Annons

Om du inte vill kolla på fotboll ikväll

Om du liksom jag tillhör den minoritet av Sveriges befolkning som inte tittar på EM-finalen i fotboll just nu, så kan jag tipsa om det här designdokumentären som tidsfördriv. En film om formgivarduon Ray och Charles Eames som finns att beskåda på SVT Play. De ligger ju bakom flera moderna designklassiker som syns i dagens inredningstidningar. Bland annat den populära skalstolen. Dokumentären ligger uppe i 25 dagar till så skynda klicka. Sommarunderhållning i public-service-format när den är som allra bäst!
Foto: skärmdump av SVT Play

Kategorier:

Kommentarer

 • Bra tips! – blir inte ikväll men blir perfekt till en regnig sommarkväll!:)
  Kram Jenny

 • Dijana skriver:

  TACK! Jag satt precis och surade för att jag inte visste vad jag skulle titta på:).

 • eLIN skriver:

  Zappade på tvn och fastnade framför denna dokumentär oxå! Grymt intressant 🙂 och häftigt hus!

 • eLIN skriver:

  Zappade på tvn och fastnade framför denna dokumentär oxå! Grymt intressant 🙂 och häftigt hus!

 • Hannarty skriver:

  Tack för tipset, ska absolut kolla in vid tillfälle! Och för att tipsa vidare, lyssna in Stil i P1. Det funkar faktiskt, tro det eller ej, utmärkt att bli inspirerad genom att bara höra och utan att se.

 • Anna-Yoga skriver:

  Hej Frida! Jag vet att du har fullt upp men hoppas du kan ta dig tid att svara på en fråga: Jag såg att du gett Sarah Widman ett fantastiskt fint timglas. Jag har sökt efter ett fint timglas men har inte lyckats hitta DET för än jag såg Sarahs. Vad är det för ett märke och var går det att köpa. Stort, stort och ödmjukaste tack för att du tar dig tid att svara. Mvh Anna

 • Frida skriver:

  Anna-Yoga, det köpte jag i Danmark i julas. Det är inget speciellt märke på det. Hittade det i en liten söt butik men minns tyvärr inte namnet på gatan.

 • Felicia Ubbesen skriver:

  SVT play har en hel del bra dokumentärer. Bloggade häromdagen om en dokumentär som heter ”Palace Hotell” som handlar om en 94-årig dam som äger & tar hand om ett helt hotell ensam. Riktigt intressant, och även om det inte direkt handlar om inredning så har hon inte inrett sen 60-talet (?) vilket gör det väldigt trevligt att titta på. Bara ett tips! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *