Annons

Nyhet från Lightyears

Det danska belysningsföretaget Lightyears som är kända för moderna klassiker som Caravaggio och Atomheart har nu lanserat en ny pendel formgiven av Cecilie Manz. Mingus kommer i en rad olika dova och neutrala färger (grått verkar stort som sagt…) från Pale moss till Dusty och Black. 
Foto: Lightyears

Kategorier:

Kommentarer

 • Viktor T skriver:

  Hej
  Det är mycket vitt och svart. Men har någon tänkt på hur framgångsrika och starka amerikanska kvinnor klär sig i starkt röda och klarblå kläder. Ibland gult. De är inte rädda alls tycks det. Men vi är förfärligt ängsliga och håller oss till det svart-vita. När skall vi bryta oss ur det? Behöver inte vi starka färger under den dystra årstiden?

 • Anteboi skriver:

  Kanske skulle vara något 🙂
  Jag har inte ens en taklampa i mitt sovrum :p

 • Anna skriver:

  Det vore kul om du gjorde ett belysnings-reportage för oss alla som känner oss vilsna i den djungeln. Jag måste tipsa om NUD Collections lampor, det vore grymt om du kan ge oss lite inspiration, gärna med deras lampor?? 🙂 Känns verkligen i tiden! Hiss för textilkablar!

 • Sofia skriver:

  Åh, jag gillade verkligen formen på lampan! Får kika närmare på den.

 • Ina skriver:

  Vilken snygg!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *