Annons

Diamond chair och Air Vase

Just nu har vi celebert besök på kontoret i form av ett styck lånad Diamond Chair och tre exemplar av Torafus Air Vase. Grejorna ska användas på en plåtning nästa vecka men jag och min praktikant Hanna kunde inte låta bli att turbostyla en egen bild för att dela med oss av lite tittgodis till er. Vaserna finns att köpa på Rum för papper för 80 kr/st och kan formas precis som man vill. I ett infall av fredagskreativitet bestämde vi oss för att ”rulla hatt” med en av dem. Det är ju trots allt helg snart! Visst är de fina…

Diamond chair air vase
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Varifrån kommer tavlan?

 • Lina skriver:

  Väldigt fint i övrigt förresten, glömde säga det 🙂

 • Frida skriver:

  Tack!

  Tavlan är min kontorskollega Sarahs, den finns att köpa på Rum21!
  http://www.rum21.se/sv/artiklar/number-eight-50×70.html

 • Madde skriver:

  Väldigt snyggt!
  Jag är lite nyfiken vart dom svarta boxarna kommer ifrån?

  Ha en fin helg!

 • Frida skriver:

  Boxarna har jag köpt på Granit. Jag använde dem som "rekvisitaförråd" för det där småplocket man alltid har med sig till olika fotojobb. Dekorationer, detaljer, tygbitar och sånt…

  Varje projekt får sin egen box, så vet jag var jag har allt efter avslutat jobb. Egentligen är det arkivboxar så det finns mappar i dem. Jag tror de egentligen är tänkta för att förvara räkningar och viktiga papper.

 • icacarlsson skriver:

  Duktiga ni är!! Super fint!
  Kram Ica

 • Anneli skriver:

  Jag gillar tavlan med, vi bor på nr 8 så den vill jag ha:)
  Tack för en härlig blogg

 • Madde skriver:

  Aha smart av dig och kul att kika tillbaka sen för att minnas projekten!

  Och ännu en gång får jag sakna att inte ha Granit i närheten 😉

 • Det ser rigtig godt ud. Skønne fotos..
  vi har også solgt airvases – men vi havde dem i pink. De er også skønne i sort. Nu må vi lede efter dem i sort til vor butik:)

 • Johan skriver:

  Attans vad coola vaser!

 • Hej Frida & Hanna – Mycket fina bilder!! Ha en underbar helg på er!!!

 • Seventeendoors skriver:

  Superfint!!!
  Trevlig helg,
  Ulrika

 • Mrs. b skriver:

  Så fint! Det där åker rakt in i inspirationsmappen 🙂

 • Ann-Helen skriver:

  Så fint!

  By the way… Läste din artikel i GP hemma tror jag det va, om "rädd för vita väggar", himla bra! 🙂

  Ha en skön helg!

 • Så fint stylat! Vaserna gör sig riktigt fint på bild.

  Trevlig helg!

 • DAVID skriver:

  Snyggt! Jag gillar den lilla hatten på väggen! 🙂 Och vaserna!

 • Bodil skriver:

  Ser mycket lovande ut. Och jag är väldigt imponerad av hatten.

 • Elle skriver:

  Jag går mot strömmen och kommer med lite kritik. Jag är inget proffs alls, men jag jobbar med annan slags formgivning och mina spontana reaktioner kommer här – fritt för er att totaldissa eller ignorera, förstås! (Själv tycker jag att det är jobbigt att få kritik men ibland kan jag ju faktiskt lära mig något av det och då är det ju värt det, tänker jag.)

  1. Det känns jobbigt att handen och snöret är det enda som har "färg", eller i alla fall att de är samlade på ett ställe. Jag får känslan att bilden är photoshoppad och tycker dessutom att det svartvita blir lite urtvättat av den effekten.

  2. Hatten funkar inte. Den är jättesnygg i sig (är helt imponerad över att ni fått till den!) men känns oproportionenlig i bilden, med den placeringen.

  3. Det blir för mycket trappsteg/hack längst upp i höger p bilden. Ändra vinkel vid fotograferingen, eller häng tavlorna annorlunda.

  Bara mina åsikter! Jag säger inte att jag kan bättre själv och påstår inte heller att jag har RÄTT. Jag ville bara förmedla mina spontana tankar. Älskar den här bloggen och tycker verkligen att du Frida, är en stor talang. Skulle aldrig annars orkat formulera den här kommentaren. Förlåt och tack och HEJA!

 • Vilken ursnygg hatt och vaser, nu fick jag lite idér också!Härligt!

 • Så snyggt! Jag älskar stolen!

  Har du lagt in tavlan med 8:an i efterhand?

 • Frida skriver:

  Elle: Tack för din feedback. Vi svängde ihop det på en kvart med det som stod till buds på kontoret, men det var gulligt av dig att ta dig tid att gå igenom kompositionen och tycka till!

  Dessi: Tavlan är inte inretuschad. Den hänger på en spik. Samma sak med hatten, den hänger från taket i en fiskelina.

 • Marianne Persson skriver:

  Så helfräckt <3 <3 <3

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *