Sara skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3)Jag saknar presenttips i olika prisintervaller. Tex det som ni säljer mest av skulle kunna vara presenttips. Sedan såg jag att andra tipsade om Moodboard, det var en bra idé! Kanske lite mer inspirationsbilder också?

 • Frida Persson Boonkaew skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. Jag är så glad att jag bor i Malmö och har möjlighet att kika in i er butik för inspiration varje vecka! Jag tycker att ni förmedlat den stikrena och inspirerande känslan från butiken till nätet. Men det är alltid lättare att hitta något man inte visste att man letade efter i butiken. Skulle vara roligt med "veckans tips" eller liknande där ni lyfter fram lite olika varor bara för inspiration.

 • Linn skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Det jag saknar mest är faktiskt för många en grundläggande funktion i dagens läge. Nämligen en sökfunktion. Det känns som att det är konstigt att en sådans nygg och modern sida inte har det och rätt viktigt när man har så mycket olika produkter och varumärken. Jag tycker produktflikarna är tydligen men det hade varit bra om det även fanns en flik för att kunna sortera på varumärke. Tack för en annars mycket bra sida!

 • Stina skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Vill börja med att säga att det är en fantastisk hemsida och butik. Man vill ha allt:) Det som jag tycker att de kunde förbättrat är att under inspirationsfliken ha sorterat efter olika typer av rum så man snabbt kan navigera sig från bad till sov etc…
  Sen tycker jag det vore kul om man kan anmäla sig till nyhetsbrev från er så man får veta om era nya produkter etc.
  Jag tycker att det vore bra med en flik där man såg alla era varumärken. Så man inte behöver gå efter tex textil, lampor mm, utan kan få upp allt från Tom Dixon tex.
  Sen tycker jag att de ska öppna en butik i göteborg också:)
  Nu håller jag tummarna för vinst:) GOD JUL!

 • Anna skriver:

  1. Vit, blå, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering & filtrering, sortera efter, pris stigande.
  3. Det finns två funktioner som jag hade uppskattat, varav den ena också skulle kunna bidra till merförsäljning. Den första är att när man tittar på en specifik produkt så bör det finnas inspirationsbilder bredvid. Dessa kan innehålla förslag till vilka produkter som passar ihop (t ex lampor som belyser tavlor, vas bredvid en ljusstake). Det andra är att det är roligt att läsa ett litet stycke om produktens historia, uppkomst och designer. I vissa fall finns redan sådan text, men kan den kompletteras med "godbitar"? Dvs information som folk inte redan kände till. Avslutningsvis (oj, det blir kanske tre förslag trots allt), så finns det en sak som gör att man som kund känner sig väldigt speciell och det är om man får med något litet extra på köpet. Så har en person klickat hem varor i er butik, kan ni skicka med ett doftljus? En doftpåse att lägga i garderoben? Gem i cool utformning?

 • Emma skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag saknar en sökfunktion! Om jag vinner (:)) så skippa tavlan! Den har jag redan köpt efter tips från Trendenser!

 • ella skriver:

  1. Gröngul
  svart
  vit
  röd
  blå
  cream
  ljusgrå
  mullvadsgrå (endast med kromfärgade ben)
  2.Ja, klicka på "Sortering och Filtrering" där väljer du Sortera efter "Pris Stigande"
  3. Jag saknar en sökfunktion!

 • Anna skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag saknar att kunna sortera produkterna efter varumärke samt en sökfunktion om man är ute efter något specifikt.

 • Felicia skriver:

  Men sluta, vilken fantastisk tävling! Alla produkter i potten är riktiga drömprylar!
  1. Vit, Svart, Röd, Blå, Mullvadsgrå, Creme, Ljusgrå & Gröngul
  2. Välj varugrupp, klicka på "Sortering & Filtrering", välj sedan "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. Tycker Olsson & Gerthel har en riktigt bra webbshop, dock några punkter som skulle kunna förbättras:
  – Jag saknar att ha möjligheten att välja att öppna produktsidor i en ny flik/sida. I nuläget klickar man in sig på en produkt och måste sedan gå tillbaka.
  – Att det gick att sortera på nyheter (funktionen att sortera efter senast inkommet kanske finns, men jag kan inte hitta det – så om det finns behöver det tydliggöras). Som webbshopsjunkie är det otroligt viktigt för mig att snabbt kunna se nyheter istället för att bläddra igenom kategorierna.
  – Enklare att sortera på varumärke/designer
  – En sökfunktion. Hur kul det än är att kika på alla vackra möbler och detaljer vill man ibland snabbt kunna söka fram precis det man är ute efter.

 • Elin skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter", välj "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Den första tanke som slog mig var att det saknas en sökfunktion på förstasidan. Det är där jag vill kunna göra en snabb sökning på en specifik produkt utan att behöva klicka mig igenom olika menyer.
  En annan irriterande detalj (men det kanske är explorer som ställer till det, alt. vill man ha det så) är att om man väljer att gå in på t.ex kategorin "Inredningsdetaljer" och vill gå längst ner på sidan (för att t.ex klicka sig vidare till Blogg, anmäla sig till nyhetsbrev eller kolla adress, det som finns i den svarta listen) så uppdaterar sidan automatiskt med nya produkter och man skickas "uppåt" igen. Kan man kanske ha ett upplägg med "Nästa sida"-funktion istället och där man kan välja hur många produkter man vill se på varje sida (20/50/100)?

 • Johanna E skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka först på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Jag kan sakna att man inte kan se vilka underkategorier som finns när man bara för pekaren över en kategori så man kan komma direkt dit man vill utan att klicka sig in i huvudkategorin först.

 • 1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2) Först klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3)Jag skulle gärna ha ett större utbud av porslin, porlsinssucker som jag är.

 • Jenny Karlsson skriver:

  Hejsan!
  1. Blå, röd, vit, svart, mullvadsgrå, ljusgrå, gröngul och cream!
  2. Ja – man klickar på "Sortering och Filtrering" för att sedan klicka på "Sortera Efter" och sen väljer man "pris stigande" så kan man se den billigaste varan
  3. Jag bor utomlands så jag saknar såklart att de inte leverar utomlands. Men det kanske kommer i framtiden?! Jag hoppas det – brukar "fönstershoppa" och hoppas att en dag ska jag kunna beställa "på riktigt" 🙂
  Möjligheten att kunna söka efter varor hade också varit bra.
  Hoppas jag vinner – vilken underbar lucka 3!!
  Mvh
  Jenny

 • Sophia Maule skriver:

  1.Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Sortering & filtrering, sortera efter, pris stigande
  3. Jag älskar Olsson & Gerthel men saknar en sökfunktion, då man ofta vet vad man är ute efter men inte under vilken kategori det ligger under. Sedan hade det varit toppen med en dropdown- list direkt på första sidan så man kan hamna på vald kategori direkt!
  Jag hade även gillat att ni varje vecka tog fram "veckans produkt" och visade upp den i olika sammanhang, det är så lätt att hamna i ett visst tänk men här skulle man kunna få inspiration att tänka "outside the box"!

 • Ina skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Jag tycker hemsidan är väldigt användarvänlig. Den är enkel, snygg och det är lätt att hitta det man letar efter. Det jag saknar är en sökfunktion.

 • sofia skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Önskar en enkel sökfunktion. Sen är ett tips att ha "Dagens erbjudande" direkt på första sidan på hemsidan.

 • Karin skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste först.
  3. En topplista med de mest sålda produkterna.

 • Elisabet Light skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste först.
  3. En sökfunktion som Oiidesign.se har hade varit grymt.

 • Anna skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, cream, Ljusgrå, Gröngul (svart och vit finns på lager)
  2. ja, under "Sortering och filtering" kan man cälja sortera på pris stigande i drop down menyn.
  3. Jag hade gärna önska lite mer teknisk belysning i sortimentet, tycker att det saknas någon som har snygg sådan belysning. Jag tänker på mer inbyggd/fast belysning som är till för ljusefekten mer än att armaturen ska synas.Snygg armatur men även bra ljusteknisk produkt.
  Sedan är det alltid bra med en produktsökruta om man letar efter en specifik produkt.
  Annars är hemsidan lättnavigerad och snygg!

 • Sigfrid skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och där väljer man "pris stigande".
  3. Jag bor utomlands, i Norge, så jag saknar såklart att de inte leverar utomlands.

 • Jenny W skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Snygg och stilren sida, detta är mina förslag: Inför Sökfunktion, Sortera efter varumärke samt att tillföra något personligt. Ge kunden något extra vilket ger köplust! Exempelvis "reportage" i bloggen, bakom kulisserna, där vi som potentiell kund får se när Susanne Gerthel inreder med de egna produkterna. Jättespännande tycker jag! Då får man anledning att söka sig till webbutiken och bloggen fast man kanske inte direkt är ute efter att handla, men gör det ändå när man blir inspirerad!

 • Anna Petri skriver:

  1. Vita och svarta finns på lager för omedelbar leverans. Blå, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul är beställningsvara.
  2. Välj en kategori t.ex förvaring så att fliken "sortering och filtrering" kommer upp. Välj sedan under "sortera" – pris stigande.
  3. Det är mycket debatt kring varumärkesskydd och plagiering och som jag upplever det upplevs det nu som mer ok att köpa plagiat. En sorglig utveckling på något sätt och mycket tråkigt för formgivarna. Olsson och Gerthel säljer inga plagiat och kunde vara ännu tydligare med det. En sida med varumärkenas loggor med ev länk till företaget alternativt en sida med loggor med länk till produkterna i butiken och en fin presentation av
  företaget.

 • Veronica Ö skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering–>sortera efter–>pris stigande.
  3. Jag använder mig väldigt ofta av en sökfunktion och den saknar jag på hemsidan! Annars tycker jag att den är komplett! 🙂

 • suvi skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter pris stigande för att få den billigaste varan först.
  3)- Jag saknar möjligheten till att välja och öppna produktsidor i en ny flik/sida. I nu klickar man in sig på en produkt och måste sedan gå tillbaka.
  – saknar även en sökfunktion om man vet vad man är ute efter, det underlättar. Annars är Olsson & Gert helt fantastisk och har ett mycket bra utbud.
  /S

 • Marie Enarson skriver:

  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Välj sortering, filtrering och sortera efter pris stigande.
  3. Inspirationsbilderna är helt fantastiska men jag skulle önska att man kan sortera dem efter tex rum eller stil så att man inte behöver bläddra igenom alla när man söker efter något.
  Julkramar

 • Kristin skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Ja! När jag är inne på till exempel "Belysning", klickar jag på "Sortering & Filtrering" uppe till höger. Därefter går jag till rullfliken "Sortera efter" och väljer då "Pris stigande" för att se den billigaste varan först.
  3. Jag läser masterprogram i strategisk kommunikation med fokus på digitala medier och jag skulle säga att hemsidan i princip är i toppklass på vad jag skulle benämna som bra digital kommunikation. Här kommer mina tips för att förbättra det ytterligare! 1. Det skulle vara toppen om det under "Inspiration" gick att välja sovrum, vardagsrum, badrum o.s.v. Även nu i december en som heter "jul". På så sätt skulle man lättare hitta inspiration till det man söker! 2. Under "tjänster" och under "Håkan" respektive "Susanne" skulle jag vilja läsa lite mer inspirerande texter för att ge läsaren lite mer av en "story" om er (kanske varsin krönika som byts ut med jämna mellanrum?). 3. Under varje kategori skulle jag vilja ha "nyheter" så man snabbt kan se vad man missat. 4. Sökfunktion skulle vara toppen! 5. Saknar också snabblänkar till Olsson & Gerthel på Facebook och Twitter samt ett möjligheten att prenmerera på (de utmärkta) blogginläggen (rss) 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, mullvadsgrå och ljusgrå.
  2. För att sortera måste du först klicka dig in på en försäljningsida, tjänsten finns inte tillgänglig från startsidan. Uppe i högra hörnet finns en knapp "Sortering och filtrering" klicka på den. Några olika val kommer upp, klicka på "pris stigande".
  3. Tycker att hemsidan är så gott som fullbordad. Älskar att bilderna i de olika kategorierna är olika stora, ger ett jättefint intryck! Gillar också att ni har flera inspirationsbilder på era produkter. Jag saknar en sökfunktion där jag till exempel kan skriva "stol" och få upp ALLA stolar. Eller ett namn och få upp allting som har med namnet att göra. Egentligen finns det inte mycket att förbättra, hemsidan är super trevlig!

 • Joanna skriver:

  Jag har sedan länge haft problem med att mina kommentarer inte syns, vet inte vad som hänt så nu provar jag att använda mitt vilande konto på blogg.se för att se om min kommentar kommer fram, om det blir dubbla kommentarer så kan du nog se att de båda kommer från en och samma person.
  1. Ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white, mustard.
  2. Klicka på varukategori- välj sortering och filtrering i övre högerhörnet- klicka på rulllistan "sortera efter" och välj Pris stigande.
  3. Jag tycker att Olsson och Gerthel är en fantastisk butik att besöka både på nätet och i Malmö. Det som jag överlag saknar när det gäller webbutiker (alltså inte bara Olsson och Gerthel) är det unika. De flesta webbutikerna som konkurrerar om samma kunder har i stort sett samma saker och idag väljer nog många att beställa från det stället som erbjuder fri frakt eller lägst pris. Men jag tror att fler med mig skulle lockas av en butik som har lite annorlunda mindre kända märken (svenska, europeiska, intrenationella). Jag personligen gillar att surfa runt på en sida där det finns något som inte finns överallt, det lockar mig till köp, dels av den klassikern som jag kanske letade efter först men ofta kanske det följer med fler varor också. Det räcker att blicka till våra grannländer där det finns en hel uppsjö av fantastiska märken som faktiskt inte säljs i någon större utsträckning i Sverige. Jag börjar bli lite mätt på alla de klassiska sakerna som finns överallt och vill se något nytt och något som iallafall till en början känns unikt. Varför inte ha som mål att en gång i halvåret eller om året hitta något nytt och unikt, jag tror att det skulle locka fler köpare oavsett fri frakt eller billigaste priset. Men detta till trots tack för att ni levererar våra "klassiker" på ett bra och tillmötesgående sätt!
  Nu håller jag tummarna för en vinst för trots att jag jagar det unika så kan jag inte neka att jag länge suktat Tom Dixons Etch och att den skulle passa förträffligt bra i vårt nyinredda sovrum.

 • Anonym skriver:

  1. Vit, svart, blå, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Jag går på ’sortering och filter’, därefter ’sortera efter’ och väljer ’pris stigande’.
  3. Jag tycker alltid att det är till en fördel med en välorganiserad inspirationssida med deras produkter (gärna miljöbilder), exempelvis att kunder själva får skicka in bilder på produkter de handlat hos dem. Det gör det enklare att få en uppfattning hur produkten ser ut och ter sig i en hemmamiljö!

 • Sofie skriver:

  1. Vit, svart, blå, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Jag går på ’sortering och filter’, därefter ’sortera efter’ och väljer ’pris stigande’.
  3. Jag tycker alltid att det är till en fördel med en välorganiserad inspirationssida med deras produkter (gärna miljöbilder), exempelvis att kunder själva får skicka in bilder på produkter de handlat hos dem. Det gör det enklare att få en uppfattning hur produkten ser ut och ter sig i en hemmamiljö!

 • Malin skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, crème, ljusgrå, gröngul. 2. Klicka på sortering och filtrering, sen klickar du i sortera efter pris stigande. 3. Hemsidan är vacker men inte så lättnavigerad. För att min shoppingupplevelse skulle bli ännu bättre hade jag önskat att det fanns en sökfunktion och att jag redan på förstasidan hade kunnat välja att titta på alla produkter från en specifik leverantör. Då hade sidan blivit snygg, smidig och shoppingvänlig.

 • Andrea skriver:

  1. Blå,vit,svart,röd, mullvadsgrå, cream,ljusgrå,gröngul.
  2. Sortering & filtrering, sortera efter, välj pris stigande.
  3. Vilken härlig lucka!
  Kort och koncist, gällande sidan: dropdown meny på kategorierna, sökfunktion samt komponera bilder precis som lucköppningen. Många har svårt att matcha och kan på så sätt hitta en röd tråd (och köpa allt hos er).
  Sedan saknar jag gardiner.
  Älskar annars allt innehåll, speciellt tavlorna.

 • Ann skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. Det är redan stor bredd på sortimentet, både i butik och på hemsidan. Det jag saknar är en återförsäljare av Svenskt Tenn i södra Sverige och tycker att deras sortimentet (eller delar av det) hade passat väldigt bra in bland ert sortiment.

 • Ingela skriver:

  1.Röd, svart, vit, mullvadsgrå, blå, creme, ljusgrå, gröngul
  2. Klicka på sortering och filtrering. Välj sedan under sortera efter- pris stigande.
  3.Tyckte det var en jättefin hemsida, med många "vill ha"saker. Kände inte att jag saknade någonting.

 • Anna skriver:

  1. Vit, svart, blå, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, för att se billigaste varan först går du in under "Sortering & Filtrering, under "Sortera efter" väljer du "Pris stigande".
  3. Mycket bra hemsida, med stort innehåll och bra fakta information. Roligt att ni presenterar er personal på det sätt ni gör – blir personligt och trevligt – produkterna är ju väldigt lika hos många, men sin personal kan man ju konkurera med – bra service och personligt är viktiga konkurrensfaktorer. Saknar snabblänkar till Olsson & Gerthel på Facebook och Twitter samt ett möjligheten att prenmerera på blogginläggen vore finnas tydligt på första sidan – detta hjälper er att få flera som följer er. Här vore det trevligt om personalen la in sina personliga favoriter och tipps, åter igen för att skapa personligt bemötande – och kanske hitta den personal som gillar samma stil varor som jag, vilket då säkert kan ge mig det där lilla extra tipsen efter vad just jag letar efter.

 • Hanna skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka dig in på en av produktkategorierna, välj länken SORTERING & FILTRERING uppe till höger.
  Välj SORTERA EFTER: Pris stigande.
  3. Det enda jag kan sakna är en sökfunktion med fritext – en sökmotor där man på ett enkelt sätt kan söka efter produkt, kategori, designer, färg, användningsområden, märken eller material kanske?
  Tack för att ni bidrar med en sån fin adventslucka, Olsson & Gerthel! /Hanna

 • Lotta skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man går in under "sortering & filtrering" och väljer sedan stigande eller fallande i rullisten "sortera efter".
  3. Först saknar jag en sökruta för frisök. Det vore toppen! Och sen skulle jag vilja kunna sortera dom fantastiskt fina inspirationsbilderna efter kategori, så man kan gå in under "inspiration" och välja ex. mattor. Nu kan man ju se inspirationsbilder under varje produkt, men man (jag) skulle gärna kunna välja en hel kategori.
  Åh, det här måste vara bästa luckan! 🙂

 • Therese skriver:

  Haha, jag ska in i butiken i Malmö idag och köpa precis en sådan stol (det är ju dagens lucka!).
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på sortering och filtrering, välj sortera efter pris stigande.
  3. Jag tycker i och för sig att det redan finns massor med fina saker i butiken och webshopen, men jag skulle verkligen uppskatta om de tog in Donna Wilsons produkter. Jag har inte hittat dem någonstans i Skåne.

 • Johan skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Hemsidan är snygg. Skulle vilja se mer frekventa uppdateringar av bloggen och inspirationssidorna. Dessutom skulle jag vilja kunna sortera på varumärke, tillverkare och designer.

 • Linnéa skriver:

  1. I vilka färger kan du beställa klassikern Eames Plastic Chair DSR hos Olsson Gerthel?
  2. Kan du sortera på billigast vara i deras webbutik? Hur gör du då?
  3. Vad tycker saknas på Olsson & Gerthels hemsida. Ge gärna exempel på vad skulle du önska fanns och varför? Det kan vara allt från specifika produkter till tekniska finesser på hemsidan, eller ren och skär information som du tycker det borde finnas mer av. Motivera kort.

 • Anonym skriver:

  1. Stolen finns i blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul
  2. Under respektive område (tex stolar) finns "sortering & filtrering" där kan man välja pris stigande så får man billigaste först.
  3. Jag vill gärna ha en sökruta, för att kunna skriva in till exempel eames. Jag gillar att det finns en inspirationssida, skulle gärna se att dessa byggdes ut med tips och egna idéer tex "skapa stilen själv".

 • Anna skriver:

  1. Stolen finns i blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul
  2. Under respektive område (tex stolar) finns "sortering & filtrering" där kan man välja pris stigande så får man billigaste först.
  3. Jag vill gärna ha en sökruta, för att kunna skriva in till exempel eames. Jag gillar att det finns en inspirationssida, skulle gärna se att dessa byggdes ut med tips och egna idéer tex "skapa stilen själv".
  Kan ju vara bra att skriva med kontaktuppgifterna också…

 • Josefine skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "SORTERING & FILTRERING", sedan sortera efter "Pris stigande" i rullistan för att få den billigaste varan först.
  3. Det enda jag saknar i denna trevliga webshop är en sökfunktion (frisök) samt att sorteringen på produkter efter varumärke borde vara mer lättillgänglig; kanske i menyraden (där produktkategorierna ligger) i stället för under fliken "Butik".

 • Elin Ö skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul
  2. Väljer sortering/filtrering, sedan sorterar jag efter pris stigande
  3) Ett sökfält! Som webbredaktör vet jag vikten av en tydlig sökruta uppe till höger på förstasidan, för att den som söker något specifikt, alt inte hittar/väljer att hitta via era länkar, måste ha ett alternativ. Annars tappar man alla besökare som söker på det sättet på nätet.
  Och kanske kan man ha texten "Fri frakt över xxxx kr" på förstasidan, vid varukorgen, för att locka (folk som mig, tex).

 • ToveB skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Välj "sortering & filtrering", därefter väljer man stigande eller fallande i rullisten "sortera efter".
  3. Fyra förslag:
  (a) Sökkategori/frisök
  (b) Möjlighet att dela upp träffar i sidor alternativt "visa alla". I den nuvarande funktionen uppdateras sidan automatiskt och man måste scrolla. Det gör att man inte vet från början hur många träffar man har fått – ibland måste man scrolla väldigt länge. Uppdelning i sidor alt visa alla ger bättre överskådlighet.
  (c) Möjlighet att sortera på varumärke inom respektive kategori, t ex inredningsdetaljer/Tom Dixon.
  (d) Vore roligt om O & G – som ju är en institution i Skåne – kunde lyfta fram morgondagens formgivare än mer. T ex genom att instifta/nominera till designpris (där besökarna kan rösta fram valet) och att vinnaren under en begränsad tid får sälja sina produkter genom O & G.

 • 1)Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme,ljusgrå & gröngul
  2)Klicka på "Sortering & filtrering". I rutan "Sortera efter" så väljer man "Pris stigande".
  3)Kikade länge på hemsidan efter vad jag skulle vilja ändra eller ha. Svårt, för de har tänkt på det mesta. Några saker kan jag dock tänka mig: ett: jag skulle vilja kunna filtrera efter märke, två: jag skulle gärna se snyggare inredningsbilder när man är inne på själva produkten, vissa av de miljöbilderna är riktigt dåliga..(sorry), tre: bilderna på butikens medarbetare är tråkiga, varför inte en rolig gruppbild? nu känns de olika & inte alls så sammanlänkade.
  Sådär ja, nu håller jag tummarna & kastar mig tillbaka in i julbaket!

 • Veronica C skriver:

  1)Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard.
  2)För att sortera måste du först klicka dig in på någon av försäljningsflikarna, tjänsten finns inte tillgänglig från startsidan. Uppe i högra hörnet finns en knapp "Sortering och filtrering" klicka på den. Olika val kommer upp, längra ner på denna sida finns sortera efter välj "pris stigande".
  3)Det jag saknar mest är en Butik i Stockholm, så man får klämma och känna på saker och se riktiga miljöer för inspiration.

 • Anna Johansson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Japp. Sortera, filtrera, stigande pris.
  3. Mycket inspirerande och bra hemsida. Jag brukar önska mig påminnelser kopplade till t ex önskelista eller när nya favoritvaror kommer in, eller håller på att ta slut! Kanske gärna vid löning… 🙂
  God Jul!

 • Amanda skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Jajamen! Gå in på sortering och filtrering och välj sedan Sortera efter och pris stigande.
  3. Det finns ju indelningar i olika underkategorier men jag skulle önska en sökmotor där man kunde söka efter till exempel en specifik produkt.
  Hälsningar Amanda

 • Malin Kinberg skriver:

  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Klicka på "Sortering & filtrering" och i rutan "Sortera efter" så väljer man "Pris stigande".
  3. Jag saknar en bra sökfunktion på sidan.

 • Linnéa skriver:

  Åhh vilken drömtävling är inne på deras sida varje dag för att ha koll på kalenderna samt drömma mig bort.
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2.Självklart, Klicka på sortering och filtrering, välj sedan sortera efter pris stigande.
  3. Jag har inget som jag saknar så jag väljer att ta upp något som jag tycker är bra med sidan. Jag gillar att det finns inspirationsbilder när man klickar in på varje möbel eller inrednings detalj. längst upp till högen, den gör så att man kan sätta möbeln i ett perspektiv.. KANON 🙂

 • Ann-Mari skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Klicka på "SORTERING OCH FILTRERING" och sedan på "Sortera efter", var man väljer "Pris stigande" (enkelt och redigt)
  3. Stilrena och lättnavigerade sidor, enda jag saknade var en allmän "sökfunktion" (även om det var roligt att titta igenom alla kategorier)

 • Anneli Edvinsson skriver:

  Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  Klicka på sortering och filtrering, sedan på "sortera efter" och välj "pris stigande" för att få den billigaste varan först
  Saknar en sökruta. Den använder jag jättemycket på de sidor som har det för att leta efter något specifikt

 • Jessica skriver:

  1: Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  2: Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  3: En sökfunktion så jag kan knappa in det jag söker för att se om det finns. Det känns väldigt väsentligt. Sen drömmer jag om att kunna beställa lyxiga festliga kalasdetaljer som vackra, jätteststora, mellanstora, små pompoms i mera vuxenkulörer. Som passar till ert övriga sortiment. Smutsrosa, petrol, mattsvart, rökgrå, mullvad mm mm. Jag skulle beställa massor.

 • Gabriella skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul
  2. Så hittar jag den billigaste varan: Väljer varugrupp – Klickar på Sortering & Filtrering – Klickar på Pris Stigande
  3. Vet ni, här är redan så fint, så inbjudande, så många fantastiska prylar och en sökfunktion är säkert redan på planeringsstadiet. Så det jag saknar – om det stämmer med er filosofi – är en begagnatfunktion för oss kunder. Sälj/byt något du köpt här tidigare, få lite ombyte därhemma, och bidra till ett vettigare konsumtionssamhälle. God jul!

 • Nicole skriver:

  1. Blå,vit,svart,röd, mullvadsgrå, cream,ljusgrå,gröngul.
  2. Ja, klicka på "sortering & filtrering" uppe till höger, därefter väljer man "pris stigande" i rull listan som dyker upp.
  3. Det jag uppmärksammade direkt var att det saknas en sökfunktion efter en specifik vara. Jag gillar att kunna söka efter en vara så jag slipper kolla igenom hela sidan (även om det kanske är vad företaget vill att man ska göra á la Ikea style). Förutom det tycker jag att hemsidan är bra. Enkel, snygg och stilren utan massa störande färger etc.

 • Malin skriver:

  Det här var en lucka helt i min smak, håller alla tummar jag har att paketet blir mitt så kan jag meddela släkten att inga andra julklappar behöver införskaffas i år!
  1. 7 färger; mustard, white, basic dark, poppy red, ocean, cream och stone white
  2. Klicka på "sortering och filtrering" i högra hörnets ovandel, sedan "sortera efter" och "pris stigande"
  3. Då jag är ett fan av inspiration och gillar att få tips och idéer skulle jag tycka att en funktion där man ser vad "andra som tittat på (exempelvis) den här varan har också tittat på…". Så shoppar jag många gånger, får upp ögonen för något som någon annan tyckt passat bra ihop eller varit intresserad av.
  Fortsätter hoppas.

 • Carolina skriver:

  Vilken fantastisk lucka! 🙂
  Svar 1: Stolarna finns i gröngult, vitt, svart, rött, blått, cream och ljusgrått.
  Svar 2: När du valt kategori på sidan, finns det en knapp/länk till höger om listen där det står sortering & filtrering.
  Svar 3: Olsson & Gerthels hemsida saknar en sökknapp, vad jag kan se. Det skulle vara toppen ifall man vet exakt vad man är ute efter som kund.
  Vad gäller utbud så finns det mycket att välja bland. Men jag är ständigt ute efter den perfekta modulsoffan. Och då menar jag en modulsoffa som man kan ta isär och leka pussel med i vardagsrummet varannan månad. Som har snygga avslut och runda bulliga kanter och inbjudande sits. Och sedan vore det väldigt kul med mer design av Patricia Urquiola som är oerhört fantasirik och alltid bjuder på spännande designlinjer. Idag hittade jag bara två mattor signerade hennes namn på sidan.
  Tack för mig, jag håller tummarna nu! God jul!
  /C

 • Maria N skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste först
  3. Lyft fram Varumärken A-Ö till första sidan så att det blir enklare att hitta en specifik varuleverantörs produkt

 • Frida skriver:

  1)Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme,ljusgrå & gröngul
  2)Klicka på "Sortering & filtrering". I rutan "Sortera efter" så väljer man "Pris stigande".
  3)En bra sökfunktion och att kunna se vad de som varit inne på hemsidan innan tittat på

 • emma pålsson skriver:

  Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2) Välj först sortering/filtrering, och sedan sortera efter pris stigande.
  Sidan är jättebra och väldigt inspirerande! men en sökfunktion skulle sitta fint =)

 • Jenny skriver:

  1: i 8 färger kan man få eames stolen och dom är: blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2: för att få fram billigaste varan så går du upp till sortering & filtrering i höger hörn. Där väljer du att sortera efter "pris stigande". Då får du fram billigaste varan i kategorin du valt. Du kan även välja mellan färg, material eller leverantör om du vet vad du är ute efter.
  3: Jag kikade runt webbsidan för att se om det som jag brukar sakna i form av kundtjänst, frågor man har och allmän information på en webbshop även saknades här. Vad glad jag blir när allt fanns. Så då är frågan, vad ska ni förbättra? Ingenting! Fortsätt som ni gör med både bra varor, blogg (kanske lite oftare uppdatering) och webbshopen så fortsätter vi handla hos er.

 • Anna skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Saknar en sökfunktion samt se populäraste varorna

 • Anette Lindblad skriver:

  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan väljer man "sortera efter" och väljer "pris stigande" så får du den billigaste varan först.
  3. Sökruto borde vara obligatoriskt, info om fri frakt över 2000 kr står ingenstans, man är osäker på vad frakten kommer att hamna på, i sorteringen skulle jag vilja ha "populära produkter", jag vill också se vad andra kunder köpt när jag är på en specifik produkt, och kunna klicka på "alla produkter från Sennerholt, för att hamna på en kategorisida med alla produkter från ett specifikt varumärke. Eventuellt en kategori som heter Varumärken i huvudmenyn. Annars gillar jag verkligen att ni har så många produktbilder med miljöbilder också. Lite justeringar för användarvänligheten så kommer ni bli jättebra.

 • qat skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först
  3. En sökfunktion skulle vara perfekt samt en lista på kanske de 10 populäraste varorna. Alltid kul att se vad andra tycker. 🙂

 • Lisa O skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul
  2) Välj först produktkategori/varugrupp, t.ex "Bord", klicka sedan på "Sortering & Filtrering", och välj därefter "Pris stigande" i rullgardinsmenyn "Sortera efter".
  3) Jag skulle önska att man kunde sortera på alla varor utan att först behöva välja produktkategori. Om jag t ex vill se ert utbud från Hay måste jag gå in under följande kategorier och välja "Hay": Dekoration,Väggdekoration, Småförvaring, Köket och Övrigt. Men eftersom jag inte är data-expert lägger jag in en helgardering: Om det redan nu går att sortera på alla varor skulle jag vilja ha en enklare beskrivning av hur man gör 🙂

 • Frida skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, jag klickar på sortering och filtrering, sedan på sortera efter, och till sist väljer jag pris stigande i rullmenyn så får jag den billigastevprodukten först.
  3. Skulle vara bra att ha en sökfunktion direkt på första sidan för att snabbare få upp den produkt man är ute efter.

 • Josephine Nilson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul!
  2. Välj "Sortering & filtrering", sen klickar du fram alternativen jämte "sortera efter" och väljer "Pris stigande"
  3. Jag saknade en sökruta och kanske en lista med de tio populäraste produkterna. Annars ett stort plus för inspirationsbilderna och bloggen, det gör det hela mer "levande"!

 • ica Calrsson skriver:

  1. Gröngul, ljusgrå, blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå & cream
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan pris stigande för att få billigaste först
  3. Jag saknar två saker en sökknapp och tips vad andra köpt som tittat på den produkten man tittar på.
  Kram Ica Carlsson

 • Agnetha skriver:

  1:Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2:Klicka på "sortering och filtrering" och välj sedan "pris stigande" för att få den billigaste först.
  3:En sökfunktion skulle vara bra, i övrigt är sidan superfin som den är.

 • Lisa skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Yes, det kan jag. Välj först vilken kategori du vill shoppa, tryck på pilen till vänster vid "sortera filtrera" och sedan tryck ner rullgardinen "sortera efter" och välj "pris stigande" så kommer billigast vara först.
  3. En sökfunktion! Det höjer en sida avsevärt tycker jag, eftersom man då snabbt och enkelt kan söka på exakt det man är ute efter.

 • Madeleine H skriver:

  Hej !
  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det kan man, man trycker på "Sortering och filtrering", sedan "sortera efter" och väljer "pris stigande" så får man den billigaste varan först. 🙂
  3. Jag hade velat ha ett "dagens erbjudande" resten av året för att locka kunder, personligen går jag igång på erbjudanden och likt "Groupon" och andra kunde man var dag locka med det senaste. Eller kanske börjat med "Helgens deal" där man promotar det senaste 🙂

 • Lina skriver:

  1. Blå, vit, svart,röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul
  2. Ja, först välja kategori och sen klicka på "sortering & filtrering och sen välja "pris stigande" i "sortera efter" rutan.
  3. Jag vill ha en bra sökknapp för att snabbare kunna hitta det man är ute efter! Sen så älskar jag själv dom små keramikaskarna av Jonas Lindholm men önskar att ni hade tagit in dom i lite fler roliga färger! Fina sängkläder hade jag också velat se!

 • malin skriver:

  Vilken drömtävling, är inne på deras sida varje dag för att få inspiration och titta på allt jag önskar mig!!
  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, creme, ljusgrå, mullvadsgrå.
  2. Under flike sortering/filtrering
  3. En sökfunktion där man kan söka på varors namn. Sedan hade det varit trevligt om man kunnat göra en "önskelista" där man kan se vad man varit inne och kollat på utan att behöva lägga i kundvagnen. Så att man kan samla alla sina favoritsaker och skapa ett eget modeboard.
  Personligen önskar jag mer produkter till barn och ett varumärke som jag saknar är Design House Stockholm,. Deras produkter skulle passa bra in i sortimentet. För övrigt vill jag tillägga att jag verkligen älskar er hemsida, produkterna är smakfullt fotograferade mot grå bakgrund – för min del gör det stor skillnad när allt dessutom är enhetligt. Mycket lättare att bli inspirerad då. Vill även passa på att tacka för professionel service!

 • Vera R skriver:

  1)Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2) Det går att sortera på lägsta pris genom att klicka på "sortering och filtrering" och välja sortera efter pris stigande.
  3)Hemsidan är redan en inspirationskälla, både lättnavigerad och fylld med tydlig information. Nedan lite tips och idéer för finslipning:
  *Sortering efter rumstyp – för mer inspiration. Ofta är jag ute efter en sak till ett specifikt rum utan att egentligen veta exakt vad.
  *Idag har ni relaterade produkter när man är inne på en specifik produkt. Det jag skulle uppskatta är också tips på produkter som matchar eller produkter som andra har köpt. Stylistens matchningstips skulle personligen vara mycket uppskattat!
  * Små kategorier eller labels på vissa produkter skulle kunna bidra till ytterligare en dimension, exempelvis ”trendigt”, ”klassiskt”, ”grafiskt”, ”nordisk” osv. Bara fantasin sätter gränser.

 • Louise Pekkanen skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2) Först klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3) Jag tycker att det hade varit super att hitta möbler i olika färgkategorier. Gör det lätt att navigera runt om man som jag inreder efter färg mer än form och möbel.

 • Cecilia ö skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, cream, mullvadsgrå, ljusgrå, gröngul.
  2. Väljer "sortera & filtrera" på höger sida och "pris stigande"
  3. Gillar hemsidan, snygg och stilren men skulle vilja ha tex tips om vad andra köpt, favoriter och kanske en topplista med mest sålda/populäraste produkter. Detta tror jag även skulle kunna öka försäljningen.

 • Sara A skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det gör man genom att gå in på sortering och filtrering, och välj sedan sortera efter och pris stigande.
  3. Bilder från olika kända och inspirerande personers hem hur dom har tänkt och inrett med era varor, det är alltid kul att se och få nya ideer, och skapar otroligt mycket köpsug!

 • Jenny Utbult skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris, välj stigande
  3. Sökfunktion direkt på startsidan. Möjlighet att sortera efter färg, tex. svart a och vita saker i alla katgorier

 • Kristina skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå,creme, gröngul och ljusgrå.
  2. Klicka på pilen vid Sortering & Filtrering, välj sedan pilarna vid texten Sortera efter där valet priset i stigande finns.
  3. Saknar en översikt över varumärken, hittar i varje fall ingen sådan. Sedan är det alltid bra att det menyval man gjort blir mer "synligt" så att man ser var man är/vad man gjort för val, exempelvis genom att texten i menyn blir mörkare eller så. Önskar också en funktion som visar mina senaste valda produkter så att jag slipper komma ihåg dem själv.

 • Elisabeth F skriver:

  1 Blå, svart, mullvadsgrå, röd, vit, ljusgrå, cream, gröngul.
  2 Man tar "sortering & filtrering", sedan "sortera efter" välj där "pris stigande"
  3 jag hade gärna sett att man kunde söka på en varugrupp eller märke.

 • Linnéa skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Om man går in på sortering och filtrering, sedan sortera efter "Pris stigande"!
  3. Jag hade uppskattat om det hade funnits ytterligare en meny att välja bland där tex badrum, vardagsrum, kök, hall osv hade funnits. Så man kan välja om man vill söka efter en specifik produkt, eller efter ett rum 🙂

 • Johanna Gustafsson skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  (Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard )
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Jag skulle gärna se att det fanns en idikation på hur många exemplar av en vara det finns i lager samt att man inte har de små bilderna på två ställen när man går in på produkten, utan att de ligger sammlade.
  /Johanna G
  [email protected]

 • Åsa skriver:

  1: Blå, vit, smart, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, röd, gröngul.
  2: Japp! Du går in via sortering och sedan pris stigande! (Dock lite konstigt ordval enligt mig, hade hellre haft. Lägsta pris. Det är snabbare och smidigare att förstå!
  3: Jag skulle gärna haft möjlighet att göra egna kollage/pdfer, där man kan sätta ihop det man vill ha och så genereras en sparvänlig fil. (Skulle kunna fungera som "lägg i varukorg" Fast lägg i önskelista eller liknande!) Där mått och pris finns inkluderat!

 • Helena skriver:

  1. Stolen finns i kulörerna gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå
  2. På varje kategorisida finns funktionen "sortering och filtrering" där jag kan välja Sortera efter: Pris stigande.
  3. Sökfunktion fattas!
  Inspirationsbilderna är fantastiska och bidrar till att jag stannar kvar och tittar runt. Det hade varit fint med en länk från produkterna så att man kunde komma direkt från t ex en stol till en inspirationsbild som visar stolen i miljö.

 • Emma A skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Ja, man klickar på "Sortering och filtrering" uppe till höger, sen sorterar man efter "Pris stigande" i rull-listen.
  3. Jag vill direkt kunna kika på utbudet från olika leverantörer, så det borde finnas med redan i huvudmenyn, där man nu bara kan välja "stolar", "bord" etc. Kanske att man lägger till en flik där med "våra varumärken"? Sen saknar jag också en sök-funktion där man kan söka efter en viss vara direkt i ett sökfält (borde också ligga någonstans i sidhuvudet för enkel åtkomst). Och när man har lagt varor i varukorgen som överstiger 2000 kr skulle man kanske direkt kunna få se där att frakten blir gratis, när man kikar i korgen? Annars tycker jag att det är en väldigt fin och stilren sida, med enkla och tydliga funktioner – gillar’t!

 • Elin Ivarsson skriver:

  WOW vilen fantastiskt fullpackad lucka!
  1. Du kan beställa den i blå, svart, gröngul, vit, mullvadsgrå, röd, cream och ljusgrå.
  2. Gå in på Sortering och Filtrering och därefter på Sortera efter. Välj Pris stigande för att få billigaste varan först.
  3. Både hemsidan och butiken Olsson och Gerthel är fantastiska, men det som skulle göra det ännu bättre är faktiskt två saker. Dels en sökfunktion så att man kunde söka på t.ex. en speciell sorts vara eller ett varumärke. Och sedan en "shoppingguide" med förslag. Dvs. väljer jag Eames plastic chair så kan jag få förslag hur man kan kombinera den med andra möbler för att få till den rätta touchen i hemmet!
  /Elin

 • Jiongrui Hu skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) det skulle vara bra att man kunde bara söka på namnet på varor, d.v.s enkel sökning.
  När man kollar på bilderna i inspirationen , måste man stänga en bild för att kunna klicka på nästa bilden. Om det finns pilen " nästa" på bilderna, blir det mycket enklare att kolla på bilderna

 • Karin Larsson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvad, cream, ljusgrå & gröngul.
  2. Absolut! Välj först den kategori ni vill kika på, sen längst upp till höger väl sortering & filtrering. Sortera efter – pris stigande.
  3. Hade varit så kul om ni kunde ha produkter från Svenskt Tenn hos er! Syrran bor i Malmö och min ständiga önskelista är, vad som helst från Olsson & Gerthel! Hemsidan fungerar toppen när man inte har butiken nära.
  GOD JUL

 • Marit E skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Visst går det! Gå in på sortering och filtrering, sortera efter pris stigande.
  3. Önskar att det gick att sortera efter varumärke. Ofta blir man ju tokförtjust i någon grej och vill se om fler artiklar från samma märke får ens hjärta att pingla! Annars – underbar shop!

 • Kicki skriver:

  1) De finns i blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul
  2)Klicka på sortering/filtrering och sortera efter och slutligen pris stigande.
  3)Jag gillar sidan väldigt mycket och det finns allt man kan önskar sig av sortimentet, men jag kan sakna en sökfunktion. Den är bra om jag snabbt vill leta efter en produkt. I övrigt finns allt jag önskar.

 • Sara P skriver:

  1. Blå, svart, röd, vit, mullvadsgrå, gröngul, cream, ljusgrå
  2. Välj produktkategori, klicka på "sortering & filtrering" därefter på "sortera efter" där man väljer "pris stigande"
  3. Olsson & Gerthels hemsida är väldigt snygg och stilren dessutom innehåller den mycket fint dvs precis i min smak. Det jag saknar är en sökfunktion på hemsidan (jag söker ofta efter saker), även en lättillgänglig knapp för "Varumärken" t ex bredvid "Dagens erbjudande" på kategorimenyn, under inspiration skulle jag önska att man kunde välja rum och kanske färg eller säsong.

 • Angelica skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Du klickar på sortering/filtrering- sortera efter-pris stigande
  3. Älskar Olsson & Gerthels sortiment, även designen på webshopen är grymt fin, enkel och lättnavigerad. Saknar dock sökfunktion på sidan, och en meny på startsidan med alla varumärken.

 • Aniika skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Börja med att gå in på den kategori du vill titta på, tex stolar. I högra hörnet ser du en ruta "Sortering & filtrering", klicka på den. Välj "sortera efter" och "pris stigande".
  3. Fin och klassisk hemsida, MEN, jag saknar en tydligare funktion eller symbol för "hem". Efter att ha klickat runt en stund insåg jag att hem-funktionen var själva "Olsson&Gerthel" loggan, men det är inte alls självklart vid första anblick.

 • Hanna S skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, crème, ljusgrå, gulgrön.
  2. Ja. Efter att du valt kategori, välj "sortering och filtrering", klicka sedan på "sortera efter" och välj "pris stigande".
  3. Jag saknar en sökfunktion och en mobilanpassad version av sidan. Upptäckte att både menyerna och texten behövs förstoras vid mobil surfning. Och sökfunktionen är ett sätt för många att navigera, så den tycker jag är viktig.

 • anna skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering, sortera sen efter pris stigande
  3. Sökfunktion

 • Nina E skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först
  3. Gärna rabatter och erbjudanden som lockar vid första sidan! Det skulle ge ännu fler kunder 🙂

 • Caroline skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, ljusgrå, mullvadsgrå
  2. Gå in på önskad produktkategori, klicka på "Sortering & filtrering" och sortera efter "pris stigande"
  3. Jag saknar en sökfunktion (letade efter en sådan nu när jag skulle kolla färger på Eames). Saknar även att kunna välja direkt på leverantör istället för att först hitta denna och sedan klicka på den lilla fabrikssymbolen.

 • 1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", därefter "sortera efter" och välj sedan "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Bra sida! Hade dock önskat att man kunde ha någon sökfunktion på sidan och även sortera varor efter varumärke.
  Ha det fint 😀

 • Anonym skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. En sökfunktion är det jag saknar, i övrigt är sidan enkel och lätt att leta upp olika varor.

 • Johanna Holst skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", "sortera efter" och välj "pris stigande".
  3. En sida med översika av alla varumärken vore kanon. Annars finns det inte mycket att klaga över.

 • Anna Janson skriver:

  1. Stolen går att beställa i färgerna: Gröngul, vit, röd, svart,cream, ljusgrå, mullvadsgrå och blå.
  2. Inom varje kategori kan man genom sortering & filtreringsknappen till höger, sedan sortera efter "pris stigande" få produkterna i ordning i stigande pris, dvs billigast först.
  3. Det första jag saknade på sidan och ofta använder på andra websidor är en sök funktion att kunna skriva valfri text. Gör att man snabbt hittar det man söker utan att tröttna och gå vidare. Även en funktion att söka på ett varumärke lätt tillgängligt i hela webshopen inte bara inom en kategori är positivt i en webshop.

 • 1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Om jag klickar på "Sortering och filtrering", "sortera efter" och välj "pris stigande" så sorterar hemsidan efter pris med den billigaste varan först.
  3. Jag hade gärna sett recensioner från andra kunder, det brukar vara det som gör att jag tar ett köpbeslut, om jag kan läsa att andra är nöjda, eller om den är mindre eller större i storlek än de trott, om färgerna är som på bilden mm. Ganska enkelt men väldigt värdefullt för en potentiell kund.

 • Kathrine skriver:

  1. Vit, blå, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul(Mustard).
  2. Du trycker på knappen >Sortering & Filtrering och sedan väljer du > Pris stigande i rullgardinen.
  3. Jag skulle gärna ha en knapp där man vet att man kan bläddra igenom hela sortimentet.

 • UA skriver:

  1) Färgerna är gröngul, vit, svart, röd, Bbå, Cceme & ljusgrå.
  2) Så här gör man då: *Klicka på "Sortering & filtrering". I rutan "Sortera efter" så väljer man "Pris stigande". Klart!
  3) Om man vet vad man är på jakt efter kan det vara bra om det finns en sökruta. Det skulle underlätta! Annars tycker jag att sidan har det mesta och bra uppbyggd, men fina bilder etc.Sen skulle man även kunna se en förstoring när man får fram den "lilla" bilden, istället för att klicka sig in på den bildens sida.

 • Ingrid J skriver:

  1. blå,vit,svart,röd,mullvadsgrå,cream,ljusgrå,gröngul.
  2.Först väljer man kategori,t.ex hall,sedan klickar man på "sortering och filtrering"(uppe till höger), sedan "sortera efter" och välj där "pris stigande".
  3.Älskar denna butik. Det enda jag kan komma på är att underlätta sökning efter produkter efter varumärke. Utan att gå in på undergrupperna.

 • Isabelle Blommé skriver:

  1. ljusgrå, cream, Svart, Vit, Blå, Röd, Mullvadsgrå och gröngul.
  2. Välj först en kategori, sedan klickar man på sortering och filtrering uppe i högra hörnet, sortera efter och välj pris stigande.
  3. På inspirationsfliken skulle önska att man kunde söka på olika rum tex. om man vill ha inpiration om barnrum så får man upp de bilder som passar. Det skulle göra det mer överskådligt och lättare att få inspiration till just det projekt man ska börja med oavsett vilket rum det nu är man sak fixa till!

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. En sökfunktion där jag kan skriva in skål eller designer eller företag till exempel.
  En betygrecension som det brukar finnas i klädkataloger så man ser om till exempel färgen motsvarar det man ser, om något är lätt eller svårt att öppna och stänga (reumatiker) osv

 • Alex skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på Sortering och filtrering. Välj Soretera efter Pris stigande i drop down-menyn.
  3. Jag saknar en sökfunktion på sajten och i sortimentet skulle jag önska att det fanns inredning från Donna Wilson och produkter från Lilla Bruket.

 • Karin skriver:

  Wow! Paketet innehåller ju i stort sett hela min önskelista!
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in under önskad kategori. Välj sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Jag skulle gärna se att man kunde söka på varumärke direkt, utan att först välja kategori. Jag uppskattar att hemsidan är så stilren och gillar starkt inspirationssidan. Det är roligt med Olsson & Gerthel, då de sticker ut bland alla designbutiker på nätet. Tyvärr tar det dock emot att beställa med tanke på fraktavgiften, då jag är en sparsam student, och många andra sidor har gratis frakt.

 • Malin skriver:

  1. Ljusgrå, cream, vit, svart, röd, blå, mullvadsgrå och gröngul.
  2. Man trycker på knappen" sortering/filtrering." Sedan "sortera efter" och därefter "pris stigande".
  3. Fin hemsida! Men hade velat kunna sortera efter varumärken. 🙂

 • Johanna S skriver:

  1. Blå,vit,svart,röd,mullvadsgrå,cream,ljusgrå, gröngul
  2. Gå in på sortering&filtrering när du har valt en kategori. Därefter, tryck på sortera efter och välj Pris Stigande.
  3. Tycker att hemsidan är mycket lättanvänd och inspirerande. En sak som jag tycker hade underlättat är att kunna lägga till produkter i en så kallad "wish list". På så sätt kan man markera produkter som man gillar och sedan gå tillbaka till den och faktiskt komma ihåg vad det var för fint man hittat (annars är det väldigt lätt att glömma av om man som jag inte alltid tar och beställer produkten direkt)

 • Klara Johanna skriver:

  Heja Olsson& Gerthel och Trendenser!
  Ni är klara favoriter!
  1. Åtta schyssta färger: Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul. Den gröngula känns helt rätt den här säsongen!
  2. Klicka på sortering och filtrering och klicka sedan på sortera efter, pris stigande.
  3. Jag tycker det skulle vara inspirerande med kända personers önskelista i bloggen med produkter från butiken, månadens tipsare t.ex. "FRIDAS TIO FAVORITER! ". Presenterat i samma anda som era schyssta collageannonser eller som inspirationsstilleben liknande dagens vinstbild! En sån där Tom Dixonlykta måste jag bara ha!

 • Christine Ryder skriver:

  1. 8 st färger
  2. Gå in under önskad kategori, Välj sortering o filtering, och sortera efter pris stigande
  3. En funktion, liksom produktkategori där man kan söka på designer, eller varumärke. En önskan skulle vara fast det kanske är fel forum att skriva lite kort om vem som designat produkten.

 • Maria ♥ skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Du klickar på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först♥
  3.Kunna se poppulärst just nu samt "dropp menyér" Fin blogg och även hemsida!

 • Camilla S skriver:

  Åh vilka fantastiskt roliga priser!
  1)Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2) Gå in på sortering och filtrering och välj att sortera efter pris stegrande så kommer det billigaste först!
  3) Jag tycker att det redan nu finns alldeles för mycket fina saker som väcker "ha-begäret" =)men skulle kanske önska att det fanns att köpa fina textilier på metervara. Tycker för övrigt att sidan är väldigt bra, gillar layouten och tycker den är lätt att navigera på.

 • Stina skriver:

  1. Blå, röd, vit, svart, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Först klickar man på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och sen "pris stigande", då får man fram produkterna i prisordning, billigast först.
  3. Blev positiv överraskad av denna sida! Kanske en möjlighet att söka eller sortera efter märke/designer? Eller att kunna söka en specifik vara, tex lampsockel, så får man upp alla lampsocklar! Produktmässigt finns det massor av spännande på denna sida, så inga anmärkningar där=)

 • Louise O. skriver:

  1. blå, hvid, sort, rød, mullvadsgrå, cream, lysegrå og grøngul.
  2. Gå ind på sortering&filtrering og vælg kategori hvor efter man trykker på sorter og vælg pris stigende.
  3. Jeg synes hjemmesiden er dejligt overskuelig og har det bedste udvalg af designprodukter, dog synes jeg godt man kunne vælge at se siden på engelsk, da vi er er nogen der ikke er så gode til at forstå det svenske 🙂

 • Ida Jonsson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Jag tycker att deras hemsida är jättefin, enkel och lätt att navigera runt på. Men ibland störs man av att den är för "flash"-ig och tar lite tid att ladda produkterna.

 • Malin skriver:

  1. Stolen finns i färgerna: Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå & Gröngul.
  2. Ja! Tryck på "Sortering&Filtrering" välj sedan Pris stigande under "sortera efter". Så får du den billigaste varan först.
  3. Jag tycker att Olsson&Gerthel är en hemsida som har det mesta, en inspirationssida som slår det mesta, tydliga&snygga bilder & en massa fina prylar & möbler. Men jag önskar mig lite mer av det goda. Mera produkter & fler märken. Tex sängkläder med fin design & bra kvalité. Lite mer saker till köket, som snygga grytor & kastruller.

 • Lotta skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, crème, ljusgrå, gröngul
  2. Välj en kategori. Uppe i högra hörnet klickar du på sortering & filtrering och väljer sortera efter pris stigande.
  3. Ge era kunder det de inte visste att de ville ha. När man besöker sidan måste man veta vad man letar efter. Tänk som en tidning och gör en aptitretande förstasida med ett urval av nyheter och erbjudanden/ puffar. Jag saknar också en nyhetsfunktion för hela sortimentet. Nu finns den för varje underkategori men det är för omständligt att leta igenom.

 • Alex skriver:

  1. Mustard, Stone white, 30 Cream, Muave grey, Poppy red, 01 Basic dark, 04 White och Ocean Blue.
  2. Gör så här: 1. Välj "sortering & filtrering" 2. Sortera efter "pris stigande" i rullgardinen 3. Voila! Allt från 35 kronor till 5 500 kronor.
  3. Förutom en sökfunktion så skulle jag uppskatta ännu mer "behind the scenes"-information i form av både text och bilder i bloggen. Lite om livet i butiken och nya produkter, men med en personlig touch. Gärna ett namn på den som skriver inläggen också.

 • Ida skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", hör klickar du på "sortera efter" och välj "pris stigande".
  3. Jag saknar såsom många andra en sökfunktion sedan skulle jag önska att det gick att högerklicka på en produkt och kunna öppna sidan i en ny flik eller fönster. Då kan man fortsätta titta på sidan där man får se alla produkter men man kan öppna nya flikar med favoriterna som man sedan kan beskåda.

 • Nina skriver:

  Hej!
  Färgerna är: svart, vit blå, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  Man kan söka efter pris genom att trycka på sortering och filtrering knappen som finns under respektive kategori!
  Hade varit kul att se exempel på inredningsritningar som inspiration med tanke på Susannes och Håkans yrken. Så man greppar tänket inför nyinköp av möbler. Kanske ev. skriva lite mer personliga kommentarer på bloggen.
  mvh Nina

 • Cissela skriver:

  Glömde en färg! Får man komplettera?
  Gör ett försök åndå – MULLVARD!(på fråga nr 1)
  Cissela kommentar – Tid: 08.42.07

 • Linda skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, ljusgrå
  2. Först väljer man kategori sen klickar man på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och sen "pris stigande", då får man fram produkterna i prisordning, billigast först.
  3. Tydlig och ren sida, fantastiska produkter. Tycker att ni borde utnyttja bloggen mer och uppdatera den oftare med produkter från ert sortiment. Övrigt har jag inga problem med att navigera runt.

 • andrea skriver:

  1. Blå, röd, vit, svart, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Man klickar på "Sortering & filtrering" > "Sortera efter" > "Pris stigande"
  3. Jag önskar mig en sökfunktion i panelen längst upp, det skulle underlätta sökningen ifall man redan vet vad man letar efter.

 • Elin Wadström skriver:

  Här kommer mina svar. Vilket grymt pris! Nu håller jag tummarna för att jag vinner 🙂
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvardsgrå, Cream, ljusgrå, gröngul, 
  2. Ja det går. Först får man trycka på Sortering & Filtrering till höger ovanför produkterna och sen väljer man att sortera efter Pris stigande.
  3. Mitt förslag av vad som saknas på hemsidan är en fortsättning på inspiration och sortering. Ni har redan att man kan sortera efter färg och leverantör men jag tycker det hade varit grymt om man kunde sortera produkterna efter trend eller stil! Tex grafiskt, svart och vitt, metalltrend, pastell, färgglatt eller liknande. Kanske betona de trender som finns just nu som ni också har bland era produkter eftersom ni verkligen har trendiga produkter. 
  Då hade man kunnat få ännu mer inspiration av vad som kanske passar i sitt hem, eller se vilka olika alternativ som finns om jag vill ha in t ex metalltrenden i mitt hem. Se vad det finns för produkter för just den trenden eller stilen 🙂 

 • Lisa skriver:

  1) Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag saknar funktioner som "senast sedda vara". Brukar vara en rolig påminnelse om vad man senast kikade på. En annna kul funktion hade varit om det kom upp förlag på liknande produkter när man är inne på en produkt. En mässing ljusstake ger tips på en mässinglampa etc. Andra lite mer ovanlig tips skulle kunna vara en stylinghjälp online, med tips om produkter som passar ihop. Eller en chattservice där man kan få hjälp med frågor och tips live. En sektion om kommande trender skulle också vara spännande tycker jag! Ni som jobbar med inredning har så mycket bättre koll än vad en vanlig kund har.

 • thea skriver:

  1. 8
  2. Klicka in på " sortering & filtrering " där du klickar i " sortering efter" och "pris stigande"
  3. Jag saknar lite personlighet på hemsidan! Gärna lite fakta om de olika materialen, kvalitén och utsprunget. Bloggen gillar jag jättemycket men känslan även där gör att man har svårt att se produkterna i sitt egna hem. Lite mer personlighet så att de fantastiska möblerna och heminredningen får den uppmärksamhet de förtjänar.

 • Malin skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvardsgrå, Cream, ljusgrå, gröngul,
  2. Ja det går. Först får man trycka på Sortering & Filtrering till höger ovanför produkterna och sen väljer man att sortera efter Pris stigande.
  3. Sökfunktion skulle jag gilla!

 • Felicia Eriksson skriver:

  1. Ocean Blue, White, Basic Dark, Poppy red, Mauve Grey, Cream, Stone White och Mustard.
  2. Tryck på sortering och filtrering. Välj sortera efter : Pris Stigande.
  3. Det är en väldigt informativ och stilren hemsida med många bilder på produkterna och bra beskrivningar. Information om produkterna är också lättillgänglig. Jag saknar en länk till webbutiken i sidofältet när man trycker på Butik, det lätt att missa menyn högst upp. Ett sökfält där man kan söka på produktnamn vore också bra. Systemet där det kommer upp fler produkter när man bläddrar ner är smidigt förutom när man har varit inne och kikat på en produkt och sen klickar sig tillbaka, man måste då bläddra hela vägen ner till där man var igen. De har dock ett väldigt brett och fint sortiment.

 • Anna Hybrant skriver:

  Hej!
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul.
  2. Välj kategori (tex Belysning) -> Klicka på "Sortering & Filtrering" –> Blädra under "sortera efter" och välj "Pris stigande". Då kommer de billigaste varorna upp först.
  3.
  Tips 1: När man tex har tittat på alla taklamporna så har man kommit rätt långt ner. I stället för att scrolla tillbaka hela vägen hade det varit smidigt med en knapp som tog
  en högst upp igen. Alternativt om alla kategorierna fanns längst ner också. Så att man, när man hamnar längst ner på sidan med taklampor, kan klicka sig vidare till bordslampor.
  Tips 2: En sökfunktion där man kan fritextsöka hade varit väldigt behändig för att snabbt kunna söka upp en produkt.
  Tips 3: För att enkelt kunna klicka hem sina favoriter eller inspireras utan att ha en dator i närheten hade det varit bra om det fanns en Olsson & Gerthel app eller i alla fall
  att sidan var mer mobilanpassad så att den var enklare att navigera runt sig i med iPhone.
  Nu håller jag tummarna så hårt jag kan!
  Vänligen
  Anna

 • Jenny skriver:

  1) Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Hemsidan är lättnavigerad och snygg! När jag surfar runt får jag uppfattningen att ni förutom att vara en webbutik även tar inrednings- och arkitektuppdrag! Om så är fallet så tycker jag det borde framgå tydligare, kanske redan på startsidan?! Just nu ser sidan enbart ut som en "vanlig webbutik"! Sedan saknar jag, som många andra, också sökfunktionen!

 • Emma Bäckström skriver:

  Hej!
  1) Stolen finns i färgerna ljusgrå, cream, blå, röd, vit, svart, mullvadsgrå, gröngul.
  2)Välj önskad kategori, därefter "sortering och filtrering", sortera efter.
  3)Jag skulle vilja ha en kategori som heter "nyheter" istället för att gå in på varje kategori och söka efter senast inkommet. Ibland roligt för att få lite ny inspiration och få se det senaste utav allt samtidigt!
  Tack för en superbra affär, går alltid till er när jag är nere i Malmö!

 • emilie a skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Såg att inne på bla barn så fanns det prissänkta varor, varför inte lägga upp en "rea" flik. Sen skulle jag önska en presenttipsflik. Alltså produktförslag i olika prisklasser på, utan att man behöver titta igenom hela sortimentet (även om det också är kul;-). Tjuvtitta lite på svensk tenns sida, så förstår ni vad jag menar.

 • Stine S skriver:

  1: Fargene som Eames Stol DSR kan bestilles i er Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå og Gröngul.
  2: ja, man kan sortere etter billigste pris. For å gjøre det trykker man først på "SORTERING & FILTRERING" oppe til høyre. Deretter sorterer man på "Pros stigande".
  3: Jeg, som flere andre her ser jeg, savner en søkefunksjon på forsiden. Dette hadde vært en kjapp og grei måte å finne det man leter etter på. Ellers så synes jeg siden er innbydende og pen. Kan forøvrig nevne at jeg forsøkte å kjøpe bildet Ballet de Marionnette Poster for litt siden, men siden de ikke sender til Norge ble det ikke noe av kjøpet. Dette er derfor en gyllen mulighet for meg til å få bildet jeg ønsker meg allikevel 🙂 Og forresten, – det er jo derfor en ting jeg ønsker meg med siden – de bør begynne å sende til Norge 🙂

 • Kristina K skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. Jag skulle gärna se mer överkast, tyckte utbudet var lite dåligt för stunden. Anna O’s överkast som är så fint fanns bara för enkelsäng och var dessutom slut på lager. Synd 🙁

 • 1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Det ända jag kan sakna är en liten sökruta och att det inte finns "drop menyer" under varje kategori.

 • Eva skriver:

  Den finns i färgerna gröngul, mullvadsgrå, röd, blå, vit, svart, creme och ljusgrå.
  Väljer "sortering & filtrering" och där finns "Sortera efter", där man kan sortera priset på "stigande".
  Jag tycker sidan är bra och lätt att hitta på. Nåt jag skulle önska mig är att det fanns några fina påslakanset att välja på!

 • Emelie Andersson skriver:

  1.
  Blå,vit,svart,röd,mullvadsgrå,cream,ljusgrå, gröngul
  2. Klickar på den typ av möbel/inredning man vill få upp, i högra hörnet väljer man sedan "sortering och filtrering" därefter väljer man sortera efter "pris stigande".
  3.Olsson & Gerthel är en sida full av poesi, där finns alla de möbler, former, färger och material som får mina händer att klia lite extra. Via länken inspiration får jag idéer och hittar lösningar. Skulle önska mig en länk till "hemma hos" med ännu mer inspiration, kanske finns det kunder som sitter på riktiga guldgruvor till hem.

 • Lina Cronier skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering, sortera sen efter pris stigande
  3. Jag skulle vilja veta mer om historian bakom företaget. Vem är ni och var är ni nu? Likaså vilken tanke ni har bakom ert sortiment och hur ni fortsätter utveckla det.

 • Sofia Ahlehjelm skriver:

  1. Svart, blå, gröngul, vit, cream, röd, mullvadsgrå och ljusgrå.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj sedan "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Olsson & Gerthel är en av mina absoluta favoriter! Det finns så himla mycket snyggt och jag älskar den stilrena sidan. Det är lätt att hitta och sortimentet har nästan mer än man kan önska. En sökfunktion skulle vara bra, en sida med allt som är nyinkommet (för oss som kikar in ofta) och ännu mer snygga inspirationsbilder vore toppen. Men som sagt, det är redan en av mina stora favoriter!

 • Alexandra skriver:

  1)Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard.
  2)Klicka dig in på någon av försäljningsflikarna för att sortera. Uppe i högra hörnet finns en knapp "Sortering och filtrering". Längst ner på denna sida finns sortera efter, välj "pris stigande".
  3)Hemsidan har både bra produktbilder och inspriationsbilder så att hitta något att bli bättre på var svårt. By Nord är ett märke jag gillar som jag tycker skulle passa bra in i sortimentet. Samt att ha en sökfunktion och en funktion så att man enkelt kan hitta sina favoriter.

 • Ann-Charlotte skriver:

  Vilken grym tävling 🙂
  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och där väljer man "pris stigande".
  3. En sökfunktion i menyn längst till höger och en flik med senast inkommit eller nyheter hade varit bra också.

 • Marie skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. "Sortering & filtrering" – "sortera efter" – "pris stigande"
  3. Saknar Tina Ratzers fantastiska plädar (Silkeborg uldspinneri)

 • Erik Liljegren skriver:

  1.Svart, blå, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Först klickar man på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Senaste inkommet/nyheter och veckans fynd vore skoj att få se.

 • Anonym skriver:

  1.Svart, blå, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Först klickar man på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Senaste inkommet/nyheter och veckans fynd vore skoj att få se.

 • Louise skriver:

  1. Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2.Du klickar på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och därefter väljer du "pris stigande" för att få den billigaste varan först. Smidigt och snabbt.
  3. En sökfunktion som underlättar letandet efter specifika varor och en flik där man kunde skapa sin egen önskelista. Önskar även en app för att lättare navigera sig genom mobilen närman är ute på resande fot och vill drömma sig bort en stund. Vilket just nu innefattar det fantastiska design-paketet. Åh!

 • Stämningsfullt skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, Cream, ljusgrå, gröngul
  2.Ja: Sortering & filtrering – Sortera efter – Pris stigande
  3. Ett eget konto där man kan spara sina favoriter i en önskelista. Även en sökruta där man kan söka med egna sökord.
  / Vanja.

 • Lyna - Happy Pie skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul
  2. Ja, genom att först välja varugrupp, sedan "Sortering & Filtrering", och därefter välja "Sortera efter: Pris stigande".
  3. http://www.olssongerthel.se har redan en väldigt snygg och användarvänlig websida. Jag skulle dock önska att det fanns en funktion för fritextsökning för att snabbt kunna hitta det man är ute efter.

 • Anonym skriver:

  1.Svart, blå, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3. Ett galleri där man som kund kan lägga upp foton på det man köpt.

 • Sofia Smedlund skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Gå in på "Sortering & Filtrering", sedan "Sortera efter" och välj "Pris stigande"
  3. Jag skulle önska att man kunde favoritmarkera varor och på så sätt kanske skapa en "önskelista" eller liknande (då krävs det kanske att man kan skapa ett eget konto på sidan) som sparas på mitt konto. Det hade också varit trevligt om man, när man klickade sig in på en produkt, kunde få tips på andra produkter man kan tänkas vara intresserad av. Kanske baserat på vad andra köpt eller så, för att få upp ögonen för sånt man annars inte kollat efter 😀

 • Tomas skriver:

  Sorry glömde posta mina uppgifter
  1.Svart, blå, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3. Ett galleri där man som kund kan lägga upp foton på det man köpt.

 • Åse By skriver:

  1. Vit, svart, blå, röd, ljusgrå, gröngul, mullvadsgrå och cream.
  2. Ja det går. först trycker man på en av huvudrubrikerna och så på höger sida finns en pil med"Sortering & Filtrering" klicka där och så kommer det fram "sortera efter" och där gör du ditt val och vill du då ha billigast först så sortera efter stigande.
  3. Jag hade önskat att det fanns en rubrik "Nyheter" så man snabbt hittar era nyheter. Annar har ni en överskådlig och lätt hemsida.

 • Malin skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2)Ja, genom att trycka på texten i höger hörna där det står "sortering och filtrering" då kommer det upp en meny där det står "sortera" här klickar men och väljer pris stigande.
  3)Med en sökfunktion liten och nätt skulle er hemsida bli helt komplett.

 • Victoria skriver:

  1) De kan beställas i ljusgrå, cream, svart, vit, röd, blå, mullvadsgrå, gröngul.
  2) Ja, det går. Man väljer kategori, sedan "Sortering & filtering" till höger och under Sortera efter väljer man "Pris Stigande".
  3) Jag skulle vilja ha en sökfunktion, eller om det nu finns så skulle jag vilja ha den lite mer synlig för jag hittar den inte.
  Sedan skulle jag vilja att när man klickat på en produkt och ska gå tillbaka till övriga produkter i den kategorin (genom att trycka bakåt) så kommer man till stället där man var. Nu kommer man högst upp och måste scrolla ner till där man var.

 • Johanna A skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, jag klickar på pilen/fliken Sortering & filtrering, går till "Sortera efter" och väljer "Pris stigande".
  3. Varför inte göra orden "formgivare" och "tillverkare" klickbara i välkomsttexten nere till vänster på startsidan? Jag saknar en snabb väg för att hitta just de varumärken och designers jag är intresserad av.

 • Jenni skriver:

  1. Blå, svart, mullvadsgrå, röd, cream, ljusgrå, gröngul och vit.
  2. Sortering & Filtrering till höger. Sorter efter: Pris Stigande
  3. Sidan är i sin helhet ren och fin och väldigt klassisk. Den är överskådlig och lätt att hitta på. Det jag kan sakna är en sökfunktion. Att snabbt kunna hitta en viss modell tex.

 • Anneli skriver:

  Jägarns, vilka drömvinster!
  1) Stolarna finns i Vit, Svart, Röd, Blå, Mullvadsgrå, Creme, Ljusgrå & Gröngul
  2) Välj varugrupp, klicka på "Sortering & Filtrering", välj sedan "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3)- Saknar kategorier som "nyheter" & "rea".
  – Saknar att ha möjligheten att välja att öppna produktsidor i en ny flik/sida.
  – En sökfunktion. Ibland vill man snabbt kunna söka fram precis det man är ute efter.
  – Mer miljö/inspirations bilder på dom stora möbelgrupperna, tex stolar möblerade med olika bord.

 • Em skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och där väljer man "pris stigande".
  3. Hemsidan är både lättnavigerad och snygg! Men en sökfunktion på första sidan vore bra! och sen kom jag även att tänka på att det skulle kunna finnas rubriker typ som "för honom", "till bröllopet", "till minimalisten", "till nya hemmet" etc, som ger idéförslag till olika sorters presenter. Bra de gånger man inte riktigt vet vad man letar efter.

 • Mrs G skriver:

  1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2) Klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3) Olsson & Gerthel är min favoritbutik och jag älskar både den fysiska butiken och hemsidan som verkligen tilltalar mina sinnen.
  Inget mer att önska egentligen men om man fick ha en önskedröm som vore det kul om Olsson & gerthel bjöd in lite olika fancy inredare/dekoratörer som fick göra sina drömmiljörer med hjälp av produkter från butikens sortiment i miljöer utanför eller i butiken som sedan presenterades som inspirationsbilder på hemsidan/bloggen. Det hade varit jätteroligt! Som förste man till det uppdraget röstar jag på den här bloggens egen Flitiga Frida 🙂
  Inredningshjälpen/Mrs G

 • Fröken Maria skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", och välj därefter "sortera efter" och sedan "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag saknar rullister för underkategorierna till t ex belysning, stolar, bord etc. Ha dem gärna i samma snygga typsnitt som ni har högst upp på sidan nu (vit text till svart bakgrund) om det går att fixa. Allt som förenklar och gör navigering snabbare är att önska när det gäller webbdesign och funktion. Rent personligen hade jag gärna sett fler inspirationsbilder också, kanske kan de också vara kopplade till kategorier (belysning, förvaring etc. så man kan leta mer specifik inspiration om man är ute efter ett nytt bord eller så. I övrigt en snygg, stilren hemsida!

 • therese gb skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul
  2. Klicka på "Sortering & Filtrering" som finns precis ovanför produktbilderna och i rutan för "Sortera efter" väljer du "Pris stigande"
  3. Olsson & Gerthel är väldigt duktiga på inspiration generellt. Det är alltid snygga bilder som ser otroligt proffsiga ut. Men eftersom man aldrig kan få för mycket inspiration i min mening, och kanske inte alltid har "designsnyggt" hemma, så hade jag gärna sett ett galleri med kundinspiration. Det vill säga att kunder kan skicka in bilder på sina hem, där någon av deras produkter är med, så att vi alla kan inspirera varandra!

 • 1) Blå(oceanblue), svart, vit, röd(puppyred), mullvadsgrå, cream, ljusgrå(stonewhite), gröngul.
  2) Först klickar man på "Sortering och filtrering", efter det på "sortera efter". Därefter på "pris stigande" då får du den billigaste varan först.
  3) Svårt att komma på något ni saknar efter kommentarerna ovan! Sökruta på första sidan håller jag med om, att man kan söka märke/tillverkare eller bara ord ex (ljuslykta).
  Men en annan sak jag kom att tänka på är veckans eller dagens extrapris vara:) tro mig, det gynnar både er och oss kunder. Plus att det är en liten överraskning varje dag/vecka/månad för oss inredningsälskare:)
  Något som passar nu i december är också lucköppning:) varje dag så har ni något extrapris på något:) jätte uppskattat!
  Annars är hemsidan stilren och lätt att förstå!

 • Stina skriver:

  1. Ocean blue, vit, svart, röd, mullvardsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja, det var lätt! Välj först "sortering och filtrering" och sedan "sortera efter" > "pris stigande" (bra funktion det där med filtrering : )
  3. Härligt med ett så galet fint pris från en toppenbutik! Jag tycker sortimentet i dagsläget är väldigt brett och "up to date". Om jag fick önska något ytterligare så skulle det vara fina designade barnmöbler; sängar, bokhyllor, skrivbord osv, svårt att få tag på fina sådana. Jag skulle också gärna se konst från "okända" men duktiga konstnärer, gärna i limited edition-upplagor. Det finns ju så många duktiga bildkonstnärer i vårt avlånga land men det är svårt att få nys om dem…

 • Malin skriver:

  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Klicka på " sortering och filtrering och pris stigande
  3. Om hemsidans utseende : Deras logga Olsson & Gerthel är alldeles för liten, första sidan påminner mer om en webbaserad portfolio än en webbshop och hemsida. De svarta borderna under och över är för drastiska och hade passat med en grå eller vit kulör istället. I övrigt ett passande och trendigt sortiment men kanske lite för brett att gå från smycken till belysning. Är väldigt förtjust i inspirations kategorin det ser jag gärna mer av.

 • Elin Svanberg skriver:

  1.) Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2.) Gå in under sortering & filtrering och sortera efter "Pris Stigande".
  3.) Det jag saknar på sidan är en sökfunktion där man kan uföra flera sorters sökning. Dels en vanlig där jag kan söka på t ex en produktyp såsom skåp och få fram alla skåp. Men jag skulle också vilja att de val som finns under sortering & filtrering ska vara sökbart, att välja att söka på en specifik färg eller en leverantör vore super.

 • Mashalasmycken skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. När jag väljer kategori, till exempel "Belysning", klickar jag på "Sortering & Filtrering" först. Därefter går jag till rullfliken "Sortera efter" och väljer då "Pris stigande" för att se den billigaste först.
  3. Jag tycker att hemsidan i princip är BRA när det gäller användarvänlighet och design. Här kommer mina tips för att förbättra det lite till! 1. Det skulle vara jättefint om det under "Inspiration" lägg man etiketter tex sovrum, vardagsrum, badrum eller jul, påsk, osv. eller färger svart, vitt, rött. På så sätt skulle man lättare hitta vad man söker! 2. Sidan ska vara interaktiv, låt användarna själva bidra till. Tex under varje produkt lägg knappar Gilla, Super, Nej; eller ha en sidan där kunderna lägger själva bilder på inredningen med produkter i webbshoppen. 3. Bättre sökfunktion 4. Nyheter på första sidan 5. Länkar till Facebook och delningsfunktion.

 • A Sellevy skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det kan man absolut. Man klickar på "sortering & filtrering", sedan går man till "sortera efter" och väljer där "pris stigande". Voilà!
  3. Personligen gillar jag en funktion som vissa webbshopar har där man sortera hela sortimentet på varumärken. En vanlig sökfunktion skulle också sitta bra och även fler miljöbilder för vissa produkter, t.ex. stolar. Det kan vara svårt att webbshoppa utan att se hur varan ser ut i ett rum, något man ofta ser om man besöker en fysisk butik. Ur ett sortimentsperspektiv skulle jag gärna se att ni utökade ert barnsortiment, med mer möbler och inte bara inredningsdetaljer. Det finns ett glapp i den marknaden som jag tror att ni skulle fylla väldigt bra!
  I övrigt, kan jag bara säga bra jobbat!

 • Matilda Pesonen skriver:

  1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard.
  2) Först klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3. Jag tycker inspirationssidan är något rörig, det är meckigt att klicka upp en efter en. Det hade varit bra om man kunde få till ett bildspel med samma snygga ram som produkterna har. det skulle också uppskattas med en zom funktion.

 • Helena skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul
  2. Ja. Klicka på "SORTERING OCH FILTRERING". Välj sedan "PRIS STIGANDE" från drop-down listen och billigaste varan kommer först tätt följt av den näst billigaste osv.
  3. Här kommer lite tips och idéer från mig: Jag skulle vilja kunna se fler mindre thumbnails i produktvyn. Man ser ju ändå produkterna i stor storlek när man klickar in på en specifik produkt. Överblicken blir bättre och det går snabbare att scrolla ner. Jag skulle också vilja kunna söka på en specifik produkt för att underlätta köp. Första sidan är fin men här kunde man visa fler erbjudanden och produkter för att fånga intressenter, inspirera och locka till flre köp. Även varje produktkategori kunde börja med en översiktsbild tex ett snyggt kollage som inspirerar (inspirationen är idag lite gömd tycker jag och behöver en tydligare koppling till produkt – tex genom att presentera vilka produkter som finns i inspirationebilden och en länk till köpsidan). Jag skulle gärna se en närmare koppling till Facebook för att prenumera på nyheter och få inspiraton från bloggen (ett bra sätt att knyta sina kunder närmare). Bloggen skulle helt enkelt kunna göras på Facebook istället. På Facebook går det också lättare att engagera och få direkt feedback från likasinnade och kunder eller ha kampanjer för tex jul, alla hjärtans dag etc. Köp och hämta i butik skulle också kunna vara en bra tjänst för stammisar.

 • Ida skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå saaaaaamt gröngul.
  2. På knappen Sortering & Filtrering till höger kan man ställa in sortering (och filtrering).
  3. Åh bästa samlingen av snyggt till barna jag sett. Vill ha mer, mer, mer! Barnböcker gärna!

 • Tinis skriver:

  1. Gröngul, Cream, Blå, Röd, Svart, Vit, Mullvadsgrå, ljusgrå
  2. Välj sortering och filtrering, sortera efter och sist: Pris stigande
  3. Jag saknar integrationen/ flödet mellan webshopen, Olsson & Gerthels Facebooksida och deras inspirerande Instagram. Genom att ex kunna se deras instagrambilder under en flik i Webshopen, hade det blivit fler bilder/ miljöer från deras fina butik, som kanske inspirerat till köp. Funktioner som följ oss på Instagram, facebook och Sökfunktion hade också varit trevligt.

 • Petra Dahlgren skriver:

  1. Blå, vit, cream, gröngul, ljusgrå, röd, svart, mullvadsgrå.
  2. Lätt! Inredningsdetaljer/Sortering & Filtrering/Sortera Efter –> Pris Stigande
  3. Älskar er sida och bredden på era produkter. Sidan är enkel, överskådlig, bra med bilder, inspirationsmiljöer, blogg och jag får tydlig information om produkterna. Det jag saknar på sidan är en sökfunktion för att snabbare kunna hitta grejer/märken.

 • Zandra skriver:

  OJ OJ vad fina saker, de är verkligen min stil allihopa 🙂
  1) Stolarna finna i blå, röd, vit, svart, ljusgrå, mullvadsgrå, cream och gröngul (totalt 8 st)
  2) Sortering och filtrering – sortera efter – pris stigande
  3) Jag tycker hemsidan är bra och lättnavigerad och jag älskar verkligen inspirationsbilderna. Dessa skulle dock kunna utvecklas till ett större koncept där man får en helhetslösning. Det skulle vara perfekt att till exempel ett helt matrum med allt från bord och stolar till matta och hyllor samt dekoration. Dessa skulle presenteras med produktnamn och priser.
  Jag skulle också vilja ha en sökfunktion så att jag snabbt kan hitta en specifik vara. Det jag saknar är också en samlad plats för erbjudanden/rea men det saknas kanske bara tillfälligt för det vill jag minnas att ni haft.

 • 1. Mullvadsgrå
  Gröngul
  Cream
  Ljusgrå
  Röd
  Svart
  Vit
  Blå
  2. Ja det går.
  Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Sidan är otroligt fin som den är men jag skulle vilja ha "drop
  down-menyer" under varje kategori istället som nu eller
  både ock. Gärna ett galleri till från oss som köper varor.
  Hemma-hos miljöer.

 • Märta Jakobsson skriver:

  Åh vilken bra julkalenders-lucka, känns nästan redan som julafton! Här kommer mina svar:
  1. Vit, blå, svart, röd, mullvadsgrå, ljusgrå, creme och gröngul.
  2. Man klickar först på "Sortering & filtrering" uppe i högra hörnet, sedan väljer man "sortera efter" och därefter "Pris stigande"
  3. Jag älskar allt som har med dansk design att göra och med tanke på att Olsson & Gerthel har en del saker designade av Arne Jacobsen skulle jag tycka det vore passande om hans stolar "sjuan" (min absoluta favorit-stol) skulle finnas med på deras sida. Jag saknar också fårskinn! Exempelvis vita och gråa fårskinnskuddfodral tycker jag skulle passa in bland deras andra kuddar.

 • Joannna skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det går. Klicka på "sortering och filtering", där klickar man på "sortera efter" och sen på " pris stigande".
  3. Olsson & Gerthels hemsida är väldigt snygg och väldigt stilren. Men jag har ett förslag på vad som ev. saknas på hemsidan:
  *sortering efter varmärke/designer
  *knappen – FYND/NYHETER/AKTUELLA ERBJUDANDEN
  *knappen "bästa under 100 SEK, 500 SEK, 1000 SEK" för att enkelt hitta en present
  *"spara i min önskelista"
  *sök funktion
  *"sortera efter farg" funktion
  *snabbalänkar (dela knappen, Tweet this, tipsa en vän, blogger, etc.)
  *man skulle kunna välja annat språk – t.ex. engelska
  *leveransinfo (leveranstid och fraktkostand)vid varje bild – innan man går till kassan
  *mer inspirations bilder
  *mer ung skandinavisk design
  Vilket pris! Allt skulle passa så bra i min vardagsrum! Dessutom sulle kunna vara en fatastisk present… födelsedagen kommer i december. 🙂
  Tack för att ni är i Malmö!

 • Madeleine skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, ljusgrå
  2. Sortering & Filtrering – Sortera efter: Pris stigande. Logiskt och lätt som en plätt.
  3. Jag skulle vilja att det stod hur många artiklar som finns i en kategori. Det avgör om jag vill titta igenom allt eller som jag vill filtrera genom att gå på en undermeny.

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul!
  2. Ja! Man klickar på "sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först!
  3. Att kunna söka efter olika märken hade varit bra, i fall man vill ha en annan vara i samma serie till exempel. En sökfunktion hade också optimerat hemsidan! Inspirationssidan är, just, inspirerande, men hade kunnat göra lite mer användarvänlig genom att ha det i olika kategorier (sovrum, badrum, vardagsrum, kök o.s.v.)

 • Marie skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Jag tycker att det är bra att alla produkter visas när man scrollar ner. Det som jag skulle önska var en snygg fönsterlampa. Känner att jag behöver en efter jul, stjärnan gav så fint ljus. Men det är inte helt lätt.

 • Eva Persson skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja, det kan man! Välj sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Det är en fin hemsida. Något jag kan tycka saknas är "responsiv design", dvs att hemsidan anpassar sig beroende på hur du väljer att se på den. Läsplatta, telefon eller dator.

 • Anonym skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Det kan man självklart: Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3)Jag saknar att man inte kan sortera efter typ av produkt och/eller efter vilka varumärken som finns. På inspirationssidan skulle jag vilja att ni sorterade i olika kategorier för att enklare hitta det man är ute efter (t.ex inspiration till ett barnrum).

 • Sofia skriver:

  Otroligt fina priser! Första gången jag delatar i en liknande tävling, men detta kan man inte missa…
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Välj "sortering & filtrering" och välj sedan att sortera efter pris stigande.
  3. Trevlig hemsida som har det mesta, men jag saknar två saker: sökfunktion samt möjlighet att skapa ett konto där jag kan spara mina favoriter (lite som man kan spara recept på vissa sidor). Jag har inte råd att köpa många saker samtidigt, men med en möjlighet att kunna spara det jag tycker är snyggt så kan jag köpa en sak i taget, men samtidigt ha kvar mitt helhetstänk!

 • Madde Andersson skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Det kan man självklart: Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3)Jag saknar att man inte kan sortera efter typ av produkt och/eller efter vilka varumärken som finns. På inspirationssidan skulle jag vilja att ni sorterade i olika kategorier för att enklare hitta det man är ute efter (t.ex inspiration till ett barnrum).

 • Anonym skriver:

  1, Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Ja, det kan man. Man klickar på "Sortering och filtrering" sedan "sortera efter" där väljer du "pris stigande".
  3. Jag saknar ett sökfält där man kan söka efter både specifika produkter och varumärken. Jag gillar att ni har en kategori som heter inspiration. Jag skulle tycka det var inspirerande att få tips och råd från till expempel inredingsbloggare, kändisar som får tipsa om sina favoritprodukter i webshopen.

 • Marie skriver:

  1, Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Ja, det kan man. Man klickar på "Sortering och filtrering" sedan "sortera efter" där väljer du "pris stigande".
  3. Jag saknar ett sökfält där man kan söka efter både specifika produkter och varumärken. Jag gillar att ni har en kategori som heter inspiration. Jag skulle tycka det var inspirerande att få tips och råd från till expempel inredingsbloggare, kändisar som får tipsa om sina favoritprodukter i webshopen.
  Hoppsan, blev visst lite ivrig. Glömde skriva mitt namn. 🙂

 • Linn skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, först klickar man på någon av produkternas flikar tex: Textil, Belysning eller någon annan flik. Sedan "sortering och filtrering" och sedan ”sortera efter” sen "pris stigande". För att få billigaste först.
  3. En sak som jag skulle tycka vara bra att ni hade på er hemsida är att under kategorin ”inspiration” skulle man kunna ha underkategorier där det står ”Vardagsrum eller ”sovrum”. Så man lättare kan hitta inspiration efter vilken rum man tycker behöver en förändring.

 • Sarah Krusell skriver:

  1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2) Först klicka på "Sortering och filtrering" och sedan välj "sortera efter" "pris stigande" i rullgardinen.
  3)Att kunna sortera på varumärken vore toppen.

 • Sofia skriver:

  Hej!
  Mycket trevliga priser…
  1. Blå (åt det turkosa hållet), vit, svart, röd, mörkgrå, ljusgrå, creamfärgad och gröngul (lite senapsfärgad?).
  2. Välj först någon slags produkt, t ex dagens erbjudande. Därefter "Sortering & filtrering" i högra hörnet. Välj sortera efter pris stigande.
  3. När jag sitter och tittar bland prylar på hemsidor som liknar er så vill jag kunna högerklicka på sånt jag tycker om och "open in new tab". Detta gör att jag kan titta igenom sortimentet först för att därefter titta närmre på de prylar som var extra intressanta. Som det är nu kan man tyvärr inte högerklicka… (Kanske för att undvika att folk snor bilderna?)

 • Martina skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Efter vald produktkategori, klicka på "Sortering & Filtrering". Välj sen i rullgardinen Sortera efter: Pris Stigande.
  3. Länka ihop de fina inspirationsbilderna med produkterna. ("Tagga" ihop dem). Så när man tittar på en enskild produkt kan man även direkt se ett sammanhang den är med i. Ofta blir man ju sugen på att köpa sakerna runt omkring också 🙂

 • Emma skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Yes, Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att se den billigaste varan först.
  3)Det är en bra hemsida, enkel och stilren, lätt att navigera sig igenom. Dock saknar jag fliken sovrum, egentligen flikar för alla rum men resten av rummen kan man hitta under andra flikar. Sovrummet är, för mig, ett lyxrum som förtjänar det extra. En butik med så fina leverantörer och varor bör satsa mer på den personliga lyxen och det mest personliga rummet.

 • Terese skriver:

  Vilka priser! Wow!
  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul med underrede i förkromat stål
  Blå, svart, vit, röd, cream, ljusgrå och gröngul med underrede i svartlackerat stål. (svarar jag också för att vara på säkra sidan)
  2. Välj produktkategori och klicka därefter på "Sortering och filtrering" upp till höger, sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Jag gillar verkligen att man kan se alla produkter i vald kategori på första sidan och bara skrolla istället för att behöva bläddra från sida till sida men beroende på hur bra uppkoppling man har hade det varit bra med info om hur många produkter som det finns i kategorin totalt. Jag sitter just nu vid en mindre pigg uppkoppling och funderade på om jag skulle snäva in min sökning eller ej. Men väl vid slutet kom det info om att alla produkter var visade, vilket var bra. I samband med det saknade jag fritextsökning också, men jag vet att det inte är helt enkelt att få det att fungera bra. Och funkar det inte bra är det kanske bättre att låta bli? Annars är det önskvärt.

 • Monika Berggren skriver:

  1. blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. välj sortering & filtrering, under fliken sortera efter välj pris stigande
  3. en uppdelning av de fina inspirationsbilderna i kategorier efter rum eller stil tex samt en sökfunktion för produkter där man söker på produktens namn

 • Hanna-Mia skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Välj "Sortering & Filtrering" uppe till höger, sedan "Sortera efter" och slutligen "Pris Stigande".
  3. Väldigt fin och även praktisk hemsida som får det att riktigt vattnas i munnen! Fina bilder. Förbättringsförslag:
  – Det hade varit bra med en sökfunktion på huvudsidan där man direkt kan söka på olika märken.
  – Jag saknar stolen Lilla Åland.
  – Informationen att det bara finns butik i Malmö gör mig lite nedstämd, men nu vet jag vart jag ska göra ett stopp nästa gång jag är i Skåne:)

 • Ramzi Ferchichi skriver:

  1. I vilka färger kan du beställa klassikern Eames Plastic Chair DSR hos Olsson Gerthel?
  Beror på underrede
  Svartlackerat
  – Gröngul
  – Vit
  – Svart
  – Röd
  – Blå
  – Cream
  – Ljusgrå
  Förkromat stål
  – Blå
  – Vit
  – Svart
  – Röd
  – Mullvadsgrå
  – Cream
  – Ljusgrå
  – Gröngul
  2. Kan du sortera på billigast vara i deras webbutik? Hur gör du då?
  I produktgruppvyn finns "SORTERING & FILTRERING" som expanderar till en lista av val för just sortering och filtrering av produktlistningen. Däri finns valet "Sortera efter" och man väljer "Pris Stigande" i dropdown-listan för att få billigast överst.
  3. Vad tycker saknas på Olsson & Gerthels hemsida. Ge gärna exempel på vad skulle du önska fanns och varför? Det kan vara allt från specifika produkter till tekniska finesser på hemsidan, eller ren och skär information som du tycker det borde finnas mer av. Motivera kort.
  – Fritext sökning, saknas helt vad jag kan se.
  – Senaste inkommet samlat på en sida.
  – Wish list funktion (ni använder redan pinterest för att lösa motsvarande) men skillnaden
  ligger i att en egen sådan kan ni t.ex. rapportera in prisförändringar eller "åter i lager" via mail. Detta kan utökas ytterligare till att man kan lista sina favoritmärken och få ett mail när nya produkter från dessa inkommer.
  – Större betoning på inspiration, t.ex. har ni redan länkar till produkter som syns i bilderna men ingen länk till inspirationsbild från produktsidan. Kanske även kategorisering
  av bilderna baserat på rum, tema, färger, osv
  – Personlig första sida (om man är inloggad) med betoning på föregående förslag såsom wish list, favoritmärken, inspirationsbilder, och relaterade blogginlägg (från er blogg).

 • Anna skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Saknar en sökfunktion samt se populäraste varorna

 • Kristin skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja – gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Vore bra om sidan gick att översätta till engelska, samt att man från inspirationsbilderna kunde hitta produkterna. Annars en väldigt fin och lätt navigerad hemsida, gillar också att ni har en blogg!

 • Marie-Louise Nilsson skriver:

  1.Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. "Produkt" "Sortering och filtrering" "Sortera efter" och sen kan du välja olika där, i detta fall "Pris stigande".
  3. Tycker hemsidan är fin och har massa kul som man vill ha men saknar verkligen en vanlig sökruta så man enklare kan hitta en exakt vara. Eller få förslag som liknar det man sökt på.
  Och så gärna ännu fler textilier från Hay som jag just nu är lite extra kär i :-).

 • Jonna Karvonen skriver:

  1. Gröngul, svart, vit, röd, blå, cream och ljusgrå om svart underrede. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul om underredet är i förkromat stål.
  2. Ja, genom att gå in på "sortering och filtrering" och sortera efter "pris stigande".
  3. Fler bilder på samma produkt. Jag skulle önska att man fick se fler vinklar på till exempel stolarna så att man ser alla detaljer (till exempel hur den ser ut bakifrån och från sidan).

 • SOFIA skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Välj produktgrupp, välj sedan "sortering & filtrering", välj "sortera efter pris stigande".
  3. En sökfunktion, nu till exempel när jag skulle hitta "Eames Plastic Chair DSR" saknade jag en sökfunktion där man kan söka på produkter. Sen även en funktion där man kan se vilka varumärken ni har och lätt kan gå in på ett och se vilka produkter av det varumärket som finns i butiken. Och sen skulle en flik för nya produkter vara bra. Annars tycker jag att designen på hemsidan är jättesnygg!!

 • Sara H skriver:

  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. väljer kategori, vara, sortering/filtering och pris stigande
  3. Jag saknar ett större utbud av mattor som passar bra i barnrum- vackra vilsamma färger i slittålig och bekvämt material- enfärgade eller med diskreta mönster, ganska stora så man kan gosa och ha mysstund. Men inte med figurer på.

 • Pia skriver:

  1: Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2: Genom att klicka "sortering och filtrering" och sedan välja "pris stigande" under "sortera efter".
  3: Jag skulle vilja att det fanns flera bilder av de olika produkterna. Olika vinklar, och gärna i en möblerad miljö.

 • Lisa Mann skriver:

  I. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  II. Man går in på sortering och filtrering uppe till höger. Sortera efter pris stigande.
  III. Jag hade velat kunnat söka på vad produkterna heter och då även kunna sortera efter leverantör direkt.

 • Sofia skriver:

  1.Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2.Klicka på SORTERING OCH FILTRERING, sedan SORTERA EFTER och slutligen PRIS STIGANDE.
  3.På en i övrigt inspirerande och lättnavigerad hemsida saknar jag en SÖKFUNKTION och en SORTERING EFTER VARUMÄRKE i huvudmenyerna.

 • Hanna skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) Hemsidan är ju den snyggaste jag någonsin sett, haha! SJUKT SNYGG. Tilltalar mig verkligen. Hade kanske varit lite fräsigt om man fick se fler bilder på föremålet när man höll över bilden. Och så kanske man skulle kunna lägga in en sökfunktion! Lättare än att leta sig runt. Annars: helt underbar hemsida! Gillar verkligen ALLT, från alla ting som säljs till typsnittet. Love!

 • Zarah skriver:

  1. Stolen kommer i två varianter. En med svarta ben i färgerna gröngul,vit,svart,röd,blå,cream och ljusgrå. Stolen med ben i förkromat stål kommer i färgerna blå, vit,,svart, röd, mullvadsgrå,cream,ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, tryck på sortering och filter på huvudsidorna. Välj i rulllisten sortera efter, välj där "pris stigande"
  3. Väldigt trevlig sida dock saknar jag verkligen en sökfunktion med för fritex om du vet mer vad du söker efter. te.x. ett visst märke. Badrummet är det svåraste rummet att hitta bra och fina lösningar till så där önskar jag ett mer varierande sortiment än enbart vipp på sidan.Till sist önskar jag även att få se vissa möbler även från sidan och ej enbart bilder frammifrån.

 • Sanna Sundh skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", och välj sedan "sortera efter" och sen väljer du att sortera med "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. En detaljrik sökfunktion som är skulle vara jättebra, så att man lättare kan hitta mer specifika möbler och få förslag på något liknande man försöker hitta! 🙂

 • Frida B skriver:

  1. Eames stolklassiker är valbar i färgerna vit, cream, ljusgrå, mullvadsgrå, gröngul, blå, röd och svart.
  2. Javisst! Välj först en varukategori, exempelvis "Textil", och klicka därefter på "Sortering & Filtrering" på sidans högerkant. Välj slutligen "Pris stigande" ur dropdown-menyn "Sortera efter".
  3. Då jag har flera designintresserade vänner utomlands som inte talar svenska önskar jag att er fina webbutik var mer lättillgänglig för deras räkning, förslagsvis genom att vara utrustad med en engelsk språkknapp.
  Tack för alla härliga inspirationsbilder och fina varor, keep up the good work!

 • Maria skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå cream, ljusgrå.
  2. Tryck på önska flik ex: textil, bprd, belysning etc. I högra hörnet kan man trycka på "sortering och filtrering" därefter kan du klicka på "sortera efter" och i den rullningslistan som kommer fram klicka på "pris stigande".
  3. Lite mer tips i ord på vad man ska tänka på när man inreder och inspireras. Vad som tex är viktigt att tänka på när man placerar belysning och hur det ger olika intryck. Samma med möbler vad man bör tänka på ur en inredningsproffs synvinkel. Det är väldigt kul med just inspirationsbilderna men man skulle på något sätt vilja kunna läsa mer fakta om just inredning, detaljerna som vi vanliga döda inte vet kanske 🙂

 • Maria skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Tryck på önska flik ex: textil, bprd, belysning etc. I högra hörnet kan man trycka på "sortering och filtrering" därefter kan du klicka på "sortera efter" och i den rullningslistan som kommer fram klicka på "pris stigande".
  3. Lite mer tips i ord på vad man ska tänka på när man inreder och inspireras. Vad som tex är viktigt att tänka på när man placerar belysning och hur det ger olika intryck. Samma med möbler vad man bör tänka på ur en inredningsproffs synvinkel. Det är väldigt kul med just inspirationsbilderna men man skulle på något sätt vilja kunna läsa mer fakta om just inredning, detaljerna som vi vanliga döda inte vet kanske 🙂
  Såg att jag hade tagit fel stol så nu gör jag ett nytt försök med rätt svar. Håller tummarna 🙂

 • Linda, A skriver:

  1. Den finns att välja i blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Javisst! Klicka på "Sortering och filtrering", och välj sedan "sortera efter" och sen väljer du att sortera med "pris stigande" för att få se den billigaste varan först.
  3. Supersnygg sajt med fina saker, dock önskar man sig en lite mer detaljerad sökfunktion per varumärke eller produkt som är lätt att använda. Jag saknade även sängkläder i samma stil som övrigt sortimet, hade varit fin att få in för helheten. Finns ju så mycket fina och lyxiga…
  Håller tummarna så det vitnar för detta fantastiska pris!

 • Anna S Andersson skriver:

  Åh äääälskar alla grejerna!! Hoppas hoppas : )
  1. Stolen finns i Blå, vit, cream, gröngul, ljusgrå, röd, svart, mullvadsgrå
  2. Ja! Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Det skulle isåfall vara att om en produkt är tillfälligt slut tex den fina Diamond Light att det stod när lampan kommer in igen. Istället för "inom kort".
  Nu ska jag kolla in månadens ipad nummer : )

 • Louise skriver:

  Svar:
  1.Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Ja det kan man. Välj först vilken kategori du vill titta på, klicka sedan på sortering & filtrering. Välj sedan vad du vill sortera efter i scrollmenyn, tex pris stigande.
  3.Hela hemsidan är ursnyggt gjord, ett sånt lyft från tidigare! Det enda som jag kan sakna är lite mer inspirationsbilder, tex en "artikelserie" som några urvalda föremål eller designers där man kan få inredningsinspiration samt lite kunskap om de valda objekten eller personerna.
  Håller tummarna!!

 • Annika A skriver:

  1. 7 st
  2. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  3. Jag saknar ett sökfält där man kan söka efter både specifika produkter och varumärken.
  Kanske duktiga inredingsbloggare kan ge råd om vad som är på G och var man kan hitta dessa varor – jo, hos Olsson & Gertel så klart!! Gärna i er inspirationsblogg, skulle var enkelt för kunden att hitta varan direkt då.

 • erika skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering uppe till höger, sedan längst ned i den rutan välja pris, stigande.
  3. Jag vill ha en sökfunktion där man kan söka på lampa, skål osv. och få upp alla av den kategorin

 • Emelie Anderini skriver:

  1) Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Personligen gillar jag att få en bra översikt över de olika kategorierna. När jag klickar på t.ex stolar känner jag att det bara "rullar på" utan att riktigt får veta hur många som kommer visas, ju mer jag scrollar ner fortsätter sidan ladda modeller. Jag skulle vilja få ett hum av omfånget när jag klickat på en kategori, någon form av total. Sida 1, 2, 3, men sedan även alternativet "visa alla".

 • Jonna skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå.
  2. Först klickar man på en flik bland varugrupperna (t.ex. Inredningstedetaljer. En till undernivå med flikar kommer upp och längst till höger om dessa flikarna finns en knapp som heter "Sortering & filtrering". Klickar man på den, fälls en dropdown ned med filtrering av färg, material, leverantör samt att man kan välja att sortera efter "Senast inkommet", "A-Ö", "Pris stigande" och "Pris fallande". Klickar man då på "Pris Stigande" sorteras varorna från den billigaste till den dyraste.
  3. Det hade varit toppen om man kunde sortera ALLA objekt efter färgval och materialval på första sidan, så att man får blandade varugrupper i samma färg.
  När man trycker på en vara hade det även varit kul om man kunde få tips på "matchande produkter" också utöver Relaterade produkter. Jag hade jättegärna velat att man kunde, genom att vara inloggad på Facebook, spara sina favoritprodukter i en slags "lightbox" som ligger på sidan, som man även kan dela till sina kompisar. Typ önskelista. Kortfattat så mer social shopping-detaljer!
  Sedan hade det också varit jättebra om sidan var responsiv!

 • Alexandra skriver:

  1. Vit,grå,svart,röd,blå,gul och brun
  2.Gå till höger till den lilla pilen där det står sortering och filtrering därefter trycker du på texten till vänster "sortera efter" där kan du välja hur du välja hur sorteringen ska gå till. Ex om du som i detta fallet vill se den billigaste varan.
  3. Jag skulle vilja kunna ta en bild med min smart phone sedan lägga in den på er hemsida, det skulle kunna heta (kundens webb room) och vara tillgängligt för registerarde kunder. Där ange ungefärliga mått på det man ser på bilden och därefter kunna placera era möbler tillsammans med mina befintliga.

 • Anonym skriver:

  1. Gröngul, ljusgrå, vit, röd, svart, crème, mullvadsgrå, blå
  2. Klicka på sortering och filter, sen på sortera efter och välj pris stigande för att den billigaste varan ska hamna högst upp.
  3. Jag saknar en sökfunktion, där man med egna ord kan söka efter en specifik vara eller produktkategori.

 • Lisa skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Klicka på Sortering och filtrering i högra hörnet, välj sortera efter Pris stigande.
  3. Jag saknar ett sökfält! Dessutom älskar jag webbsidor där bilderna zoomas redan i kategorin när man håller muspekaren över dem.

 • Emma skriver:

  Vilken tävling, precis allt står på min önskelista, därför måste jag ju självklart vara med och tävla och jag hoppas verkligen på tur!
  1. Stolen finns i följande färger: Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Man klickar på sortering & filtrering i högerkanten, sedan klickar man på sortera efter i vänsterkanten och väljer sedan "pris stigande" i rullgardinen!
  3. Eventuellt en chatt där man enkelt och snabbt kan ställa frågor! Det skulle underlätta! En sökfunktion vore också bra, annars är sidan otroligt snyggt gjord!

 • Anna S Andersson skriver:

  Åh ääälskar varenda grej!!! Hoppas hoppas : )
  1.Stolen finns i Blå, vit, cream, gröngul, ljusgrå, röd, svart, mullvadsgrå.
  2. Gå in på sortering och filtrering, sortera sen efter pris stigande
  3. Det skulle isåfall vara om en produkt är tillfälligt slut tex fina Diamond Light skulle det stå när produkten kommer in igen. "Inom kort" är lite diffust, då kanske jag väljer att köpa den nån annanstans- dumt va!!?
  Nu ska jag kolla in nya ipad numret 🙂

 • johanna skriver:

  1. Den finns i; Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul
  2. Ja, klicka på "Sortering och filtrering", sedan "sortera efter" och välj där "pris stigande".
  3. Jag tycker det finns jättemycket snyggt i varierande prisklasser. Jag saknar en sökfunktion där jag direkt kan hitta den vara jag söker efter. Förutom det skulle det öven vara bra att kunna söka på "Nyinkommet", "Mest sålda", "Klassiker", "Varumärken". Det gör det lättare att hitta sånt man gillar.

 • Sophia skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3.Jag saknade en sökfunktion, där man på ett snabbt och enkelt sätt kan söka efter det man vill. Och jag hade även önskat att det fanns mer information avseende inspirationsbilderna, häromdagen såg jag en jättesmart hängare i en sovrumsbild men det fanns ingen information om den tyvärr.

 • Paula skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Du väljer kategori, vara, sortering/filtering och pris stigande.
  3. Det som utmärker O&G:s fysiska butik är helt klart den familjära och serviceinriktade känslan. Detta skulle vara extra roligt att få med lite mer av även på er fina hemsida.
  Ett exempel skulle kunna vara hur man som bloggare tar kontakt med er för att låna bilder och fråga om det är okej att länka osv.
  Jag vet att ni är väldigt engagerade i detta redan och det är alltid lika roligt att få komplimnager i sin blogg från er när man minst anar. Men jag tycker att ni får för lite cred för detta… och önskar att ni uppmärksammar det på er hemsida och klappar er själva lite på axeln.
  Det är roligt för båda parter och finns säkert 1000 sätt som man skulle kunna utveckla det hela på.
  Tack för en proffsig butik!

 • Blått vitt, svart, rött, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul. (
  2. För att se billigaste varan först går du in under "Sortering & Filtrering, under "Sortera efter" väljer du "Pris stigande".
  eTT SMART SÄTT 🙂
  3 Jag som är gardinskadad saknar gariner och meter tyger .Annars finns ju allt fint redan 😉

 • Nickan skriver:

  1: Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2: Japp det kan man – Klicka på "Sortering och filtrering" välj sedan "Sortera efter" välj där i rullisten "Pris stigande". Vips så visas produkterna med billigaste först!!
  3: Genomgående välarbetade sidor 🙂
  Saknar som många andra Sök funktion. Under butiken ser jag att ni har "Rea och utställningsexemplar". Varför inte exponera dessa prylar lite mera och lägga det i webb butiken??
  Gillar att ni presenterar er personal, även helgpersonalen. Det känns personligt och trevligt!

 • Caroline skriver:

  1: Gröngul, vit, svart, röd, blå, ljusgrå, mullvadsgrå, cream
  2: Ja, genom att klicka på "sortering & filtrering" och välja "Pris stigande" vid "sortera efter"
  3: Jag saknar mer interaktion mellan varorna och inspirationsbilder. Jag hade gärna kollat på inspirationsbilderna och kunnat klicka på exempelvis stolen jag gillat på bilden för att kunna se köpinformation, mått etc och lägga den i varukorgen. Och även vice versa där man i större utsträckning skulle kunna klicka sig vidare och se de olika varorna i ett inspirerande sammanhang och se exempel på hur olika varor kan fungera tillsammans. Ser att man med vissa varor kan få upp fler bilder men hade gärna sett mer av detta.

 • Dyveke skriver:

  1.Svart, röd, blå, cream, ljusgrå, gröngul, vit
  2. En rund svart liten cirkelsymbol med en pil på,"sortering & filtrering" där väljer du sortera efter "Stigande".
  3. Åhhh vilken superhärlig lucka!! Jag älskar alla sakerna!
  Stilren hemsida med supersnygga och moderna bilder. Jag tycker dock att eran snygga Logga borde få ta STÖRRE plats 🙂

 • Arvid skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Ja. Klicka på SORTERING & FILTRERING. Välj "Sortera efter" "Pris stigande".
  3. En bra sökfunktion för att snabbare hitta det man söker. Gärna en som ger förslag på resultat medans jag skriver.

 • Sofie G skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först
  3. Saknar sökfunktion efter varumärke samt möjlighet till att "markera" eller spara favoriter

 • Nina* skriver:

  1. Eames Plastic chair DSR finns i följande färger: gröngul, vit, svart, röd, blå, mullvadsgrå, cream, ljusgrå
  2. Man klickar på Sortering & Filtrering knappen och väljer Sortera efter "Pris stigande" i drop-down menyn.
  3. Tips angående hemsidan:
  En sökfunktion saknar jag. Som det är nu är det lite svårt att hitta den produkt man söker. Kunde kategorierna indelas på lite annat sätt (nu finns barn, rum och möbler blandade). Tex med följande flikar på högsta nivå: 1. Varumärke, 2. Formgivare 3. Produkter (lista under denna enligt grupper): Möbler / Belysning / Dukning / Inredningsdetaljer /Bad / Barn /Jul osv. (fortsätt på högsta nivå med 4. Nyheter, 5. Rea)
  Tror också det skulle vara mera överskådligt ifall listan med varor fanns i vänstra spalten och sortering + filtrering i högra spalten. Kanske eventuellt också en önskelista också uppe i hörnet brevid inköpskorgen? Där man kunde spara idéer. Och en "Visa alla produkter" funktion. Och varför inte en topplista med populäraste produkter just nu? Samt en möjlighet för utlandskunder att använda shoppen? Som helhet en fantastisk webshop och snygg sida! 🙂

 • MyzaaN skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Det första jag kommer att tänka på är en sökfunktion. Sortimentet är super bra men en sökfunktion hade underlättat sidan 😀

 • Emkir skriver:

  1.Blå, vit, svart, röd, Mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2.Ja! Man väljer vara man vill kika på t ex stolar. Väljer sedan
  Sortering &filtrering, och sorterar därefter efter pris stigande.
  3. Saknar ett enkelt sökverktyg så att man snabbt
  Kan söka efter designer, leverantör eller vara på ett smidigt sätt!
  Nu känns allt lite knepigt att söka efter. T ex skulle jag vilja på ett enkelt sätt vilja kunna söka efter alla pridukter gjorda av Tom Dixon. Jag har inte hittat någonstans man kan söka på designer/formgivare endast leverantör. Det är inte alltid man vet vilken leverantör det är..,
  Skulle också önska att det fanns en typ av minneslista där man kunde klicka in saker man är intresserad av under tiden man kollar runt.

 • Nina Hedberg skriver:

  1. Gröngul, svart, vit, röd, blå, cream och ljusgrå om det är svart underrede. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul till underrede i förkromat stål.
  2. Genom att gå in på "sortering och filtrering" och sortera efter "pris stigande".
  3. Fler bilder på samma produkt. Önskar att man fick se fler vinklar så att man ser fler detaljer. Annars tycker jag att det är en riktigt snygg och bra sida.

 • 1. Stolen finns i färgerna (8 st): ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard eller om man föredrar den svenska versionen: blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja! Under varje kategori kan man välja "Sortering och Filtrering" längst upp till höger. Klicka på detta och välj sedan "Sortera efter" och välj alternativet "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. För att få svar på den första frågan gick jag in på Olsson & Gerthels hemsida och saknade då direkt en sökfunktion. Det tycker jag skulle underlätta väldigt mycket för att snabbt hitta det jag söker. En lättanvänd, funktionell och väl fungerande sökfunktion är A och O på en bra hemsida tycker jag.
  Något som jag uppskattar väldigt mycket med hemsidan är kategorin "Inspiration" där man kan se många av produkterna i en verklig miljö och få många fina tips och idéer, och framförallt köplust!! 🙂

 • Lovisa skriver:

  1.Denna fantastiska stol kan beställas i vitt, svart, blått, röd, mullvadsgrå, ljusgrå, cream & gröngul.
  2.Ja, självklart! Börja med att klicka in på en flik med varor, t.ex "textil". Välj sedan "sortering & filtrering" och där efter "sortera efter" och till sist "pris stigande". KLART!
  3. Jag tycker det det borde finnas inspirationsbilder (förslagsvis de fina som publiceras på bloggen) tillgängliga oavsett vilken flik man är inne på. Exempelvis bloggbilderna i mindre format, i ett rullande schema längst till höger. Om man klickar på dem så kommer man till blogginlägget eller produktsidan. Detta gör hemsdian mer levande och inspirerar till köp.

 • Louise skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering dät uppe till höger och därefter längst ned i den rutan välja pris, stigande.
  3. Hur förbättrar man en redan bra hemsida? Alltid kul att se förslag till matchningar, och gärna stilleben på de mindre föremålen. Annars hade en bra sökfunktion varit att föredra. Jag tycker också att ni ska skriva mer om historism bakom produkterna, det är alltid kul med anekdoter.

 • Sofia Olsson skriver:

  1. Klassikern med ben i förkromat stål kommer i färgerna: blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, genom att klicka på ”Sortering & Filtrering” längst upp till höger. Där väljer man sedan i rullmenyn Sortera efter: Pris stigande. Klart!
  3.
  – gör det enklare att signa upp sig till nyhetsbrevet genom att lägga det alternativet på framsidan istället för under Kundtjänst. Man kan lätt missa att ni har ett annars.
  – Om jag vill titta på exempelvis alla stolar klickar jag in mig på den kategorin och rullar nedåt. När jag klickat in på en stol jag gillar och sedan vill gå tillbaka till listan så hamnar jag automatiskt längst upp igen och inte där jag lämnade listan. (Surfar med Chrome). Blir lite tjatigt att behöva scrolla hela vägen ner igen.
  – Skulle vilja ha en flik som heter Varumärken istället för att lägga det under butiken. Där vill jag kunna klicka på tex House Doctor och se alla deras produkter i ett flöde.
  – En sökfunktion längst upp på sidan saknar jag också där man fritt kan söka på ett produktnamn eller dylikt. Om man vet att en annan webbshop har en viss produkt vill man snabbt kunna jämföra pris/lagerstatus/leveranstid etc.
  – Under fliken ”Inspiration” skulle jag vilja ha kategorier, tex Vardagsrum/Kök/Badrum etc. Då det finns så många bilder skulle det underlätta enormt då man ofta är ute efter inspiration till ett specifikt rum.
  Tack för en bra sida och kul tävling, nu håller jag tummarna!

 • Sanne skriver:

  1. Den underbara stolen finns i färgerna Gröngul, Vit, Svart, Röd, Blå, Cream och Ljusgrå.
  2. Absolut, gå in på den kategori du är intresserad av. Sedan längre upp till höger står det "Sortering och filtrering". Tryck på den och på rutan som då rullas ner står det lite längre ner till vänster "sortera efter", tryck på den och välj då "pris stigande".
  3. Jag är inne på att förenkla och förtydliga. Det som skulle kunna förenkla hemsidan och filtreringsfunktionen är om filtreringsrutan är "nedragen" hela tiden. Att dom alternativ man kan filtrera sidan med blir tydligare, och då kanske också att det kan finnas en ruta om man vill söka en speciell en produkt. Kort sagt att göra det enklare och tydligare för kunden att filtrera bland produkterna.

 • Jenny skriver:

  1. Ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard.
  2. Välj sortera och filtrering och därefter pris stigande.
  3. Mycket bra och inspirerande hemsida. Vad jag kan sakna är mer textilier och tyger.

 • Elin S skriver:

  Svar:
  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Ja, till höger om produktkategorierna högt upp på sidan finns en ikon som heter "Sortering och filtrering", klicka där och välj där efter i rullistan "Sortera efter", "Pris stigande".
  3. Jag tycker att Olsson & Gerthel’s webshop är väldigt bra, en av de bästa i sitt slag. Dock saknar jag till exempel tvättråd på textilier. Jag skulle också gärna se en kundklubb, med inspirerande utskick och klubbkvällar!

 • 1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. En sökfunktion för att lättare hitta det man är ute efter samt en önskelista så att man kan klicka i det som man kanske kommer att köpa och sedan kunna spara den.

 • Anonym skriver:

  1. Röd, svart, blå, vit, cream, ljusgrå, mullvadsgrå och gröngul.
  2. Ja det kan man göra. Klicka på "sortering och filtrering", välj därefter "sortera efter" och välj "pris stigande".
  3. Jag tycker sidan är lättnavigerad och grafiskt snygg. Skulle jag önska något extra skulle det vara att ha möjlighet att välja "mobilananpassad sida" om man surfar in från mobilen.

 • Sophie skriver:

  1. Finns i färgerna: Ocean blue, white, black, poppy red, Mauve Grey,Cream, stone white & Mustard.
  2. Ja. Gå in på under respekive kategori och gå in på "sortering & filtrering", sortera sedan efter Pris stigande och du får upp den billigaste produkten.
  3. Jätte bra och inspirerande sida, Tack 🙂 Men absolut en "sök" måste finns för att lätt hitta det man ev är ute efter. Men sen skulle jag även under Inspiration kunna sortera bilderna efter ex; hall, vardagsrum, sovrum, matplats med mera.

 • Cecilia skriver:

  1) Vit, svart, röd, blå, cream, mullvadsgrå, ljusgrå, gröngul
  2) Klicka på sortering & filtrering uppe till höger, i den vita rutan som dyker upp välj "sortera efter: pris stigande"
  3) Jag har handlat i den fysiska butiken många gånger men aldrig via hemsidan och anledningen till det är att det inte finns möjlighet att välja hämta i butiken istället för att få beställningen skickad. Det hade varit bra för att kunna ta del av erbjudanden och förhandsbeställningar men också bara för att kunna försäkra sig om att den produkt jag är ute efter finns när jag väl kommer till butiken. Oavsett om jag bor nära eller lite längre bort. Det hade varit toppen om den servicen kunde läggas till i webbshopen!

 • Jonna skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja det kan man. Då du klickar på en av varugrupperna bland flikarna, öppnas en undernavigering där "Sortering & filtrering" ligger som en knapp längst bort till höger. Då du klickar på denna, fälls filtreringen ned i en droppmeny. Där finns en liten rullgardins-meny som heter "Sortera efter". I denna listan väljer du "Pris stigande" och då sorteras alla produkterna med den billigaste produkten först och sedan stigande pris.
  3. Jag skulle gärna vilja ha ett sökfält, där man snabbt kan leta både på specifika produkter samt varumärken.
  Eftersom Olsson & Gerthel är så pass närvarande på webben (både i blogg, Facebook och på Instagram) tycker jag att man skulle satsa på social shopping mer. T.ex. att man kan se vad andra kunder, som handlat samma produkt som jag, har köpt för andra produkter. Vilka produkter som är de mest populära samt vilka andra produkter man kan matcha med. Det hade även varit kul om man kunde samla sina favoritprodukter i listor som man, genom att vara inloggad på Facebook, kan dela till sina vänner. Sedan hade jag gärna sett att Olsson & Gerthel gjorde inspirationslistor på Pinterest.
  En sista sak som jag önskar, är att sidan blir reponsiv! Annars är webshoppen toppen och det är verkligen min absoluta favoritbutik!

 • Nina skriver:

  1.gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, ljusgrå – svart underede. gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, ljusgrå, mullvadsgrå -förkromat stål underede.
  2.Ja, "sortering & filtrering" uppe till höger, klicka på "sortera efter" och välj "pris stigande"
  3. En sökfunktion där man kan söka på såväl hela ord som delar av ett sökord.

 • Pernilla skriver:

  1. Vit, svart, röd, blå, cream, mullvadsgrå, ljusgrå, gröngul
  2. Under varje kategori kan man välja "sortering och filtrering". Välj sedan "pris stigande" och saken är klar.
  3. En kategori med julklappstips till olika personer, till flickvännen, till mamma och så vidare. Bra för oss som vill ge något fint men vet ej vad.

 • Anna skriver:

  1. Snyggaste stolen finns i färgerna Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Gå in på en kategori tex Textil. Klicka på symbolen vid "Sortering och Filtering" på höger sida. En meny rullas ned. Här finner du "Sortera efter" där du välj "Pris stigande". Då kommer billigaste produkten först.
  3. För att snabbt och lätt navigera på hemsidan så saknar jag ett sökfält på första sidan. Här ska man kunna söka direkt på bland annat produkt eller varumärke. Sökfält är mycket vanligt på liknande sidor och är därför något som besökarna gärna använder.
  En rolig och annorlunda detalj är Dagens erbjudande som lockar till impuls köp!

 • Lisette skriver:

  1. Stolen finns i färgerna: Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream & ljusgrå.
  2. Jag trycker på "sortering & filtrering" och sedan på "pris stigande".
  3. Jag önskar att det fanns en funktion där man kan ladda upp en bild på ett rum som man söker inspiration till och få tips och idéer på inredning!

 • Jessica skriver:

  1. Blå, vit, smart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja. Klickar på "Filtrering och sortering" och väljer "Pris stigande" i boxen för "Sortera efter".
  3. Jag saknar ett sökfält där man kan söka efter produktnamn och liknande. Jag saknar även ett enkelt sätt att sortera efter tillverkare eller designer. Sen måste jag tillägga att det är ett stort plus att produkterna laddas allt eftersom man scrollar ner utan att man behöver trycka på nåt.

 • Sofia skriver:

  1. Finns att köpa i gröngul, vit, svart, röd, blå, creme, ljusgrå.
  2. Trycker sortering & filtrering därefter sortera efter pris stigande.
  3.Skulle vara härligt med skön musik när man klickar sig in på er sida.

 • Johanna skriver:

  1. Man kan köpa stolen i blå, vit , svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Du trycker på "Sortering och filtrering" Sen väljer du "stigande"
  3. Jag saknar ett söverktyg likannde "avancerad sökning" så man kan lättare hitta den man söker efter. Jag kunde inte heller hitta en funktion där jag kan få fram alla artiklar från samma leverantör. Eempelvis att söka fram alla artiklar från House Doctor

 • Mathilda skriver:

  1. Färgerna: gröngul, vit, svart, röd, blå, creme, och ljusgrå
  2. Japp. Man trycker på "sortering och filtrering" sedan "sortera efter" o avslutar med "pris stigande"
  3. Gillar layouten o att sidan är användarvänlig. Bäst gillar jag "bloggen" och "inspiration". Det hade varit kul med ännu mer inspiration tex att O&G teamar ihop sig med Tapetorama nån gång o kör en gemensam rabatt på några frontade varor. Eller en "före och efter" styling. Helt enkelt mer tips o trix o inspiration!

 • lisasvilja skriver:

  1.Vit/Svart/Röd/Blå/Mullvadsgrå/Cream/Ljusgrå/Gröngul
  2. Ja, det gör man genom att klicka på "sortering & filtrering" och därefter "pris stigande".
  3. Det är naturligtvis bra med en sökfunktion för produkter och designers..något annat som jag tycker vore trevligt är om man kunde söka på inredningsstil, exempelvis "50-tals inredning".

 • Carro skriver:

  1. Både för svart och kromat underrede finns stolen i gröngul, svart,vit,röd,blå,cream och ljusgrå. Kromad finns även i mullvadsgrå.
  2. gå in på underkategori (tex stolar) och välj sortering&filtrering, välj sortera efter stigande pris.
  3. Jag saknar två saker faktiskt: en sorteringsfunktion på inspirationsbilderna (som är fantastiskt inspirerande!). Kanske efter rum eller produkt men en sortering direkt under rubriken "inspiration". Annars måste man klicka in sig på en specifik lampa eller en specifik stol för att hitta bilder på just den. Men om jag vill ha en lampa men inte vet vilken då? Då vill jag klicka in på inspiration lampor. Jag saknar också ett återkommande inspirationscollage. Typ "5 favoriter" eller "vi gillar lite extra". Produkter i miljö!

 • Judith skriver:

  1) Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Sidan är fin och bra, dock saknar jag en "Sökfunktion" på sidan, vore bra med en ruta där man kan söka i fritext och få upp passande produkter…

 • Louise skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Välj produktkategori, klicka på sortering och filtrering, sortera efter pris stigande.
  3. Jag saknar en sökfunktion! En som automatiskt visar de produkterna (gärna med bild) när man skriver tex stol och även om man skriver namnet på en tillverkare tex Eames. Något som jag också har funderat på när jag handlat på er sida är att det tar sådan tid innan alla produkterna syns? Sidan laddar om när man scrollar ner. Skulle vara önskvärt att alla produkterna visades direkt, utan att sidan "laddar om" när man exempelvis klickar på textil.

 • Janina skriver:

  1. Eames Plastic Side Chair DSR finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, det kan man! Tryck på "sortering & filtrering" och sedan "sortera efter: pris stigande".
  3. Det hade varit bra om det fanns en sökruta om man letar efter en särskild produkt. Det kan tyckas vara lite krångligt att först behöva gå in på varumärken A-Ö och sedan bläddra sig fram till rätt märke, och sedan leta bland alla dess produkter. Men överlag är det är välorganiserad och lättillgänglig hemsida!

 • Cicci skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering uppe till höger och därefter längst ner i den rutan välja pris, stigande.
  3. Jag önskar att det fanns ett större sortiment av posters.

 • Pamela skriver:

  1. .Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Man klickar på sortering & filtrering, efter det rullas en meny ner, välj pris stigande.
  3. För det första är sidan fantastiskt fin! Jag får leta länge innan jag kommer på att jag gärna skulle vilja se fler speglar, gärna i stora storlekar. Med ett annars modigt sortiment är de speglar som finns ganska basic. Mer modiga former och färger på speglar alltså!

 • Jenny skriver:

  1. mullvadsgrå, vit, svart, röd, blå, ljusgrå, gröngul och cream.
  2. Man klickar på en kategori (ex. textil), klickar på "sortering & filtrering", klickar på "sortera efter" och till sist på "pris stigande".
  3. Jag tycker att Olsson & Gerthel med fördel kunde stå med större text längst upp till vänster på hemsidan. Nu försvinner det lite i all annan text på sidan. Annars väldigt fin sida med många fina saker att önska sig i julklapp 🙂

 • Elin skriver:

  1. Ljusgrå, Cream, Svart, Vit, Blå, Röd, Mullvadsgrå, Gröngul
  2. Gå in på sortering/filtrering, sortera efter, pris stigande
  3. Först och främst har ni en stilren och snygg hemsida, speciellt gillas layouten i svart och vitt och att produktbilderna är väldigt tydliga och fina.
  Det hade varit bra med en drop-down-meny så man enkelt kan se vilken kategori man befinner sig i. Skulle önska en bättre sökfunktion där man kan söka på speciell produkt, varumärke, formgivare eller produktnamn. Hänvisning till andra produkter som "saker du kanske gillar" och andra matchningstips. I butiken har ni många fina böcker om inredning och arkitektur, hade gärna sett det på hemsidan, bra presenttips!
  Fint att ni lyft fram Carl-Eric Persson som gjort postern. Hade gärna sett att ni gjort det mer, lyft fram lokala designers. På det sättet kan ni skilja er från många andra design-webbutiker. Kanske kan ni lyfta fram kategorier som också är säsongbetonade, som jul påsk sommar osv. Hade gärna sett att ni sålde produkter från House Doctor, hade passat in hos e! För övrigt gillar jag allt ni säljer, så hade blivit superglad om jag vann det fina priset!

 • Linda skriver:

  Ojojoj, om det är någon gång man vill vinna så är det verkligen nu!!!
  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) Tycker att sidan är både lättnavigerad och bra uppbyggd men om man nu ska vara kritisk och hitta någon förbätringspotensial så kan det vara "Inspirationer". Här borde det vara mer sorterat så att det lätt går att hitta exempelvis bilder på just lampor, stolar etc. Gärna uppdelat på olika rum i hemmet och sedan också att man lätt kan klicka vidare på bilden och komma till varan i shoppen.
  /Linda

 • Linda skriver:

  Ojojoj, om det är någon lucka som man vill vinna så är det verkligen nu. Vilken lucka!!!
  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) Tycker att sidan bäde är lättnavigerad och bra uppbyggd men om man ska hitta något område som kunde förbättras mer är det Inspirationsdelen. Här skulle jag önska att man kan sortera på olika rum, exempelvis vardagsrum, kök, hall etc. När man sedan är inne på en bild och tycker om lampan så ska man kunna klicka på bilden och komma direkt till varan i shoppen. Det hade varit kanon!
  /Linda

 • Linda skriver:

  Ojojoj, om det är någon lucka som man vill vinna så är det verkligen nu. Vilken lucka!!!
  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3) Tycker att sidan bäde är lättnavigerad och bra uppbyggd men om man ska hitta något område som kunde förbättras mer är det Inspirationsdelen. Här skulle jag önska att man kan sortera på olika rum, exempelvis vardagsrum, kök, hall etc. När man sedan är inne på en bild och tycker om lampan så ska man kunna klicka på bilden och komma direkt till varan i shoppen. Det hade varit kanon!

 • Julia skriver:

  1.. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå & gröngul
  2. jo man trycker på "sortering&filtrering", sedan "sortera efter" och väljer "pris stigande" lätt!
  3. vore jättebra med en sökruta så man bara kan söka på ord ifall man vill ha något specifikt och snabbt kan se ifall ni har den på eran hemsida 🙂

 • Jennie skriver:

  1) Ocean Blue, White, Black, Poppy Red, Mauve Grey, Cream, Stone White och Mustard.
  2) Ja. Välj varugrupp. Välj "Sortering & filtrering". I rullisten "Sortera efter" väljer du "Pris stigande".
  3) Det jag saknar i er webshop är det viktigaste av allt – jag vill bli inspirerad!
  Mitt tips är att ni ska jobba med era produkter i olika kapslar/trender som fotas och visas på sajten i interaktiva lookbooks.
  Som kund ska man när man ser något man gillar i lookbooken kunna för musen över produkten för att se dess namn/pris och när man klickar på den kommer man vidare till produktsidan (samma som er nuvarande sida).
  Det är viktigt att respektive lookbook har en tydlig trend/tema och att den kombinerar både vanliga foton med video snuttar som tex "behind the scenes". Lookbooken blir ännu mer personlig och inspirerande med små kuriosatexter eller personliga kommentarer från stylisten.
  Låt den senaste lookbooken vara på startsidan och uppdatera dem ofta, för då kommer man garanterat att blir inspirerad och köpsugen direkt när man kommer loggar in på olssongerthel.se!

 • Mia skriver:

  1. vit, svart, röd, blå, mullvadsgrå, ljusgrå, cream, gröngul
  2. filtrering och sortering, pris stigande
  3. sökfunktion och mer info om inspirationsbilderna

 • Karin S skriver:

  1. Den finns på sidan i följande färger: Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och gröngul.
  2. Du klickar på någon av menyvalen gällande varusortiment, tex. "inredningsdetaljer", klicka på menyvalet "sprtering och filtrering till höger på sidan och välj sedan "sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3. Jag saknar en sökfunktion på förstasidan. Den skulle innehålla alla de varor som finns på webbsidan. Under menyval "butiken" för att se vilka varumärken/varor som finns i butiken, men det hade även varit bra om det fanns en sådan på förstasidan typ "sök specifik vara", då slipper man leta genom alla menyer/områden för att hitta det man söker!
  tack för en fin sida!! /K

 • Jennie skriver:

  1) Ocean Blue, White, Black, Poppy Red, Mauve Grey, Cream, Stone White och Mustard.
  2) Ja. Välj varugrupp. Välj "Sortering & filtrering". I rullisten "Sortera efter" väljer du "Pris stigande".
  3) Det jag saknar i er webshop är det viktigaste av allt – jag vill bli inspirerad!
  Mitt tips är att ni ska jobba med era produkter i olika kapslar/trender som fotas och visas på sajten i interaktiva lookbooks.
  Som kund ska man när man ser något man gillar i lookbooken kunna för musen över produkten för att se dess namn/pris och när man klickar på den kommer man vidare till produktsidan (samma som er nuvarande sida).
  Det är viktigt att respektive lookbook har en tydlig trend/tema och att den kombinerar både vanliga foton med video snuttar som tex "behind the scenes". Lookbooken blir ännu mer personlig och inspirerande med små kuriosatexter eller personliga kommentarer från stylisten.
  Låt den senaste lookbooken vara på startsidan och uppdatera dem ofta, för då kommer man garanterat att blir inspirerad och köpsugen direkt när man kommer loggar in på olssongerthel.se!

 • Sara Ohlsson skriver:

  Åh WOW det här får jag ju bara inte missa, vilka drömartiklar i vinstpotten! 🙂
  1) Ljusgrå, svart, vit, creme, blå, gröngul och röd.
  2) Billigast vara hittar du genom at trycka på "sortering och filtrering" i hörnet till höger, och sedan välja sortera efter -> pris stigande.
  3) Först och främst måste jag berömma Olsson & Gerthel för deras stilrena och fräscha hemsida, den är väldigt strukturerad och bilder och typsnitt ser väldigt proffsigt ut. Vad jag saknar på hemsidan är ett sökfält, det är smidigare om man letar efter något specifikt. Jag saknar dessutom något som de flesta e-handels butiker saknar, att få se fraktkostnad när man trycker på "varukorg", att den alltså plussas på i själva "slutsumman". vad frakkostnaden blir får man oftast se först efter att man fyllt i sina uppgifter, lite tråkigt.

 • My S skriver:

  1. Gröngul, Vit, Svart, Röd, Blå, Cream och Ljusgrå
  2. Ja! Klicka på "Sortering & Filtrering" och välj att sortera efter "Pris stigande". Första varan är billigast!
  3. Det finns många olika kategorier så jag hade gärna sett att sidan hade en sökfunktion! Vore toppen att bara kunna söka så "skål" eller "stol" och att alla alternativ då kommer upp.

 • Ida Svensson skriver:

  Hej!
  Nr 1: Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & senapsgul.
  Nr 2: 1. Eames Plastic Side Chair DSR finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Absolut! om man klickar på "sortering & filtrering" och sedan sorterar efter: "pris stigande".
  3. Om jag absolut måste hitta något att lägga till, så skulle det vara en sökmotor, för oss latmaskar som inte orkar använda söksystemet som ju iofs redan finns. Det hade gjort det lite enklare/snabbare. Tycker givetvis också att det är synd att jag som bor i Norge inte kan beställa från webshopen, eftersom sidan är både inspirerande och lätthanterlig. God Jul från mig!

 • Anastelle skriver:

  1, Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, Ja det kan jag. Jag väljer då "sortering och filtrering", sen väljer jag "sortera efter" och därefter "pris stigande”.
  3, Jag är alltid på jakt efter vackra kvalitetsleksaker (och andra saker) till min dotter – vilket ni har ett stort urval av. Det jag verkligen saknar och som jag tror att ni skulle vinna mycket på är att ni tydligare redogör för vad leksaker osv innehåller. För mig är det väldigt viktigt att sakerna är giftfria, dvs helt utan spår av bly och BPA med mera.

 • Sanna skriver:

  1)blå,vit,svart,röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå, gröngul – underrede finns i svart och kromfärg.
  2)Välj klicka på en kategori ex. stolar på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar det fanns en "nyheter"-länk där man lätt ser allt nyinkommet för att få bra översikt på det nya kunna få handla fräscha finfina saker där.

 • Charlotta skriver:

  1.Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå
  2.Man får klicka på Sortering & filtrering och sen välja Pris stigande i rullistan som heter Sortera efter.
  3.Jag hade velat kunna söka med fritext på hemsidan. Så man kan söka på specifika produktnamn eller designers!

 • Linn Molander skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Välj produktkategori, klicka på sortering och filtrering, sortera efter pris stigande.
  3. En flik med era fina bilder som ni postar på instagram vore nice!

 • Linn Molander skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Välj produktkategori, klicka på sortering och filtrering, sortera efter pris stigande.
  3. En flik med era fina bilder som ni postar på instagram vore nice!

 • Louise skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klickar på sortering och filtrering och väljer pris stigande.
  3. Att man skulle kunna beställa presentkort via webben. Jag hade velat önska oss det i bröllopspresent men det gick tyvärr inte. Hoppas att det ska komma.

 • Magnus skriver:

  1 – Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2 – Produktkategori, klicka på sortering och filtrering – sortera efter pris stigande.
  3 – En otroligt fin hemsida! Dock så saknar jag en app till min iphone där man skulle kunna shoppa, få inspiration etc. samt en sökfunktion för att underlätta att hitta det man söker.

 • Victoria skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja, välj en av kategorierna t.ex. accessoarer och klicka sedan på "sortering & filtrering och välj sedan "pris stigande" i "sortera efter" rutan.
  3. Saknar en "sökruta" på första sidan. Det hade underlättat om man letar efter något speciellt så att man utan att man behöver klicka sig igenom olika undermenyer.
  Olsson & Gerthel är för övgrigt min favvoinredningsbutik! Strosar gärna och ofta i både den fysiska butiken och i webshopen.

 • Ulrika skriver:

  1. Svart, vit, blå, mullvadsgrå, ljusgrå, gröngul , röd och cream
  2. Ja det kan man genom att klicka på sortering/filtrering sen senast inkommet – pris stigande
  3. Det jag försökte hitta på en gång var en sökfunktion så jag snabbt kunde komma till Eams chair men jag hittade ingen. Så en sökfunktion för att kunna söka bland erat fina utbud skulle jag vilja tipsa om.

 • LINA skriver:

  1. De finfina stolarna finns i Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Ja! Fiffigt värre. Om man går in på Produkter A-Ö, sortering & filtrering uppe till höger, och sortera efter pris stigande.
  3.Alltså, till att börja med skapar ju OlssonGerthel svåra cravings, så det innebär ju då såklart att jag gillar det mesta (Allt!) som säljs på sidan. Jag bor i norge men passar ofta på att beställa saker till när jag väl ska på besök i Sverige. Så, det jag kan komma på är väl det – skeppa till Norge. Eller öppna butik här i Oslo. Tack 😀

 • Johanna skriver:

  1. blå, gröngul, ljusgrå, cream, mullvadsgrå, röd, svart, vit
  2. Klicka på sortering och filtrering och sen väljer man pris stigande.
  3. Jag saknar att man tex inte kan söka på en speciell produkt, annars tycker jag att det är en fin sida med fantastiskt fina saker!

 • LINA skriver:

  1. De finfina stolarna finns i Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Ja! Fiffigt värre. Om man går in på Produkter A-Ö, sortering & filtrering uppe till höger, och sortera efter pris stigande.
  3.Alltså, till att börja med skapar ju OlssonGerthel svåra cravings, så det innebär ju då såklart att jag gillar det mesta (Allt!) som säljs på sidan. Jag bor i norge men passar ofta på att beställa saker till när jag väl ska på besök i Sverige. Så, det jag kan komma på är väl det – skeppa till Norge. Eller öppna butik här i Oslo. Tack 😀

 • Louise Franzén skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Man trycker på sortering och filtrering och väljer pris stigande.
  3. Skulle önska att man kunde köpa presentkort via webben, vi hade velat ha det på vår önskelista till vårt bröllop.

 • Louise Franzén skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå och Gröngul.
  2. Man trycker på sortering och filtrering och väljer pris stigande.
  3. Skulle önska att man kunde köpa presentkort via webben, vi hade velat ha det på vår önskelista till vårt bröllop.

 • Emma skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2) Klickar på sortering & filtrering, sedan välj pris stigande.
  3) Att man kan sortera efter rum, välj ex. sovrum så visas kuddar, sängbord, sänglampor etc. På så sätt kan man ju ha samma produkt i olika kategorier vilket ökar chansen att kunden hittar vad man inte visste att man letade efter.

 • Elise Nilsson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på Sortering & Filtrering, sedan Sortera Efter, välj Pris stigande för att få fram billigaste varan först.
  3. Jag saknar en ”Sök”-ruta där man kan skriva in en särskild produkt. Kanske ett filter för pris, så att man kan söka på exempelvis produkter mellan 1000-1200 kr, eller liknande. Möjligtvis en funktion som gör att man kan spara vissa produkter i en viss tid (ex. ”Wishlist”).

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. Stolen finns i 8 färger.
  2. Klickar på "sortering & filtrering", sedan "pris stigande"
  3. Jag saknar sökfunktion samt tyger.

 • Elise Nilsson skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på Sortering & Filtrering, sedan Sortera Efter, välj Pris stigande för att få fram billigaste varan först.
  3. Saknar en ”Sök”-ruta där man kan skriva in en särskild produkt. Kanske ett filter för pris, så att man kan söka på exempelvis produkter mellan 1000-1200 kr, eller liknande. Möjligtvis en funktion som gör att man kan spara vissa produkter i en viss tid (ex. ”Wishlist”).

 • Clara skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Jag älskar att laga mat och hade gärna sett en avdelning med lite mer exklusiva köksgrejer som man inte visste att man behövde eller ville ha. Så mycket tid som man lägger i köket så är det roligt att ha fina saker att använda. Det är trist med de vanliga plastlådorna, slitna ikeaknivar och fula kastruller. Skulle behöva ett sortiment med lite lyxigare saker att unna sig, så man blir lite extra glad när man använder sig av dem i köket. Speciellt för mig som står mycket i köket.

 • Anna skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Man trycker på sortering & filtrering, välj därefter pris stigande i menyn som dyker upp.
  3. Underbar webbshop med många personliga favoriter. Hit kommer jag gärna igen. Önskar att det fanns en sökruta dock.

 • Zarah skriver:

  1. .Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Man klickar på sortering & filtrering, efter det rullas en meny ner, välj pris stigande.
  3. Det jag upplever som många andra är sökfunktion efter varors namn. Jag skulle också uppskatta inspirerande bilder med nyinkomna varor som sätts ihop så att man vill klicka hem en helhet!

 • Rebecca skriver:

  1.Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Jajamän! Du klickar på sortering och filtrering, därefter kan man välja pris, stigande.
  3. Jag saknar lite fina prints, speciellt till barnrum. Annars finns det så himla fina grejer till barnens rum till er sida!

 • Frida skriver:

  1. Gröngul, ljusgrå, mullvadsgrå, creame, röd, svart, blå, vit
  2. Klicka på den typ av produkt som du önskar och till höger finns det där en rubrik "sortering & filtrering. Där finns möjligheten att sortera efter fallande pris.
  3. Underbart "städad" sida. Önskar dock en sök funktion. Så att man kan Söka efter specifik produkt, alternativt märke.

 • Josefin Palm skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå.
  2. Ja, välj flik, sen ”sortering och filtrering”, där kan man sortera efter stigande pris. Man får kolla flik, för flik.
  3. Jag saknar ett sökfält för fritext och skulle gärna vilja ha alternativet ”hämta i markbutik” när jag handlar på nätet.

 • Josefin Palm skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå.
  2. Ja, välj flik, sen ”sortering och filtrering”, där kan man sortera efter stigande pris. Man får kolla flik, för flik.
  3. Jag saknar ett sökfält för fritext och skulle gärna vilja ha alternativet ”hämta i markbutik” när jag handlar på nätet.

 • Linnea skriver:

  Hej!
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på Sortering och filtrering sedan Sortera efter och därefter Pris stigande.
  3. Jag saknar en sökfunktion, möjlighet att visa alla produkter, möjlighet att visa ett visst varumärke, eventuellt möjlighet att visa alla produkter i en klassisk "lista", och så saknar jag visning av "antal produkter i denna kategorin" när jag har gått in någonstans i webshopen. Men det är verkligen en snygg webshop!

 • Anna-Carin W skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering uppe till höger, sedan längst ned i den rutan välja pris, stigande.
  3. Jag saknar en tydlig sökruta där man kan söka produkter samt att jag gärna hade sett att man kunde klicka på "varumärken" precis som man kan klicka på "stolar" och "mattor". Annars är det en väldigt snygg och stilren sida med många fina produkter!

 • Sara B skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" därefter "pris stigande" och du har den billigaste varan först.
  3. Jag skulle önska att det fanns en flik för nyheter och en sökruta. I övrigt var det svårt att komma på något som skulle saknas på sidan då den var väldigt lättnavigerad och snygg. Sjukt inspirerande sida som för en sekund fick mig att överväga att skita i julklappar och bränna allt på presenter åt mig själv.
  Tumme upp för Trendenser som tipsade mig om sidan genom denna tävling!

 • Britta skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Klickar på menyn "sortering & filtrering" och välj "pris stigande" i dropdown-menyn.
  3. Det skulle vara trevligt att förutom se "relaterade produkter" även se ett urval av "Kunder som beställde den här stolen beställde även" …

 • ellinor skriver:

  rätt svar Blå svart vit röd mullvadsgrå cream ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på Sortering och filtrering sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande".
  3 Min önskan skulle vara servetter i olika färgval och mönster .

 • Sandra skriver:

  1. Stolen finns i färgerna; ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard.
  2. Ja, det kan man. Jag trycker på "sortera och filtrera" uppe till höger på sidan och kan då välja om jag vill se t.ex. billigast först.
  3. Jag gillar när man kan se "andra som tittat på den här har även tittat på- produkter", för inspirationen, för att upptäcka guldkorn jag kan ha missat.

 • Anna-Maria skriver:

  1. Blå, vit, svart, mullvadsgrå, röd,cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka "sortering och filtrering" och så "pris stigande" för att få billigaste varan först.
  3. Varianten att söka specifik sak skulle jag gilla. Älskar inspirationsbilderna!

 • Henrik skriver:

  1. Stolen finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Välj du flik, tex. Bord. Klicka på texten [Sortering & filtrering] uppe i högra hörnet. I drop down-menyn [sortera efter] ändrar du till "pris stigande".
  3. Jag älskar verkligen inspirationsbilderna. Det jag saknar är dock mer information om t.ex. tapetval, väggfärg/fabrikat etc.

 • Matilda skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering sedan välj pris stigande, busenkelt!
  3. En enkel App är ju aldrig fel för oss iphoneberoende 😉

 • Matilda skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och där väljer man "pris stigande".
  3. Älskar den här hemsidan, så enkel och stilren med härliga inspirationsbilder! Det enda som jag saknar är en sökfunktion om man vill söka efter en specifik vara, då hade sidan blivit ännu enklare!

 • Kajsa skriver:

  1) DSR kan beställas i färgerna blå, vit , svart, röd, mullvadsgrå, cream, gröngul eller ljusgrå. DSR med svarta ben kan fås i samma färger förutom mullvadsgrå.
  2) Ja, man går helt enkelt in under respektive kategoris meny och väljer att sortera produkterna mha funktionen "Sortering & Filtrering" . Därefter väljer man att sortera efter "pris" respektve "stigande". Lätt som en plätt!
  3) Underbar sida med det mesta och bästa en hobbyinredare kan tänka sig! Har två tips som kommer att göra hemsidan oslagbar!
  1: Under fliken "inspiration" (som för övrigt har underbara bilder) skulle jag uppskatta ett lite mer organiserat system så att man lätt kan navigera i bilderna. Vi som tex just köpt ett hus och ska renovera och inreda många olika rum har ett stort behov av att lätt hitta till de olika rummen bland bilderna. Alltså förslaget är att man underindelar bilderna i kategorier såsom kök, vardagsrum, sovrum, barnrum och badrum. Hade varit kanon!
  2: Som nybliven förälder är det aldrig fel med lite mer barnprylar. Skulle gärna se lite mer designmöbler till barn såsom matstolar, fina lampor, nån lite roligare spjälsäng osv. Som det är idag får man leta med ljus och lykta för att hitta de där alldeles speciella prylarna till barn som även vi vuxna kan glädjas över att titta på.. Så gärna lite mer av detta!

 • Camilla Apelgren skriver:

  1. .Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Man klickar på sortering & filtrering – sortera efter – stigande
  3. Jag tycker en funktion på sidan är lite jobbig. När man vill gå längst ner på sidan uppdateras fler varor, detta blir störande om man exempelvis vill stanna kvar längst ner på sidan och skriva sin e-postadress. Detta gäller när man är inne på en produktkategori. Sedan är en sökfunktion alltid bra.

 • felicia skriver:

  1. Blå, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, svart och gröngul.
  2. Man klickar på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste varan först.
  3. Det hade varit bra om man kunde se alla produkter från ett varumärke utan att behöva välja kategori först.

 • agnes skriver:

  1)Svart, blå, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Ja, klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj "pris stigande"
  3)Otroligt fin sida, gillar verkligen inspirationsdelen. Jag saknar en sökfunktion där man tex kan söka direkt på produkt, och jag skulle gärna vilja se fler posters och väggdekorationer. Annars är det en smidig och snygg hemsida.

 • Maja Petersson skriver:

  1. Vit, blå, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, först klickar du på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste först.
  3. Jag skulle vilja att er webbshop var lite mer som er butik, att man bara ta en snabb titt och genast bli inspirerad. Ett sätt hade varit att inte bara dela upp era produkter efter vad det är, "stolar" "lampor" och så vidare utan även efter känsla eller tema. På så vis hade en mängd olika varor kunna passa under kategorier som "grafiskt", "modigt" eller till exempel "lekfullt". Ett enkelt sätt att inspirera era kunder!

 • Charlott W skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul med kromade ben eller gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå med svarta ben.
  2. Sortering & filtrering – sortera efter – pris stigande.
  3. En lättillgänglig sökfunktion på fritext när man letar efter något särskilt. Annars är sorteringen bra!
  Bra utbud i shoppen!
  Hoppas på tur!

 • Helena skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Välj kategori, sortering/filtering och pris stigande.
  3. Jag älskar sortimentet i den här butiken! Jag skulle vilja ha en nyhetssida med de senaste produkterna, så att jag inte missar något nyinkommet. Det vore också bra med en sökfunktion så att man enkelt kan hitta det man letar efter. Det finns så många snygga inspirationsbilder – men jag skulle vilja mötas av en snygg inspirationsbild på varje produktkategori också, så att jag väcker shoppingsuget.

 • 1) Ocean blue, white, basic dark. poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", välj sedan "Sortera efter" "Prisstigande" i rullgardinen.
  3. Om man på något sätt hade kunnat integrerara inspirationssidan med produktsidorna. Man hade velat se mer bilder av varje produkt, så att man på det sättet har möjlighet att se dem i olika sammanhang och miljöer. I övrigt är hemsidan riktigt bra

 • pilotfrun skriver:

  1) Eames Plastic Chair DSR kan beställas i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2) Gå in under någon av produktkategorierna, klicka på sortering & filtrering, därefter kan man välja "sortera efter" pris stigande.
  3) Layouten på hemsidan är elegant och sparsmakad och stämmer väl överens med de produkter som säljs. Det som jag saknar är en sökfunktion sär man enkelt kan mata in det man letar efter, t.ex. Ph-lampa. Det finns mycket under både flikarna inspiration och blogg men jag tycker om när man ser blogginläggen på första sidan. Kanske att ni kunde lägga ut en liten "plugg-in"/ruta där man ser blogginlägget på högra delen av sidan. Under det hade det kunnat vara ett rullande bildgalleri med inspirationsbilder. Bilder är ju något som tilltalar väldigt många. Så för att sammanfatta så tycker jag dels att ni ska lägga till en sökfunktion men också ett rullande bild-galleri och en visning av det senaste blogginlägget.
  /Rebecca

 • Johanna skriver:

  1.Den går att beställa i: blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul!
  2. Ja, genom att först klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande" för att få billigaste först.
  3. Estetiskt tycker jag att sidan är jätte fräch! Det svart&vita + minimalistiska layouten gör att produkterna verkligen står ut!
  Jag försökte vara kritisk när jag tittade igenom webbsidan men det är faktist svårt att hitta något "fel"! Eftersom jag är finsk föreslår jag därför att de skulle börja sälja lite finsk design, tex Lundias fina bokhyllor!

 • Sarah Maslov skriver:

  1. blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngulmed ben i förkromat stål. blå, vit, svart, röd, cream, ljusgrå och gröngul med ben i svartlackerat stål.
  2. Klicka på sortering & filtrering -> en meny rullas ner och längst ner på denna kan man välja "sortera efter"-> välj "pris stigande".
  3. Utbudet är intressant och väldigt bra! Jag tror inspiration och "content" är något som förhöjer upplevelsen, så ännu mer av inspirerande miljöer, styling etc! Gärna baserat på olika städer/länder el resemål. Det är intressant att se inredning ur olika kulturers perspektiv och jag förmodar att Ni genom inköpsresor/mässor etc har mycket att dela med Er av! Hotell, personliga hem, showrooms, mässor etc. Tack!//Sarah

 • Lisa skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul
  2) Välj sortering/filtrering, sedan sortera efter pris stigande
  3) Mer produkter som passar ihop med det som man tittar på…merförsäljning!

 • Robert skriver:

  1) blå, vit , svart, röd, mullvadsgrå, cream, gröngul eller ljusgrå. DSR med svarta ben kan fås i samma färger förutom mullvadsgrå.
  2) Ja, klicka på "Sortering & Filtrering" . Därefter sortera efter "pris" respektve "stigande". Lätt som en plätt!
  3) Underbar sida med det mesta och bästa en hobbyinredare kan tänka sig! Har två tips som kommer att göra hemsidan oslagbar!
  1: Under fliken "inspiration" (som för övrigt har underbara bilder) skulle jag uppskatta ett lite mer organiserat system så att man lätt kan navigera i bilderna. Vi som tex just köpt ett hus och ska renovera och inreda många olika rum har ett stort behov av att lätt hitta till de olika rummen bland bilderna. Alltså förslaget är att man underindelar bilderna i kategorier såsom kök, vardagsrum, sovrum, barnrum och badrum. Hade varit kanon!
  2: Som nybliven förälder är det aldrig fel med lite mer barnprylar. Skulle gärna se lite mer designmöbler till barn såsom matstolar, fina lampor, nån lite roligare spjälsäng osv. Som det är idag får man leta med ljus och lykta för att hitta de där alldeles speciella prylarna till barn som även vi vuxna kan glädjas över att titta på.. Så gärna lite mer av detta!

 • kaarina skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Det enda skulle vara en sök-funktion kanske, om man vet vad man letar efter och snabbt vill få upp tex. alla ljusstakar.

 • Johanna W skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. När du valt en produktkategori, som exempelvis "Inredningsdetaljer", klickar du på "sortering och filtrering" till höger och därefter "sortera efter" nere till vänster och väljer pris stigande i scrollistan.
  3. Mitt enda önskemål är att hemsidan kom ihåg var jag befann mig senast efter att jag klickat in mig på en produkt. Idag när jag trycker på "Tillbaka-knappen" hamnar jag istället på toppen av sidan och måste sedan själv scrolla ner mig för att kunna fortsätta där jag befann mig.

 • Daniela skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Sortering & filtrering, Sortera efter: Pris Stigande
  3. Efter lite klickande på hemsidan märker jag rätt snabbt att jag saknar en flik i webbshopen för att se samtliga varor på en gång. Jag gillar själv att skumma igenom senast inkomna varor för inspiration utan att direkt veta inom vilken kategori varan hör.

 • Sanne skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja, det går. Man går in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Vore bra om man kunde sortera efter varumärken. Hade underlättat lite 🙂

 • Emelie skriver:

  1) Med förkromade ben: Blå, vit, svart, mullvadsgrå, ljusgrå, cream,röd och gröngul. Med svart underrede finns samma bortsett från mullvadsgrå.
  2)Klicka på "Sortering och Filtrering" och sedan sortera på pris stigande
  3)"Drop-down" menyer så att man kan se underkategorierna i alla kategorier redan från hemsidan skulle göra det lättare att navigera och hitta rätt produkt direkt. Skulle också uppskatta om man efter att ha gått in på en produkt direkt fick all information utan att trycka på "visa mer". Saknar även en sök-funktion så att man lätt kan hitta det man redan bestämt sig för att köpa.

 • Alex skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man kan gå in på sortering och filtrering sedan sortera efter pris stigande.
  3.Jag älskar design och förstår inte hur jag har aldrig hört prata om Olssons & Gerthel, så jag önskar att hemsidan skulle hamna högre upp på Googles sökträff!

 • Johanna Josefsson skriver:

  1. Klassikern Eames Plastic Chair DSR går att beställa i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, jag kan sortera på billigast i Olsson Gerthels webbutik. Först väljer jag en produktkategori, sedan klickar jag på "sortering och filtrering" för att därefter välja "pris stigande" i rutan där det står "sortera efter".
  3. Först och främst en tydlig hemsida! Dock saknar jag en sökfunktion i vilken jag snabbt ska kunna söka både på specifika produkter samt varumärken. Sedan (vet inte om det hör hit men jag nämner det ändå) hade jag uppskattat ett annat typsnitt och ett något större radavstånd på bl.a. bloggen eftersom jag upplever texten som "tung" att läsa.

 • Sonja Hansson skriver:

  Svarta, vita, röda, blå, crème färgade, gröngul & mullvadsgrå färger’
  Man klickar på sortering filtering och därefter rullas en meny fram och då väljer man stigande pris! Lätt och smidigt:)
  Bara älskar er sida och sortiment! Skulle tycka det vore roligt med mer kategori sidor, typ 10 i topp sovrum, vardagsrum, barnrum osv, olika teman är kul också, tex ljuskällor och då göra stilleben och liknande av lampor, ljusstakar! Älskar att bli inspirerad och få idéer till förnyelse av sitt hem!

 • Johanna W skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. När du valt en produktkategori, som exempelvis "Inredningsdetaljer", klickar du på "sortering och filtrering" till höger och därefter "sortera efter" nere till vänster och väljer pris stigande i scrollistan.
  3. Mitt önskemål är att hemsidan kom ihåg var jag befann mig senast efter att jag klickat in mig på en produkt. Idag när jag trycker på "Tillbaka-knappen" hamnar jag istället på toppen av sidan och måste sedan själv scrolla ner mig för att kunna fortsätta där jag befann mig. I övrigt är det en väldigt användarvänlig och vacker hemsida med ett grymt sortiment!

 • Emmy Isberg skriver:

  1. Blå (Ocean Blue), vit, svart, röd (poppy red), mullvadsgrå, cream, Ljusgrå, gröngul (mustard)
  2. Genom att klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först
  3. Jag själv gillar att se produkterna visas i ett sammanhang vilket jag tycker hemsidan gör jättebra. Det blir mer inspirerande på det sättet.
  Därför älskar jag rubriken "inspiration" men eftersom jag ofta byter ut inredning rum för rum hade det varit jättebra ifall det fanns underrubriker för varje rum i huset.
  Det hade även varit kul ifall det fanns en en funktion som gör att när du scrollar över en vara så kan du se vad den heter vad den kostar och i vilka storlekar och färger den kommer i.
  Det hade i alla fall jag uppskattat väldigt mycket.

 • Caroline S skriver:

  1.Blå,svart,vit,röd,mullvadsgrå,cream,ljusgrå och gröngul
  2. Klicka på sortering och filtrering efter det rullas en meny ner välj pris stigande.
  3. Måste säga att är väldigt nöjd med deras service och snabba leveranser. Det jag saknar är att på första sidan se vilka leverantörer de pch produkter från de olika leverantörerna.

 • Alexandra Stensiö skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man går in på sortering och filtrering. Sedan ska man sortera efter pris stigande.
  3.Jag älskar design men hade aldrig hört prata om Olssons & Grethel…Jag önskar att hemsidan kunde hamna högre upp på Googles sökträff!

 • Johanna Josefsson skriver:

  1. Klassikern Eames Plastic Chair DSR går att beställa i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, jag kan sortera på billigast i Olsson Gerthels webbutik. Först väljer jag en produktkategori, sedan klickar jag på "sortering och filtrering" för att därefter välja "pris stigande" i rutan där det står "sortera efter".
  3. Först och främst en tydlig hemsida! Dock saknar jag en sökfunktion i vilken jag snabbt ska kunna söka både på specifika produkter samt varumärken. Sedan (vet inte om det hör hit men jag nämner det ändå) hade jag uppskattat ett annat typsnitt och ett något större radavstånd på bl.a. bloggen eftersom jag upplever texten som "tung" att läsa.

 • Jessica Högdahl skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering & filtrering uppe i högra hörnet, sedan "sortera efter": "Pris stigande"
  3. En mycket fin sida som bjuder på mycket inspiration! Saknar dock en sökfunktion för att lättare kunna navigera på sidan.

 • Lena Lundholm skriver:

  ett: Blå vit svart röd mullvardsgrå cream ljusgrå
  gröngul
  två: Klicka på "sortering och filtrering" därefter
  "pris stigande" så får du fram den billigaste
  varan först.
  tre: Jag saknar något av duktiga Ylva Skarp

 • Erik skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering & filtrering – sortering efter – pris stigande.
  3. En trevlig hemsida och butik med potential att uppnå perfektion, kanske genom följande förslag:
  – Sökfunktion (vilket många redan nämnt och som jag instämmer i).
  – Uppdatera bloggen frekvent, för att öka antalet följare.
  – När man klickar hem en vara, föreslå då på vägen mot betalning andra varor som kompletterar/passar ihop med den vara kunden lagt i varukorgen (se t ex Interfloras webbutik när man beställer bukett och kan välja till choklad, nallebjörnar etc).
  – För den som beställer för stor summa alternativt ofta, skicka med ’det lilla extra’. Precis som en levande expedit kan slänga med ett par vantar till den som köpt en hel skidutrustning, kan O & G skicka med t ex ett doftljus el dyl. Sådant uppskattar verkligen kunder!
  – En produkt som jag hade uppskattat i webbutiken är snygga fotoböcker, kanske om design, mode eller om resmål.
  – Andra produkter att önska i butiken är lyxiga tvålar och doftljus (som jag gärna hade blivit tipsad om ifall jag klickat hem handdukar).
  – Snygga skrivböcker, ja tack!
  Sen ser jag att det är flera som lämnat det utmärkta förslaget att ge besökaren möjlighet att bygga ett virtuellt rum, byta färg på väggar och dylikt, allt i syfte att återskapa sin egen hemmiljö. Dessa förslag stödjer jag också. Kanske i samverkan med t ex Boråstapeter, för att låna deras tapeter som bakgrund?

 • M skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering och filtrering och sedan sortera efter "pris stigande"
  3. Hemsidan: En sak som jag snabbt saknade var om man höll muspekaren över en vara inom en kategori, att då få fram kort information om varan (exempel om den finns i fler färger) istället för "läs mer & köp". Kunder idag vill spara tid. Och när man väl är inne på en produkt vill man snabbt kunna se den i olika miljör, för att bilda sig en uppfattning.
  Produkter: saknar ett större utbud av proslin – speciellt extra härliga kaffe- och tekoppar!

 • Trött skriver:

  Nej men kul att man ägnade en halvtimme åt att skriva ett inlägg med vad som skulle föreställa ett genomtänkt svar och så försvann all text efter man klickade på Skicka kommentar…

  • Trendenser skriver:

   Tyvärr orkar blogg.se inte med belastningen när allt för många är inne och skriver samtidigt. Mitt bästa råd är att (som alltid på nätet) skriva kommentarerna i ett ordbehandlingsprogram och sedan klistra in dem i kommentarsfältet så försvinner de inte om din nätuppkoppling dör eller om kommentarsfältet hänger sig. Hemskt ledsen för detta men det tekniska ligger utanför min kontroll och Blogg.se är inte vana att hantera den här responsen på ett inlägg!

 • M skriver:

  Verkade som min förra kommentar gick upp i rök? Så testar en gång till.
  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Sortering och filtrering och sedan sortera efter "pris stigande".
  3. En sak jag snabbt saknade när jag klickade runt bland produkterna på hemsidan var att när man höll muspekaren över en produkt få fram information (exempel fler färger) istället för "läs mer&köp". Och när man sedan var inne på en specifik produkt hade det inte skadat med lite fler miljöbilder.
  Bra sortiment i stort, men saknade porslin – framförallt kaffe- och tekoppar!

 • Hanna skriver:

  1. ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2. "Sortering och filtrering" välj "sortera efter" "pris stigande".
  3. Känner mig urtråkig nu, men allt är redan sagt. Sökfunktion vore toppen. Jag shoppar faktiskt en del från min iPhone, tex när jag ammat barnet till sömns och inte kommer upp igen 😉 Mobilanpassad sida vore toppen.

 • Hanna Rosell skriver:

  1. ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2. "Sortering och filtrering" välj "sortera efter" "pris stigande".
  3. Känner mig urtråkig nu, men allt är redan sagt. Sökfunktion vore toppen. Jag shoppar faktiskt en del från min iPhone, tex när jag ammat barnet till sömns och inte kommer upp igen 😉 Mobilanpassad sida vore toppen.

 • Hanna skriver:

  1. ocean blue, white, basic dark, poppy red, mauve grey, cream, stone white och mustard
  2. "Sortering och filtrering" välj "sortera efter" "pris stigande".
  3. Känner mig urtråkig nu, men allt är redan sagt. Sökfunktion vore toppen. Jag shoppar faktiskt en del från min iPhone, tex när jag ammat barnet till sömns och inte kommer upp igen 😉 Mobilanpassad sida vore toppen.

 • Sophia skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Finns inte mycket att klaga på. Älskar att det finns inspirationsbilder till varje produkt. Det enda som kanske kan underlätta för besökaren är en sökfunktion om man snabbt vill hitta en specifik produkt eller leverantör.

 • Nina skriver:

  1. Vit, svart, blå, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå,gröngul.
  2. Klicka på Sortering&filtrering i övre högra hörnet och därefter "sortera efter pris stigande" i rullisten till vänster.
  3. Vilken fantastisk inredningsbutik! Det enda jag saknar är en sökfunktion på hemsidan samt en butiks-filial i Göteborg.

 • Emelie skriver:

  1) Med förkromat underrede finns stolen i färgerna blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, ljusgrå,cream och gröngul. Med svart underrede finns den i blå, svart, vit, röd, ljusgrå,cream och gröngul.
  2) Klicka på "Sortera och Filtrera". Välj sedan sortera på pris stigande
  3) En "drop down" meny för alla underrubriker så att man snabbt hittar rätt. En annan sak jag skulle önska är att när man väl valt en produkt skulle jag vilja se all information på en gång utan att behöva trycka på "visa mer". Sedan vore en sökfunktion inte fel så att man lätt dels kan se om det man letar efter finns (och var) samt snabbt hittar något man redan bestämt sig för att köpa.

 • 1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja, det kan man! Gå in på "sortering och filtrering". Välj sortera efter pris stigande.
  3. Saknar att kunna sortera efter varumärke.

 • Matilda skriver:

  1. Gröngul, svart, vit, röd, blå, cream, ljusgrå och mullvadsgrå.
  2.Ja, klicka på sortering och filtrering där väljer du sortera efter pris stigande.
  3. Det hade varit bra med en sökfunktion. Det hade också varit bra om bilden kunde vara en länk till orginalkällan av produkterna. Lite som pinterest!

 • Johanna F skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå och gröngul.
  2. Sortering & filtrering uppe i högra hörnet, sedan "sortera efter": "Pris stigande"
  3. En sökfunktion hade jag önskat i shoppen, hade underlättat om man tex är ute efter en speciell sak eller färg

 • kajsa skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering, sortera därefter efter pris stigande.
  3. Jag hade gärna sett att det gick att kika på bilderna från fler vinklar, fram, bak, från sidan o.s.v. 🙂

 • Maria S skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Japp! Klicka på "Sortering & filtrering" och därefter "Priser, stigande" för att få billigaste varan högst upp.
  3. Jag gillar att bilderna är tydliga och snygga – viktigt när man köper på nätet. Sedan tycker jag att sortimentet är tydligt presenterat genom uppdelningen i kategorier. Jag saknar dock ett sökfält (som de flesta andra) och en bättre första överblick av butiken. Kanske en startsida med ett blandning av sortimentet som inspirerar och uppdateras med olika teman och stilar t.ex.
  Hoppas hoppas jag inte är för sen på att tävla, jag går alltid och suktar i butiken när vi är nere hos mina svärföräldrar.
  Och tack för en bra blogg, Frida!

 • mariia paulsson skriver:

  1) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå & gröngul
  2) Välj sortering/filtrering, sedan sortera efter pris stigande
  3)Jag skulle vilja se en lite högre grad av design. Mer finesser som gör att de exklusiva produkterna framhävs på det sätt som de förtjänar

 • Lina skriver:

  1. Stolen (den med cromade ben) finns i blått, vitt, svart, rött, mullvadsgrått, cream, ljusgrått och gröngult.
  2. Ja. Tryck på "sortering & filtrering", välj "pris stigande" i rullistan som är märkt "sortera efter".
  3. A. Det borde finnas en sökfunktion.
  B. Det skulle vara snyggt med en preview-funktion där man kunde se större/fler bilder på möbeln utan att man lämnade sidan.
  C. Det vore snyggt med en kategori som hette populärast just nu.
  D. Jag skulle vilja ha en kategori som hette nyheter.

 • Sophia skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusblå
  2. Ja, klicka på sortering & filtrering och sedan på pris stigande.
  3. Det finns inte mycket att klaga på. Jag älskar att det finns inspirationsbilder till produkterna, det skapar ett större "habegär". Men för att underlätta för besökaren att hitta en specifik produkt eller leverantör kan en sökfunktion vara bra.

 • My skriver:

  1. Blå, vit, cream, gröngul, ljusgrå, röd, svart, mullvadsgrå.
  2. Gå in uppe till höger på sortering och filtrering, sortera efter pris stigande.
  3. Generellt en mycket bra och trevlig hemsida. Jag saknar en bättre mobilanpassad sida. Gillar även "temarubriker" te.x jul, påsk, presenttips etc.

 • Evelina skriver:

  1. Vit, svart, röd, blå, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul
  2. Ja! Tryck på "sortering & filtering". Välj sedan sortera efter "pris stigande"
  3. Super fin sida men jag saknar ett "sökfält". Det är så mkt smidigare om man kan söka på enstaka ord/namn.

 • Anna skriver:

  1) Stolen finns i: blå,vit,svart,röd,mullvadsgrå,cream,ljusgrå,gröngul
  2) Ja. Välj den kategori du vill titta på, klicka sedan på sortering & filtrering. Välj vad du vill sortera efter i scrollmenyn, tex pris stigande.
  3)
  a) Sökfält!!!
  b) Spec på leveranstid på varor som är slutsålda är en önskad funktion.
  c) En kul funktion skulle även vara om man kunde "möblera" sitt rum och få tips om ev ljussättning etc som man bör tänka på som kan höja stämningen i rummet
  d) Föreslagna "matchande produkter för vald vara
  Speciellt de 2 sistnämnda skulle kunna få mig att handla betydligt mer än jag tänkt mig :-)…

 • Åsa skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Klicka på ’Sortering & filtrering’ och välj sedan ’Sortera efter’. Där kan man välja mellan ’Pris stigande’ eller Pris fallande’.
  3. a)Saknar en sökfunktion (att kunna söka på exempelvis ’Inez kuddfodral’.
  b)Kunna sortera & filterera på det totala sortimentet (alla produkter från ett visst varumärke exempelvis).

 • Johanna skriver:

  1) Röd, Blå, svart, vit, cream, ljusgrå, gröngul, mullvadsgrå,
  2) Klicka på "Sortering & Filtrering" "Sortera efter" och välj sen "pris stigande".
  3) Jag vill veta er historia, vilka är ni? När började allt? Hur många är ni som jobbar och vad är det som är unikt med företaget? Tell me the Olsson & Gerthel Story.

 • My skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2. Tryck på sortering och filtrering uppe till höger, sortera efter pris stigande
  3. Generellt en bra och fin hemsida. Jag saknar en bättre mobilanpassad sida. Jag gillar även rubriker med tema, t.ex. jul, student, presenttips etc.

 • Cornelia Moström skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag skulle vilja ha en funktion där jag kan "spara" en önskelista och e-maila ut den tillvänner, släktingar och bekanta när jag till exempel fyller år, gifter mig eller har en inflyttningsfest. Fantastiskt härligt att få presenter som man faktiskt önskar sig!

 • Nina andersson skriver:

  1: Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2: Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3: Sökfunktion samt produkter från Isak

 • Cornelia Moström skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag skulle vilja ha en funktion där jag kan "spara" en önskelista och e-maila ut den tillvänner, släktingar och bekanta när jag till exempel fyller år, gifter mig eller har en inflyttningsfest. Fantastiskt härligt att få presenter som man faktiskt önskar sig!

 • Emma Westerlund skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Jag gick in på hemsidan och märkte direkt att jag saknade en sökmontor på sidan. Jag saknar också en flik/rubrik som visar nyheter på ett tydligt sätt. Jag surfar ofta in på olika webbutiker och då är det skönt att kunna kolla in nyheter på ett enkelt sätt.

 • Frida skriver:

  1. Blå, svart, röd, vit, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, senapsgul
  2. Klicka ”sortering & filtrering” sedan på sortera efter ”pris stigande”.
  3. Jag skulle vilja se en 3d-miljö där man lätt kan bygga upp sitt eget hem och placera in era möbler för att se om de passar. Bl.a. kan det vara svårt att föreställa sig måtten på en matta och det skulle vara enklare om man kunde testa mattan i sitt eget rum innan man beställer den.

 • Jeanette Bäckman skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Klicka på sortering & filtrering uppe till höger, sedan längst ned i den rutan välja pris, stigande.
  3. Jag tycker att en bra funktion på sidan vore om man får förslag på vad som passar tillsammans med en viss vara. Klickar du på en lampa t.ex så kan man för förslag på vad som passar till den lampan. Ex prydnadssaker, ljusstake osv..
  Sedan skulle jag vilja ha tapeter på sidan och att man kan se tapeterna med de möbler man är intresserad av osv. Alltid lättare att se en helhet om man har mer att välja på. 😉
  Nu hoppas jag på en stor skopa tur! 🙂

 • Anonym skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvads-grå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Tryck/klicka på Sortering och filtrering, välj Sortera efter. Sen väljer du att sortera med Pris stigande, då kommer den billigaste varan först.
  3. Jag önskar fler barnmattor i sortimentet, eller fler av alla barntextilier faktiskt!

 • Josefine Lindbergh skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Välj produktkategori och klicka därefter på "sortering och filtrering".
  3. Jag saknar en kategori där samtliga leverantörer/varumärken finns listade. Man vill inte behöva gå in på en produktkategori och därefter sortera och filtrera för att finna detta. Sökruta hade även varit en förbättring! Enkel och smidigt!

 • b skriver:

  1.
  2.
  3.

 • Lisa skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", välj "Sortera efter" sen väljer du att sortera med "pris stigande" då kommer den billigaste varan först.
  3. Jag önskar att det fanns fler barnmattor i sortimentet, jag fler av alla barn-textilier faktiskt!

 • Johan Kitti skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Välj produktkategori, klicka på sortering och filtrering, sortera efter pris stigande.
  3. Jag saknar mer unik design, kanske formgivare som ännu inte fått någon chans att synas. Det mesta i webbutiken kan jag hitta på andra webbutiker. Då skulle ni kunna ha en rubrik som också stoltserar med detta!

 • Lisa skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Gå in på sortering och filtrering. Sortera efter pris stigande.
  3. Jag surfade runt på sidan ett tag för att leta efter något de kan förbättra men jag kom på mig själv med att bara tycka att det är en väldigt trevlig och lättnavigerad hemsida utan brister.

 • cornelia Moström skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Skulle vara fantastiskt med en "önskelista" som jag kan spara och dessutom e-maila ut till vänner, familj och bekanta vid tillexempel födelsedagar, jul , bröllop och inflyttnings fester. Vore fantastiskt att få presenter man faktiskt önskar och vill ha 🙂 dessutom genom att skapa ett visst inlogg för min önskelista, kan mina vänner, familj och bekanta bocka av presenter så att jag inte råkar få dubbelt av någon 🙂

 • Charlott W skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul med kromade ben eller gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå med svarta ben.
  2. Sortering & filtrering – sortera efter – pris stigande.
  3. Skulle önska en lättillgänglig sökfunktion för fritext.
  Hoppas på tur!

 • Spacegirl skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först
  3. Det vore bra om det fanns en sökfunktion, det underlättar.

 • Josefine skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Välj produktkategori och klicka därefter på "sortering och filtrering".
  3. Jag saknar en kategori där samtliga leverantörer/varumärken finns listade. Man vill inte behöva gå in på en produktkategori och därefter sortera och filtrera för att finna detta. Sökruta hade även varit en förbättring! Enkel och smidigt!

 • Kicki skriver:

  1.
  2.
  3.

 • Caroline M skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. väljer "sortering och filtrering" i högra hörnet sedan väljs "pris stigande" i rullgardinen med namn "sortera efter"
  3. När jag surfar runt på webb-butiker som denna brukar jag vilja högerklicka på varan och lägga upp den i en ny flik i webbläsaren så att jag kan gå tillbaka vid ett senare tillfälle – utan att behöva stanna upp i min "fönstershopping" när jag överblickar sortimentet. Detta går inte på Olsson & Gerthels hemsida. Jag saknar även en funktion där jag kan sortera på designer vad gäller ALLA varor – inte bara gällande en viss produktgrupp. Annars, mycket bra hemsida med riktigt bra vad av produkter!

 • Josefine skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Välj produktkategori och klicka därefter på "sortering och filtrering". Välj sortera efter "pris stigande"
  3. Jag saknar en kategori där samtliga leverantörer/varumärken finns listade. Man vill inte behöva gå in på en produktkategori och därefter sortera och filtrera för att finna detta. Sökruta hade även varit en förbättring! Enkel och smidigt!

 • Josefine skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Välj produktkategori och klicka därefter på "sortering och filtrering". Välj sortera efter "pris stigande"
  3. Jag saknar en kategori där samtliga leverantörer/varumärken finns listade. Man vill inte behöva gå in på en produktkategori och därefter sortera och filtrera för att finna detta. Sökruta hade även varit en förbättring! Enkel och smidigt!

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, creme, ljusgrå, gröngul
  2. Klicka på sortering & filtrering upp till höger, välj sortera efter pris stigande så får man fram billigast först.
  3. Det är en bra hemsida med massor av fina produkter. Jag saknar dock lite interaktivitet på sidan. Bloggen är jättebra. Dock tycker jag att man kan jobba mycket mer med inspirationsbilderna. Att t ex använda sig av rörlig media skulle kunna vara ett sätt. Man presenterar rum med en 360 graders kamera och kan på så sätt se miljöer i olika vinklar. Något annat som skulle vara intressant är att få lite "hjälp på traven" om vad man egentligen gillar genom att få svara på några enkla frågor. Ibland kan man själv köra fast i sin tanke och då skulle man kunna få lite tips genom att exempelvis fylla i enkät som kan ge lite hjälp på traven. Gillar man exempelvis Eames-stolar så kanske man också gillar XXXXX. Eller andra som tittat på produkt Y har också tittat på produkt X. osv.

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • Emma Landelius skriver:

  Eames Plastic Side Chair DSR finns i färgerna blå, vit, svart,mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul och favoriten i dessa jultider röd.
  Det kan man absolut! klicka bara på fliken sortering och filtrering och sortera sedan efter pris.
  Jag tycker det vore bra med en slags sökfunktion så att man som kund kunde söka efter en specifik produkt. det skulle även vara bra med en mobilanpassad sida så man kunde klicka hem sina designfavoriter direkt snabbt och smidigt i mobilen.

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • Johan Kitti skriver:

  1. Eames Plastic Side Chair DSR finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Tryck på "sortering & filtrering" och sedan "sortera efter: pris stigande".
  3. Jag saknar mer unik design! Kanske från formgivare som inte har slagit igenom ännu och som fortfarande är okända?! Då skulle ni kunna stoltsera med det med hjälp av en rubrik som säger "UNIK DESIGN"

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • Emma skriver:

  1. Blå, vit svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, välj kategori t ex bord – sortering & filtrering – sortera efter: pris stigande.
  3. Tydlig sida med bra information om produkterna. Saknar sökfunktion på startsidan (och alla andra sidor) för att lätt hitta, produkt utifrån varumärke och funktion.

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • Alexandra skriver:

  1. Blå (Ocean Blue), Vit (04 White), Svart (01 Basic Dark), Röd (Poppy red), Mullvadsgrå (25 Mauve Grey), Cream (30 Cream), Ljusgrå (Stone White), Gröngul (Mustard)
  2. Ja det kan man! Först väljer man produktkategori, sedan "sortering och filtrering" därefter "Sortera efter" där man väljer "pris stigande".
  3. Jag saknar en sökfunktion – vilket gör det enklare att navigera sig på sidan när man går in och specifikt vet vad det är man söker, vilket märke osv.

 • Katarina skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering" –> "sortera efter" –> "pris stigande".
  3. Håller med alla om sökfunktionen, vore så mycket lättare att hitta rätt produkt. Sedan en finfin "REA"-flik med ett bra utbud som inte ändras alltför sällan :o). Och gärna ett uppbyggnadsrum liknande ikeas rumsplanerare fast där man kan klicka in de möbler man är intresserad av och titta hur de passar ihop eller för den yta i hemmet man tänker sig.
  Vilken fantastisk tredje decembervinst för övrigt! Tavlan! Lyktan! Kudden! Allt!
  Kramar Katarina

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • 1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", därefter på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande".
  3. Jag saknar den lite mer juliga känslan på hemsidan i överflöd.

 • cornelia skriver:

  1) Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Jag önskar mig en funktion där jag kan göra en "önskelista" som jag sedan kan emaila ut till vänner, familj och bekanta. Då kan dom logga in och beställa en trevlig födelsedag/jul/bröllop eller inflyttningspresent åt mig och se vad som redan är köpt, och jag slipper att få samma sak av flera. Perfekt!

 • Cajsa Olheden skriver:

  1) Blå, Svart, Vit, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "Sortera efter" och välj "Pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3) Olsson och Gerthel är toppen! Jag blir varm i hela kroppen! När jag på deras sida tittar finns det alltid något jag hittar. Jag vill HA, HA, HA! Fast en "sökfunktion" vore bra. Till sist skulle jag vilja se en butik i huvudstaden, då skulle jag bli en RIKTIGT glad en!!

 • Emelie skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja! Man väljer någon valfri produktkategori,långt upp till höger finns sedan en liten knapp med en pil där det står "sortering & filtrering" sen väljer man att sortera efter: "pris stigande".
  3. Jag tycker först och främst att sidan är riktigt snygg! Fina färger och produktbilderna med den grå bakgrunden lyfter fram alla produkter väldigt bra! Man blir sugen på att handla och framförallt besöka er butik.
  Här kommer några synpunkter från mig!
  – Jag skulle tycka att det var en fördel om man kunde möblera med era grejer i olika "miljöer", om jag t.ex. skulle vilja köpa ett soffbord skulle man kanske kunna byta bakgrundsfärg, plocka in lite andra möbler m.m.
  – En sökfunktion vore också bra. Ofta är man ute efter en specifik sak och vill få fram den snabbt.
  – En annan sak som vore lite kul och även väldigt praktisk om man vill handla över nätet är om man kunde snurra en möbel 360 grader. På en stol skulle det vara väldigt bra att se baksidan eller ibland även sidan för att få en större bild av hur den verkligen ser ut.
  – Jag ska snart gifta mig och hade gärna sett att ni hade en önskelista. Där jag kan skapa en lista och sedan att gäster skulle kunna bocka av grejer som de köpt. Funkar ju även vid andra högtidsdagar.
  – Ibland när man surfar runt mycket känns det lite som att man tappar bort vad man tittat på. Därför skulle det vara bra om man kunde spara sina favoriter på något sätt, så man sedan kan komma tillbaka och titta på dem igen lite smidigare. Typ "mina favoriter" eller "saker jag vill ha".
  – Skulle vara kul om man kunde anmäla sig till ett nyhetsbrev där man kan få information om nyheter, erbjudanden m.m.
  – Ni skulle även kunna "skylta" med NYHETER mera. Ha en flik där nytt och fräscht finns.
  – Jag saknar även inspirationsbilder i samband med produkten.
  – En mer mobilanpassad hemsida vore bra, det blir mycket som man måste zooma in när man sitter med telefonen.
  – En flik för REA och erbjudanden skulle kunna vara i samband med förstasidan. Det drar alltid kunder.
  – Det skulle även vara smidigt om man kunde kategorisera på "kök", "badrum", "hall" m.m. Om jag t.ex. ska göra om mitt badrum vill jag smidigt kunna se vad ni har att erbjuda mig. Kanske har ni någon ny och spännande grej som jag inte alls kunde tänka ut själv att "den kan jag ju ha där". Även roliga inspirationsbilder där ni komponerat lite annorlunda. Ofta är ju butiker som ni lite mer nytänkande. Det skulle vara ett bra sätt att visa det på.
  – Julklappstips hade inte vatt fel! T.ex "till mamma", till din bror".
  – Hade varit kul att se andra saker man kan matcha med produkten man är inne på.

 • Kicki skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det går. Jag klickar på "Sortering och filtrering" uppe i högerkanten, sedan i sortera efter rutan väljer jag "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Under rubriken inspiration
  skulle val av olika rum vara kanon
  På förstasidan skulle det uppskattas om val av varumärke och formgivare fanns
  När detta är fixat har andra sidor inte en chans
  olssongerthel.se kan stråla sig i sin glans

 • Kicki skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det går. Jag klickar på "Sortering och filtrering" uppe i högerkanten, sedan i sortera efter rutan väljer jag "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Under rubriken inspiration
  skulle val av olika rum vara kanon
  På förstasidan skulle det uppskattas om val av varumärke och formgivare fanns
  När detta är fixat har andra sidor inte en chans
  olssongerthel.se kan stråla sig i sin glans

 • Jennt skriver:

  1. Stolen finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2.Ja, klicka på sortering och filtrering till höger, välj sedan Pris stigande under Sortera efter längre ner till vänster.
  3. Först och främst är Olsson & Gerthel en favoritbutik som jag gärna besöker och en inspirationskälla för projekt på hemmafronten. Jag skulle dock vilja ha lite mer tips på vad som passar bra ihop med vad, kanske en sorts indelning på färger, olika inredningsstilar osv. Dessutom en lista på mest populära produkterna just nu (lockar nog många köpar om inget annat) hade varit kul. Som designintresserad så hade det varit kul att läsa mer om vem som designat produkterna, produktens historia
  osv. Webb-sidan känns fräsch och har ett modernt formspråk, det saknas dock responsive design för läsplatta mm.

 • Linnea Knutsson skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Gå in på valfri Kategori, t.ex. Inredningsdetaljer. Klicka sedan på "Sortering och Filtrering" till höger, välj sedan "Pris Stigande".
  3. Något som jag tycker saknas är mer konst, så som illustrationer eller grafiska tryck. Ett hem är inte komplett utan vacker, inspirerande och effektfull konst!

 • Linnea Knutsson skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Gå in på valfri Kategori, t.ex. Inredningsdetaljer. Klicka sedan på "Sortering och Filtrering" till höger, välj sedan "Pris Stigande".
  3. Något som jag tycker saknas är mer konst, så som illustrationer eller grafiska tryck. Ett hem är inte komplett utan vacker, inspirerande och effektfull konst!

 • Linda H skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Katarina skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och där väljer man "pris stigande".
  3. Håller med övriga om sökfunktionen som skulle underlättat mycket i produktsökandet. Sedan skulle jag önska mig en finfin REA-flik med massor av produkter som inte skulle bytas ur alldeles för sällan :o) Och sist men inte minst en typ av ritprogram liknande ikeas rumsplanerare där man kunde rita upp efter egna mått och dra in de möbler man är intresserad av för att kolla med färg och mått hur de passar ihop och i rummet. Hade jag kunnat rita upp vårt vardagsrum hade jag genast dragit in Eames RARa gungstol för att se om det är lönt att skriva den högst upp på listan till tomten!
  Fantastisk tredje decembervinst för övrigt! Tavlan! Lyktan! Kudden! Allt!
  Kramar Katarina

 • Linnea Knutsson skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Gå in på valfri Kategori, t.ex. Inredningsdetaljer. Klicka sedan på "Sortering och Filtrering" till höger, välj sedan "Pris Stigande".
  3. Något som jag tycker saknas är mer konst, så som illustrationer eller grafiska tryck. Ett hem är inte komplett utan vacker, inspirerande och effektfull konst!

 • Linnea Knutsson skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå, Gröngul.
  2. Gå in på valfri Kategori, t.ex. Inredningsdetaljer. Klicka sedan på "Sortering och Filtrering" till höger, välj sedan "Pris Stigande".
  3. Något som jag tycker saknas är mer konst, så som illustrationer eller grafiska tryck. Ett hem är inte komplett utan vacker, inspirerande och effektfull konst!

 • Linda H skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Jessica S skriver:

  1. Blå, vit, röd/orange, cream, gröngul, ljusgrå, svart, mullvadsgrå. 2. Ja, det kan man. Välj den kategori du vill titta på, klicka på sortering & filtrering- till höger på skärmen, gå till rutan Sortera efter och välj pris stigande. 3. Kanske inget som hört till just hemsidan, men jag saknar en Olsson & Gerthel- App!! Då blir det ju ännu lättare att klicka sig in till er webbsida!!

 • Kicki skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det går. Jag klickar på "Sortering och filtrering" uppe i högerkanten, sedan i sortera efter rutan väljer jag "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Under rubriken inspiration
  skulle val av olika rum vara kanon
  På förstasidan skulle det uppskattas om val av varumärke och formgivare fanns
  När detta är fixat har andra sidor inte en chans
  olssongerthel.se kan stråla sig i sin glans

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Anna J skriver:

  1) De finns i blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2)Klicka på sortering/filtrering och sortera efter och pris stigande.
  3)Jag saknar en flik för nyheter på sajten så man snabbt kan se om det har kommit in något nytt.

 • Carro skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Jajemen! Gå in på "sortering och filtrering" uppe till höger ovanför produktbilderna. Sortera efter pris stigande.
  3. När jag klickar på en produkt typ Doo Wop takpendel, så kan jag klicka vidare på inpirationsbilder där pendeln finns i en miljö. Där hittar jag då ännu mera intressanta inredningsdetaljer. En idé jag har är att, om jag drar muspekaren över en av de andra detaljerna, så kan det visas namnet på den produkten. Kanske inte alla i miljön men vissa "gobitar" som hjälp på traven 🙂

 • Tess skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, sortering & filtrering, sortera efter pris stigande
  3, Saknar sökfunktion. När man håller muspekarna över tex belysning bör man få upp under rubrikerna direkt så man direkt kan klicka sig dit om man vet vad man letar efter. Inne på varje produkt önskar jag en tillbaka knapp nere oxå (finns en uppe men det betyder att man i vissa fall får scrolla upp igen.) Zoomningsfunktionen på produkterna är inget vidare, gör istället ett förstorningsglas som förstorar precis där man håller muspekaren. Ofta är det en detalj man är nyfiken på.

 • Kicki skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Ja det går. Jag klickar på "Sortering och filtrering" uppe i högerkanten, sedan i sortera efter rutan väljer jag "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Under rubriken inspiration
  skulle val av olika rum vara kanon
  På förstasidan skulle det uppskattas om val av varumärke och formgivare fanns
  När detta är fixat har andra sidor inte en chans
  olssongerthel.se kan stråla sig i sin glans

 • Sanna skriver:

  1. Gröngul, vit, smart, röd, blå, cream och ljusgrå.
  2. Ja! Klicka på "sortering och filtrering" och sedan "pris stigande".
  3. Sök-funktion och sortering per designer.

 • Tess skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, sortering & filtrering, sortera efter pris stigande
  3, Saknar sökfunktion. När man håller muspekarna över tex belysning bör man få upp under rubrikerna direkt så man direkt kan klicka sig dit om man vet vad man letar efter. Inne på varje produkt önskar jag en tillbaka knapp nere oxå (finns en uppe men det betyder att man i vissa fall får scrolla upp igen.) Zoomningsfunktionen på produkterna är inget vidare, gör istället ett förstorningsglas som förstorar precis där man håller muspekaren. Ofta är det en detalj man är nyfiken på.

 • tess skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, sortering & filtrering, sortera efter pris stigande
  3, Saknar sökfunktion. När man håller muspekarna över tex belysning bör man få upp under rubrikerna direkt så man direkt kan klicka sig dit om man vet vad man letar efter. Inne på varje produkt önskar jag en tillbaka knapp nere oxå (finns en uppe men det betyder att man i vissa fall får scrolla upp igen.) Zoomningsfunktionen på produkterna är inget vidare, gör istället ett förstorningsglas som förstorar precis där man håller muspekaren. Ofta är det en detalj man är nyfiken på.

 • Lina skriver:

  1. Blå (ocean blue), vit, svart (basic dark), röd (poppy red), mullvadsgrå (mauve gray), cream, ljusgrå (stone white, gröngul (mustard).
  2. Sortering coh filtrering, sedan pris stigande.
  3. Det är en fantastisk hemsida. Även det jag tyckte saknade vid första anblicken hittade jag vid andra anblicken :). Jag saknar skohyllor, alltid. Men det kanske mer beror på att det finns så få snygga skohyllor?
  Jag skulle gärna se mer inspirationsbilder, en funktion där man kunde prova en möbel, en lampa, en matta i ett hem kanske?

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • tess skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, sortering & filtrering, sortera efter pris stigande
  3, Saknar sökfunktion. När man håller muspekarna över tex belysning bör man få upp under rubrikerna direkt så man direkt kan klicka sig dit om man vet vad man letar efter. Inne på varje produkt önskar jag en tillbaka knapp nere oxå (finns en uppe men det betyder att man i vissa fall får scrolla upp igen.) Zoomningsfunktionen på produkterna är inget vidare, gör istället ett förstorningsglas som förstorar precis där man håller muspekaren. Ofta är det en detalj man är nyfiken på.

 • AnnaS skriver:

  1 blå vit svart röd mullvadsgrå cream ljusgrå gröngul
  2 Japp! Klickar mig in i vald kategori, trycker på sortering och filtrering, väljer pris stigande på sortera efterknappen.
  3 Många bra kategorier med tydliga underkategorier! Men säljer man så många olika produkter i möbelväg vore det väl bra att även säja sängar och sängbord 🙂

 • Lina skriver:

  1. Blå (ocean blue), vit, svart (basic dark), röd (poppy red), mullvadsgrå (mauve gray), cream, ljusgrå (stone white, gröngul (mustard).
  2. Sortering coh filtrering, sedan pris stigande.
  3. Det är en fantastisk hemsida. Även det jag tyckte saknade vid första anblicken hittade jag vid andra anblicken :). Jag saknar skohyllor, alltid. Men det kanske mer beror på att det finns så få snygga skohyllor?
  Jag skulle gärna se mer inspirationsbilder, en funktion där man kunde prova en möbel, en lampa, en matta i ett hem kanske?

 • Katarina skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering" –> "sortera efter" –> "pris stigande".
  3. Håller med fältet angående sökfunktionen som skulle underlättat mycket. Sedan hade en REA-flik inte varit så dum. Speciellt inte med fantastiska prylar som byts ut med inte alltför långa mellanrum :o)
  Och sist men inte minst vore ett ritprogram liknande ikeas rumsplanerare för att kunna rita upp rumsmått och befintliga möbler för att sedan dra in de produkter i den färg man är ute efter så man lättare kan avgöra om det man söker passar in där hemma. Om den funktionen funnits skulle jag allra genast ritat upp vårt vardagsrum och dragit in Eames RARa gungstol för att kunna avgöra om den ska stå överst på tomtens lista! ;o)
  Magnifik tredje decembervinst för övrigt! Tavlan! Lyktan! Kudden! Allt!
  Kram Katarina

 • Tess skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, sortering & filtrering, sortera efter pris stigande
  3, Saknar sökfunktion. När man håller muspekarna över tex belysning bör man få upp under rubrikerna direkt så man direkt kan klicka sig dit om man vet vad man letar efter. Inne på varje produkt önskar jag en tillbaka knapp nere oxå (finns en uppe men det betyder att man i vissa fall får scrolla upp igen.) Zoomningsfunktionen på produkterna är inget vidare, gör istället ett förstorningsglas som förstorar precis där man håller muspekaren. Ofta är det en detalj man är nyfiken på.

 • Charlott W skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul med kromade ben eller gröngul, vit, svart, röd, blå, cream och ljusgrå med svarta ben.
  2. Sortering & filtrering – sortera efter – pris stigande.
  3. Skulle önska en lättillgänglig sökfunktion för fritext.
  Hoppas på tur!

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Marie skriver:

  1. DSR finns i vit, svart, blå, röd, mullvardsgrå, ljusgrå, cream och gröngul.
  2. Ja, klicka på sortering & filtrering – sortera efter -pris stigande.
  3. Ser nu att många redan påpekat detta, men det första som slår mig när jag kikar in på denna snygga sida är-varför finns ingen vanlig sökruta? Tycker att det är smidigt att ha när letar efter nån speciell produkt.

 • Jenny skriver:

  1. Stolen finns i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2.Ja, klicka på sortering och filtrering till höger, välj sedan Pris stigande under Sortera efter längre ner till vänster.
  3. Först och främst är Olsson & Gerthel en favoritbutik som jag gärna besöker och en inspirationskälla för projekt på hemmafronten. Jag skulle dock vilja ha lite mer tips på vad som passar bra ihop med vad, kanske en sorts indelning på färger, olika inredningsstilar osv. Dessutom en lista på mest populära produkterna just nu (lockar nog många köpar om inget annat) hade varit kul. Som designintresserad så hade det varit kul att läsa mer om vem som designat produkterna, produktens historia
  osv. Webb-sidan känns fräsch och har ett modernt formspråk, det saknas dock responsive design för läsplatta mm.

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Linda H skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Anonym skriver:

  1. Blå (Ocean Blue), Vit (04 White), Svart (01 Basic Dark), Röd (Poppy red), Mullvadsgrå (25 Mauve Grey), Cream (30 Cream), Ljusgrå (Stone White), Gröngul (Mustard).
  2. Ja det kan man! Sortera för billigaste vara i butik genom att göra följande: klicka på önskad kategori (inredningsdetaljer, textil o.s.v.). Klicka sedan på "sortering och filtrering" uppe i högra hörnet. Till sist klickar man i "Pris stigande" vid rubriken "Sortera efter".
  3. Om jag skulle få önska mig något av Olsson & Gerthels hemsida vore det att det dels fanns en sökruta på förstasidan där man kan söka efter specifika produkter eller varumärken.
  Det vore kul om Olssons & Gerthel hade en egen blogg med idéer om hur man kan styla med hjälp av derad produkter!

 • Caroline Herbertsson skriver:

  1.Mullvadsgrå, svart, vit, blå, röd, gröngul, creame, ljusgrå
  2. Ja, använd sortering o filter. Sortera på stigande
  3. Enkel o snygg sida med blogg o inspiration. Gärna mer inspiration med uppdelning på rum eller användning. Då blir sidan insirationskällan o köpkällan,
  Tack för möjligheten 🙂

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Linda Holmström skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • AnnaS skriver:

  1. blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Japp! Gå in på sortering och filtrering, sedan sortera efter och välj pris stigande i rullgardinen.
  3. Många bra och kategorier med tydliga underkategorier! Men då ni säljer så många olika sorters möbler tycker jag att ni även borde sälja sängar och sängbord 🙂

 • Katarina skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering" –> "sortera efter" –> "pris stigande".
  3. Håller med fältet angående sökfunktionen som skulle underlättat mycket. Sedan hade en REA-flik inte varit så dum. Speciellt inte med fantastiska prylar som byts ut med inte alltför långa mellanrum :o)
  Och sist men inte minst vore ett ritprogram liknande ikeas rumsplanerare för att kunna rita upp rumsmått och befintliga möbler för att sedan dra in de produkter i den färg man är ute efter så man lättare kan avgöra om det man söker passar in där hemma. Om den funktionen funnits skulle jag allra genast ritat upp vårt vardagsrum och dragit in Eames RARa gungstol för att kunna avgöra om den ska stå överst på tomtens lista! ;o)
  Magnifik tredje decembervinst för övrigt! Tavlan! Lyktan! Kudden! Allt!
  Kram Katarina

 • Elin Rosqvist skriver:

  Åh vilken rolig tävling!
  1. Klassikern Eames Plastic Chair DSR går att beställa i färgerna blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Javisst det kan du göra, under varje kategori på webbutiken kan du välja "sortering och filtrering". När du sedan har gjort det väljer du "sortera efter: pris stigande" och då får du fram den billigaste varan.
  3. Webbutiken förmedlar en tidlös design, och den är gjord på ett väldigt naturligt och modernt sätt. Är det något jag måste vara kritisk mot så är det att jag önskar att bloggen ska uppdateras oftare så att jag som läsare kan få ännu mer inspiration och sen hade jag uppskattat att det fanns en sökruta så att man lättare kan få fram den produkten man söker.
  Sen har jag ett annat tips för att människor ska få upp ögonen och bli inspirerade av att mötas av webbutiken och det är att kanske skriva kategorierna i något annorlunda typsnitt. Sen skulle man kanske också kunna utforma något citat som får läsaren att bli intresserad och som sedan blir något som man förknippar med webbutiken och att det beskriver vad som gör Olsson & Gerthel så unikt, eller något i den stilen.
  Många julhälsningar, Elin Rosqvist

 • Linda H skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • nina skriver:

  1.Finns i färgerna blå, vit, svart, röd, cream, mullvadsgrå, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, tryck på sortering o filtrering och sortera pris stigande. Enkelt.
  3. Älskar er sortering- och filtreringsfunktion. Smart, överskådlig och enkel. Tänk om samma typ av sortering fanns även i inspirationsmappen (som är också nätbutikernas bredaste och vassaste) Ja, då skulle jag inte ha något kvar att önska:-)

 • Anita skriver:

  1. Gröngul, vit, svart, röd, blå, cream, ljusgrå, mullvadsgrå
  2.Välj produkt kategori t ex textil eller belysning. Sedan sortering & filtrering och sortera efter pris stigande.
  3.Sökrutan skulle funnits på startsidan men tycker annars att sidan är snygg och man får en bra överblick över produkterna.

 • Jenny T skriver:

  !) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2) Ja man kan sortera, välj en produktkategori och tryck på sortering & filtrering, välj sedan att sortera efter pris stigande.
  3) Ett fritextfält där man kan söka.

 • carro skriver:

  1: Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2: Jajemen! Klicka på sortering och filtrering, välj sedan sortera efter pris stigande.
  3: När jag hittat en produkt tex, Doo Wop takpendel och klickar på den så kan jag även klicka på miljöbilder. Där skulle jag uppskatta om jag genom att dra muspekaren på andra detaljer på miljöbilderna kunna få upp ett namn på vad dom heter tex: namnet på tavlan och konstären. Bara som en liten ruta. Hoppas att mitt exempel förklarar det jag menar 🙂

 • Britt-Marie skriver:

  Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3)JDet som skulle kunna läggas till då det inte finns är smycken och tyg på metervara.Men hemsidan är bra som den är och framförallt snygga produkter 🙂

 • Britt-Marie skriver:

  Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2) Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3)JDet som skulle kunna läggas till då det inte finns är smycken och tyg på metervara.Men hemsidan är bra som den är och framförallt snygga produkter 🙂

 • tess skriver:

  1, Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2, sortering & filtrering, sortera efter pris stigande
  3, Saknar sökfunktion. När man håller muspekarna över tex belysning bör man få upp under rubrikerna direkt så man direkt kan klicka sig dit om man vet vad man letar efter. Inne på varje produkt önskar jag en tillbaka knapp nere oxå (finns en uppe men det betyder att man i vissa fall får scrolla upp igen.) Zoomningsfunktionen på produkterna är inget vidare, gör istället ett förstorningsglas som förstorar precis där man håller muspekaren. Ofta är det en detalj man är nyfiken på.

 • Elin skriver:

  1. Ljusgrå, Cream, Svart, Vit, Blå, Röd, Mullvadsgrå och Gröngul
  2. Sortering och filtrering och sedan sortera efter pris stigande
  3. Först och främst måste jag säga att det är en jättefin hemsida som känns enkel och stilren. Bra produktbilder som är tydliga.
  Förbättringar skulle vara en drop-down-meny så att man enklare kan se vilken kategori man befinner sig i. Skulle vara bra med en sökfunktion där man kan söka på kategori, varumärke och formgivare. Ni skulle kunna ha matchningsbilder med "saker du kanske gillar" . Säsongbetonade kategorier som jul, påsk eller ex. sommar. Ni har många fina böcker i en butik, dessa hade man gärna sett på hemsidan, bra presenttips! House Doctor är ett märke som jag gärna hade sett hos er! Till sist tycker jag att det är bra att ni lyfter fram lokala och okända designers/formgivare som Carl-Eric Persson. Mer sådant! Då får ni ett mer spännande utbud som skiljer er från andra webbutiker.

 • Jenny T skriver:

  !) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2) Ja man kan sortera, välj en produktkategori och tryck på sortering & filtrering, välj sedan att sortera efter pris stigande.
  3) Ett fritextfält där man kan söka.

 • nina skriver:

  1.Finns i färgerna blå, vit, svart, röd, cream, mullvadsgrå, ljusgrå och gröngul.
  2. .Tryck på sortering o filtrering och sortera pris stigande.
  3. Älskar er sortering- och filtreringsfunktion. Smart, överskådlig och enkel. Tänk om samma typ av sortering fanns i inspirationsmappen (som är också nätbutikernas bredaste och vassaste) Ja, då skulle jag inte ha något kvar att önska 😉

 • Linda H skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå, gröngul.
  2. Man klickar på "sortering&filtrering" i högra hörnet och kilckar på sortera efter till vänster, och väljer "pris stigande" så får man den billigaste produkten först.
  3. Jag tycker det är en bra sida med ett stort utbud av alla designklassiker. Bloggen är också bra. Dock tycker jag att man kan jobba mer med inspirationsmijöer. Det saknas lite interaktivitet på sidan. Ett sätt kan vara att jobba med rörlig media. T ex presenation av miljöer med 360 graders kamera så att du kan se rummen och produkter från olika vinklar.
  En annan sak som jag skulle tycka vara bra att att kunna få "lite hjälp" på traven. Ibland kan man känna att det låser sig och att då kunna få några små tips vore toppen. Kanske genom att fylla i en enkät med några enkla frågor som ger ett svar på "den här designen är du". Eller att om du tittat på produkt X så kanske du också gillar produkt Y, eller andra som köpt på produkt X har också köpt produkt Z. På så sätt kan nya dörrar öppnas inför saker man själv inte tänkt på.

 • Johanna Josefsson skriver:

  1. Klassikern Eames Plastic Chair DSR går att beställa i färgerna blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Ja, jag kan sortera på billigast i Olsson Gerthels webbutik. Först väljer jag en produktkategori, sedan klickar jag på "sortering och filtrering" för att därefter välja "pris stigande" i rutan där det står "sortera efter".
  3. Först och främst en tydlig hemsida! Dock saknar jag en sökfunktion i vilken jag snabbt ska kunna söka både på specifika produkter samt varumärken. Sedan (vet inte om det hör hit men jag nämner det ändå) hade jag uppskattat ett annat typsnitt och ett något större radavstånd på bl.a. bloggen eftersom jag upplever texten som "tung" att läsa.

 • Sofia skriver:

  1. Blå, svart, vit, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul.
  2. Klicka på "Sortering och filtrering", sedan på "sortera efter" och välj därefter "pris stigande" för att få den billigaste varan först.
  3. Det enda jag saknar är ett snabbt och smidigt sätt att sortera på varumärke alt. designer. Annars är sidan super, full med inspiration och vill-ha!

 • Maria skriver:

  1. Blå, Vit, Svart, Röd, Mullvadsgrå, Cream, Ljusgrå & Gröngul.
  2. Ja, det kan man, när man är inne i en kategori. Klicka på "sortering & filtrering" uppe till höger, sedan längst ned i den rutan väljer man "pris stigande".
  3. Sortimentet tycker jag är bra och lika så typografiiskt, däremot navigeringen tycker jag var lite rörig, och en sök-funktion saknar jag! Det skulle även vara bra om man kunde kolla på hela sortimentet, utan att välja kategori. 🙂

 • Jonas skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå samt gröngul.
  2. Välj sortering & filtrering uppe till höger, efter det sortera efter och slutligen pris stigande.
  3. Jag tycker att det skulle finnas fler bilder med möblerna eller föremålen i ett sammanhang.

 • Jonas skriver:

  1. Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå samt gröngul.
  2. Välj sortering & filtrering uppe till höger, efter det sortera efter och slutligen pris stigande.
  3. Jag tycker att det skulle finnas fler bilder med möblerna eller föremålen i ett sammanhang.

 • Jenny T skriver:

  !) Blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul
  2) Ja man kan sortera, välj en produktkategori och tryck på sortering & filtrering, välj sedan att sortera efter pris stigande.
  3) Ett fritextfält där man kan söka.

 • Fredrik Jansson skriver:

  1. Det färger som finns på sitsen är blå, vit, svart, röd, mullvadsgrå, cream, ljusgrå och gröngul (mullvadsgrå finns endast med förkromat stål).
  2. För att sortera på billigaste varan väljer användaren Pris Stigande i listan ’Sortera efter’
  3. olssongerthel.se är snygg via desktop, men jag skulle vilja ha en mycket bättre upplevelse genom mobilen. Det bästa tror jag skulle vara att göra siten responsiv, så att det bli bra upplevelse oavsett vilken device man surfar ifrån.